|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Cytat:
Zanet super, że już w domu. Jeszcze raz gratuluję. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1982 |
|
Raczkowanie
|
Benetta strasznie przykro mi się zrobiło, totalnie mu odwaliło.. ja bym mu ta szmatą rzuciła w twarz i kazała sobie samemu zszyć- zawsze może ręcznie jak nie potrafi na maszynie. Nie daj się i olej go. Razem z tobą denerwuje się dziecko. Nie jesteś niczyją służącą i nie musisz być na nikogo zawołanie.
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Benetta co za buc za przeproszeniem ! Często mu się takie wybuchy złości zdarzają?
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie jutro bedzie cie przepraszal... ale masz racje rob prawko, pracuj, miej wlasne pieniazki odlozone, bo zawsze warto byc niezalezna, nawet w takich przejsciowych klotniach... |
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
benetta a to buc jeden! Aż nerwa złapałam czytając. Jak można tak stresowac ciezarna ?! Co za brak empatii. On zawsze tak ma czy pierwszy raz urządził taką akcje? Masz rację dziewvzyno, że chcesz się uniezależnić. Jak on o Ciebie i dziecko nie dba to sama musisz.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1986 | |
|
Zadomowienie
|
Benetta - przykro mi, że masz takie stresy na końcówce.
Cytat:
Przede mną włączała się do ruchu karetka i kierowca nie umiał się zdecydować czy wjechać czy nie, po czym zatrzymał się. To na trasie szybkiego ruchu. Ja mam nowe auto to wyhamowałam, ale załadowana ciężarówka już nie. Auto mialo 2 tyg i cała tylna klapa do wymiany. Na szczęście prędkości już nie było i na szkodach w aucie się skończyło. Mój starszy synek siedział z tyłu w foteliku i był cały obsypany szkłem z szyby, ale trauma mu nie została 😊 Teraz ma też 6 lat i taki sam z niego urwis jak z twojego. Mówi jedno a robi drugie, ale kochany jest mimo to 😍 |
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po ślubie to może ze 4 razy tak w połowie tego co dziś. A teraz w ciąży to się dopiero nie hamuje. - Ful nerw ale tak raz na 2 miesiące. Niby nie często - ale kurde- wtedy normalnie piana z pyska się toczy ają gorzej niż szmata traktowana!!! Wcześniej go tlumaczylam sobie ze odpowiedzialność finansowa na nim, ze pracuje od rana do nocy a pprace ma interesująca. Ale do cholery- ja sobie mię ppozwolę!!!! Kiedyś to mi pqlnal ze francuski piesek jestem ze nawet krzyCzeć ma mnie mię można!!! Myślałam ze wyjde z siebie- to jest poniżenie i nie WOLNO! I co ka mam zrobić cholera! 2 miesiące temu taka sytuacja była u szwagierki- ona się wkurzyla i stwierdziła ze mnie z nim nie puści bo jest nienormalny. Ale w końcu musiałam jechać bo tabletek nie wzięłam, niby przeprosił itp ale gdybym wtedy z nim nie pojechała to by zapamiętał raz na zawsze. A tak to teraz , z dzieckiem w zimę jeszcze trudniej mi będzie o stanowcza reakcje w takim momencie.
18.08.2012 - zaobrączkowana ![]() lipiec 2013 (9/10tc) Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami Edytowane przez benetta Czas edycji: 2014-10-18 o 17:56 |
|
|
|
|
#1988 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() ooo widzę, że wszystkie do terminu grzecznie czekają ![]() bernadeta chyba bym się do takiego faceta z tydzień nie odzywała!! Nie przepuszczaj mu tego płazem bo beda takie sytuację częściej.. zanet super wieści!!! to teraz już w górki pójdzie wszystko ![]() Ja dziś miałam parę mega skurczy bolesnych i już byłam pewna że to to i oczywiście wszystko przeszło...
|
#1989 |
|
Raczkowanie
|
Te 6 lat to chyba taki wiek u chłopców że chcą pokazać jacy oni są samodzielni i odważni. Ja ostatnio poszła na spacer z psem do lasu i całe szczęście szłam tą samą drogą co zawsze bo mój syn postanowił przyjść do nas. Wkurzyłam się niesamowicie na TZ bo on go do tego lasu puścił samego, zamiast wziąć rower i go podwieźć, sprawdzić czy my tam rzeczywiście jesteśmy. Do tego do lasu idzie się przez tory i on tak przez te tory szedł sam
|
|
|
|
#1990 |
|
Rozeznanie
|
Benetta współczuję co za cham i buc w danej sytuacji.
Fajnie ze Kiara sie odezwala. Zanet super ze juz w domku jestescie czekam na fotke z niecierpliwością ![]() 6 latki faktycznie takie mini bunty i co to nie one maja msm 3 takie szkrabh w rodzinie i kazde takie fazy ma |
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym chciala zeby mnie juz chwyciło raz a porządnie ;/ ale przede mną to niestety jeszcze jeszcze...
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pije herbatki z cytrynka, robie plukanki i sie kuruje. Maz pojechal do znajomych na domowke, ja juz sobie darowalam, ale nie chcialam, zeby rezygnowal. Jest autem, pic nie bedzie wiec jak cos to 15 min i jest
ale Franek i tak ma zakaz wyjscia poki sie nie wykuruje ![]() Ja jak mialam jeszcze ostatnie dwa dni bole okresowe tak dzis cisza. Maly tylko jak zwykle na szyjke uciska. Mam nadzieje,ze w czw wroce z wiesciami o jakims rozwarciu
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Corcia wróciła,zaraz jej kąpiel szykuje,a ja mam ochotę na płatki z mlekiem
![]() Zalozylam te moskitiery bo komary cisna się do domu i te muszki wkurzajace Bennetta oj nie oszczędza ci nerwów ten twój tz
|
#1994 |
|
Rozeznanie
|
Witam się wieczorowo
z rana trochu poszlałam z robotą ale od południa leże.podczas drzemki dopadł mnie ból brzucha,taki mocny i promieniował aż do kolan.myslałam,ze to coś poważniejszego się szykuje,a tu doopa:-( poszłam pod prysznic i wszystko ustało:-( próbowałam cos tam wymacać ale skończylo się na moich warach..są tak nabrzmiałe,ze mogłyby smialo klaskac u Rubika:-( jakos mm nstawienie na nie..hmm..chciłabym juz urodzic,dzis dorzałam do tej decyzji;-)Zanet super,ze z wami ok i,ze jestescie juz w domku ciocie czekją by poznać malutką![]() Benetta co za trep..wybacz ale tego zachownia nic nie tłumaczy.chyba nie zdaje sobie sprawy z tego coś ty juz dziewczyno przeżyła.jego stresująca praca to pikus w porownaniu z twoimi stresami.musisz mu ostro dac poplić.tk sie nawet ps nie trktuje. Alez mi podniósł ciśnienie. Super kąciki dl maluszków. Maieczka,ela i inne chorowitki zdrówka
|
#1995 |
|
Wtajemniczenie
|
Benetta no ale co Ty chcesz z dzieckiem w zime wychodzic z domu bo on bedzie jazdy robil???? Nie bądź głupia! To on niech spada... wiesz co, mam nadzieje ze sie mylę, ale wydaje mi sie ze jak raz taka akcja miala miejsce to to sie bedzie powtarzac! Zeby tylko gorzej nie bylo! Nie pozwol sobie na takie traktowanie, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie...
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Tiera ale akcja z tym lasem ale moj maz tez uwaza ze przesadzam i ze powinni uczyc sie samodzielnosci... a ja jestem przewrazliwiona i ich ograniczam a pozniej takie kaleki beda... no ale co ja poradze, jak tyle sie slyszy na kazdym kroku...
|
#1996 |
|
Zadomowienie
|
Lola, Indra - super kąciki dla maluszków !!
Zanet - super że sie odezwałaś!! Fajnie że tak wszystko w miarę gładko poszło, na prawde zazdroszczę że masz to już sa sobą Też chciałabym trafić na fajną położną... i jednak pojadę tam wczesniej na konsultację z anaste ... chyba mnie nie odeślą ![]() czekamy na zdjęcia Nadusi !! Benneta - takie zachowania trzeba ukrócić natychmiast... bo się może powtarzać coraz częściej... powiedz mu że jest bucem bo dre mordę na cieżarną ! Byłam u mamy na chwile na urodzinach najadłam się ciasta jak głupia... weszłam na 3 piętro i brzuch taki twardy że masakra ... coraz częściej mam twardnienia i ciągnięcia ...A teraz mam fazę gastro i idę się nażreć a potem będe cierpieć przez calą noc na zgagę.... ale chcica na jedzenie jest silniejsza
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
Już wykrzyczalam ze jest kretynem, ze jest nienormalny i niech się zastanowi co robi- naprawdę byłam wnerwiona. No i co i nic. I ci ja mam robić- jak to ukrócić. Nie odzywam się do niego- on do mnie też nie i on uważa ze to on jest poszkodowany, bo go kretynem nazwałem i wyobraźcie sobie ze będzie czekał aż go przeprosze za to.
Z z dzieckiem nie wyjde w zimę, latem bym do rodziców pojechała - wstydu by się najadl. Tak formalnie to z tym mieszkaniem nie mam nic wspólnego. Ale z drugiej strony mam świadomość ze tesciowie stanęli by za mną. Nawet się zastanawiałam dzisiaj czy by teścia nie poprosić żeby po mnie przyjechał ale teściowa dopiero co ze szpitala wyszła- nie chciałam jej martwić.
|
#1998 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
szczerze Ci współczuję. Koniecznie zrób dla siebie to prawo jazdy, żeby się uniezależnić. Co za typ Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Aha, moje dziecko przed chwilą: mamusiu, mam zgagę w żołądku |
||||
|
|
|
#1999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze benetta ciezka sytuacja... ciezko radzic... no ja w tej sytuacji spakowalabym torby i powiedziala ze to koniec. Pojechalabym do rodzicow no i dziej sie wola Boża... albo by zrozumial i by szybko przeprosil i naprawde zmienil zachowanie, uswiadomilabym go ze jak sie dziecko urodzi i beda takie awantury to nie bede z nim i koniec... jak sie dziecko urodzi to Ty masz miec spokoj a nie nerwy i takie akcje... a jesli on nieprzeprosilby i nie blagal zebym wrocila to sral go pies.. zaczelabym sobie ukladac zycie bez niego. Ale w spokoju moim i dziecka. No ale to JA bym tak zrobila, kazdy jest inny... Ty go lepiej znasz, wiesz do czego jest zdolny.. tzn ja nie wyobrazam sobie zeby moje dzieci mialy wysluchiwac awantur i zeby widzialy jak ich ojciec we mnie czyms rzuca, raz to bedzie ubranie, a za drugim razem cos ciezszego...
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
no musze drzwi zamykac i nie pozwalac mu samemu wychodzic z domu... szkoda, bo na podworku przed blokiem moglby sie bawic, no ale jak mu sie chce juz po miescie bujac to trudno... Moje dzieciaki tez podlapaly moje ciazowe dolegliwosci i raz Adam mówi: mamuś gardło mnie boli, a Aleks : Adaś Ty masz zgagę po prostu :P
|
|
#2000 |
|
Wtajemniczenie
|
Benetta, trudna sytuacja, bądź twarda i nie przepraszaj, tak być nie może, a takie awantury przy dziecku też są niedopuszczalne
Kasiu, ja mojego syna lat 5 nie zostawiam samego na podwórku, góra na kilka minut, jak siku idę czy zakupu zanieść, widzę, ze on obiecuje, że będzie pod domem, a potem chłopaki pobiegną i on za nimi, obok zaraz jest ruchliwa ulica, tyle się mówi o pedofilach, boję sie i wolę z nim koczować na ławce Idę do łóżka, spędziłąm cały dzień w domu i jakaś wypruta z sił jestem.
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha Esti wary klaszczące u Rubika
![]() Frau i Kasia hahaha padłam z tej zgagi ![]() Ja spijam ostatnią dzisiaj herbatkę z cytrynką, obejrzę mam talent i chyba zmykam do wyrka.
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Wlazlam z córka do wanny i nie mogłam się podnieść potem......jak hipopotam
![]() Ogladam the voice......popijacac mietowke na zgage
|
#2003 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i masz się stawić w szpitalu w dniu porodu?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
super Żanet fajnie sprawnie Wam poszło... powodzenia dalej..wczoraj mi wszystko z rąk leciało..robiłam ciasto ..ubijałam śmietanę i niechcący trąciłam michę i wylała się połowa oczywiście nie miałam drugiej..a do sklepu bym nie doszła..Tż mnie dziś z rana dopadł..wiec dzień miłości..relaksu i wypoczynku ![]() obiecał mi ze wszystko pozmywa..ciekawe czy dotrzyma słowa... a bardzo tego robić nie lubi.. ja powiedziałam, ze już do porodu odpuszczam mycie garów.. za bardzo w krzyżu łupie.. brzuch mi się co godzinę napina..i bóle @ już mam kilka razy dziennie...a nie raz na dobę wizyta w poniedziałek...po 16 się doczekać nie mogę
|
||||||||
|
|
|
#2004 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
masz mega teksty dziewczyno ![]() Ja się chwalę, że dziś oficjalnie skończyłam prasowanie |
||
|
|
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj bylam na pobraniu krwi. Dzwonili dzis ze szpitala, ze cos nie tak z moimi wynikami i mam jutro tam przyjechac na 16.
Ciekawe co tam wykryli ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- A teraz ide Was nadrobic.
|
#2006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie będzie Twojej teraz STANOWCZEJ REAKCJI.... i natychmiastowej... dziś..lub jutro z rana... to sie to będzie powtarzać.. rzucanie w ciężarną czymkolwiek... KUR** CO ZA PALANT.. ...no nie mogę.. rozumiem, ze są kłótnie..bo hormony.. ale to co zrobił... nawet do teściowej ..jeżeli jej ufasz i masz z nią dobry kontakt... mimo, że ze szpitala wyszła.. przecież to DLA WAS ZAGROŻENIE ON STWARZA...!!!! on sobie sprawy nie zdaje..jak taki silny stres ciężarnej może wpłynąć na rozwój płodu..!!!. nawet się nie zastanawiaj.. nawet mu nie mów, co planujesz...po co Ci ciche dni.. i patrzenie na jego dąsy w domu teraz.. PAKUJ SIĘ... jak nei teściowa..moze koleżanka jakaś.. mozę rodzeństwo.. no nie wiem.. ale wiem, ze mnie i przyjaciółki i teściowie..i rodzice.. właściwie..wszyscy po czym takim przyjechali by po mnie..i nie dopuścili tż aż do porodu... |
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Fiorella oby to nic poważnego. Trzymam kciuki
|
#2008 |
|
Wtajemniczenie
|
Fiorella kurcze, nie mogli Ci przez tel powiedziec?? Ojjj takie wprowadzanie nerwowej atmosfery a znajac zycie pewnie jakas blahostka
trzymam kciuki!---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Dziewczyny czy macie wrażenie że dzieci w Waszych brzuchach są małe lub duże? Bo ja mam wrażenie że mała jest ogromna... i nie wiem czy mi sie wydaje czy co...
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja mam wrazenie, ze moj jest b.duzy. szczegolnie jak od kilku dni naprawde mocno sie wypycha
|
#2010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Benetta a toTwój mąż czy nie jesteście po ślubie?
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
z chlopakami az tak nie czulam ![]() Czytalam na pazdziernikowych ze laska urodzila corke 4500 i 63 cm i nie pekla, ani jej nie nacieli marzenie...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

tez bym chciala zeby mnie juz chwyciło raz a porządnie ;/ ale przede mną to niestety jeszcze jeszcze...

23.06.2011
01.06.2013
ale moj maz tez uwaza ze przesadzam i ze powinni uczyc sie samodzielnosci... a ja jestem przewrazliwiona i ich ograniczam
... coraz częściej mam twardnienia i ciągnięcia ...
i masz się stawić w szpitalu w dniu porodu?
oczywiście nie miałam drugiej..a do sklepu bym nie doszła..