![]() |
#4051 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Wtajemniczenie
ski
|
Rozwarcie mam na palec.
Z tymże u mnie jest tak że jak nie urodze samoistnie do wtorku to w środę mam wywoływany poród 😉 tak czy siak będę mamą kwietniową 😛 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie czytaj internetowej Słońce.. ja czytałam w styczniu i wszystko to negatywy. Zazwyczaj ludzie się zala a nie cheala.. nie znalazłam motywacji dla siebie w styczniu. A jakoś wytrwałam! Głowa do góry i myśl pozytywnie 😘😘😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czekałam na Twoja odpowiedz bo zazwyczaj nasze objawy sie pokrywają :p Mohnka żebyś sie nie zdziwiła ze przenosisz Haha :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Wtajemniczenie
ski
|
Happiness, bo mój ginekolog wyjeżdża a przy innym nie chce rodzić. Z resztą ciążę mam donoszoną, skurcze krzyżowe mam ci chwile a małej od dłuższego czasu śpieszy sie na świat ☺
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wątpię, żebyś przenosiła, a nawet jeśli to pewnie i tak szybko pójdzie i raz dwa Maksiu wyskoczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Rozeznanie
|
Okropnie się wczoraj czułam .. byłam 5 razy w WC i nie siku .. 🙄 miałam okropne mdłości .. brzuch co chwilę się napinal i bolał mnie krzyż.. balam się nocy, że będę rodzić.
Bylam na zakupach i kupiłam sobie 4 koszyczki z curvera do łazienki. Promocja była z 40 na 30. Pani policzyla 3 więc wyszło 90 za 4 😏 brałam inne rzeczy więc jak wyszlam to się zorientowałam.. kupiłam też ręcznik 100x100 dla Małego bo miałam tylko jeden i biustonosz w Lidlu dorwalam tylko jeden 😒 spodni, bodziakow zero !!! 😔 Nic nie zostało... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7298535 6]Czekałam na Twoja odpowiedz bo zazwyczaj nasze objawy sie pokrywają ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Boję się tego... Dzisiaj znikam, że mi wywoływało poród bo miałam skurcze i wszystko ale akcja porodowa się nie rozkręcala i w końcu miałam CC ... A synek się nazywal Kosmodan. Szukałam w necie i nie ma czegoś takiego 🙄🤔😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Snilam.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Wtajemniczenie
ski
|
Czy u Was w lidly byly rozmiary biustonoszy 80D?????
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Bo u nas był każdy oprócz tego... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Mohnka w sumie racja, nikt nie napisze już jak się u niego skończyło i tylko nastrasza... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4062 |
Wtajemniczenie
ski
|
Mohnka, 39 tydzień 😉
![]() ![]() |
![]() |
#4063 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Spokojnie :p nie znamy dnia ani godziny :p Zrobiłam sobie na śniadanie jabłko kiwi i kawałek mojego ciasta Haha :p Dzis nic nie robie prócz obiadu :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Zakorzenienie
|
Mohnka, rozwalil mnie ten Kosmodan 😅
#4065 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Mnie też 🙄😁😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
Śnieeeg za oknem
![]() Mohnka - Kosmodan ![]() ![]() Justyna - kciuki za szpital! Jeśli chodzi o rozwarcia i twardnienia to majówki obalają wszelkie reguły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Rozeznanie
|
Kiedy ta promocja w Rossmanie na makijażowe ? 😀
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe cz. VI
Witam sie z rana
![]() Ja w nocy byłam z 3 razy na siku, ale juz sie tego nauczylam i sie nie rozbudzam nawet. Mam malutka lampke ledowa wpieta do kontaktu i nie razi po oczach, a TZ ustawil ja tak, ze zapala sie jak tylko wchodze do lazienki, wiec wygodnie mi z nia ![]() Dzisiaj czuje sie zupelnie dobrze, juz jestem glodna z rana, a to dobry znak ![]() Musze wstac i sie ubrac (nie mam ostatnio w co...) i zbierac sie na kontrole. Pogoda nie zachęca do wyjścia z łóżka... jakby mi ktoś do łóżka przyniósł kawę z cynamonem, to bym nie wychodziła ![]() Kosmodan ![]() ![]() A ja mialam dzisiaj dziwaczne sny jak zawsze... jakieś przemyty torebek chyba mi się śniły ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mom to be ![]() Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2017-04-19 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
Esor trzymam kciuki za dzisiaj
![]() My sie właśnie zbieramy i jedziemy do usc a pózniej do przychodni zapisać Maksia ![]() Matko dziewczyny rano obudziłam sie z taka plama na koszuli i twardymi i bolącymi piersiami, ze to masakra :/ dopiero po 14 bedzie laktator. Macie sprawdzone sposoby zeby troche sobie ulżyć? Próbowałam ręcznie treoche pokarmu upuścić ale cos kiepsko szło ![]() Nawet mi nie piszcie o śmierci zwierzaków i filmach, co je oglądam to rycze ![]() Kiwaczka a widzisz miałyśmy rodzic razem a wychodzi, ze bedzie obie mamami kwietniowymi :P Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej!! W moich stronach na piersi daje się liście kapusty, podobno pomaga też ciepły prysznic. Ale mama mówiła, że kapusta najlepsza ![]() Jak Maksiu? Kp czy mm? Czy obie metody? Jak noce? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
Czytałam o kapuście i chyba kupie sobie jak damy radę gdzies zajechać.
Jak narazie karmimy mm, czekam za laktatorem i chce mu dawać swój pokarm bo w szpitalu chetnie jadł jak udało mi sie cos ściągnąć ![]() ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4072 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nastawiłam ubranka i za chwilę zabieram się za prasowanie wczorajszych ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym tez sprobowala przystawic dziecko, nic tak nie ściągnie mleka jak maly ssak ![]()
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Czuję się paskudnie. Bardzo słaba noc. Brzuch się stawia i jest twardy jak skala od wczoraj. Od czasu do czasu bóle kręgosłupa i mdłości. Ledwo się dzisiaj ruszam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do walizki .... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Coś takiego: |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za rady, jak wrócę z usc i przychodni będę działać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#4077 |
Zadomowienie
|
Pojechaly!
![]() Koniec życia od posiłku do posiłku :P Teraz sobie z Małą odpoczywamy ![]() Kiwaczka bardzo bolą Cię te skurcze teraz? Ja mam wizytę we wtorek, ciekawa jestem czego się dowiem ![]() Wczoraj przeczytałam sobie opis 36 tygodnia z "Ciężarówki" i wypisz wymaluj jak u mnie;] Te kłucia na dole i odczucie że mała ma nisko glówkę, plus opuchnięcia stóp rankami ![]() Myślałam że te ukłucia jak szpilki to szyjka się skraca a tam piszą że to ścięgna i ogólnie miednica na dole się rozszerza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Hej hej!
Ja też trzymam kciuki za Esor ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Współczuję gości. Imię mi się bardzo podoba ![]() Cytat:
Ja też mam jakąś 1/3 tego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Polepszenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak, to chyba to. Dla mnie najbardziej dziwne i chyba stresująco-dołujące było to doświadczenie, że nie jestem już taka sprawna, że odczuwam ból, nie mogę chodzić, działać tak, jak dotąd. Dziewczyny pisały, że chciałyby urodzić, odzyskać swoje ciało. U mnie to nie do końca tak, bo ja bym chciała jeszcze Leonka ponosić, ale z tą sprawnością sprzed chociaż 3 tygodni... Wiem, wiem - trzeba zaakceptować, przeżyć ![]() Pisałyście wczoraj o TŻ. Mój TŻ jest bardzo zaangażowany w sprawy domowe, od zawsze. Sprząta, pierze, wiesza pranie. Sprząta na pewno dokładniej ode mnie. W szafkach ma porządek. Ogarnia lodówkę i zakupy. Rzadko gotuje, ale jak jest potrzeba, to oczywiście, potrafi smacznie. Tylko nie prasuje ![]() ![]() Wczoraj miałam wizytę. Następna już za tydzień - powiedziałam lekarzowi, że ja już nie będę czekać 3 tygodnie na wizytę, myślałam, że zaproponuje 2 tyg., a on tydzień. Ale dobrze, mnie to uspokaja. Leonek waży 2900 g, przepływy w porządku, wszystko wyglada dobrze. Szyjkę mam jeszcze długą. Miałam pobrane próbki do tych posiewów. Pożaliłam się pierwszy raz na wszystkie moje dolegliwości. Kłucia nie wynikają ze skracania szyjki, raczej z naporu główki/ciężaru dziecka na kanał rodny lub układ moczowy. Taka chyba moja uroda, muszę to przeżyć. Ciśnienie za to miałam 150/100. Dostałam receptę na leki, ale najpierw mam przez 3 dni monitorować ciśnienie. Wczoraj miałam 136/80, dziś 124/82, więc chyba to syndrom białego fartucha i wczorajszego wkurzenia całodziennego. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Super, że jesteś "wolna" wreszcie. Ja się dziś wybieram na fitness ciążowy, a potem spotkanie z koleżanką. Mam nadzieję, że jakoś tam dotrę... |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Przyczajenie
|
Dla mnie też kosmetyk Mustela sun jest drogi, dlatego szukałam tańszych cen w internecie. Polecam ci aptekę Melissa, tam są najniższe ceny. Warto sprawdzić i porównać z innymi aptekami lub drogeriami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Mamusia Luty 2016
|
Hej dziewczyny, ja tylko na szybko melduje, ze prawdopodobnie za 2-3 h narodzi się Agatka
![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.