|
|
#2252 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
No tak tak, tzn tak myślę, zapytam Tż
Bo nad morze braliśmy ręcznik, a nad jezioro to nie wiem, on był, niech gada ![]() Ale teraz się go zapytam, to mi powie że jeszcze tyyyyyle czasu ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- jadę w poniedziałek jeszcze na rynek poszukać, a jak nie znajdę to klops |
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=WWXj3q__T6E A to jest jednak najlepiej tańcząca para. Facet ma wyczucie rytmu, Pmka zresztą tez. dobra koniec oglądania biorę sie za pisanie
|
|
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2255 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie podoba mi się to że tańczą dużo oddzielnie A i chyba tańczą oni w tym zespole ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() No nie Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2015-08-19 o 14:44 |
||
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2257 |
|
♥♥♥♥♥♥♥♥
|
malgosiaw123 gratulacje
|
#2258 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Pewnie z tego stresu wyjdzie pokracznie Cytat:
|
||
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz może jakie mniej więcej ceny są za kursy? Bo się na razie nie orientuje, a chciałabym wiedzieć ile kasy szykować
|
|
#2260 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja chciałbym tylko poznać krok podstawowy do walca. Figury i wykręty to sami bysmy wymyślili. Ale naszej znajomej mama pracuje w ośrodku kultury,zajmuje się sekcją taneczną i świetnie umie tance. TŻ ją uwielbia,więc mysle,ze wspólnymi siłami uda nam się go namówić ![]() No chyba ze wybierzemy Johna Legenda to bedziemy się bujać po swojemu
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=WWXj3q__T6E - o ile PM ma wdzięk i grację, tak Pan Młody średnio, chociaż i tak na tle wielu innych tańców dostępnych na Youtube wypadają spoko i bardzo sympatycznie obydwoje. Przez to, ze mam wykształcenie muzyczne i trochę tańczyłam, zawsze widzę masę błędów, których większość nie widzi. Ja zamiast wielkiego tanecznego show chcę zdecydować się na coś naturalnego, do piosenki, która jest dla nas ważna
. Mój TŻ wielkim tancerzem niestety nie jest, do póki nie strzeli kielicha, to jest jakiś sztywny :P No i brakuje mu tego "flow", często łapię się na tym, że prowadzę w tańcu, żeby nie było nudno. Ale ma słuch i poczucie rytmu, więc przed ślubem pójdziemy na kurs tańca, dla samych siebie, żebyśmy dobrze się czuli na parkiecie Kiedyś miałam ambicję na Dirty Dancing: https://www.youtube.com/watch?v=mHly3ZIyjLE Ale stwierdziłam, że nie chcę robić pokazów i zawstydzić TŻ, który na pewno się tak nie wyluzuje Na tym filmie Pan Młody naprawdę daje radę, pewnie trenuje taniec, natomiast po PM widać, że go nie "dogania". Nie chciałabym takiego efektu u siebie.Co do imion, to mam na imię tak, jak większość małych dziewczynek, a w czasach dzieciństwa byłam jedyną w całej szkole, liceum, na studiach. I od dawna podobało mi się "Lena" i "Maja". Lubię krótkie, miękkobrzmiące, proste imiona, które nie są obcobrzmiące
|
|
|
|
#2264 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
+leki na biegunke na wszelki wypadek+okrycia glowy +balsam - jak my jechalismy na wakacje to w sumie wzielam tylko taka maluska butelke ale bedac na zakupach dzien przed wyjazdem kupilam na wszelki wypadek wielka butle i poszla nam cala. U nas byly upaly i niezle sie zjaralismy i taka gruba warstwa balsamu wieczorem to bylo wybawienie. +krem do twarzy co do laptopa to my wzielismy zeby zrzucac zdjecia bo nie zmiescilyby nam sie na kartach. Zrobilismy prawie 6000zdjec i filmikow... Ogolnie jedziecie samochodem? Raczej nie macie ograniczen w bagazu jak w samolocie wiec hulaj dusza Mialam liste fajna zrobiona na nasz wyjazd no i nie wiem gdzie ja posialam. Tak na szybkiego co mi sie przypomnialo.
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
My też nie,mam kilka propozycji. Jesli będzie Rod Steward,albo John Legend to bedziemy wpatrzeni w siebie się bujać
A jak walc to trochę poszalejemy Tylko że z TŻ to nawet piosenki nie można wybrać.. ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Mnie nie podobają się zadne czacze, jivy, salsy itp wplecione w pierwszy taniec. Tylko walc. |
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś chciałam, jak byłam nastolatką podkochujacą się w Patricku Swayzem :P Teraz jestem stara i poważna!
edit. Też jestem za walcem, chociaż kusi mnie Coldplay na pierwszy taniec. Oni mi się podobają. Elegancko, w rytmie, bez zbędnej pokazówki: https://www.youtube.com/watch?v=93JdFG5Vtsg Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2015-08-19 o 15:42 |
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz, na telefonie nie chciało mi się odtworzyć
Piona!
|
|
|
|
#2269 | |
|
Konto usunięte
|
Znalazłam ich na fb
![]() Cytat:
![]() W sumie leki na biegunkę mozna kupić tam, a i jakoś nigdy się nam nie przydawały. No jedziemy samochodem, ale problem w tym że u Tż w domu są 2 (DWIE) torby podróżne a muszę się spakować ja, Tż i jego brat ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Czapek nie nosze przy ludziach ![]() Co do balsamu to pogoda ma być okropna więc się nie przyda ![]() A krem - to jest napisany do rąk |
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.fakt.pl/finanse/koszty-or...lm,567048.html
Koles z 2.03, co za typ ![]() Wygląda na liceum a do koperty kilka tysięcy |
|
|
|
#2271 | |
|
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
|
|
|
#2272 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z wami w ten piękny kończący się powoli dzień. Dzisiaj wyjątkowo czuję się świetnie i szybko czas leci mi w pracy.
![]() Cytat:
![]() Wczoraj mi tak pięknie pizzą zapachniało jak wyszłam z samochodu koło domu. Ech,w weekend się wybiorę z TŻ na pizzę, lub zamówię. Cieszę się z moich genów, bo nie mam tendencji do tycia (chyba że przez hormony, ale to inna sprawa). Cytat:
Siostra TŻ miała mieć bliźniaki... nie wytrzymały do 3miesiąca ciąży. Jeden płód obumarł. Siostra mówiła mi, że na forum wizażu "Marcowe matki" (jakoś tak) z ok 10 kobiet z ciążą mnogą tylko 2 urodziły bliźniaki. Reszcie obumarły płody.Ja jakbym miała bliźniaki to bym się cieszyła... nie musiałabym się męczyć potem i myśleć czy uda się zrobić dziecku rodzeństwo. ![]() Cytat:
Cytat:
Małgosia.... ile ty filmików wstawiasz! Chciałabym je wszystkie obejrzeć, ale w pracy mam modem i cały net mi pójdzie na te filmiki :P A teraz nie będę mieć czasu włączać kompa przed/po pracy bo do wtorku non stop siedzę 12h i jak wracam to od razu(po zmyciu makijażu) idę spać. Co do pierwszego tańca, to chcemy z TŻ iść na kurs, ale nie uczyć się "choreografii". Chcemy nauczyć się kroków walca, żeby nauczyli mnie "być prowadzoną"(zawsze próbuję wszystko kontrolować przez co jestem sztywna i spięta). Za to siostra TŻ miała z Pulp Fiction muzykę z momentu gdzie Travolta i Uma tańczą w barze. I podobny taniec zrobili... bez butów! Zupełnie jak w filmie Obczaiły się tylko osoby, które klasyka oglądały, ale i tak było fajnie. A codo przysięgi, śmiania itd. Ok 5-8lat temu byłam na weselu u kuzynki. Popełnił gafę jej mąż, a wyglądało to tak... przysięga: ksiądz: bla bla bla (początkowe słowa przysięgi) mąż: bla bla bla (powtórzenie słów księdza) ksiądz: Tak mi dopomóż... mąż: Tak mi dopomóż Bóg! ksiądz: ...Panie Boże wszechmogący... mąż: (cisza, strach w oczach, zakłopotanie przez minutę).... Panie Boże wszechmogącyyyy? i dalej już poszło gładko. Niestety, ale mąż tak głośno powiedział "BÓG", że wszyscy usłyszeli, a po słowach księdza przeszła fala chichotów. Biedny się zestresował, ale do tej pory wspominamy to jako jedną z zabawniejszych sytuacji na ślubach na jakich byliśmy ![]() Warto poćwiczyć wkładanie obrączki na palec ukochanego/ukochanej, bo to najczęściej moment, w którym obrączka wypada, nie chce wejść itd. ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- A co do imion dzieci to podobają mi się żeńskie: Kaja, Klaudia, Klara, Laura. TŻ niestety ma wadę wymowy, więc upiera się na imiona bez "r". Za to męskich jeszcze nie mamy wybranych. Jemu podoba się tylko jego imię i ciągle powtarza, że chce by syn miał imię po nim. Mi się ten pomysł nie podoba. Co jakiś czas przeglądam kalendarz w poszukiwaniu imienia, które mi by się spodobały, ale niestety Izygiasz, Wezuwiusz i inne tego typu mnie nie interesują, a te normalnie nie podobają się albo TŻ, albo mi się źle kojarzą, np. Błażej.... TŻ się podoba, a mi się kojarzy z niedorozwiniętym chłopakiem z ADHD (raczej coś w deseń autyzmu, ale był też strasznie nadpobudliwy), którego znałam w przedszkolu i podstawówce. Chyba muszę wcześniej wchodzić, bo o tej porze zawsze milkną rozmowy.
Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-08-19 o 20:04 |
||||
|
|
|
#2273 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dobra, w końcu mam czas żeby usiąść i poczytać
![]() Cytat:
ale nie wiem jeszcze co TŻ o tym myśli ![]() Cytat:
Cytat:
hahahahha, fajnie to zabrzmiało Cytat:
Cytat:
jestem na 36 stronie, lece czytać dalej
|
|||||
|
|
|
#2275 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i mam newsa MAM ZAMÓWIENIE NA MÓJ PIERWSZY PORTRET DLA OBCEJ OSOBY czyli zaczynam zarabiać na wesele ![]() ![]() ![]() Cytat:
ja też będę brała górę z innej i dół z innej i chyba też sobie tak skleje zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jade dalej z czytaniem ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- masakrycznie, ale poopowiadam później. Jak nadrobię zaległości
|
||||||
|
|
|
#2276 |
|
♥♥♥♥♥♥♥♥
|
Mi tez się podobają koki.
My z moim planujemy drugie dziecko, ale nie od razu po ślubie, bo marzy mi się urodzone we wrześniu, czyli w styczniu 2018 musielibyśmy zadziałać. Wiktoria miałaby 5 lat. Ale wszystko zależy jakie wyniki wyjdą po operacji za 2 tygodnie.
|
#2277 |
|
Konto usunięte
|
Ja raczej nie będę chciała koka, trochę puszczonych włosów musi być
|
|
|
|
#2278 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
ohoh, jestes właśnie na wyjeżdzie i zazdroszczę, ja uwielbiam zakopane
Cytat:
![]() ale oboje z TŻ byliśmy tacy szczęśliwi, że chcieliśmy się pochwalić ale nie było żadnych zdjęć, to już przeginka lekka ![]() Cytat:
![]() a poza tym słyszałam opinie, że przy okrągłych stołach goście się ze sobą nie integrują ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś wielka! Mało kto by się zajął takim zwierzątkiem ![]() Cytat:
![]() co za dużo to niezdrowo
|
||||||||
|
|
|
#2279 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też chcę wasz znaleźć! podeślecie mi linki do swoich profili na fb? pisze to do wszystkich PM'ek ![]() ja też usadzam, za dużo ludzi, żeby sami sie zorganizowali ![]() Cytat:
i mi też tylko w takiej formie podoba się seledynowy ![]() Cytat:
![]() chociaż mój TŻ mówi, że muszę sobie zasłużyć na to nazwisko ![]() |
||||
|
|
|
#2280 |
|
❤ bee happy ❤
|
Muszę na szybko zaklepac sale, foto i dj-a
W sobotę idę oglądać 5 sal, obym któraś wybrała
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Bo nad morze braliśmy ręcznik, a nad jezioro to nie wiem, on był, niech gada 
i uwielbiam piosenkę z pierwszego tańca 

Nie wiem czy chce krótki rękaw, ramiączka, czy może jednak 3/4. Mam brzydkie, grube ramiona i niby najlepiej byłoby je zakryć ale czasem lepiej wyglądam na krótki rękaw niż na długi. No i z dołem ciężko bo musi się zaczynać w dobrym miejscu, bo jak spódnica zaczyna mi się na biodrach to mnie mega pogrubia. Ciężko z moją figurą. No ja w rybce też wyglądałabym jak upa zza krzaka