Sierpniówki 2017 ♥ cz.3 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-13, 16:19   #4891
emdzik
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Mnie od kilku dni strasznie ciągnie na słodkie..
A myślałam że w tej'ciąży się uwolnie'od'słodyczy 😅

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 16:44   #4892
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Mnie od kilku dni strasznie ciągnie na słodkie..

A myślałam że w tej'ciąży się uwolnie'od'słodyczy 😅
No mnie ciągnie od jakichś dwóch miesięcy ale jak narazie dużo nie przytyłam ale brzuch mi wywaliło konkretnie. No ja dzisiaj miałam pracowity dzień, warzywka musiałam za siac, przygotować mięsa na pasztet i takie tam inne jak to przed świętami. Jutro jadę z mama do szpitala do taty i moze uda mi sie gdzieś na szybko do fryzjera wejść bo nie mogę na siebie w lustrze patrzeć. Dobra jestem bo przed świętami o tym nie pomyślałam jakoś głowy nie miałam...

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 16:47   #4893
oriane
Rozeznanie

Dzisiaj byłam na kontroli, wszystko dobrze, szyjka sprawdzona na samolocie i w usg i wszystko ok. Dzieci tylko podejrzane na usg bez jakiś szczegółowych badań. Morfologią się nie przejęła bo jak na ciąże nie ma tragedii, nadal mam jeść sorbifer 100mg, ale mogę zmniejszyć dawkę asparganinu bo już mnie nie łapią skurcze stóp. Na ból żeber espumisan lub esputikon bo to prawdopodobnie wzdęte jelita nie mają miejsca.

Ja tak mam smaka na słodycze, tak mnie ssie i święta będą. Jestem nieszczęśliwa i w rozpaczy. Nienawidzę cię cukrzyco 😀

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 16:50   #4894
Lalalandia
Rozeznanie

Oriane super ze wszystko ok😊
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 16:51   #4895
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
Martoolka - za dużo na jeden dzień, ja pewnie poryczałabym się w połowie twoich przygód, więc i tak podziwiam twoją cierpliwość do złośliwości rzeczy martwych
Dzięki Dzisiaj mam z tego niezły ubaw

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Martoolka to nie jest Twój dzień. Połóż się kochana i niczego już nie dotykaj 😉😘
Tak właśnie zrobiłam

Cytat:
Napisane przez _laurka Pokaż wiadomość
Artykuł o tym gdzie mamy pierwszeństwo w ciąży. W teorii bo w praktyce to wiadomo że ludzie wilkiem patrzą jak mają ciężarną przepuścić w kolejce
Dzisiaj pani w pepco mnie poprosiła bez kolejki. Przede mną stały matka z córką, myślałam, że mnie zjedzą żywcem

Cytat:
Napisane przez bianca30 Pokaż wiadomość
Matroolka, dzisiaj chyba jakis parszywy dzien bo i ja mam kiepski humor, nic mi nie wychodzi i czuje sie jakby przejechal mnie walec drogowy. Jeszcze ta pogoda wybitnie dobijajaca. Znowu ☠☠☠☠zi jak w kieleckim a tak juz ladnie bylo. Poplacze sie normalnie z bezsilnosci i beznadziei mojego losu.
Dzisiaj pogoda też kiepska, ale nastrój dużo lepszy. Mam nadzieję, że u Ciebie też lepiej

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Ej ej, niech bierze ktoras informatyczka na L4 naprawde jestem w trójce?
Miejsce 3, 404 posty

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
O losie. Mam nadzieję że już leżysz bezpiecznie w łóżku
To było wczoraj jedyne bezpieczne miejsce

Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, rzadko się odzywam bo nie chcę się żalić zbyt często Wczoraj wróciłam z kontroli po 23, więc już nie pisałam. Szew trzyma, ale najbliższe 4 tygodnie na pewno w łóżku..
Okazało się że prawdopodobnie nie niewydolność szyjki spowodowała to skracanie i rozwieranie tylko zakażenie, które wyszło przy posiewie dopiero. Podobno bardzo ciężko się to leczy. Jeszcze wyszło że większości antybiotyków używanych w tym przypadku nie toleruję, np. erytromycyny. Gin. zapisała mi dalacin, więc luteinę muszę zmienić na doustną niestety, no i do tego aspargin i nospa. Zdziwiła się że nie dali mi żadnych antybiotyków w szpitalu, bo te zakażenia nie tylko dla mnie mogą być niebezpieczne ale i u małego mogą spowodować liczne komplikacje.

A z dobrych wiadomości, Stasiu ma 720g i trzyma się dzielnie

W najbliższym czasie czeka mnie też glukoza, czy dziewczyny z Poznania mogą polecić jakieś miejsce, muszę znaleźć w miarę dogodne przy moim łóżkowym stylu życia..
Cudny ten Twój synek
Dacie radę!
U mnie w laboratorium diagnostyki jest kanapa, ale niestety mieszkam 50 km od Poznania
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 16:52   #4896
Lalalandia
Rozeznanie

Ja kocham słodycze od zawsze i na zawsze i nie mam oporów żeby zjeść i polowe pudełka ptasiego mleczka mniami😋 Co tez dzisiaj uczyniłam z wielka radoscia😀😀😁
Stary 2017-04-13, 17:05   #4897
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
biedna, dzisiaj lepiej? mąż przeżył ?
Mąż uznał, że najlepszą obroną jest atak i chociaż ja byłam pokojowo nastawiona, to on dolał oliwy do ognia Na szczęście później mu się przypomniało, że jestem w ciąży i przeprosił

Cytat:
Napisane przez gunis Pokaż wiadomość
Mnie gin straszył, że wsadzi do szpitala, bo do 17 tygodnia nie przytylam ani kilo.
Zapytałam się tylko, czy jest pewny, ze na diecie szpitalnej nie schudne jeszcze bardziej. Mina mu zrzedla i już nie ruszał tematu
Mistrzyni ciętej riposty

Cytat:
Napisane przez gunis Pokaż wiadomość
Chciałam sprzątanie zostawić sobie na jutro i sobote, dzisiaj ogarnęłam tylko przedpokój (zrobiliśmy z niego trochę taka graciarnie) i już padam na twarz :/
Jutro jeden pokój, w Sobotę w kuchni.
Święta i tak sie odbeda, nawet jeśli nie posprzatam sypialni
No nie wiem..., podobno Jezus przyjdzie i sprawdzi czy wszystkie kąty dokładnie wysprzątane

A tak serio, to ja na Święta nie robię nic, ten jeden jedyny raz w życiu

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam na kontroli, wszystko dobrze, szyjka sprawdzona na samolocie i w usg i wszystko ok. Dzieci tylko podejrzane na usg bez jakiś szczegółowych badań. Morfologią się nie przejęła bo jak na ciąże nie ma tragedii, nadal mam jeść sorbifer 100mg, ale mogę zmniejszyć dawkę asparganinu bo już mnie nie łapią skurcze stóp. Na ból żeber espumisan lub esputikon bo to prawdopodobnie wzdęte jelita nie mają miejsca.
Gratki

Ja dziś wyjątkowo zjadłam słodkości. Najpierw lody od sowy, a później ciastko francuskie u kumpeli. Czuję, że do krzywej cukrowej nie ruszę już słodkiego

W ogóle przez 2 dni było już lepiej z moim apetytem, a od wczoraj znów lipa. Mój żołądek chyba nie ma miejsca
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 17:37   #4898
SportMama
Raczkowanie

Śliczny Stasio.Ja też ostatnio pozwoliłam sobie na słodkie.Doszłam do wniosku,że i tak przytyłam konkretnie,to co sobie żałować...Zjadłam przez 3 dni całą czekoladę.Od kilku lat takiej rozpusty nie miałam....No,ale tyję tylko w brzuchu i piersiach,więc może nie będzie tak tragicznie....z miseczki B już D jest....i 96 w brzuchu.
SportMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 17:47   #4899
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Za mało tzn. ile? Mój gin jest zdania, że jeśli dziecko rozwija się prawidłowo, nie ma sensu przykładać wagi do kilogramów...
1kg, ale ja jak pisałam mam trochę zbędnego tłuszczyku
MademoiselleB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 17:51   #4900
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Hmm, mam tyle samo wzrostu i jak wazylam 48 kg to wygladalam jak anorektyczka
Bo ty chyba też dużo od figury zależy... Kiedy ważyłam 47 kg wszyscy wokół mi mówili, że super wyglądam - zdrowo i szczupło. Mój TŻ był zachwycony Moja mama w swojej bezpardonowości zawsze mi po przekroczeniu 50-52kg mówiła, żebym tyle nie jadła, bo niedługo nie zmieszczę się w drzwiach (sic!). Grubo nie wyglądam, ale rzeczywiście mocno się zaokrąglam, kiedy polecę nad 52. Przed ciążą ważyłam 54kg i nie czułam się atrakcyjnie - mój TŻ i rodzice też mnie namawiali dyskretnie do diety i ćwiczeń Pamiętam, że jak opędzlowałam w święta kilka kawałków smażonej ryby, tata rzucił: "Ty to wszystko zjadłaś? Oszalałaś? Przecież to jest smażone - wiesz, ile to ma kalorii?!".

Teraz też czuję presję otoczenia, żeby nie przytyć dużo w ciąży, zwłaszcza ze strony mamy Nie dietuję się, ani nie morduję ćwiczeniami, bo zbyt dużą hedonistką jestem na takie rzeczy i lubię codzienne lenistwo i drobne przyjemności, ale staram się też sobie nie folgować.

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez _laurka Pokaż wiadomość
O boże, dlatego nie czytam innych forum żeby nie wkręcać sobie różnych rzeczy.
Ja wbiłam sobie w głowę że pierwsze trzy miesiące są najgorsze. Jak minęły żyje ze świadomością że już nic złego się nie wydarzy. I tego się trzymam

O matko, ja miałam gigantyczną wkrętę po przeczytaniu wywiadu z Lilly Allen o jej poronieniach. Jedno z dzieci obkręciło jej się pępowiną za mocno i udusiło się w 6 mc. Myślałam po tym tekście, że będę biegać co tydzień na USG...
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 18:09   #4901
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Bo ty chyba też dużo od figury zależy... Kiedy ważyłam 47 kg wszyscy wokół mi mówili, że super wyglądam - zdrowo i szczupło. Mój TŻ był zachwycony Moja mama w swojej bezpardonowości zawsze mi po przekroczeniu 50-52kg mówiła, żebym tyle nie jadła, bo niedługo nie zmieszczę się w drzwiach (sic!). Grubo nie wyglądam, ale rzeczywiście mocno się zaokrąglam, kiedy polecę nad 52. Przed ciążą ważyłam 54kg i nie czułam się atrakcyjnie - mój TŻ i rodzice też mnie namawiali dyskretnie do diety i ćwiczeń Pamiętam, że jak opędzlowałam w święta kilka kawałków smażonej ryby, tata rzucił: "Ty to wszystko zjadłaś? Oszalałaś? Przecież to jest smażone - wiesz, ile to ma kalorii?!".

Teraz też czuję presję otoczenia, żeby nie przytyć dużo w ciąży, zwłaszcza ze strony mamy Nie dietuję się, ani nie morduję ćwiczeniami, bo zbyt dużą hedonistką jestem na takie rzeczy i lubię codzienne lenistwo i drobne przyjemności, ale staram się też sobie nie folgować.

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

O matko, ja miałam gigantyczną wkrętę po przeczytaniu wywiadu z Lilly Allen o jej poronieniach. Jedno z dzieci obkręciło jej się pępowiną za mocno i udusiło się w 6 mc. Myślałam po tym tekście, że będę biegać co tydzień na USG...

no nie moge..z ta waga i ludzmi to naprawde jest masakra ja jak calyczas gdzies 56-58 kg wazylam przed ciaza to wszyscy mi mowili ze anoreksja chodzaca - oczywiscie myslalam ze ich wszystkich powybijam za te teksty. A jak wy piszecie ze okolo 50 wazylyscie to wam zabraniali jesc i i namawiali do diety. Przeciez to waga jak u nastolatki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-13, 18:17   #4902
judis
Zadomowienie

U mnie ostatnio dzień bez słodyczy to dzień stracony. Na początku żeby sobie humor poprawić a teraz już mi w nawyk weszło. W moim trybie leżącym skutki mogą być hmm, takie że jak w końcu będę mogła wstać to się nie udźwignę

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

No i mąż niestety nie gotuje zbyt często, więc przywozi mi gotowce i wczoraj miałam pizzę na obiad

judis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 18:25   #4903
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
U mnie ostatnio dzień bez słodyczy to dzień stracony. Na początku żeby sobie humor poprawić a teraz już mi w nawyk weszło. W moim trybie leżącym skutki mogą być hmm, takie że jak w końcu będę mogła wstać to się nie udźwignę

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

No i mąż niestety nie gotuje zbyt często, więc przywozi mi gotowce i wczoraj miałam pizzę na obiad

spokojnie wszystkie dodatkowe słodyczowe kilogramy zrzucimy jak sie maluchy urodza a kiedy mamy je jesc jak nie teraz..
moja niunia uwielbia slodycze i tak wariuje jak cos zjem wiec jak tu sobie odmowic jak dzidiz to tak bardzo smakuje
Stary 2017-04-13, 18:37   #4904
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
no nie moge..z ta waga i ludzmi to naprawde jest masakra ja jak calyczas gdzies 56-58 kg wazylam przed ciaza to wszyscy mi mowili ze anoreksja chodzaca - oczywiscie myslalam ze ich wszystkich powybijam za te teksty. A jak wy piszecie ze okolo 50 wazylyscie to wam zabraniali jesc i i namawiali do diety. Przeciez to waga jak u nastolatki
Racja. Nie dogodzisz ludziom, zwłaszcza rodzince
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 18:54   #4905
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Racja. Nie dogodzisz ludziom, zwłaszcza rodzince
taa rodzinka jest zawsze najlepsza
Stary 2017-04-13, 18:56   #4906
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Daj spokój, Ty jesteś tak szczuplutka, że Tobie nic nie zaszkodzi! Gorzej ze mną - niby niewiele ważę, a jestem wiecznym pączkiem, nawet kiedy ważyłam 47kg przy 163cm, sprawiałam wrażenie okrąglutkiej
a myslisz ze niby czemu wage trzymam. wlasnie dlatego ze nie jem takich rzeczy teraz mam 6 na plusie (tzn mialam 31.03. od tego momentu zyje w slodkiej nieswiadomości )

Cytat:
Hmm, mam tyle samo wzrostu i jak wazylam 48 kg to wygladalam jak anorektyczka
od budowy to pewnie zalezy

Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
moja niunia uwielbia slodycze i tak wariuje jak cos zjem wiec jak tu sobie odmowic jak dzidiz to tak bardzo smakuje
o to to

gwiazdek zostalo 5...zastanawiam sie czy zjesc na raz czy zostawic zeby maz mi gadal ze znow zzarlam cale opakowanie
Stary 2017-04-13, 19:02   #4907
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
a myslisz ze niby czemu wage trzymam. wlasnie dlatego ze nie jem takich rzeczy teraz mam 6 na plusie (tzn mialam 31.03. od tego momentu zyje w slodkiej nieswiadomości )

od budowy to pewnie zalezy

o to to

gwiazdek zostalo 5...zastanawiam sie czy zjesc na raz czy zostawic zeby maz mi gadal ze znow zzarlam cale opakowanie
proste .. powiedz mezowi ze to dzidzius sie domagal tych ostatnich gwiazdek jak moglas dziecku odmowic
Stary 2017-04-13, 19:10   #4908
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Jabym zjadla i tyle Te 5 to tak jakby juz ich nie bylo

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Znalazłam taki wózek

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 19:13   #4909
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Jabym zjadla i tyle Te 5 to tak jakby juz ich nie bylo

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Znalazłam taki wózek

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Bardzo ładny powóz 😊

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-13, 19:15   #4910
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość

Ja tak mam smaka na słodycze, tak mnie ssie i święta będą. Jestem nieszczęśliwa i w rozpaczy. Nienawidzę cię cukrzyco 😀
super że na badaniu wszystko dobrze i współczuję tej cukrzycy, rzeczywiście nie jest łatwo tak zupełnie zrezygnować z łakoci
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Mąż uznał, że najlepszą obroną jest atak i chociaż ja byłam pokojowo nastawiona, to on dolał oliwy do ognia Na szczęście później mu się przypomniało, że jestem w ciąży i przeprosił
ma szczęście mój też czasem się zagalopuje i wtedy przeprasza, wczoraj mnie wkurzył przez telefon to odłożyłam słuchawkę, zaraz dzwonił, żeby przepraszać, ale ja wtedy szlochałam więc jak wrócił to się musiał gęsto tłumaczyć hormony
Cytat:

kochana, po pierwsze jak pamiętam to ty jesteś szczypiorek a po drugie musisz mieć jakieś przyjemności

crescent, cesarskie cięcie, madmoiselle
dobijacie mnie tą wagą 50 kg na pocieszenie przeczytałam dzisiaj, że to w ciąży z wiekiem więcej się przybiera a ja jestem tutaj najstarsza, tadam ale mam przywilej
Stary 2017-04-13, 19:28   #4911
magia_to_ja
Madi

Serenely za jutrzejszą koagulacje siatkówki

magia_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 19:51   #4912
SportMama
Raczkowanie

Ja tam też z dużo ważących przed ciążą ok 65 kg.....i naprawdę w tej wadze nie wyglądałam źle,choć u mnie 165 cm. (Ubrania M).Jak w szpitalu zjechałam poniżej 60 to nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze...Więc nie waga jest wyznacznikiem tego jak wyglądamy. Oglądałam zdjęcia jak byłam nastolatką,ważyłam dużo mniej,ale gorzej wyglądałam,bo do aktywności fizycznej było mi daleko.Choć teraz waga mnie przeraża,ale nadal się mierzę.....a ważę tylko u lekarza.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
Serenely za jutrzejszą koagulacje siatkówki
Ja też trzymam!!!
Stary 2017-04-13, 20:04   #4913
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
super że na badaniu wszystko dobrze i współczuję tej cukrzycy, rzeczywiście nie jest łatwo tak zupełnie zrezygnować z łakoci

ma szczęście mój też czasem się zagalopuje i wtedy przeprasza, wczoraj mnie wkurzył przez telefon to odłożyłam słuchawkę, zaraz dzwonił, żeby przepraszać, ale ja wtedy szlochałam więc jak wrócił to się musiał gęsto tłumaczyć hormony

kochana, po pierwsze jak pamiętam to ty jesteś szczypiorek a po drugie musisz mieć jakieś przyjemności

crescent, cesarskie cięcie, madmoiselle
dobijacie mnie tą wagą 50 kg na pocieszenie przeczytałam dzisiaj, że to w ciąży z wiekiem więcej się przybiera a ja jestem tutaj najstarsza, tadam ale mam przywilej
Dziękuję, ale mi do 50 kg baaaardzo daleko i też należę do starszych mam na tym forum
Stary 2017-04-13, 20:12   #4914
itakasia
Zakorzenienie

judka
co to za bryka? i zapomniałam napisać o foteliku - jakiś taki kosmiczny nie?

mój mąż po raz kolejny pojechał wieczorem do rodziców, którzy maja remont łazienki, powoli mam już dość jeden wielki chaos a ja tak nie lubię

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez MademoiselleB Pokaż wiadomość
Dziękuję, ale mi do 50 kg baaaardzo daleko i też należę do starszych mam na tym forum
nie wiem bo nie ma cię na liście przyznaj się jaki rocznik? muszę się trzymać jakiejś teorii
Stary 2017-04-13, 20:31   #4915
oriane
Rozeznanie

Hahaha wy tu piszecie o jakiś 48-52 kg, a ja startowałam z 72kg. To ja jestem w ogóle jakimś wynaturzonym wielorybem chyba
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 20:32   #4916
SportMama
Raczkowanie

oj najstarsza to chyba ja
Stary 2017-04-13, 20:34   #4917
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
judka

mój mąż po raz kolejny pojechał wieczorem do rodziców, którzy maja remont łazienki, powoli mam już dość jeden wielki chaos a ja tak nie lubię

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

nie wiem bo nie ma cię na liście przyznaj się jaki rocznik? muszę się trzymać jakiejś teorii
33 jako, że z grudnia - ale rocznikowo to 34

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-13, 20:37   #4918
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
judka

to jest jakis dada paradiso
https://centrumhandlowe.net/pl/glown...wosc-2017.html
jeszcze mysle o tych
http://megaurwis.pl/wozek-roan-bass-...ed-wine-p21113

https://umalucha.pl/produkt/wozek-2w...oko-spacerowy/

dada najtanszy , anex najdrozszy

fotelik kosmiczny , ale czytalam o nim dobre opinie, no i wtestach tez ok wypada

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-13, 20:44   #4919
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
to jest jakis dada paradiso
https://centrumhandlowe.net/pl/glown...wosc-2017.html
jeszcze mysle o tych
http://megaurwis.pl/wozek-roan-bass-...ed-wine-p21113

https://umalucha.pl/produkt/wozek-2w...oko-spacerowy/

dada najtanszy , anex najdrozszy

fotelik kosmiczny , ale czytalam o nim dobre opinie, no i wtestach tez ok wypada
idę oglądać wózki, ja ostatnio jeździłam w bobasie Tutkiem granderem, nawet fajny, zwrotny, lekki, i ma fajnie zabudowaną gondolę
Cytat:
Napisane przez MademoiselleB Pokaż wiadomość
33 jako, że z grudnia - ale rocznikowo to 34
Cytat:
Napisane przez SportMama Pokaż wiadomość
oj najstarsza to chyba ja
ja w Dzień Kobiet skończyłam 38, mogę tyć
Stary 2017-04-13, 21:13   #4920
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
idę oglądać wózki, ja ostatnio jeździłam w bobasie Tutkiem granderem, nawet fajny, zwrotny, lekki, i ma fajnie zabudowaną gondolę

ja w Dzień Kobiet skończyłam 38, mogę tyć
przesyłam najlepsze zaległe życzenia urodzinowe
w naszym wieku 4 lata to już żadna różnica
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości