![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek, dużo pielęgnacji, zapachy i kolorówka
Ewa ciesze się że zdążyłam
![]()
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
daje zdjecia puderku i to numer 605 jest a u Ciebie podoba mi sie Maybelline XX i Avon Personal Match
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za cos z tych rzeczy:
1. AVON Serum wygładzające do włosów puszących sie NOWE 30ml 2. AVON PLANET SPA śródziemnomorski olejek do włosów ubytek minymalny raz użyty 3. Avon Solutions Body, Cellu-Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment (Wyszczuplający krem antycellulitowy) NOWY 4. Farmona, Nivelazione Woman, Wyszczuplający peeling do mycia ciała 1. DOVE Peeling pod prysznic z delikatnie złuszczającymi drobinkami 2. AVON SkinSoSoft Wygładzająco-pilingujący żel pod prysznic 4. Avon, Bubble Bath (Płyn do kąpieli) truskawkowy foto 3 1.Schwarzkopf, Gliss Kur Płynny Jedwab, Balsam do włosów matowych i trudnych do ułożenia 2. Sunsilk, Odbudowa i pielęgnacja, Krem pielęgnujący na dzien do włosów zniszczonych modelowaniem i suszeniem z wymianki 4. SPA NATURALS maska do twarzy oliwkowa rewitalizująco-nawilżająca, użyta jeden raz więc prawie cała. 4. SENSODYNE Płyn do płukania jamy ustnej 2. CHROM organiczny 200mcg zostało 80 tabl. dw 01. 1. Sally Hansen komplet 6 minibłyszczyków powiększających usta z wymianki kolory raz mazniete w celu sprawdzenia odcienia nie dla mnie ![]() foto 5 próbki 1. OILATUM Krem Soft 2. OILATUM 2x Szampon Soft 3. AA THERAPY Dermatopica - Balsam do ciała z olejem z ogórecznika i masłem Shea do skóry suchej i atopowej - 1szt. 4. AA THERAPY Dla diabetyków ( i nie tylko) - Krem przeciwgrzybiczo-przeciwbakteryjny do stóp z olejem z rokitnika i mocznikiem - 2 szt. 3. AVON, Anew Clinical Lift&Tuck kuracja wyszczuplająco-liftingująca brzuch i pośladki
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oriflame, Krem złuszczający Aloe, to jest żel do mycia twarzy czy krem ?? Cytat:
![]() z perfumów zrezygnyje ale nadal jestem chętna ma mikrodermabrazję i ew. migoczacy eyeliner z brokatem
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy interesuje cie taka mała wymianka ale była bym chetna tylko na płatki za tusz co ty na to?? chyba że masz cos poza watkiem??
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Avon Solutions Body, Instant Tone Body Tightening Spray (Ujędrniający tonik do ciała) NOWY- coś z moich ciuszków?
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależy mi na tych rzeczach, chętnie oddam za nie nawet większość wątku, albo wręcz cały
![]() -szminka Ultra Color Rich lub inna; -perełki rozświetlające; -perełki brązujące; -zestaw rozświetlający; -szkatułka na biżuterię Ella Balerina; -zestaw do manikiuru; -rozświetlający sztyft; -któryś z tuszów; -kredka Magia Koloru; -podkład rozświetlająco-antystresowy; -korektor w pędzelku; -odżywka do paznokci wygładzająco peelingująca; -puder w puszku do twarzy i ciała; -mini błyszczyk; -nawilżający scrub do ciała; -jogurt do ciała; -owocowa gąbka; -regenerujący body spray; -mgiełka do włosów; -ochronny żel do stóp; -płatki peelingujące do stóp; -płyn do kąpieli; -kąpiel do stóp; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
hej chodzi ci ogolnie o cienie czy o cienie euphora ? bo poza watkiem mam jescze zarowno firmy euphora ale tez inne jakby cie interesowaly
![]() a u ciebie spodobaly mi sie nastepujace rzeczy : 1. DOVE Peeling pod prysznic z delikatnie złuszczającymi drobinkami 1. Avon, Wink EDT 3. Avon, Pur Blanca EDT 4. Avon, Little Black Dress (Mgiełka perfumowana do ciała) 3.Maybelline, XXL Intense Mascara (tusz z bazą 2w1 wydłużający i pogrubiający) z wymianki użyty pare razy odp w moim watku(koniecznie bo innych nie czytam) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
odp u ciebie
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
4. Farmona, Nivelazione Woman, Wyszczuplający peeling do mycia ciała 1. Nivea Body, Summer Beauty (Brązująco-ujędrniający balsam do ciała) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
3. Maybelline, XXL Intense Mascara (tusz z bazą 2w1 wydłużający i pogrubiający) z wymianki użyty pare razy
1. Avon Care, Rich Moisture Glycerine Hand Cream (Intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną) NOWY cos u mnie? glownie zalezy mi na tuszu
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Czesc. znajdziesz cos u mnie za:
1.Avon Solutions Body, Instant Tone Body Tightening Spray (Ujędrniający tonik do ciała) 3. Avon Solutions Body, Cellu-Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment (Wyszczuplający krem antycellulitowy) NOWY 1. DOVE Peeling pod prysznic z delikatnie złuszczającymi drobinkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nadia07 niestety ale tuszu już nie ma interesuje cie coś jeszcze oprócz kremu do rąk??
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
podobaja mi sie 3 rzeczy od lewej z tej fotki
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7359513 ![]() a co u mnie Ci sie spodobalo?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
odp u Ciebie
![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
upupupup
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.