Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-19, 13:30   #2251
renia92
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Mysza, a udało Ci się kupić jakiś fajny kostium?
Bo pamiętam jak kiedyś mówiłaś, że ciężko znaleźć
Stary 2015-08-19, 13:32   #2252
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
mysza no jak zabierasz taki ręcznik inny niż do kąpieli to spoko,
No tak tak, tzn tak myślę, zapytam Tż Bo nad morze braliśmy ręcznik, a nad jezioro to nie wiem, on był, niech gada
Ale teraz się go zapytam, to mi powie że jeszcze tyyyyyle czasu

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Mysza, a udało Ci się kupić jakiś fajny kostium?
Bo pamiętam jak kiedyś mówiłaś, że ciężko znaleźć
A weź, nie mam jeszcze żadnego

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

jadę w poniedziałek jeszcze na rynek poszukać, a jak nie znajdę to klops
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 13:35   #2253
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Fryzura mi się podoba i uwielbiam piosenkę z pierwszego tańca
Ja też Sama się nad nią zastanawiam.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=WWXj3q__T6E

A to jest jednak najlepiej tańcząca para. Facet ma wyczucie rytmu, Pmka zresztą tez.
dobra koniec oglądania biorę sie za pisanie
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 13:38   #2254
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość

Widziałam ten filmik kiedyś, podoba mi się, że suknia się tak fajnie kręci

pisz pracę

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
A weź, nie mam jeszcze żadnego

jadę w poniedziałek jeszcze na rynek poszukać, a jak nie znajdę to klops
E tam, będzie opalanie topless
Stary 2015-08-19, 13:46   #2255
201604261006
Konto usunięte

Cytat:

A to jest jednak najlepiej tańcząca para. Facet ma wyczucie rytmu, Pmka zresztą tez.
Dalej też się fajnie bawią
Nie podoba mi się to że tańczą dużo oddzielnie A i chyba tańczą oni w tym zespole

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Widziałam ten filmik kiedyś, podoba mi się, że suknia się tak fajnie kręci

pisz pracę

E tam, będzie opalanie topless
Mi też się podoba, no i to że ciągle się uśmiechają

No nie

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2015-08-19 o 13:44
Stary 2015-08-19, 13:47   #2256
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Dalej też się fajnie bawią
Nie podoba mi się to że tańczą dużo oddzielnie A i chyba tańczą oni w tym zespole
Mi też się podoba, no i to że ciągle się uśmiechają
:
No to wszystko wyjaśnia bo poczucie rytmu mają naprawdę świetne.
Stary 2015-08-19, 13:51   #2257
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

malgosiaw123 gratulacje

❤ 25.12.2013 Zaręczyny - Powiedziałam TAK ❤
❤ 29.04.2017 Będziemy sobie ślubować ❤
Lisaveta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 14:05   #2258
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Mój TŻ to nie chce ze mną takich rzeczy oglądać
A potraficie obydwoje tańczyć? Czy raczej chcecie od podstaw wszystkiego się nauczyć? Nie miej mi za złe,po prostu wiem że u niektórych cięzko z poczuciem rytmu, a biora sie wlasnie za takie tance. No ja mam nadzieje,że bedziecie tak cudnie uśmiechnieci i wyluzowani A pozniej pochwalisz sie filmikiem i on na yt bedzie najpiekniejszy
Mamy poczucie rytmu, uwielbiamy tańczyć ale chcemy iść na kurs nauczyć się konkretnych kroków i jakiś figur
Pewnie z tego stresu wyjdzie pokracznie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Mi się taniec tego pana młodego akurat nie podoba
Stary 2015-08-19, 14:10   #2259
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Mamy poczucie rytmu, uwielbiamy tańczyć ale chcemy iść na kurs nauczyć się konkretnych kroków i jakiś figur

A wiesz może jakie mniej więcej ceny są za kursy? Bo się na razie nie orientuje, a chciałabym wiedzieć ile kasy szykować
Stary 2015-08-19, 14:16   #2260
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
A wiesz może jakie mniej więcej ceny są za kursy? Bo się na razie nie orientuje, a chciałabym wiedzieć ile kasy szykować
Nie mam pojęcia
Stary 2015-08-19, 14:21   #2261
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Tż nie chce słyszec o kursie Ale ja chciałbym tylko poznać krok podstawowy do walca. Figury i wykręty to sami bysmy wymyślili.
Ale naszej znajomej mama pracuje w ośrodku kultury,zajmuje się sekcją taneczną i świetnie umie tance. TŻ ją uwielbia,więc mysle,ze wspólnymi siłami uda nam się go namówić
No chyba ze wybierzemy Johna Legenda to bedziemy się bujać po swojemu
Stary 2015-08-19, 14:22   #2262
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Tż nie chce słyszec o kursie Ale ja chciałbym tylko poznać krok podstawowy do walca. Figury i wykręty to sami bysmy wymyślili.
Ale naszej znajomej mama pracuje w ośrodku kultury,zajmuje się sekcją taneczną i świetnie umie tance. TŻ ją uwielbia,więc mysle,ze wspólnymi siłami uda nam się go namówić
No chyba ze wybierzemy Johna Legenda to bedziemy się bujać po swojemu
My jeszcze nie wybraliśmy piosenki, za dużo nam się podoba
Stary 2015-08-19, 14:27   #2263
anlaya
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=WWXj3q__T6E - o ile PM ma wdzięk i grację, tak Pan Młody średnio, chociaż i tak na tle wielu innych tańców dostępnych na Youtube wypadają spoko i bardzo sympatycznie obydwoje. Przez to, ze mam wykształcenie muzyczne i trochę tańczyłam, zawsze widzę masę błędów, których większość nie widzi. Ja zamiast wielkiego tanecznego show chcę zdecydować się na coś naturalnego, do piosenki, która jest dla nas ważna . Mój TŻ wielkim tancerzem niestety nie jest, do póki nie strzeli kielicha, to jest jakiś sztywny :P No i brakuje mu tego "flow", często łapię się na tym, że prowadzę w tańcu, żeby nie było nudno. Ale ma słuch i poczucie rytmu, więc przed ślubem pójdziemy na kurs tańca, dla samych siebie, żebyśmy dobrze się czuli na parkiecie Kiedyś miałam ambicję na Dirty Dancing: https://www.youtube.com/watch?v=mHly3ZIyjLE Ale stwierdziłam, że nie chcę robić pokazów i zawstydzić TŻ, który na pewno się tak nie wyluzuje Na tym filmie Pan Młody naprawdę daje radę, pewnie trenuje taniec, natomiast po PM widać, że go nie "dogania". Nie chciałabym takiego efektu u siebie.
Co do imion, to mam na imię tak, jak większość małych dziewczynek, a w czasach dzieciństwa byłam jedyną w całej szkole, liceum, na studiach. I od dawna podobało mi się "Lena" i "Maja". Lubię krótkie, miękkobrzmiące, proste imiona, które nie są obcobrzmiące
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 14:30   #2264
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Ja-ciuchy:
4x majtki, 4x skarpety, kostium, 4xkoszulka, koszulka z dł.rękawem, sukienka, dł. spodnie, 2xkrótkie spodnie, 2x biustonosz, dł. spódnica, do spania, 2x japonki, baleriny, bluza/sweterek
Tż:
4x majtki, 4x skarpety, 4x koszulka, 2x dł. spodnie, 3x kr. spodnie, do spania, klapki, adidasy, bluza, 2x kąpielówki
Kosmetyki/higiena:
na komary, ręczniki (2+2), pomadka, cienie, tusz, płatki+płyn do demakijażu, szampon,odżywka, żel, pasta+szczoteczki, krem do rąk, maszynki+pianka, antyperspirant, perfumy
Dodatki:
Biżu, torba (mała/duża), gumki do włosów
Sprzęt:
Aparat + baterie, ładowarki do tel, mały laptop (??)
Leki: przeciwbólowe
Inne:
dowody, prawo jazdy, dowód rejestracyjny (?), karta-bankomat, kasa, torebka na brudy, suszarka (?) grzebień, karta wędkarska

O czymś zapomniałam? czegoś za dużo?
tak jak dziewczyny mowily, wywalilabym spodenki TZta. Wzielabym wiecej bluz bo wieczorem moze byc chlodno. No i niech twoj TZ wezmie bluze bo na liscie nic nie ma
+leki na biegunke na wszelki wypadek
+okrycia glowy
+balsam - jak my jechalismy na wakacje to w sumie wzielam tylko taka maluska butelke ale bedac na zakupach dzien przed wyjazdem kupilam na wszelki wypadek wielka butle i poszla nam cala. U nas byly upaly i niezle sie zjaralismy i taka gruba warstwa balsamu wieczorem to bylo wybawienie.
+krem do twarzy
co do laptopa to my wzielismy zeby zrzucac zdjecia bo nie zmiescilyby nam sie na kartach. Zrobilismy prawie 6000zdjec i filmikow...
Ogolnie jedziecie samochodem? Raczej nie macie ograniczen w bagazu jak w samolocie wiec hulaj dusza
Mialam liste fajna zrobiona na nasz wyjazd no i nie wiem gdzie ja posialam. Tak na szybkiego co mi sie przypomnialo.
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 14:33   #2265
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
My jeszcze nie wybraliśmy piosenki, za dużo nam się podoba
My też nie,mam kilka propozycji. Jesli będzie Rod Steward,albo John Legend to bedziemy wpatrzeni w siebie się bujać A jak walc to trochę poszalejemy
Tylko że z TŻ to nawet piosenki nie można wybrać..

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=WWXj3q__T6E - o ile PM ma wdzięk i grację, tak Pan Młody średnio, chociaż i tak na tle wielu innych tańców dostępnych na Youtube wypadają spoko i bardzo sympatycznie obydwoje. Przez to, ze mam wykształcenie muzyczne i trochę tańczyłam, zawsze widzę masę błędów, których większość nie widzi. Ja zamiast wielkiego tanecznego show chcę zdecydować się na coś naturalnego, do piosenki, która jest dla nas ważna . Mój TŻ wielkim tancerzem niestety nie jest, do póki nie strzeli kielicha, to jest jakiś sztywny :P No i brakuje mu tego "flow", często łapię się na tym, że prowadzę w tańcu, żeby nie było nudno. Ale ma słuch i poczucie rytmu, więc przed ślubem pójdziemy na kurs tańca, dla samych siebie, żebyśmy dobrze się czuli na parkiecie Kiedyś miałam ambicję na Dirty Dancing: https://www.youtube.com/watch?v=mHly3ZIyjLE Ale stwierdziłam, że nie chcę robić pokazów i zawstydzić TŻ, który na pewno się tak nie wyluzuje Na tym filmie Pan Młody naprawdę daje radę, pewnie trenuje taniec, natomiast po PM widać, że go nie "dogania". Nie chciałabym takiego efektu u siebie.
Co do imion, to mam na imię tak, jak większość małych dziewczynek, a w czasach dzieciństwa byłam jedyną w całej szkole, liceum, na studiach. I od dawna podobało mi się "Lena" i "Maja". Lubię krótkie, miękkobrzmiące, proste imiona, które nie są obcobrzmiące
Nie chcesz tanecznego show, a chciałaś wybrać Dirty dancing, które samo w sobie jest jednym wielkim tanecznym show
Mnie nie podobają się zadne czacze, jivy, salsy itp wplecione w pierwszy taniec. Tylko walc.
Stary 2015-08-19, 14:38   #2266
anlaya
Zakorzenienie

Kiedyś chciałam, jak byłam nastolatką podkochujacą się w Patricku Swayzem :P Teraz jestem stara i poważna!
edit.
Też jestem za walcem, chociaż kusi mnie Coldplay na pierwszy taniec. Oni mi się podobają. Elegancko, w rytmie, bez zbędnej pokazówki: https://www.youtube.com/watch?v=93JdFG5Vtsg

Edytowane przez anlaya
Czas edycji: 2015-08-19 o 14:42
Stary 2015-08-19, 14:47   #2267
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś chciałam, jak byłam nastolatką podkochujacą się w Patricku Swayzem :P Teraz jestem stara i poważna!
edit.
Też jestem za walcem, chociaż kusi mnie Coldplay na pierwszy taniec. Oni mi się podobają. Elegancko, w rytmie, bez zbędnej pokazówki: https://www.youtube.com/watch?v=93JdFG5Vtsg
Własnie to dzisiaj tu pokazywałam z identycznym zachwytem
Stary 2015-08-19, 14:48   #2268
anlaya
Zakorzenienie

O widzisz, na telefonie nie chciało mi się odtworzyć Piona!
Stary 2015-08-19, 15:16   #2269
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
No to wszystko wyjaśnia bo poczucie rytmu mają naprawdę świetne.
Znalazłam ich na fb

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
tak jak dziewczyny mowily, wywalilabym spodenki TZta. Wzielabym wiecej bluz bo wieczorem moze byc chlodno. No i niech twoj TZ wezmie bluze bo na liscie nic nie ma
Jest bluza u Tż!
W sumie leki na biegunkę mozna kupić tam, a i jakoś nigdy się nam nie przydawały. No jedziemy samochodem, ale problem w tym że u Tż w domu są 2 (DWIE) torby podróżne a muszę się spakować ja, Tż i jego brat a nie chce połowy rzeczy w reklamówkach taskać..

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
+okrycia glowy
+balsam
+krem do twarzy
Czapek nie nosze przy ludziach
Co do balsamu to pogoda ma być okropna więc się nie przyda
A krem - to jest napisany do rąk tzn to taki duży pojemniczek, do rąk, twarzy i ciała, czekoladowy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-19, 15:21   #2270
malgosiaw123
Zakorzenienie

http://www.fakt.pl/finanse/koszty-or...lm,567048.html

Koles z 2.03, co za typ
Wygląda na liceum a do koperty kilka tysięcy
Stary 2015-08-19, 15:47   #2271
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
http://www.fakt.pl/finanse/koszty-or...lm,567048.html

Koles z 2.03, co za typ
Wygląda na liceum a do koperty kilka tysięcy
taa, kilka tysiecy
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 18:25   #2272
aankaa092
Zakorzenienie

Witam się z wami w ten piękny kończący się powoli dzień. Dzisiaj wyjątkowo czuję się świetnie i szybko czas leci mi w pracy.
Cytat:
U mnie Lilianna ewentualnie Laura, ostatnio zaczęło mi się podobać Rozalia. TŻ chce Jagodę lub Nadię

Co do jedzenia jestem uzalezniona od pizzy i chipsów niestety...
Pizzę mogę jeśc codziennie.
Piona! Też jestem uzależniona od pizzy i chipsów.
Wczoraj mi tak pięknie pizzą zapachniało jak wyszłam z samochodu koło domu. Ech,w weekend się wybiorę z TŻ na pizzę, lub zamówię. Cieszę się z moich genów, bo nie mam tendencji do tycia (chyba że przez hormony, ale to inna sprawa).
Cytat:
Napisane przez winterlly Pokaż wiadomość
Najgorsze czego się obawiam to ciążą bliźniacza rany nie wiem jakby to ogarnęła, przeraża mnie taka wizja[/COLOR][/COLOR]
Nie martw się na zapas Siostra TŻ miała mieć bliźniaki... nie wytrzymały do 3miesiąca ciąży. Jeden płód obumarł. Siostra mówiła mi, że na forum wizażu "Marcowe matki" (jakoś tak) z ok 10 kobiet z ciążą mnogą tylko 2 urodziły bliźniaki. Reszcie obumarły płody.
Ja jakbym miała bliźniaki to bym się cieszyła... nie musiałabym się męczyć potem i myśleć czy uda się zrobić dziecku rodzeństwo.

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
W sumie to miałyście rację, wstrzymuje się z kupnem sukienki - znalazłam w pracy sobie siedząc kilka modeli. Co o nich myślicie ?
PIĘKNE! <3 (oprócz ostatniej, bo nie lubię rękawów)
Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
No niby tak, ale ja sama nie wiem czego chcę. Coś w czym nie będe wyglądać jak wielka, gruba baba Nie wiem czy chce krótki rękaw, ramiączka, czy może jednak 3/4. Mam brzydkie, grube ramiona i niby najlepiej byłoby je zakryć ale czasem lepiej wyglądam na krótki rękaw niż na długi. No i z dołem ciężko bo musi się zaczynać w dobrym miejscu, bo jak spódnica zaczyna mi się na biodrach to mnie mega pogrubia. Ciężko z moją figurą. No ja w rybce też wyglądałabym jak upa zza krzaka
Długi rękaw białej sukni może pogrubić jeszcze ramiona. Najlepsze są chyba grubsze ramiączka.

Małgosia.... ile ty filmików wstawiasz! Chciałabym je wszystkie obejrzeć, ale w pracy mam modem i cały net mi pójdzie na te filmiki :P A teraz nie będę mieć czasu włączać kompa przed/po pracy bo do wtorku non stop siedzę 12h i jak wracam to od razu(po zmyciu makijażu) idę spać.

Co do pierwszego tańca, to chcemy z TŻ iść na kurs, ale nie uczyć się "choreografii". Chcemy nauczyć się kroków walca, żeby nauczyli mnie "być prowadzoną"(zawsze próbuję wszystko kontrolować przez co jestem sztywna i spięta).
Za to siostra TŻ miała z Pulp Fiction muzykę z momentu gdzie Travolta i Uma tańczą w barze. I podobny taniec zrobili... bez butów! Zupełnie jak w filmie
Obczaiły się tylko osoby, które klasyka oglądały, ale i tak było fajnie.

A codo przysięgi, śmiania itd. Ok 5-8lat temu byłam na weselu u kuzynki. Popełnił gafę jej mąż, a wyglądało to tak... przysięga:
ksiądz: bla bla bla (początkowe słowa przysięgi)
mąż: bla bla bla (powtórzenie słów księdza)
ksiądz: Tak mi dopomóż...
mąż: Tak mi dopomóż Bóg!
ksiądz: ...Panie Boże wszechmogący...
mąż: (cisza, strach w oczach, zakłopotanie przez minutę).... Panie Boże wszechmogącyyyy?

i dalej już poszło gładko. Niestety, ale mąż tak głośno powiedział "BÓG", że wszyscy usłyszeli, a po słowach księdza przeszła fala chichotów. Biedny się zestresował, ale do tej pory wspominamy to jako jedną z zabawniejszych sytuacji na ślubach na jakich byliśmy
Warto poćwiczyć wkładanie obrączki na palec ukochanego/ukochanej, bo to najczęściej moment, w którym obrączka wypada, nie chce wejść itd.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

A co do imion dzieci to podobają mi się żeńskie:
Kaja, Klaudia, Klara, Laura.
TŻ niestety ma wadę wymowy, więc upiera się na imiona bez "r".
Za to męskich jeszcze nie mamy wybranych. Jemu podoba się tylko jego imię i ciągle powtarza, że chce by syn miał imię po nim. Mi się ten pomysł nie podoba.
Co jakiś czas przeglądam kalendarz w poszukiwaniu imienia, które mi by się spodobały, ale niestety Izygiasz, Wezuwiusz i inne tego typu mnie nie interesują, a te normalnie nie podobają się albo TŻ, albo mi się źle kojarzą, np. Błażej.... TŻ się podoba, a mi się kojarzy z niedorozwiniętym chłopakiem z ADHD (raczej coś w deseń autyzmu, ale był też strasznie nadpobudliwy), którego znałam w przedszkolu i podstawówce.

Chyba muszę wcześniej wchodzić, bo o tej porze zawsze milkną rozmowy.

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-08-19 o 19:04
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 19:10   #2273
papaPapaya
Zakorzenienie

dobra, w końcu mam czas żeby usiąść i poczytać
Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
A dziewczyny po ślubie macie plan starac sie ze swoimi TZ tak odrazu o dzidzie czy bedziecie jeszcze czekać?
ja bym chciała chwilę przed weselem zacząć się starać, na ślubie mogę być na początku ciąży ale nie wiem jeszcze co TŻ o tym myśli
Cytat:
Tak te lampeczki w nocy wygladaja, w dzien to ich nawet nie widac. Maja pare ustawien i kolorow, migajace(ale nie wlaczamy ich nigdy, bo to wyglada jak na dyskotece) , swiecace non stop itp. Takie bajery
super!
Cytat:
Wpisz sobie w google Zimowanie zolwia stepowego najlepiej wsadzic do lodowki i usnie. Na wiosne sie obudzi

hahahahha, fajnie to zabrzmiało
Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
U poprzedniego fotografa kuzynka mojego Tża czekała ponad pół roku!!! a podobno najlepszy w mieście. No i powiedział nam 3300.

http://www.adamafotografia.com/gallery/portfolio
Cytat:
Co do żółwi w lodówce, musiałam to wygooglować, zobaczcie co znalazłam

już nie musimy sobie tego wyobrażać, mamy przykład!
ja bym brała

jestem na 36 stronie, lece czytać dalej

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 19:16   #2274
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
dobra, w końcu mam czas żeby usiąść i poczytać
Hej jak tam było na wakacjach?
Stary 2015-08-19, 19:40   #2275
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
co myślicie o TEJ sukience? bardzo mi sie spodobała, myślę, że na początek rzucę sie na te salony w moich okolicach

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

a jednak w salonie lustro prawde powie
ładna, nie psułabym jej ramiączkami
Cytat:
Napisane przez dominika405 Pokaż wiadomość
Motylek fajny tatuaż Ja bym sobie nie zrobiła,bo dość szybko się nudzę i pewnie po pół roku już by był dla mnie oklepany i bym go nie chciała

Mysza, ja nawet nie wiedziałam,że są specjalne kolorowani na dorosłych.Ale powiem Ci,że moja koleżanka ostatnio kupiła sobie obraz do pomalowania i to jest fantastyczna sprawa. Nie dość,że świetny pochłaniacz czasu to jeszcze można się artystycznie wyżyć i mieć fajną ozdobę domu. https://artimento.pl/
jak patrze, to w stylu moich portretów
i mam newsa

MAM ZAMÓWIENIE NA MÓJ PIERWSZY PORTRET DLA OBCEJ OSOBY
czyli zaczynam zarabiać na wesele
Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Wiem! Skleiłam 2 zdjecia by zrobić "projekt" sukni. Już dodaję.
I wybrałam też już manicurzystkę, bo przed wyjazdem zrobiłam sobie pazury i wyszły pięknie
ładna ta suknia ja też będę brała górę z innej i dół z innej i chyba też sobie tak skleje zdjęcia
Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Panna młoda z 8.08 którą malowałam miała fotobudkę. Zastanawiam się czy samej też nie wziąć razem z księgą gości (od razu wklejają zdjęcia do albumu i można się na kolorowo wpisać pod zdjęciem)
ja chce kupic aparat polaroid (ten nowszy) i kilka tych klisz, żeby starczyło na ok. 100 zdjęć i chcę postawić go przy księdze gości i żeby goście robili sobie zdjęcia i wklejali do księgi gości od razu jakimiś ozdobnymi naklejkami i wpisywali co tam beda chcieli
Cytat:
Cieni w sensie na oko?
Mam wiele czasu,przez te dwa lata może wejdzie coś innego, modnego w makijazu Ale na dzien dzisiejszy tylko mocna kreska na oko i mocne usta,bez cieni.
Albo chce mocne oko i delikatne usta,albo delikatne oko,a mocne usta.
na dzien dzisiejszy wole mocne usta
Co do włosów to chciałabym cos takiego
przestraszyłam się już, bo nie kojarzyłam cię z takiego stylu
Cytat:
Żartuje z tymi włosami

chciałabym spięte w ten sposób:

to drugie foto
Ale nie wiem czy bedzie mi dobrze. Zresztą wolę się w rozpuszczonych. A jak się zdecyduje na wianek to na pewno rozpuszczone i fale.
mi też się podobają takie fryzury

jade dalej z czytaniem

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Hej jak tam było na wakacjach?
masakrycznie, ale poopowiadam później. Jak nadrobię zaległości

13.12.2016 Julian
Stary 2015-08-19, 19:53   #2276
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Mi tez się podobają koki.

My z moim planujemy drugie dziecko, ale nie od razu po ślubie, bo marzy mi się urodzone we wrześniu, czyli w styczniu 2018 musielibyśmy zadziałać. Wiktoria miałaby 5 lat. Ale wszystko zależy jakie wyniki wyjdą po operacji za 2 tygodnie.

❤ 25.12.2013 Zaręczyny - Powiedziałam TAK ❤
❤ 29.04.2017 Będziemy sobie ślubować ❤
Lisaveta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-19, 19:57   #2277
201711281122
Konto usunięte

Ja raczej nie będę chciała koka, trochę puszczonych włosów musi być
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-19, 20:11   #2278
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
14.09 - 21.09 Zakopane
ohoh, jestes właśnie na wyjeżdzie i zazdroszczę, ja uwielbiam zakopane
Cytat:
Napisane przez dominika405 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie zmieniłam statusu na fb Nie czuje absolutnie takiej potrzeby i uważam,że znajomym z fb wystarczy informacja,że jestem w związku. Osoby dla mnie ważne dowiedziały się telefonicznie lub osobiście i to mi absolutnie wystarczy Taka to ja jestem niemodna
ja zmieniłam status jeszcze w ten sam dzień
ale oboje z TŻ byliśmy tacy szczęśliwi, że chcieliśmy się pochwalić ale nie było żadnych zdjęć, to już przeginka lekka
Cytat:
Ja byłam kiedyś na weselu z okrągłymi stołami, to para młoda siedziała przy prostokątnym, ze świadkami i kilunastoma osobami. Rodzina i dalsi znajomi przy okrągłych. Ja chciałabym taki mniejszy stolik dla nas, świadków i być może kogoś bliskiego jeszcze.
Tylko ja nie ruszyłam z przygotowaniami?
ja bym chciała okrągłe stoły, ale mamy za dużo gości
a poza tym słyszałam opinie, że przy okrągłych stołach goście się ze sobą nie integrują
Cytat:
Ja tez postaram sie nie mieszać gości chociaż nie wiem jak to wyjdzie bo moja rodzina bedzie większa niż TZ i raczej moich gości bede musiała dołożyć do jego rodzinki

my też nie będziemy mieszać bez sensu tak na siłe ustawiać nowe znajomości
Cytat:
typowo, zastaw sie a postaw sie, zeby Grazyna z Januszem widzieli jakie my bogate!

Cytat:
Hej
Mogę powiedzieć, że u Nas wreszcie się poprawiło.
Tata Tża się ogarnął, odkąd wrócił ze szpitala nie pije, jest w domu, spotyka się z wnukami, zajmuje się nimi (wcześniej pisałam, że Tża brat z żoną i 3 dzieci przyjechali w lipcu z Irlandii. Brat Tża już wrócił do domu a jego żona z dziećmi zostają do końca sierpnia )
Między Nami jest cudownie . Temat wyjazdu został odłożony na bok, przegadany, a nie zamieciony pod dywan.
no i cóż, nareszcie weekend!
gratuluje!
Cytat:
Wczoraj wieczorem jak wróciliśmy z zakupów, postanowiliśmy z Tżem trochę się odstresować. Kąpiel, jakieś drinki, masaż, relaks. Założyłam mój ulubiony koronkowy stanik z H&M i czarne szpilki (raz nie zawsze, dwa razy nie często ;p ). Podczas, gdy mój Tż robił mi relaksujący masaż, czułam, że coś mnie ciągnie za stopę... i wiecie co?
Na podłodze leżał mój pies i... obgryzał mi fleczki od moich czarnych szpilek, które miałam na stopach!! Myślałam, że uduszę!
romantycznie
Cytat:
Wiecie co? No szlag mnie zaraz trafi! Dzwonię i dzwonię w sprawie tego boćka i NIKT nie odbiera. Długi weekend sobie zrobili czy co? Pozabijam tych ludzi dzwonię do gminy, do 3 fundacji które się tym zajmują i NIKT nie odbiera.
zajrzałam na bloga i widzę, że już ma domek!
Jesteś wielka! Mało kto by się zajął takim zwierzątkiem
Cytat:
Właśnie nie wiem

Dla mnie też zresztą dla mnie większość podziękowań jest bez sensu. Jakieś aniołki, magnesy, cukierki..
Fajne (dla mnie) jest np. zdjęcie z parą młodą zrobione podczas wesela i wywołane zaraz. Albo właśnie coś co można zjesc typu dżem, miód, konfitura - chociaż ja sama i tak bym tego nie zjadła
ja tam postawie jabłko z karteczką - będzie jako winietka i mini podziękowanie. Potem na odchodne będę ciasto rozdawać
co za dużo to niezdrowo

13.12.2016 Julian
Stary 2015-08-19, 20:32   #2279
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
To po co ją pilnujesz?
Przecież jest dorosła

U nas nastąpiła zmiana i ślub będzie za rok we wrześniu. Data będzie zalezna pewnie od wolnej sali.
uu, to już lada moment!

Cytat:
Tz stwierdzil dzis ze ma w planie zwolnic sie z obecnej pracy i za ok.2tyg wyjechac do Niemiec.

mam tego dosc.
czytam i nie wierzę... boję się czytać do końca tego wątku bo u ciebie dużo się zmienia
Cytat:
butcher_girl znalazłam Cię na fb i wysłałam Ci zaproszenie
ja też chcę wasz znaleźć!

podeślecie mi linki do swoich profili na fb? pisze to do wszystkich PM'ek

Cytat:
My raczej usadzamy.
ja też usadzam, za dużo ludzi, żeby sami sie zorganizowali
Cytat:
A ten sufit to tak na stałe?
Jak nie znoszę zielonego koloru, tak ten wystrój z zielonym jabłuszkiem bardzo mi się podoba.
ja chce zielone jabłuszko
i mi też tylko w takiej formie podoba się seledynowy
Cytat:
Dziewczyny a planujecie przyjąć nazwisko męża po ślubie?
Ja chciałam mieć dwa,no ale to mi się podoba tylko wtedy,gdy co najmniej jedno jest krotkie. A u nas obydwa sa dlugie więc odpada. Zostaje przy mężowym Ale zawsze mówię mu,że dzieci będą nosiły moje nazwisko to się wścieka
tak

chociaż mój TŻ mówi, że muszę sobie zasłużyć na to nazwisko :co jest:

13.12.2016 Julian
Stary 2015-08-19, 20:35   #2280
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
uu, to już lada moment!
Muszę na szybko zaklepac sale, foto i dj-a
W sobotę idę oglądać 5 sal, obym któraś wybrała

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości