|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Bambi : Ja po prostu nie mam kombinezonu. Ewentualnie taka cieplejsza bluzę. Nastawilam się na temperaturę powyżej 15 stopni.
Dziewczyny wystawiacie w taką pogodę pranie na balkon? Bo wypralam tą pościel i szkoda mi żeby kisila się w domu, a jest póki co słonko więc może da radę wyschnac Wiecie ze mnie jest słaba Pani domu dopiero się uczę tak naprawdę i czasami się zastanawiam czy dobrze coś robię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4142 | |
|
Zadomowienie
|
Ukrajinka - Jakie pyszne smoothie 😍 aż ślinka cieknie!
CamomileS - Można zwracać biustonosze ja wczoraj zwróciłam jeden i nie było problemu. Oczywiście dopytałam o to przy zakupie. Inezz - Ja uwielbiam tusz Eveline złoty, jest tani a u mnie sprawdza się rewelacyjnie ☺ Esor - Hura! Nie mogłam się doczekać 😍😍 GRATULUJĘ małej Agatki! Ale zawierucha u mnie! Sypie, leje, wieje - masakra 😖 Idę się kąpać i ogarnąć bożenke, puszczę pranie, obejrzę mój serial i biorę się za obiad Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
nawet dobrze jak mocno wieje wiatr, szybko przewieje a jak słoneczko świeci to jeszcze lepiej. Też wolę jak pranie nie kisi się w domu. Niestety u mnie dziś zawierucha, więc włączę kaloryfer w łazience i tam będę suszyć ☺Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4143 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo niezdrowoCytat:
zawsze sukces ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja już po wizycie. Jestem pozamykana na wszystkie spusty, szyjka na 2 cm (strasznie bolesne dziś było badanie ) łożysko młode jak to określił mój gin i widać lekkie zwapnienia ale zbliżającego się porodu nie widać. Szyjka nawet nie zwiastuje zmiękczenia jest twarda i długa także tego ... ![]() Ciśnienie 120/60 , tętno płodu w normie, ktg nie robione, a i sprawdzał mi jaka jest blizna po poprzednim cięciu na usg chyba ma to jakieś znaczenie, może sprawdzał czy się nie rozchodzi?następna wizyta za tydzień, chyba że się coś bedzie działo to wtedy od razu mam jechać do szpitala, gbs mam dodatni
|
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
Marta ja jak jest słońce to wystawiam na balkon a potem dosuszam w mieszkaniu przy odkreconym kaloryferze
tez wole zeby troche na swiezym powietrzu doschło niz mialabym kisić je w domu
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wyjscie tez kombinezonu nie mam. Spakowalam body z kr. rekawem, pajaca, skarpetki, niedrapki, czapeczke i polarkowy kaftanik. Do fotelika kocyk. W razie czego maz moze dowiezc body z dl. rekawem i polspiochy jeszcze.
Negocjuje z synem w kazdym razie, ze do maja wychodnego nie ma - za smarkaty jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4146 |
|
Zadomowienie
|
Bunny, Kiwaczka łeee szkoda że od jutra :/ no trudno, to jutro może skorzystam jakoś
dzięki za info!
|
|
|
|
#4147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aixa no to wizyta udana a termin cc masz czy probujesz sn? Bo rozumiem ze o bliznie po cc pisalas?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4148 | |
|
Rozeznanie
|
Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Cudownie!!! Gratulacje! Jak się czujesz? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Martirybka Czas edycji: 2017-04-19 o 13:43 |
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasem tak robię ![]() Pocieszę Cię. Ja jestem ChPD mój TŻ ogarnia więcej w domu niż ja dobrze przynajmniej ze jako tako gotuje bo inaczej to chyba by mnie nie trzymał xDWysłane za pomocą mTalk
|
|
#4150 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam taką grubszą bluzę na wyjście dla małej i mam nadzieję że to wystarczy Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Magnificence Czas edycji: 2017-04-19 o 13:38 |
||
|
|
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
Aixa a na kiedy masz termin?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4152 |
|
Rozeznanie
|
Inezz no właśnie wydawało mi się że axkid to dobra firma. Tylko wszytskie opinie jakie są to o tych dla starszych dzieci fotelikach a o tym pierwszym 0-13 cos niebardzo piszą. No i małż stwierdził że jak chiński trochę wylygląda na żywo i już zwątpiłam. Z pierwszym synkiem mialam maxi cosi city na pasy a teraz chce cos z baza porzadnego. No nic. Zobaczę jeszcze co odpiszą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie sobie uświadomiłam że dalej nie kupiłam wanienki
a jak nie to jeszcze poczekam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jakos jestem spokojna, bardziej mam zyczenie zeby urodzil sie jeszcze w maju a nie na początku czerwca ![]() Dzisiaj moja kolezanka bedzie miala wywolywany porod bo miala termin tydzien temu i nic sie nie wydarzylo
|
|
#4155 |
|
Wtajemniczenie
|
Esor ogromne gratulacje!
![]() marta - jesli u CIebie jest wilgotne powietrze dziś to suszyłabym w domu. te leginsy z lidla są bardzo fajne i wygodne. mam jasnoniebieskie. życzę Wam miłego dnia ![]() ja lecę na miasto po walizkę i mam nadzieję że z jakąś wrócę. Nie mam żadnej, ani nic kompletnie nie przygotowane dla malucha, ani torby do szpitala, muszę Was dogonić...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wolę Twoją wersję )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4157 |
|
Raczkowanie
|
Mohnka od 20 kwietnia jest - 49% na wszystko, a jak założysz konto Rossmann to będziesz miała - 55% 😊
Bunnybe tak na polna, ale dojazd tu to tragedia ... Esor gratulacje ❤️❤️ A ja się boję, jeszcze mnie nie przyjęli, a tu się okazało, że od początku powinnam mieć prowadzona ciążę w Poznaniu i wgl już nie wiem co się dzieje... 😕 martwię się, jeszcze jak na złość ciśnienie miałam 158/95 jak nigdy 😨 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odpoczywajcie jej mnie to czeka już w poniedziałek...Nadrabiam po troszku. Święta u mnie w miarę spokojnie. Teraz po trochę pakuję nasz majątek ale czuję się tak niedołężnie... co karton musze siadać i odpoczywać, kartonów pełnych przybywa, a rzeczy do spakowania jakoś nie ubywa ale chcę jak najwięcej do soboty spakować. Mąż powoli wywozi rzeczy co dzień po trochę. Łączę się w bólu bioder, przewrócenie się na drugi bok to jakiś koszmar... a z drugiej strony od wczoraj czuję się kompletnie nie gotowa na poród... tyle mam jeszcze do ogarnięcia mam nadzieję, że uda mi się Was nadrobić między kartonami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4159 |
|
Rozeznanie
|
Esor, gratulacje, duza dziewczynka
![]() Mojego meza rozklada przeziebienie, mnie boli gardlo, s tu zaraz trzeba rodzic.. Dsje corci profilaktycznie syrop na przeziebienie i mam nadzieje, ze nam szybko przejdzie.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
Justyna najważniejsze ze dojechałas, teraz bedziesz pod najlepszą opieką, faktycznie szkoda ze od początku nie skierowano Cie do tego szpitala, jesli chodzi o patologiczne ciaze to on nie ma sobie rownych
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama na 4 ciaze 3 dziewczyny rodzila po terminie, a chlopca tydzien przed terminem. Tak mogloby byc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
Magnificence ja też nie mam wanienki; uznaliśmy że niepotrzebnie miejsce będzie nam zabierać :P ale mamy wybraną z ikei i tż w każdej chwili może podjechać. Także pewnie jeszcze z tydzień albo dwa nie będziemy jej kupować
Edytowane przez Baambi Czas edycji: 2017-04-19 o 14:25 |
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Bunnybe w święta ciężko było dostać laktator który chciałam wiec dopiero dzisiaj był do odbioru. Ale zrobiłam jedna serie 7-7 i było juz 150 ml
pozniej juz mniej leciało. Co do ciuszków nie miałam nic na 50 wiec nosi 56 chociaż w tym pływa niestety. Esor gratulacje ❤️ W piatek idę na ściągnięcie szwów i mam nadzieje ze będzie wszystko ok ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4164 |
|
Zadomowienie
|
Gornek Twój pływa w 56, a ja nie wiem czy moja w ogóle się w ten rozmiar zmieści
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeju nie przestaje mnie w tym boku boleć, przeczytałam forumy internetowe (tak, wiem...) i teraz schizuję, że to zastój moczu w nerce dobrze, że jutro mam wizytęWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Ukrajinka - może zaktualizuj jak będziesz miała wolną chwilę pierwszą strone bo w końcu mamy już 3 wątkowe dzieciaczki |
|
|
|
|
#4167 |
|
Rozeznanie
|
Na 7 maja
Misja tak pisałam o bliznie po cc . Będziemy próbować sn ale z dużym prawdopodobieństwem będzie cc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4168 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po kąpieli, haha śmiać mi się chce! Ledwo oddech łapałam, takie musiałam wygibasy w wannie robić żeby bożenka była gładka i nogi 😂 co za poświęcenie! Jak mąż wróci z pracy to musi zobaczyć jak tam sytuacja wygląda.
Aixa - Oo a jak z rozmiarówką legginsów? Bo kazałam wziąć sobie S takie jak nosiłam przed ciąża (słyszałam że są duże rozmiary) no i mam nadzieję, że będą dobre dopiero jutro do mnie dotrą. Gratuluję udanej wizyty zauważyłam, że im bliżej porodu tym bardziej bolesne są dla mnie badania Właśnie dziś będą mi pobierać wymazy GBS. Ania - Hahaha tak czytam i czytam i myślę.. o co chodzi! ChPD 😂😂 sikam po nogach! A tak poważnie to na pewno nie jesteś to że mąż ogarnia więcej w domu to co z tego?! Ty na pewno jesteś odpowiedzialna za inne różne czynności i rzeczy ☺ a gotowanie to już też baaaardzo dużo!Misja - A może maxi cosi cabriofix albo pebble? Z bazą ![]() Kurcze właśnie teraz myślę i przecież mam termin na 26 maj.. kilka dni przenoszę i urodze w czerwcu, nie chce tak!! Chce rodzic w maju! ;< Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4169 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4170 |
|
Zadomowienie
|
Babki co wy się tak wystrzegacie tego czerwca ?
Ja miałam być majowa :P a jestem czerwcowa ![]() Tż chce właśnie fotelik pebble, tylko że jest jakiś nowy model, droższy i się zastanawia nad nim. Ja bym chyba wolała poprzedni |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

bardzo niezdrowo
przepraszam, że o tym piszę, ale może któraś ma podobny problem z 2? ze dwa tyg temu 3 razy dziennie, a teraz nic...

56 cm i 3400 g 

) łożysko młode jak to określił mój gin i widać lekkie zwapnienia ale zbliżającego się porodu nie widać. Szyjka nawet nie zwiastuje zmiękczenia jest twarda i długa
także tego ...
chyba ma to jakieś znaczenie, może sprawdzał czy się nie rozchodzi?

jej mnie to czeka już w poniedziałek...
ale czuję się tak niedołężnie... co karton musze siadać i odpoczywać, kartonów pełnych przybywa, a rzeczy do spakowania jakoś nie ubywa
ale chcę jak najwięcej do soboty spakować. Mąż powoli wywozi rzeczy co dzień po trochę. Łączę się w bólu bioder, przewrócenie się na drugi bok to jakiś koszmar... a z drugiej strony od wczoraj czuję się kompletnie nie gotowa na poród... tyle mam jeszcze do ogarnięcia
mam nadzieję, że uda mi się Was nadrobić między kartonami
pozniej juz mniej leciało.
dobrze, że jutro mam wizytę
zauważyłam, że im bliżej porodu tym bardziej bolesne są dla mnie badania