![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Bambi : Ja po prostu nie mam kombinezonu. Ewentualnie taka cieplejsza bluzę. Nastawilam się na temperaturę powyżej 15 stopni.
Dziewczyny wystawiacie w taką pogodę pranie na balkon? Bo wypralam tą pościel i szkoda mi żeby kisila się w domu, a jest póki co słonko więc może da radę wyschnac ![]() Wiecie ze mnie jest słaba Pani domu dopiero się uczę tak naprawdę i czasami się zastanawiam czy dobrze coś robię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zadomowienie
|
Ukrajinka - Jakie pyszne smoothie 😍 aż ślinka cieknie!
CamomileS - Można zwracać biustonosze ![]() Inezz - Ja uwielbiam tusz Eveline złoty, jest tani a u mnie sprawdza się rewelacyjnie ☺ Esor - Hura! Nie mogłam się doczekać 😍😍 GRATULUJĘ małej Agatki! ![]() Ale zawierucha u mnie! Sypie, leje, wieje - masakra 😖 Idę się kąpać i ogarnąć bożenke, puszczę pranie, obejrzę mój serial i biorę się za obiad ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już po wizycie. Jestem pozamykana na wszystkie spusty, szyjka na 2 cm (strasznie bolesne dziś było badanie ![]() ![]() ![]() Ciśnienie 120/60 , tętno płodu w normie, ktg nie robione, a i sprawdzał mi jaka jest blizna po poprzednim cięciu na usg ![]() następna wizyta za tydzień, chyba że się coś bedzie działo to wtedy od razu mam jechać do szpitala, gbs mam dodatni ![]() ![]()
![]() |
#4144 |
Zadomowienie
|
Marta ja jak jest słońce to wystawiam na balkon a potem dosuszam w mieszkaniu przy odkreconym kaloryferze
![]() ![]()
#4145 |
Zakorzenienie
|
Ja na wyjscie tez kombinezonu nie mam. Spakowalam body z kr. rekawem, pajaca, skarpetki, niedrapki, czapeczke i polarkowy kaftanik. Do fotelika kocyk. W razie czego maz moze dowiezc body z dl. rekawem i polspiochy jeszcze.
Negocjuje z synem w kazdym razie, ze do maja wychodnego nie ma - za smarkaty jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Zadomowienie
|
Bunny, Kiwaczka łeee szkoda że od jutra :/ no trudno, to jutro może skorzystam jakoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aixa no to wizyta udana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Rozeznanie
|
Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Cudownie!!! Gratulacje! Jak się czujesz? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Martirybka Czas edycji: 2017-04-19 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pocieszę Cię. Ja jestem ChPD ![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#4150 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Magnificence Czas edycji: 2017-04-19 o 12:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zadomowienie
|
Aixa a na kiedy masz termin?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Rozeznanie
|
Inezz no właśnie wydawało mi się że axkid to dobra firma. Tylko wszytskie opinie jakie są to o tych dla starszych dzieci fotelikach a o tym pierwszym 0-13 cos niebardzo piszą. No i małż stwierdził że jak chiński trochę wylygląda na żywo i już zwątpiłam. Z pierwszym synkiem mialam maxi cosi city na pasy a teraz chce cos z baza porzadnego. No nic. Zobaczę jeszcze co odpiszą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie sobie uświadomiłam że dalej nie kupiłam wanienki
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj moja kolezanka bedzie miala wywolywany porod bo miala termin tydzien temu i nic sie nie wydarzylo ![]()
![]() |
#4155 |
Wtajemniczenie
|
Esor ogromne gratulacje!
![]() ![]() marta - jesli u CIebie jest wilgotne powietrze dziś to suszyłabym w domu. te leginsy z lidla są bardzo fajne i wygodne. mam jasnoniebieskie. życzę Wam miłego dnia ![]() ja lecę na miasto po walizkę i mam nadzieję że z jakąś wrócę. Nie mam żadnej, ani nic kompletnie nie przygotowane dla malucha, ani torby do szpitala, muszę Was dogonić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wolę Twoją wersję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Raczkowanie
|
Mohnka od 20 kwietnia jest - 49% na wszystko, a jak założysz konto Rossmann to będziesz miała - 55% 😊
Bunnybe tak na polna, ale dojazd tu to tragedia ... Esor gratulacje ❤️❤️ A ja się boję, jeszcze mnie nie przyjęli, a tu się okazało, że od początku powinnam mieć prowadzona ciążę w Poznaniu i wgl już nie wiem co się dzieje... 😕 martwię się, jeszcze jak na złość ciśnienie miałam 158/95 jak nigdy 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nadrabiam po troszku. Święta u mnie w miarę spokojnie. Teraz po trochę pakuję nasz majątek ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Rozeznanie
|
Esor, gratulacje, duza dziewczynka
![]() Mojego meza rozklada przeziebienie, mnie boli gardlo, s tu zaraz trzeba rodzic.. Dsje corci profilaktycznie syrop na przeziebienie i mam nadzieje, ze nam szybko przejdzie.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Zadomowienie
|
Justyna najważniejsze ze dojechałas, teraz bedziesz pod najlepszą opieką, faktycznie szkoda ze od początku nie skierowano Cie do tego szpitala, jesli chodzi o patologiczne ciaze to on nie ma sobie rownych
![]()
#4161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama na 4 ciaze 3 dziewczyny rodzila po terminie, a chlopca tydzien przed terminem. Tak mogloby byc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zadomowienie
|
Magnificence ja też nie mam wanienki; uznaliśmy że niepotrzebnie miejsce będzie nam zabierać :P ale mamy wybraną z ikei i tż w każdej chwili może podjechać. Także pewnie jeszcze z tydzień albo dwa nie będziemy jej kupować
![]() Edytowane przez Baambi Czas edycji: 2017-04-19 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Bunnybe w święta ciężko było dostać laktator który chciałam wiec dopiero dzisiaj był do odbioru. Ale zrobiłam jedna serie 7-7 i było juz 150 ml
![]() Co do ciuszków nie miałam nic na 50 wiec nosi 56 chociaż w tym pływa niestety. Esor gratulacje ❤️ W piatek idę na ściągnięcie szwów i mam nadzieje ze będzie wszystko ok ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#4164 |
Zadomowienie
|
Gornek Twój pływa w 56, a ja nie wiem czy moja w ogóle się w ten rozmiar zmieści
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeju nie przestaje mnie w tym boku boleć, przeczytałam forumy internetowe (tak, wiem...) i teraz schizuję, że to zastój moczu w nerce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Ukrajinka - może zaktualizuj jak będziesz miała wolną chwilę pierwszą strone bo w końcu mamy już 3 wątkowe dzieciaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Rozeznanie
|
Na 7 maja
Misja tak pisałam o bliznie po cc . Będziemy próbować sn ale z dużym prawdopodobieństwem będzie cc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4168 |
Zadomowienie
|
Ja już po kąpieli, haha śmiać mi się chce! Ledwo oddech łapałam, takie musiałam wygibasy w wannie robić żeby bożenka była gładka i nogi 😂 co za poświęcenie! Jak mąż wróci z pracy to musi zobaczyć jak tam sytuacja wygląda.
Aixa - Oo a jak z rozmiarówką legginsów? Bo kazałam wziąć sobie S takie jak nosiłam przed ciąża (słyszałam że są duże rozmiary) no i mam nadzieję, że będą dobre ![]() Gratuluję udanej wizyty ![]() ![]() Właśnie dziś będą mi pobierać wymazy GBS. Ania - Hahaha tak czytam i czytam i myślę.. o co chodzi! ChPD 😂😂 sikam po nogach! A tak poważnie to na pewno nie jesteś ![]() Misja - A może maxi cosi cabriofix albo pebble? Z bazą ![]() Kurcze właśnie teraz myślę i przecież mam termin na 26 maj.. kilka dni przenoszę i urodze w czerwcu, nie chce tak!! Chce rodzic w maju! ;< Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zadomowienie
|
Babki co wy się tak wystrzegacie tego czerwca ?
![]() Ja miałam być majowa :P a jestem czerwcowa ![]() Tż chce właśnie fotelik pebble, tylko że jest jakiś nowy model, droższy i się zastanawia nad nim. Ja bym chyba wolała poprzedni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.