![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
ech, a ja jestem zestresowana. TŻma jutro rozmowę w sprawie pracy i nie mogę sobie jakoś znaleźć miejsca. niedobrze tak wszystko przeżywać..
#422 |
Gość
|
Et-ko, weź gorącą kąpiel, powinno pomóc
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
już brałam i na mój stres nie działa
![]() ale dziękuję Ci Nemo ![]()
#424 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś randkowałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie dziewczyny, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale ja się już nie chcę tak bezkrytycznie i totalnie zakochać... Dałam z siebie wszystko z eksem i już nie dam się tak skrzywdzić. W sumie to postawię eksowi dwa tiry wódki, bo już widzę, że nauczyłam się cholernie dużo. Moja mama mówi: " Ten kto bardziej kocha, zawsze bardziej cierpi". Dlatego nie chcę się już w nic angażować na 100%. Wolałabym zapatrznego we mnie mężczyznę ![]() ![]() Nie wiem czy rozumiecie o co chodzi... Po prostu ja już kochałam za bardzo... I spłonełam w tej miłości... Nigdy więcej... ![]() Teraz powolutku, może coś z tego będzie, może nie... Jest dobrze tak jak jest ![]()
#425 |
*sportaddict*
|
Melodio, robisz i myślisz DOKŁADNIE to samo, co ja parę lat temu po rozstaniu z exem i powiem Ci, że wyszło mi to tylko na zdrowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
kurcze no, wolny dzien a ja sie nie wyspałam bo już po 6 sie obudziłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
Ja zaczęłam nadrabiać rano wszystkie posty które napisałyście, i nie skończyłam... zostałam wyrwana na spacer, później przyrządzaliśmy wspólnie obiad z okazji 'święta dziękczynienia', później odwiedził nasz znajomy, a na końcu wylądowaliśmy w kinie na Beowulf. Dzień mi minął tak szybko, że nie wiem kiedy...
Patrzę tak na wasze rozważania o wadze... ja nawet nie wiem ile ważę, ale na pewno nie mniej niż 57kg (165cm). W liceum ważyłam 49-52kg, i nie lubię oglądać zdjęć z tamtych czasów, bo wyglądam jak chuda szkapa z wielkimi balonami - po prostu nieproporcjonalnie. Idealna waga dla mnie to 54kg, i właśnie powolutku do niej zamierzam schodzić. A moja dewiza na wagę jest taka: dopóki mieszczę się w swoje ulubione ubrania, wszystko jest ok ![]() Ps. załączam kilka zdjęć ze spaceru ![]()
#428 | |
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
![]() Dopiero poznym wieczorem z ledwoscia przeczytalam ![]() ![]() ![]() A ja bylam na zakupach: Kupilam sobie kozaczki na koturnie ![]() ![]() Napisalam mu smsa tylko. Ze mam dla Niego niespodzianke...ze jest cieplutka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melodio oby tak dalej i do przodu ![]() ![]() ![]() ![]() Nema nie wiem czym moze to byc spowodowane??Moze idz do lekarza i powiedz mu o tych wszystkich objawach ![]() ![]() ![]() Madlen, bardzo podobala mi sie Twoja fryzurka, /poprzednia/co przy krzesle czerwonym stoisz.. Bardzo ładna z Ciebie młoda dziewczyna, zmieniajaca sie w kobiete ![]() ![]() Madzialenko bardzo sie ciesze ze uklada Ci sie z Tz ![]() ![]() ![]() Etka pamietaj: Tyko pozytywne myslenie, Tz sobie poradzi, dostanie prace ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Wtajemniczenie
|
A co do butów BRONX - można je kupić w sklepach Heavy Duty (przynajmniej w Arkadii w Warszawie ja je kupowałam). Z tej samej serii polecam buty firmy Marisha i Blink. Wszystkie pochodzą z usa/brazylii, wszystkie są wygodne i nie do zdarcia, i mają niesamowite fasony.
Ok... Wszystkim, które już wstały życzę miłego dnia. Tym które jeszcze spią, niech im się coś dobrego jeszcze przyśni. Ja uciekam spać. I wolę nie myśleć ile jutro będę miała czytania do nadrabiania... ![]()
#430 |
*sportaddict*
|
Anitko - fajny av
![]() Rav - ja uwieeeeelbiam morze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
ja sobie w październiku sliczne butki kupiłam w Heavy Duty, wlasnie z firmyMarisha - są cudowne
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W poprzednim związku zrozumiałam, że najmniej pewnym to własnie siebie samego można być pewnym ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już kiedyś opowiadałam historię moją i Męża, tłumacząc dlaczego się "oświadczyłam"... Zresztą ja wtedy po prostu chlapnęłam, czy się ze mna hajtnie, a on z pełnym entuzjazmem, że oczywiście i że teraz ma narzeczoną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. Piątek dziś! Tylko kilka godzin i weekend!!!!!! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() mi spadł apetyt, ale waga rośnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz znowu wiem, że tylko miłośc moze być podstawą do szczęśliwego związku i cieszę się, że dane mi było znowu uwierzyć w jej sens ![]() Ależ patetycznie zabrzmiało ![]() Miłego piątku, za kilka godzin weekend ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bieganie obciaza kolana, wiec jak ktos ma problemy z kolanami to bieganie powinien sobie odpuscic ![]() Tak jeszcze tylko 6 godzin i weekend ![]() Witaj Vadi ![]() Choc Av nadrabiam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś wydawało mi się to niemożliwe, aby w ogóle takie coś jak mój obecny związek mogło istnieć poza bajkami, więc... jak byłam w związku to nie angażować się za mocno, nie zakochać się za bardzo, nie szaleć, myśleć i analizować, wtedy nie będzie bolało... A z Mężem - kochać jak tylko się da - nawet jesli później będę cierpiała tak samo jak teraz kocham - warto ![]() P.S. Mój Szwagier, który strasznie mnie nie lubił zaczyna godzić się z sytuacją i łagodnieje ![]() ![]() Anitko wiem, wiem po tym wtorkowym wyskoku zdecydowanie sobie daruje, bo wygląda na to, że ciężko to będę musiała odchorować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi cóż niektórzy malkontenci muszą się pogodzić z faktami, szwagier to mąż siostry bo zawsze mam wątpliwości ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brat Męza to kto? ![]() ![]() Wg słownika onet.pl szwagier (Wilga) ‘mąż siostry albo brat żony lub męża, także: mąż szwagierki, mąż kuzynki lub kuzyn żony albo męża’ EDIT: Więc mój Szwagier - brat Męża, jako jego bliską koleżankę i dziewczynę tak "na luźno" lubił bardzo, wręcz uważał za świetną babkę ![]() ![]() ![]() Jeszcze tydzien przed slubem bruździł i... prawie nie został świadkiem, bo powiedzieliśmy mu, że skoro złorzeczy to niech spada... A teraz jest grzeczny, miły, uczynny, cuda niewidy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny: żona twojego brata to bratowa, a mąż twojej siostry to szwagier
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie no ja Was ubije normalnie
![]() ![]() ![]() tyle bazgrolicie ze nie jestem w stanie tego nadrobic dzialo sie cos ciekawego o czym powinnam wiedziec?? mam nadzieje ze nic waznego mnie nie ominelo a u mnie nawet ok, staramy z TZ sie nie klocic - raz wychodzi a raz nie ale jestesmy mysle na dobrej drodze ![]() dzisiaj idziemy na 12 pocwiczyc ![]() ![]()
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Hm a ja od poniedziałku miałam ćwiczyc, ale nic z tego nie wyszło, bo czasu nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi ja miałam miec wspaniałego szwagra (męża siostry), no chłopak cudowny po prostu, poza tym wieloletni kolega mojego Tża ...i jak się okazało miałam mieć- a mam faceta, którego zupełnie nie znam, pantoflarza, który nigdy nie sprzeciwi się swojej żonie, faceta bez klasy i własnego zdania. Więc pozory mylą ![]() ![]() P.s Ja tam ćwicze codziennie w sypialni, chyba tez się liczy ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hihi wspolczuje
![]() uwielbiam chodzic na fitnes teraz mialam dluga przerwe ale zabieram sie znow solidnie do pracy
#448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Mąż też mówi, że przy ilości naszych ćwiczeń to nie powinnam się martwić, bo wystarczy ![]() Cytat:
We wtorek pomyślałam, że skoro minęło tyle czasu od operacji to powinno być dobrze, a tu jedna wielka :doopa: |
||
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Gość
|
Dzień dobry
![]() Ja w sumie przelotem dzisiaj, bo za 15min wychodze na PKS do Wrocka, a stmatąd już prosto do mojego TŻ ![]() ![]() buziaki dziewczęta i samych przyjemności dzisiaj Wam życzę! |
![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że dzisiaj się zobaczysz z Tżem, miłego weekendu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.