|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
To muszę jutro po nie podejść, bo się zestresowałam, że jeszcze czegoś nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Aaa i dostałam dzisiaj od siostry Szumisia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- niepozorna to Cie ładnie nastraszyli , ale nie sluchaj ich masz jeszcze czas. Super, że masz już szumisia w prezencie, jest taki jakbyś chciała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- A co do podkładów to ja chyba biorę te z Seni ![]() ![]() Edytowane przez niepozorna Czas edycji: 2015-12-04 o 22:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
NIEPOZORNA, fajnie, że masz szumisia
![]()
#3306 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, ja jeszcze mnóstwa rzeczy nie mam
![]() Ej, moje dziecko chyba stwierdziło, że wątroba jest generalnie niepotrzebnym mi organem i tak leżę i czytam książkę od 2h i tak mi pcha nogi w tą wątrobę, jakby chciał ją wypchać. Kurna, ja rozumiem, że już ciasno i te sprawy, no ale haloooo! |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
To mój uważa, że absolutnie niepotrzebna mi jest wątroba i żołądek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Dotka teoretycznie masz chyba 2-3 tygodnie więcej czasu niż ja
![]() ![]() Niepozorna super prezent ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- To moja chyba uważa że w ogóle nic mi tam niepotrzebne w środku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Czarnula nam też brakuje jeszcze kilku drobiazgów. Chyba się muszę zebrać i pokupić to do końca, bo zostaniemy z ręką w nocniku
![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Mamy w domu stetoskop i wzięłam go, żeby posłuchać serduszka Olusia, a ten dostał czkawki. Wiecie, że słychać było odbijanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię tych bóli jak na okres.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
No i pospane
![]() ---------- Dopisano o 05:20 ---------- Poprzedni post napisano o 05:07 ---------- Kolejne grudniowki się rozpakowywuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez dzis na badania. Niestety dopiero o 8 otwierają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moze z nowym rokiem i u Was pojawi sie kolejne serduszko, zycze Wam tego z calego serca. Mocno przytulam i trzymaj sie ![]() Aaa u mnie wczoraj impreza byla, tz za bardzo zabalowal i noc spedzil nad wc, teraz mi przeobrzydliwie chrapie i mnie obudzil ![]() Wczoraj cos przebakiwal, ze na jakis mecz jedzie z moim kuzynem, to moze troche odpoczne i odespie dzisiejsza noc.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Rozeznanie
|
czesc, nadrobiłam Was trochę
![]() ja też już nie śpię od ok 5, znowu koszmary miałam to już wolałam wstać i się nie męczyć. przynajmniej pozmywałam troche ![]() wczoraj mały tak się przekręcał w brzuchu że aż nie mogłam uwierzyć co on tam wyprawia. oczywiście jak męża zawołałam i chciał nagrać to cisza i spokój ![]() jedziemy dziś z reklamacją pralki, oby przyjeli albo przyjechali naprawić bo kurcze nowa pralka podłączamy ją a ona sobie wyświetla błąd modułu i nic nie idzie z nią zrobić ![]() kciuki za badania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
Tygrysek u mnie o 7.30.
Umieram z głodu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super ![]() Cytat:
![]() Kciuki za badania dziewczyny! Moj maz wlasnie na mnie spojrzal i pyta "a to jak urodzisz to o czym bedziesz pisac z dziewczynami z wizazu?" ![]() Ale mnie suszylo w nocy,chyba kara za wieczorna pizze ![]() Milego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
Cześć, powodzenia na badaniach. Zapakujcie ze sobą kanapkę na drogę, to sobie zjecie zaraz jak wyjdziecie z badań.
Malla Mi współczuję koszmarów, mi już dawno się nic nie śniło i dobrze. ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Ale mały ma zabawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Ja już po, ale teraz pół godzinki odczekać po tabletce. Ale kupię sobie drożdżówke z dżemorkiem w nagrodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Rozeznanie
|
ale kolejka :O a za mną weszła kobieta w jeszcze bardziej zaawansowanej ciąży i się wcisła, ja jakoś tak nie umiem :P szczególnie ze tu nie ma żadnej tabliczki z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |||
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kruszynka Też Cię pamiętam ![]() ![]() Czarnulax Ja kupuję te podkłady z Seni. W każdej aptece chyba są ![]() Malwi Też mam małą torbę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Może zapytaj pielęgniarki czy możesz wejść. A masz przynajmniej gdzie usiąść?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Rozeznanie
|
MallaMi kciuki za szybką reklamacje.
No i kciuki dziewczyny za badania. Ja dzisiaj o dziwo wyspana, i weekend w szkole mam nadzieje że dużo nie będę nadrabiać
#3325 | |
Zakorzenienie
|
Witam się w ten ponury i zimny poranek. Powinnam dziś iść do szkoły, ale nie idę.. nawet nie mam się w co ubrać. I Lena chora
![]() Wszystkim co miałam w domu (oprócz tych detergentów, które mogłyby mi go zniszczyć) + gąbka, szmatka + skrobak do płyt ceramicznych. Jakoś poszło. Lśni. Czasami aż za bardzo, przesadzam z tą perfekcyjnością. ![]() Cytat:
![]() Niepozorna, gratuluje szumisia, przynajmnie kasa ci zostanie w kieszeni ![]() Kruszynka, ![]()
![]() |
#3326 |
Rozeznanie
|
Co do chrzestnych my mamy problem, zawsze myśleliśmy o mojej siostrze i bracie Tż. Byli też naszymi świadkami, siostra zostaje ale pisałam wam o bratowej męża jakoś nie akceptuje rodziny olewa wszystkie uroczystości i nie wiem że to nie ona ma być chrzetna ale ona go odcina od rodziny bo on taka ciapa trochę jest więc mąż o swoim bliskim kuzynie myśli jako chrzestnym zostawiam mu ten wybór
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też już wstałam, bo brzuch mnie pobolewa i mi spać to nie daje. No i Młody szaleje. Trzymam kciuki za dzisiejsze badania ![]() ![]() Cytat:
Dokładnie tak ![]() Uaoo zostań w domku i odpoczywaj ![]() I zdrówka dla Lenki ![]() Idę na jakieś dobre śniadanko. Miłego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Dwa dni mnie nie było a nadrabiam cały wieczór i dzisiejszy rynek ![]() Kciuki za wizyty ![]() U mnie przez dwa dni działo się tyle, co przez dwa tygodnie. Przedwczoraj moja siostra na meczu skręciła kolano ;( ![]() Udało mi się uprać 3 suszarki ubranek i rzeczy Jasia. Wczoraj wstawiam jeszcze jedno pranie i wszystko pracowałam, po czym zaczęło mi cieknąć z pralki ale delikatnie. Podłożyłam ręcznik i prasowałam dalej. Za chwilę miałam powódź w łazience ![]() ![]() W czwartek złapały mnie skurcze w tesco i cały brzuch bolał. Pomogła kąpiel ale tż od razu kazał przygotować torbę (biedny wystraszył się). Wczoraj rano zrobiłam morfologię i hcv a potem od razu pojechałam zrobić GBS (w razie szybkiej akcji żeby mieć badania) No i tyle na dwa dni
#3329 |
Zakorzenienie
|
Hej. Jak mało miałam nadrabianie
![]() ![]() ![]() Powodzenia dzis na badaniach. Ahnessy-nie martw się zwolnieniem. Mozna wypisać do 3ch dni wstecz. Więc w poniedziałek może będzie ta lekarka. Ja wczoraj miałam bardzo kiepski dzień. Wizyty mnie wykończyły, brzuch zaczął boleć jak na okres, do tego dostałam plamień wieczorem a mąż akurat wyszedł na koncert. Więc nawet nie miałam jak jechac do szpitala. Na szczęście była ze mną siostra. Obejrzałyśmy film i jakoś ten wieczór minął. Nie spałam do 3ciej. Obudziłam się juz dawno głodna jak wilk, więc generalnie super nastrój c.d. Co do chrztu to moja siostra MUSI być chrzestną bo jak nie to chyba się śmiertelnie obrazi. A chrzestnym ma być albo brat męża albo taki jeden kuzyn. Muszą rozstrzygnąć to między sobą. Ja się nie wtrącam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.