![]() |
#1051 |
Raczkowanie
|
Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
No to ja już poćwiczyłam, córa sprawdzała, czy mokra jestem, bo to jej wyznacznik dobrego treningu
![]() Te wieczorne "rytuały" są super, bo później cały wieczór mamy dla siebie ![]()
#1052 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Rozeznanie
|
i w dodatku jakie szybkie w przygotowaniu
![]() lora co do tatoo, jestem za ale jednak w zakrytym miejscu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Wtajemniczenie
|
Lora tatuaże zawsze mi się podobały na kostce, stopie albo łopatce ale ja za bardzo się boję coby zrobić :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Rozeznanie
|
mascarpne mam dziecko, meza, staly zwiazek wiec moge sobie na cos takiego pozwolic, a po drugie nie robie imion tylko pieszczotliwe zwroty jak np. Misiu, Kotek, Miska, Kwiatuszek, Sloneczko, Slonce etc.
Tak jak przypuszczalam Jula do zupy wybrala lososia wedzonego (wie co dobre po mamusi) Za chwie wielka zabawa czyli wrzucanie owocow w blender i reszty skladnikow. Smigajac skladac na blacie zeby miala gdzie usiasc i wyciagne co potrzeba. P.S. mialam komus podac swietna wage z analizatorem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kuchareczka ![]() No ja na śniadanie : jajecznica z 2 jaj + 4 kromki razowca + 1/4 arbuza Obiad: ziemniaki+pierś z kurczaka i surówka Kolacja ???? Nie wiem co zrobię xd Myślę, że kaszę i wykończę papryczki już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj na śniadanie kromka z wędliną i ogórkiem. a na obiad ziemniaki, surówka i rybka.
dzisiaj mam taki dzień, że pić mi się chce strasznie..
#1059 |
Raczkowanie
|
MascarpOOne no ja mam już jeden i po czasie się przyzwyczajasz i nie zwracasz na niego uwagi - mam na przedramieniu, wiec codziennie go widzę
![]() Bakus rozumiem taki tatuaż, planujemy z moim TZ zrobić sobie w tym samym miejscu napisy - ja "Z Tobą wszystko" on "Bez Ciebie nic" ![]() ![]() Celebrinfea spokojnie nie ma się czego bać tylko nie można "oszczedzac" na tatuazu - pójdź do sprawdzonego, poleconego studia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Asia mi również chce się pić strasznie. Oprócz tego mam jakiegoś takiego nie doła, bardziej lenia i jest masakra.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1061 |
Raczkowanie
|
No niestety zawsze tak jest przed świętami :/ na całe szczęście tutaj tego nie odczuwam, bo nie ma jutro dnia wolnego.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Rozeznanie
|
mascarpone zrumiesz i byc moze cos takiego zechcesz miec jak juz bedziesz po slubie, ciazy
![]() lora przemysl to dobrze co bedzie pozniej jak bedziesz dziecko prowadzic do przedszkola, szkoly, jezdzic z nim na plaze, paradowac w bikini, w ubraniach mniej zakrywajacymi cialo. Nie zniechecam ale przemysl miejsce, likwidacja trwa bardzo dlugi, strasznie boli i duzo kosztuje iza mnie jakos ominelo stanie w kolejce, tlumy itp. Widocznie o dobrej porze bylam, bo kolo 11-13. Z reszta ludzie sa dziwni. Sklepy nieczynne tylko jeden dzien, a ludzie robia takie zakupy jakby szykowali przyjecie na 20osob. Zakupy robilam czysto przypadkiem, bo potrzeba mi bylo kilka rzeczy, a nie dlatego, ze wiekszosc sklepow jutro nieczynna. Aktualnie pakuje Juli rzeczy. Wszyskie przesylki nam przyszly i jedziemy do mojej mamy troche mieszkac. Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2014-08-14 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie krytykuje uważam po prostu, że w późniejszych etapach życia to wygląda śmiesznie... "babcia 60 lat i napis love myszka" no nie bardzo a po drugie jak mnie za 10 lat zdradzi z młodszą bo mu coś odbije (człowieka nie da się być pewnym na 100%) to nie chce by mój drugi facet podczas pieszczot musiał patrzeć na wyznanie dla eks ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pomimo iż jesteśmy razem od 10 lat (małżeństwem 3), to jednak tatuażu bym nie zrobiła. Zresztą żadne z nas nie jest zwolennikiem takich ozdób. No ale to indywidualna sprawa każdego, jak do tego podchodzi.
![]() |
#1065 |
Rozeznanie
|
mascarpone po pierwsze nie znalam Twojej historii, a po drugie i najwazniejsze moj tatoo bedzie niewidoczny nawet gdy bede stala w skapym bikini. Zeby pokazac calemu swiatu swoj tatoo musialabym stac naga. Ten tatoo ma byc tylko i wylacznie dla mnie i tz nikt poza nasza dwojka i kiedys polozna, ktora bedzie odbierac porod drugiego dziecka go nie zobaczy.
''wyznanie dla eks'' nawet tam nie bedzie mowy o slowie dla i do konca sie nie zdecydowalam, ktory wariant wyrobie. Czy jeden czy drugie rownie dobrze bedzie mozna podpiac pod moja wiez z corka, bo corke tez mozna nazywac misiem, sloneczkiem itp. Nie jestem glupia i nie robie imion. Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2014-08-14 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A reszta to nie moja sprawa, napisałam tylko, że ja bym czegoś takiego nie zrobiła, jeśli ktoś chce to spoko ![]() Jeżeli chodzi o dzieci miałam kiedyś wizję by wytatuować imię dziecka na piersi tak fikuśnie w zasadzie wokół niej ( bluzek z dekoltem nie noszę a co do plaży to tam kit co by pomyśleli ludzie widzący mnie przez 2 tyg na rok ) xd Tyle, że jestem alergiczką i myślę, że u mnie by to nie wypaliło... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny spokojnie
![]() Bakus mam już jeden widoczny tatuaz i uważam, że tatuaże ładnie zrobione, nie wulgarne nie powinny nas ograniczać. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- MascarpOOne zawsze można zrobić test na barwnik ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Raczkowanie
|
Cóż za burzliwa dyskusja tatuażowa
![]() ![]() ![]() ![]() Menu też spoko i nawet na kolację mężuś mi zrobił małe dietetyczne kanapeczki ![]() ![]() A na weekend szykuje się super atrakcja: cyrk ![]() ![]() ![]()
#1069 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Raczkowanie
|
Mogę się Wam pochwalić o to moje cudo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Raczkowanie
|
Izula udanego wieczoru
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Raczkowanie
|
Lora jest piękny! gdzie go masz? Znam dziewczynę która ma na nadgarstku tatuaż jaskółki, też super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewelinka, sukienka śliczna delikatna i zwiewna! jaki masz kolor? taki jak na zdjęciu ? i jaki masz kolor włosów ![]() Szkrabuś, ile jedziesz ze Szczecina w te Bieszczady ? chyba całą noc! Asia, mi chmury pokrzyżowały plany i rój widziałam tylko przez pół godz, a wczoraj przeszła nawałnica nad nami i też lipa ![]() ![]() U mnie dzisiaj tragedia i masakra jakiej jeszcze nie było snikres, toffi, chipsy i ciastka ![]() ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |
BAN stały
|
ładny !
Szczerze gdybym miała zrobić tatuaż z intymnym przesłaniem po wszystkich moich przejściach napisałabym "życie choćby pełne bólu jak i łez jest cudem" Piękny cytat i prawdziwy... ![]() W zasadzie jak tak w to wierzę, że mogłabym nawet w widocznym miejscu go nosić bez wstydu ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Raczkowanie
|
MAscarpOOne i Bakuś, dziewczyny przecież ślub czy dziecko nie jest wyznacznikiem miłości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj też nie za szałowo, bo piwko wypiłam ![]()
![]() |
#1076 |
Raczkowanie
|
Też mnie dzisiaj na piwo brało, a właściwie to na desperadosa, ale uratowało mnie to że w sklepie był tylko ten czerwony;p
Asia, jak dziadek ? Mascarpoone, 3 kostki to nic ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Rozeznanie
|
mascarpone fajny pomysl z imieniem dziecka po ciazy i karmieniu. Moze jeszcze kiedys do tego wrocisz. Zawsze dobry tatuazysta moze zrobic ci tylko jedna krope by sprawdzic czy wyskoczy ci reakcja alergincza albo zrob u lekarza test alergiczny na proszek, ktory uzywaja do tatoo.
![]() lora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() blondi mnie kusi ciagle sprobowanie nowych karmi odkad ostro katuja mnie ta swietna reklama Od godziny mam czas tylko dla siebie ![]() ![]() ![]() P.S. nie moge juz pic, od kilku dni biore magiczne pigulki Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2014-08-14 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj padam ze zmęczenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze godzinka na rowerze ![]() Jedzeniowo chyba OK pomijając LODY ![]() ![]() Tatuaż ![]() ![]() ![]() Bardzo mi się podobał na łopatce, albo na dole pleców, na kostce też w sumie fajny jest ![]() Teraz kąpiel i spanko ![]() Dobranoc dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja Was dziewczyny podziwiam za Waszą determinację, bo ja przez te stresy jednak trochę odpuściłam. Chociaż staram się pilnować, to nie zawsze się to udaje. Jak dziadek, trudno powiedzieć. Rano nie spał, był zainteresowany, nawet mówił co nieco, no ale nie poznał nas. Jakaś tam poprawa jest, chociaż cudu nie ma co oczekiwać. Jednak lekarka bardzo sceptycznie podchodzi do pomysłu zabrania go do domu, zwłaszcza że musi być karmiony przez sondę, bo sam nie za bardzo już jest w stanie ![]()
![]() |
#1080 |
Raczkowanie
|
Cholera napisałam odpowiedz i mi skasował
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Chory telefon* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Blondi dziękuję ![]() ![]() MascarpOOne dziękuję ![]() ![]() Bakus to byłoby świetne gdyby na dzień dobry można byłoby poznać debila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia facet nie powinien nas ograniczać ![]() ![]() ![]() Asiu trzymam kciuki za dziadka i myślę że zawsze możesz na nas liczyć, na nasze wsparcie! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.