|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Cytat:
![]() ja też mam jakiś dziwny gęsty śluz dziś. Cytat:
![]() ja z tż juz nie wytrzymałam i przyjechalam na wieś znów, bede siedziec sama, spac sama. Ale chociaz nie wybuchne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi gdyby był jakiś złoty środek to bym działała, a po tych schodach to całą dobr bym musiała chodzić. Dzisiaj cały czas coś robiłam, rozebrałam choinke, wyszorowałam łazienkę, chodziłam po sklepach, spacerowałam z psiakiem, zrobiłam obiad, posprzątałam kuchnie i nic.
Madziuchnie tak dobrze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Hope co się stało? Tule mocno
#4204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiedz mi... jak to zrobilas, ze nie placilas za ktg?!... mi gin jeszcze w poniedzialek powtarzal, ze zaplace 35zl.. ![]() Mlebi... ja tez juz mam nie brac magnezu ani no spy, zeby nie blokowac ewentualnych skurczy... ![]() ![]() Dziewczynki... gratuluje Wam wszystkim udanych wizyt dzisiejszych... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zadomowienie
|
Panna Migotka to jest polozna, która tu w szpitalu pracuje a do tego polecona przez moja gin, przyjezdza do porodu na telefon jeżeli akurat nie ma dyzuru. Widzialam ja kilka razy już w akcji i jest niesamowita. A koszt to ok 500zl płatne po porodzie.
Dzień dobry Dziewczyny ![]() ![]() Gratuluję wizyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi, Asia, Lubcia, Alunia
![]() ![]() Aga mi gin sam z sibie napisał zwolnienie o 8 dni dłużej. Powiedział że więcej nie może bo przecież może wypisać tylko na miesiąc i mówił że jeszcze będziemy się na pewno widzieć ale do tego czasu to już powinnam i tak być w szpitalu, bo to po terminie ![]() Alunia do 6 marca zwolnienei? Spać mi się chce jak diabli, ale co się dziwić jak w nocy spałam 6h z kilkoma przerwami. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Meire zadzwoń do siebie do szpitala i zapytaj jak to jest. Nie powinni pobierać opłat, ja za swoje w prywatnej szkole rodzenia dzisiaj zapłaciłam 40 zł. Ładnie sobie cenią.
#4207 | |
Zakorzenienie
|
martula fajnie ze dzidzius rosnie,2800 to juz sluszna waga
![]() oczywiscie mi nie pocytowalo wszystkiego,nie wiem kto pisal o tej granicy bledu,daria Ty? ja Ci powiem,ze moja corcia jeszcze w dzien porodu miala usg i mialo byc 3500 a bylo rowne 4kg tak ze ten ![]() wspolczuje szpitalnego zarcia,ale jak sobie przypomne jak ja potulnie jak baranek jadlam wszystko po porodzie,mialam swiadomosc ze nie bede narzekac,odbebnie swoje i ide do domu ![]() chociaz cos tam mi przywozili domownicy tez maladT no to dobrze ze pojechalas,i sie przynajmniej uspokoilas iva_b a co mala ma za problemy z zabkami ze tak duzo to bedzie kosztowalo? ![]() Asia no waga tez konkretna juz malej ![]() Mlebidakin Twoj synus tez juz ladnie wazy,zreszta jak wszystkie nasze dzieciaczki ![]() Ewa sobie kolosa hoduje ![]() a Ty chyba tez poprzednie dzieciaczki mialas duze?to co Agatka ma byc gorsza ![]() Lubcia i u Ciebie wizyta udana,dobrze ze na grzybka jakies leki dostalas zielona no patrz,jak sie ten termin potrafi nagle znalezc ![]() ale to dobrze,tylko czemu o wszystko trzeba sie prosic? Alunia mowisz ze taka odwazna jestes ze na sn chcesz sie decydowac? ![]() ![]() Iskra powtorze sie,ale dobrze ze sie odzywasz,i ze z cc sie wszystko udalo tak jak mialo byc bedziemy trzymac kciuki zeby dzidzius siedzial grzecznie do terminu i wozek tez fajny ![]() Cytat:
![]() a moze Cie ruszy wczesniej? patrz jak lekarz maciejki powiedzial,ze w ciagu dwoch dni nie urodzi ale co potem to nie wie bo nie przewidzi,wiec wiesz,moze akurat cos sie ruszy ![]() ewcik zdarzyc sie moze kazdemu,mam nadzieje ze tz-etowi przejdzie i Tobie zreszta tez u mnie ostatnio tez byl koles,z jakiejs fundacji ratujacej wilki,gadal i gadal,glupio mi bylo bo gadalismy przez drzwi bo stwierdzilam ze go nie wpuszcze wlasnie |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- mamaZuzi a z córeczką byłaś przed/ po terminie? ja myślę, że nie przenosisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Wtajemniczenie
|
Hope gdzie się podziewasz?
Wracaj tu szybko. Zasiałaś niepokój i zniknęłaś ![]() Buu wiem wiem ze może się z dnia na dzień zmienić ale moja intuicja mi podpowiada że Magda czeka na babcie.
#4210 |
Konto usunięte
|
ale ekspres :p
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Wtajemniczenie
|
Asia z Zuzką mi cc zrobili w 38tygodni, bez żadnych oznak akcji porodowej.
#4212 |
Zakorzenienie
|
wlasnie hope co sie stalo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Konto usunięte
|
co do ktg to tam gdzie jestem zapisana na cc mam za darmo bez skierowania
teraz dostałam skierowanie i mogę wszędzie zrobić jakbym nie miała skierowania to rzeczywiście trzeba płacić albo udawać że coś się dzieje Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to teraz spokojnie czekaj mamusiu, maluszek da znak-sygnał jak będzie chciał wyskoczyc ![]() ja to boje się takich ostatnich podrygów energii przed porodem, bo namacham sie z mopem i zmęczona pójdę rodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
Meire powiedziałam ze jestem od mojej ginekolog i ze nie czuje ruchow, ale o zadnej kasie ze chca za badanie nie mowili wiec sobie poszłam. Mi ginka tez mowila ze bede płacic za ktg 35zł wiec nie wiem czy sie przerazili tym ze z dzieckiem cos nie tak...
Logoasia a ja czekam jak na zbawienie by te siły do sprzatania miec. niestety jeszcze nie ma. ale jakbym sie tak obudziła z mega energia to bym chałupe wypucowała lepiej niz perfekcyjna pani domu. przed porodem przy sie miec czysto
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2015-01-08 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, gratuluję wizyt! Ja się pochwalę zakupami. Otóż pojawił się w Smyku znowu szary leżaczek-bujaczek i dokonaliśmy z M zakupu ![]() ![]() ![]() A w TK-Maxx kupiłam wczoraj za 27 zł 5-elementowy zestaw dla Małego (dołączam zdjęcie) ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
inco ale fajne zakupy
#4218 |
Konto usunięte
|
inco 37+0
nie widzę zdjęcia niestety ale mój tata cały czas chodzi do tk max i ogląda rzeczy dla dzieci Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() będę musiała pomyśleć nad tym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monia, ![]() Hope, tulę! ![]() ![]() Inco, śliczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
Inco sliczne zakupy
i przypomnialas mi! Aga mi tez mierzyli miednice i orzekli ze jest z pol cm luzu ![]() i ze daja mi szanse na sn,ze wszystkich sil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Wtajemniczenie
|
Idę się myć kobietki i spać, Tż ma tak za☠☠☠iaszczy humor dzisiaj że aż mnie wnerwia
![]() ![]() A tu sex by mi się przydał na zmiękczanie ale trudno ![]()
#4223 |
Zakorzenienie
|
Maama Zuzi, ja się obudziłam o 2 w nocy, M jeszcze nie spał i mu mówię, że miałam sen erotyczny, że się bzykaliśmy w samochodzie na parkingu i że chyba mi się chce, a ten... że nie, że nie po tym upadku
![]() Ja się wykończę... już 3 dzień siedzę nad projektem łazienki. Wszystkie inspiracje, które znajduję są poza moim zasięgiem cenowym. Tak to jest, jak ma się drogi gust. Trzeba będzie posiedzieć z 2 tygodnie, żeby zamiast mozaiki marmurowej znaleźć podobne płytki ceramiczne... Zamiast dzieciakiem to ja łazienką... |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Wtajemniczenie
|
Oj dziewczyny znowu padam....
Dopiero dotarliśmy do domu. W międzyczasie stwierdziliśmy, że jutro pojedziemy ostatni raz we dwójkę do Rodziców, więc jeszcze muszę walizkę spakować ![]() Także idę się z tym uporać, potem kąpiel i kolejna przerypana noc przede mną!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Rozeznanie
|
Pospałam prawie 3 godziny, więc nocka znow bezsenna mnie czeka, ale to poprasuje troche chociaż. Umyłam łazienkę, kolejne pranie wywiesiłam, takze dziś intensywny dzień. Jutro mam wizyte w sprawie mojego echa serca, ale raczej wszystko bedzie dobrze
![]() TULI o kurcze, niezle z tym czopem, zaczynam się bac ewek000No Twoja Agatka, to chyba pobije rekordy, ale fajnie, ze ładnie przybiera ![]() maladTDobrze, ze ktg wyszło ok ![]() ![]() iskrabozasuper, ze udalo się ustalic termin cesarki ![]() buu fakt, u mnie tez 25 dni do porodu ![]() Mamazuzino musimy zaczac 7 watek, wtedy zaczynamy rodzic takze jeszcze kilka dni musisz wytrzymać ![]() hope ![]() Lubcia, mlebi, Asia, Alunia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |||||||
Zadomowienie
|
Asia dzieki chyba sie zdecyduje jak jest ok, jeszcze pooglądam w sklepie.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Po południu poszłam spac na 3 h wstałam jakaś nie do życia, pobolewa mnie głowa, duszno mi sie robi, do tego młoda sie nie ruszala i niezle sie nameczyłam zeby zaczeła heh chyba ja obudziłam i na złość mnie od godziny obija po jajniku ałłłł boli no ale trudno dobrze że na IP nie musze jechać. |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam zawieźć zwolnienie, potem na zakupach jedzeniowych, wyprasowałam M kilka ciuchów i kręgi bolą.. Ale właśnie mnie jedna ręką M masuje, a lewa pracuje na laptopie
![]()
#4229 |
Zakorzenienie
|
Aga maz niech kończy prace na kompie skoro nago siedzisz. Trzeba uskuteczniac
![]()
#4230 |
Zakorzenienie
|
Haha pewnie tak się Skończy ale my Teraz oboje się boimy skoro to Może poród Przyspieszać hahaha
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.