80 kilo na liczniku...Łosz cholera! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-14, 11:59   #1051
izula1987
Raczkowanie

Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!

No to ja już poćwiczyłam, córa sprawdzała, czy mokra jestem, bo to jej wyznacznik dobrego treninguTeraz muszę się wziąć za przygotowanie obiadu: roladki z indyka z papryką i plasterkiem fety.
Te wieczorne "rytuały" są super, bo później cały wieczór mamy dla siebie

Jest 93 kg 15.07.2014r.
I cel: 85 kg
II cel: 78 kg
III cel: 70 kg
izula1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 12:01   #1052
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez lora113 Pokaż wiadomość
Tego nie wiedzialam ale póki co nie będę nic zmieniać, większość przysiadow mam z obciążeniem wyznaczone przez trenera

Dziewczyny co myślicie o tatuazach w widocznych miejscach? takie moje pytanie bo jeden tatuaz juz mam i myślę nad kolejnym

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dla mnie trochę głupie bo grzej jak ten tatuaż się znudzi... no ale każdego ciało i jego sprawa

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
lora hehe

celebrie od samego poczatku kiedy tylko nie jest w pracy i kiedy do mnie nie przylatuje ''ciocia z ameryki'' w odwiedziny na 3dni Wydalo sie jak jaki ze mnie s-holik jest.

izula fajne plusy z tego sa co? Tego calego nocnego rutualu

ewela u mnie taki trening szykuje sie w nastepny weekend, poniewaz TZ w pracy i dopiero wtedy wroci

U nas z Jula dzisiaj poza sniadaniem:
-krem z kalafiora i jajkami albo lososiem wedzonym zalezy co bedzie wolala
-warzywa na patelnie, mieso z kurczaka, makaron razowy
-koktajl banan, jerzyny, brzowskwinia, mleko-odkrylam wczesniej fajne w biedronce obok sojowego. Jest krowie, obnizona wartosc tluszczu i z niewielka ilosci laktozy. W sam raz na koktajle i inne slodkie rzeczy, poniewaz w smaku jest troche slodkawe, troche przypomina sojowe.
-dalej sie zobaczy

fotka z przypadkowej strony http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...Biedronka.html
No to ładną ucztę z córką macie

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Napisane przez izula1987 Pokaż wiadomość
No to ja już poćwiczyłam, córa sprawdzała, czy mokra jestem, bo to jej wyznacznik dobrego treninguTeraz muszę się wziąć za przygotowanie obiadu: roladki z indyka z papryką i plasterkiem fety.
Te wieczorne "rytuały" są super, bo później cały wieczór mamy dla siebie
Ha córcia dobra trenerka
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 12:42   #1053
bakus13
Rozeznanie

i w dodatku jakie szybkie w przygotowaniu

lora co do tatoo, jestem za ale jednak w zakrytym miejscu Osobiscie bede miala znak nieskonczonsci z wplecionym slowem love badz dwoma zwrotna jakimi do siebie mowimy pieszczotliwie wzajemnie i nad znakiem date dnia, w ktorym TZ zapytal sie czy bede jego dziewczyna w dodatku klekajac wygladalo to wtedy jakby mi sie oswiadczal na dodatek na srodku centrum handlowego
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 12:52   #1054
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Lora tatuaże zawsze mi się podobały na kostce, stopie albo łopatce ale ja za bardzo się boję coby zrobić :/
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 13:49   #1055
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
i w dodatku jakie szybkie w przygotowaniu

lora co do tatoo, jestem za ale jednak w zakrytym miejscu Osobiscie bede miala znak nieskonczonsci z wplecionym slowem love badz dwoma zwrotna jakimi do siebie mowimy pieszczotliwie wzajemnie i nad znakiem date dnia, w ktorym TZ zapytal sie czy bede jego dziewczyna w dodatku klekajac wygladalo to wtedy jakby mi sie oswiadczal na dodatek na srodku centrum handlowego
Gorzej z takim tatuażem po rozstaniu... W razie czego.
Stary 2014-08-14, 14:17   #1056
bakus13
Rozeznanie

mascarpne mam dziecko, meza, staly zwiazek wiec moge sobie na cos takiego pozwolic, a po drugie nie robie imion tylko pieszczotliwe zwroty jak np. Misiu, Kotek, Miska, Kwiatuszek, Sloneczko, Slonce etc.

Tak jak przypuszczalam Jula do zupy wybrala lososia wedzonego (wie co dobre po mamusi) Za chwie wielka zabawa czyli wrzucanie owocow w blender i reszty skladnikow. Smigajac skladac na blacie zeby miala gdzie usiasc i wyciagne co potrzeba.

P.S. mialam komus podac swietna wage z analizatorem ADLER AD8107
Stary 2014-08-14, 15:39   #1057
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
mascarpne mam dziecko, meza, staly zwiazek wiec moge sobie na cos takiego pozwolic, a po drugie nie robie imion tylko pieszczotliwe zwroty jak np. Misiu, Kotek, Miska, Kwiatuszek, Sloneczko, Slonce etc.

Tak jak przypuszczalam Jula do zupy wybrala lososia wedzonego (wie co dobre po mamusi) Za chwie wielka zabawa czyli wrzucanie owocow w blender i reszty skladnikow. Smigajac skladac na blacie zeby miala gdzie usiasc i wyciagne co potrzeba.

P.S. mialam komus podac swietna wage z analizatorem ADLER AD8107
Ja i tak bym czegoś takiego nie zrobiła... No ale to moje zdanie tylko...

Kuchareczka

No ja na śniadanie : jajecznica z 2 jaj + 4 kromki razowca + 1/4 arbuza

Obiad: ziemniaki+pierś z kurczaka i surówka

Kolacja ????
Nie wiem co zrobię xd
Myślę, że kaszę i wykończę papryczki już

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 16:07   #1058
asia_z
Zakorzenienie

ja dzisiaj na śniadanie kromka z wędliną i ogórkiem. a na obiad ziemniaki, surówka i rybka.
dzisiaj mam taki dzień, że pić mi się chce strasznie..
Stary 2014-08-14, 16:24   #1059
lora113
Raczkowanie

MascarpOOne no ja mam już jeden i po czasie się przyzwyczajasz i nie zwracasz na niego uwagi - mam na przedramieniu, wiec codziennie go widzę

Bakus rozumiem taki tatuaż, planujemy z moim TZ zrobić sobie w tym samym miejscu napisy - ja "Z Tobą wszystko" on "Bez Ciebie nic" no a oprócz tego mam w planach jeszcze tatuaz na rzebrach, na obojczyku i korci mnie zrobienie w widocznym miejscu mogę Wam zaraz wrzucić fotę podobnego wzoru co mnie interesuje i miejsca

Celebrinfea spokojnie nie ma się czego bać tylko nie można "oszczedzac" na tatuazu - pójdź do sprawdzonego, poleconego studia a najlepiej wcześniej przejrzyj galerie czy styl tego artysty Ci się podoba

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Asia mi również chce się pić strasznie. Oprócz tego mam jakiegoś takiego nie doła, bardziej lenia i jest masakra....

www.tardless.blogspot.com
lora113 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 16:50   #1060
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lora113 Pokaż wiadomość
MascarpOOne no ja mam już jeden i po czasie się przyzwyczajasz i nie zwracasz na niego uwagi - mam na przedramieniu, wiec codziennie go widzę

Bakus rozumiem taki tatuaż, planujemy z moim TZ zrobić sobie w tym samym miejscu napisy - ja "Z Tobą wszystko" on "Bez Ciebie nic" no a oprócz tego mam w planach jeszcze tatuaz na rzebrach, na obojczyku i korci mnie zrobienie w widocznym miejscu mogę Wam zaraz wrzucić fotę podobnego wzoru co mnie interesuje i miejsca

Celebrinfea spokojnie nie ma się czego bać tylko nie można "oszczedzac" na tatuazu - pójdź do sprawdzonego, poleconego studia a najlepiej wcześniej przejrzyj galerie czy styl tego artysty Ci się podoba

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Asia mi również chce się pić strasznie. Oprócz tego mam jakiegoś takiego nie doła, bardziej lenia i jest masakra....

no właśnie ja też. słaba jestem strasznie, wszystko mnie dzisiaj wnerwia. Pojechałam kupić zgrzewkę wody mineralnej i stałam w biedronce 30 minut w kolejce, bo ludzie robią takie zakupy, jakby na 2 tygodnie sklepy zamykali już pomijam, że musiałam jechać do innej niż zazwyczaj jeżdżę, bo tam nie było nawet pół miejsca parkingowego. Ludzie stawali w cały świat. No cyrk na kółkach!!
Stary 2014-08-14, 16:58   #1061
lora113
Raczkowanie

No niestety zawsze tak jest przed świętami :/ na całe szczęście tutaj tego nie odczuwam, bo nie ma jutro dnia wolnego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 18:20   #1062
bakus13
Rozeznanie

mascarpone zrumiesz i byc moze cos takiego zechcesz miec jak juz bedziesz po slubie, ciazy Jak nie mialam partnera tez chcialam miec tatoo w tym samym miejscu co znak nieskonczonosci ale wtedy mial byc moj znak zodiaku.

lora przemysl to dobrze co bedzie pozniej jak bedziesz dziecko prowadzic do przedszkola, szkoly, jezdzic z nim na plaze, paradowac w bikini, w ubraniach mniej zakrywajacymi cialo. Nie zniechecam ale przemysl miejsce, likwidacja trwa bardzo dlugi, strasznie boli i duzo kosztuje

iza mnie jakos ominelo stanie w kolejce, tlumy itp. Widocznie o dobrej porze bylam, bo kolo 11-13. Z reszta ludzie sa dziwni. Sklepy nieczynne tylko jeden dzien, a ludzie robia takie zakupy jakby szykowali przyjecie na 20osob. Zakupy robilam czysto przypadkiem, bo potrzeba mi bylo kilka rzeczy, a nie dlatego, ze wiekszosc sklepow jutro nieczynna.

Aktualnie pakuje Juli rzeczy. Wszyskie przesylki nam przyszly i jedziemy do mojej mamy troche mieszkac.

Edytowane przez bakus13
Czas edycji: 2014-08-14 o 18:22
Stary 2014-08-14, 18:26   #1063
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
mascarpone zrumiesz i byc moze cos takiego zechcesz miec jak juz bedziesz po slubie, ciazy Jak nie mialam partnera tez chcialam miec tatoo w tym samym miejscu co znak nieskonczonosci ale wtedy mial byc moj znak zodiaku.
Może nie mam ślubu ale mam partnera, przeszliśmy razem nie jedno, wiele trudnych problemów jego poważne problemy rodzinne, oderwanie się od ojca kata no i niedługo po tym moja choroba przy której śmierć nie była mało realną wizją... jesteśmy razem ponad 3 lata.Uważam mój związek za stały i to, że nie muszę napisać sobie o tym na ciele z wykrzyknikiem chyba nie odbiera mu powagi...
Ja nie krytykuje uważam po prostu, że w późniejszych etapach życia to wygląda śmiesznie... "babcia 60 lat i napis love myszka" no nie bardzo a po drugie jak mnie za 10 lat zdradzi z młodszą bo mu coś odbije (człowieka nie da się być pewnym na 100%) to nie chce by mój drugi facet podczas pieszczot musiał patrzeć na wyznanie dla eks ;p
Stary 2014-08-14, 19:00   #1064
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MascarpOOne Pokaż wiadomość
Może nie mam ślubu ale mam partnera, przeszliśmy razem nie jedno, wiele trudnych problemów jego poważne problemy rodzinne, oderwanie się od ojca kata no i niedługo po tym moja choroba przy której śmierć nie była mało realną wizją... jesteśmy razem ponad 3 lata.Uważam mój związek za stały i to, że nie muszę napisać sobie o tym na ciele z wykrzyknikiem chyba nie odbiera mu powagi...
Ja nie krytykuje uważam po prostu, że w późniejszych etapach życia to wygląda śmiesznie... "babcia 60 lat i napis love myszka" no nie bardzo a po drugie jak mnie za 10 lat zdradzi z młodszą bo mu coś odbije (człowieka nie da się być pewnym na 100%) to nie chce by mój drugi facet podczas pieszczot musiał patrzeć na wyznanie dla eks ;p
ja wychodzę z podobnego założenia. Nigdy nie wiadomo, a jak mówią pewnym można być tylko śmierci i podatków .
I pomimo iż jesteśmy razem od 10 lat (małżeństwem 3), to jednak tatuażu bym nie zrobiła. Zresztą żadne z nas nie jest zwolennikiem takich ozdób.
No ale to indywidualna sprawa każdego, jak do tego podchodzi.
Stary 2014-08-14, 19:18   #1065
bakus13
Rozeznanie

mascarpone po pierwsze nie znalam Twojej historii, a po drugie i najwazniejsze moj tatoo bedzie niewidoczny nawet gdy bede stala w skapym bikini. Zeby pokazac calemu swiatu swoj tatoo musialabym stac naga. Ten tatoo ma byc tylko i wylacznie dla mnie i tz nikt poza nasza dwojka i kiedys polozna, ktora bedzie odbierac porod drugiego dziecka go nie zobaczy.
''wyznanie dla eks'' nawet tam nie bedzie mowy o slowie dla i do konca sie nie zdecydowalam, ktory wariant wyrobie. Czy jeden czy drugie rownie dobrze bedzie mozna podpiac pod moja wiez z corka, bo corke tez mozna nazywac misiem, sloneczkiem itp. Nie jestem glupia i nie robie imion.

Edytowane przez bakus13
Czas edycji: 2014-08-14 o 19:21
Stary 2014-08-14, 19:55   #1066
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
mascarpone po pierwsze nie znalam Twojej historii, a po drugie i najwazniejsze moj tatoo bedzie niewidoczny nawet gdy bede stala w skapym bikini. Zeby pokazac calemu swiatu swoj tatoo musialabym stac naga. Ten tatoo ma byc tylko i wylacznie dla mnie i tz nikt poza nasza dwojka i kiedys polozna, ktora bedzie odbierac porod drugiego dziecka go nie zobaczy.
''wyznanie dla eks'' nawet tam nie bedzie mowy o slowie dla i do konca sie nie zdecydowalam, ktory wariant wyrobie. Czy jeden czy drugie rownie dobrze bedzie mozna podpiac pod moja wiez z corka, bo corke tez mozna nazywac misiem, sloneczkiem itp. Nie jestem glupia i nie robie imion.
Oki tylko mi się nie spodobało, że skoro mnie się taki pomysł nie podoba to znaczy, że nie wiem co to miłość
A reszta to nie moja sprawa, napisałam tylko, że ja bym czegoś takiego nie zrobiła, jeśli ktoś chce to spoko
Jeżeli chodzi o dzieci miałam kiedyś wizję by wytatuować imię dziecka na piersi tak fikuśnie w zasadzie wokół niej ( bluzek z dekoltem nie noszę a co do plaży to tam kit co by pomyśleli ludzie widzący mnie przez 2 tyg na rok ) xd
Tyle, że jestem alergiczką i myślę, że u mnie by to nie wypaliło...
Stary 2014-08-14, 20:07   #1067
lora113
Raczkowanie

Dziewczyny spokojnie każdy ma swoje zdanie to jest oczywiste, chciałam tylko się Was zapytać. Ja osobiście uważam, że to kwestia indywidualna i dla mnie nawet jakby ktoś sobie wytatuowal debil na czole to nie miałabym z tym problemu.

Bakus mam już jeden widoczny tatuaz i uważam, że tatuaże ładnie zrobione, nie wulgarne nie powinny nas ograniczać.

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

MascarpOOne zawsze można zrobić test na barwnik tez myślałam kiedyś o imionach moich przyszłych dzieci, ale póki co zmieniłam zdanie

Stary 2014-08-14, 20:16   #1068
izula1987
Raczkowanie

Cóż za burzliwa dyskusja tatuażowa ja myślałam kiedyś o tatoo, ale jakoś zrezygnowałamU nas też jutro wolnego nie ma, więc ludzie nie świrują na zakupach. Chociaż w Niemczech w każdą niedziele wszytko zamknięte, więc już się przyzwyczaiłamDziś zaliczone znów 2 treningi, więc pełno energii we mnie
Menu też spoko i nawet na kolację mężuś mi zrobił małe dietetyczne kanapeczki trzeba będzie się mu jakoś odwdzięczyć
A na weekend szykuje się super atrakcja: cyrk jakiś podobno najlepszy w europie, więc poczuję się w niedzielę jak dziecko spokojnego wieczoru kobietki

Jest 93 kg 15.07.2014r.
I cel: 85 kg
II cel: 78 kg
III cel: 70 kg
izula1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 20:28   #1069
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez izula1987 Pokaż wiadomość
Cóż za burzliwa dyskusja tatuażowa ja myślałam kiedyś o tatoo, ale jakoś zrezygnowałamU nas też jutro wolnego nie ma, więc ludzie nie świrują na zakupach. Chociaż w Niemczech w każdą niedziele wszytko zamknięte, więc już się przyzwyczaiłamDziś zaliczone znów 2 treningi, więc pełno energii we mnie
Menu też spoko i nawet na kolację mężuś mi zrobił małe dietetyczne kanapeczki trzeba będzie się mu jakoś odwdzięczyć
A na weekend szykuje się super atrakcja: cyrk jakiś podobno najlepszy w europie, więc poczuję się w niedzielę jak dziecko spokojnego wieczoru kobietki
Nawzajem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 20:29   #1070
lora113
Raczkowanie

Mogę się Wam pochwalić o to moje cudo

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1408044548651.jpg (64,6 KB, 9 załadowań)

Stary 2014-08-14, 20:31   #1071
lora113
Raczkowanie

Izula udanego wieczoru

Stary 2014-08-14, 20:58   #1072
blondi0602
Raczkowanie

Lora jest piękny! gdzie go masz? Znam dziewczynę która ma na nadgarstku tatuaż jaskółki, też super Ogólnie tatuaże podobają mi się na kimś szczególnie na stópkach i nad kostkami u dziewczyn, a u facetów jakieś fajne też mogą być, podoba mi się np. tatuaż na wnętrzu ręki taki jak ma Zibi Bartman! <dla mnie mega ciacho> no i musi pasować do osoby Ja chyba nie mam odwagi na tatuaż, zresztą mam taki zawód, że byłoby to źle widziane, ale kiedyś myślałam o nutce nad kostką, albo na stopie Co do imion i jakichś zwrotów jestem przeciwna Hasło macie piękne! Zazdroszczę Ci, bo nigdy nikogo nie byłam tak pewna Za to jeden facet na 1 spotkaniu zapytał czy mam jakiś tatoo bo ich nie toleruje;p co człowiek to opinia;p a jeśli chodzi o wytatuowane babcie, to ja pomyślałabym o niej że miała ciekawe życie

Ewelinka, sukienka śliczna delikatna i zwiewna! jaki masz kolor? taki jak na zdjęciu ? i jaki masz kolor włosów

Szkrabuś, ile jedziesz ze Szczecina w te Bieszczady ? chyba całą noc!

Asia, mi chmury pokrzyżowały plany i rój widziałam tylko przez pół godz, a wczoraj przeszła nawałnica nad nami i też lipa może jeszcze dzisiaj gwiazdkę jakąś upoluję, tyle życzeń do spełnienia - tak mało spadających gwiazd

U mnie dzisiaj tragedia i masakra jakiej jeszcze nie było snikres, toffi, chipsy i ciastka na rolkach pojeździłam
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
blondi0602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 21:03   #1073
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

ładny !

Szczerze gdybym miała zrobić tatuaż z intymnym przesłaniem po wszystkich moich przejściach napisałabym "życie choćby pełne bólu jak i łez jest cudem" Piękny cytat i prawdziwy...
W zasadzie jak tak w to wierzę, że mogłabym nawet w widocznym miejscu go nosić bez wstydu

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez blondi0602 Pokaż wiadomość
Lora jest piękny! gdzie go masz? Znam dziewczynę która ma na nadgarstku tatuaż jaskółki, też super Ogólnie tatuaże podobają mi się na kimś szczególnie na stópkach i nad kostkami u dziewczyn, a u facetów jakieś fajne też mogą być, podoba mi się np. tatuaż na wnętrzu ręki taki jak ma Zibi Bartman! <dla mnie mega ciacho> no i musi pasować do osoby Ja chyba nie mam odwagi na tatuaż, zresztą mam taki zawód, że byłoby to źle widziane, ale kiedyś myślałam o nutce nad kostką, albo na stopie Co do imion i jakichś zwrotów jestem przeciwna Hasło macie piękne! Zazdroszczę Ci, bo nigdy nikogo nie byłam tak pewna Za to jeden facet na 1 spotkaniu zapytał czy mam jakiś tatoo bo ich nie toleruje;p co człowiek to opinia;p a jeśli chodzi o wytatuowane babcie, to ja pomyślałabym o niej że miała ciekawe życie

Ewelinka, sukienka śliczna delikatna i zwiewna! jaki masz kolor? taki jak na zdjęciu ? i jaki masz kolor włosów

Asia, mi chmury pokrzyżowały plany i rój widziałam tylko przez pół godz, a wczoraj przeszła nawałnica nad nami i też lipa może jeszcze dzisiaj gwiazdkę jakąś upoluję, tyle życzeń do spełnienia - tak mało spadających gwiazd

U mnie dzisiaj tragedia i masakra jakiej jeszcze nie było snikres, toffi, chipsy i ciastka na rolkach pojeździłam
A ja dzisiaj zjadłam 3 kostki Milki ;P Mama stwierdziła, że skoro od 2 tygodni tak ładnie jem ( w porównaniu do tego jak jadłam przed 2 tygodniami) to one mi krzywdy nie zrobią
Stary 2014-08-14, 21:07   #1074
blondi0602
Raczkowanie

MAscarpOOne i Bakuś, dziewczyny przecież ślub czy dziecko nie jest wyznacznikiem miłości można się kochać nie będąc małżeństwem, można mieć dziecko bez ślubu, a można mieć ślub i nie mieć miłości Życie pisze różne scenariusze I zgadza się też z dziewczynami, że nie wiadomo co będzie, tyle się może wydarzyć I co potem z takim wytatuowanym " misiem" , jak ów " miś" znalazł sobie inną "misiową" i poszedł w siną dal? To już nawet nie chodzi o nowego faceta, tylko o siebie samą;/ dasz rade na to codziennie patrzeć? no nie wiem ) to jest tylko moja opinia, nikogo nie chcę nią urazić
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

Stary 2014-08-14, 21:08   #1075
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:

no u mnie to samo, nawałnica straszna. i w sumie nie zapowiadało się na taką burzę, bo przecież zimnnawo było. No ale trudno też życzeń od groma miałam
ja dzisiaj też nie za szałowo, bo piwko wypiłam
Stary 2014-08-14, 21:12   #1076
blondi0602
Raczkowanie

Też mnie dzisiaj na piwo brało, a właściwie to na desperadosa, ale uratowało mnie to że w sklepie był tylko ten czerwony;p

Asia, jak dziadek ?

Mascarpoone, 3 kostki to nic i tak dzisiaj miałaś bardzo ładne menu

Stary 2014-08-14, 21:19   #1077
bakus13
Rozeznanie

mascarpone fajny pomysl z imieniem dziecka po ciazy i karmieniu. Moze jeszcze kiedys do tego wrocisz. Zawsze dobry tatuazysta moze zrobic ci tylko jedna krope by sprawdzic czy wyskoczy ci reakcja alergincza albo zrob u lekarza test alergiczny na proszek, ktory uzywaja do tatoo.

lora : hahaha: dobry pomysl, tyle zeby tylko kazdy debil sie zgodzil na oznaczenie to by bylo o wiele mniej problemow Co symbolizuje w twoim wypadku ptaszek?

blondi mnie kusi ciagle sprobowanie nowych karmi odkad ostro katuja mnie ta swietna reklama

Od godziny mam czas tylko dla siebie

P.S. nie moge juz pic, od kilku dni biore magiczne pigulki

Edytowane przez bakus13
Czas edycji: 2014-08-14 o 21:20
Stary 2014-08-14, 21:21   #1078
gosiafx
Przyczajenie

Hej

Ja dzisiaj padam ze zmęczenia posprzątałam nawet dosyć dokładnie wzięłam się za pokój od dziewczyn one zawsze sprzątają, ale czego nie widać to jest OK Przy generalnym sprzątaniu myślałam, że zawału dostanę

Jeszcze godzinka na rowerze

Jedzeniowo chyba OK pomijając LODY DUŻO LODÓW

Tatuaż kiedyś chciałam bardzo, ale jak poznałam TŻ to mi się odechciało, bo on bardzo nie lubi a że go poznałam to miałam 17 lat to sobie zrobić nie zdążyłam
Bardzo mi się podobał na łopatce, albo na dole pleców, na kostce też w sumie fajny jest

Teraz kąpiel i spanko

Dobranoc dziewczynki
gosiafx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 21:26   #1079
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Też mnie dzisiaj na piwo brało, a właściwie to na desperadosa, ale uratowało mnie to że w sklepie był tylko ten czerwony;p

Asia, jak dziadek ?

Mascarpoone, 3 kostki to nic i tak dzisiaj miałaś bardzo ładne menu
ja wzięłam takie z miodem i maliną. Polubiliśmy piwa lokalne, więc od czasu do czasu próbujemy sobie Zresztą na etykiecie przeczytałam, że warzone w Browarze na Jurze, czyli u mnie (swoją drogą polecam Jurajskie)

ja Was dziewczyny podziwiam za Waszą determinację, bo ja przez te stresy jednak trochę odpuściłam. Chociaż staram się pilnować, to nie zawsze się to udaje.

Jak dziadek, trudno powiedzieć. Rano nie spał, był zainteresowany, nawet mówił co nieco, no ale nie poznał nas. Jakaś tam poprawa jest, chociaż cudu nie ma co oczekiwać. Jednak lekarka bardzo sceptycznie podchodzi do pomysłu zabrania go do domu, zwłaszcza że musi być karmiony przez sondę, bo sam nie za bardzo już jest w stanie
Stary 2014-08-14, 22:49   #1080
lora113
Raczkowanie

Cholera napisałam odpowiedz i mi skasował

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Chory telefon*

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Blondi dziękuję tatuaz mam na przedramieniu po wewnętrznej stronie

MascarpOOne dziękuję i masz rację cytat cudowny ja myślałam jeszcze nad "nie przestawaj marzyc"

Bakus to byłoby świetne gdyby na dzień dobry można byłoby poznać debila jaskolka oznacza nadzieje, miłość i przywiązanie do rodziny, czyli moje najważniejsze 3 wartości w życiu miłość - chyba nie muszę tłumaczyć nadzieja - uważam, że zawsze należy ją mieć no i przywiązanie do rodziny... po wielu przejściach z moimi rodzicami kocham ich nad życie i będę zawsze kochać i liczyć się z ich zdaniem

Gosia facet nie powinien nas ograniczać ja swojemu powtarzam: jak nie pasuje to sobie zmień wiem ze tego nie zrobi

Asiu trzymam kciuki za dziadka i myślę że zawsze możesz na nas liczyć, na nasze wsparcie!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości