|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
takie sznurki co będziesz dziergać? ![]() ja totoro ostatnio szydełkuję
|
|
|
|
|
#2072 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Serio takie bieganie działa? Dziś wlazłam raptem na Most Poniatowskiego (jee, to będą ze dwa piętra -_-) i zmachałam się jak staruszka. Potem jeszcze przystanek na piechotę wolnym spacerkiem, też myślałam, że nie dojdę, masakra. Poprzednio mogłam śmigać, teraz tylko na krótkich trasach. |
||
|
|
|
#2073 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
i dobrze, bo grunt to lubic siebie takim, jakim sie jest
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli masz na myśli produkcję garażową lub kuchenną, to nie - w fabrykach je robią "Vegetable Soap Handmade in Italy" na obecnym o zapachu orchidei napisano. Kończę gardenię A portugalskie to firmy Castelbel. Kupiłam paczkę 3x350g i były rewelacyjne. Pomarańcze z cynamonem
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie ma przeciwskazań, to ruch na pewno nie zaszkodzi przy dłuższym porodzie lepiej mieć kondycję ![]() moja chrzestna przeleżała całą ciążę, bo jej ciężko było się ruszać (nie było zagrożeń) i później nie miała siły rodzić musieli zrobić cesarkę, ale po kilkukrotnym nieudanym wkłuciu w kręgosłup byli zmuszeni na całkowitą narkozę. no i tak ją uśpili, że były problemy z wybudzeniem. parę dni cała rodzina w strachu, że nie wiadomo jak się skończy. w dodatku w szpitalu, w którym od lat pracowała. to było krótko przed moim porodem, więc wszyscy naciskali na dużą aktywność. jak się po terminie nic nie rozkręcało, to wolałam po schodach latać niż skończyć jak ona
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Piers do przodu
|
Bar zasznurkowany zamarł nocnie
więc dobrej nocy Baru Na dobre sny : Bon Jovi https://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej i Tobie. Ja mam nadzieję odżyć jutro, a już na poniedziałek muszę sobie zainstalować motor w doophkę Aleś mi zrobiła dobrze tym numerem, wehikuł czasu normalnie Choć dodam, że patrzeć na gościa nie mogę. Tylko muzycznie mnie to jara. I tak mnie dedi uczył angielskiego. Tzn zaczął od kaset Madonny Like a Virgin, poprzez R.E.M. itd... LP3 Marka Niedźwiedzkiego. Chyba teraz nic dziwnego, że wyrosłam na kogo wyrosłam Ad muzycznie, zrobiliśmy se z Chuopinem wczoraj wieczór karaoke. Okazuje się, że jestem next Amy Winehouse oraz Michael Hutchence. Wiadomo, wokalnie z odpowiednią, giiiiiigantyczną dozą dystansu Ale oboje nie wróżą nic dobrego A chuopinowi najlepiej wchodzą geje
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-06 o 02:10 |
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Pakowałam pachnące prezenty. I szukałam jedzenia bezglutenowego, takiego co można trzymać bez lodówki, bo Mam dzwoniła, że jest głodna. Czyli skoro apetyt wrócił, to zdrowieje
Kolorowych!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Bez lodówki to faktycznie licho Widziałamw marketach dużych takie działy bezgulta - pieczywo, ciastka etc. Poza tym, że były bez glutenu, to miały w sobie chłam, no ale jeśli jej to nie zaszkodzi, to pewnie da się przetrwać na takiej suchej karmie. Fajnie że tak ma, serio znam ten stan, jak apetyt wraca. A przez 2 dni @ żyłam między łóżkiem i wc. Nie wiem co to coś, hormony, ze mną robią, ale są to straszne rzeczy, nie nadające się do publikacji, zjadłam dziś tylko kaszę jakglaną solo, co mi się nie zdarza nigdy. Nie zdarza mi się nie jeść, poza chorobą. A @ ostatnimi czasy bywa dla mnie właśnie niczym choroba. Boję się jeść, bo armagedon. Tzn już od jutra wszystko się uspokoi, nawet na to czekam. Niby fajnie, schudłabym, gdyby nie minęło. Ale ja uwielbiam jeść. Uwielbiam smaki.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-06 o 16:23 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2082 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ale fryzurę znalazłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się męczę przy przejściu od kompa do łazienki Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-12-06 o 11:07 |
|||||
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Thnx, dopiero teraz dochodzę do siebie jakoś. Rozwalił mnie ten zwiastun, muszę to obejrzeć, jak tylko się pokaże w sieciuni Sekretne życie zwierzaków domowych Leżę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-06 o 16:30 |
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew co za włosy!
![]() Impra om ale w Syrenim ztakie stężenie hipsterow ze po godzinie zwialysmy do innego klubu. Jak mi koleżanka na rauszu fotek zrobiła to rano jak wlazlam na fejs a to się nie poznałam A teraz siedzę i oglądam Hannibala ![]() I wcinam kisiel ze slodzikiem. Średnie w smaku ale dobrze zapach chęć na słodkie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-06 o 17:22 |
|
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo Ci współczuję Mnie bolało bardzo, ale po wycięciu aliena przestało. Albo to chemia tak zadziałała Ale tego, to Ci nie życzę.Cytat:
![]() Mama TŻta miała wylew i jest w szpitalu A psiapsiółka mojej Mam poślizgnęła się na schodach, spadła i ma wieloodłamowe złamanie prawego obojczyka. Coś ten Mikołaj pechowy bardzo w tym roku...
||
|
|
|
#2086 | |
|
Nindżopesz
|
Ewuś, super włosy!
Ja nie robiłam sobie żadnych zdjęć na studniówce i od fotografa też nie chciałam. Cytat:
Ja mogę skakać po mieszkaniu, pomyłam dziś okna i podłogi, ale jak przychodzi mi przeleźć dłuższą odległość albo wtoczyć się na schody to mam uczucie jakby mi rozrywało okolice pęcherza. Co dziwne w tej cionszy mam chyba więcej roboty (ćwiczeń) niż w poprzedniej bo obsługuję paniostwo i nie ma czasu za bardzo odpoczywać a kondycja leży. Może to więc nie kwestia kondycji? |
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Karkki oł maaaaaaaaan
Straszne.
|
|
|
|
#2088 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Pierniki wczoraj piekłam i dzisiaj się nimi obżeram bez umiaru
Nie ma to jak domowe wypieki, zero niezdrowej chemii, niebo w gebie, zyć nie umeirać
|
#2089 | |||||
|
Zakorzenienie
|
znad zbożowej kawy
![]() no ja rzeczywiście w nitkach siedzę, bo ledwo się wyrabiam ![]() Cytat:
![]() ja nie mam warunków ciągle ktoś w domu no i sąsiad od paru dni ostro trenuje foreigners, więc wiem jak to się niesie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() znam to dobrze ![]() Cytat:
u mnie po godzinie wisiałyby proste strąki ![]() więc mnie tak potraktowali ![]() DSC01309 (Medium).jpg 2. ja do końca byłam aktywna inaczej umarłabym z nudów Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matka Natura wredna jest ![]() Cytat:
Raz zrobiłam, ale były tak twarde, że kamienie było można nimi tłuc. Miały zmięknąć, czekałam miesiąc i nic. W końcu poszły dla ptaków ![]() Mam jedno zdjęcie ze studniówki i jest straszne
||
|
|
|
#2091 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Bez proszku?
|
|
|
#2093 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ewusiu, jaki fryz
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, ze w tym roku to już koniec serii a następny będzie ubogi w podobne :atrakcje:... Współczuję bardzo ![]() Przespałam praktycznie cały weekend z małymi przerwami na jedzenie i czytanie, wskutek czego w nocy leżałam jak ta mysz pod miotłą - z otwartymi oczami. Jestem półżywa....
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Wczoraj obudziłam się o 10, o jak cudownie mieszkac samemu ![]() A potem porobiłam zakupy juz świąteczne, bo za 2 tygodnie w sklepach będa dzikie tłumy ![]() A dzisiaj jak zwykle pobudka o 7, niech ta zima szybciej mija, bo kurde ciemno jest jak wstaje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-07 o 11:16 |
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
czekam aż zrobią chipsy o smaku świątecznego karpia ![]() dziś w biedzie widziałam smak: pieczona kaczka z żurawiną ![]() 1. czy do zupy pomidorowej z soczewicą i mlekiem kokosowym można dodać zieloną soczewicę? ona wpływa tylko na kolor? ![]() 2. czy miód będący mieszanką miodów z UE i spoza UE (nie wnikałam czy chiński czy ukraiński, bo tego nie podają) to takie straszne zuo nawet do wypieków? ![]() ponoć nawet z polskimi naklejkami można kupić chińtką podróbkę ![]() a wujek pszczelarz mi się wykruszył Cytat:
u mnie strasznie ciężko jest cokolwiek ufryzować więc doceniam, że ten twór przetrwał całą noc później jeszcze raz się oddałam w ręce fryzjerki na tzw. fryzurę próbną i to była kompletna klapa - miały być fale a wyszły strąki a fryzjerka jak zawsze zdziwiona ![]() teraz rozważam czy zaryzykować z fryzjerem co ma doświadczenie z modelkami. ale boję się, że kondycyjnie ucierpię przy tapirze czy innych zabiegach. |
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
joł joł baru snad @
![]() jusz się naćpałam paracetamolem ![]() Nawet może i dobrze ze łykne sobie te tabsy ... ![]() Rejczku łączę się w bólu dosłownie Majuta poszłaś do fryzjera? Czy coś źle doczytałam? Ja to bym chciała zapuścić.... Do wiosny a potem iść do Mysi żeby nadała kształt fryzurze ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Nawet dla Teściowej ...
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie zaczynasz antyków? ![]() 2. ![]() mi się właśnie e-glamour popsuł przy pakowaniu koszyka mam nadzieję, że to nie zmiana cen
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
ja? Nie... od kilku lat nie byłam
|
#2099 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam tylko zdjęcia które mi moi rodzice w domu zrobili Cytat:
widać ze miałaś burzę włosów (zresztą niewiele się zmieniło ) Dobrze wybrnęli tym upięciem Cytat:
|
||||
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego samopoczucie maskaryczne2 a co znabyłas?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-12-07 o 13:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

i dobrze, bo grunt to lubic siebie takim, jakim sie jest 

Widziałamw marketach dużych takie działy bezgulta - pieczywo, ciastka etc. Poza tym, że były bez glutenu, to miały w sobie chłam, no ale jeśli jej to nie zaszkodzi, to pewnie da się przetrwać na takiej suchej karmie.

Leżę 
Ale tego, to Ci nie życzę.
Straszne. 

do tego samopoczucie maskaryczne