![]() |
#961 | ||
Nindżopesz
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() Żeby wyczerpać temat to jeszcze konkretami rzucę: - http://www.asos.com/ASOS/ASOS-The-T-...623&gridsize=3 tę mam 36 i teraz w cionszy dalej noszę. - http://www.asos.com/ASOS/ASOS-T-Shir...623&gridsize=3 taką mam 36 i 38. 38 leży (za) luźno jak modelce i rękaw przydługi, 36 lepsze. - taką jak w zał. mam 38 i po lekkim zwężeniu z tyłu leży jak na modelce jeśli chodzi o luz. Reasumując nosząc standardowe H&Mowskie 34 (nawet wymiary miałam onegdaj idealnie wg ich rozpiski) gdybym chciała takie tylko-tylko oversize to musiałabym brać 34 albo mniej; 36 zazwyczaj wygląda na mnie jak na tych modelkach z Asos; a 38 jest przyduże. 2. ale one mają zazwyczaj takie chamskie wykończenie pod szyją? 3. też racja ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ponoć i to szybko ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja sobie naklikałam ze 3 kiecuszki zarowe ze special prices, a co przyjdzie to sie okaze, najwyzej oddam
![]() A póki co wróciłam wkurzona od fryzjera z farbowania odrostów. Bo niby po całości włosy tez nieco przejechał rozjasniaczem, ale d*** to dalej nie jest taki jasny jakbym chciała, co mu zreszta powiedzialam, a on na to, ze juz u mnie sie nie da jasniej. Akurat, nie ma czegos takiego wg mnie jak "nie da sie", skoro brunetki naturalne miewaja perłe biała na włosach. Wiec da sie? Da sie. Zmeiniam fryzjera zatem znowu. Namierzyłam jakiegoś w okolicy, okazuje sie ze gosciu Mistrze Europy z któregos roku. Umowię sie i zobaczymy co powie,
#964 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zmokłam ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz robię bez koloryzatora i na 9%, ale są złote a nie białe ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() A u mnie bez deko nie przejdzie ![]() A jaki masz swój naturalny? ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Pitolę - zasypiam normalnie na siedząco ![]() ![]() Za to jestem pewna, ze wezmę tego Tresora La Nuit w zestawie, bo mimo ze jest z niego bardziej słodziak pododbny do LVEB niźli zapach z pazurem, to jednak na mojej skórze rozchodzi sie po czasie tak, ze mnie coś intryguje i co chwila wywąchuję nosem ![]()
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzeciego komara ubiłam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A jaki kolor maja Twoej odrosty po dekoloryzatorze zaraz? Bo moje dotychczas wygladały, jak kurczak/mango a dzisiaj o dziwo minimalnie zoltawe, duzo lepiej juz. Moze jednak muszę przeczekac jeszcze... Zreszta mam do obcięcia z 10 cm wlosów, zbyt zniszczonych juz i raczej nie do uratowania. No i ciemneijszych. Fryzjer juz dzisiaj chciał z 5 cm ciachnac, ale ja na razie nie chcę, zachciało mi sie cieszyc długimi blond piórami na starosć ![]() Komara? ![]() Aaaa i mysle, czy nie skusić sie na fioletowy szampon L'Oreal Professionnel. Pytałam fryzjera mojego, jakos nie przejawił entuzjazmu, raczej był na nie, wg niego Kevyn Murphy Blonde Angel lepszy (i owczywiscie sporo drozszy) Ale jedna znajoma ma i zadowolona. I komu wierzyć ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-11-15 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby takie proste nic, a nie ma ![]() Chyba przelecę tego Asosa jednak... Z oversizowych kocham niezmiennie od dawna Meganki http://byinsomnia.com/megan-dress-pocket Cytat:
![]() 2. Tam się nie da, da się na pewno ![]() A ja siedzę wlaśnie z henną na łbie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
taka http://static.zara.net/photos//2015/...=1442423977920 i taka http://static.zara.net/photos//2015/...=1440759395928 Nie wykluczam, ze zadna sie nie bedzie nadawała do noszenia u mnie ale sprawdzić nie zawadzi, bo 69 zeta to przyjemna price ![]() No własnie, tez sie upeiram, ze sie da, ciekawe, czemu fryzjer odwrotnie twierdzi ![]() ![]() To dzisiaj chyba dzien farbowań ![]()
![]() |
#974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. A nawet już 4. Za ciepło im pewnie i wiosnę poczuły ![]() 3. L'Orealowego używam szamponu i odżywki Shine Blonde i są bardzo dobre ![]() No i plus maska od czasu do czasu ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ea-butter.html Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No idzie zimno, to je wybije lada chwila ![]() A tych produktów nie znałam ![]() ![]() A dziękuje, w sumie to cena mnie skusiła, pomyslalam ze klikne i zobacze coze przyjdzie, a nuż w której będzie mi jako tako,a dawno kiecek nie kupowałam, bo nic ciekawego dla siebie nie widziałam, albo jak widziałam, to cena mnie gryzła ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wychodzę z założenia, że szampon ma dobrze myć i ewentualnie tonować i nie ma sensu kupować drogiego. Co innego odżywka, którą się trzyma na włosach. Zresztą i tak najlepszą odżywką była tania niesamowicie mleczna Mila ![]() Mnie się one podobają i bym w nich chodziła, gdybym w którąś weszła ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Któraś z Was oglądała nowego Bonda? Warto turlać się do kina czy można spokojnie poczekać aż rodzima tv zacznie go puszczać na wszystkich kanałach po 3 razy w tygodniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co oni się tak na tego Makbeta ostatnio rzucili? od kilku już lat słysze o kreceniu wersji z Seanem Beanem i Dancym ![]() http://www.filmweb.pl/film/Enemy+of+Man-2015-345757
![]() |
#978 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie szampon tez ważny, bo nauczyłam sie go trzymać na głowie jak odżywkę i widze ze efekty duzo lepsze ![]() Dlaczego byś miała nie wejść w któryś rozmiar? ![]() ![]() Ja sie bardziej obawiam, ze na mnie bedzie albo wisiała albo za krotka ![]() ![]() ![]() A moze tez bedzie robić za pasek do tej czarnej boho kiecy ![]() Bylamtydzien temu na Spectre. Humor przedni, Bond na luzie ale nie wyszłam z seansu aż tak usatysfakcjonowana, jak ze Skyfall swego czasu ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 10 kilo temu sama bybmbrała. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() Rejczus, ja Cie prosze - nie chce czytać żadne takie typu 10 kg wczesniej ![]() ![]() ![]()
#982 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki za rady ![]() 10 nawet nie brałam pod uwagę, tak 30-40 myślałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mój styl, ale na Tobie pewnie będą świetnie wyglądać ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad puchliny ocznej
![]() Cytat:
Spróbuj gencjany, bardzo ciekawy efekt pomiędzy białym a srebrnym ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Nindżopesz
|
Corii, przypomniało mi się co chciałam napisać: kupiłam Lightscapade i okazało się, że nie umiem go używać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmmm, czasami moze być tak, ze konkretny kolor uczula. Mam tak z niektórymi różowymi cieniami - oczy mi łzawią, ale to efekt przebytej infekcji oczu wczesniej tak nie miałam. Moze jednak faktycznie one nie dla Ciebie... Musiałabyś poużywać go samego i sprawdzić czy na pewno to to. ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() Moj do końca w sumie tez nie ale ciekawość i cena zwyciezyla ![]() ![]()
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ponieważ noszę TYLKO sukienki, to wiem, w jakich fasonach kiedy się wygląda dobrze. Zalinkowałaś stworzone wprost dla chudych lasek. Przy moim 60 kg /163 cm wzrostu noł łej. ![]() ![]() Ja się noszę na co dzień tak jak Stazja: kiecki worki (ale rzadko który mnie nie pogrubia, więc muszą być lejące) lub tak jak na zlocie, tylko na zdjeciach już miałąm sweter - kiecki klepsydry jednak nie obcisłe. Szerokie w ramionach, rękawki skośnie ścięte/do łokcia/dłuższe, dekolt w łódkę, wcięcie w talii - konieczne, żeby nie wyglądać jak słup ogłoszeniowy, plus kieszenie, maj love ![]() ![]() ![]() Jestem typową przysadzistą gruszką, niby rozkloszowane mi pasują, ale jednak czuję się w nich mało kobieco, zbyt dziewczęco, nie lubię. ![]() więc mam kilkanaście identycznych kiecek w szafie. Tzn inaczej kilka identycznych par ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam szampony fioletowe, ja je trzymam na piórach. Po kilku myciach efekt fajny. Gencjany sie boje przyznam ![]()
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ile dałaś za bilet? Ja w tym roku nie poszłam ...Kasy brak ![]()
![]() |
#989 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale ta w kropki np to wg mnie lepiej wyglada na pewniejszych kształtach nizli na patykach, na których bedzie wisieć smętnie ![]() ![]() ![]() Chciałabym swietnie wyglądać w kieckach workach - niestety ![]() Z tym ze ja lubie i luz i obcisłe i umiarkowane - wszystko pod warunkiem ze dobrze leży i ze dobrze sie w tym czuje ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-11-16 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Na modelce wisi i jest cuuuuudnie!!! ![]() 3. Amen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.