|
|
#2851 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2185 |
|
|
|
|
#2852 |
|
Zadomowienie
|
co do oferty to kusi szalenie.Ja z kolei mam pytanko odnośnie żelu pod prysznic Interact - czy jest to wersja do włosów i ciała czy tylko do ciała?Mój TŻ uwielbia te żele ale niestety już je wycofali a zapasu nie zrobiłam
. Poza tym liczę ,że zmienią opakowanie i wróci jako nowość. Jakoś nie wyobrażam sobie mojego faceta kąpiącego się żelem naturals .a poza żelem to pewnie kupię balsam perceive i pur blankę , żel p/prysz.wody islandii(już go miałam i jest super)z tą mgiełką na próbę i spray naturals . |
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy kulki avon active zostały wycofane całkiem? Nie zauważyłam tego, a mam wierną klientkę która je co jakiś czas zamawiała. I teraz chciała i szukam w katalogach dwóch i w żadnym nie ma
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja uwielbiam zapach jego ciałka po tym żelu ![]()
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pytam bo jest w internetowej dziękuję ![]() Co do żeli fajny jest ten drzewny - "Woody" z Naturalsów ![]() Dlaczego piszecie TŻ :P? pytałam wcześniej ale zero odpowiedzi ;p czemu taki skrót?
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#2856 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
do usług
|
||
|
|
|
#2857 |
|
Rozeznanie
|
jest już oferta internetowa do K06
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Właśnie się dopatrzyłam, że w 7 i 8 są Mam jedną w szafie to na razie sprzedam i będzie musiała poczekać na kolejne jak b ędzie chciała Złożyłam zamówienie na 3. termin z K05.
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#2860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wcześniej kupowałam mu te z linii For Men ale jak spróbował full speeda i toucha to zachwalał pod niebiosa i stwierdził,że chce tylko te, bez względu na zapach choć lepiej jak ma żel i wodę w jednym zapachu. Interact miał wodę zapach mu się podobał, więc żel też zechce choć teraz używa i'mperfect. |
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torba Avon
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6953678 |
|
|
|
|
#2863 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
z torbamy avonuu to jest tak...ze super wygladaja w katalogu a w rzeczywistosci czesto jest zupelnie inaczej
|
#2865 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Avon nie ma kart płatniczych, kartę płatnicza to taka wydawana do rachunku bankowego, żeby z niej korzystać musisz mieć pieniądze na koncie, a na kredytowej nie, bo pobierasz kasę z limitu środków jaki został Ci przyznany żeby otrzymac prezent trzeba zapłacić za fakturę 250zł lub za zakupy, ale tylko w sklepie Avonu Cytat:
Cytat:
jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz |
|||
|
|
|
#2866 |
|
Raczkowanie
|
Na wiosnę jest promocja karty i wraz z podpisaniem umowy dostajesz gratis kolorowy zestaw kosmetyków projektu Cynthii Rowley, czyli kosmetyczka, tusz, błyszczyk i puder w kompakcie.
Dodatkowo za aktywację karty na stronie Avon dostajesz 10zł w postaci bonu, który pomniejsza fakturę. Kosmetyki za platności kartą są różne, pamiętam, że były sss krem do ciała zimowa miękkość, planet spa żel pod prysznic, Solutions żel pod oczy, SSS tonik do ciała ujędrniający, Solutioms peeling do ciała z granatem, Błyszczyk do ust, teraz ma być Planet Spa tonizujący żel do ciała Wody Mineralne Islandii Termin do spłaty zaciągniętego kredytu jest zawsze tym samym dniem, ja mam co miesiąc płaność do 10, więc nie jest to ruchome i zależne od daty robienia zakupów. Po prostu masz miesiąc na wydawanie kasy, a potem kilkanaście dni na spłatę, wtedy ja spłacam całość zadłużenia. Raz w miesiącu dostajesz pocztą wyciąg do domu, żeby posprawdzać sobie wszystkie transakcje, a masz też wgląd do tego kredytu przez internet na stronie www.gem24.pl Acha, obliczyłam, że z tej odłożonej na innym koncie kwoty mam zawsze około 9-10zł, więc ta opłata 4zł jest dla mnie nieistotna, bo i tak mam więcej za trzymanie tej kasy na innym koncie. |
|
|
|
#2867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdjęcia w katalogu dość wiernie oddają, to jak wygląda. Poza tym na wątku dotyczącym zdjęć produktów i katalogów Avon fotki wkleiła majula, tutaj jest link, post numer 318 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=207409&page =5
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączę
|
|
|
#2869 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy dosyłają Wam już torby Eleanor ? ja nie składałam w 2 terminie więc jeszcze nie mam ale składam w 3 i jestem ciekawa czy już je dosyłają? |
|
|
|
|
#2871 | |
|
Wtajemniczenie
|
tak, biżuterię dostałam a zamiast torebki prezent przeprosinowy
Cytat:
![]() zaraz muszę przejrzeć
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanko.
Czy wy takze nie widzicie w katalogu 07 ołówka do kresek z gabeczka ktory w obecnym katalogu (6) jest za 9.90. Widze natomiast go w k8 ale po 13.90. Bo zamowilam sobie na razie sliwkowa a bym chciala tez brazowa ale w k 7 nie ma chyba a w k8 drozej. Ale najpierw chcialabym przetestowac-choc ma dobre opinie na KWC.
|
|
#2873 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i można ją wtedy zapiąć Samą torbę polecam. A z braków - z wczorajszej faktury - szminka Glass Reflections Nude i z netto złote serum Anew. I jeszcze mam już zafakturowaną Eleanorę
|
|
|
|
|
#2874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odrosty widac prawie od razu przynajmniej u mnie bo ciezko ta szczoteczka nalozyc krem od nasady. Problem jest z suszeniem wlosow po aplikacji, musialam pol godziny spedzic z suszarka w rece, a co by bylo jakbym zostawila do samodzielnego wyschniecia... Kosmetyk dla ludzi z masa czasu. Co do dzialania to zaskakujaco szybko pojawily sie u mnie efekty bo juz po 1 razie. A co do trwalosci to raczej jest to na stale poniewaz znajduje sie tam skladnik rozjasniacza ale jakis "lzejszy". Jeszcze minusy: Wlosy po aplikacji i wyschnieciu sa obciazone, jakby tluste (ja musialam je umyc bo nie wyobrazam sobie jutro meczyc sie z takimi wlosami). Zapach: raczej przyjemny, zaluje ze szampony z naturalsa tak dlugo nie pachna
|
|
|
#2876 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Chyba logiczne, że po farbowaniu myje się włosy.
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie od osob ktore zapoznaly sie ze szminka z diamentowym polyskiem-nowosc w k7.
Jak wypada w porownaniu z szminka nablyszczajaca i diamentowa- chodzi o wielkosci tych drobinek i trwalosc. Wiem ze diamentowa jest trwala -mamie kupilam na gwiazdke ale ma duze drobinki,nablyszczajacej mam probki i fajna jest ale bardzo nie trwala i dla mnie slabo blyszczy. Kusi mnie ta z diamentowym polyskiem
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
hej
a ja dzisiaj po szkoleniu Akademii Urody :P bylo bardzo ciekawie zamowienie zlozylam,czekam na paczke... z katalogu 6 bardzo duzo rzeczy upatrzylam..tylko skad $$$ :PP
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak trwalosc ten nowej z diamentowym polyskiem? I jest jakas roznica miedzy nablyszczajaca a nablyszczajaca z diamentowym polyskiem?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Bo zbieram sie żeby go sobie zamówić tak na próbe ale wole się zapytac czy warto
Z góry dzięki za odpowiedź 
. Poza tym liczę ,że zmienią opakowanie i wróci jako nowość. Jakoś nie wyobrażam sobie mojego faceta kąpiącego się żelem naturals
.
Nie zauważyłam tego, a mam wierną klientkę która je co jakiś czas zamawiała. I teraz chciała i szukam w katalogach dwóch i w żadnym nie ma 

a może Ktoś posiada.. ? chętnie pooglądam zdjęcia i wysłucham opinii
w tej sprawie proszę o kontakt na PW