![]() |
#4021 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Decorail współczuję straty. Nie mam psa ani kota ale w tamtym roku przed samą wigilią zdechł nasz kochany chomik. Ja z córką wyłyśmy pół nocy. Zwierzak to jednak członek rodziny.
Gornek i Anita się nie odzywają, pewnie zajęte swoimi pociechami.
#4022 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą jak człowiek tak przeżywa chorobę zwierzęcia to ja nie wiem, co z dzieciaczkiem będzie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4023 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahahha nie bij :p Ciasto wyszło bardzo dobre wiec sie zajadam a coca cola patrzy na mnie i nie wiem czy jej ulec :p ostatnio coraz cześciej ja pije :p Młoda przed chwila strasznie sie wypychala jak by mówiła "halo ciasto mi tu chce wyjsc" az cewka i tyłek zaczęły mnie bolec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Decorali strasznie mi przykro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Raczkowanie
|
Ja na wizycie u gina dostałam znowu skierowanie do szpitala, będę już leżeć do końca, jeszcze podejrzewa, że ma płyn w brzuszku, a do tej pory nic nie było 😭 tak się martwię, bo przeczytałam w internecie co to może oznaczać i wychodzi, że wszystko, wady wrodzone, zespół downa, nowotwory, wady metabolizmu i już nawet nie pamiętam co jeszcze, ale się wystraszylam ...
W ogóle, jest dokładnie 37t2d, waga 3700g ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi mama zawsze mówiła, że krzywda ludzka mnie nie rusza, a tylko jak jakieś zwierzę w filmie cierpi, to od razu rycze 😀 teraz nie mogę oglądać czasem takich trudnych tematów dotyczących dzieci... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4026 |
Rozeznanie
|
Efffpe, jakby to byl wczesniejszy tydzien ciazy, to baty porzadne by Ci sie nalezaly
![]() Justyna, duzy dzidziuś! Nie czytaj internetow, wszystko bedzie dobrze na pewno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4027 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie mogę oglądać krzywdy zwierząt, ale mordowanie ludzi mi nie przeszkadza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4028 |
Zadomowienie
|
aixa mamy podobny gust imieniowy
![]() ![]() ![]() Fajnie Decorail ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4029 |
Zakorzenienie
|
Inez - ja też tak mam, że jakieś filmiki z krzywdą zwierząt to mnie rozbijają psychicznie, a z ludzką już mniej - może
dlatego, że zwierzę z założenie jest bezbronne? Justyna - ooo tak, internetów nie ma co czytać - wiem to sama po sobie! zobaczysz, że Antoś będzie zdrowy jak rybka ![]() Bambi - dokładnie - na razie już nie kombinuję w ogóle, a za parę miesięcy jak ogarnę swoje nowe życie to będę próbować jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4030 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahah :p jeszcze bede rodzic z tymi w połowie maja :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Zadomowienie
|
Justyna a może to jakiś błąd lekarza? Myśl pozytywnie i tak jak dziewoje piszą, nie czytaj internetów
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4032 |
Zadomowienie
|
Decorail - Ah no starość robi swoje, niby człowiek przygotowany że może się coś stać ale jednak jest szok jak tak nagle.. Muszą się z tym pogodzić, czasami lepiej tak 'nagle' niż żeby zwierzaczek chorował i się męczył..
Moja najniższa hemoglobina to 9, później wzrosło na 9,3, później 10, później 10,3 a teraz spadło na 9,2. Nie wiem co to się dzieje :< Justyna - Oj kurcze.. już tak niewiele zostało, dasz radę ![]() ![]() Jak się Hania mało ruszała to teraz daje mamusi popalić, mój kochany łobuz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Justyna nie martw się na zapas i nie czytaj internetu. Wiem, że łatwo się mówi ale to pewnie jakiś błąd lekarza. Wcześniej nic nie widział a teraz nagle woda w brzuszku? A dlaczego będziesz leżeć do końca w szpitalu?
![]() |
#4034 |
Rozeznanie
|
Talusia, jak poziom żelaza masz w normie to po prostu zwiększyła się ilość płynów w organiźmie i hemoglobina została "rozcieńczona". Mój lekarz nie przejmuje się moją, bo żelazo mam okej.
Decorail, bardzo współczuję utraty psiaka. Ja sobie nie wyobrażam jak któreś z mojego zwierzyńca miałoby odejść. Wkurzają mnie te sikające koty i męczące psiaki, ale bardzo ich kocham 😍 Justyna, internet nie jest dobrym doradcą, trzeba myśleć pozytywnie! Musi być dobrze ![]() Moja dzidzia też ma fazy szaleństwa i trzymania mnie w niepewności ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
Zakorzenienie
|
Decorail, współczuję straty. Bardzo mi przykro i szkoda TŻta :-(.
Ja się zawsze wzruszam na PS. I love you. Jak ona wraca po stypie do domu i dzwoni do niego na komórkę i słucha jego głosu, no ryczę jak wariatka ![]() Esor, trzymam kciuki! Ciekawe, czy zaśniesz dzisiaj z podekscytowania ![]() Dziękuję za wszystkie gratulacje rocznicowe. Maz przyniosl jedzenie i kwiaty ![]() Emilka, ja tez od paru dni jakies rozbicie psychiczne, nie ogarniam. Wydaje mi sie, ze moje cialo probuje mi powiedziec "zwolnij, niedlugo rodzimy", bo oczyszczam się i jestem taka cicha, nie chcę z nikim za bardzo rozmawiać, słucham pianina zamiast muzyki ze słowami, dużo śpię ![]() ![]() Zycie emeryta haha. Mi się tez brzuch stawia, ale to raczej norma na tym etapie, dopoki nie boli, to raczej do porodu nie doprowadzi z tego co wiem. Justyna, Internety to zło. Serio... a pomiary lekarzy czesto o :dupa: rozbic. Dzisiaj mi u mlodego zmierzyl nozke i wyszlo na 32t i 3 dni, troche sie zdziwilam i zapytalam, czy wszystko ok. Zmierzyl jeszcze raz i wyszlo tak jak jest... mi w 14tc wyliczyli 1:90 ryzyko stanu przedrzucawkowego i teraz sie to za mna ciagnie, a tak naprawde kazdy sie dziwi jak o tym mowie i pytaja na jakiej podstawie... nigdy nie mialam nadwagi, cisnienie w domu w normie/u lekarza podwyzszone/tzw. wfekt bialego kitla, nigdy nie mialam bialka w moczu ani czegos tam w krwi. No a teraz zwykly bol glowy jak dzisiaj od razu musze sprawdzac, bo nigdy niewiadomo, a tak serio jak sie zastanowie, to to ryzyko stanu przedrz. to w ogole przypisali mi z powietrza chyba. Lekarzom trzeba ufac, ale czasem niektore rzeczy dzielic przez 2 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- TZ dzisiaj wzial walizke do szpitala i teraz zauwazylismy, ze do kolek przykleila sie kupa hahahaha. Tak mnie to smieszy, jak TZ to zauwazyl to sie zdenerwowal ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4036 |
Zadomowienie
|
Kingaluna - O troszkę mnie uspokoiłaś
![]() Vikunia - Boziuu ja też się wzruszam okrutnie.. na PS. I love you. Becze jak głupia. Hahaha dobrze że nie pojechałaś z kupą do szpitala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda za oknem maaasaaakra. Przez samo patrzenie pogłębia mi się dołek. Dzisiaj muszę zamówić rajstopy na sobotę bo naszykowałam sobie cienkie cieliste ale przy takiej pogodzie to nie wyskoczę w takich bo mi ![]() ![]() Ahh oczywiście ojciec nie poszedł do lekarza. Widać jak wielką wartość mam dla swoich rodziców... Ewentualnie z anginą albo innym ustrojstwem trafię na porodówkę, kogo to obchodzi... ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#4038 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Rozeznanie
|
To prawda z tym zelazem, ten zapas musi wystarczyc dzidzi do momentu rozszerzania diety, u nas w 6 mz corcia miala juz zbyt niski poziom na badaniach, ale to byl wlasnie poczatek rozszerzania i ladnie dieta udalo sie podciagnac szybko.
Nie rodze! Spadl snieg, buntuje sie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4040 |
Zadomowienie
|
Witam się z rana.
Byłam dzisiaj z 30 razy na siku w nocy bo mały mi uciska pęcherz. Nie powiem żebym była super wyspana.. 3mam kciuki za Esor ![]() Ja wizytuje dzisiaj na 15, niby.. Bo to wizyta dodatkowa i sama nie wiem jak mnie przyjmie. Rozmawialam wczoraj z tz i twierdzi, że będzie mniej grał, się zobaczy.. Justyna, zglaszasz się dzisiaj do szpitala? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Wtajemniczenie
ski
|
Esor, kciuki za dzisiaj!! Pokaż zdjecie Agatki ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4042 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4043 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Cytat:
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4044 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() Noc nawet znośna bo wstałam tylko raz na siku :p tz budzik mnie oczywiście obudził ale mam nadzieje ze jeszcze zasnę ![]() Esor kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, że samopoczucie na koniec dopisuje 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny widziałyście?
![]() ![]() 1492579282864.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4048 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Okropna noc za mną, musiałam rano pobrać mocz, a ja teraz wstaję milion razy na siku i wytrzymanie 4 h bez wizyty w toalecie to katorga. CamomilleS, kciuki za wizytę ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | ||||
Rozeznanie
|
Matko nadrobić nie mogę 😂
Pomidorowke kocham 😍😍 na początku ciąży tylko pomidorowke jadłam 😀 Wczoraj ogarniam ciuszki i mówi szef jeszcze dziś dokończyć prasowanie.. Mój Tz ogarnia dom i wszystko w koło. Ściera podłogi, robi pranie, ogarnia zmywarkę, robi śniadanko i sprząta.. 😍 wszystko robi a ja sobie teraz tylko ogarniam rzeczy dla Małego. 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7297110 6]Dziewczyny jak często stawia Wam sie brzuch ? Bo mi od 2 tyg coraz cześciej czasami nawet co 15/20 minut potrafi i tak trzyma z 30/40 sekund.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mi to samo 😊 i uczucie jak ciężko kamień który ciągnie w dół.. mnie przy tym pobolewaja plecy i czuję parcie na kość ogonowa.. wczoraj bardzo dużo mimo siedzenia. 😊😋 Na tym etapie normalne.. ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4050 |
Rozeznanie
|
Mohnka, tam pewnie w szpitalu czekają na Ciebie i są zadziwieni, że jeszcze nie wróciłaś
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.