![]() |
#2551 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Dzięki
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez dzis kluje, ciagnie, niefajne uczucie niby po nospie przeszlo,ale czasem wraca :/ mam uczucie rozepchanej pipki poza tym, wiec to ewidentnie nie moj dzien :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co tam hope u Ciebie ? ![]() ja chyba sie zdrzemne, bo zaczynam fisiowac przez to uczucie brzuchowo miednicowo pachwinowo pipkowe.... ![]() przespie sie i powinno przejsc ![]() ![]() moj tata tez poleca Accu ![]() ![]() A teraz ma jeszcze jakis nowy,ale nie wiem jakiej firmy ![]() postanowilam sie obeżreć za przeproszeniem i po godzinie zrobić sobie cukier u niego , jestem ciekawa ile wyjdzie..to taka namiastka glukozy ![]()
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
Madzia, Hope ma rację. Albo jedź do niego i powiedz, że po prostu się martwisz i chcesz, żeby Cie zbadał. Przeciez jestes jego pacjentką, albo płacisz Ty, albo on dostaje pieniążki za Ciebie z NFZ. Ja raz tydzien po tygodniu byłam na wizycie, miałam silne bóle w podbrzuszu.Tylko, że mój odbiera telefon albo sam oddzwania i mówi, żeby przyjechac
![]() Ewa, jakie cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież powiedziałaby Ci ze wie... mimo niewiedzy Cytat:
wróciłysmy z tego kina... tyłek boli, mała podskakiwała, a jak wrociłam gadałam przez tel z mezem to zaczeła tez kopac... dzis poza obiadem i zmywarka nic nie robie. nie chce mi sie... jutro za to posprzatam i spakuje nas na super weekend u tesciow ![]() ta krzywa to chyba zrobie w przyszłym tygodniu juz w poniedziałek bo sie martwie czy wsio ok... lepiej wczesniej wiedziec bo wtedy mam do niej podejsc jak bedzie cos nie tak
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-10-30 o 14:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga już mi przeszła nawet myśl z ip ale czy mnie tak przyjmą żeby tylko sprawdzić? nie znam się , nigdy tam nie byłam ![]() Ewa o jaaa.. ale piękna czapusia ![]()
![]() |
#2556 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a lazanii zazdraszczam, mniam Alunia no nieźle ale u nas na NFZ jest podobnie, w innym gabinecie jest usg i najpierw całej gromadce kobietek robią usg a potem wszystkiej w takiej samej kolejności czekają na wizytę i omówienie usg. chyba ja, bo na 18.20
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
Madzia no chyba można jechać, zbadają, zrobią usg i Cię uspokoja
![]() Ja też nigdy nie byłam w szpitalu, nie wiem na jakiej zasadzie to działa....:/ Ale zawsze się mówi: Jedź na IP- więc chyba coś w tym jest... Asia ok,zjem za nas dwie- poki jeszcze zyje w tej blogiej niewiedzy ![]() Ewcik oooo to czekam na relację z 4d czy wyraźne są już buźki maleństw naszych ![]()
#2560 |
Zakorzenienie
|
u mnie na IP jest tak ze najpierw przyjma ze skierowaniem ale tez jak powiesz ze masz jakis mega bol i boisz sie o dziecko, maja obowiazek zareagowac i przebadac
#2561 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
Zakorzenienie
|
Asia, 3bit mmmmm ale smaka mi dzisiaj robicie
![]() ![]() Lubcia, zaraz Ci te żelki zjem z Twojego avatara ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-10-30 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, zmykamy do SR.
Aaaaa enel-med już mi umawia diabetologa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Wtajemniczenie
|
ewek000 cudna czapa
![]() Lubcia Ja zamawiałam tę http://allegro.pl/posciel-3cz-dwustr...715818037.html zwykła bawełna i ten welurek też bardzo fajny. Brałam szare grochy i szarego minky. więc to polecam naprawdę. brałam też tę: http://allegro.pl/6-cz-posciel-posci...739316896.html gwiazdki białe na granatowym tle ale póki co jest bardzo sztywna, fajna ale sztywna ale jak ja wypiorę i wypłukam to pewnie zmięknie. maladT na czym byłyście w kinie?
#2565 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za kciuki za wizytę, jak będe po to dam znać co i jak.
Przespałam się i aż podskoczyłam bo jak wstałam to pierwsza miłość leciała i bałam się, że wizytę przegapiłam..ale była dopiero 14. W ogóle jak patrzę w lustro to jeszcze bardziej dziecinnie wyglądam teraz w nowej fryzurce
#2566 | |
Rozeznanie
|
Ewuś cudna ta czapa
![]() Ja jutro rano jadę do pracy posiedzieć chwilę z dziewczynami, a później jedziemy do mamy tz na weekend...nawet sobie nie obiecuję, że będę podczytywać, bo pewnie nie będzie kiedy...w wolnych chwilach to poogrywam ich w remika - jak zawsze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Konto usunięte
|
Jadę na kontrolę. Trochę się denerwuje. Miałam iść za tydzień ale jakoś wolałam wcześniej. Wg tz dowiem się że mogę prowadzić normalny tryb życia. Ciekawe kto się zdziwi. Chociaż jak się okaże że mogę spacerować to będę szczęśliwa
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zadomowienie
|
Melbi trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Melbi trzymam kciuki
W kinie byłyśmy na Pszczolce Mai 2bilety a zapłaciłam 20zl bo miałam kupony z Piotra i Pawła to skorzystalam
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Zadomowienie
|
zielona butelka dobrze, że się odezwałaś
![]() gratuluję udanej wizyty! i jak też startuję z 7 miesiącem ![]() to może się spotkamy jak będziesz u teściów? ![]() Vexi gratuluję napisania pracy i witaj znowu ![]() Alunia no to intensywny dzień miałaś, dobrze że z maluszkiem wszystko ok jest ![]() Cytat:
![]() melduję się, że wróciłam od rodziców ![]() dzisiaj pogoda była piękna, więc jechało sie fajnie, tylko przez korki zeszło mi 3,5h... i chyba długa jazda już nie dla mnie bo non stop chciało mi się siku... mały skakał po pęcherzu, brzydal mały ![]() ![]() przywiozłam pełen samochod zapasów jedzenia. Nawet bez robienia zakupów dotrwam do wiosny albo i lata ![]() teraz tylko czekam na teścia - może zdąży wpaść mi to wszystko poznosi z auta do piwnicy, bo TZ wraca dopiero w sobote, a szkoda żeby mi to przemarzło w bagażniku... jak teściu nie zdąży to trudno, będę z tym jeździć do powrotu tż, najwyżej jak gdzieś w korku utknę to nie padnę z głodu :brzdal: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zadomowienie
|
kciuki Melbi.
Ja się pochwalę jak rośniemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Zakorzenienie
|
Kciuki Mlebi
![]() Migotka zazdroszczę zapasów ![]() Lui ah kolejna zgrabiutka mamuśka ![]() ![]() Ja się przebudziłam z drzemki , poszłam do toalety i...zużyłam resztkę papieru toaletowego. Mam nadzieję, że mąż przywiezie nowy (prosiłaaaaaaaam) a teraz ma tel rozładowany więc już mu nie przypomnę ![]() bo jak nie to będzie w nocy mi po papier gnał ![]() Zjadłam banana, nie wiem czy smażyc sobie ten chleb w jajku, chyba zrobię zaraz, odpaliłam kaloryfer w salonie, zrobię sobie ciepełko ![]() Bo cały dzień w sypialni siedziałam, to nie miałam włączone ![]() ![]()
![]() |
#2574 |
Zadomowienie
|
lui śliczny brzusio
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
Lui zgrabniutki brzusio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
Lui sliczny brzusio
![]() Dziewczyny kciuki za wizyte Wyslalam Tz po pepsi i paczki z budyniem bo mam cheeeeeeec ![]() Dzis mnie dziwnie brzuch boli na dole, jakby na okres, moze sie cos rozciaga? Wzielam nospe i leze w lozku Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2577 |
Zakorzenienie
|
To Ilonka nas dziś boli wspólnie, bo Madzia też mówiła, ja też czułam, na szczęście przeszło-wzięłam magnezu trochę
![]() teraz tylko kopańsko jest uskuteczniane ![]() Ide zrobić sobie chleba w jajuuu ![]()
#2578 |
Zadomowienie
|
dziękuję za brzuszkowe komplementy
![]() ![]() zjedliśmy właśnie pizze z TZ. Ciekawe czy ostatnią w ciąży, czy po glukozie będzie mi dane jeszcze ją zjeść ![]() idę się pakować, bo jutro prosto po pracy do teściów, w sobotę do rodziców i dopiero w niedzielę do Łodzi wracamy ![]() i taka ma być pogoda, że nie wiem czy zimówkę brać czy jesienny płaszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Lui - weź zimówkę. Lepiej się rozpiąć ,lub pod spód coś założyć lżejszego, niz wymarznąc na grobach czy wieczorami......
![]() Ja też chcę jeszcze pizzę móc jeść do końca ciąży ...i lazanie...i pączki parzone.... i camemberty..... ah zobaczymy... ![]()
#2580 |
Zakorzenienie
|
Aga- oooo tak, u mnie nawalanie po pecherzu
Lui- ja bym brala zimowke chyba. Prawie listopad ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.