|
|
#2071 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Poka poka, zawsze mi sie takie podobały
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Buty fajowe, ja miałam sandałki lasocki i byłam zadowolona. Cytat:
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
YaeTo chyba największa wątkowa kaskaderka?
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
ifwka i w sumie bardzo dobrze
W naszym bloku czesto sa wlamania - prawie sami lekarze mieszkaja, to pewnie dlatego, wchodza przez balkony, to jak zobacza takie ekrany, to moze nas omina ;-) W sumie ukrasc i tak nie ma co...
|
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
meneq
mala rzeczywiscie przykra sprawa Jak mam moze zapominac u urodzinach wlasnego dziecka Lady sto lat kochana!!! Samych sukcesow i duzo milosci!!! I od razu spoznione zyczenia dla Nawijki glupio mi z takim poslizgiem ale chyba lepiej niz wcale Nawijko - spoznione ale najlepsze zyczenia! Black nie chce nic mowic, zeby znowu nie bylo ale jestes moim zdaniem bardzo niesprawiedliwa. Tyle razy co dziewczyny pialy z zachwytu nad Oliwia a Ty dalej swoje "...albo nikt na to nie zwracał uwagi, albo było to poddawane wątpliwościom..." Ehh... ![]() Litlle swietne butki!
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
wow, Meneq, jestem w mega szoku!!! Ja bym zawału dostała, autentycznie!!! Świetna jest
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady! Zawalu to wczoraj przy zjezdzalni prawie dostalam. Pod soba miala kanape, przez okno tez by nie wypadla. Poza tym, przez to, ze jest puszczona na zywiol, bardzo uwaza |
|
|
|
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
hje Hania za dużo je wg niego;p ale je 4 czy 5 posiłków dziennie, bez żadnych przekąsek. także ja jestem zadowolona ![]() meneq ale Yae kaskaderka ja bym chyba na zawał zeszła![]() little widziałam te buciki i też się nad nimi zastanawiam ![]() ellmi ale Fifek rozgadany nawijko no właśnie chyba nie chciałabym ![]() Lady ramka fajny prezent ja od mojego dostałam kindla i to chyba najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam![]() Hania własnie zrobiła sobie trampolinę z poduszek
|
#2078 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejka.
ja juz po radzie, jakas taka bez sensu byla, nic sie nie dowiedzialam :/ plan ukladamy od jutra bo kolezanka z ktora ukladam nie miala czasu dzis a i mi srednio pasuje (mama zajeta dzis troche) Cytat:
Cytat:
![]() dodalabym do tego jeszcze odpowiedni komentarz ![]() Cytat:
Cytat:
a nie, przepraszam, ona ma BRZUCH! Cytat:
lady - |
|||||
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
hope i reszta dziewczyn, ktore narzekaja na brzydka pogode. Yae wymyslila "wspaniala" zabawe w domu. Pt. "Lodowisko". Potrzebny bedzie dojrzaly banan, kawalek podlogi i poltoraroczny rozrabiaka. Dajecie banana dziecku na podwieczorek a ono wseptuje go z pietyzmem w podloge. Potem juz hulaj dusza, piekla nie ma. https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=kZ3GAiOqoXQ
Dajcie znac, jakbyscie sie skusily Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-08-27 o 12:06 |
|
|
|
#2080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepszego !!!! ![]() Cytat:
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Yae jest cudowna! I ma super włoski, moja przy niej to dzidzia.
Btw - czy wy jesteście w stanie siedzieć przy kompie kiedy dziecko nie śpi? u nas no way, chyba, że 2 minuty jak teraz. Zaczynam się bać, że Ami rezygnuje z drzemki w dzień. Taka zmiana to będzie szok i totalne przestawienie funkcjonowania. |
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zadziwia mnie ilość zabezpieczen na szafkach my nie mamy nigdzie... no oprocz kontaktu. Jakos tak nie potrzeba
|
|
#2083 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko czekałam, aż ktoś się przyczepi do tego zdania, no bo jakże inaczej mogłoby być. Nikt nie musi "piać z zachwytu", dlatego się nie chwalę już i tyle.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-08-27 o 12:26 |
|
|
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
Nie doszukuje sie niczego negatywnego tylko stwierdzilam fakt, ze dla mnie Twoja wypowiedz byla bardzo niesprawiedliwa. To wszystko.
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Ja nie wlaczylam kompa od jakiegos roku. Tylko telefonu uzywam ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
To zazdroszcze, u nas wszystko bylo na zewnatrz. Zwlaszcza na lodowce potrzebne byly i sa! |
||
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też taki szogun, i też się mocno emocjonalna zrobiła. Wspinanie na krzesła i stoły w toku. A najlepsze jak ona to robi! Wspina się, siada i wola "mama wstanij!" Co oznacza " zaraz wstanę"
i tak krzyczy, a ja jej mówię "Ami siedź, zaraz do ciebie podejdę to cię przytrzymam". To się gad śmieje i znowu "Ami stanij!", że wstanie zaraz, już się podnosi, ja ją upominam a ona w śmiech droczy się gad jeden. Jak podejdę i zaasekuruję to stoi sobie na krześle (boję się że poleci razem z krzesłem jak się oprze na oparciu). W skutek czego niewiele da się zrobić bo chodzi też z takim małym plastikowym taorecikiem, bierze go sobie z łazienki, dostawia do czegoś i wspina się na to. Zdecydowanie nie jest dzieckiem które siedzi i się bawi, nigdy nie bawi się sama dłużej niż 2 minuty ![]() Teraz ma jednak drzemkę a ja ciepłą kawę Czy jest tu ktoś chętny na ebook o PBP Rosenberga? Mam i mogę się podzielić. |
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak moja Oliwka śpi to ja: sprzątam, gotuję prasuję, myję gary itp... Na kompa juz czasu brak wtedy. A wieczorem podobnie, staram się jak najszybciej ogarnąć to czego nie zrobiłam w dzień i chociaz na chwilę uściąść z Tż.
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny help, wystawiłam tv na aukcji i dwie osoby licytują a odezwala się babeczka i jest zdecydowana kupić z olx od ręki, mogę zakończyć aukcję w tej chwili? Jak się to robi???
|
#2090 |
|
Lurker ;)
|
Lady zobacz w opcjach, chyba mozesz wycofac ich oferty i zakonczyc aukcje
![]() Dziecko w zlobku, syf w domu, a ja chcialam isc na zakupy, bo tz zrobil mi przelew Ale nie pojde, bo pada deszcz! Dzieki deszczowi zaoszczedzilam pieniadze ![]() ![]() Misia polecam bardzo fajne, mieciutkie sa
|
#2091 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak to bez drzemki? Amelka nie śpi już w dzień? Cytat:
![]() Mój 1,5-roczniak śpi a mi jest ziiimno. Do tego @ dostałam i jak nigdy chce mi się Bounty ![]() cóż muszę się zadowolić chlebkiem bananowym
|
|||
|
|
|
#2092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie raz tak mam. Po prostu rzeczy które nie są mi potrzebne i się nie popsują w aucie zostawiam dla Tżta. Jak wraca z pracy to on wnosi ![]() ![]() Cytat:
a wiecie czego się obawiam że jeszcze chwila i o godzinie 16-17 będzie ciemno i trzeba będzie w domu siedziec ![]() Wg Zuzki to mogę zegarek nastawiać. Ostatnio non stop 5:40 ![]() Cytat:
![]() Sliczna dziewczynka z niej. łobuzerstwo bije z oczu ![]()
|
|||
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy : na szczęście dziś śpi, wczoraj nie spała ani minuty! a że ostatnio chodzi spać po 23, jeśli ma drzemkę to pomyślałam, że może już nie potrzebuje bo potem nie jest zmęczona na noc? Nie wiem, zobaczymy jak na wieczór.
Ja kompa włączam stacjonarnego bo słucham muzyki ze spotify, to jest zamiast tv. Zarzuć mi na fb maila. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
dobra znalazłam, dzięki little
![]() odwołam jak mi dzisiaj wieczorem babeczka po to przyjedzie ![]() idę się kąpać!!! Dziecięcie zasnęło w 30sekund (z zegarkiem w ręce!!!) w...nosidle ofkors, boję się żłobka, cholera jak ja się boję drzemek tam...... Nie wiem jak to będzie nawet nie wychodziłam z propozycją usypiania przez nich w nosidle bo by mnie chyba wyrzucili stamtąd![]() doszły właśnie woreczki Pietraszkowe do żłobka
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
Debrah moge prosic?
![]() Lady ja kilka lat temu odwolalam oferty i zakonczylam aukcje przed czasem. Wszystko ok poza tym, ze pozniej dostalam ostrzezenie z all, ze niby nie wolno tak robic
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-08-27 o 13:36 |
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Podrzućcie maile to poślę
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah poproszę!!! Wkręciłam się w te książki bardzo, jakbyś miała jakieś ciekawe propozycje jeszcze to zarzucaj proszę
oczywiście na wakacjach z rodziną męża zostałam wyśmiana za nasz sposób wychowywania, oni się nie patyczkują za przeproszeniem lanie wyśmiewanie porównywanie non stop podnoszenie głosu kiedyś by to było wiecie....normalne, teraz zwracam na to taką uwagę, że masakra, zresztą mój M. też ostatnio wyczulony niesamowicie, nie jestem matką idealną zdarza mi się tupnąć nogą ale no.....
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać
Dziś byłam na glukozie. Jejuś nie pamietałam że to takie słodkie było. Jak sobie o tym przypomnę to mnie drgawki przechodzą. Na szczęście nic mi nie było. Dobrze się czułam . Przynajmniej książkę poczytałam przez te 2 h ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

, ze nie wiem, jak sie z Yae i nimi do domu zabrac. Siedze w aucie na parkingu pod blokiem i kombinuje...
Myślę że gest się liczy i chęć drugiej osoby- mój mąż chyba już się wypalił w tej kwestii. Przy każdej okazji powtarza że ja przecież wszystko mam i on już nie wie co wymyślać. Ok,może tak myśleć bo jest tylko facetem,właściwie to prezent zrobiłam sobie na dniach sama bo kupiłam kilka drogich kosmetyków a on za to zapłacił
Życzenia mi złożył także cieszę się z tego co mam.
22.05.2008
14.08.2011
glupio mi z takim poslizgiem ale chyba lepiej niz wcale 

Tylko czekałam, aż ktoś się przyczepi do tego zdania, no bo jakże inaczej mogłoby być. 

że jeszcze chwila i o godzinie 16-17 będzie ciemno i trzeba będzie w domu siedziec