Mamusie kwietniowe 2016 - część VI - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-07, 19:00   #571
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Minimonix gratki I dobrze powiedzialas tej paniusi ktora sie wepchala

Ja mam ciągle wizyty co 3 tyg
Stary 2016-03-07, 19:05   #572
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Słuchajcie na tym oddziale jest dzidziuś ma 5 miesięcy i waży 3 800. Ma wadę serduszka- tylko jedną komorę i coś z nerkami. Takie mslenstwo... Troszkę z nim posiedziałam i widać że dziecku brakuje bliskości, matka rzadko go odwiedza... Próbowałam coś więcej dopytać pielęgniarek ale same nie wiele wiedziały.
ech nie moge jak takie rzeczy czytam... to taka wada jak ma moj synek. jedna sprawa to moc byc, inna sprawa to chciec - ja chcialam ale i tez moglam byc przy mlodym non stop, ale z tego co wiem, to w polsce w szpitalach to roznie wyglada... moze maluch ma rodzenstwo, ktorym mama musi sie zajac... rozne sytuacje sa. moze tez mama ma obawy byc przy tym dziecku, boi sie uczuc, bo np. lekarze marne szanse mu daja...? biedny maluszek, pewnie serduszko i nerki "hamuja" go i nie moze nabrac masy, tak potrzebnej przeciez do operacji...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:06   #573
patryska0804
Zadomowienie

RoseLady ja też. . Ile dziennie można Renate brać?
Waga przed ciążą ważyłam 51 kg a teraz mi pokazuje 63. .
Zgaga
Ja chyba tylko płatki na mleku będę jeść bo po tym nie mam zgagi a tak to po wszystkim. .
Lulka super ze wszystko ok tylko to ciśnienie. . 3,5 wow to już zaraz
MiniMonix super ze ok piękna waga malutkiej

Niech ten dzień już się skończy. . no mam dzisiaj takiego dola. . Ze chętnie bym się zamknęła i sobie poplakala. .

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:06   #574
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
A jeszcze opowiem jak załatwiłam babkę, sasasa tydzień temu wpierdzieliła się na chama dosłownie taka baba przede mnie w kolejkę do rejestracji, chociaż głośno mówiłam że jest moja kolej bo godzinę czekam. No i co? Karma wraca! dzisiaj ta sama chciała TYLKO wynik od lekarza. Z uśmieszkiem do mnie waliła czy może, a ja do niej, że ostatnim razem się pani bezczelnie wepchała, ale proszę wejść. Od razu uśmiech z gęby jej zszedl i z obrazą powiedziała, że poczeka.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Tak, pomyłka. Oczywiście 21.03. Ja mam wizyty co 2 tygodnie, a co tydzień ktg

Dobrze jej powiedziałaś! Nie cierpię takich co to sie wpychają albo idą tylko po receptę i siedzą pol godziny..
Cudnie, ze na wizycie wszystko w porzadku

Ja czekam zaraz kręćka dostane, tak długo siedzą ze szok! Masakra jakas

Młody tak mi świdruje dzisiaj, jakby mnie pazurkami drapał od srodka boli niemiłosiernie..
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:10   #575
RoseLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie Z małym wszystko super. Waży już ponad 2100. więc duża ulga. Jest drobniejszy o kilka dni, i nie zapowiada się na kolosa, ale to minimalna róznica Teraz co do mnie. na wizycie mimo mojego spokoju ciśnienie 150/100. Jeśli do jutra nie zejdzie to mam iść na odział, czego bardzo nie chcę Za 2 tyg nastepna wizyta, pobierze mi wtedy GBS i być może zostanę już w szpitalu do 38 tygodnia. Na tą chwilę rodzę w 38 tygodniu przez CC, czyli jeszcze jakieś 3, 5 tygodnia ciaży mi zostało. A jak będzie to czas pokaże...
a masz ciśnieniomierz w domu? może pokontroluj to bo spore te ciśnienie

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
RoseLady ja też. . Ile dziennie można Renate brać?
Waga przed ciążą ważyłam 51 kg a teraz mi pokazuje 63. .
Zgaga
Ja chyba tylko płatki na mleku będę jeść bo po tym nie mam zgagi a tak to po wszystkim. .
Lulka super ze wszystko ok tylko to ciśnienie. . 3,5 wow to już zaraz
MiniMonix super ze ok piękna waga malutkiej

Niech ten dzień już się skończy. . no mam dzisiaj takiego dola. . Ze chętnie bym się zamknęła i sobie poplakala. .
a nawet powiem Ci,ze nie wiem, ja biorę ze 4-5 sztuk napewno, ale u mnie jak mnie złapie to nie ma pomiłuj, aż mi łzy lecą, tak mnei piecze mleko jeszcze zimne z lodówki pomaga
RoseLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:18   #576
agusia8919
Raczkowanie

Moja wizyta... masakra
Ten lekarz to jakiś buc. Niestety mój robi specjalizację czy coś tam i ma wrócić dopiero w kwietniu (czyli po ptokach)
Najpierw miał do mnie pretensje że nie ma moich wyników(wg mnie powinny być w mojej karcie, zawsze tak było) i obrażony szedł do położnej po te wyniki...
Wyszły mi bakterie w moczu (zdarza się) przepisał antybiotyk, kazał brać żurawinę i wit. c
Jak drukował receptę zauważyłam że jest zła nazwa ulicy i mu mówię że to pomyłka, a on na to że podałam taki adres więc tak jest w systemie. Ja mu na to że nigdy pod takim adresem nie mieszkałam (nawet nie wiem czy u nas jest taka ulica),a on dalej że tak podałam to tak jest. W końcu łaskawie poszedł do położnej żeby zmieniła (nie mógł sam tego zrobić na komputerze?)
Przy badaniu mówi że mam żylaki sromu (SERIO? mówiłam na wcześniejszej wizycie to mi mówił że nic z tym nie zrobię), i szybko pobrał mi wymaz nic nie mówiąc (aż mnie zabolało).
Wymaz na obecność paciorkowca (tak przynajmniej zrozumiałam) i KAZAŁ zanieść do laboratorium bo to bardzo ważne żeby w razie czego podać antybiotyk przy porodzie. Badania płatne ok. 20 zł, w laboratorium okazało się że 40 zł, no ale jak już zaszłam to zapłaciłam, a teraz się zastanawiam czy faktycznie musiałam robić te badania...
Wkurza mnie ten chłop

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

no i jeszcze mnie porządnie nie zbadał, ani usg nie zrobił, ani tętna nie słuchali...
agusia8919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:19   #577
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Tabaska jutro sie pochwale, bo teraz siedzę w poczekalni, a wszystko porzuciłam na stole, musze ładnie ułożyć i zrobie pare fotek ale jestem z siebie dumna
Czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie Z małym wszystko super. Waży już ponad 2100. więc duża ulga. Jest drobniejszy o kilka dni, i nie zapowiada się na kolosa, ale to minimalna róznica Teraz co do mnie. na wizycie mimo mojego spokoju ciśnienie 150/100. Jeśli do jutra nie zejdzie to mam iść na odział, czego bardzo nie chcę Za 2 tyg nastepna wizyta, pobierze mi wtedy GBS i być może zostanę już w szpitalu do 38 tygodnia. Na tą chwilę rodzę w 38 tygodniu przez CC, czyli jeszcze jakieś 3, 5 tygodnia ciaży mi zostało. A jak będzie to czas pokaże...
Super że synuś przybiera na masie. Mam nadzieję że to ciśnienie też się uspokoi bo wiadomo zawsze to lepiej być w domku
Jeszcze troszkę kochana musisz wytrzymać

Cytat:
Ja po wizycie. Przepływy, łożysko, szyjka - wsio na swoim miejscu. Mała waży ok. 2700g. Do cc wskazań nie ma żadnych. Następna wizyta 21.01 najprawdopodobniej ostatnia. Chyba że urodzę wcześniej
No to już duża księżniczka!
Super że wszystko ok i bardzo dobrze powiedzialas tej babeczce!

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ech nie moge jak takie rzeczy czytam... to taka wada jak ma moj synek. jedna sprawa to moc byc, inna sprawa to chciec - ja chcialam ale i tez moglam byc przy mlodym non stop, ale z tego co wiem, to w polsce w szpitalach to roznie wyglada... moze maluch ma rodzenstwo, ktorym mama musi sie zajac... rozne sytuacje sa. moze tez mama ma obawy byc przy tym dziecku, boi sie uczuc, bo np. lekarze marne szanse mu daja...? biedny maluszek, pewnie serduszko i nerki "hamuja" go i nie moze nabrac masy, tak potrzebnej przeciez do operacji...
Cloche kochana nie wiem jak tam jest dokładnie więc nie oceniam rodziców, po prostu widziałam że maluszkowi brakuje bliskości.
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:21   #578
Kayira
Zakorzenienie

Gratuluje udanych wizyt.

Lulka. Oby cisnienie spadlo...

Monix gratuluje zagiecia babki niektore to juz calkiem przeginaja

Nasz mały cud 22-04-2016
Kayira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:24   #579
patulinka94
Zadomowienie

Agusia to faktycznie jakiś kijowy ten twój lekarz...
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:32   #580
MiniMonix
Zakorzenienie

Ha, nawet nie wiecie jaką satysfakcję miałam dobrze jej tak, następnym razem przed ciężarną się nie wepcha.

agusia8919

Już nie długo do końca, więc wytrzymasz. Badanie drogie, fakt. Z tego co widziałam to 35 Zł dziewczyny placiły, ja o 5zl mniej

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:38   #581
kopycio
Rozeznanie

Agusia
Jaki buc! Jak ja takich nie lubie, nie dosc, ze siedzi kase bierze, to jeszcze wszystko albo z łachy albo na odpier...ol.
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 19:42   #582
Avlis
Raczkowanie

Poli
Tyle atrakcji i niespodzianek dla męża Słusznie, trzeba o niego dbać
Mój też z marca Na święta kupiłam mężowi lot paralotnią i wybieramy się z dziećmi latem.
W jakim mieście będziecie wykorzystywać voucher?

HappyGirl
Ale masz fajną pamiątkę ze skoku

Lucy
Jak po wizycie?

Patulinka
Gdy wrzucałaś parę dni temu zdjęcie, wyglądałaś mega zgrabnie, więc nie przejmuj się tak wagą. Po ciąży zrzucisz.
Avlis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:44   #583
annihilate
Rozeznanie

Agusia no faktycznie buc :/ lekarz bez powołania :/ a na nfz byłaś czy prywatnie? Bo jak na nfz to dziwne, że nie dał Ci skierowania na gbs, podobno od 2014 roku to obowiązkowe badanie. Ja prywatnie i zapłaciłam 35 zł.

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:48   #584
duchaa123
Wtajemniczenie

Ja musze zrobic ten posiew oczywiscie w sobote mialam zrobic , nawet pojemniczki postawilam sobie na biurko no , ale to przeciez ja... musze jechac w czwartek i zrobic bo 15 wizyta ciemawe co tam wyjdzie

Gratulacje udanych wizyt spore juz te dzieciaczki . Lulka oby cisnienie bylo ok bo 3,5 tyg w szpitalu ciezko bedzie przelezec nie ma to jak w domku

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:48   #585
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Mój chłop ma 9.03 trzydzieste urodziny Ale w tym roku bez imprezy niestety, bo nie ma jak zrobić. Po narodzinach córki sobie zabaluje
hahaha velika, znow cos nas laczy... tyle ze ja nie mam chlopa z urodzinami w ten piekny dzien, a ja sama wtedy swietuje
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 19:50   #586
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

MiniMonix dobrze zrobilas z baba!

Patryska nie denerwuj sie, bo zlosc pieknosci szkodzi

Lulka niezbyt fajnie z tym cisnieniem

Agusia niezly buc

Poli ja tez dzis nie mam nastroju-totalnie! Dlatego sie dzis nie udzielam tylko "organizuje dom"

Ja po wizycie dopiero. Miki nie zapowiada sie na kolosa- wazy 2270 g w 35t1d brzucho ma chudy i dlugie giry, szeroka łepetynke. Wizyta na 21.03 i wtedy bedziemy sie umawiac konkrenie, bo poki co stwierdzil ze nie ma sensu bo maly i tak siedzi pośladkami wiec mu terminu nie bedzie wyznaczalja przytylam 9kg tylko, wiec spokodo standardowych 12 kg raczej nie dobije ale minimum juz osiagnelam mam sie oszczedzac, ale na loozie

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:50   #587
valaria
Raczkowanie

agusia8919 no co za typ... nie dość, że zawsze przed wizytą stres jest to jeszcze doktor zdenerwuje :/

lulka19 - relaks, wanna, cisza i spokój - będzie dobrze
valaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:57   #588
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
hahaha velika, znow cos nas laczy... tyle ze ja nie mam chlopa z urodzinami w ten piekny dzien, a ja sama wtedy swietuje
może ty jesteś jakąś zaginioną bliźniaczką mojego męża?
kejka gratuluję wizyty mały faktycznie drobny, ale jeszcze trochę podrośnie
agusia8919 masakryczny ten twój lekarz :/ to prywatna wizyta była czy na nfz?
AsiaPo pisała, że nie wyobraża sobie być otyła i właśnie sobie oglądam program o babce, co waży 260 kg. Kurna 200 więcej niż ja. Nie wiem, jak tak można żyć

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 19:58   #589
danika
Zakorzenienie

Lulka: oby spadło to ciśnienie a młody ładnie podrósł

Kejka: dobre wieści czyli jednak Miki nie postanowił fiknąć głową na dół

Agusia: ale ci się lekarz trafił

wysłane przez tapatalka
danika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 20:00   #590
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kocham to moje dzieciątko tak bardzo, że oszaleje hehe
Jak puściłam jakieś takie melodie kołysankowe i nuciłam z nimi (mogę nucić ! Nie płacze!) to tak co jakiś czas się rozpychała pod moją dłonią gdzie ją delikatnie głaskałam.

I teraz najlepsze
pół dnia się rozczulałam, jak to będzie cudownie, jak będzie ten mały Skarb z nami, jak ją urodzę i dostanę w ramiona.
A potem mnie naszło przerażenie - ale jak to będzie tak naprawdę! Jak sobie dam radę? W ogóle nie umie sobie nic wyobrazić. Nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało. (oczywiście te myśli mnie naszły zaraz po tym jak mi nastrój spadł. Wiec to przerażenie wiążę z tym spadkiem).

lulka
O proszę jakie już szczegóły ustalone ! No to kochana obyś nie musiała w szpitalu leżeć

Cytat:
Polinezykka

Ej no, gwiazdo! Gdzie Twój optymizm!

Ja po wizycie. Przepływy, łożysko, szyjka - wsio na swoim miejscu. Mała waży ok. 2700g. Do cc wskazań nie ma żadnych. Następna wizyta 21.01 najprawdopodobniej ostatnia. Chyba że urodzę wcześniej
Super, że udała się wizyta
Wiesz jak przyszły te koszule wszytskie za duże to olałam i dalej było fajnie, jak otworzyłam zdjęcia i okazało się, że muszę je posegregować to luzzz, właczylam muzyke i działałam.
Ale jak dostałam maila, że ten piepszony fotoalbum muszę robić raz jeszcze to już mnie to jakoś wytraciło z energii.
Heh.
Pooglądałam jakiś serial komediowy, filmiki urodowe.
No i teraz mam plan.
Chyba czas na zmiany
chyba czas zadbać o siebie a nie zostawić tak jak natura stworzyła

Do tej pory nie używałam nic! Nic a nic! Ja buzie myłam woda
I teraz stwierdzam, że trzeba chyba zacząć używać kosmetyków.
Ale tu się pojawia problem - jak je dobrać? Które, jakie, jak kiedy

No wieć będę się edukować i powoli działać.
Może zacznę od tych sylveco co polecałyście tzn nie dużo ale z kilka bym zamówiła po porodzie dla siebie w prezencie hehe

cloche
Jak ja przeczytałam o tym maluszku to sobie popłakałam.
Nie ważne z jakiego powodu mama nie możenie chce przy nim być takie dzieciątko ma więcej siły do walki gdy jest przy nim ktoś najbliższy, ktoś kto o niego dba i wspiera. Tak jak Twój synek miał w Tobie ogromne wsparcie i bliskość.

Patulinka ja Cię podziwiam, ja bym chodziła po tym szpitalu i płakała.

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
O tak!
Ja czasem miałam takie dni przed okresem. I jak się zdarzały to wiedziałam, że po prostu muszę wytrzymać i poczekać na jutro, bo jutro mam zawsze lepsze i wspanialsze i cudowniejsze.
Wiec niech już będzie jutro
.
.
kropka .

Cytat:
Napisane przez agusia8919 Pokaż wiadomość
Moja wizyta... masakra.
Eeeeee
tętna nie posłuchał?
W ogóle nie podoba mi się sposób w jaki Cię traktował;/ nieprzyjemny.
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 20:02   #591
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Kejka Ty szczuplutka to i Miki będzie taki

Agusia faktycznie niezbyt dobra zmiana lekarza:/ szkoda ze tak pod koniec wyszlo
Stary 2016-03-07, 20:07   #592
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Danika no jednak nie, wrocil tez na moj lewy bok chyba mu na prawym nie bylo za wygodnie

Poli mam dokladnie to samo co Ty!!!

Mikołaj <3
Stary 2016-03-07, 20:10   #593
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Zimno mi wylazi chyba, na razie niepozorny bąbelek w kąciku ale potraktuje go za wczasu pasta do zębów eh..

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 20:11   #594
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Avlis Pokaż wiadomość
Poli
Tyle atrakcji i niespodzianek dla męża Słusznie, trzeba o niego dbać
Mój też z marca Na święta kupiłam mężowi lot paralotnią i wybieramy się z dziećmi latem.
W jakim mieście będziecie wykorzystywać voucher?
Hihi
Się dobrali miesiącami

A bo ostatnie lata to kiepskie prezenty mu dawałam, jakoś nie "siadły". A on kurczę jak mi coś kupił to taki strzał w dziesiątkę.

Więc zapamiętałam jak kiedyś patrzyliśmy na tych latających, że musi się kiedyś na taki lot wybrać.
To teraz już naprawdę musi .

Lot w Makowie Podhalańskim

MAKIJAŻ
ha! już wiem dlaczego mój super make up (nowy ) tak widać, że aż kolega w pracy mi powiedział, że mam tapetę
Początkowo myślałam, że może chodzi o to, że nigdy wczesniej się do pracy nie malowałam.
Ale zrobiłam rozpoznanie i ten mój pierwszy podkład to po pierwsze ciemne kolory ma (tak kurczę myślałam, że za ciemny jest coś) i dodatkowo dużo osób pisze, że ciemnieje po użyciu jeszcze.

Dobra! Więc nowy plan :
jaki mam kupić delikatny podkład?
Kupować też bazę?

widziałam na jednym filmiku, że dziewczyna używa bazy - muszę poczytać. Nawet nie wiedziałam, że stosuje się jeszcze coś pod podkład

Ale spoko spoko ... dojdę do wprawy i będę mistrzunio za kilka miesięcy
21 tc córeczka
Stary 2016-03-07, 20:12   #595
gosiaczek071
Zakorzenienie

Ja pierdykam, dobrnęłam do końca dobra godzine siedzę w wannie i czytam na apce.

Tez mam do dupy dzien, cos wisi w powietrzu dzis:/
Tez jestem po wizycie. Mały niby wazy 3400...przepływy robił-jest ok, aczkolwiek jak zobaczył łożysko to zaczął biadolić ze brzydkie. Szyjka macana krótka i miękka, z pomiaru nie jest zle i nie wiem jakim cudem wyszła większa niz wtedy. Albo sie dzisiaj rypnal albo wtedy. No i nie wiem czy bardziej wierzyć palcom jego czy usg. Co tam jeszcze badał...pomiary wychodzą jak zwykle 2 tyg do przodu, zatory w nerce nadal mam. Zatem mam brać wsystKo jak brałam, na następna i OSTATNIA juz wizyte 16.03 mam miec siki i morfo. Wtedy (o ile dotrwam) powie mi konkretnie czy położy mnie 20.03 i cc zrobi 21.03 czy wsystKo sie przesunie o 1 dzien. Nie mniej jednak maksymalnie 22.03 bede miec juz ciecie. To jest taki deadline niepodważalny, wsystKo sie okaże na następnej wizycie.
O wadze błagam was nie wspominajcie wazę wiecej od mojego meza. Trudno:/

Byłam dzis na piętach i myslalam, ze ducha wyzione na tym fotelu. Ale jakie cudne pietochy teraz

Maz mi zrobił "niespodziankę" na dzien kobiet...mam dostać słuchawki mowilam mu od oaru dni, ze bardzo chciałabym New balance...ze pewnie beda zniżki na dzien kobiet itp...a on mi dzis wyskakuje, ze zamówił mi słuchawki, żebym miała na spacerki z młodym i żebym nie brała jego. Sa cudne, białe ale tak soe na te NB nakręciłam (Lucy Hehehe przez ciebie) ze i tak se kupie-moze w kwietniu. Bardzo chciałam bordowe 410 ale NIGDZIE w pl nie ma na amazon.co.uk tez nie ma wiec chyba musze odpuścić ;( i chce szare 410

Przyszła torba, ale nie oglądałam, tylko wypakowałem i musiałam lecieć. Jutro obejrzę.
Kredki z sephory tez dzisiaj dotarły
Wiec mam swoje prezenty na dzien kobiet.

Trisdom to my równolatki heh no to zdradź co tam na buźkę kładziesz kosmetyczka ci dobrała czy sama?
Pytałam dzis moja co myśli o ty h bankach, mowi ze lepiej jakies zabiegi robic z czegos tam egipskiego, nie paneitam. I mezoterapia. A to boli?

A która to bolą zebra z boku? Mnie tak bolało i sie z tymi nerkami okazało...biorę na to furagine. Ale czy jest lepiej to bym nie powiedziała...
Wogole czuje sie od wczoraj do duph totalnie. Dzis byłam
Sporo w aucie-ma sa kra. Strasznie niewygodnie...
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 20:30   #596
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Ja pierdykam, dobrnęłam do końca dobra godzine siedzę w wannie i czytam na apce.

Tez mam do dupy dzien, cos wisi w powietrzu dzis:/
Tez jestem po wizycie. Mały niby wazy 3400...przepływy robił-jest ok, aczkolwiek jak zobaczył łożysko to zaczął biadolić ze brzydkie. Szyjka macana krótka i miękka, z pomiaru nie jest zle i nie wiem jakim cudem wyszła większa niz wtedy. Albo sie dzisiaj rypnal albo wtedy. No i nie wiem czy bardziej wierzyć palcom jego czy usg. Co tam jeszcze badał...pomiary wychodzą jak zwykle 2 tyg do przodu, zatory w nerce nadal mam. Zatem mam brać wsystKo jak brałam, na następna i OSTATNIA juz wizyte 16.03 mam miec siki i morfo. Wtedy (o ile dotrwam) powie mi konkretnie czy położy mnie 20.03 i cc zrobi 21.03 czy wsystKo sie przesunie o 1 dzien. Nie mniej jednak maksymalnie 22.03 bede miec juz ciecie. To jest taki deadline niepodważalny, wsystKo sie okaże na następnej wizycie.
O wadze błagam was nie wspominajcie wazę wiecej od mojego meza. Trudno:/

Byłam dzis na piętach i myslalam, ze ducha wyzione na tym fotelu. Ale jakie cudne pietochy teraz

Maz mi zrobił "niespodziankę" na dzien kobiet...mam dostać słuchawki mowilam mu od oaru dni, ze bardzo chciałabym New balance...ze pewnie beda zniżki na dzien kobiet itp...a on mi dzis wyskakuje, ze zamówił mi słuchawki, żebym miała na spacerki z młodym i żebym nie brała jego. Sa cudne, białe ale tak soe na te NB nakręciłam (Lucy Hehehe przez ciebie) ze i tak se kupie-moze w kwietniu. Bardzo chciałam bordowe 410 ale NIGDZIE w pl nie ma na amazon.co.uk tez nie ma wiec chyba musze odpuścić ;( i chce szare 410

Przyszła torba, ale nie oglądałam, tylko wypakowałem i musiałam lecieć. Jutro obejrzę.
Kredki z sephory tez dzisiaj dotarły
Wiec mam swoje prezenty na dzien kobiet.

Trisdom to my równolatki heh no to zdradź co tam na buźkę kładziesz kosmetyczka ci dobrała czy sama?
Pytałam dzis moja co myśli o ty h bankach, mowi ze lepiej jakies zabiegi robic z czegos tam egipskiego, nie paneitam. I mezoterapia. A to boli?

A która to bolą zebra z boku? Mnie tak bolało i sie z tymi nerkami okazało...biorę na to furagine. Ale czy jest lepiej to bym nie powiedziała...
Wogole czuje sie od wczoraj do duph totalnie. Dzis byłam
Sporo w aucie-ma sa kra. Strasznie niewygodnie...
O ja Cię kręcę! Mój mężu ma 22 urodzinki! To coś czuję, że do jego urodzin to maluszków kilka się pojawi z nami
ale Bosko!

A coś więcej na temat łożyska powiedział? czy nico?

Kochana jak podejmiesz decyzję odnośnie jakiś kosmetyków to dawaj znać bo ja dopiero raczkować , e gdzie tam, pełzać zaczynam, albo główkę podnosić w tym temacie hehhe więc no skoro też szukasz czegoś dla siebie to przyłączam się
21 tc córeczka
Stary 2016-03-07, 20:31   #597
madziara889
Zakorzenienie

MiniMonix dobrze babie powiedziałaś.

Lulka oby ciśnienie nie szalało.

Gosia ciekawe czy będziesz pierwsza rozpakowana

Ja mam rozkminę, co wziąć małej do ubrania na wyjście ze szpitala- body+rajstopki+bluzka+spo dnie czy body+pajacyk ???
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 20:39   #598
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Gosia ale Antos duzy, fajny no to jeszcze troszke Ci zostalo a waga sie nie przejmuj

Mikołaj <3
Stary 2016-03-07, 20:49   #599
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Gosia super ze juz taki duży chłopak bardzo malo czasu juz przed Toba, pewnie z jednej strony troche sie boisz a z drugiej cieszysz ze będzie juz z Wami prezenty przed dniem kobiet jak znalazł, ja dzisiaj dostałam smsa od kuriera ze jutro będzie paczka z kosmetykami

Madziara wszystko zalezy od pogody, ja uszykowalam różne ciuszki, bo może byc cieplo tak jak za kilka dni a może sie ikazac ze spadnie śnieg tak jak dzisiaj w Niemczech wiec rozkminiac będę na bieżąco
Stary 2016-03-07, 20:51   #600
GGI
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Ja dziś intesywny dzień miałam no ale cóż....
Chwilę mi zajęło Was nadrobić i do niektórych postów spróbuje sie odnieś.

Linaewen no Twoje auto bomba jak cyganie

Neta super że wszystko ok a to co gin powiedział w odniesienu do karty wypisu ze szpitala to podejżewam że ma dużo w tym racji.

patulinka
super że trafiłaś na normalną ekipe....

patryśka wychodzi na to ze siostra czuje sie jak pępek świata...ale ja bym nie popuściła ojjjjjjjj nieee niech gnuj sobie nie myśli że na łeb moze wejść.... ale spoko spoko przyjdzoe wnuczka to poczuje która w kolejce jest

ducha ból zęba na szczęście nie wiem co to za ból nigdy nie miałam ale współczuje.... ważne że byyła wszybka interwencja i już oki.

Poli
bidulko mogę zrozumieć Twoją flustracje....
Ja ostatnio mam tak ze jak sie zezłoszczę to rycze

velika
no ja mam świra na skarpetki któraś to nie pamietam która KALAFIOR na kocyki a Ty na czapki

lulka Gratuluje wizyty te nasze szkraby rosną na drożdżach.. a życzę zeby ciśnienie sie unormowało.

Minimonix Brawo tak trzymać trzeba temperować beszczelne babska.

agusia co za pajac ten lekarz! łaske Ci robi że Cie zbada no paranoja jakaś ja bym mu wygarnęła pewnie... szkoda że taka sytuacja wyszła ze wcześniejszym prowadzącym.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości