|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Bry
Cytat:
, ale w smaku będzie jak z fasolą. 2. Większość to jednak chińskie. Ukraińskie i bułgarskie są w mniejszej ilości. A z Nowej Zelandii jest pieruński drogi i jeśli z niej jest, to na 100% dystrybutor się tym pochwali. Ponoć zuo, bo une tam insze normy mają, nie wiadomo czym karmią pszczoły i nie wiadomo gdzie one latały. Jak przy Czarnobylu, to mało fajnie, no i są ponoć odwirowywane w spartańskich warunkach. A z chińskimi była afera z chloramfenikolem ![]() Ja kupuję tylko te z Leśnego Dworu ![]() Byłam u sercologa. Zwyrodnienie i niedomykalność zastawek, i wiotka przegroda międzyprzedsionkowa. Arytmia jak ślag. Ciśnienie nieboszczyka za to tętno 144 Mam zakaz biegania i dźwigania ciężarów. I zamiast kardio mam ćwiczyć jogę Holtera mają mi dać w nagrodę Za to chyba mam w domu zepsutą wagę, bo tam w ubraniu ważyłam 75 kg
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2103 |
|
Piers do przodu
|
Karkki - współczuję
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. próbuję l'agenta po taniości dla siebie, może jakiegoś demetera i jeszcze może coś wynajdę i prupki ofkors Cytat:
![]() 2. no właśnie słyszałam o aferach z antybiotykiem. dotąd nie kupowałam w sklepach, tylko miałam ze sprawdzonego źródła. ale do piernika chyba nie będę specjalnie po pasiekach jeździć. zresztą ponoć przegrzany traci swoje właściwości i jest tylko cukrem smakowym ![]() 3. i zdrowia u mnie chyba czas na chwilę prawdy, czyli: przymierzanie sukienek sylwestrowych i decyzję czy zdążę schudnąć i idziemy na imprezę, czy ciągnąć chuopa w góry i przesiedzieć w swetrze
|
||
|
|
|
#2105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
L agent fajny jest nawet
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-12-07 o 13:45 |
||
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że wymacał nie tyle konkretnie torbiele ale że coś za dużo w danym miejscu ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-12-07 o 14:18 |
|
|
|
|
#2109 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Bez, bo one nie maja byc gruuubasne i wyrosniete, tylko takie z pol centymetra. Znaczy mozesz rozwalkowac mniej i np na 1 cm zrobić, ale ja wolę na te poł
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
rany ludzie, co jest z tymi wolontariuszami???
najpierw z wwf gość chciał żebym się legitymowała, bo nie mam 25 lat teraz laska z unicefu wyskoczyła z: pani tak młodo wygląda, że muszę potwierdzić, że ma pani 25 lat albo proszę poprosić kogoś starszego to jest jakiś chłyt markietyngowy, że ludzie stają się przychylniejsi po takim tekscie?? bo ja mam ochotę tylko trzasnąć drzwiami, jak im mówię, że już dawno ukończone, a oni dalej drążą |
|
|
|
#2111 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Betty, ale to nie tylko z wolontariuszami, mnie kiedyś w Biedrze babka wylegitymowała przy kasie, jako że nabywałam piwo
Pominę, ze 18 lat skończyłam dwa razy i jeszcze ogonek wisi
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w dodatku w pierwszym zdaniu mówi, że nie przyszła po pieniądze, a dalej chce ode mnie 30zł/m-c od nowego roku ![]() z tym alko, to czasem kierownik każe sprawdzać jak leci, u mnie w jednym lidlu tak było. a taki wolo, to chyba on ma do mnie interes a nie ja do niego... ![]() a zupa wyszła bosssska i kolorem nie odstrasza
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-12-07 o 15:11 |
|
|
|
|
#2113 | |
|
Nindżopesz
|
Karkki, co za czarna seria
Współczuję Cytat:
Melduję, że nie urodziłam, wody obrodziły, did przytył, dalej siedzę i czekam Teraz wizyta w środę.
|
|
|
|
|
#2114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przelatuję Was od tyłu
![]() Cytat:
A jak się to sprawdza? Skąd taki kardio to wie? Z samego ekg czy może cuś więcej? Echo? Ja mam bardzo niskie ciśnienie, puls wysoki, i męczę się wejściem na pierwsze piętro. Po wniesieniu zakupów zadyszka, jak próbowałam ćwiczeń, to zobaczyłam anioły i zjechałam. Ja jestem zmęczona 24h. Ja już od otwarcia oczu jestem zmęczona. Obawiam się, że może to jednak serce. Ale chodzić lubię szybko i długo mogę hmmm. Cytat:
oglądasz coś? A czujesz się ok? Poza tym, że zapewne masz już tzw ogólne dość ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Łączę się z Tobą i ja, właśnie od dzisiaj jestem nowo narodzona, ale weekend zaliczyłam hmm taki nowy wymiar piekła. Kiedyś myślałam, że największym problem jest ból w @, ale okazało się, że nie. Że ból jakoś można załatwić, natomiast, to co mnie spotyka w @ od iluś miesięcy jest nie do zatrzymania. Powinnam chyba nie opuszczać wc Pochwal się prezentamy. U nas głównie kosmetyki. Drobiazgi. Ja dodam, ze jak ktoś kocha zapach Avignon to Secret Soap Store robią mydło o podobnym zapachu, i takeij samej nazwie. Szkoda, że tylko mydło, mam ochotę napisać do nich, żeby pomyśleli nad jakimś żelikiem abo co bo zapach jest bossssssssssssssssssskiii iiiiiiiiiii Polly - czytasz to? Może Sis lubi kadzidło w mydle? Dzięki. ![]() Nie znalazłam dziś małej żywej choinki w doniczce. Przez małą mam na myśli taką na komodę. ok 40 cm niczym doniczkowy kwiatek.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-07 o 17:19 |
|||
|
|
|
#2115 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czuję się tak se bo pachwiny nawalają, zwłaszcza nocą się podnieść albo przekręcić to wyzwanie, łazić coś mi ciężko ostatnio, materac (leżący na podłodze) nagle zrobił się strasznie niewygodny i wracam na noc na normalne łóżko do chłopina ![]() Z nudów wsysły mnie kredko-błyszczyko-pomadki, Isadora ma cudne w kredce (twist up matte lip dark velvet i purple prune) ale jakaś nowość póki co |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad niczego
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i trzyma pierniczki nadal szczelnie zamknięte .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ważyłam się na takiej wadze z bajerami do analizy składu ciała wczoraj i mam 58 kg , w tym 2,3 kg kości reszty parametrów nie pamiętam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, o bosz czyli reszta to tuszcz???, no dobra, u niektórych mięśnie przerażające, aaaa nie, jeszcze są bebechy, ciekawe ile ważą bebechy?dobry baru snad figów suszonych i marchewki i wkokufienia, bo przegapiłam zapisy do lingerystki
|
|
|
#2118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie się pocieszasz, to poluj, meziaj, foć i poka poka! Mowa o ustach ![]() Ja dziś obadałam Golden Rose, no i niestety jestem nieszminkowa. KAŻDA wychodzi na mnie chamsko różowa, nawet prawieże brąz bardzo się odcina plus przy żółtych zębach odpada. Aż mi ulżyło, jak zmazałam wszystko i przejechałam bezbarwnym sztyftem. No nic, pozostaje mi zająć się oczami czekam na te cienie w kremie HMCytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() Wiem, że już pisałaś pierwsze wrażenia mineralsów na twarzy, ale masz może jakieś ogólne wnioski, który Ci sie najlepiej sprawdza? |
|||
|
|
|
#2119 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. poka linka! 3. ja się wypowiem, że wykończyłam jedną z próbek CB, wróciłam do LL i zonk, warzą się. CB lepsze, zdziwiłam się. |
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Mózg nie wiem ile ale bakterie z jelit między 4-6 kg ![]() Co do prezentów to u nas też drobiazgi
|
|
#2121 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na czym polega swieca bezpłomieniowa co mi sie wyswietla u góry?
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Anabelki jestem zadowolona (dzięki za polecanie . Np. żeby osiągnąć akceptowany przeze mnie poziom krycia, muszę się nieźle namachać , a to trwa i trwa, no i użyć bazy (zielony bb krem). Kolor dobrałam dobry, ale całość jest odrobinę sztuczna i dość mocno pudrowa, jak spryskałam hydrolatem piekło jak jasna cho...lipa, no cały czas piecze/szczypie/swędzi mnie w okolicach skrzydełek nosa, tam gdzie mam najtłuściej na twarzy ![]() Trzyma się nawet nieźle, tak na poziomie dermablendu, czyli po ok. 6 godzinach złazi z nosa i brody, a czołem mogę oślepiać rozmówców. Zaś zmyć to cudo no to osobna bajka, znów się trzeba namachać i natrzeć a moja cera tego nie lubi. Ogólnie zbyt dużo czasu mi zabiera ta cała mineralna zabawa, ale to pewnie kwestia treningu. Z plusów to jeszcze to, że kolorami mniej trafionymi można fajnie wykonturować paszczę. CB solo jeszcze nie próbowałam, bo nie moje odcienie, ale jak nie będę wychodzić z domu to położę i porównam efekt z AM ![]() a i najważniejsze, dla mnie te anabelki są dużo bardziej wyczuwalne na paszczy niż tona podkładów kryjących, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia i oczywiście tego, że owego proszku muszę sporo nałożyć
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-12-07 o 19:20 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Link nic nie daje bo nic na nim nie widać - ja widziałam w użyciu w sieciuni na YT Cytat:
No tak, ja mam wiele "ale" do nich Do AM, a myślałam, że to tylko moja trudna cera. Możliwe, że one są za suche dla Ciebie, masz wrażliwą skórę, mnie też swędzą i po hydrolatach pieką Kłopotliwe dziady ale ale ale mam już kompakta Almosta w odcieniu Fair! Jedno opak miałam ponad rok. Tylko, że ja nie maluję się codziennie. Brzmi jakbyś miała formułę kryjącą? A mówisz o ...? Mat czy rozświet? Dlatego pisałam, że jak lubisz Dermablenda, to raczej minerałki są gorszym rozwiązaniem Przynajmniej AM.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-07 o 19:31 |
||
|
|
|
#2125 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
albo przynajmniej na podstawie macania stwierdzić ze może być coś na rzeczy Cytat:
a tak serio to nie zazdroszczę takiego siedzenia i czekania Cytat:
Cytat:
Jak mam czas to maluje się minerałami, jak się spieszę to używam zwykłego podkładu w płynie
|
|||||
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Posyłają dalej, jedno z drugiego wynika, taki tasiemiec, sama zresztą wiesz choćby tarczycowo etc. Chciałoby się odfajkować, chciałoby się. Ale co wchodzę do gabinetu z nadzieją odhaczenia, to oni nowe pomysły mają ![]() 2. Mnie idzie mega szybko, no ale też efekt u mnie siada po godzinie ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Nie wiem. Polly kcesz mydło o smaku Avignona z CdG? Tzn mydło z The Secret Soap Store. Dziś mam premierę, ciekawe czy cokolwiek będzie pachś w trakcie i po kąpieli. |
|
|
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam formułę kryjącą, na inne nawet nie paczałam, ale chyba domówię rozświetlające, bo faktycznie te kryjące są suche i to widać, taka sztuczność, której nie mam po podkładach zwykłych. A dermablendu nie lubię już ), resztki więc zużywam mieszając z MAPem.poka ten kompakt ![]() dobra już wiem, klinik Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-12-07 o 19:40 |
||
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
czegokolwiek nie kliknę to wrzuca mnie do Nowej wypowiedzi w wątku
![]() tak więc, oto się wypowiadam
|
|
#2130 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kochane, zbiorowo dziękuję
Jeszcze nie kazał sypiać w trumnie czyli nie jest tak źle ![]() Cytat:
Cytat:
Bo to znany numer: proszą o dowód albo kogoś starszego, delikwent idzie a oni w tym czasie obrabiają chałupę ![]() Cytat:
Spadać będzie od piątku a najniższe ma być w przyszły czwartek Cytat:
![]() Chodzę szybko, biegać biegałam, ale niedawno po wejściu i zejściu z 4 piętra myślałam, że zdechnę. Stawiałam na wagę, ale to jednak pikawa ![]() Cytat:
![]() 2. Reszta to mózg W szpitalu szatnia jest koło kaplicy. Zaczepiły mnie kobity z puszką. Myślę sobie, Święta się zbliżają, to pewnie zbierają na jakiś Dom Dziecka albo dla potrzebujących. Pytam na co zbierają, a one: - Na nowy kościół budowany przez naszego kochanego ojca Rydzyka. - A to nie, dziękuję. - To pani nie jest religijna!?! - Ależ jestem. W każdy piątek odprawiam mszę. Nie mam nic przeciwko Kościołom. Ale sekty, to tylko ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

, ale w smaku będzie jak z fasolą. 
Mam zakaz biegania i dźwigania ciężarów. I zamiast kardio mam ćwiczyć jogę 
do tego samopoczucie maskaryczne

Myślę że wymacał nie tyle konkretnie torbiele ale że coś za dużo w danym miejscu ...

Nawet dla Teściowej ...
Kiedyś myślałam, że największym problem jest ból w @, ale okazało się, że nie. Że ból jakoś można załatwić, natomiast, to co mnie spotyka w @ od iluś miesięcy jest nie do zatrzymania. Powinnam chyba nie opuszczać wc
Leżę
Jedno opak miałam ponad rok. Tylko, że ja nie maluję się codziennie.
Jak mam czas to maluje się minerałami, jak się spieszę to używam zwykłego podkładu w płynie