Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-07, 13:06   #2101
Karkki
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Bry

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
1. czy do zupy pomidorowej z soczewicą i mlekiem kokosowym można dodać zieloną soczewicę? ona wpływa tylko na kolor?

2. czy miód będący mieszanką miodów z UE i spoza UE (nie wnikałam czy chiński czy ukraiński, bo tego nie podają) to takie straszne zuo nawet do wypieków?
ponoć nawet z polskimi naklejkami można kupić chińtką podróbkę
a wujek pszczelarz mi się wykruszył
1. Pewnie że można Tylko najpierw ją wcześniej namocz, bo twarda jest. Kolor pomidorowej trochę zmieni, a po zmiksowaniu wychodzi troszku ścierka , ale w smaku będzie jak z fasolą.
2. Większość to jednak chińskie. Ukraińskie i bułgarskie są w mniejszej ilości. A z Nowej Zelandii jest pieruński drogi i jeśli z niej jest, to na 100% dystrybutor się tym pochwali.
Ponoć zuo, bo une tam insze normy mają, nie wiadomo czym karmią pszczoły i nie wiadomo gdzie one latały. Jak przy Czarnobylu, to mało fajnie, no i są ponoć odwirowywane w spartańskich warunkach. A z chińskimi była afera z chloramfenikolem
Ja kupuję tylko te z Leśnego Dworu

Byłam u sercologa. Zwyrodnienie i niedomykalność zastawek, i wiotka przegroda międzyprzedsionkowa. Arytmia jak ślag. Ciśnienie nieboszczyka za to tętno 144 Mam zakaz biegania i dźwigania ciężarów. I zamiast kardio mam ćwiczyć jogę Holtera mają mi dać w nagrodę Za to chyba mam w domu zepsutą wagę, bo tam w ubraniu ważyłam 75 kg

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 13:15   #2102
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Byłam u sercologa. Zwyrodnienie i niedomykalność zastawek, i wiotka przegroda międzyprzedsionkowa. Arytmia jak ślag. Ciśnienie nieboszczyka za to tętno 144 Mam zakaz biegania i dźwigania ciężarów. I zamiast kardio mam ćwiczyć jogę Holtera mają mi dać w nagrodę
Stary 2015-12-07, 13:22   #2103
Katty_p13
Piers do przodu

Karkki - współczuję ale da się z tym żyć
Stary 2015-12-07, 13:26   #2104
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
1 no antki antki ... Tk mi się w tym cyklu rozjechało że od tygodnia mam plamienia do tego samopoczucie maskaryczne

2 a co znabyłas?
1. może następny będzie już lekki

2. próbuję l'agenta po taniości dla siebie, może jakiegoś demetera i jeszcze może coś wynajdę i prupki ofkors

Cytat:
Bry

1. Pewnie że można Tylko najpierw ją wcześniej namocz, bo twarda jest. Kolor pomidorowej trochę zmieni, a po zmiksowaniu wychodzi troszku ścierka , ale w smaku będzie jak z fasolą.
2. Większość to jednak chińskie. Ukraińskie i bułgarskie są w mniejszej ilości. A z Nowej Zelandii jest pieruński drogi i jeśli z niej jest, to na 100% dystrybutor się tym pochwali.
Ponoć zuo, bo une tam insze normy mają, nie wiadomo czym karmią pszczoły i nie wiadomo gdzie one latały. Jak przy Czarnobylu, to mało fajnie, no i są ponoć odwirowywane w spartańskich warunkach. A z chińskimi była afera z chloramfenikolem
Ja kupuję tylko te z Leśnego Dworu

Byłam u sercologa. Zwyrodnienie i niedomykalność zastawek, i wiotka przegroda międzyprzedsionkowa. Arytmia jak ślag. Ciśnienie nieboszczyka za to tętno 144 Mam zakaz biegania i dźwigania ciężarów. I zamiast kardio mam ćwiczyć jogę Holtera mają mi dać w nagrodę Za to chyba mam w domu zepsutą wagę, bo tam w ubraniu ważyłam 75 kg
1. czerwonej nigdy nie moczyłam i się szybko w zupie gotowała, ale nie rozgotowywałam

2. no właśnie słyszałam o aferach z antybiotykiem.
dotąd nie kupowałam w sklepach, tylko miałam ze sprawdzonego źródła. ale do piernika chyba nie będę specjalnie po pasiekach jeździć. zresztą ponoć przegrzany traci swoje właściwości i jest tylko cukrem smakowym

3. i zdrowia

u mnie chyba czas na chwilę prawdy, czyli: przymierzanie sukienek sylwestrowych i decyzję czy zdążę schudnąć i idziemy na imprezę, czy ciągnąć chuopa w góry i przesiedzieć w swetrze
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 13:42   #2105
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Bry

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
1. może następny będzie już lekki

2. próbuję l'agenta po taniości dla siebie, może jakiegoś demetera i jeszcze może coś wynajdę i prupki ofkors
Tak się pocieszam że może w dobrym momencie te torbiele wychwycone zostały, mam wrażenie że ginek je wymacał i dlatego dał skierowanie na usg , bo mi wypisał z głupia frant ...

L agent fajny jest nawet A nowe demetery rzucili ?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-12-07 o 13:45
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 13:47   #2106
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
L agent fajny jest nawet A nowe demetery rzucili ?
nie mam weny czym pachnieć, to może będzie ok
dziś miałam ochotę na 7 rano tym oudem się na kurs wypsikać
ale darowałam reszcie grupy

chyba nie nowe
Stary 2015-12-07, 13:59   #2107
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Tak się pocieszam że może w dobrym momencie te torbiele wychwycone zostały, mam wrażenie że ginek je wymacał i dlatego dał skierowanie na usg , bo mi wypisał z głupia frant ...
Ja nie wiem, ale jak one się dały ręcznie wymacać (w sensie nie na USG) to chyba zdążyły spore urosnąć...
Stary 2015-12-07, 14:17   #2108
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, ale jak one się dały ręcznie wymacać (w sensie nie na USG) to chyba zdążyły spore urosnąć...
Jajnik powiększony jest ,a na nim dwa torbiele jeden 20 mm a drugi 23 mm. Jak mnie nagniatał to pytał czy boli , no ale mnie nie bolało Myślę że wymacał nie tyle konkretnie torbiele ale że coś za dużo w danym miejscu ...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-12-07 o 14:18
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 14:21   #2109
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Jajnik powiększony jest ,a na nim dwa torbiele jeden 20 mm a drugi 23 mm. Jak mnie nagniatał to pytał czy boli , no ale mnie nie bolało Myślę że wymacał nie tyle konkretnie torbiele ale że coś za dużo w danym miejscu ...
ojej co tu za nieurodzaj zdrowotny ostatnio panuje?

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Bez proszku?
Bez, bo one nie maja byc gruuubasne i wyrosniete, tylko takie z pol centymetra. Znaczy mozesz rozwalkowac mniej i np na 1 cm zrobić, ale ja wolę na te poł

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 14:50   #2110
Betty83
Zakorzenienie

rany ludzie, co jest z tymi wolontariuszami???

najpierw z wwf gość chciał żebym się legitymowała, bo nie mam 25 lat
teraz laska z unicefu wyskoczyła z: pani tak młodo wygląda, że muszę potwierdzić, że ma pani 25 lat albo proszę poprosić kogoś starszego

to jest jakiś chłyt markietyngowy, że ludzie stają się przychylniejsi po takim tekscie??
bo ja mam ochotę tylko trzasnąć drzwiami, jak im mówię, że już dawno ukończone, a oni dalej drążą
Stary 2015-12-07, 14:54   #2111
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Betty, ale to nie tylko z wolontariuszami, mnie kiedyś w Biedrze babka wylegitymowała przy kasie, jako że nabywałam piwo
Pominę, ze 18 lat skończyłam dwa razy i jeszcze ogonek wisi
Stary 2015-12-07, 15:09   #2112
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Betty, ale to nie tylko z wolontariuszami, mnie kiedyś w Biedrze babka wylegitymowała przy kasie, jako że nabywałam piwo
Pominę, ze 18 lat skończyłam dwa razy i jeszcze ogonek wisi
no widzisz, mając 18 lat masz prawo kupować alkohol, a nie możesz poprzeć akcji wwf ani unicef

w dodatku w pierwszym zdaniu mówi, że nie przyszła po pieniądze, a dalej chce ode mnie 30zł/m-c od nowego roku

z tym alko, to czasem kierownik każe sprawdzać jak leci, u mnie w jednym lidlu tak było.
a taki wolo, to chyba on ma do mnie interes a nie ja do niego...

a zupa wyszła bosssska i kolorem nie odstrasza

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-12-07 o 15:11
Stary 2015-12-07, 16:19   #2113
Redhaired Witch
Nindżopesz

Karkki, co za czarna seria Współczuję

Cytat:
u mnie chyba czas na chwilę prawdy, czyli: przymierzanie sukienek sylwestrowych i decyzję czy zdążę schudnąć i idziemy na imprezę, czy ciągnąć chuopa w góry i przesiedzieć w swetrze

Melduję, że nie urodziłam, wody obrodziły, did przytył, dalej siedzę i czekam Teraz wizyta w środę.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:16   #2114
rachell111
Zakorzenienie

Przelatuję Was od tyłu

Cytat:

Oł man

A jak się to sprawdza? Skąd taki kardio to wie? Z samego ekg czy może cuś więcej? Echo? Ja mam bardzo niskie ciśnienie, puls wysoki, i męczę się wejściem na pierwsze piętro. Po wniesieniu zakupów zadyszka, jak próbowałam ćwiczeń, to zobaczyłam anioły i zjechałam. Ja jestem zmęczona 24h. Ja już od otwarcia oczu jestem zmęczona. Obawiam się, że może to jednak serce.

Ale chodzić lubię szybko i długo mogę hmmm.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Melduję, że nie urodziłam, wody obrodziły, did przytył, dalej siedzę i czekam Teraz wizyta w środę.
oglądasz coś? A czujesz się ok? Poza tym, że zapewne masz już tzw ogólne dość

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
joł joł baru snad @
jusz się naćpałam paracetamolem
Nawet może i dobrze ze łykne sobie te tabsy ...
Rejczku łączę się w bólu dosłownie

Ja jusz mam dla wszystkich prezenty Nawet dla Teściowej ...
1. Mnie ginek zapodał takiego knifa zeby brać naproxen to pono zmniejsza krawienie, ale że ja się boję testować leków na sobie, a Mam ma uczulenie, to nie sprawdzałam. Ale może Ty nie masz takiej potrzeby. Piszę, bo mnie Paracatamol nie załatwia sprawy Fajnie działają rozkurczowe Nospy tudzież Scopolany.
Łączę się z Tobą i ja, właśnie od dzisiaj jestem nowo narodzona, ale weekend zaliczyłam hmm taki nowy wymiar piekła. Kiedyś myślałam, że największym problem jest ból w @, ale okazało się, że nie. Że ból jakoś można załatwić, natomiast, to co mnie spotyka w @ od iluś miesięcy jest nie do zatrzymania. Powinnam chyba nie opuszczać wc Tragedy. 2 kg schudłam, ale wiadomo, to tymczasowe odwodnienie.

Pochwal się prezentamy. U nas głównie kosmetyki. Drobiazgi.

Ja dodam, ze jak ktoś kocha zapach Avignon to Secret Soap Store robią mydło o podobnym zapachu, i takeij samej nazwie. Szkoda, że tylko mydło, mam ochotę napisać do nich, żeby pomyśleli nad jakimś żelikiem abo co bo zapach jest bossssssssssssssssssskiii iiiiiiiiiii

Polly - czytasz to? Może Sis lubi kadzidło w mydle?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
to jak będziesz narzekać to wiedz, ze Cię zrozumiem
Dzięki. I vice wersal naturalnie

Nie znalazłam dziś małej żywej choinki w doniczce. Przez małą mam na myśli taką na komodę. ok 40 cm niczym doniczkowy kwiatek.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-12-07 o 17:19
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:33   #2115
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
oglądasz coś? A czujesz się ok? Poza tym, że zapewne masz już tzw ogólne dość
Oglądam w sensie seriali? Nie, chwilowo mi się nie chce.
Czuję się tak se bo pachwiny nawalają, zwłaszcza nocą się podnieść albo przekręcić to wyzwanie, łazić coś mi ciężko ostatnio, materac (leżący na podłodze) nagle zrobił się strasznie niewygodny i wracam na noc na normalne łóżko do chłopina
Z nudów wsysły mnie kredko-błyszczyko-pomadki, Isadora ma cudne w kredce (twist up matte lip dark velvet i purple prune) ale jakaś nowość póki co
Stary 2015-12-07, 17:33   #2116
Parabelka
Panaroja

snad niczego
Cytat:
Pakowałam pachnące prezenty. I szukałam jedzenia bezglutenowego, takiego co można trzymać bez lodówki, bo Mam dzwoniła, że jest głodna. Czyli skoro apetyt wrócił, to zdrowieje

Cytat:
A przez 2 dni @ żyłam między łóżkiem i wc. Nie wiem co to coś, hormony, ze mną robią, ale są to straszne rzeczy, nie nadające się do publikacji, zjadłam dziś tylko kaszę jakglaną solo, co mi się nie zdarza nigdy. Nie zdarza mi się nie jeść, poza chorobą. A @ ostatnimi czasy bywa dla mnie właśnie niczym choroba. Boję się jeść, bo armagedon. Tzn już od jutra wszystko się uspokoi, nawet na to czekam. Niby fajnie, schudłabym, gdyby nie minęło. Ale ja uwielbiam jeść. Uwielbiam smaki.

Cytat:

Rozwalił mnie ten zwiastun, muszę to obejrzeć, jak tylko się pokaże w sieciuni

Sekretne życie zwierzaków domowych Leżę

Cytat:

Mama TŻta miała wylew i jest w szpitalu
A psiapsiółka mojej Mam poślizgnęła się na schodach, spadła i ma wieloodłamowe złamanie prawego obojczyka. Coś ten Mikołaj pechowy bardzo w tym roku...
o kurde , ale końcówka roku wredna
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Pierniki wczoraj piekłam i dzisiaj się nimi obżeram bez umiaru Nie ma to jak domowe wypieki, zero niezdrowej chemii, niebo w gebie, zyć nie umeirać

Cytat:
A jak je robisz? Raz zrobiłam, ale były tak twarde, że kamienie było można nimi tłuc. Miały zmięknąć, czekałam miesiąc i nic. W końcu poszły dla ptaków
się bierze szczelną puszkę albo duży słój zakręcany , wrzuca się pierniczki , na wierzch kładzie ćwiartkę jabłka i szczelnie zamyka . Po kilku dniach są miętkie jabłko się wywala i trzyma pierniczki nadal szczelnie zamknięte .
Cytat:
o masz
Cytat:
normalnie Hitchcock , taki suspens
Cytat:
A jak się to sprawdza? Skąd taki kardio to wie? Z samego ekg czy może cuś więcej? Echo? Ja mam bardzo niskie ciśnienie, puls wysoki, i męczę się wejściem na pierwsze piętro. Po wniesieniu zakupów zadyszka, jak próbowałam ćwiczeń, to zobaczyłam anioły i zjechałam. Ja jestem zmęczona 24h. Ja już od otwarcia oczu jestem zmęczona. Obawiam się, że może to jednak serce.

to kardiolog Cię nie minie , musisz iść , bo to coś nie tak i to porządnie .

Ważyłam się na takiej wadze z bajerami do analizy składu ciała wczoraj i mam 58 kg , w tym 2,3 kg kości reszty parametrów nie pamiętam

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 17:53   #2117
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Ważyłam się na takiej wadze z bajerami do analizy składu ciała wczoraj i mam 58 kg , w tym 2,3 kg kości reszty parametrów nie pamiętam
tylko? myślałam, że więcej ,
o bosz czyli reszta to tuszcz???, no dobra, u niektórych mięśnie przerażające, aaaa nie, jeszcze są bebechy, ciekawe ile ważą bebechy?

dobry baru
snad figów suszonych i marchewki
i wkokufienia, bo przegapiłam zapisy do lingerystki , a następne są na marzec

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 18:02   #2118
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądam w sensie seriali? Nie, chwilowo mi się nie chce.
Czuję się tak se bo pachwiny nawalają, zwłaszcza nocą się podnieść albo przekręcić to wyzwanie, łazić coś mi ciężko ostatnio, materac (leżący na podłodze) nagle zrobił się strasznie niewygodny i wracam na noc na normalne łóżko do chłopina
Z nudów wsysły mnie kredko-błyszczyko-pomadki, Isadora ma cudne w kredce (twist up matte lip dark velvet i purple prune) ale jakaś nowość póki co
Ałć, no tak, to nieuniknione, taka niewygoda.

Ale fajnie się pocieszasz, to poluj, meziaj, foć i poka poka! Mowa o ustach

Ja dziś obadałam Golden Rose, no i niestety jestem nieszminkowa. KAŻDA wychodzi na mnie chamsko różowa, nawet prawieże brąz bardzo się odcina plus przy żółtych zębach odpada. Aż mi ulżyło, jak zmazałam wszystko i przejechałam bezbarwnym sztyftem. No nic, pozostaje mi zająć się oczami czekam na te cienie w kremie HM

Cytat:

to kardiolog Cię nie minie , musisz iść , bo to coś nie tak i to porządnie .
Coś ostatnio nic mnie nie omija, lista długa. A to wycinanie znamion, a to tarczyca, usg piersi, kardio, pulmonolog... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
tylko? myślałam, że więcej ,
o bosz czyli reszta to tuszcz???, no dobra, u niektórych mięśnie przerażające, aaaa nie, jeszcze są bebechy, ciekawe ile ważą bebechy?
I mózg! Mózg jeszcze waży !

Wiem, że już pisałaś pierwsze wrażenia mineralsów na twarzy, ale masz może jakieś ogólne wnioski, który Ci sie najlepiej sprawdza?
Stary 2015-12-07, 18:08   #2119
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ale fajnie się pocieszasz, to poluj, meziaj, foć i poka poka! Mowa o ustach

czekam na te cienie w kremie HM

Wiem, że już pisałaś pierwsze wrażenia mineralsów na twarzy, ale masz może jakieś ogólne wnioski, który Ci sie najlepiej sprawdza?
1. focić nie umiem niestety, pozostaje mi mazianie w domowym zaciszu
2. poka linka!
3. ja się wypowiem, że wykończyłam jedną z próbek CB, wróciłam do LL i zonk, warzą się. CB lepsze, zdziwiłam się.
Stary 2015-12-07, 18:19   #2120
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dziś obadałam Golden Rose, no i niestety jestem nieszminkowa. KAŻDA wychodzi na mnie chamsko różowa, nawet prawieże brąz bardzo się odcina plus przy żółtych zębach odpada. Aż mi ulżyło, jak zmazałam wszystko i przejechałam bezbarwnym sztyftem. No nic, pozostaje mi zająć się oczami czekam na te cienie w kremie HM

Coś ostatnio nic mnie nie omija, lista długa. A to wycinanie znamion, a to tarczyca, usg piersi, kardio, pulmonolog... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a [COLOR="Silver"]

1 ja chyba 9 tkę se chyba zanabędę z serri mat

2 Mózg nie wiem ile ale bakterie z jelit między 4-6 kg

Co do prezentów to u nas też drobiazgi
Stary 2015-12-07, 18:22   #2121
Polly_
grozi wypollizowaniem

na czym polega swieca bezpłomieniowa co mi sie wyswietla u góry?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 18:40   #2122
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a jak klikniesz to nie piszą?
ja mam golarki i lamborghini a nie żadne świeczki
Stary 2015-12-07, 18:50   #2123
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

ja zaliczyłam mózg do bebechów

z Anabelki jestem zadowolona (dzięki za polecanie), chyba, bo jednak są jakieś ale . Np. żeby osiągnąć akceptowany przeze mnie poziom krycia, muszę się nieźle namachać , a to trwa i trwa, no i użyć bazy (zielony bb krem). Kolor dobrałam dobry, ale całość jest odrobinę sztuczna i dość mocno pudrowa, jak spryskałam hydrolatem piekło jak jasna cho...lipa, no cały czas piecze/szczypie/swędzi mnie w okolicach skrzydełek nosa, tam gdzie mam najtłuściej na twarzy
Trzyma się nawet nieźle, tak na poziomie dermablendu, czyli po ok. 6 godzinach złazi z nosa i brody, a czołem mogę oślepiać rozmówców. Zaś zmyć to cudo no to osobna bajka, znów się trzeba namachać i natrzeć a moja cera tego nie lubi. Ogólnie zbyt dużo czasu mi zabiera ta cała mineralna zabawa, ale to pewnie kwestia treningu. Z plusów to jeszcze to, że kolorami mniej trafionymi można fajnie wykonturować paszczę.
CB solo jeszcze nie próbowałam, bo nie moje odcienie, ale jak nie będę wychodzić z domu to położę i porównam efekt z AM

a i najważniejsze, dla mnie te anabelki są dużo bardziej wyczuwalne na paszczy niż tona podkładów kryjących, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia i oczywiście tego, że owego proszku muszę sporo nałożyć

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2015-12-07 o 19:20

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-07, 19:09   #2124
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1. focić nie umiem niestety, pozostaje mi mazianie w domowym zaciszu
2. poka linka!
3. ja się wypowiem, że wykończyłam jedną z próbek CB, wróciłam do LL i zonk, warzą się. CB lepsze, zdziwiłam się.
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0273790006.html
Link nic nie daje bo nic na nim nie widać - ja widziałam w użyciu w sieciuni na YT Ale nie ten odcień co chcę i na zbyt śniadej karnacji u Lily Pebbles i innych jakiś co nie znam

Cytat:
ja zaliczyłam mózg do bebechów

z Anabelki jestem zadowolona (dzięki za polecanie), chyba, bo jednak są jakieś ale . Np. żeby osiągnąć akceptowany przeze mnie poziom krycia, muszę się nieźle namachać , a to trwa i trwa, no i użyć bazy (zielony bb krem). Kolor dobrałam dobry, ale całość jest odrobinę sztuczna i dość mocno pudrowa, jak spryskałam hydrolatem piekło jak jasna cho...lipa, no cały czas piecze/szczypie/swędzi mnie w okolicach skrzydełek nosa, tam gdzie mam najtłuściej na twarzy
Trzyma się nawet nieźle, tak na poziomie dermablendu, czyli po ok. 6 godzinach złazi z nosa i brody, a czołem mogę oślepiać rozmówców. Zaś zmyć to cudo no to osobna bajka, znów się trzeba namachać i natrzeć a moja cera tego nie lubi. Ogólnie zbyt dużo czasu mi zabiera ta cała mineralna zabawa, ale to pewnie kwestia treningu. Z plusów to jeszcze to, że kolorami mniej trafionymi można fajnie wykonturować paszczę.
CB solo jeszcze nie próbowałam, bo nie moje odcienie, ale jak nie będę wychodzić z domu to położę i porównam efekt z AM

a i najważniejsze, dla mnie te anabelki są dużo bardziej wyczuwalne na paszczy niż tona podkładów kryjących, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia i oczywiście tego, że owego proszku muszę sporo nałożyć
1. Tak samo sobie po sekundzie pomyślałam

No tak, ja mam wiele "ale" do nich Do AM, a myślałam, że to tylko moja trudna cera. Możliwe, że one są za suche dla Ciebie, masz wrażliwą skórę, mnie też swędzą i po hydrolatach pieką Kłopotliwe dziady ale ale ale mam już kompakta Almosta w odcieniu Fair! Leci do mnie spromocjowany! On też ma jakieś tam minerały, ale do tej pory robił mi najlepiej, nie ciastowił i nie szkodził skórze! Ciekawe czy nie pomerdali w formule Jedno opak miałam ponad rok. Tylko, że ja nie maluję się codziennie.

Brzmi jakbyś miała formułę kryjącą? A mówisz o ...? Mat czy rozświet?

Dlatego pisałam, że jak lubisz Dermablenda, to raczej minerałki są gorszym rozwiązaniem Przynajmniej AM.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-12-07 o 19:31
Stary 2015-12-07, 19:14   #2125
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

o kurcze

Cytat:

dobry gin jest w stanie wymacać
albo przynajmniej na podstawie macania stwierdzić ze może być coś na rzeczy
Cytat:

pamiętaj że z każdym dniem jesteś bliżej

a tak serio to nie zazdroszczę takiego siedzenia i czekania
Cytat:

Dzięki. I vice wersal naturalnie

Cytat:

Coś ostatnio nic mnie nie omija, lista długa. A to wycinanie znamion, a to tarczyca, usg piersi, kardio, pulmonolog... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
musisz się po prostu zebrać i zacząć odhaczać
Cytat:
ja zawsze się więcej namacham przy nakładaniu minerałów, chyba nigdy wprawy nie nabiorę Jak mam czas to maluje się minerałami, jak się spieszę to używam zwykłego podkładu w płynie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 19:29   #2126
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

musisz się po prostu zebrać i zacząć odhaczać

ja zawsze się więcej namacham przy nakładaniu minerałów, chyba nigdy wprawy nie nabiorę Jak mam czas to maluje się minerałami, jak się spieszę to używam zwykłego podkładu w płynie
1. Kiedy ja się właśnie zbieram i chodzę tylko to tak trwa, co gdzieś pójdę to nie umieją stwierdzić Posyłają dalej, jedno z drugiego wynika, taki tasiemiec, sama zresztą wiesz choćby tarczycowo etc. Chciałoby się odfajkować, chciałoby się. Ale co wchodzę do gabinetu z nadzieją odhaczenia, to oni nowe pomysły mają

2. Mnie idzie mega szybko, no ale też efekt u mnie siada po godzinie

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Nie wiem.

Polly kcesz mydło o smaku Avignona z CdG? Tzn mydło z The Secret Soap Store. Dziś mam premierę, ciekawe czy cokolwiek będzie pachś w trakcie i po kąpieli.
Stary 2015-12-07, 19:37   #2127
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ja mam wiele "ale" do nich Do AM, a myślałam, że to tylko moja trudna cera. Możliwe, że one są za suche dla Ciebie, masz wrażliwą skórę, mnie też swędzą i po hydrolatach pieką Kłopotliwe dziady ale ale ale mam już kompakta Almosta w odcieniu Fair! Leci do mnie spromocjowany! On też ma jakieś tam minerały, ale do tej pory robił mi najlepiej, nie ciastowił i nie szkodził skórze! Ciekawe czy nie pomerdali w formule

Brzmi jakbyś miała formułę kryjącą? A mówisz o ...? Mat czy rozświet?

Dlatego pisałam, że jak lubisz Dermablenda, to raczej minerałki są gorszym rozwiązaniem Przynajmniej AM.
ha, czyli to wrażliwość, a nie że minerały tak mają
mam formułę kryjącą, na inne nawet nie paczałam, ale chyba domówię rozświetlające, bo faktycznie te kryjące są suche i to widać, taka sztuczność, której nie mam po podkładach zwykłych. A dermablendu nie lubię już , kiepska trwałość, bo bardziej się tłuszczę w strefie T ostatnio (leki albo starość ), resztki więc zużywam mieszając z MAPem.

poka ten kompakt

dobra już wiem, klinik

Cytat:

och, czyli nie ma dla mnie nadziei, trudno, będą do siedzenia w domu

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2015-12-07 o 19:40
Stary 2015-12-07, 19:51   #2128
Betty83
Zakorzenienie

aww
jutro lecę po druty skarpetkowe

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-12-07 o 19:59
Stary 2015-12-07, 19:57   #2129
Florens
Zakorzenienie

czegokolwiek nie kliknę to wrzuca mnie do Nowej wypowiedzi w wątku

tak więc, oto się wypowiadam

28.05.2010
Stary 2015-12-07, 20:20   #2130
Karkki
Zakorzenienie

Kochane, zbiorowo dziękuję
Jeszcze nie kazał sypiać w trumnie czyli nie jest tak źle

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Bez, bo one nie maja byc gruuubasne i wyrosniete, tylko takie z pol centymetra. Znaczy mozesz rozwalkowac mniej i np na 1 cm zrobić, ale ja wolę na te poł
Aaaha, no widzisz jaka ze mnie ciastkarka

Cytat:

najpierw z wwf gość chciał żebym się legitymowała, bo nie mam 25 lat
teraz laska z unicefu wyskoczyła z: pani tak młodo wygląda, że muszę potwierdzić, że ma pani 25 lat albo proszę poprosić kogoś starszego

to jest jakiś chłyt markietyngowy, że ludzie stają się przychylniejsi po takim tekscie??
bo ja mam ochotę tylko trzasnąć drzwiami, jak im mówię, że już dawno ukończone, a oni dalej drążą
A jesteś pewna, że to wolontariusze a nie złodzieje? Bo to znany numer: proszą o dowód albo kogoś starszego, delikwent idzie a oni w tym czasie obrabiają chałupę

Cytat:
Spadnie ciśnienie, to urodzisz Spadać będzie od piątku a najniższe ma być w przyszły czwartek

Cytat:

Echo + EKG Zwyrodnienie mam po anginach w dzieciństwie, przegroda niedorobiona bom 8-miesięczna a niedomykalność niewielką i arytmię już miałam wcześniej. Ale teraz po stresach wylazło bardziej
Chodzę szybko, biegać biegałam, ale niedawno po wejściu i zejściu z 4 piętra myślałam, że zdechnę. Stawiałam na wagę, ale to jednak pikawa

Cytat:
się bierze szczelną puszkę albo duży słój zakręcany , wrzuca się pierniczki , na wierzch kładzie ćwiartkę jabłka i szczelnie zamyka . Po kilku dniach są miętkie jabłko się wywala i trzyma pierniczki nadal szczelnie zamknięte .

1. To nie mogłaś mi tego powiedzieć w ubiegłym roku?
2. Reszta to mózg

W szpitalu szatnia jest koło kaplicy. Zaczepiły mnie kobity z puszką.
Myślę sobie, Święta się zbliżają, to pewnie zbierają na jakiś Dom Dziecka albo dla potrzebujących.
Pytam na co zbierają, a one:
- Na nowy kościół budowany przez naszego kochanego ojca Rydzyka.
- A to nie, dziękuję.
- To pani nie jest religijna!?!
- Ależ jestem. W każdy piątek odprawiam mszę.

Nie mam nic przeciwko Kościołom. Ale sekty, to tylko

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
aww
jutro lecę po druty skarpetkowe

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości