![]() |
#2252 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
No tak tak, tzn tak myślę, zapytam Tż
![]() ![]() Ale teraz się go zapytam, to mi powie że jeszcze tyyyyyle czasu ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- jadę w poniedziałek jeszcze na rynek poszukać, a jak nie znajdę to klops ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=WWXj3q__T6E A to jest jednak najlepiej tańcząca para. Facet ma wyczucie rytmu, Pmka zresztą tez. dobra koniec oglądania biorę sie za pisanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2255 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie podoba mi się to że tańczą dużo oddzielnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() No nie ![]() Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2015-08-19 o 13:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
♥♥♥♥♥♥♥♥
|
malgosiaw123 gratulacje
#2258 | ||
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Pewnie z tego stresu wyjdzie pokracznie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz może jakie mniej więcej ceny są za kursy? Bo się na razie nie orientuje, a chciałabym wiedzieć ile kasy szykować ![]()
![]() |
#2260 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale naszej znajomej mama pracuje w ośrodku kultury,zajmuje się sekcją taneczną i świetnie umie tance. TŻ ją uwielbia,więc mysle,ze wspólnymi siłami uda nam się go namówić ![]() No chyba ze wybierzemy Johna Legenda to bedziemy się bujać po swojemu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=WWXj3q__T6E - o ile PM ma wdzięk i grację, tak Pan Młody średnio, chociaż i tak na tle wielu innych tańców dostępnych na Youtube wypadają spoko i bardzo sympatycznie obydwoje. Przez to, ze mam wykształcenie muzyczne i trochę tańczyłam, zawsze widzę masę błędów, których większość nie widzi. Ja zamiast wielkiego tanecznego show chcę zdecydować się na coś naturalnego, do piosenki, która jest dla nas ważna
![]() ![]() ![]() ![]() Co do imion, to mam na imię tak, jak większość małych dziewczynek, a w czasach dzieciństwa byłam jedyną w całej szkole, liceum, na studiach. I od dawna podobało mi się "Lena" i "Maja". Lubię krótkie, miękkobrzmiące, proste imiona, które nie są obcobrzmiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
![]() +leki na biegunke ![]() +okrycia glowy +balsam - jak my jechalismy na wakacje to w sumie wzielam tylko taka maluska butelke ale bedac na zakupach dzien przed wyjazdem kupilam na wszelki wypadek wielka butle i poszla nam cala. U nas byly upaly i niezle sie zjaralismy i taka gruba warstwa balsamu wieczorem to bylo wybawienie. +krem do twarzy co do laptopa to my wzielismy zeby zrzucac zdjecia bo nie zmiescilyby nam sie na kartach. Zrobilismy prawie 6000zdjec i filmikow... ![]() Ogolnie jedziecie samochodem? Raczej nie macie ograniczen w bagazu jak w samolocie wiec hulaj dusza ![]() Mialam liste fajna zrobiona na nasz wyjazd no i nie wiem gdzie ja posialam. Tak na szybkiego co mi sie przypomnialo.
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
My też nie,mam kilka propozycji. Jesli będzie Rod Steward,albo John Legend to bedziemy wpatrzeni w siebie się bujać
![]() ![]() Tylko że z TŻ to nawet piosenki nie można wybrać.. ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() Mnie nie podobają się zadne czacze, jivy, salsy itp wplecione w pierwszy taniec. Tylko walc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś chciałam, jak byłam nastolatką podkochujacą się w Patricku Swayzem :P Teraz jestem stara i poważna!
edit. Też jestem za walcem, chociaż kusi mnie Coldplay na pierwszy taniec. Oni mi się podobają. Elegancko, w rytmie, bez zbędnej pokazówki: https://www.youtube.com/watch?v=93JdFG5Vtsg Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2015-08-19 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
O widzisz, na telefonie nie chciało mi się odtworzyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Konto usunięte
|
Znalazłam ich na fb
![]() Cytat:
![]() W sumie leki na biegunkę mozna kupić tam, a i jakoś nigdy się nam nie przydawały. No jedziemy samochodem, ale problem w tym że u Tż w domu są 2 (DWIE) torby podróżne a muszę się spakować ja, Tż i jego brat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Czapek nie nosze przy ludziach ![]() Co do balsamu to pogoda ma być okropna więc się nie przyda ![]() A krem - to jest napisany do rąk ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
http://www.fakt.pl/finanse/koszty-or...lm,567048.html
Koles z 2.03, co za typ ![]() Wygląda na liceum a do koperty kilka tysięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
polaczek cebulaczek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się z wami w ten piękny kończący się powoli dzień. Dzisiaj wyjątkowo czuję się świetnie i szybko czas leci mi w pracy.
![]() Cytat:
![]() Wczoraj mi tak pięknie pizzą zapachniało jak wyszłam z samochodu koło domu. Ech,w weekend się wybiorę z TŻ na pizzę, lub zamówię. Cieszę się z moich genów, bo nie mam tendencji do tycia (chyba że przez hormony, ale to inna sprawa). Cytat:
![]() Ja jakbym miała bliźniaki to bym się cieszyła... nie musiałabym się męczyć potem i myśleć czy uda się zrobić dziecku rodzeństwo. ![]() Cytat:
Cytat:
Małgosia.... ile ty filmików wstawiasz! Chciałabym je wszystkie obejrzeć, ale w pracy mam modem i cały net mi pójdzie na te filmiki :P A teraz nie będę mieć czasu włączać kompa przed/po pracy bo do wtorku non stop siedzę 12h i jak wracam to od razu(po zmyciu makijażu) idę spać. Co do pierwszego tańca, to chcemy z TŻ iść na kurs, ale nie uczyć się "choreografii". Chcemy nauczyć się kroków walca, żeby nauczyli mnie "być prowadzoną"(zawsze próbuję wszystko kontrolować przez co jestem sztywna i spięta). Za to siostra TŻ miała z Pulp Fiction muzykę z momentu gdzie Travolta i Uma tańczą w barze. I podobny taniec zrobili... bez butów! Zupełnie jak w filmie ![]() Obczaiły się tylko osoby, które klasyka oglądały, ale i tak było fajnie. A codo przysięgi, śmiania itd. Ok 5-8lat temu byłam na weselu u kuzynki. Popełnił gafę jej mąż, a wyglądało to tak... przysięga: ksiądz: bla bla bla (początkowe słowa przysięgi) mąż: bla bla bla (powtórzenie słów księdza) ksiądz: Tak mi dopomóż... mąż: Tak mi dopomóż Bóg! ksiądz: ...Panie Boże wszechmogący... mąż: (cisza, strach w oczach, zakłopotanie przez minutę).... Panie Boże wszechmogącyyyy? i dalej już poszło gładko. Niestety, ale mąż tak głośno powiedział "BÓG", że wszyscy usłyszeli, a po słowach księdza przeszła fala chichotów. Biedny się zestresował, ale do tej pory wspominamy to jako jedną z zabawniejszych sytuacji na ślubach na jakich byliśmy ![]() Warto poćwiczyć wkładanie obrączki na palec ukochanego/ukochanej, bo to najczęściej moment, w którym obrączka wypada, nie chce wejść itd. ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- A co do imion dzieci to podobają mi się żeńskie: Kaja, Klaudia, Klara, Laura. TŻ niestety ma wadę wymowy, więc upiera się na imiona bez "r". Za to męskich jeszcze nie mamy wybranych. Jemu podoba się tylko jego imię i ciągle powtarza, że chce by syn miał imię po nim. Mi się ten pomysł nie podoba. Co jakiś czas przeglądam kalendarz w poszukiwaniu imienia, które mi by się spodobały, ale niestety Izygiasz, Wezuwiusz i inne tego typu mnie nie interesują, a te normalnie nie podobają się albo TŻ, albo mi się źle kojarzą, np. Błażej.... TŻ się podoba, a mi się kojarzy z niedorozwiniętym chłopakiem z ADHD (raczej coś w deseń autyzmu, ale był też strasznie nadpobudliwy), którego znałam w przedszkolu i podstawówce. Chyba muszę wcześniej wchodzić, bo o tej porze zawsze milkną rozmowy. ![]() Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2015-08-19 o 19:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |||||
Zakorzenienie
|
dobra, w końcu mam czas żeby usiąść i poczytać
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hahahahha, fajnie to zabrzmiało Cytat:
Cytat:
![]() jestem na 36 stronie, lece czytać dalej ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i mam newsa MAM ZAMÓWIENIE NA MÓJ PIERWSZY PORTRET DLA OBCEJ OSOBY ![]() czyli zaczynam zarabiać na wesele ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jade dalej z czytaniem ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- masakrycznie, ale poopowiadam później. Jak nadrobię zaległości ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
♥♥♥♥♥♥♥♥
|
Mi tez się podobają koki.
My z moim planujemy drugie dziecko, ale nie od razu po ślubie, bo marzy mi się urodzone we wrześniu, czyli w styczniu 2018 musielibyśmy zadziałać. Wiktoria miałaby 5 lat. Ale wszystko zależy jakie wyniki wyjdą po operacji za 2 tygodnie.
#2277 |
Konto usunięte
|
Ja raczej nie będę chciała koka, trochę puszczonych włosów musi być
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | ||||||||
Zakorzenienie
|
ohoh, jestes właśnie na wyjeżdzie i zazdroszczę, ja uwielbiam zakopane
![]() Cytat:
![]() ale oboje z TŻ byliśmy tacy szczęśliwi, że chcieliśmy się pochwalić ![]() ![]() Cytat:
![]() a poza tym słyszałam opinie, że przy okrągłych stołach goście się ze sobą nie integrują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jesteś wielka! Mało kto by się zajął takim zwierzątkiem ![]() Cytat:
![]() co za dużo to niezdrowo ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też chcę wasz znaleźć! podeślecie mi linki do swoich profili na fb? pisze to do wszystkich PM'ek ![]() ja też usadzam, za dużo ludzi, żeby sami sie zorganizowali ![]() Cytat:
![]() i mi też tylko w takiej formie podoba się seledynowy ![]() Cytat:
![]() chociaż mój TŻ mówi, że muszę sobie zasłużyć na to nazwisko ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
❤ bee happy ❤
|
Muszę na szybko zaklepac sale, foto i dj-a
![]() W sobotę idę oglądać 5 sal, obym któraś wybrała ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.