Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-15, 14:35   #961
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez hellkitty Pokaż wiadomość
O! I pasują? Bierzesz dużo większy rozmiar, czy taki najniższy ze skali? Może też się skuszę bo dzisiaj mi w oko wpadło kilka bardzo ładnych rzeczy.

W sumie ja na razie radzę sobie np. kupując męskie basic t-shirty

A z tym, żeby było uroczo - no cóż, jest popyt, jest i podaż my tu sobie narzekamy, ale jak patrzę na ulice to widzę że dziewczyny cały czas są sroczkami i lubią tu mieć cekinki, tam hafcik, tam napisik, na paznokietku jeszcze jakiś wzorek z diamentem. Niech sobie lubią, ale mnie się to nie podoba i nie chcę chodzić tak ubrana, więc się muszę narobić z szukaniem.
1. metodą prób i błędów biorę 36(8) albo 38(10) a jeśli chodzi o "normalną" rozmiarówkę to nosiłam np. H&Mowe 34. Lubię wielkie więc nie ryzykuję asosowych 32/34. Generalnie 36 dla mnie lepsze. Co prawda w jednym z tych 36 chodzę teraz w 9-tym m-cu (około 97 w brzuchu) i jeszcze jest luz Nie kupowałam u nich nigdy sukienki, która miałaby być z założenia dopasowana, zawsze luźne tuniki, poza tym mam tylko ciuchy z tej zwyczajnej serii, niczego typowo ciążowego ani plus size więc nie wypowiem się jak tamte rozmiary.
Żeby wyczerpać temat to jeszcze konkretami rzucę:
- http://www.asos.com/ASOS/ASOS-The-T-...623&gridsize=3 tę mam 36 i teraz w cionszy dalej noszę.
- http://www.asos.com/ASOS/ASOS-T-Shir...623&gridsize=3 taką mam 36 i 38. 38 leży (za) luźno jak modelce i rękaw przydługi, 36 lepsze.
- taką jak w zał. mam 38 i po lekkim zwężeniu z tyłu leży jak na modelce jeśli chodzi o luz.
Reasumując nosząc standardowe H&Mowskie 34 (nawet wymiary miałam onegdaj idealnie wg ich rozpiski) gdybym chciała takie tylko-tylko oversize to musiałabym brać 34 albo mniej; 36 zazwyczaj wygląda na mnie jak na tych modelkach z Asos; a 38 jest przyduże.

2. ale one mają zazwyczaj takie chamskie wykończenie pod szyją?

3. też racja

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Gdzie Wy widzicie te dopasowane sukienki z dekoldem?
Tylko bez cekinów , krysztalkow i innych dupereli, i koniecznie z zakrytymi plecami i dlugość przed kolano.
Szukam takiej od dawna, w bordo lub butelkowej zieleni i nie mogę znależć.
A i dostępna w Pl ..
Pff, toś wymyśliła Właśnie nie widzimy bo wszystko z duperelą albo wycięciami tu czy tam. Ja jeszcze odrzucam rękaw krótszy niż 3/4 i dekolty więc tym bardziej nie zwróciłam na nic uwagi. Czasami w H&M widywałam coś z sensem no i pewnie w Asosie by się znalazło acz nie paczyłam na kolorowe ciuchy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nietoperz.jpg (48,7 KB, 9 załadowań)

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 15:17   #962
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hellkitty Pokaż wiadomość
zużyłam kilka opakowań i faktycznie jest bardzo fajna. Tylko wymaga odpowiedniego tuszu do użycia po - i u mnie nie nadawała się do stosowania na noc, bo budziłam się z zapuchniętymi oczami. No i nie da takiego efektu jak revitalash czy inne takie. Zrezygnowałam z niej bo nie dogaduje się z moim ulubionym obecnie tuszem - MAC extended play gigablack, który korzystając z okazji od serca polecam

Teraz testuję odżywkę FEG i mam wrażenie, że po niej są lepsze efekty.
Następca białego Diora by mi się przydał, bo cenowo, to chyba im na łeb coś spadło Teraz używam AA wydłużającej i dającej królicze oczy Rzęsy faktycznie dłuższe, ale nie są grubsze ani nie jest ich więcej

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
4.mam jednak wrażenie ,że US są znacznie bardziej wścibskie niż Rosja czy ZSRR - one nie "wyzwalały" krajów bliskiego wschodu na tak masową skalę . Wg mnie i tak u podstawy wszystkiego leży fakt , że jednym z głównych napędów gospodarki jest zbrojeniówka , której produkty trzeba opchnąć komuś , a jak nie ma komu , trzeba się postarać żeby było
No niestety. Wojna to najlepszy interes

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
To naprawdę budujące. Znaczy się wszystko zaczyna pracować?
Ponoć i to szybko Tylko Mam się przeziębiła i to porządnie, i teraz leży w łóżku zamiast chodzić na zajęcia

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Karkki - żółtych odcieni sypańca nie ma w klasycznej wersji ale macnij gdzie w Sephorze czy inszym Douglasie
Oki, macnę Na razie jeszcze mam bananowego T.LeClerca, ale powoli zaczynam się rozglądać za inszym żółtasem, bo one na mnie się sprawdzają.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 16:06   #963
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

A ja sobie naklikałam ze 3 kiecuszki zarowe ze special prices, a co przyjdzie to sie okaze, najwyzej oddam

A póki co wróciłam wkurzona od fryzjera z farbowania odrostów. Bo niby po całości włosy tez nieco przejechał rozjasniaczem, ale d*** to dalej nie jest taki jasny jakbym chciała, co mu zreszta powiedzialam, a on na to, ze juz u mnie sie nie da jasniej. Akurat, nie ma czegos takiego wg mnie jak "nie da sie", skoro brunetki naturalne miewaja perłe biała na włosach. Wiec da sie? Da sie. Zmeiniam fryzjera zatem znowu. Namierzyłam jakiegoś w okolicy, okazuje sie ze gosciu Mistrze Europy z któregos roku. Umowię sie i zobaczymy co powie,

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 16:29   #964
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
(...) a on na to, ze juz u mnie sie nie da jasniej. Akurat, nie ma czegos takiego wg mnie jak "nie da sie", skoro brunetki naturalne miewaja perłe biała na włosach.
Hm, jak to się nie da, chyba wszystko się da - co najwyżej włosy wyjdą

Stary 2015-11-15, 16:31   #965
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
No bez przesady, mozna zrobić i bez wyjscia włosów Ja myśle, ze on sie zwyczajnie boi i tyle.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-15, 16:35   #966
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sobie naklikałam ze 3 kiecuszki zarowe ze special prices, a co przyjdzie to sie okaze, najwyzej oddam

A póki co wróciłam wkurzona od fryzjera z farbowania odrostów. Bo niby po całości włosy tez nieco przejechał rozjasniaczem, ale d*** to dalej nie jest taki jasny jakbym chciała, co mu zreszta powiedzialam, a on na to, ze juz u mnie sie nie da jasniej. Akurat, nie ma czegos takiego wg mnie jak "nie da sie", skoro brunetki naturalne miewaja perłe biała na włosach. Wiec da sie? Da sie. Zmeiniam fryzjera zatem znowu. Namierzyłam jakiegoś w okolicy, okazuje sie ze gosciu Mistrze Europy z któregos roku. Umowię sie i zobaczymy co powie,
Sama robiłam białe i nic nie wypadało ani tym bardziej nie odpadało. U fryzjera zostały w umywalce Twój fryzjer po prostu się bał, ale nie wiem czy to źle

Cytat:

Zmokłam

- Terry Pratchett
Stary 2015-11-15, 16:41   #967
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Sama robiłam białe i nic nie wypadało ani tym bardziej nie odpadało. U fryzjera zostały w umywalce Twój fryzjer po prostu się bał, ale nie wiem czy to źle
Dobrze, bo swiadczy o nim, ze nie chce mi włosów zniszczyc, ale i źle, bo zachowawczu jest i zadowolona nie jestem i nie bede Gdybym tylko wiedziała, jaka farbe kupić ile trzymac aby nie spalic, to bym se sama zrobiła, ale coś czuje, ze byłby pogrom i byałabym łysa

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-15, 16:55   #968
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, bo swiadczy o nim, ze nie chce mi włosów zniszczyc, ale i źle, bo zachowawczu jest i zadowolona nie jestem i nie bede Gdybym tylko wiedziała, jaka farbe kupić ile trzymac aby nie spalic, to bym se sama zrobiła, ale coś czuje, ze byłby pogrom i byałabym łysa
Robiłam wg instrukcji producenta dekoloryzatorem a później L'Oreal Recital Preference Z2 10.21 Stockholm i były białe. Parabelka i Ju mogą zaświadczyć Na wernisażu Ju były po fryzjerze w wersji "truskawkowej" czyli ryżawej i to próbowali ściągnąć kilka dni później i jak ściągnęli to na amen
Teraz robię bez koloryzatora i na 9%, ale są złote a nie białe No i kusi mnie, żeby ściągnąć to złoto i zrobić znowu białe

- Terry Pratchett
Stary 2015-11-15, 17:41   #969
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Robiłam wg instrukcji producenta dekoloryzatorem a później L'Oreal Recital Preference Z2 10.21 Stockholm i były białe. Parabelka i Ju mogą zaświadczyć Na wernisażu Ju były po fryzjerze w wersji "truskawkowej" czyli ryżawej i to próbowali ściągnąć kilka dni później i jak ściągnęli to na amen
Teraz robię bez koloryzatora i na 9%, ale są złote a nie białe No i kusi mnie, żeby ściągnąć to złoto i zrobić znowu białe
Ja nie czuje sie na siłach abym sama dała radę precyzyjnie najpierw dekoloryzator a potem farba
A u mnie bez deko nie przejdzie beda za ciemne i za zólte, za duzo mam swojego pigmentu ponoc...

A jaki masz swój naturalny?

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Pitolę - zasypiam normalnie na siedząco jazda do Krk i z powrotem w takiej badziewnej pogodzie deszczowej i po ciemnicy prawie wykończyła mnie tak

Za to jestem pewna, ze wezmę tego Tresora La Nuit w zestawie, bo mimo ze jest z niego bardziej słodziak pododbny do LVEB niźli zapach z pazurem, to jednak na mojej skórze rozchodzi sie po czasie tak, ze mnie coś intryguje i co chwila wywąchuję nosem

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-15, 18:24   #970
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie czuje sie na siłach abym sama dała radę precyzyjnie najpierw dekoloryzator a potem farba
A u mnie bez deko nie przejdzie beda za ciemne i za zólte, za duzo mam swojego pigmentu ponoc...

A jaki masz swój naturalny?

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Pitolę - zasypiam normalnie na siedząco jazda do Krk i z powrotem w takiej badziewnej pogodzie deszczowej i po ciemnicy prawie wykończyła mnie tak

Za to jestem pewna, ze wezmę tego Tresora La Nuit w zestawie, bo mimo ze jest z niego bardziej słodziak pododbny do LVEB niźli zapach z pazurem, to jednak na mojej skórze rozchodzi sie po czasie tak, ze mnie coś intryguje i co chwila wywąchuję nosem
Bardzo ciemny blond z miedzianym połyskiem, i to rude jest trudne do ściągnięcia

Trzeciego komara ubiłam

- Terry Pratchett
Stary 2015-11-15, 18:29   #971
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Bardzo ciemny blond z miedzianym połyskiem, i to rude jest trudne do ściągnięcia

Trzeciego komara ubiłam
No ja wg pan fryzjerek tez mam bardzo ciemny blond swój, ale mysi. No to kurde felek, musi sie dac na biały
A jaki kolor maja Twoej odrosty po dekoloryzatorze zaraz? Bo moje dotychczas wygladały, jak kurczak/mango a dzisiaj o dziwo minimalnie zoltawe, duzo lepiej juz. Moze jednak muszę przeczekac jeszcze... Zreszta mam do obcięcia z 10 cm wlosów, zbyt zniszczonych juz i raczej nie do uratowania. No i ciemneijszych. Fryzjer juz dzisiaj chciał z 5 cm ciachnac, ale ja na razie nie chcę, zachciało mi sie cieszyc długimi blond piórami na starosć na wiosne planuje sciecie, albo nieco wczesniej, bo wiem, ze od tego nei ucieknę i tak.

Komara?

Aaaa i mysle, czy nie skusić sie na fioletowy szampon L'Oreal Professionnel. Pytałam fryzjera mojego, jakos nie przejawił entuzjazmu, raczej był na nie, wg niego Kevyn Murphy Blonde Angel lepszy (i owczywiscie sporo drozszy)
Ale jedna znajoma ma i zadowolona. I komu wierzyć

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-11-15 o 18:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-15, 18:38   #972
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Pff, toś wymyśliła Właśnie nie widzimy bo wszystko z duperelą albo wycięciami tu czy tam. Ja jeszcze odrzucam rękaw krótszy niż 3/4 i dekolty więc tym bardziej nie zwróciłam na nic uwagi. Czasami w H&M widywałam coś z sensem no i pewnie w Asosie by się znalazło acz nie paczyłam na kolorowe ciuchy.
Nie

Niby takie proste nic, a nie ma

Chyba przelecę tego Asosa jednak...

Z oversizowych kocham niezmiennie od dawna Meganki
http://byinsomnia.com/megan-dress-pocket

Cytat:

1. Poka

2. Tam się nie da, da się na pewno

A ja siedzę wlaśnie z henną na łbie.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 18:48   #973
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. Poka

2. Tam się nie da, da się na pewno

A ja siedzę wlaśnie z henną na łbie.
Taka http://static.zara.net/photos//2015/...=1438366273644

taka http://static.zara.net/photos//2015/...=1442423977920

i taka http://static.zara.net/photos//2015/...=1440759395928

Nie wykluczam, ze zadna sie nie bedzie nadawała do noszenia u mnie ale sprawdzić nie zawadzi, bo 69 zeta to przyjemna price

No własnie, tez sie upeiram, ze sie da, ciekawe, czemu fryzjer odwrotnie twierdzi pewno o zniszczenia potencjalne mu chodzi

To dzisiaj chyba dzien farbowań

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-15, 22:13   #974
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
No ja wg pan fryzjerek tez mam bardzo ciemny blond swój, ale mysi. No to kurde felek, musi sie dac na biały
A jaki kolor maja Twoej odrosty po dekoloryzatorze zaraz? Bo moje dotychczas wygladały, jak kurczak/mango a dzisiaj o dziwo minimalnie zoltawe, duzo lepiej juz. Moze jednak muszę przeczekac jeszcze... Zreszta mam do obcięcia z 10 cm wlosów, zbyt zniszczonych juz i raczej nie do uratowania. No i ciemneijszych. Fryzjer juz dzisiaj chciał z 5 cm ciachnac, ale ja na razie nie chcę, zachciało mi sie cieszyc długimi blond piórami na starosć na wiosne planuje sciecie, albo nieco wczesniej, bo wiem, ze od tego nei ucieknę i tak.

Komara?

Aaaa i mysle, czy nie skusić sie na fioletowy szampon L'Oreal Professionnel. Pytałam fryzjera mojego, jakos nie przejawił entuzjazmu, raczej był na nie, wg niego Kevyn Murphy Blonde Angel lepszy (i owczywiscie sporo drozszy)
1. Odrosty po deko były jajeczne Ale jajko pod farbą znikało.
2. A nawet już 4. Za ciepło im pewnie i wiosnę poczuły
3. L'Orealowego używam szamponu i odżywki Shine Blonde i są bardzo dobre Co drugie mycie różniste YR a zaraz po farbowaniu tego zakwaszającego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...arbowaniu.html
No i plus maska od czasu do czasu ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ea-butter.html

Cytat:

Nie wykluczam, ze zadna sie nie bedzie nadawała do noszenia u mnie ale sprawdzić nie zawadzi, bo 69 zeta to przyjemna price
Bardzo ładne

- Terry Pratchett
Stary 2015-11-15, 22:20   #975
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. Odrosty po deko były jajeczne Ale jajko pod farbą znikało.
2. A nawet już 4. Za ciepło im pewnie i wiosnę poczuły
3. L'Orealowego używam szamponu i odżywki Shine Blonde i są bardzo dobre Co drugie mycie różniste YR a zaraz po farbowaniu tego zakwaszającego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...arbowaniu.html
No i plus maska od czasu do czasu ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ea-butter.html

Bardzo ładne
Ale mnie ciekawiło, jaki kolor odrostów po deko miałas, bo jakby niejajeczne, to bym rozumiała, ze u Ciebie biały chwycił, a mnie nie ma, ale skoro ja tez jajeczne a mi fryzjer wciska kit, to trzeba biedaka albo zmienic albo przycisnać do muru

No idzie zimno, to je wybije lada chwila

A tych produktów nie znałam Mnie w sumie bardzo sluzy ten Kevyn fioletowy i Joanna, ale jak to ja, lubie sprawdzać i kombinować z innymi

A dziękuje, w sumie to cena mnie skusiła, pomyslalam ze klikne i zobacze coze przyjdzie, a nuż w której będzie mi jako tako,a dawno kiecek nie kupowałam, bo nic ciekawego dla siebie nie widziałam, albo jak widziałam, to cena mnie gryzła

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-15, 22:56   #976
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie ciekawiło, jaki kolor odrostów po deko miałas, bo jakby niejajeczne, to bym rozumiała, ze u Ciebie biały chwycił, a mnie nie ma, ale skoro ja tez jajeczne a mi fryzjer wciska kit, to trzeba biedaka albo zmienic albo przycisnać do muru

No idzie zimno, to je wybije lada chwila

A tych produktów nie znałam Mnie w sumie bardzo sluzy ten Kevyn fioletowy i Joanna, ale jak to ja, lubie sprawdzać i kombinować z innymi

A dziękuje, w sumie to cena mnie skusiła, pomyslalam ze klikne i zobacze coze przyjdzie, a nuż w której będzie mi jako tako,a dawno kiecek nie kupowałam, bo nic ciekawego dla siebie nie widziałam, albo jak widziałam, to cena mnie gryzła
Wiesz, ale ten jajeczny, bo to był dla mnie jajeczny Jak patrzę na zdjęcia dziewczyn, cieszące się, że nie mają jajka a ja tam jajko widzę, to pewnie to moje to nie jajko a "złoty blond" był Jajko-jajko to było gdy ściągałam z czarnych-czarnych farbowanych przez kilka lat.

Wychodzę z założenia, że szampon ma dobrze myć i ewentualnie tonować i nie ma sensu kupować drogiego. Co innego odżywka, którą się trzyma na włosach. Zresztą i tak najlepszą odżywką była tania niesamowicie mleczna Mila

Mnie się one podobają i bym w nich chodziła, gdybym w którąś weszła

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Któraś z Was oglądała nowego Bonda? Warto turlać się do kina czy można spokojnie poczekać aż rodzima tv zacznie go puszczać na wszystkich kanałach po 3 razy w tygodniu?

- Terry Pratchett
Stary 2015-11-16, 09:12   #977
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja widziała? http://www.filmweb.pl/film/Makbet-2015-696196 Dobrze się zapowiada
Fassbender? Bleee...

Co oni się tak na tego Makbeta ostatnio rzucili? od kilku już lat słysze o kreceniu wersji z Seanem Beanem i Dancym
http://www.filmweb.pl/film/Enemy+of+Man-2015-345757
Stary 2015-11-16, 09:48   #978
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Fassbender? Bleee...
Nie kojarzę gościa, za to podoba mi się klimat, zdjęcia i muzyczka w tle
Stary 2015-11-16, 09:53   #979
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Wiesz, ale ten jajeczny, bo to był dla mnie jajeczny Jak patrzę na zdjęcia dziewczyn, cieszące się, że nie mają jajka a ja tam jajko widzę, to pewnie to moje to nie jajko a "złoty blond" był Jajko-jajko to było gdy ściągałam z czarnych-czarnych farbowanych przez kilka lat.

Wychodzę z założenia, że szampon ma dobrze myć i ewentualnie tonować i nie ma sensu kupować drogiego. Co innego odżywka, którą się trzyma na włosach. Zresztą i tak najlepszą odżywką była tania niesamowicie mleczna Mila

Mnie się one podobają i bym w nich chodziła, gdybym w którąś weszła

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Któraś z Was oglądała nowego Bonda? Warto turlać się do kina czy można spokojnie poczekać aż rodzima tv zacznie go puszczać na wszystkich kanałach po 3 razy w tygodniu?
Pod tym względem to ja tez ostro i zawyżenie widze takie zboczenie ale tym razem po deko miałam naprawde znośne nie mocne jajeczko ale za krótko mi trzymał resztę wlosow i nawet po tonerze mam zoltawejednak wiem, ze kilka myć fioletowym szamponem i bedzie po żółci
Dla mnie szampon tez ważny, bo nauczyłam sie go trzymać na głowie jak odżywkę i widze ze efekty duzo lepsze

Dlaczego byś miała nie wejść w któryś rozmiar?
Ja sie bardziej obawiam, ze na mnie bedzie albo wisiała albo za krotka ale jak jakas sie nada to wrzucę fotyjeszcze doklikalam taka długa czarna cienka apaszkę co to teraz modne przy bluzkach i wiąże sie dookoła szyi
A moze tez bedzie robić za pasek do tej czarnej boho kiecy

Bylamtydzien temu na Spectre. Humor przedni, Bond na luzie ale nie wyszłam z seansu aż tak usatysfakcjonowana, jak ze Skyfall swego czasu Ale ogólnie mi sie podobał i polecam, chociaż fabuły tam nie ma w sumieale jest obłędny Aston Martin DB10ktory jednak dosyc szybko w filmie kończy role w Tybrze

Live long and prosper
🖖🏻

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 09:53   #980
rachell111
Zakorzenienie

1 i 3 są za☠☠☠iste!!! Piękne wprost.
10 kilo temu sama bybmbrała.

Cytat:
Nie kojarzę gościa, za to podoba mi się klimat, zdjęcia i muzyczka w tle
Mnie też
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 09:59   #981
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1 i 3 są za☠☠☠iste!!! Piękne wprost.
10 kilo temu sama bybmbrała.

Rejczus, ja Cie prosze - nie chce czytać żadne takie typu 10 kg wczesniej patrząc na Twoje foty to byś w takiej w kropki wygladała jak milion dolcow

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-16, 10:01   #982
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Na bank nie bierz tych co my

Ty jesteś taka ciepła oliwkowa może odcienie buff? piszą, że dla skóry jak kawa z mlekiem? Tylko ciemniejsze numerki być musiała? No jest kłopot na początku.
właśnie myślałam o Buff albo Beige, tylko nie wiem jeszcze jaki odcień

Cytat:
A nie szkoda zniżki na próbki?
Golden ponoć jest żółty, na tym najjaśniejszym poziomie jeszcze tego nie widać więc bym nie brała. Ja zawsze używałam goldenów i te Warmy są dla mnie zbyt beżowo-neutralne. Czyli dla Cię mogą być dobre. Jeśli chodzi o poziomy to wydaje mi się, że dziesiątki są jak fairesty w innych firmach, dwudziestki jak fair/light a trzydziestki to już będą normalne light i troszku w górę.
Na fejsiku mają swatche ale ponoć mało adekwatne do rzeczywistości.
zobaczę co to za zniżka w ogóle, jak procentowa to szkoda i zużyje później, jak kwotowa to i na próbki może sie nada na razie nic nie przyszło jeszcze
dzięki za rady

Cytat:
To nie bier 10, będą zdecydowanie za jasne ....
10 nawet nie brałam pod uwagę, tak 30-40 myślałam
Cytat:
1. metodą prób i błędów biorę 36(8) albo 38(10) a jeśli chodzi o "normalną" rozmiarówkę to nosiłam np. H&Mowe 34. Lubię wielkie więc nie ryzykuję asosowych 32/34. Generalnie 36 dla mnie lepsze. Co prawda w jednym z tych 36 chodzę teraz w 9-tym m-cu (około 97 w brzuchu) i jeszcze jest luz Nie kupowałam u nich nigdy sukienki, która miałaby być z założenia dopasowana, zawsze luźne tuniki, poza tym mam tylko ciuchy z tej zwyczajnej serii, niczego typowo ciążowego ani plus size więc nie wypowiem się jak tamte rozmiary.
Żeby wyczerpać temat to jeszcze konkretami rzucę:
- http://www.asos.com/ASOS/ASOS-The-T-...623&gridsize=3 tę mam 36 i teraz w cionszy dalej noszę.
- http://www.asos.com/ASOS/ASOS-T-Shir...623&gridsize=3 taką mam 36 i 38. 38 leży (za) luźno jak modelce i rękaw przydługi, 36 lepsze.
- taką jak w zał. mam 38 i po lekkim zwężeniu z tyłu leży jak na modelce jeśli chodzi o luz.
Reasumując nosząc standardowe H&Mowskie 34 (nawet wymiary miałam onegdaj idealnie wg ich rozpiski) gdybym chciała takie tylko-tylko oversize to musiałabym brać 34 albo mniej; 36 zazwyczaj wygląda na mnie jak na tych modelkach z Asos; a 38 jest przyduże.

.
fajne te Asosy
Cytat:

fajne
nie mój styl, ale na Tobie pewnie będą świetnie wyglądać
Cytat:

nad tym samym się zastanawiam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 10:03   #983
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru snad puchliny ocznej

Cytat:

Komara?

Oj współczuję przepraw z fryzjerem ...
Spróbuj gencjany, bardzo ciekawy efekt pomiędzy białym a srebrnym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 10:08   #984
Redhaired Witch
Nindżopesz

Corii, przypomniało mi się co chciałam napisać: kupiłam Lightscapade i okazało się, że nie umiem go używać Nie widać, nie widać a potem nagle pach, sucha pudrowa plama z brokatem. Wymieniłam. Natomiast co do cieni mam podejrzenie, że mnie podrażniają bo wieczorami miałam czerwonawe powieki (ale nie jestem pewna czy to na bank MAC). W każdym razie wmawiam sobie, że to jego wina żeby nie wydawać kasy na kolejne cienie
Stary 2015-11-16, 10:14   #985
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii, przypomniało mi się co chciałam napisać: kupiłam Lightscapade i okazało się, że nie umiem go używać Nie widać, nie widać a potem nagle pach, sucha pudrowa plama z brokatem. Wymieniłam. Natomiast co do cieni mam podejrzenie, że mnie podrażniają bo wieczorami miałam czerwonawe powieki (ale nie jestem pewna czy to na bank MAC). W każdym razie wmawiam sobie, że to jego wina żeby nie wydawać kasy na kolejne cienie
Niemożliwe, L daje piękna jasna tafle moze to kwesta pędzelka, cery (sucha) albo nie wiem czego jeszczeu mnie zawsze pięknie wyglada
Hmmm, czasami moze być tak, ze konkretny kolor uczula. Mam tak z niektórymi różowymi cieniami - oczy mi łzawią, ale to efekt przebytej infekcji oczu wczesniej tak nie miałam. Moze jednak faktycznie one nie dla Ciebie... Musiałabyś poużywać go samego i sprawdzić czy na pewno to to.

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

fajne
nie mój styl, ale na Tobie pewnie będą świetnie wyglądać
)

Moj do końca w sumie tez nie ale ciekawość i cena zwyciezyla A czy któraś bedzie dobrze leżeć to sie okaże jutro lub pojutrze jesli paczki dotrą na sklep

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-16, 10:16   #986
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Rejczus, ja Cie prosze - nie chce czytać żadne takie typu 10 kg wczesniej patrząc na Twoje foty to byś w takiej w kropki wygladała jak milion dolcow
Na fotkach to wiesz, wszystko jest możliwe.

Ale ponieważ noszę TYLKO sukienki, to wiem, w jakich fasonach kiedy się wygląda dobrze. Zalinkowałaś stworzone wprost dla chudych lasek. Przy moim 60 kg /163 cm wzrostu noł łej. Baleron. To są kiecki dla szczypiorków i tylko wówczas wygląda się w nich zacnie. Taka ich uroda, fason, przeznaczenie. Oczywiście moim zdaniem

Ja się noszę na co dzień tak jak Stazja: kiecki worki (ale rzadko który mnie nie pogrubia, więc muszą być lejące) lub tak jak na zlocie, tylko na zdjeciach już miałąm sweter - kiecki klepsydry jednak nie obcisłe. Szerokie w ramionach, rękawki skośnie ścięte/do łokcia/dłuższe, dekolt w łódkę, wcięcie w talii - konieczne, żeby nie wyglądać jak słup ogłoszeniowy, plus kieszenie, maj love Finito. That's me. Gdy ważyłam 50 kg nosiłam takie lejące podobne do nr 3. Zawsze lubiłam luz Nigdy obcisłość.

Jestem typową przysadzistą gruszką, niby rozkloszowane mi pasują, ale jednak czuję się w nich mało kobieco, zbyt dziewczęco, nie lubię.
więc mam kilkanaście identycznych kiecek w szafie. Tzn inaczej kilka identycznych par
Stary 2015-11-16, 10:17   #987
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł joł baru snad puchliny ocznej

Oj współczuję przepraw z fryzjerem ...
Spróbuj gencjany, bardzo ciekawy efekt pomiędzy białym a srebrnym
Oj zimny kompres na oka albo rumianek

No nie tyle przeprawa ile po prostu nieco rozczarowanie, bo rok juz do niego chodze i naprawde odwalił u mnie na włosach kawał dobrej roboty i byłam zadowolona ale jesli idzie o biała perle to d*** z niego
Mam szampony fioletowe, ja je trzymam na piórach. Po kilku myciach efekt fajny. Gencjany sie boje przyznam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-16, 10:20   #988
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Wróciłasm z koncertu KULTu , tym razem siedzieliśmy w sektorze, ale to nie to samo co na płycie .
Spodek podświetlony w kolorach francuskiej flagi - robi wrażenie.

Ile dałaś za bilet?
Ja w tym roku nie poszłam ...Kasy brak
Stary 2015-11-16, 10:20   #989
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Na fotkach to wiesz, wszystko jest możliwe.

Ale ponieważ noszę TYLKO sukienki, to wiem, w jakich fasonach kiedy się wygląda dobrze. Zalinkowałaś stworzone wprost dla chudych lasek. Przy moim 60 kg /163 cm wzrostu noł łej. Baleron. To są kiecki dla szczypiorków i tylko wówczas wygląda się w nich zacnie. Taka ich uroda, fason, przeznaczenie. Oczywiście moim zdaniem

Ja się noszę na co dzień tak jak Stazja: kiecki worki (ale rzadko który mnie nie pogrubia, więc muszą być lejące) lub tak jak na zlocie, tylko na zdjeciach już miałąm sweter - kiecki klepsydry jednak nie obcisłe. Szerokie w ramionach, rękawki skośnie ścięte/do łokcia/dłuższe, dekolt w łódkę, wcięcie w talii - konieczne, żeby nie wyglądać jak słup ogłoszeniowy, plus kieszenie, maj love Finito. That's me. Gdy ważyłam 50 kg nosiłam takie lejące podobne do nr 3. Zawsze lubiłam luz Nigdy obcisłość.

Jestem typową przysadzistą gruszką, niby rozkloszowane mi pasują, ale jednak czuję się w nich mało kobieco, zbyt dziewczęco, nie lubię.
więc mam kilkanaście identycznych kiecek w szafie. Tzn inaczej kilka identycznych par
Ale Dziewczyny z forum tez potwierdzały to co pisze, widziały Cie na zywo

Ale ta w kropki np to wg mnie lepiej wyglada na pewniejszych kształtach nizli na patykach, na których bedzie wisieć smętnie i tego sie u mnie obawiam, a ona mi najbardziej wpadła w oko

Chciałabym swietnie wyglądać w kieckach workach - niestety
Z tym ze ja lubie i luz i obcisłe i umiarkowane - wszystko pod warunkiem ze dobrze leży i ze dobrze sie w tym czuje

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-11-16 o 10:50
Stary 2015-11-16, 10:25   #990
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Dziewczyny z forum tez potwierdzały to co pisze, widziały Cie na zywo

Ale ta w kropki np to wg mnie lepiej wyglada na pewniejszych kształtach nizli na patykach, na których bedzie wisieć smętnie i tego sie u mnie obawiam, a ona mi najbardziej wpadła w oko

Chciałabym swietnie wyglądać w kieckach workach - niestety
Z tym ze ja lubie i luz i obcisłe i umiarkowane - wszystko PiS warunkiem ze dobrze leży i ze dorsze sie w tym czuje
1. Oj każdy jest miły i kulturalny, i nikt nie mówi nikomu wprost no faktycznie, zaokrągliłaś się, więcej Ciebie etc. Bo tak się nie robi, czyż nie?

2. Na modelce wisi i jest cuuuuudnie!!!

3. Amen
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości