Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-22, 22:43   #421
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

ech, a ja jestem zestresowana. TŻma jutro rozmowę w sprawie pracy i nie mogę sobie jakoś znaleźć miejsca. niedobrze tak wszystko przeżywać..

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 22:57   #422
nema_
Gość

Et-ko, weź gorącą kąpiel, powinno pomóc
Stary 2007-11-22, 23:05   #423
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

już brałam i na mój stres nie działa

ale dziękuję Ci Nemo

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 00:27   #424
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

A ja dziś randkowałam 3 randka z tym chłopakiem! Zaprosilam go do mojego lokum, bo na dworze zimno i nogi mnie dziś bolą, więc nie miałam ochoty łazić Zamówiliśmy pizze, gadaliśmy 4 godziny bez przerwy No chłopak jest uroczy Komplementami mnie zasypuje, nie daje za nic płacić, nie dał mi pozmywać tylko wyrwał mi talerze i pozmywał Zapatrzony we mnie jak w obrazek Powiedział, że bardzo mnie lubi A ja cały czas staram się trzymać dystans... Co najlepsze założyłam dziś koszulkę z napisem: Don't Touch I mówię, że to specjalnie dla Niego heeh Trzymamy się za ręce i pocałunek na dobranoc No i zapytałam czemu mu się ręce trzesą jak mnie całuje Jestem okropna

Wiecie dziewczyny, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale ja się już nie chcę tak bezkrytycznie i totalnie zakochać... Dałam z siebie wszystko z eksem i już nie dam się tak skrzywdzić. W sumie to postawię eksowi dwa tiry wódki, bo już widzę, że nauczyłam się cholernie dużo. Moja mama mówi: " Ten kto bardziej kocha, zawsze bardziej cierpi". Dlatego nie chcę się już w nic angażować na 100%. Wolałabym zapatrznego we mnie mężczyznę Ale nie to, że ja w ogóle nic do niego nie będę czuła. Będę kochała, ale już nie tak mocno. Jak śpiewała Renata Przemyk " Nie potrzebna wcale mi, taka miłość do krwi". A tamto była miłość do krwi. I niestety to była moja krew...

Nie wiem czy rozumiecie o co chodzi... Po prostu ja już kochałam za bardzo... I spłonełam w tej miłości... Nigdy więcej...

Teraz powolutku, może coś z tego będzie, może nie... Jest dobrze tak jak jest

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 06:23   #425
vadi
*sportaddict*

Melodio, robisz i myślisz DOKŁADNIE to samo, co ja parę lat temu po rozstaniu z exem i powiem Ci, że wyszło mi to tylko na zdrowie
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 06:49   #426
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kurcze no, wolny dzien a ja sie nie wyspałam bo już po 6 sie obudziłam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 06:49   #427
rav12345
Wtajemniczenie

Ja zaczęłam nadrabiać rano wszystkie posty które napisałyście, i nie skończyłam... zostałam wyrwana na spacer, później przyrządzaliśmy wspólnie obiad z okazji 'święta dziękczynienia', później odwiedził nasz znajomy, a na końcu wylądowaliśmy w kinie na Beowulf. Dzień mi minął tak szybko, że nie wiem kiedy...

Patrzę tak na wasze rozważania o wadze... ja nawet nie wiem ile ważę, ale na pewno nie mniej niż 57kg (165cm). W liceum ważyłam 49-52kg, i nie lubię oglądać zdjęć z tamtych czasów, bo wyglądam jak chuda szkapa z wielkimi balonami - po prostu nieproporcjonalnie. Idealna waga dla mnie to 54kg, i właśnie powolutku do niej zamierzam schodzić. A moja dewiza na wagę jest taka: dopóki mieszczę się w swoje ulubione ubrania, wszystko jest ok .

Ps. załączam kilka zdjęć ze spaceru (dzisiaj spadł u nas pierwszy śnieg!)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (103,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (98,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (99,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (80,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (68,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (56,8 KB, 3 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-23, 06:49   #428
ANITKA79
Zadomowienie

Witajcie kobietki

Dopiero poznym wieczorem z ledwoscia przeczytalamNasz watek jest jak strus pedziwiatr he heszybki!!!

A ja bylam na zakupach: Kupilam sobie kozaczki na koturniei Tz towi czapke, zeby uszy mu nie marzlyAle dostanie dopiero jutro jak sie zobaczymy/jest w pracy/
Napisalam mu smsa tylko. Ze mam dla Niego niespodzianke...ze jest cieplutkai Napisał: Ze dziekuje i cieszy sie choc nie wie co to ale jestem okropna, bo bedzie musial czekac do soboty a do tej pory umrze z ciekawosci Wiec napisalam: Ale na pewno uszka Ci juz nie zmarzna

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Teraz powolutku, może coś z tego będzie, może nie... Jest dobrze tak jak jest
Super, ze wreszcie zaczynasz odzywacSpotykaj sie z nim, bo jak widac przy nim rozkwitasz A co bedzie dalej czas pokaze. Nie ma co sie spieszyc i bardzo dobrze ze tak robiszPiszesz ze boisz sie zaangazowac. Mysle ze to przyjdzie po czasie, jesli naprawde cos bedziesz do niego czuc. I ze wtedy cala bylas oddana eks?? Ja z eksem bylam niecale 2 lata i oddalam mu wszystko ale jak mnie zostawil to bolalo jak cholera, prawie ze w depresje wpadlam Jak poznalam mojego Tz bylam ostrozna, pomalu, spokojnie, z niczym nie chcialam sie juz spieszyc i wyszlo mi to na dobreJestem z nim szczesliwa i on ze mna tez Ale jest w Nas /a 4 lata ponad jedtesmy razem/nutka tajemniczosci.. On zaskakuje mnie, caly czas zadziwia/w pozytywnym /tego slowa znaczeniu i Ja jego rowniezRobimy sobie niespodzianki. Nie mozemy ze soba spedzac 24 h na dobe,ale czasem tesknota sprawia ze jeszcze bardziej i mocniej kochamy. Wiem ze przy nim moge byc soba
Melodio oby tak dalej i do przodu: cmok:

Nema nie wiem czym moze to byc spowodowane??Moze idz do lekarza i powiedz mu o tych wszystkich objawach\Duzo zdrowka zycze

Madlen, bardzo podobala mi sie Twoja fryzurka, /poprzednia/co przy krzesle czerwonym stoisz.. Bardzo ładna z Ciebie młoda dziewczyna, zmieniajaca sie w kobieteWidac ze rozkwitasz i masz bardzo ladna urode

Madzialenko bardzo sie ciesze ze uklada Ci sie z TzTak 3 maj

Etka pamietaj: Tyko pozytywne myslenie, Tz sobie poradzi, dostanie prace
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 07:00   #429
rav12345
Wtajemniczenie

A co do butów BRONX - można je kupić w sklepach Heavy Duty (przynajmniej w Arkadii w Warszawie ja je kupowałam). Z tej samej serii polecam buty firmy Marisha i Blink. Wszystkie pochodzą z usa/brazylii, wszystkie są wygodne i nie do zdarcia, i mają niesamowite fasony.

Ok... Wszystkim, które już wstały życzę miłego dnia. Tym które jeszcze spią, niech im się coś dobrego jeszcze przyśni. Ja uciekam spać. I wolę nie myśleć ile jutro będę miała czytania do nadrabiania...
Stary 2007-11-23, 07:02   #430
vadi
*sportaddict*

Anitko - fajny av

Rav - ja uwieeeeelbiam morze piękne zdjęcia
Stary 2007-11-23, 07:05   #431
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja sobie w październiku sliczne butki kupiłam w Heavy Duty, wlasnie z firmyMarisha - są cudowne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-23, 07:10   #432
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja jestem meza pewna na 99 %- powtarzam to zawsze- ten 1 %niepewnosci sprawia ze cały czas o niego zabiegam, nie spoczywam na laurach, a z drugiej strony 1 % to nie powód do zamartwiania sie i niespania po nocach
Ja Męża też jestem pewna, tylko nie jestem pewna tych wszystkich, które naokoło niego się kręcą

W poprzednim związku zrozumiałam, że najmniej pewnym to własnie siebie samego można być pewnym
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Mądre słowa , chyba nikogo bezwzględnie nie mozna być pewnym, nawet siebie

Ja zawsze mówię, że czujność jest najważniejsza, po prostu nie można "przespać" pewnych tematów, spraw...., bo wszystko ma swoją przyczynę i skutek
W rzeczy samej

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Czarownice antykilogramowe moje dwie najprzebieglejsze - już 2 dzień muszę się zmuszać, żeby coś zjeść, sama siebie nie poznaję
vadi sesese, widzisz Ja dziś nałozyłam moje rurki wąziutkie ciemne, czarny obcisły sweterek, oficerki i doszłam do wniosku, że mimo okresu nie wyglądam jak balon Oj, postępy, ale wiem już, że biegaie nie dla mnie...

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Hihi dlatego ja czekam aż TŻ mi się oświadczy :P
Ja już kiedyś opowiadałam historię moją i Męża, tłumacząc dlaczego się "oświadczyłam"... Zresztą ja wtedy po prostu chlapnęłam, czy się ze mna hajtnie, a on z pełnym entuzjazmem, że oczywiście i że teraz ma narzeczoną Jak się go pytałam, to raczej tak sobie - spontanicznie niż owiadczynowo Zresztą ja taka już jestem
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Przytycie nie jest proste. Moja mam jest tego przykładem. Urodziła 2 dzieci, pochłania takie ilości jedzenia, ze każdy się dziwi, ze on to mieści nie jest na nic chora i od liceum nie może przekroczyć 50kg.
Dla nie to momencik i już W ciągu tygodnia moge przytyć to, co schudłam w ciągu miesiąca...

P.S.
Piątek dziś! Tylko kilka godzin i weekend!!!!!!
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 07:23   #433
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
vadi sesese, widzisz Ja dziś nałozyłam moje rurki wąziutkie ciemne, czarny obcisły sweterek, oficerki i doszłam do wniosku, że mimo okresu nie wyglądam jak balon Oj, postępy, ale wiem już, że biegaie nie dla mnie...
bolą kolana?
mi spadł apetyt, ale waga rośnie - zalety zblizajacego sie okresu
Stary 2007-11-23, 07:42   #434
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
bolą kolana?
mi spadł apetyt, ale waga rośnie - zalety zblizajacego sie okresu
Bolą? vadi jak wczoraj wysiadałam z tramwaju to tak gruchnęło, że aż się współpasażerowie pytali czy nic mi nie jest I do końca dnia nie mogłam zgiąć kolana... Mąż łaskawie ciepłe okłady robił, a ja łaskawie nie powiedziałam mu, że biegałam
Stary 2007-11-23, 07:48   #435
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Melodio, robisz i myślisz DOKŁADNIE to samo, co ja parę lat temu po rozstaniu z exem i powiem Ci, że wyszło mi to tylko na zdrowie
A ja na takim mysleniu się nieźle przejechałam, straciłam wiarę w miłość i zaczęłam myśleć zdroworozsądkowo ponoć i wtedy to właśnie zgodziłam się wyjść za mąż bez miłości....No niestety nie potrafię żyć w zwiążku bez miłości, bo jak jej na początku nie było, tak też później nie zapukała do mych drzwi....

A teraz znowu wiem, że tylko miłośc moze być podstawą do szczęśliwego związku i cieszę się, że dane mi było znowu uwierzyć w jej sens

Ależ patetycznie zabrzmiało

Miłego piątku, za kilka godzin weekend
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 07:54   #436
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Oj, postępy, ale wiem już, że biegaie nie dla mnie...
Piątek dziś! Tylko kilka godzin i weekend!!!!!!
Hihi, jak Ci nie wolno, to nie nadwyrezaj kolanek swoich!!Bo potem Cie bola i cierpisz
Bieganie obciaza kolana, wiec jak ktos ma problemy z kolanami to bieganie powinien sobie odpuscic
Tak jeszcze tylko 6 godzin i weekend

Cytat:
Anitko - fajny av
Witaj Vadi
Choc Av nadrabiambo dzis jakas do niczego jestem: Glowa peka,katar dostalama pracowac trzeba
Stary 2007-11-23, 07:56   #437
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
A ja na takim mysleniu się nieźle przejechałam, straciłam wiarę w miłość i zaczęłam myśleć zdroworozsądkowo ponoć i wtedy to właśnie zgodziłam się wyjść za mąż bez miłości....No niestety nie potrafię żyć w zwiążku bez miłości, bo jak jej na początku nie było, tak też później nie zapukała do mych drzwi....

A teraz znowu wiem, że tylko miłośc moze być podstawą do szczęśliwego związku i cieszę się, że dane mi było znowu uwierzyć w jej sens
dorinka ja dopiero teraz, jak jestem z Mężem, którego bardzo kocham wiem, że to co mówisz jest prawdą...

Kiedyś wydawało mi się to niemożliwe, aby w ogóle takie coś jak mój obecny związek mogło istnieć poza bajkami, więc... jak byłam w związku to nie angażować się za mocno, nie zakochać się za bardzo, nie szaleć, myśleć i analizować, wtedy nie będzie bolało...

A z Mężem - kochać jak tylko się da - nawet jesli później będę cierpiała tak samo jak teraz kocham - warto

P.S.
Mój Szwagier, który strasznie mnie nie lubił zaczyna godzić się z sytuacją i łagodnieje Całe szczęscie

Anitko wiem, wiem po tym wtorkowym wyskoku zdecydowanie sobie daruje, bo wygląda na to, że ciężko to będę musiała odchorować A szkoda, bo lubię biegać, bardzo lubię, a przez te kolana nie mogę żadnych porządnyuch aerobów nie moge robić
Stary 2007-11-23, 08:06   #438
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Kiedyś wydawało mi się to niemożliwe, aby w ogóle takie coś jak mój obecny związek mogło istnieć poza bajkami, więc... jak byłam w związku to nie angażować się za mocno, nie zakochać się za bardzo, nie szaleć, myśleć i analizować, wtedy nie będzie bolało...

P.S.
Mój Szwagier, który strasznie mnie nie lubił zaczyna godzić się z sytuacją i łagodnieje Całe szczęscie
To budujące , że nie tylko w bajkach zdarza się taka miłośc

Hihi cóż niektórzy malkontenci muszą się pogodzić z faktami, szwagier to mąż siostry bo zawsze mam wątpliwości ?
Stary 2007-11-23, 08:09   #439
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
To budujące , że nie tylko w bajkach zdarza się taka miłośc

Hihi cóż niektórzy malkontenci muszą się pogodzić z faktami, szwagier to mąż siostry bo zawsze mam wątpliwości ?
No to mi się pomerdało

Brat Męza to kto? Bo o niego mi chodziło

Wg słownika onet.pl
szwagier (Wilga) ‘mąż siostry albo brat żony lub męża, także: mąż szwagierki, mąż kuzynki lub kuzyn żony albo męża’

EDIT:
Więc mój Szwagier - brat Męża, jako jego bliską koleżankę i dziewczynę tak "na luźno" lubił bardzo, wręcz uważał za świetną babkę A jak okazało się, że to coś poważniejszego i mamy zamiar zamieszkac to okazało się, że jestem zła, niedobra, nie zasługuję na Męża, w ogóle jestem przydka i bebe Oj, czego to my nie usłyszeliśmy
Jeszcze tydzien przed slubem bruździł i... prawie nie został świadkiem, bo powiedzieliśmy mu, że skoro złorzeczy to niech spada...
A teraz jest grzeczny, miły, uczynny, cuda niewidy Wczoraj to nawet pojechałl dla mnie kupić coś w Gdańsku Sam się pofatygował
Stary 2007-11-23, 08:14   #440
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
A z Mężem - kochać jak tylko się da - nawet jesli później będę cierpiała tak samo jak teraz kocham - warto
Hihi,Dorinko Ja tez wierze w sens milości i Kocham swojego Tz jak nikogo dotadCałym swoim sercem i z kazdym dniem coraz mocniejA nasza milosc rozkwitala jak paczek rozyWiem ze milosc ma wielka moc
Stary 2007-11-23, 08:20   #441
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny: żona twojego brata to bratowa, a mąż twojej siostry to szwagier

Stary 2007-11-23, 08:26   #442
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

nie no ja Was ubije normalnie

tyle bazgrolicie ze nie jestem w stanie tego nadrobic

dzialo sie cos ciekawego o czym powinnam wiedziec?? mam nadzieje ze nic waznego mnie nie ominelo

a u mnie nawet ok, staramy z TZ sie nie klocic - raz wychodzi a raz nie ale jestesmy mysle na dobrej drodze

dzisiaj idziemy na 12 pocwiczyc to zn ja na step a on na silownie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 08:32   #443
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
I jeszcze coś.....zbereźnego. Sa pozycje w sexie do których nadaje się tylko i wyłącznie drobna parnerka z drobnym biustem.

Trzeba zawsze szuakć pozytywów w takiej sytuacji
Lemoorko, co to za pozycje...????

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 08:34   #444
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Hm a ja od poniedziałku miałam ćwiczyc, ale nic z tego nie wyszło, bo czasu nie było Moze od tego poniedziałku zacznę

Stary 2007-11-23, 08:37   #445
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Hm a ja od poniedziałku miałam ćwiczyc, ale nic z tego nie wyszło, bo czasu nie było Moze od tego poniedziałku zacznę
Ja mam kryzys - nie mogę ani stepu, ani biegać Załamka po prostu... a po wczorajszym to i brzuszków nie mogę, bo noga nie chce się zginać
Stary 2007-11-23, 08:38   #446
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny: żona twojego brata to bratowa, a mąż twojej siostry to szwagier
No tak to wiemy, a brat męża ???? Chyba jak napisała hihi tez szwagier

Hihi ja miałam miec wspaniałego szwagra (męża siostry), no chłopak cudowny po prostu, poza tym wieloletni kolega mojego Tża ...i jak się okazało miałam mieć- a mam faceta, którego zupełnie nie znam, pantoflarza, który nigdy nie sprzeciwi się swojej żonie, faceta bez klasy i własnego zdania. Więc pozory mylą , a on jest kolejnym książkowym przykładem jak to ślub zmienia charakter człowieka

P.s Ja tam ćwicze codziennie w sypialni, chyba tez się liczy ?
Stary 2007-11-23, 08:40   #447
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hihi wspolczuje ja bym chyba sobie w glowe strzelila jakbym nie mogla cwiczyc
uwielbiam chodzic na fitnes

teraz mialam dluga przerwe ale zabieram sie znow solidnie do pracy
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-23, 08:44   #448
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi ja miałam miec wspaniałego szwagra (męża siostry), no chłopak cudowny po prostu, poza tym wieloletni kolega mojego Tża ...i jak się okazało miałam mieć- a mam faceta, którego zupełnie nie znam, pantoflarza, który nigdy nie sprzeciwi się swojej żonie, faceta bez klasy i własnego zdania. Więc pozory mylą , a on jest kolejnym książkowym przykładem jak to ślub zmienia charakter człowieka
Brat Męza oswaja się ze mną jako żoną brata Na początku było straaaasznieee i do ostatniej chwili chciał odwieść Męża od slubu ze mną, ale z czasem jak widzi, że brat naprawdę jest szczęśliwy to jakoś to idzie
Cytat:
P.s Ja tam ćwicze codziennie w sypialni, chyba tez się liczy ?
Mój Mąż też mówi, że przy ilości naszych ćwiczeń to nie powinnam się martwić, bo wystarczy
Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hihi wspolczuje ja bym chyba sobie w glowe strzelila jakbym nie mogla cwiczyc
uwielbiam chodzic na fitnes
Ja fitnesów to nie bardzo - bo tam skaczesz, machasz nogami itd itp, a to dla mnie jednak za dużo.
We wtorek pomyślałam, że skoro minęło tyle czasu od operacji to powinno być dobrze, a tu jedna wielka :doopa:
Stary 2007-11-23, 08:45   #449
nema_
Gość

Dzień dobry
Ja w sumie przelotem dzisiaj, bo za 15min wychodze na PKS do Wrocka, a stmatąd już prosto do mojego TŻ Wymyślilam sobie, że się jakoś wyszykuję, wprawdzie ok 5h w środkach publicznego transportu nie pomoże mi świeżo wyglądać, ale co tam ;p Ide się upinkszać

buziaki dziewczęta i samych przyjemności dzisiaj Wam życzę!
Stary 2007-11-23, 08:49   #450
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja w sumie przelotem dzisiaj, bo za 15min wychodze na PKS do Wrocka, a stmatąd już prosto do mojego TŻ Wymyślilam sobie, że się jakoś wyszykuję, wprawdzie ok 5h w środkach publicznego transportu nie pomoże mi świeżo wyglądać, ale co tam ;p Ide się upinkszać

buziaki dziewczęta i samych przyjemności dzisiaj Wam życzę!
Nie przesadzaj, ze 5 godzin spowoduje, że nie będziesz wygladac świeżo , gdyby tam było to moje upiększanie do pracy tez byłoby pozbawione sensu???

Fajnie, że dzisiaj się zobaczysz z Tżem, miłego weekendu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości