|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzien dobryyy!
Chorowite - zdrowka życzę! ![]() Za 5 dni mam ustną z polskiego ![]() ![]() Wczoraj zTŻ byliśmy na piwkowaniu, oczywiscie wraz ze znajonymi ^^ Nie chwalać się .. jak zwykle wygrałam w lotki ![]() ![]() ![]() A niebawem z TŻ-em do Kato po bilet i Silesi (otwarte dzisiaj? wszak Boze Ciało... ![]() Miłego dnia kochane!
#3482 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ale mialam sen....snilo mi sie ze pokazywali w TVN jak tamonita przeprowadza te dzieciaki przez jezdnie ![]() ![]() ahh co ten wizaz robi z czlowiekiem ![]()
#3483 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wczoraj cały dzień jakiś taki śpiący był... jak dobrze, że długi weekend się zaczął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś Boże Ciało, ale ja chyba nie idę na procesje, bo akurat na tą godzine ugadałam się z koleżankami na bro... Wiem, wiem okropna jestem, ale to w sumie będzie moje chyba pierwsze wyjście od czasu ED, przynajmniej z ta kumpelą, która kiedyś była jedną z moich najblizszych koleżanek, a potem strasznie się oddaliłysmy od siebie... Szkoda tylko, że pogoda taka... ![]() Ewuś, Gujanko życzę powrotu do zdrówka ![]() Nefruś korzystaj z TŻta póki jest ![]() ![]() ![]() Jabłuszko miłej pracki ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
aaaaa, jak fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() oby w pracy szybko Ci zeszlo ![]() Cytat:
![]() A jesli chodzi o mature, to jestem pewna, ze pojdzie Ci swietnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesli o mnie chodzi, to czuję się dzis lepiej niz wczoraj, bo chyba w pore zaczelam grzac się herbatkami z miodem i cytrynką itd. Ale i tak jestem "taka sobie", a do tego zawsze jak mnie coś bierze to robie sie marudna... I jeszcze zlozylo się, że TŻ mnie zdenerwowal i ogolnie czuje sie BUU. Mielismy jechac gdzies na rowerkach, ale nie mam zamiaru w ogóle ruszać się z domu. TŻ więc ma do mnie przyjechać.. Sama nie wiem po co sie na to zgodzilam.
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem Dziewczynki
![]() Nie byo mnie tu jakis czas, tzn byłam duchem i czytałam niemal codziennie ale jakos brakowało czasu żeby cos napisać, poza tym zgubiłam hasło do wizazu i dopiero dzis mam nowe. U mnie były matury pisemne( WOs rozszerzony to byla totalna porażka..) a przede mna ustne kurcze boje sie okropnie, w poniedziałek angielski R( mogłam se wziasc P byłoby łatwiej, poza tym ktos mi ukradł ksiazke z szatni i z czego mam sie uczyc;/) i w srode polski( Modlitwa jako motyw w literataturze mam temat, umiem juz prawie cała prezentacje ale na mysl ze mam to powiedziec prze komisja nie zajaknąc sie i jeszzce odpowiadac na pytania to mi nogi same miękną...) Ogólnie to ucze sie do ustnej z polskiego ![]() Teraz cos chora jestem gardło mnie boli, iw ogóle czuje sie chora.Siedze dzis w domku i nigdzie sie nie ruszam ![]() Zaraz zrobie sobie ciepłej herbatki i włacze grzejniczek ![]() Powizażuję troche i ide powtarzac prezentacje ![]() ![]()
#3486 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gujanko - mam nadzieję,że z TŻ-tem już lepiej,na pewno spędzicie fajnie czas ![]() Tamo - chyba bym dostała zawału jakbym tak pająka zobaczyła ![]() ![]() Orzeszku - no fajnie,że się odezwałaś w końcu ![]() ![]() Nefre - korzystaj,że masz TŻ-ta ![]() ![]() Ja trochę powizażuję,zrobię jakiś obiadek,pogoda paskudna i na procesję nie poszłam,ale potem jadę do TŻ-ta,może jakiś film obejrzymy czy coś,bo słońca to na razie nie widzę ... Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() dziękuję za wsparcie, jesteście niezastąpione ![]() ![]() niestety pogorszyło mi się tylko i jednak udałam się dziś do lekarza na dyżur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gujanko, dobrze ze się umówiłaś jednak z TŻ-em ![]() Nefruś - lepiej sprawdź w necie czy SCC jest dziś czynna bo być może jest zakaz handlu dziś i wtedy wszystko zamykaną ![]() Orzeszku, miło ze coś skrobnęłaś do nas ![]() udanego dnia Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
♥
|
Witam.
Nefre - Scc dzisiaj zamkniete. Prawie wszystkie sklepy dzisiaj zamkniete. Ewuś ojoj mam nadzieje ze ten antybiotyk pomoze i szybko wyzdrowiejesz ![]() Agness przepraszam ze nie odp jeszcze na pw. U mnie jak było tak jest, rozmawiałam z nim powiedział wszystko. nie wiedziałam czy płakac czy sie smiac. no ale trudno.powiedziałam wszystko - nic nie zrobiłam , jakies okropne plotki i to jeszcze od tych osób co bym sie nigdy nie spowiedziała- tzn osoby mi obojetne znam ich z widzenia tylko raczej bardziej chodziło mi o to że nawet nie pomyslałam ze to oni. z tz dziwnie. moja decyzja była: chwilowe odpoczecie od siebie. on przekonywał mnie ale ja po tym jakos dziwnie sie czuje chce sobie to wszystko przemyslec. Jego decyzja spowodowana była emocjami gdybym ja sie takich rzeczy dowiedziałą tez bym była w szoku ale mógł spytac mnie przecież nigdy go nie okłamałam. eh nie bede rozmyslac tak siak bo to bezsensu. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
Aniu - Ok,rozumiem
![]() Mam nadzieję,że wszystko się dobrze ułoży,z jednej strony powinnaś go zrozumieć,jednak z drugiej to skoro tyle czasu jesteście razem to mógł z Tobą najpierw porozmawiać o tym,czego się dowiedział ![]() Ściskam Cię mocno ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Aniu - hmm ciężka sprawa ... sama nie wiem czy kierowałabym się w takiej sytuacji sercem czy rozsądkiem.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej Orzeszku, fajnie ze do nas zagladasz. Pisz też czesciej w takim razie ![]() Przez te ustne na pewno przebrniesz bez zająknięcia, wiec nie martw sie na zapas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do radzenia sobie samej, to w gruncie rzeczy bardzo dobrze, ze potrafisz wybrnac z naglej sytuacji. Ja to nawet wole na siebie liczyc i jakos nie umiem/nie lubie angazowac innych w swoje problemy. Oczywiscie to tez zalezy, ale generlanie mysle, ze dobrze jest byc samodzielnym. ![]() Cytat:
Trzymaj sie i przemysl sobie wszystko. Mam nadzieje, ze jakos się mimo wszystko dogadacie, a TŻ naprawi swoj blad. Mojego TŻta jeszcze nie ma, a ja chyba poloze sie spac ![]() ![]()
![]() |
#3493 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja wlasnie szamam lunch,potem jeszcze 3 h i do domku! ![]() ![]() ![]() milego popoludnia!
![]() |
#3494 |
Wtajemniczenie
|
Agolku, sprawdz prognoze, bo moze w Twoim regionie jest ladniej. U mnie nie jest w sumie zle, acz jak zawieje to chlodno..
#3495 |
Zakorzenienie
|
Nadal żyję, nawet sobie z gorączką w międzyczasie poradziłam
![]() nie uczę się, oglądam seriale, a zaraz kuzynka mam wpaść, na ploty, a ja mówić nie mogę, co ja zrobię ![]() ![]() Aniu - to bardzo niedobrze ze TZ uwierzył jakimś tam plotkom ![]() ![]() ![]() Agolku - sprawdziłam prognozę i nawet tam u Ciebie nieźle ma być, ok 20 stopni nawet i dość słonecznie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no, to gratuluje poprawy ze zdrowkiem ![]() a ja dzisiaj zdazylam stracic caly dzien i do tego poklocic sie z TŻtem przez telefon. cudnie nieprawdaz? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3497 |
Zadomowienie
|
Heyah _^_
Ahh ten'długi weekend' ![]() Słoneczny i upalny na szczęście ![]() ![]() ![]() Zaś wczorajszy Sierociniec,to zupełnie inna bajka... Europejscy twórcy,udowodnili (po raz enty),że można zrobić udane dzieło grozy bez użycia setki efekty specjalnych,białego domu w tle i litrów sztucznej krwi ![]() ![]() Z ręką na sercu mogę polecić oglądnięcie obu tytułów ![]() Na następny ogień pójdzie gdy stopnieją tłumy na widowni Indiana Jones potem 21 i ekranizacja serialowego Seksu w Wielkim Mieście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hello laleczki, ja wrocilam z pracy,przepakowalam sie i teraz robimy z TZ grilla i popijamy drineczka ![]() ![]() ![]() no wiec sciskam Was z calych sil i odezwe sie pojutrze jakos jak dam rade ![]() buuuziaki ![]()
![]() |
#3499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupę.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uchhhhh, nieladnie, bardzo nieladnie ze strony tych ludzi ![]() ![]()
![]() |
#3501 |
Zadomowienie
|
ech dziewczyny - padammm po prostu
![]() w pracce byłam nadprogramowe 1,5h bo ruch był tak nieziemski, że trza było zostać... ![]() Było bardzo fajnie ![]() ![]() ![]() PA-DA-KA... Dobrze, że jutro idę na 2.zmianę, na 17 - to będę mogła się wyspać jak należy i trochę odpocząć... ![]() Nie mam siły komentować, marzę o łóżku... Jutro się poudzielam... ![]() Buziaki kochane i śpijcie dobrze ![]()
#3502 |
Zakorzenienie
|
Dzień doobry !
Wstajemy Kochane, wstajemy ![]() Ja na nogach już od po 7 ![]() ![]() ![]() Z braku laku poszlam do dwóch innych położonych niedaleko mojego domu sklepów, a potem w przypływie dziwnej energii i siły poleciałam na zakupy aż do Biedronki ![]() ![]() Wczorajszy dzień minął syyympatycznie ! Wypad na miasto z kumpelą, która była kiedyś mi jedną z najbliższych osób, a z którą utraciłam kontakt prez ED byl napawde świetny, uśmiałam się, że hohoho ! Ogólnie byłyśmy we trzy (tylko z jedną kumpela trzymałam się przez ten czas), najpierw poszłysmy na piwo do baru, potem do tej kumpeli do domu i tam wypiłysmy ... szampana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś chyba się polenie troszke, a jutro... się zobaczy ![]() Miłego dnia Kochane ![]()
![]() |
#3503 |
Wtajemniczenie
|
Madame - mam nadzieje, ze odespalas dzis zmeczenie
![]() Tamo - ciesze sie, ze wracasz do normalnego zycia ![]() A ja wczoraj mialam marny dzien, ale dzis musi byc lepiej ![]()
#3504 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ależ się cieszę, że tak dobrze Ci się w końcu układa ![]() ![]() ![]() Tak jest - w wakacje będziesz szaleć ![]() Cytat:
![]() ![]() A ruch duży - zgadza się - z okazji święta ![]() ![]() Cytat:
![]() Bonjour ![]() Ale mi się dobrze spało ![]() ![]() ![]() No, a na wieczor do pracki - mam nadzieje, ze znow bedzie fajnie i ze znow przezyje...;P Buzi i miłego dnia ![]()
![]() |
#3505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia z nauką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez musze cos naukowego porobic... Ale na znajomych zawsze mozna liczyc - wlasnie zadzwonil kolega i wyciagnal mnie na spacer, wiec z przepracowania naukowego znow dzis nie umre.. ![]() ![]() Co do TŻta, to wczoraj padło z mojej strony o jedno zdanie za wiele i teoretycznie jestem singielką ![]()
![]() |
#3506 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() była u mnie kuzynka wczoraj i została na noc, więc moje gardło ciężko to zniosło, bo ja nie mówiąca to zdecydowanie podejrzana sprawa, wiec oczywiście trochę pogadałam i skutki były marne ![]() ![]() ![]() Siedzę jeszcze w piżamie, bo przecież nigdzie się nie wybieram ![]() ![]() ![]() mam nadzieję że dziadek mi jakiegoś numeru nie wykręci, chociaż znając go to mało prawdopodobne, żeby nie ![]() a teraz zamierzam czytać moje cudowne lektury, bo mam 2 książki strasznie grube na weekend wypożyczone, wiec przydałoby się przynajmniej dogłębnie się im przyjrzeć ![]() miłego dzionka Słoneczka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ewuś - nooo,miłego spotkania kochana ![]() Tamo - ![]() ![]() ![]() Gujanko - oj mam nadzieję,że wszystko się jakoś ułoży ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zadomowienie
|
Helloooł ;>
No to mamy c.d długiego weekendu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
a dziękuję, było tak miłe że
![]() ![]() schism - ale Wy macie tam tych Juwenaliów, zazdroszczę ![]() U mnie dzień mniej więcej planowo, czyli zmobilizowałam się do nauki a wieczór taki że ahhhhhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() słodkich snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |||||
Zadomowienie
|
helooooooł
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ooooo raaaany, ale wczoraj był dzień! W skrócie - pracowałam do 1, piłam gdzieś od 23 < ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tak mają wyglądać całe wakacje to grozi mi pracoholizm chyba ![]() A w ogóle to już stałam za barem ![]() ![]() Dziś planuję w dzień chyba naukę (w samochodzie bo jedziemy do Ustki:P), a wieczorem może ten wypad ze znajomymi z roku na Juwenalia ![]() Buziaki i miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.