|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Lenova ja na yt wpisalam integracja sensoryczna i pokazaly sie cwiczenia z rehabilitantami i tak dzis sie bawilismy duzo na hustawcr.potem hustanie w kocu,bawil sie tez mazidlem co szaja kiedys linka wrzucala-starkowane mydlo plus woda plus papier toaletowy dorzucilam do tego rossmanowa tabletke do kapieli niebieska a potem dosypywal kasze jaglana,kamyczki,ryz i wylawial z tej mazi zabawki z kinder niespodziamki
Zabawa byla na jakies 2 h Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#782 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
zaliczyliśmy dzisiaj urodziny u Fifka koleżanki, ale miejsce raczej dla trochę starszych dzieci, więc się za bardzo na zjeżdżalniach nie wyszalał i był marud straszliwy; lodami go udobruchałam i jakoś przetrwaliśmy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak można na noc bez słowa nie wrócićCytat:
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah szkoda ze nie mam FB
fajnie ze tyle pozytywnych emocji Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, mogę ci coś podrzucić, do k. albo gdzieś.
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Marsi : poleciało 7 zdjęć do k to was zasypałam.W każdym razie to nie jest oficjalne foto, to moje z ami to komórką jedna uczestniczek zrobiła, oficjalnych od fotografa nie ma póki co. Tylko to jedno plus backstage. |
|
|
|
#785 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Super Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napewno nie TY, sprawdź jeszcze raz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Weekend raczej udany. W sobotę tylko wykończona byłam bo najpierw pół dnia byłam na zakupach z Oli, potem porządki. Tż dopiero wieczorem cos pomógł bo tak to działał na zewnątrz. Ale w rezultacie tych działań zjeżdżalnie uruchomiliśy. nie ma jeszcze schodków i musze podsadzac Oliwkę z drabiny ale jeździć się da. Nawet sąsiadka się załapała jeszcze na zjeżdżalnie. I nasze ulubione zajęcie ostatnio: rzucanie kamieni, patykówi innych takich do rzeki i obserwowanie jak płyną, ewentualnie zaganianie zabłąkanych kaczek.
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
meneq ale cudnie Lady mam nadzieję, że z Pietraszkiem już lepiej Ifwka widziałam zdjęcia waszego placu zabaw na fb, super! little współczuję tej całej sytuacji:/ jak można na noc nie wrócić ![]() gojka ale wam fajnie! Hania wczoraj wzięła długiego kija i powiedziała, że ryby łowi;p nie wiem skąd to wzięła ![]() mała mam nadzieję, że już lepiej ![]() a gdzie jest nawijka?? taka pogoda może być cały czas
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod domkiem będzie jeszcze zrobiony taki domek z oknami, kuchnia itp . Brakuje jeszcze schodków ale czasu brak na wszytsko.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
U nas dziś leje. Chociaż nie - to za mało powiedziane: LEJE i pizga złem. W weekend mieliśmy bardzo miłego gościa, kuzyna tz i na szczęście wtedy pogoda była przecudna. Nawet grilla udało się zaliczyć. No i chyba pierwszy raz skorzystałam z tego, że mamy ogród. Fajnie tak. Nadrobiłam: Debrah - świetne zdjęcia na fb Ifwka - fantastyczny plac zabaw Ja póki co zamówiłam Myszy piaskownicę, pewnie dziś przyjdzie, ale przy takiej pogodzie nie ma szans na testy.Meneq - przecudne widoki Gojka - zdjęcie z kotem czekającym na kolację miażdży ![]() Mała, Lady - jak chłopaki dzisiaj? Little - Miłego dnia! |
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ! U nas nie pada, słońce nas na obudzilo.
Ufają: jadła paluszki i krakersy tylko wtedy się nie ruszala to można było zdjęcie robić, stąd przekonanie ze jadła cały czas
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ultra my piaskownice mamy obok zrobioną z opony od kombnajnu. Wszystko to robi Tz sam. Do zjeżdżalni tak jak pisałam brakuje jeszcze schodków i takie podestu gdzie w przyszłości bedzie lina i kamienie do wspinaczki no ale doba sie nie rozciągnie, i tak się dre na niego że siedzi przy tym od rana do nocy.
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale mnie głowa od rana boli Za oknem pizgawa taka że strach się wynużać z domu,na szczęście nie muszę. Misia,Ultra-dziękuje że pytacie Wczoraj było już ok od momentu kiedy napisałam,teraz ma wysoki cukier ale mam nadzieję że to jednorazowy wybryk (po mleku często mu wywala,a jak jeszcze wtedy nie biega i nie szaleje to już w ogóle pewne że będzie wyższy). Dałam na to korektę i zobaczymy czy zbije czy znowu zaczną się schody. Będę informowaćIfwka- pochwal się zdjęciami placu Szukam inspiracji bo chce też Oskarowi stworzyć jego własny mały azyl![]() Też zauważyłam że Nawijki długo nie ma,to chyba przez ten kryzys z Kubą... A co z Deli? Coś ktoś wie?
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas słonko świeci. Właśnie kupiłam małej rowerek biegowy Najlepsze jest to, że po zakupie zorientowałam się, że już jeden kupiłam W piątek czy to w sobote było, wypiłam 2 piwa z sąsiadką i później z tż wybieraliśmy rowerki. Chyba mnie mocno zakręciło, bo wybrłam rowerek i miałam do obserwowanych dać. A kupiłam. Dobrze, że zadzwoniłam i udło się jeden odkręcić Bo miałaby dwa, ech więcej nie pije. bo się do tego nie nadaje. 2 piwa i film mi się chyba urwał, bo nie pamiętam, żebym kupowała. Dobrze, że tż nie pił![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- No właśnie Deli odezwij się, bo martwimy się tu wszytkie. |
||
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, Nawijka wywołujemy!
Wiem że pewnie o tym nie myślicie jeszcze ale czy ktorakolwiek z Was miała lub ma sandały dla dziecka z odkrytymi palcami? Kiepski pomysł bo zedrze palce przy wywrotce? W ogóle szukam balerin/trzewikow czy czegoś takiego na wiosnę i nic nie mogę znaleźć ciekawego jak fajne to za duże rozmiary. Gdyby któraś widziała proszę o cynk bo mamy tylko trampki |
|
|
|
#794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaki rowerek w końcu wybrałaś?? Cytat:
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, my mielismy cale zeszle lato, zadnych otarc, a latal u moich dziadkow po podworku codziennie przez 3tyg
Pietraszko wczoraj super, jadl pil, dzis od rana boli brzuszek wypil mleko i rzyg. Ja w lozku, naciaga mnoe do wymiotow niedobrze mi i zoladek boli maz biegunka. Szlag jasny by to trafil. W ndz maraton w Krakowie nie wiem jak ja go przebiegne wyc mi sie chce
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się że takie bez palców są wygodniejsze,a czy bezpieczne... W każdym bucie można sobie obetrzeć stopę jakby się uparł Nawet jeśli dziecko się wywróci to nie zrobi sobie drastycznego "ała",musiałoby zasuwać chyba setką![]() Wczoraj szukałam butów dla Oskara i widziałam kilka ciekawych propozycji dla dziewczynek ale gdzie to było... Za dużo stronek chyba przerobiłam. Jak sobie przypomnę to dam znać.
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah Hania miała w zeszłym roku palce odkryte i było ok. teraz też takie kupię, nawet już mam wypatrzone
![]() a co do butów na teraz, mi się nic nie podoba;/ wczoraj bylismy w ch z zmiarem kupna i niby kupiłam ale z musu bo już nie ma w czym chodzić. ale się ciemno zrobiło, zaraz deszczem lunie a miałam na rynek iść
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Ifwka-będę wdzięczna
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja też nic nie mogę znaleźć coś. Czyli z tego co piszecie to kupie odkryte
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#801 |
|
Rozeznanie
|
Debrah - my też mieliśmy w ubiegłym roku z odkrytymi palcami sandałki. Nic się nie działo. W ogóle zaliczyłam zdziwienie, bo okazało się, że buty, które kupiłam Młodej na jesień, jeszcze teraz są dobre
![]() Na wiosnę ma dwie pary z Befado. Trampki są na cenzurowanym, za to w różowych z kokardką przełaziła wczoraj cały dzień Moja Lady
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
O, Emele. Zastanawiam się nad nimi, tylko cena trochę boli. Muszę się przejść na żywo zobaczyć.
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis u lekarza; tz bedzie nie pocieszony, ale wg jego zyczenia byla plec w pierwszej ciazy a teraz bedzie po mojemu: czekamy na dziewczynke!! Nasze watkowe ciezarowki, poproscie tz o pomoc w tescie na okreslenie plci, taki z medcyny chinskiej opiera sie o przeplyw energii. Trzeba jednoczesnie zmierzyc puls w obu rekach i powiedziec, w ktorej sie czuje mocniej. Lewa - chlopiec, prawa - dziewczynka; jest niemal bezbledny i mozna nim sprawdzac juz od 6tc ;-)
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
My chyba sobie podarujemy kupno butow na lato: w kazdych Yae jest za goraco i natychmiast zdejmuje; juz teraz chodzi bardzo czesto boso |
|
|
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No Yae bije wszystkich na głowę.
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Yae wlasnie probuje zamotac swoja ukochana przytulanke w chuste ;-) ostatnio podgladala mnie jak cwiczylam
|
|
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
Meneq gratuluję córeczki Mała to oby cukry już nie szalały Little współczuję, jak mama zareagowała? Debrah u nas też w zeszłym roku odkryte sandałki i było ok I super wyglądałyście na sesji! A zdjęcie z przytuloną Ami mnie rozłożyło na łopatki ![]() Szaja fajne te zabawki, ale jestem zszokowana cenami. Ktoś w ogóle kupuje takie kule za prawie 7 stów Kurde, od dwóch tygodni codziennie ktoś wierci u mnie w bloku, Ewa się boi, nic nie słychać
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz jeszcze nawet nie wie o dziewczynce ;-) Pewnie bedziemy myslec, ale i tak na nic nie wpadniemy az nie bedzie z nami po tej stronie brzucha. Poza tym ja mam problem: dla Yae znalezlismy fantastyczne imie i boje sie, czy drugie zenskie znajdziemy choc w polowie takie fajne |
|
|
|
|
#808 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
aa tak btw w końcu Gra o tron ![]()
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2015-04-13 o 12:20 |
||
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A test na płeć sprawdzę na pewno. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

już niedługo truskawki i poziomki
jak można na noc bez słowa nie wrócić
to was zasypałam.
22.05.2008
14.08.2011

Wczoraj było już ok od momentu kiedy napisałam,teraz ma wysoki cukier ale mam nadzieję że to jednorazowy wybryk (po mleku często mu wywala,a jak jeszcze wtedy nie biega i nie szaleje to już w ogóle pewne że będzie wyższy). Dałam na to korektę i zobaczymy czy zbije czy znowu zaczną się schody. Będę informować