Schudnąć 20-30kg część III - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-27, 07:30   #1681
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Schudnąć 20-30kg część III

Cytat:
Napisane przez lenciik Pokaż wiadomość
O matko! Sama prawda w tych słowach Kiedy przychodzi piątkowo-sobotnie ważenie myślę tylko o tym, żeby nie być oznaczona na czerwono w tabelce

Byłam dziś na zakupach - jestem zadowolona, ale wiem, że do mojego celu jeszcze długa droga.
Bluzki, zamiast rozmiaru 44 wzięłam 40, zamiast xl'ek wybrałam l'ki. Po prostu ładniej leżały
Kupiłam sobie też spodenki z myślą o imprezie majówkowej do czarnych rajstop je założę. Rozmiar 40 !!!!!!!!
hej.

zazdroszcze rozmiaru.. ja kiedys mialam 40-42 teraz 44-46 i nie nosze spodniczek/sukienek/krotkich sukienek no bo bym wygladala jak slon

piszecie o zdjeciach motywujacych..ja mam zdjecia stare swoje na facebooku..
w czerwonym plaszczyku ktory kocham i jest mi juz ciasny.
( moge sie wam pokazac)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 07:30   #1682
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Przepraszam, że nie pisałam, ale potrzebowałam przerwy od wszystkiego.

Dziś doczytam zaległości i będę na bieżąco.

Brakowało mi was xxx

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 07:52   #1683
Unex
bez kija nie podchodz

Hej

Moj jadlospis na dzis:
1. owsianka, mleko 2 %, banan, orzechy nerkowca + kawa
2. jogurt nauralny ( 200 g ) z 1/2 jablka, cynaon, kilka midalow
3. kromka razowca z wedlina z piersi z kurczaka, pomidor, grilowana cukinia
4. piers z kurczaka w grilowana w przyprawach, gotowany ziemniak, salatka z pomidorow i ogorka
5. jajecznica z 2ch jaj. cukinia, pomidor, odrobina masla

i jak ?

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 08:53   #1684
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciao_ewa Pokaż wiadomość
Dlatego wracając od niego (tak się złożyło, że byłam u niego w domu) puściłam głośno muzykę, paliłam papierosy i oddychałam. Głęboko.
Jeżeli tak czujesz, to bardzo bardzo dobrze że zdecydowałaś się na krok rozstania. Jeżeli się meczysz w zwiżzku to on nie ma sensu. Całe życie przed tobą będzie okazja poznania nowych ciekawych osób i może wśród nich znajdziesz tego jedynego. Dlatego głowa do góry pierś do przodu i do boju.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

ilo16na witamy wśród nas.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
(myslalam ze zawal dostalam)
i cukier mi idzie w gore.. (w krwi)
Swoim obzarstwem wykonczylam serce.kregoslub i mam problemy z puchnieciem kostek i zylakami.
a robiłaś podstawowe badania plus TSH na tarczycę?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ciao_ewa Pokaż wiadomość

ilona To nie tak, że żeby schudnąć trzeba ćwiczyć. Jeszcze jakiś czas temu większość z nad nie trenowała.
Popieram ja też jestem kanapowcem dopiero od bodajże trzech tygodni chodzę na Zumbę ale to tylko raz w tygodniu.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
Chcę iść na jakąś imprezę. Jak na złość ani nie mam z kim ani specjalnie koncertów ciekawych nie ma
Trzymamy kciuki, super z Ciebie babka. Na pewno znajdą się chętni na weekend majowy, poszukaj wśród najbliższych znajomych już teraz zanim sobie coś tam po planują.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
86,4 To juz nie jest woda, czy codzienne wachania wagi. Ktos mi zaproponowal jedzenie magnezu na uspokojenie nerwow. Myslice, ze pomoze? Nie chce brac zadnych uspokajaczy
Magnez to nie uspokajacz z tego co wiem.

Malinka_Malinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 08:59   #1685
pannaatopowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Pokaż wiadomość
Jeżeli tak czujesz, to bardzo bardzo dobrze że zdecydowałaś się na krok rozstania. Jeżeli się meczysz w zwiżzku to on nie ma sensu. Całe życie przed tobą będzie okazja poznania nowych ciekawych osób i może wśród nich znajdziesz tego jedynego. Dlatego głowa do góry pierś do przodu i do boju.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Popieram ja też jestem kanapowcem dopiero od bodajże trzech tygodni chodzę na Zumbę ale to tylko raz w tygodniu.

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Trzymamy kciuki, super z Ciebie babka. Na pewno znajdą się chętni na weekend majowy, poszukaj wśród najbliższych znajomych już teraz zanim sobie coś tam po planują.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Magnez pomaga na bezsenność i nerwowość.

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 09:02   #1686
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Ja jak na razie na dukanie o czym Wam wcześniej pisałam. Ogólnie czuję się bardzo dobrze, co mi się podoba to to że po posiłkach nie czuję się balonikiem (jak to często bywała przez jakiś czas) a tylko najedzona. W niedzielę na Zumbie po raz pierwszy nadążyłam za wszystkim i mimo że moja koszulka była mokra ja czułam się wspaniale.
Ale to o niczym jeszcze nie świadczy dzisiaj mój trzeci dzień i zamierzam zrobić sernik dukanowski. W piątek na wadze zobaczymy czy to w ogóle coś daje.
Mam pytanie dziewczyny ta faza naprzemienna zalecają po 5 dni, nie wiecie czy można też co 3 dni robić zmianę w końcu ja nie chcę schudnąć 20 kg, tylko 7. A tak wydaje mi się lepiej byłoby dla organizmu.
Aktualnie moja dieta obfituje w mięsko głównie kurczaka i indyka, wołowinkę. Rybki tuńczyka, dorsza. Jajeczka, serki, mleko, jogurty i kefiry. Plus płatki owsiane ze 2-3 łyżki co dziennie.

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2015-04-27 o 09:05
Stary 2015-04-27, 09:04   #1687
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Konto usunięte

Panna Atopowa- Tym razem nie mam czasu (praca), ale następnym jak będziesz się wybierać daj znać
W temacie zakupów...jak będziesz chciała odwiedzać lumpeksy to tym bardziej pisz. Znam wszystkie najlepsze w Sopocie oraz w Gdańsku na Żabiance i Przymorzu

Melonada- Patrzysz wirtualnie czy byłaś w jakimś sklepie? Ja gdy patrzyłąm na stronę 'mojego' sklepu nie mogłam się zdecydować, ale jak weszłam od razu zaobaczyłąm, który rower wróci ze mną do domu!!

Kasiunia- Brawo za rower

Ciao Ewa- A ile kochana Ty masz lat? Tak z ciekawości ? ;-)
Ja mam taki folder Poza tym obserwuję na Instagramie różne konta z motywującymi zdjeciami, jedzeniem fit, ćwiczeniami ect.

Monte- Mnie można zobczyć na Insta, ale przyznać muszę, że jestem Was bardzo ciekawska

Szczurku- Ja pamiętam to zdjęcie w spódnicy! Ono było z Chorwacji?

Panna Atopowa- Bierz magnez, pij melisę. Jak nie masz ochoty/siły jeść to proszę Cię żebyś chociaż piła koktajle. Martwię się o Ciebie ;(

Ilona- Ja nie rozumiem dlaczego kobiety z większym rozmiarem nie nosza sukienek i spódniczek. Ja noszę non stop. Mam JEDNĄ parę spodni. Przecież sukienki i spódnice są najlepsze dla sylwetek plus size

Dodaję Wam moje motywatory. Ważyłam wtedy 68kg.

Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Czas edycji: 2015-04-27 o 09:05
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-27, 09:10   #1688
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

tak.robili mi w szpitalu.
wszystko w normie.
ale problemy z sercem mam od dziecka.

Stary 2015-04-27, 09:16   #1689
pannaatopowa
Zakorzenienie

[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;51189772]Panna Atopowa- Tym razem nie mam czasu (praca), ale następnym jak będziesz się wybierać daj znać
W temacie zakupów...jak będziesz chciała odwiedzać lumpeksy to tym bardziej pisz. Znam wszystkie najlepsze w Sopocie oraz w Gdańsku na Żabiance i Przymorzu

Melonada- Patrzysz wirtualnie czy byłaś w jakimś sklepie? Ja gdy patrzyłąm na stronę 'mojego' sklepu nie mogłam się zdecydować, ale jak weszłam od razu zaobaczyłąm, który rower wróci ze mną do domu!!

Kasiunia- Brawo za rower

Ciao Ewa- A ile kochana Ty masz lat? Tak z ciekawości ? ;-)
Ja mam taki folder Poza tym obserwuję na Instagramie różne konta z motywującymi zdjeciami, jedzeniem fit, ćwiczeniami ect.

Monte- Mnie można zobczyć na Insta, ale przyznać muszę, że jestem Was bardzo ciekawska

Szczurku- Ja pamiętam to zdjęcie w spódnicy! Ono było z Chorwacji?

Panna Atopowa- Bierz magnez, pij melisę. Jak nie masz ochoty/siły jeść to proszę Cię żebyś chociaż piła koktajle. Martwię się o Ciebie ;(

Ilona- Ja nie rozumiem dlaczego kobiety z większym rozmiarem nie nosza sukienek i spódniczek. Ja noszę non stop. Mam JEDNĄ parę spodni. Przecież sukienki i spódnice są najlepsze dla sylwetek plus size

Dodaję Wam moje motywatory. Ważyłam wtedy 68kg.[/QUOTE]
Jeśli będziesz miała czas to napisz mi PW Ja chwilowo mam wolne . To lumpki sobie odpuszczę pojutrze.

Jem zupę, jogurty, owoce, czasem kanapkę. Także nie jest tak, że nie jem nic. Wczoraj zjadłam kanapkę, pół jabłka, talerz zupy i dwa jogurty. Wyobrażacie sobie, że na czekoladę nawet nie mam ochoty? Jestem sama w domu, więc mogę sobie popłakać i posprzątać. Dziś na obiad ziemniaki i pieczone udka. Oczywiście to ja robię. Faceci pojechali do ciotce w lesie pomóc (ciotka ma własny las). No cóż trzeba brać się do roboty. Świat nie stanął
Cieszę sie, że mogę sie wygadać. Zorientowałam się że większość mojego świata ograniczyło sie do pracy wyjazdowej i związku. Jak się jest rzadko w Polsce, to cięzko utrzymać przyjaźnie. Większość się porozjeżdżało.

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
Stary 2015-04-27, 09:46   #1690
ciao_ewa
Rozeznanie

bella a nie chcesz się podzielić i podesłać link do Twoich motywatorów na fb ?
Ja mam folder na komputerze z pięknymi dziewczynami, które mnie motywują... głupolek
A kiedy to było i ile ważyłaś za czasów, z których masz swoje zdjęcia motywujące ?

monte wow ! ćwiczenia o 21 i to po takim sprzątaniu ? szacuneczek !
Zaraz idę do klubu zobaczyć Twoje zdjęcia
Mój możesz obejrzeć, ale brzuch ;p w klubie są fotki (robię co miesiąc ).

lenciik suuuper ! mniejszy rozmiar bardzo poprawia humor !!! niech żyje 40

szczurku a pokażesz się w klubie za czasów 72 kg ? Ja dzisiaj odpalę stary laptop. Mam gdzieś moje zdjęcia jak ważyłam poniżej 70 i mierzyłam taką piękną sukienkę. Muszę je znaleźć i wtedy na pewno Wam pokażę

pannaatopowa Dziewczyno, musisz JEŚĆ. Proszę, nie działaj tak sobie na szkodę Jeśli nie masz ochoty - wmuś. Proszę, proszę, obiecaj mi to
Doczytałam teraz, że jednak coś tam jesz. Ale ZA MAŁO. pół jabłka ? dwa jogurty ? Potrzebujesz szczególnie teraz treściwych posiłków

ilona no to pokaż się, wiadomo, że zawsze jesteśmy siebie ciekawe

ulcia cześć Żabko

unex jak zwykle - mnie się Twój jadłospis bardzo podoba

malinka dziękuję za miłe słowa Wiesz, że na dukanie nie wolno ćwiczyć ? Nie dostarczasz organizmowi wystarczających składników. W sumie dostarczasz tylko białko.
Ja nie popieram Twojej decyzji, ale nie chcę się wymądrzać, bo przecież pewnie wiesz co bym Ci napisała
masz 7 kg do zrzucenia tylko... Ja na dukanie schudłam jakieś 20. Wróciło 30.

soldus 22. Dlatego pisałam, że nie znam życia bez niego, bo praktycznie cały "świadomy" okres był z nim. W sumie wspólnie się ukształtowaliśmy...
A jakie konta obserwujesz ? Bo ja lubię sobie pooglądać takie obrazki, ale nie mam instagrama - po prostu czasem sobie wertuję
noooooogi !!! fiu fiu ! Nie mogę się doczekać aż po schudnięciu uraczysz nas obecnymi fotkami, które tak kipią zgrabną dupeczką !

Nie wiem jak dziś będzie z ćwiczeniami. Idę na 11:30 do fryzjera, a o 16:30 mam zajęcia. Nie chcę pomiędzy ćwiczyć, bo jak już mi fryzjerka zrobi włosy to chociaż się na zajęciach pokażę ufryzowana ! Zobaczymy jak po zajęciach. Kończę o 18, zasadniczo mogłabym pójść pobiegać ( na siłkę nie, bo za dużo ludzi wieczorem i nie lubię w takich tłumach).

CEL II
78 77 76 75 74 73 72 71 70 69

CEL III
68 67 66 65 64 63 62 61 60 59
ciao_ewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 09:48   #1691
ilo16na
Zakorzenienie

a gdzie dajecie link do facebooka tutaj? bo tu nie chce wklejac.
moge wyslac pw

Stary 2015-04-27, 09:51   #1692
ciao_ewa
Rozeznanie

monteee zobaczyłam fotki... to zdjęcie w gaciach ?! <sapie, ślini się, ciężko dyszy> Ile ważyłaś wtedy ?

Jezu jak myśmy się wszystkie porozrastały. facepalm na pełnej.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

ilona jesteś z nami za krótko to jeszcze do klubu nie należysz A tak poza forum no to tylko na pw pozostaje wysłać skoro nie chcesz tu wklejać.
Ale kochana, załóż sobie nowe konto na wizażu. Piszesz, że Cię tu obserwują, że się wstydzisz... Po co się tak męczyć. Całe piękne internetu polega na anonimowości - nie odbieraj sobie tego

CEL II

CEL III
Stary 2015-04-27, 10:06   #1693
Konto usunięte

Panna Atopowa- Jak już będę miała grafim w nowej pracy to się umówimy

Ciao Ewa- To powiem CI, ze może nawet lepiej się stało Pożyjesz trochę młodością i wolnością
Obserwuję m.in: foodbenefits, bikinibosstheresa, sandraprikker, yoventura, squats_motivation_, thesquatguide, squats, fitness_depot, fitness_digest, fitness_meals, motivationforfitness, transformation, befitathome, fitgirlvideos.
Za takimi nogami tęsknię najbardziej. Jako gruszka mam z udami problemy, a wtedy nadal wydawały mi się straszne, a teraz marzę o takich.
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 10:11   #1694
Monte_
Wtajemniczenie

Unex moim zdaniem jadłospis w porządku
Malinka też uwielbiam zumbę to takie pozytywne zajęcia, jeszcze u mnie w klubie są bardzo fajne panie prowadzące, wieć przy okazji cwiczeń jest dużo śmiechu Tylko godzinowo mi nie bardzo pasuje Z Dukanem niestety nie pomoge, bo sama nigdy nie byłam na tej diecie.
panna a jakbyś sobie melisę parzyła? To żaden lek, a koi nerwy i delikatnie uspokaja a ziemniaki i pieczone udka to już jakiś progres u Ciebie w końcu planujesz zjeść coś bardziej stałego
Soldus ja swoje zdjęcia motywujące wrzuciłam do klubu A te Twoje... piękne!
Ilona zgadzam się z Soldus- ja na co dzień nosze spodnie, ale jak tylko mamy jakiekolwiek wyjście w odwiedziny lub na imprezę to zdecydowanie stawiam na sukienkę lub spódnicę U mnie najlepiej sprawdzają się kroje ołówkowe i kilka ładnych kg można w nich "zatuszowac"
Ewa te ćwiczenia to dzięki Tobie, bo nie chciało mi się wczoraj strasznie, ale sie zmobilizowałam, dziękuję I cieszę sie że Ci się zdjęcia podobają Ważyłam wtedy ok 58-59 kilo, wiec jak tyle uda mi sie schudnac ile sobie założyłam, to mogłabym podobnie wyglądać, moje marzenie

Monte_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 10:19   #1695
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Unex: wygląda spoko, proporcje pozachowywane, w każdym posiłku dodatek warzywny/owocowy, pięknie

Panna jeśli potrzebujesz to wprowadź te suple, ale nie przekraczaj dziennej dawki. Mi się paradoksalnie skurcze w lewej nodze częściej zdarzają jak piję multiwitaminę rano o.O Myślę, że Ewa jest świetnym przykładem teraz dla Ciebie, trzymam za was kciuki dziewczyny

Soldus: dokładnie to! z Hiszpanii, jedyne jakie mam udokumentowane w spódniczce i to chyba był jedyny raz kiedy miałam spódniczkę na sobie gdzieś przy ludziach drugi raz był na ślubie tej koleżanki, ktora mi owe zdjęcie strzeliła z ukrycia

ja wiem czemu grubaski nie noszą spódniczek, a przynajmnniej wiem czemu ja tego nie robię - koszmarnie mi się uda o siebie ocierają i robią się rany w końcu, a jak jest gorąco to nie dam rady nosić tych majtek takich z długimi nogawkami żeby nie tarło

Ewcia: jak tylko trafię do klubu to z przyjemnością to zrobie poćwiczysz dziś? ja mimo tego, że spałam zeszłej nocy tylko 3.5h pomknęłam na siłkę zgodnie z planem i było super świetnie. SIŁA!!!
pójdę w czwartek na pewno, jak koleżanki nie uda mi się namówić to i tak chyba zwlokę dupsko i pójdę, nawet sama. Tak mi się te zajęcia podobają, że nie mogę wytrzymać

trzymta kciuki, bo o 15:45 mam zaliczenie, potrwa pewnie z godzinę, a potem z prędkością światła muszę gnać z drugiego końca miasta do dietetyka, bo mam na 17:20. Mam nadzieję, że się uda zdążyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-27, 10:50   #1696
Monte_
Wtajemniczenie

Szczurku trzymam kciuki, a z czego to zaliczenie?
Ja jak chodzę w sukienkach lub spódnicach, to zakładam rajstopy i jest ok, gorzej pewnie jest w lecie, jak jest gorąco
Właśnie zajrzałam na Twoj profil, masz śliczną twarz Ale zdjęcia w spodnicy nie widzę
Moje motywujące są też na profilu, więc sobie zobacz jeśli chcesz- wielkie marzenie tak znowu wyglądać, ale te zdjęcia są z 2010 roku, więc już kawał czasu temu robione...
Ewa odpalaj tego laptopa i pokaż się

Edytowane przez Monte_
Czas edycji: 2015-04-27 o 10:53
Stary 2015-04-27, 10:57   #1697
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Monte: musiałam je usunąć, przejrzę zaraz i wrzucę jeszcze raz dzięki za komplement :3 a zaliczenie z "higiena i epidemiologia", gównoprzedmiot, zapchajdziura taka. Zaaaraz wszystko poobczajam moje spódniczkowe jak i to profilowe jest z września 2012 chyba mój najlepszy rok w tej dekadzie
Stary 2015-04-27, 11:04   #1698
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Zostało nam troszkę ponad dwa miesiące do wakacji więc jeszcze wszystko przed nami To jest moja najlepsza motywacja. Drugą o ile nie lepszą jest to że zaczyna się robić coraz cieplej, a więc wszystkie obszerne okrywacze tłuszczowe za chwilę będą nieprzydatne. Marzy mi się strój krótkie spodenki i dopasowany podkoszulek. Jak ja dawno nie nosiłam takiego stroju bynajmniej od 3 lat.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Monte_ Pokaż wiadomość
Moje motywujące są też na profilu, więc sobie zobacz jeśli chcesz- wielkie marzenie tak znowu wyglądać, ale te zdjęcia są z 2010 roku, więc już
Powiem tylko jedno: WOW !!!

Stary 2015-04-27, 11:09   #1699
Unex
bez kija nie podchodz

Dzieki za ocene dziewczyny

ja wlasnie wrocilam z centrum, mialam 1,5 h spacer z siatami
Zaraz musze roche chate ogarnac, bo TZ znajomi wpadna dzis, bo TZ ma urodziny jutro i tak pewnie jakies piwo wypija ale ja mam zamiar sie trzymac dzielnie

a w ogole co sie dzieje z Dotka ?

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-27, 11:40   #1700
Monte_
Wtajemniczenie

Szczurku to faktycznie przedmiot pewnie nieciekawy, ale zaliczysz i z głowy
jaka laseczka z Ciebie na tej fotce
I mylisz się- to rok 2015 będzie najlepszy w tej dekadzie! A masz jeszcze tę spodniczkę gdzieś w szafie? Może będziesz mogła ja założyć ponownie
Ja mam piękną sukienkę w ktorej byłam w 2010 roku na weselu u kuzynki, duużo mi brakuje żeby się w nią zmieścić, ale czeka, może jeszcze jakieś wesele zaliczy Jak chcecie to Wam ją mogę pokazać, tylko tez mam na starym laptopie i musze sie dokopac
Malinko dzięki! zalożysz na pewno krótkie spodenki tego lata
A ja na PEWNO nie- bo do wakacji nie zdążę zrzucić tyle ile bym chciała, odchudzam się już raz na zawsze, ale to potrwa, za późno się zabrałam

Stary 2015-04-27, 11:51   #1701
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Zauważyłyście dziewczynki jak w naszej tabelce się zieloniutko zrobiło od razu widać, iż wiosna i wszystko budzi się do życia. A te dwa czerwone kwiatuszki to tylko tak odrobinę się czerwienią patrzeć po wyniku sprzed dwóch tygodni to powiedziałabym że raczej są bladoróżowe niż czerwone.

Stary 2015-04-27, 11:56   #1702
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Monte: masz rację, 2015 będzie lepszy, po tym jak 2014 był mega kiepski, to ten musi być super nie mam tej spódniczki, bo jest tej koleżanki, która robiła fotkę ja mam jedną, czarną, taką do kolana i to kupioną całkiem niedawno, bo musiałam "ładnie" wyglądać
liczę na to, że zalicze, nie mam już siły do tych wszystkich zaliczeń :P mam nadzieję, że facet sobie siądzie na dupie i uda mi się spisać
Stary 2015-04-27, 12:00   #1703
pannaatopowa
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny. Z wami mi jakoś lżej. Chcę jeść. Nawet głodna jestem, ale wszystko rośnie mi w buzi. Wczoraj kromkę chleba jadłam godzinę.

Dziś sprzątałam dom. Zawsze mnie to uspokaja. I ja uważam się za feministkę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-27, 13:10   #1704
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
liczę na to, że zalicze, nie mam już siły do tych wszystkich zaliczeń :P mam nadzieję, że facet sobie siądzie na dupie i uda mi się spisać
Trzymamy kciuki, ale lepiej postaraj się nauczyć nie licz na to że uda się spisać. Chyba że z góry wiesz, że będzie taka możliwość.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Dziś sprzątałam dom. Zawsze mnie to uspokaja. I ja uważam się za feministkę
A co ma jedno do drugiego. Kobieta ma wiele twarzy.

Stary 2015-04-27, 13:25   #1705
Konto usunięte

Monte- Jak zawitam kiedyś do klubu to popatrzę

Szczurku- Ja noszę sukienki i spódniczki cały rok. Od czego są rajty Boję się jak to będzie w to lato z tymi udami. Ostatnio przy tej wadze było kiepsko. Mam nadzieję, że do pełnego lata tochę uda mi spadną. Nie wyobrażam sobie spodni nosić w lato :-(

Monte- Zobaczyłam u Ciebie w albumie fotki. Umarłam z zazdrości !!!!
Stary 2015-04-27, 13:35   #1706
Malinka_Malinka
Zadomowienie

[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;51193519]
Monte- Zobaczyłam u Ciebie w albumie fotki. Umarłam z zazdrości !!!![/QUOTE]
a ja widziałam twoje zdjęcia na instagramie - wyglądasz bosko, piękna ponętna kobitka czego Ci jeszcze brakuje do szczęścia?

Stary 2015-04-27, 13:54   #1707
ciao_ewa
Rozeznanie

Wróciłam od fryzjera Zrobiłam prostą grzywkę, ale nie jak od linijki, taką rozmierzwioną. nie wiem czy jestem zadowolona z fryzury jeszcze, ale na pewno jestem zadowolona ze zmiany !
Teraz chwila nauki, potem zajęcia. A po zajęciach mam nadzieję, że uda mi się zebrać dupę i iść biegać. Ale dziś bez presji, jak nie pójdę to nie będę bardzo z siebie niezadowolona.

soldus na pewno stało się lepiej, bo ciężko budować życie z człowiekiem, który nie rozumie kompromisów. Dzięki za wymienienie instagramowych motywacji, na pewno wieczorem je poprzeglądam
Noooo i ta przerwa między udami <3 Spoko, parę miesięcy i znów się pojawi

monte to bardzo się cieszę, że miałam swój wkład w Twoje ćwiczenia !
Pewnie, że się uda - jesteś na najlepszej drodze
Właśnie się zastanawiam czy Cię prosić o kopa mobilizacyjnego czy zezwolić sobie dzisiaj na odpuszczenie biegów jeśli nie będę mieć ochoty... Hmmmm. Ale na bank przy decydowaniu czy idę ćwiczyć czy nie pomyślę sobie "co powie monte"
Kuuurdelek serdelek no. Chciałam odpalić tego laptopa, a okazało się, że bolec w ładowarce złamany zamówię dziś wieczorem na allegro ładowarkę ^^
A Ty pokazuj kieckę
A jak myślisz, od jakiej wagi ubrałabyś szorty ?
Ja u siebie obstawiam tak 65 -nie będzie to super noga, ale na tyle lepsza od tej sprzed paru miesięcy, że i tak będę zadowolona. Chyba. zobaczymy. Może nawet wcześniej się odważę, kto wie.

szczurku dziękuje
Ja niestety nie mam możliwości zapraszania do klubu, a z pewnością już bym Cię dołączyła
Wielkie wielkie za taka mobilizację z siłownią
Ja właśnie nie wiem jak z ćwiczeniami dzisiaj, mogę dopiero po 18, także zobaczę czy będzie mi się chciało biegać ( na siłkę nie lubię chodzić tak późno, bo za dużo ludzi). No pewnie, że idź sama
Trzymam kciuki ! daj znać jak u dietetyczki!

unex powodzenia z browarkami ! Tyś jest twarda, ja bym tak nie potrafiła
Nie wiem właśnie co z dotka, zastanawiałam się nawet czy jej pw nie napisać. Ale myślę, że sobie robi przerwę od forum. A może radzi sobie sama dobrze i nas opuściła choc to oczywiście dobrze dla niej

CEL II

CEL III
Stary 2015-04-27, 14:30   #1708
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Cytat:
Napisane przez Martuszka85 Pokaż wiadomość

Ulcia jezdze w spodenkach kolarskich, takze dzis czuje tylko lekki dyskomfort. Ale bez tych spodenek to bylby bol . Kilka kilometrow to mozna w normalnych spodniach przejechac, ale dluzsze trasy to nie bardzo moim zdaniem.
No racja, wszystko siedzi u nas w glowie. To poczucie krzywdy, dlaczego nie mozemy jesc tyle ile chcemy, a inni moga

czyli sppdenki muszę kupić. Dziękuję za radę.

Najpierw głowę muszę odchudzić. ..

Cytat:
Napisane przez Melonade Pokaż wiadomość
Edit: ehh, wyczaszkowało link. Był do d o z . p l
Przy okazji - http://www.tlustezycie.pl/2012/05/ob...etabolizm.html

Za dobre robię frytki w domu- zdrowe, bez tłuszczu i bez soli, więc te z maca mi już kompletnie nie smakują.
Mnie czasem też do czegoś ciągnie, a jak już to kupię i jem to jest wielkie rozczarowanie, bo wszystko smakuje sto razy gorzej niż mi się wydawało.
Zmiany na plus jednym słowem.

Dziękuję za tego linka. Dzięki eam zaczęłam naprawdę patrzeć na to co jem. Aktualnie czytam "Odżywianie dla zdrowia".

Frytki też robię sama-pycha są. Już kilka razy nacielam się, że kupiłam coś na co miałam straszną ochotę. Próbowałam i okazywało się, że jednak fuj.

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
A od siedzenia na kanapie jej nie wyrobimy Motywacyjny Coelho: Nie musisz być dobra, aby zacząć. Ale musisz zacząć, aby być dobrą .

mnie koleżanka powiedziała o bieganiu:"noe ważne, że wolno biegasz. I tak biegasz szybciej od siedzących na kanapie."

Cytat:
Napisane przez Monte_ Pokaż wiadomość
Mel to najwyżej znajdę sobie jakieś przepisy na koktajle i będę dodawać do tego, bo z samą wodą to mi nie wchodzi w ogole bleee

szukaj koktajli z ananasem lub limonka- ich smak zabija każdy inny.

Cytat:
Napisane przez Melonade Pokaż wiadomość
Zrób sobie jakikolwiek koktajl z dużą ilością mocno dojrzałych (takich całkiem żółtych z brązowymi plamkami) bananów to te banany "zagłuszą" każdy smak.
Chyba że bananów nie lubisz, to kombinuj z innymi owocami.

banany też dadzą radę

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Dla mnie najważniejsze w tym wszystkim jest to, aby znaleźć co nam się podoba. Czy to Zumba, czy fitness, czy siłownia, czy bieganie. KAŻDA forma ruchu jest dobra.
Ale prawda jest taka, że nigdy nie miałam czegos takiego jak poczucie wstydu, które by mnie w jakiś sposób ograniczało. Dżizas, ja praktycznie zawsze śmigałam na fitness w krótkich spodenkach Każda z osób idzie tam po to, aby zrobić ze swoim ciałem coś dobrego. I jeśli ocenia mnie, bo gdzieś tam wystaje mi fałdka tłuszczu, to przepraszam bardzo, ale niech spada na drzewo. Ona też kiedyś zaczynała, a ja tam idę po to, aby się spocić, zmęczyć, a nie wypinać przed lustrem.
W pełni, calym sercem się zgadzam. Chodzę ćwiczyć/biegać tak jak mi jest wygodnie. I zwisa mi opinia innych.

Cytat:
Nie mam sił na ćwiczenia, na jedzenie. Zerwałam z facetem. Nie chcę o tym rozmawiać.

przytulam xxxx

Cytat:
Napisane przez kasiunia1664 Pokaż wiadomość
CIEKAWOSTKA - Odchudzanie na rolkach polecane osobom z dużą nadwagąW momencie, kiedy rozpędzone rolki jadą same, zmęczone mięśnie mają czas na regenerację, a organizm odpoczywa bez konieczności przerywania treningu.

jak ja jeździłam na rolkach to wszystko mnie bolało, bo spinalam wszystkie mięśnie bo bałam się, że się przewroce.

przytulam xxx

Cytat:
Jednym słowem potrzebuję jakiejś diety z jej zasadami i wymogami.
Wiem, że możecie mnie nie do końca rozumieć bo jednak każdy człowiek jest autonomiczną jednostką i ma inaczej wszystko poukładane.

wejdź może na quchenne rewolucje, tam.masz gotowe jadłospisy. Fajnie wyglądają

Cytat:
Napisane przez thenerdqueen Pokaż wiadomość
ja wiem czemu grubaski nie noszą spódniczek, a przynajmnniej wiem czemu ja tego nie robię - koszmarnie mi się uda o siebie ocierają i robią się rany w końcu, a jak jest gorąco to nie dam rady nosić tych majtek takich z długimi nogawkami żeby nie tarło
O dokładnie. I jeszcze krótkie spodenki. Udka strasznie bolą.
Będę trzymać kciuki.

Pozeczkowa brawo za rower xxx

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-27, 15:09   #1709
Monte_
Wtajemniczenie

Szczurku to będzie NASZ rok! Damy radę wszystkie! A jak już się wyszczuplisz, to może się przekonasz i zakupisz sobie jakąś śliczną spódniczkę
Daj znać jak poszło
Soldus dzięki! A Twoje fotki są piękne. Zawsze mi się marzyło mieć rude włosy, tak jak Ty i Unex, ale mam ciemnobrązowe i jakos nie mam odwagi sprobować
Ewa ja bym założyła szorty gdzieś przy 63-62 kg, do tego jeśli nie miałabym żadnego cellulitu, takiego co go widać jak słońce zaświeci Ale to ja! Ty zakładaj jak najszybciej kochana, bo od biegania na pewno będziesz miała super kształty
Co do mobilizacji to najważniejsza jest taka: jutro ma byc zimno i padać, więc dopóki jest pogoda, to lepiej ją wykorzystać Ale ćwiczysz tak pięknie, że jak dzisiaj nie pobiegniesz to słówka nie powiem
Ulcia spróbuję tych limonek i ananasa też, dzięki!

Stary 2015-04-27, 15:34   #1710
pozeczkowa
Zadomowienie

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3112

ja to mam ku*** przygody... poczytajcie tam a odpiszcie tutaj, jak którejś się chce, zestresowałam się na maksa

u mnie dziś:
1. płatki z mlekiem 2%
2. dwa ciasteczka zbożowe z owocami (podkradane po kawałku z kieszeni w pracy) - w sumie 145kcal
3. sałatka grecka + kromka chleba słonecznikowego
4. makaron pełnoziarnisty z sosem bolońskim na chudej wołowince
5. banan
6. serek wiejski z zielonym ogórkiem, dwie kromki chleba słonecznikowego

długi dzień, mnóstwo stresu, dupa nadal mnie boli od roweru, dzisiaj jechaliśmy samochodem i jutro też się zabieramy z tym znajomym.

i zgubiłam telefon mam nadzieję, że wypadł mi w jego samochodzie jak wracaliśmy i jutro go dostanę z powrotem, ale to "tak mi się wydaje", tak na 75%

z kilogramami walczę, wygrywam raz ja, raz one
104kg -> 74kg -> 91kg -> 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79 78 77 76 75
pozeczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości