Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-12, 22:45   #781
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)

Lenova ja na yt wpisalam integracja sensoryczna i pokazaly sie cwiczenia z rehabilitantami i tak dzis sie bawilismy duzo na hustawcr.potem hustanie w kocu,bawil sie tez mazidlem co szaja kiedys linka wrzucala-starkowane mydlo plus woda plus papier toaletowy dorzucilam do tego rossmanowa tabletke do kapieli niebieska a potem dosypywal kasze jaglana,kamyczki,ryz i wylawial z tej mazi zabawki z kinder niespodziamki
Zabawa byla na jakies 2 h

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 22:46   #782
elllmi
Zakorzenienie

hej

zaliczyliśmy dzisiaj urodziny u Fifka koleżanki, ale miejsce raczej dla trochę starszych dzieci, więc się za bardzo na zjeżdżalniach nie wyszalał i był marud straszliwy; lodami go udobruchałam i jakoś przetrwaliśmy

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Wrocilismy wlasnie z ip, na szczescie przy lekarce wypil orsalit caly i dzieki temu nas puscila do domu, dostal zastrzyk w pupe i z paluszka krew pobrali, boziusku jak plakal:'( :'( :'( wynniki nie tragiczne na szczescie.
oby się poprawiało

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Ja juz mentalnie jestem na wakacjach,lecimy do Neapolu w czerwcu, wynajelismy piekny dom z basenem na 10 dni za tyle co w pl noclegi w przecietnych warunkach.Bilety lotnicze za 150 zeta i heeeja
Moj Leo juz cwiczy :blondziorno,ariwederczci ,ciao,pasta i takie tam hihi

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Jak miło otworzyć okno i poczuć wiosnę już niedługo truskawki i poziomki
i ten zaaaapach

Cytat:
Ponoc dzieci po cesarce latwo poznac hihi-zamiast ladnie budowac babki one sypia piaskiem hihi u nas to odwieczny problem.
no to my jesteśmy wyjątkiem, bo bez cesarki, a sypie zawodowo

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Ojciec i narzeczony roku wyszedl wczoraj po kupon i na rower na pol godziny. Tak, zgadlyscie- nie bylo go 4 h. Wrocil, po czym powiedzial, ze idzie odstawic rower i nie wrocil na noc. Rano mielismy isc do zoo. Co ja sie czepiam nie? Przeciez wyszedl sobie tylko na rower z kolega, a ja zla baba sie przypier.dalam! I jeszcze biedakowi nie dalam spac do 12
co za patafian jak można na noc bez słowa nie wrócić

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Spływa do mnie trochę zdjęć z fundacj, cieszę się że wzięłam udział. Wszystkie chyba macie Fb to widzicie zresztą
Amelka się chyba dobrze bawiła

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 22:50   #783
marsi11
Zakorzenienie

Debrah szkoda ze nie mam FB fajnie ze tyle pozytywnych emocji

marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 23:42   #784
Debrah
Zakorzenienie

Marsi, mogę ci coś podrzucić, do k. albo gdzieś.

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Marsi : poleciało 7 zdjęć do k to was zasypałam.
W każdym razie to nie jest oficjalne foto, to moje z ami to komórką jedna uczestniczek zrobiła, oficjalnych od fotografa nie ma póki co. Tylko to jedno plus backstage.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 07:07   #785
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Daria też dalej ze smoczkiem śpi. W dzień wogóle z nim nie chodzi. Wogóle w dzień się nie upomina. Tylko na spanie.
Raz próbowałam ją oduczyć. NIE DAŁO SIĘ. Noce nieprzespane. Ja w pracy nieprzytomna. Spróbuję znowu jak urlop będę miała.
Ja myślę ,że dobrze zrobiłaś.
Moja to nawet w dzień ze smoczkiem. Jak się zabawi i zapomni to cały dzień przechodzi bez, tylko na drzemkę i do spania. Ale czasem to tak ciśnie w ciagu dnia na smoka że nie ma zmiłuj. W niedzilę np jedziemy do kościoła a ona w samochodzie "am?"to mówię że zapomniałysmy i że wytrzyma. Raz jeszcze się w kościele zapytała i tyle, spokój był. Ale nocy bez smoka sobbie nie wyobrażam.
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Chyba "taki etap", moja Oliwka też ostatnio zbuntowana, wszystko na niet, nic nie pasuje, w nocy też jakieś płaczki... Mam nadzieję, że niedługo przejdzie.
Moja isę właśnie nauczyła mówić "nie". Pytam o coś, proponuje a słysze "nie nie nie" z takim śmiesznym akcentem.
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
u nas na razie też się obeszło bez kredytu i mam nadzieję, że jak najdłużej tak pociągniemy, bo przeraża mnie zadłużenie na 20-30 lat większość ludzi na kredytach żyje i niby to normalne, ale ja bym chyba w kółko myślała, że tyle kasy muszę oddać; do tej pory tylko kredyt studencki miałam i jak go spłaciłam, to niesamowita ulga, choć tam odsetki śmieszne były
Wow Elllemi, ja kończę spłacać w październki. To będzi edla mnie wielka chwila
Cytat:
U nas też takie histerie odchodzą, że masakra. Do tego szkudnictwo poziom hard. Nie mam chwilami cierpliwości do tego. Jak sobie radzicie z niebezpiecznymi sytuacjami typu sięganie po garnek na kuchence bo Ewa chce zupę natychmiast, twierdzi, że się ugotowała i sama sobie weźmie (co nie znaczy, że jak już ją dostanie to będzie jeść) Tłumaczę, że nie wolno bo gorące, pokazuję, żeby widziała, że zupa paruje, ale i tak kończy się histerią Wiadomo, że maksymalnie odsuwam niebezpieczne rzeczy, zabieram z zasięgu małych rąk, ale mimo wszystko pewniej bym się czuła, gdyby jakoś udało mi się do Ewy dotrzeć w tej kwestii. W ogóle moje dziecko nigdy nie robiło takich rzeczy, zawsze wszystko rozumiała, że czegoś nie może, a teraz jakby sobie odbijała tą grzeczność
Przyznam szczerze ze jak sytuacja podbramkowa np wyciąga rekę do gorącego to zdaża mi się krzyknąć "Nie" i to ją zatrzymuje. Chociaż akurat że coś gorące to rozumie.
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Super
Cytat:
Ale dzis piekny dzien az zyc sie chce
Ja juz mentalnie jestem na wakacjach,lecimy do Neapolu w czerwcu, wynajelismy piekny dom z basenem na 10 dni za tyle co w pl noclegi w przecietnych warunkach.Bilety lotnicze za 150 zeta i heeeja
Moj Leo juz cwiczy :blondziorno,ariwederczci ,ciao,pasta i takie tam hihi

Wow super wakacje. Pozazdrości. My pojedziemy ale gdzie to nie wiem. Tż chce gdzieś w Polsce wziąść jakiś wypaśny hotel ze spa nad morzem albo w górach, chociaz tez mamy ochotena Bułagraię.
Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Moje dziecko spi w przedpokoju na podlodze. W butach, czapce i kutrtce. Bo ona chxe isc na plac zabaw. Cala droge szla ladbie. Bez placzu z placu zablaw wyszla. Dopiero w domu awantura. Na dworze tylko awanture mi zrobila ze ona chce obowiqzkowo czapke na glowe. Nie pozwolila sobie sciagnac
Nieźle, moja zawsze w biegu się rozbiera, rzuca wszystko za siebie.

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Niewiele, bo tlum taki, ze trudno bylo zrobic.
Załącznik 5957937Załącznik 5957938Załącznik 5957939
Super

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Nie wiem,czy oglądacie Twoja twarz brzmi znajomo, ale ten facet jest rewelacyjny, Stefano rządzi!!! Bosz, miec go w domu,acchhhhhhhhh:l ove:
Oglądałam w tamtym tygodniu całkiem przez przypadek i jakbył teraz też taki to
Cytat:
Pozniej Wam cos pokaze o ile uda mi sie wrzucic z telefony. Bo mam jakas bardzo stara nokie i nie wiem czy ma Bluetootha.

My dzis grilujemy choc nie wiadomo do konca czy sie uda, bo jakies nieladne chmury widze..
Zazdroszczę grilla. Tż miał ochote ale dopiero w sobote wieczorem pomyśłał o jakimś mięsiwie a to już za późno żeby marynowac itp.
Cytat:
Uwaga chwalę się

Paulinka i jej pierwsze łowenie
Tż łowił na wędkę a my we dwie na kija. Tż ani jednej ryby, my 2 spore karpie i jedną malutką złotą rybkę.
Jedna z większych ryb na zdjęciu i ktoś, kto liczył na kolację:brzy dal:
Pomijam fakt, że serce mi pękało na widok tej męczącej się wyby...
Wow, super, widziałam na fb.
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Ojciec i narzeczony roku wyszedl wczoraj po kupon i na rower na pol godziny. Tak, zgadlyscie- nie bylo go 4 h. Wrocil, po czym powiedzial, ze idzie odstawic rower i nie wrocil na noc. Rano mielismy isc do zoo. Co ja sie czepiam nie? Przeciez wyszedl sobie tylko na rower z kolega, a ja zla baba sie przypier.dalam! I jeszcze biedakowi nie dalam spac do 12

PS. Ktos w moim miescie trafil 6!! Ale to nie bylam ja
Masakra, ubiłabym, współczuję i tule mocno
Napewno nie TY, sprawdź jeszcze raz
Cytat:
Little : ja też Nie . Bardzo mi przykro.

Spływa do mnie trochę zdjęć z fundacj, cieszę się że wzięłam udział. Wszystkie chyba macie Fb to widzicie zresztą
Widziałm na Fb, super, no i jak pisąłam pod zdjęciem: Ami cały czas cos zajada

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej

zaliczyliśmy dzisiaj urodziny u Fifka koleżanki, ale miejsce raczej dla trochę starszych dzieci, więc się za bardzo na zjeżdżalniach nie wyszalał i był marud straszliwy; lodami go udobruchałam i jakoś przetrwaliśmy
My wczoraj na lodach tez , ale Oli stwierdziła że lody za zimne i dostała za to rurkę z kremem, zajadała aż jej się uszy trzęsły.

Weekend raczej udany. W sobotę tylko wykończona byłam bo najpierw pół dnia byłam na zakupach z Oli, potem porządki. Tż dopiero wieczorem cos pomógł bo tak to działał na zewnątrz. Ale w rezultacie tych działań zjeżdżalnie uruchomiliśy. nie ma jeszcze schodków i musze podsadzac Oliwkę z drabiny ale jeździć się da. Nawet sąsiadka się załapała jeszcze na zjeżdżalnie. I nasze ulubione zajęcie ostatnio: rzucanie kamieni, patykówi innych takich do rzeki i obserwowanie jak płyną, ewentualnie zaganianie zabłąkanych kaczek.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 08:22   #786
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

meneq ale cudnie

Lady mam nadzieję, że z Pietraszkiem już lepiej

Ifwka widziałam zdjęcia waszego placu zabaw na fb, super!

little współczuję tej całej sytuacji:/ jak można na noc nie wrócić

gojka ale wam fajnie! Hania wczoraj wzięła długiego kija i powiedziała, że ryby łowi;p nie wiem skąd to wzięła

mała mam nadzieję, że już lepiej

a gdzie jest nawijka??

taka pogoda może być cały czas jestem wykończona po weekendzie

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 08:36   #787
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

meneq ale cudnie

gojka ale wam fajnie! Hania wczoraj wzięła długiego kija i powiedziała, że ryby łowi;p nie wiem skąd to wzięła

a gdzie jest nawijka??

Dzięki Misiaeel Pod domkiem będzie jeszcze zrobiony taki domek z oknami, kuchnia itp . Brakuje jeszcze schodków ale czasu brak na wszytsko.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2015-04-13, 08:56   #788
Ultra81
Rozeznanie

Dzień dobry!
U nas dziś leje. Chociaż nie - to za mało powiedziane: LEJE i pizga złem. W weekend mieliśmy bardzo miłego gościa, kuzyna tz i na szczęście wtedy pogoda była przecudna. Nawet grilla udało się zaliczyć. No i chyba pierwszy raz skorzystałam z tego, że mamy ogród. Fajnie tak.

Nadrobiłam:
Debrah - świetne zdjęcia na fb

Ifwka - fantastyczny plac zabaw Ja póki co zamówiłam Myszy piaskownicę, pewnie dziś przyjdzie, ale przy takiej pogodzie nie ma szans na testy.

Meneq - przecudne widoki

Gojka - zdjęcie z kotem czekającym na kolację miażdży

Mała, Lady - jak chłopaki dzisiaj?

Little -

Miłego dnia!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 09:34   #789
Debrah
Zakorzenienie

Dzień dobry ! U nas nie pada, słońce nas na obudzilo.

Ufają: jadła paluszki i krakersy tylko wtedy się nie ruszala to można było zdjęcie robić, stąd przekonanie ze jadła cały czas
Stary 2015-04-13, 09:39   #790
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
U nas dziś leje. Chociaż nie - to za mało powiedziane: LEJE i pizga złem. W weekend mieliśmy bardzo miłego gościa, kuzyna tz i na szczęście wtedy pogoda była przecudna. Nawet grilla udało się zaliczyć. No i chyba pierwszy raz skorzystałam z tego, że mamy ogród. Fajnie tak.

Ifwka - fantastyczny plac zabaw Ja póki co zamówiłam Myszy piaskownicę, pewnie dziś przyjdzie, ale przy takiej pogodzie nie ma szans na testy.
U nasd na szczęście nie pada, chociaz zapowiadali, ale szału w temperaturze nie ma.
Ultra my piaskownice mamy obok zrobioną z opony od kombnajnu. Wszystko to robi Tz sam. Do zjeżdżalni tak jak pisałam brakuje jeszcze schodków i takie podestu gdzie w przyszłości bedzie lina i kamienie do wspinaczki no ale doba sie nie rozciągnie, i tak się dre na niego że siedzi przy tym od rana do nocy.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2015-04-13, 09:58   #791
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej.
Ale mnie głowa od rana boli
Za oknem pizgawa taka że strach się wynużać z domu,na szczęście nie muszę.

Misia,Ultra-dziękuje że pytacie Wczoraj było już ok od momentu kiedy napisałam,teraz ma wysoki cukier ale mam nadzieję że to jednorazowy wybryk (po mleku często mu wywala,a jak jeszcze wtedy nie biega i nie szaleje to już w ogóle pewne że będzie wyższy). Dałam na to korektę i zobaczymy czy zbije czy znowu zaczną się schody. Będę informować

Ifwka- pochwal się zdjęciami placu Szukam inspiracji bo chce też Oskarowi stworzyć jego własny mały azyl

Też zauważyłam że Nawijki długo nie ma,to chyba przez ten kryzys z Kubą...

A co z Deli? Coś ktoś wie?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 10:04   #792
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
hej

meneq ale cudnie

a gdzie jest nawijka??

Mój tż Paulinke katuje filmikami o łowieniu ryb. Często oglądają. Po mamusi uwielbia książki, po tatusiu chyba wędkarz będzie. Choć w piątek jak we 3 pojechaliśmy na godzinke, bo z Paulinką dłużej się nie da. I we dwie spólnie złapałyśmy te 3 ryby to mi się podobało. Może rodzinnie się wkręcimy

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
U nasd na szczęście nie pada, chociaz zapowiadali, ale szału w temperaturze nie ma.
Ultra my piaskownice mamy obok zrobioną z opony od kombnajnu. Wszystko to robi Tz sam. Do zjeżdżalni tak jak pisałam brakuje jeszcze schodków i takie podestu gdzie w przyszłości bedzie lina i kamienie do wspinaczki no ale doba sie nie rozciągnie, i tak się dre na niego że siedzi przy tym od rana do nocy.
Zazdroszczę ogrodu i swojego placu zabaw. Mam nadzieję, że za jakiś czas i my będziemy mogli wyjść na swoje podwórko z cieplutką herbatą..

U nas słonko świeci. Właśnie kupiłam małej rowerek biegowy Najlepsze jest to, że po zakupie zorientowałam się, że już jeden kupiłam W piątek czy to w sobote było, wypiłam 2 piwa z sąsiadką i później z tż wybieraliśmy rowerki. Chyba mnie mocno zakręciło, bo wybrłam rowerek i miałam do obserwowanych dać. A kupiłam. Dobrze, że zadzwoniłam i udło się jeden odkręcić Bo miałaby dwa, ech więcej nie pije. bo się do tego nie nadaje. 2 piwa i film mi się chyba urwał, bo nie pamiętam, żebym kupowała. Dobrze, że tż nie pił

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

No właśnie Deli odezwij się, bo martwimy się tu wszytkie.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 10:12   #793
Debrah
Zakorzenienie

Deli, Nawijka wywołujemy!

Wiem że pewnie o tym nie myślicie jeszcze ale czy ktorakolwiek z Was miała lub ma sandały dla dziecka z odkrytymi palcami? Kiepski pomysł bo zedrze palce przy wywrotce?
W ogóle szukam balerin/trzewikow czy czegoś takiego na wiosnę i nic nie mogę znaleźć ciekawego jak fajne to za duże rozmiary. Gdyby któraś widziała proszę o cynk bo mamy tylko trampki
Stary 2015-04-13, 10:23   #794
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej.
Ale mnie głowa od rana boli
Za oknem pizgawa taka że strach się wynużać z domu,na szczęście nie muszę.

Ifwka- pochwal się zdjęciami placu Szukam inspiracji bo chce też Oskarowi stworzyć jego własny mały azyl

Też zauważyłam że Nawijki długo nie ma,to chyba przez ten kryzys z Kubą...

A co z Deli? Coś ktoś wie?
Hej zrobie jakies lepsze bo na tych to słabo widac i piaskownicy nie ma; zresztą jeszcze nie skończone
Cytat:
Zazdroszczę ogrodu i swojego placu zabaw. Mam nadzieję, że za jakiś czas i my będziemy mogli wyjść na swoje podwórko z cieplutką herbatą..

U nas słonko świeci. Właśnie kupiłam małej rowerek biegowy Najlepsze jest to, że po zakupie zorientowałam się, że już jeden kupiłam W piątek czy to w sobote było, wypiłam 2 piwa z sąsiadką i później z tż wybieraliśmy rowerki. Chyba mnie mocno zakręciło, bo wybrłam rowerek i miałam do obserwowanych dać. A kupiłam. Dobrze, że zadzwoniłam i udło się jeden odkręcić Bo miałaby dwa, ech więcej nie pije. bo się do tego nie nadaje. 2 piwa i film mi się chyba urwał, bo nie pamiętam, żebym kupowała. Dobrze, że tż nie pił

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------
Zapraszam na kawę na taras do mnie
Jaki rowerek w końcu wybrałaś??
Cytat:

Wiem że pewnie o tym nie myślicie jeszcze ale czy ktorakolwiek z Was miała lub ma sandały dla dziecka z odkrytymi palcami? Kiepski pomysł bo zedrze palce przy wywrotce?
W ogóle szukam balerin/trzewikow czy czegoś takiego na wiosnę i nic nie mogę znaleźć ciekawego jak fajne to za duże rozmiary. Gdyby któraś widziała proszę o cynk bo mamy tylko trampki
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2015-04-13, 10:24   #795
LadyWhisper
Zakorzenienie

Debrah, my mielismy cale zeszle lato, zadnych otarc, a latal u moich dziadkow po podworku codziennie przez 3tyg

Pietraszko wczoraj super, jadl pil, dzis od rana boli brzuszek wypil mleko i rzyg. Ja w lozku, naciaga mnoe do wymiotow niedobrze mi i zoladek boli maz biegunka. Szlag jasny by to trafil. W ndz maraton w Krakowie nie wiem jak ja go przebiegne wyc mi sie chce

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 10:25   #796
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:

Mieliśmy w tamtym roku z odkrytymi palcami i palce przetrwały to jakoś Wydaje mi się że takie bez palców są wygodniejsze,a czy bezpieczne... W każdym bucie można sobie obetrzeć stopę jakby się uparł Nawet jeśli dziecko się wywróci to nie zrobi sobie drastycznego "ała",musiałoby zasuwać chyba setką

Wczoraj szukałam butów dla Oskara i widziałam kilka ciekawych propozycji dla dziewczynek ale gdzie to było... Za dużo stronek chyba przerobiłam. Jak sobie przypomnę to dam znać.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2015-04-13, 10:26   #797
misiaeel
Wtajemniczenie

Debrah Hania miała w zeszłym roku palce odkryte i było ok. teraz też takie kupię, nawet już mam wypatrzone
a co do butów na teraz, mi się nic nie podoba;/ wczoraj bylismy w ch z zmiarem kupna i niby kupiłam ale z musu bo już nie ma w czym chodzić.

ale się ciemno zrobiło, zaraz deszczem lunie a miałam na rynek iść

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2015-04-13, 10:28   #798
mala_19kw
Zakorzenienie

Ifwka-będę wdzięczna
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2015-04-13, 10:29   #799
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Debrah Hania miała w zeszłym roku palce odkryte i było ok. teraz też takie kupię, nawet już mam wypatrzone
a co do butów na teraz, mi się nic nie podoba;/ wczoraj bylismy w ch z zmiarem kupna i niby kupiłam ale z musu bo już nie ma w czym chodzić.

ale się ciemno zrobiło, zaraz deszczem lunie a miałam na rynek iść
Pokaż te upatrzone

No ja też nic nie mogę znaleźć coś.
Czyli z tego co piszecie to kupie odkryte
Stary 2015-04-13, 10:33   #800
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokaż te upatrzone

No ja też nic nie mogę znaleźć coś.
Czyli z tego co piszecie to kupie odkryte
takie białe albo różowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11072453_882866951733656_7265576956874250940_n.jpg (16,8 KB, 27 załadowań)

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2015-04-13, 10:33   #801
Ultra81
Rozeznanie

Debrah - my też mieliśmy w ubiegłym roku z odkrytymi palcami sandałki. Nic się nie działo. W ogóle zaliczyłam zdziwienie, bo okazało się, że buty, które kupiłam Młodej na jesień, jeszcze teraz są dobre

Na wiosnę ma dwie pary z Befado. Trampki są na cenzurowanym, za to w różowych z kokardką przełaziła wczoraj cały dzień Moja Lady
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 10:36   #802
Debrah
Zakorzenienie

O, Emele. Zastanawiam się nad nimi, tylko cena trochę boli. Muszę się przejść na żywo zobaczyć.
Stary 2015-04-13, 10:55   #803
meneq
Zakorzenienie

Bylam dzis u lekarza; tz bedzie nie pocieszony, ale wg jego zyczenia byla plec w pierwszej ciazy a teraz bedzie po mojemu: czekamy na dziewczynke!! Nasze watkowe ciezarowki, poproscie tz o pomoc w tescie na okreslenie plci, taki z medcyny chinskiej opiera sie o przeplyw energii. Trzeba jednoczesnie zmierzyc puls w obu rekach i powiedziec, w ktorej sie czuje mocniej. Lewa - chlopiec, prawa - dziewczynka; jest niemal bezbledny i mozna nim sprawdzac juz od 6tc ;-)

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
O, Emele. Zastanawiam się nad nimi, tylko cena trochę boli. Muszę się przejść na żywo zobaczyć.

My chyba sobie podarujemy kupno butow na lato: w kazdych Yae jest za goraco i natychmiast zdejmuje; juz teraz chodzi bardzo czesto boso
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 11:13   #804
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w tamtym roku miałam i takie i takie, nic z paluszkami się nie działo, ale jednakk jakoś tak preferuję jedank z zakrytymi palcami i takich będę szukać na ten rok. Inna sprawa ze nie ma nic w tej chwili, a jeszcze dla nas z wysokim podbiciem to mniej niż nic....maskara. Chodzimy w adidasach bo nic innego nie ma.
Cytat:
Bylam dzis u lekarza; tz bedzie nie pocieszony, ale wg jego zyczenia byla plec w pierwszej ciazy a teraz bedzie po mojemu: czekamy na dziewczynke!! Nasze watkowe ciezarowki, poproscie tz o pomoc w tescie na okreslenie plci, taki z medcyny chinskiej opiera sie o przeplyw energii. Trzeba jednoczesnie zmierzyc puls w obu rekach i powiedziec, w ktorej sie czuje mocniej. Lewa - chlopiec, prawa - dziewczynka; jest niemal bezbledny i mozna nim sprawdzac juz od 6tc ;-)

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

My chyba sobie podarujemy kupno butow na lato: w kazdych Yae jest za goraco i natychmiast zdejmuje; juz teraz chodzi bardzo czesto boso
Super, gratulacje dziewczynki.
No Yae bije wszystkich na głowę.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2015-04-13, 11:13   #805
meneq
Zakorzenienie

Yae wlasnie probuje zamotac swoja ukochana przytulanke w chuste ;-) ostatnio podgladala mnie jak cwiczylam
Stary 2015-04-13, 11:54   #806
szklanka19
Zadomowienie

Meneq gratuluję córeczki Myślicie nad imieniem?

Mała to oby cukry już nie szalały

Little współczuję, jak mama zareagowała?

Debrah u nas też w zeszłym roku odkryte sandałki i było ok I super wyglądałyście na sesji! A zdjęcie z przytuloną Ami mnie rozłożyło na łopatki

Szaja fajne te zabawki, ale jestem zszokowana cenami. Ktoś w ogóle kupuje takie kule za prawie 7 stów

Kurde, od dwóch tygodni codziennie ktoś wierci u mnie w bloku, Ewa się boi, nic nie słychać ileż można remontować nawet w same święta były hałasy
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 12:06   #807
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Debrah u nas też w zeszłym roku odkryte sandałki i było ok I super wyglądałyście na sesji! A zdjęcie z przytuloną Ami mnie rozłożyło na łopatki

Szaja fajne te zabawki, ale jestem zszokowana cenami. Ktoś w ogóle kupuje takie kule za prawie 7 stów

Kurde, od dwóch tygodni codziennie ktoś wierci u mnie w bloku, Ewa się boi, nic nie słychać ileż można remontować nawet w same święta były hałasy

Tz jeszcze nawet nie wie o dziewczynce ;-) Pewnie bedziemy myslec, ale i tak na nic nie wpadniemy az nie bedzie z nami po tej stronie brzucha. Poza tym ja mam problem: dla Yae znalezlismy fantastyczne imie i boje sie, czy drugie zenskie znajdziemy choc w polowie takie fajne
Stary 2015-04-13, 12:17   #808
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:

gratulacje!!
Cytat:

u nas też zaczął się sezon remontowy:/ na szczęście Hania się przyzwyczaiła i już się nie boi

aa tak btw w końcu Gra o tron

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2015-04-13 o 12:20
Stary 2015-04-13, 12:23   #809
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje!!

u nas też zaczął się sezon remontowy:/ na szczęście Hania się przyzwyczaiła i już się nie boi

aa tak btw w końcu Gra o tron
Tak, jestem wielkim fanem ale nie aż tak zeby wstwać o 3 rano. Mam nagrane i jak tylko Oli pójdzie spac to siadam i oglądam
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2015-04-13, 12:23   #810
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:

Gratuluję dziewczynki

A test na płeć sprawdzę na pewno.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości