Wszystko o Avonie 3 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-10, 19:54   #2851
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Wszystko o Avonie 3

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma do Was pytanie. Nie wiem czy bylo wcześniej, ajk tak to przepraszam ale nie będę przetrząsała całego watku. Czy któras z Was ma może tusz do rzęś Super Shock i czy by mogła powiedzieć czy opłaca się go zamawiać czy to raczej pic na wode że taki fajny Bo zbieram sie żeby go sobie zamówić tak na próbe ale wole się zapytac czy warto Z góry dzięki za odpowiedź
Uwielbiam ten tusz, bardzo pogrubia, ładnie unosi i nie skleja nic a nic. Post ze zdjęciem pomalowanych rzęs SuperShockiem
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2185
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 20:03   #2852
gabipati
Zadomowienie

co do oferty to kusi szalenie.Ja z kolei mam pytanko odnośnie żelu pod prysznic Interact - czy jest to wersja do włosów i ciała czy tylko do ciała?Mój TŻ uwielbia te żele ale niestety już je wycofali a zapasu nie zrobiłam. Poza tym liczę ,że zmienią opakowanie i wróci jako nowość. Jakoś nie wyobrażam sobie mojego faceta kąpiącego się żelem naturals.
a poza żelem to pewnie kupię balsam perceive i pur blankę , żel p/prysz.wody islandii(już go miałam i jest super)z tą mgiełką na próbę i spray naturals .

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 20:08   #2853
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie, mają termin do 20 kwietnia więc pewnie beda wysyłać w ostatnim tygodniu tak jak kosmetyki z konkursu SPA
MAją termin do 30 kwietnia

Czy kulki avon active zostały wycofane całkiem? Nie zauważyłam tego, a mam wierną klientkę która je co jakiś czas zamawiała. I teraz chciała i szukam w katalogach dwóch i w żadnym nie ma
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 20:11   #2854
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
co do oferty to kusi szalenie.Ja z kolei mam pytanko odnośnie żelu pod prysznic Interact - czy jest to wersja do włosów i ciała czy tylko do ciała?Mój TŻ uwielbia te żele ale niestety już je wycofali a zapasu nie zrobiłam. Poza tym liczę ,że zmienią opakowanie i wróci jako nowość. Jakoś nie wyobrażam sobie mojego faceta kąpiącego się żelem naturals.
a poza żelem to pewnie kupię balsam perceive i pur blankę , żel p/prysz.wody islandii(już go miałam i jest super)z tą mgiełką na próbę i spray naturals .
Twój TŻ lubi ogólnie żele z Avon czy konkretnie te Interact? bo jesli ogólnie to może niech wypróbuje ten z linii For Men on jest do ciała i włosów i też jest fajny, bardzo przyjemnie pachnie mój TŻ go bardzo zachwala a ja uwielbiam zapach jego ciałka po tym żelu
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 20:13   #2855
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
fotki wkleiłam, torba jest dość duża, da się fajnie założyć na ramię, nie ma żadnych problemów, A4 mieści na styk tzn same kartki zmieszczą się na styk natomiast teczka taka na format A4 zmieści się ale wtedy zamek się nie zapnie w środku ma małą kieszonkę na zamek i kieszonkę na telefon, ja ją bardzo lubię nosi mi się fajnie
Och, och - znów Ashiva wybawia mnie z tarapatów pytam bo jest w internetowej dziękuję

Co do żeli fajny jest ten drzewny - "Woody" z Naturalsów

Dlaczego piszecie TŻ :P? pytałam wcześniej ale zero odpowiedzi ;p czemu taki skrót?

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 20:14   #2856
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Czy kulki avon active zostały wycofane całkiem? Nie zauważyłam tego, a mam wierną klientkę która je co jakiś czas zamawiała. I teraz chciała i szukam w katalogach dwóch i w żadnym nie ma
kulki active będą w K7 nic się nie martw

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
Och, och - znów Ashiva wybawia mnie z tarapatów pytam bo jest w internetowej dziękuję
nie ma za co do usług
Stary 2008-04-10, 20:20   #2857
paulinkosia
Rozeznanie

jest już oferta internetowa do K06

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 20:27   #2858
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna89 Pokaż wiadomość
Dlaczego piszecie TŻ :P? pytałam wcześniej ale zero odpowiedzi ;p czemu taki skrót?
Towarzysz Życia. Pare osób Ci wtedy odopowiedziało
Cytat:
kulki active będą w K7 nic się nie martw
Dzięki Właśnie się dopatrzyłam, że w 7 i 8 są Mam jedną w szafie to na razie sprzedam i będzie musiała poczekać na kolejne jak b ędzie chciała Złożyłam zamówienie na 3. termin z K05.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 20:31   #2859
aiso87
Rozeznanie

ale sie ucieszyłam!!rano przejrzałam podglad FV i okazało się,ze też otzrymam produkt pzreprosinowy za biżu z programu motywacyjnego,ale nie będzie to maseczka z oliwką,ale krem do rąk z morza martwego

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 20:34   #2860
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
ale sie ucieszyłam!!rano przejrzałam podglad FV i okazało się,ze też otzrymam produkt pzreprosinowy za biżu z programu motywacyjnego,ale nie będzie to maseczka z oliwką,ale krem do rąk z morza martwego
ale Ci fajnie... ))

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 20:41   #2861
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Twój TŻ lubi ogólnie żele z Avon czy konkretnie te Interact? bo jesli ogólnie to może niech wypróbuje ten z linii For Men on jest do ciała i włosów i też jest fajny, bardzo przyjemnie pachnie mój TŻ go bardzo zachwala a ja uwielbiam zapach jego ciałka po tym żelu

wcześniej kupowałam mu te z linii For Men ale jak spróbował full speeda i toucha to zachwalał pod niebiosa i stwierdził,że chce tylko te, bez względu na zapach choć lepiej jak ma żel i wodę w jednym zapachu. Interact miał wodę zapach mu się podobał, więc żel też zechce choć teraz używa i'mperfect.
Stary 2008-04-10, 23:05   #2862
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: Torba Avon

Cytat:
Napisane przez tulipanek17 Pokaż wiadomość
Czy KTOŚ wie COŚ o weekendowej torbie avon? a może Ktoś posiada.. ? chętnie pooglądam zdjęcia i wysłucham opinii

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6953678
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 23:07   #2863
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aiso87 Pokaż wiadomość
ee tez bym wolala
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 23:09   #2864
truskaffka
Zakorzenienie

z torbamy avonuu to jest tak...ze super wygladaja w katalogu a w rzeczywistosci czesto jest zupelnie inaczej
and it teases you every night (..)
truskaffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 23:28   #2865
magrens
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MartaS1992 Pokaż wiadomość
Mam karte od kilku dni ale tego nie rozumiem...
Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
więc weekend dlatego mi odradzała tą kartę ze względu na ta opłatę roczną? Czy z innego powodu? A ta karta płatnicza czym się różni od kredytowej?
Żeby dostac kosmetyk to trzeba opłacić fakturę z avonu na 250zł czy ogólnie także inne zakupy się liczą np a sklepach? (bo ostatnio mamy kiepskie zamówienia)
magrens - a twoje zdanie - "Wydaję około 2000zł miesięcznie, więc odsetek mam ponad 4zł,
Mam konto w innym zupełnie banku nie związanym z Avonem i tam wpłacam pieniądze, które normalnie wydałabym na faktury Avonu czy zakupu za które płacę kartą, więc wpłacam te około 2000zł i tam mam naliczane miesięczne odsetki za trzymanie tej kwoty na koncie, czyli jak robię przelew za Avonową kartę, to odsetki na moim koncie zawsze przewyższają kwotę ubezpieczenia (te 4zł), więc tak naprawdę nie ponoszę tych kosztów

Avon nie ma kart płatniczych, kartę płatnicza to taka wydawana do rachunku bankowego, żeby z niej korzystać musisz mieć pieniądze na koncie, a na kredytowej nie, bo pobierasz kasę z limitu środków jaki został Ci przyznany

żeby otrzymac prezent trzeba zapłacić za fakturę 250zł lub za zakupy, ale tylko w sklepie Avonu

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Generalnie karta płatnicza jako taka nie występuje, bo się je dzieli na debetowe, internetowe, kredytowe.

Ta z avonu jest kredytowa, czyli nie majac srodkow na koncie, mozesz nia placic i w ten sposob zaciagasz w banku kredyt na kwote zakupow. Przez czas okreslony przez bank masz czas na splacenie tego kredytu bez konsekwencji w postaci odsetek. Ale jak sie przekroczy ten termin lub splaci tylko czesc, to bank nalicza odsetki, ktore sa bardzo wysokie, dlatego pewnie weekend ja odradzala.

To tak w skrocie, bo bankowcem nie jestem, wiec moge sie mylic.
dokładnie tak, a dodatkowo wypłacając kasę z bankomatu też płacisz odsetki, bo nieoprocentowany kredyt masz tylko przy zakupach bezgotówkowych, czyli gdy przy kasie lub w internecie płacisz kartą

Cytat:
Napisane przez weekend Pokaż wiadomość
Przeczytaj cała umowę, zwł. to co piszą najmniejszym drukiem, spytaj czy ubezpieczenie jest obowiązkowe, może nie jest, to zrezygnuj, nie widzę sensu zabezpieczac się skoro będziesz płacić przed terminem
ubezpieczenie jest obowiązkowe, jest to ubezpieczenie od kradzieży, niepowołanego użycia karty przez osoby trzecie, bank wtedy zwraca wyłudzone pieniądze, ale nie wiem jak to działa w praktyce, bo nie miałam takiej sytuacji

jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz
magrens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 23:40   #2866
magrens
Raczkowanie

Na wiosnę jest promocja karty i wraz z podpisaniem umowy dostajesz gratis kolorowy zestaw kosmetyków projektu Cynthii Rowley, czyli kosmetyczka, tusz, błyszczyk i puder w kompakcie.
Dodatkowo za aktywację karty na stronie Avon dostajesz 10zł w postaci bonu, który pomniejsza fakturę.
Kosmetyki za platności kartą są różne, pamiętam, że były sss krem do ciała zimowa miękkość, planet spa żel pod prysznic, Solutions żel pod oczy, SSS tonik do ciała ujędrniający, Solutioms peeling do ciała z granatem, Błyszczyk do ust, teraz ma być Planet Spa tonizujący żel do ciała Wody Mineralne Islandii

Termin do spłaty zaciągniętego kredytu jest zawsze tym samym dniem, ja mam co miesiąc płaność do 10, więc nie jest to ruchome i zależne od daty robienia zakupów. Po prostu masz miesiąc na wydawanie kasy, a potem kilkanaście dni na spłatę, wtedy ja spłacam całość zadłużenia. Raz w miesiącu dostajesz pocztą wyciąg do domu, żeby posprawdzać sobie wszystkie transakcje, a masz też wgląd do tego kredytu przez internet na stronie www.gem24.pl

Acha, obliczyłam, że z tej odłożonej na innym koncie kwoty mam zawsze około 9-10zł, więc ta opłata 4zł jest dla mnie nieistotna, bo i tak mam więcej za trzymanie tej kasy na innym koncie.
magrens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 11:11   #2867
Monniq
Raczkowanie

GG do Monniq

Cytat:
Czy KTOŚ wie COŚ o weekendowej torbie avon? a może Ktoś posiada.. ? chętnie pooglądam zdjęcia i wysłucham opinii
Ja posiadam. Jest naprawdę pojemna, tak w sam raz na jakiś krótki wyjazd lub wypad na basen albo siłownię. Kolor jasno zielony, materiał matowy, sztywne rączki, motyw kwiatowy pokrywa praktycznie większą część torby. Jak dla mnie to taka wesoła propozycja na wiosnę i lato.
Zdjęcia w katalogu dość wiernie oddają, to jak wygląda.
Poza tym na wątku dotyczącym zdjęć produktów i katalogów Avon fotki wkleiła majula, tutaj jest link, post numer 318 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=207409&page =5

w tej sprawie proszę o kontakt na PW
Monniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 11:23   #2868
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Cytat:
Ten wątek zdecydowanie bardziej pasuje do wątku o Avonie Łączę
Stary 2008-04-11, 11:55   #2869
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja z kolei mam pytanko odnośnie żelu pod prysznic Interact - czy jest to wersja do włosów i ciała czy tylko do ciała?Mój TŻ uwielbia te żele ale niestety już je wycofali a zapasu nie zrobiłam. Poza tym liczę ,że zmienią opakowanie i wróci jako nowość. Jakoś nie wyobrażam sobie mojego faceta kąpiącego się żelem naturals.
Cytat:
Cytat:
wcześniej kupowałam mu te z linii For Men ale jak spróbował full speeda i toucha to zachwalał pod niebiosa i stwierdził,że chce tylko te, bez względu na zapach choć lepiej jak ma żel i wodę w jednym zapachu. Interact miał wodę zapach mu się podobał, więc żel też zechce choć teraz używa i'mperfect.
Surrender for Him, Black Suede Touch, Individual Blue, Midnight i Blue Rush - te na bank, a być może i inne, ale od ponad miesiąca bezskutecznie czekam na odpowiedź z Warszawy
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 12:30   #2870
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Surrender for Him, Black Suede Touch, Individual Blue, Midnight i Blue Rush - te na bank, a być może i inne, ale od ponad miesiąca bezskutecznie czekam na odpowiedź z Warszawy
znalazłam jakiś wiekowy katalog , w którym mam informację ,że żel m.in. interact jest do ciała i włosów.
Czy dosyłają Wam już torby Eleanor ? ja nie składałam w 2 terminie więc jeszcze nie mam ale składam w 3 i jestem ciekawa czy już je dosyłają?
Stary 2008-04-11, 12:40   #2871
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez dorocia235 Pokaż wiadomość
a biżuterie dostalaś?
tak, biżuterię dostałam a zamiast torebki prezent przeprosinowy

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy którejś z Was już przysłali te kosmetyki z tego konkursu?
niestety jeszcze nie. Będą w jakiś sposób informować o przesyłce bo nie korzystam z karty z której wysłałam wygranego sms'a

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
jest już oferta internetowa do K06
zaraz muszę przejrzeć
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 16:47   #2872
ilo16na
Zakorzenienie

Mam takie pytanko.

Czy wy takze nie widzicie w katalogu 07 ołówka do kresek z gabeczka ktory w obecnym katalogu (6) jest za 9.90.

Widze natomiast go w k8 ale po 13.90.

Bo zamowilam sobie na razie sliwkowa a bym chciala tez brazowa
ale w k 7 nie ma chyba a w k8 drozej.
Ale najpierw chcialabym przetestowac-choc ma dobre opinie na KWC.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 17:45   #2873
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
fotki wkleiłam, torba jest dość duża, da się fajnie założyć na ramię, nie ma żadnych problemów, A4 mieści na styk tzn same kartki zmieszczą się na styk natomiast teczka taka na format A4 zmieści się ale wtedy zamek się nie zapnie w środku ma małą kieszonkę na zamek i kieszonkę na telefon, ja ją bardzo lubię nosi mi się fajnie
Ja też mam tą torbę i bardzo ją lubię. I przedwczoraj ku mojemu zaskoczeniu, okazało się że swobodnie mieści teczkę A4 tylko nie w pionie, a w poziomie i można ją wtedy zapiąć
Samą torbę polecam.

A z braków - z wczorajszej faktury - szminka Glass Reflections Nude i z netto złote serum Anew.
I jeszcze mam już zafakturowaną Eleanorę
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 18:08   #2874
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Czy wy takze nie widzicie w katalogu 07 ołówka do kresek z gabeczka ktory w obecnym katalogu (6) jest za 9.90.
z tego co patrzyłam to nie ma tego ołówka w K7..

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
Ja też mam tą torbę i bardzo ją lubię. I przedwczoraj ku mojemu zaskoczeniu, okazało się że swobodnie mieści teczkę A4 tylko nie w pionie, a w poziomie i można ją wtedy zapiąć
Samą torbę polecam.
ooo ciekawy sposób na to bym nie wpadła zaraz pójdę wypróbować
Stary 2008-04-11, 21:32   #2875
koteceqq
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was wie już coś więcej o tym kremie nadającym włosom słoneczne refleksy? Czy to jest coś w rodzaju farby, że bedzie widać "odrosty" ? czy to na trwale farbuje??

Czy tak jak szampon, ze po iluśtam razach się zmyje?
Ja sobie go ostatnio zamowilam i poczynilam dzis pierwsze proby.

Odrosty widac prawie od razu przynajmniej u mnie bo ciezko ta szczoteczka nalozyc krem od nasady.

Problem jest z suszeniem wlosow po aplikacji, musialam pol godziny spedzic z suszarka w rece, a co by bylo jakbym zostawila do samodzielnego wyschniecia...
Kosmetyk dla ludzi z masa czasu.
Co do dzialania to zaskakujaco szybko pojawily sie u mnie efekty bo juz po 1 razie.
A co do trwalosci to raczej jest to na stale poniewaz znajduje sie tam skladnik rozjasniacza ale jakis "lzejszy".

Jeszcze minusy:
Wlosy po aplikacji i wyschnieciu sa obciazone, jakby tluste (ja musialam je umyc bo nie wyobrazam sobie jutro meczyc sie z takimi wlosami).
Zapach: raczej przyjemny, zaluje ze szampony z naturalsa tak dlugo nie pachna
Stary 2008-04-11, 21:36   #2876
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez koteceqq Pokaż wiadomość
Jeszcze minusy:
Wlosy po aplikacji i wyschnieciu sa obciazone, jakby tluste (ja musialam je umyc bo nie wyobrazam sobie jutro meczyc sie z takimi wlosami).
Chyba logiczne, że po farbowaniu myje się włosy.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 21:46   #2877
ilo16na
Zakorzenienie

Mam takie pytanie od osob ktore zapoznaly sie ze szminka z diamentowym polyskiem-nowosc w k7.

Jak wypada w porownaniu z szminka nablyszczajaca i diamentowa- chodzi o wielkosci tych drobinek i trwalosc.

Wiem ze diamentowa jest trwala -mamie kupilam na gwiazdke ale ma duze drobinki,nablyszczajacej mam probki i fajna jest ale bardzo nie trwala i dla mnie slabo blyszczy.

Kusi mnie ta z diamentowym polyskiem

Stary 2008-04-11, 21:52   #2878
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie od osob ktore zapoznaly sie ze szminka z diamentowym polyskiem-nowosc w k7.

Jak wypada w porownaniu z szminka nablyszczajaca i diamentowa- chodzi o wielkosci tych drobinek i trwalosc.

Wiem ze diamentowa jest trwala -mamie kupilam na gwiazdke ale ma duze drobinki,nablyszczajacej mam probki i fajna jest ale bardzo nie trwala i dla mnie slabo blyszczy.

Kusi mnie ta z diamentowym polyskiem
tak jak pisałam, ona jest podobna do Glass Reflection. Ma malutkie błyszczace drobinki, a nie takie jak Diamentowa.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 21:56   #2879
MySSaaa
Zadomowienie

hej a ja dzisiaj po szkoleniu Akademii Urody :P bylo bardzo ciekawie zamowienie zlozylam,czekam na paczke... z katalogu 6 bardzo duzo rzeczy upatrzylam..tylko skad $$$ :PP
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-11, 21:58   #2880
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
tak jak pisałam, ona jest podobna do Glass Reflection. Ma malutkie błyszczace drobinki, a nie takie jak Diamentowa.
Glass Reflection tez w miare pamietam.Ze fajnie blyszczala i miala raczej jasne kolorki.
A jak trwalosc ten nowej z diamentowym polyskiem?

I jest jakas roznica miedzy nablyszczajaca a nablyszczajaca z diamentowym polyskiem?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości