Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-22, 08:31   #3481
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Dzien dobryyy!

Chorowite - zdrowka życzę!

Za 5 dni mam ustną z polskiego Tak się stresuję, że szok
Wczoraj zTŻ byliśmy na piwkowaniu, oczywiscie wraz ze znajonymi ^^ Nie chwalać się .. jak zwykle wygrałam w lotki , zaszalałam i jechałam an drinkach i... lekki suzm w glowce Po powrocie do domu z TŻ-em zasnelismy jak dzieci ;P Yh.. we wtorke juz mi jedzie ;( EH Eh eh... I dopiero za miesiac sie zobaczymy.. gdy juz bede do GDA się wyprowadzała... Smutno się robi kiedy sobie o tym pomyslę.. ale cóż.. idę do pracy, więc mam nadzieję, ze szybko zleci

A niebawem z TŻ-em do Kato po bilet i Silesi (otwarte dzisiaj? wszak Boze Ciało... ).

Miłego dnia kochane!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 08:33   #3482
enda____
Rozeznanie

hej

ale mialam sen....snilo mi sie ze pokazywali w TVN jak tamonita przeprowadza te dzieciaki przez jezdnie i jeszcze potem w kazdej gazecie o tym pisali

ahh co ten wizaz robi z czlowiekiem

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 09:00   #3483
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
świetnie sobie poradziłaś no niestety strasznie dużo jest takich "rodzin" gdzie dzieci zdane są na siebie
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
straszne ale tez uwazam, ze poradzilas sobie bardzo dobrze
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
echh, biedne dzieciaki, faktycznie... Niestety bardzo dużo jest takich rodzin...
Ja również uważam, że świetnie sobie poradziłaś - oby zawsze trafiali na Ciebie w takich sytuacjach
Dziękuje Kochane za te mile słowa

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
hej

ale mialam sen....snilo mi sie ze pokazywali w TVN jak tamonita przeprowadza te dzieciaki przez jezdnie i jeszcze potem w kazdej gazecie o tym pisali

Endziu taki atak śmiechu dostałam, że chyba rodziców pobudziłam Bosssssssssssssski sen

A wczoraj cały dzień jakiś taki śpiący był... jak dobrze, że długi weekend się zaczął Wogóle wczoraj sobie kulturalnie leże, slucham YCD i już przysypiam gdy nagle otworzyłam oko, a tam na mnie idzie pająk ! Zerwałam się na równe nogi, a tam nic nie ma ... A on taki chamszczak już w ym czasie zdąrzył pół łóżka przejść ! Zabiłam go brutalnie, ale przy okazji zawalu serca dostałam, rozbudziłam się na amen, poodsuwałam łózko od ścian i nie mogłam długo zasną Ah ta moja arachnofobia

Dziś Boże Ciało, ale ja chyba nie idę na procesje, bo akurat na tą godzine ugadałam się z koleżankami na bro... Wiem, wiem okropna jestem, ale to w sumie będzie moje chyba pierwsze wyjście od czasu ED, przynajmniej z ta kumpelą, która kiedyś była jedną z moich najblizszych koleżanek, a potem strasznie się oddaliłysmy od siebie... Szkoda tylko, że pogoda taka...

Ewuś, Gujanko życzę powrotu do zdrówka
Nefruś korzystaj z TŻta póki jest Gratuluje wygranej wczoraj
Jabłuszko miłej pracki

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 09:17   #3484
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Gujanko - mam nadzieję ze lepiej się do jutra poczujesz
a jak nie to sobie pochorujemy razem
dzięki Ewuś

Cytat:

bo mnie się tylko pogorszyło, jeszcze od tego stania na deszczu dziś i ryczę teraz z bólu, chociaż mi się to nie zdarza, bo twarda baba jestem, ale tak mnie jeszcze gardło nie bolało, ze do tego jeszcze ucho, dziąsło, całe pół twarzy liczę że jakoś przejdzie ale jak nie to nic tylko będę się musiała po jakiś antybiotyk udać pierwszy raz od ponad 5 lat ehhhhhhhhhhhh

dobrej nocki Słonka
ojej, bidulka... trzymaj sie i kuruj, a jakby co najlepiej jutro idz do lekarza (nie wiem, czy dzis przyjmuja?). no i jesli sie da to niech Cie leczy innymi lekami, nie antybiotykami bo to sie tylko pozniej odwroci przeciw Tobie...

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
jak sie czujesz Ewcia? mam nadzieje,ze juz przeszlo troche

dzien dobry laleczki,

ja juz spadam do pracy, ostatnie pare godzin jutro o 3 rano wstaje i o 6 lece do Polski! wczoraj sie spakowalam i mam nadzieje,ze dzien szybko zleci

milego dnia!

aaaaa, jak fajnie zycze wiec, zeby szybko CI dzis minął dzionek

Cytat:
helloł

Ewuś, Gujanko - zdrówka zyczę
U mnie też nie najlepiej - chyba się zbiera na małe przeziębienie, tak zimno w domku, zwłaszcza w nocy, że trudno się dobrze czuć

agolku - oby dzień szybko zleciał Polska tuż-tuż...

Echhh to ja zmykam do pracy - wracam po 17... Mam nadzieję, że jakoś zleci - oby, bo jestem taka właśnie podziębiona i niewyspana - obym dała radę... Nie mogę się doczekać błogiego wieczornego lenistwa pod kocykiem,ech...

Buziaki i miłego dnia wszystkim
dziekuje
oby w pracy szybko Ci zeszlo no i nie daj sie chorobsku...

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Dzien dobryyy!

Chorowite - zdrowka życzę!

Za 5 dni mam ustną z polskiego Tak się stresuję, że szok
Wczoraj zTŻ byliśmy na piwkowaniu, oczywiscie wraz ze znajonymi ^^ Nie chwalać się .. jak zwykle wygrałam w lotki , zaszalałam i jechałam an drinkach i... lekki suzm w glowce Po powrocie do domu z TŻ-em zasnelismy jak dzieci ;P Yh.. we wtorke juz mi jedzie ;( EH Eh eh... I dopiero za miesiac sie zobaczymy.. gdy juz bede do GDA się wyprowadzała... Smutno się robi kiedy sobie o tym pomyslę.. ale cóż.. idę do pracy, więc mam nadzieję, ze szybko zleci

A niebawem z TŻ-em do Kato po bilet i Silesi (otwarte dzisiaj? wszak Boze Ciało... ).

Miłego dnia kochane!
ooo, jestem pewna ze miesiac minie migusiem i nie smutkaj sie, coś sie musi skonczyc, zeby rozpocząc się moglo cos nowego..

A jesli chodzi o mature, to jestem pewna, ze pojdzie Ci swietnie

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
hej

dobre

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

A wczoraj cały dzień jakiś taki śpiący był... jak dobrze, że długi weekend się zaczął Wogóle wczoraj sobie kulturalnie leże, slucham YCD i już przysypiam gdy nagle otworzyłam oko, a tam na mnie idzie pająk ! Zerwałam się na równe nogi, a tam nic nie ma ... A on taki chamszczak już w ym czasie zdąrzył pół łóżka przejść ! Zabiłam go brutalnie, ale przy okazji zawalu serca dostałam, rozbudziłam się na amen, poodsuwałam łózko od ścian i nie mogłam długo zasną Ah ta moja arachnofobia

Dziś Boże Ciało, ale ja chyba nie idę na procesje, bo akurat na tą godzine ugadałam się z koleżankami na bro... Wiem, wiem okropna jestem, ale to w sumie będzie moje chyba pierwsze wyjście od czasu ED, przynajmniej z ta kumpelą, która kiedyś była jedną z moich najblizszych koleżanek, a potem strasznie się oddaliłysmy od siebie... Szkoda tylko, że pogoda taka...

Ewuś, Gujanko życzę powrotu do zdrówka
Nefruś korzystaj z TŻta póki jest Gratuluje wygranej wczoraj
Jabłuszko miłej pracki

Miłego dnia
ja tez sie boje pająków, ale tylko w domu. Np. jak siedzi sobie na drzewie i robi pajęczynkę to to taki enaturalne, ale jak mi wlezie do domu to dostaje histerii...

Jesli o mnie chodzi, to czuję się dzis lepiej niz wczoraj, bo chyba w pore zaczelam grzac się herbatkami z miodem i cytrynką itd. Ale i tak jestem "taka sobie", a do tego zawsze jak mnie coś bierze to robie sie marudna... I jeszcze zlozylo się, że TŻ mnie zdenerwowal i ogolnie czuje sie BUU. Mielismy jechac gdzies na rowerkach, ale nie mam zamiaru w ogóle ruszać się z domu. TŻ więc ma do mnie przyjechać.. Sama nie wiem po co sie na to zgodzilam.

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 10:32   #3485
orzeszek01
Zakorzenienie

Cześć i czołem Dziewczynki

Nie byo mnie tu jakis czas, tzn byłam duchem i czytałam niemal codziennie ale jakos brakowało czasu żeby cos napisać, poza tym zgubiłam hasło do wizazu i dopiero dzis mam nowe.
U mnie były matury pisemne( WOs rozszerzony to byla totalna porażka..) a przede mna ustne kurcze boje sie okropnie, w poniedziałek angielski R( mogłam se wziasc P byłoby łatwiej, poza tym ktos mi ukradł ksiazke z szatni i z czego mam sie uczyc;/) i w srode polski( Modlitwa jako motyw w literataturze mam temat, umiem juz prawie cała prezentacje ale na mysl ze mam to powiedziec prze komisja nie zajaknąc sie i jeszzce odpowiadac na pytania to mi nogi same miękną...)
Ogólnie to ucze sie do ustnej z polskiego siostra pozyczy mi laptopa i mam tez prezentacje multimedialna, musze sobie tylko zalatwic w szkole rzutnik.
Teraz cos chora jestem gardło mnie boli, iw ogóle czuje sie chora.Siedze dzis w domku i nigdzie sie nie ruszam
Zaraz zrobie sobie ciepłej herbatki i włacze grzejniczek
Powizażuję troche i ide powtarzac prezentacje

Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 10:55   #3486
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Gujanko - mam nadzieję,że z TŻ-tem już lepiej,na pewno spędzicie fajnie czas
Tamo - chyba bym dostała zawału jakbym tak pająka zobaczyła udanego spotkania
Orzeszku - no fajnie,że się odezwałaś w końcu na pewno maturka dobrze poszła
Nefre - korzystaj,że masz TŻ-ta .

Ja trochę powizażuję,zrobię jakiś obiadek,pogoda paskudna i na procesję nie poszłam,ale potem jadę do TŻ-ta,może jakiś film obejrzymy czy coś,bo słońca to na razie nie widzę ...

Miłego dnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 11:02   #3487
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczynki

dziękuję za wsparcie, jesteście niezastąpione

niestety pogorszyło mi się tylko i jednak udałam się dziś do lekarza na dyżur (oczywiście sama, autem, bo nie miałam jak inaczej, no ale już kwestia przyzwyczajenia że sobie radzę dobrze że auto chociaż jest ) mam anginę ropną, generalnie całe gardło zawalone no i oczywiście antybiotyk bo anginy inaczej się nie da no ale cóż, nie ma co narzekać, inni mają gorzej może to się przyczyni do tego ze przysiądę do książek skoro mam się leczyć i nie mogę wychodzić

Gujanko, dobrze ze się umówiłaś jednak z TŻ-em
Nefruś - lepiej sprawdź w necie czy SCC jest dziś czynna bo być może jest zakaz handlu dziś i wtedy wszystko zamykaną
Orzeszku, miło ze coś skrobnęłaś do nas

udanego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 11:13   #3488
anniaa

Witam.
Nefre - Scc dzisiaj zamkniete. Prawie wszystkie sklepy dzisiaj zamkniete.
Ewuś ojoj mam nadzieje ze ten antybiotyk pomoze i szybko wyzdrowiejesz
Agness przepraszam ze nie odp jeszcze na pw.

U mnie jak było tak jest, rozmawiałam z nim powiedział wszystko. nie wiedziałam czy płakac czy sie smiac. no ale trudno.powiedziałam wszystko - nic nie zrobiłam , jakies okropne plotki i to jeszcze od tych osób co bym sie nigdy nie spowiedziała- tzn osoby mi obojetne znam ich z widzenia tylko raczej bardziej chodziło mi o to że nawet nie pomyslałam ze to oni.
z tz dziwnie. moja decyzja była: chwilowe odpoczecie od siebie. on przekonywał mnie ale ja po tym jakos dziwnie sie czuje chce sobie to wszystko przemyslec. Jego decyzja spowodowana była emocjami gdybym ja sie takich rzeczy dowiedziałą tez bym była w szoku ale mógł spytac mnie przecież nigdy go nie okłamałam. eh nie bede rozmyslac tak siak bo to bezsensu.
pozdrawiam

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 11:17   #3489
agness51
Zakorzenienie

Aniu - Ok,rozumiem
Mam nadzieję,że wszystko się dobrze ułoży,z jednej strony powinnaś go zrozumieć,jednak z drugiej to skoro tyle czasu jesteście razem to mógł z Tobą najpierw porozmawiać o tym,czego się dowiedział .
Ściskam Cię mocno .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-05-22, 11:21   #3490
anniaa

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Aniu - Ok,rozumiem
Mam nadzieję,że wszystko się dobrze ułoży,z jednej strony powinnaś go zrozumieć,jednak z drugiej to skoro tyle czasu jesteście razem to mógł z Tobą najpierw porozmawiać o tym,czego się dowiedział .
Ściskam Cię mocno .
własnie dlatego nie wiem co zrobic bo z jednej strony to a zdrugiej tamto

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 11:28   #3491
agness51
Zakorzenienie

Aniu - hmm ciężka sprawa ... sama nie wiem czy kierowałabym się w takiej sytuacji sercem czy rozsądkiem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-22, 11:30   #3492
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Cześć i czołem Dziewczynki

Nie byo mnie tu jakis czas, tzn byłam duchem i czytałam niemal codziennie ale jakos brakowało czasu żeby cos napisać, poza tym zgubiłam hasło do wizazu i dopiero dzis mam nowe.
U mnie były matury pisemne( WOs rozszerzony to byla totalna porażka..) a przede mna ustne kurcze boje sie okropnie, w poniedziałek angielski R( mogłam se wziasc P byłoby łatwiej, poza tym ktos mi ukradł ksiazke z szatni i z czego mam sie uczyc;/) i w srode polski( Modlitwa jako motyw w literataturze mam temat, umiem juz prawie cała prezentacje ale na mysl ze mam to powiedziec prze komisja nie zajaknąc sie i jeszzce odpowiadac na pytania to mi nogi same miękną...)
Ogólnie to ucze sie do ustnej z polskiego siostra pozyczy mi laptopa i mam tez prezentacje multimedialna, musze sobie tylko zalatwic w szkole rzutnik.
Teraz cos chora jestem gardło mnie boli, iw ogóle czuje sie chora.Siedze dzis w domku i nigdzie sie nie ruszam
Zaraz zrobie sobie ciepłej herbatki i włacze grzejniczek
Powizażuję troche i ide powtarzac prezentacje

hej Orzeszku, fajnie ze do nas zagladasz. Pisz też czesciej w takim razie

Przez te ustne na pewno przebrniesz bez zająknięcia, wiec nie martw sie na zapas

Cytat:
Dzień dobry

Gujanko - mam nadzieję,że z TŻ-tem już lepiej,na pewno spędzicie fajnie czas
Tamo - chyba bym dostała zawału jakbym tak pająka zobaczyła udanego spotkania
Orzeszku - no fajnie,że się odezwałaś w końcu na pewno maturka dobrze poszła
Nefre - korzystaj,że masz TŻ-ta .

Ja trochę powizażuję,zrobię jakiś obiadek,pogoda paskudna i na procesję nie poszłam,ale potem jadę do TŻ-ta,może jakiś film obejrzymy czy coś,bo słońca to na razie nie widzę ...

Miłego dnia .
dzięki Kochana, miłego dnia

Cytat:
Dzień dobry Dziewczynki

dziękuję za wsparcie, jesteście niezastąpione

niestety pogorszyło mi się tylko i jednak udałam się dziś do lekarza na dyżur (oczywiście sama, autem, bo nie miałam jak inaczej, no ale już kwestia przyzwyczajenia że sobie radzę dobrze że auto chociaż jest ) mam anginę ropną, generalnie całe gardło zawalone no i oczywiście antybiotyk bo anginy inaczej się nie da no ale cóż, nie ma co narzekać, inni mają gorzej może to się przyczyni do tego ze przysiądę do książek skoro mam się leczyć i nie mogę wychodzić

Gujanko, dobrze ze się umówiłaś jednak z TŻ-em
Nefruś - lepiej sprawdź w necie czy SCC jest dziś czynna bo być może jest zakaz handlu dziś i wtedy wszystko zamykaną
Orzeszku, miło ze coś skrobnęłaś do nas

udanego dnia Kochane
łojoj, bidulko, to kuruj sie w takim razie i z tą nauką to nie przesadzaj toż to święto dzisiaj

A co do radzenia sobie samej, to w gruncie rzeczy bardzo dobrze, ze potrafisz wybrnac z naglej sytuacji. Ja to nawet wole na siebie liczyc i jakos nie umiem/nie lubie angazowac innych w swoje problemy. Oczywiscie to tez zalezy, ale generlanie mysle, ze dobrze jest byc samodzielnym.

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam.
Nefre - Scc dzisiaj zamkniete. Prawie wszystkie sklepy dzisiaj zamkniete.
Ewuś ojoj mam nadzieje ze ten antybiotyk pomoze i szybko wyzdrowiejesz
Agness przepraszam ze nie odp jeszcze na pw.

U mnie jak było tak jest, rozmawiałam z nim powiedział wszystko. nie wiedziałam czy płakac czy sie smiac. no ale trudno.powiedziałam wszystko - nic nie zrobiłam , jakies okropne plotki i to jeszcze od tych osób co bym sie nigdy nie spowiedziała- tzn osoby mi obojetne znam ich z widzenia tylko raczej bardziej chodziło mi o to że nawet nie pomyslałam ze to oni.
z tz dziwnie. moja decyzja była: chwilowe odpoczecie od siebie. on przekonywał mnie ale ja po tym jakos dziwnie sie czuje chce sobie to wszystko przemyslec. Jego decyzja spowodowana była emocjami gdybym ja sie takich rzeczy dowiedziałą tez bym była w szoku ale mógł spytac mnie przecież nigdy go nie okłamałam. eh nie bede rozmyslac tak siak bo to bezsensu.
pozdrawiam
szkoda, że się tak zachował... Jak usłyszał jakies plotki na Twój temat to najpierw powinien je zdementować i stanac w Twojej obronie, od razu z miejsca, w ramach zaufania. No iprzede wszystkim z Tobą całą sprawę powinien wyjasnic...

Trzymaj sie i przemysl sobie wszystko. Mam nadzieje, ze jakos się mimo wszystko dogadacie, a TŻ naprawi swoj blad.

Mojego TŻta jeszcze nie ma, a ja chyba poloze sie spac no no, powiało energią ode mnie

Stary 2008-05-22, 13:13   #3493
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
aaaaa, jak fajnie zycze wiec, zeby szybko CI dzis minął dzionek

dzieki, mija spoko jeszcze 3h tylko

ja tez sie boje pająków, ale tylko w domu. Np. jak siedzi sobie na drzewie i robi pajęczynkę to to taki enaturalne, ale jak mi wlezie do domu to dostaje histerii...

to samo u mnie, pajak w domu=panika

Jesli o mnie chodzi, to czuję się dzis lepiej niz wczoraj, bo chyba w pore zaczelam grzac się herbatkami z miodem i cytrynką itd. Ale i tak jestem "taka sobie", a do tego zawsze jak mnie coś bierze to robie sie marudna... .
ja tez maruda jestem jak sie nie czuje dobrze..

Cytat:

Miłego dnia .
Kurcze,zalamujecie mnie z ta pogoda..Ja sie spakowalam wczoraj i wiekszosc letnio/wiosennych rzeczy wzielam a tu czytam,ze Orzeszek sie dogrzewa grzejnikiem koniec swiata mam nadzieje,ze od jutra sie poprawi. Wkoncu Agolek przylatuje

Cytat:

trzymam kciuki zeby sie poprawilo szybko!

udanego dnia Kochane
hello laleczki!

ja wlasnie szamam lunch,potem jeszcze 3 h i do domku! humor mam normalnie rewelacja musze sie tylko troche przepakowac skoro taka pogoda

milego popoludnia!
Stary 2008-05-22, 13:18   #3494
gujana
Wtajemniczenie

Agolku, sprawdz prognoze, bo moze w Twoim regionie jest ladniej. U mnie nie jest w sumie zle, acz jak zawieje to chlodno..

Stary 2008-05-22, 15:40   #3495
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Nadal żyję, nawet sobie z gorączką w międzyczasie poradziłam

nie uczę się, oglądam seriale, a zaraz kuzynka mam wpaść, na ploty, a ja mówić nie mogę, co ja zrobię

Aniu - to bardzo niedobrze ze TZ uwierzył jakimś tam plotkom ale już jesteście tyle ze sobą.. to jest tylko facet w sumie jeśli bardzo żałuje to myślę ze szansę można by dać
Agolku - sprawdziłam prognozę i nawet tam u Ciebie nieźle ma być, ok 20 stopni nawet i dość słonecznie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-22, 16:34   #3496
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

nie uczę się, oglądam seriale, a zaraz kuzynka mam wpaść, na ploty, a ja mówić nie mogę, co ja zrobię

Aniu - to bardzo niedobrze ze TZ uwierzył jakimś tam plotkom ale już jesteście tyle ze sobą.. to jest tylko facet w sumie jeśli bardzo żałuje to myślę ze szansę można by dać
Agolku - sprawdziłam prognozę i nawet tam u Ciebie nieźle ma być, ok 20 stopni nawet i dość słonecznie

no, to gratuluje poprawy ze zdrowkiem

a ja dzisiaj zdazylam stracic caly dzien i do tego poklocic sie z TŻtem przez telefon. cudnie nieprawdaz? takie dni powinny byc zabronione..

Stary 2008-05-22, 16:35   #3497
schism_
Zadomowienie

Heyah _^_

Ahh ten'długi weekend'
Słoneczny i upalny na szczęście Wszelakie procesje i wizyty w kościele ku "rozpaczy" rodziny opuściłam tłumacząc się zmęczeniem W południe wyszykowana itd uraczona zostałam wiadomością na gadulcu,od koleżanki,że dziouchy mają kaca po wczorajszej imprezie i babskie spotkanie trza będzie przełożyć na kiedy indziej (jak zwykle...)stanęło na niedzieli o_O Zdeprymowana wzięłam tyłek w troki ;P i pomaszerowałam na ekspresowy spacer bulwarem i do kina. Tym razem postawiłam na komedię z C.Diaz i Asthonem Kutcherem () Obraz pozytywnie mnie zaskoczył. Mimo troszkę oklepanej (?)fabuły z happy endem,porządnie się zrelaksowałam. Ciekawe ujęcia,zabawne teksty,sceny no i ten jeden aktor *________*
Zaś wczorajszy Sierociniec,to zupełnie inna bajka...
Europejscy twórcy,udowodnili (po raz enty),że można zrobić udane dzieło grozy bez użycia setki efekty specjalnych,białego domu w tle i litrów sztucznej krwi Piękna scenografia/sceneria hiszpańskiej nadmorskiej prowincji, trzymająca w napięciu muzyka,zdjęcia wsio potęgowało nastrój niepokoju,zaciekawienia. Były też 'ostre' wątki stricte w charakteryzacji "aktorów" pokiereszowanych przez wypadek/naturę, że aż ze strachu zasłaniałam oczy
Z ręką na sercu mogę polecić oglądnięcie obu tytułów (w zależności od preferencji...)
Na następny ogień pójdzie gdy stopnieją tłumy na widowni Indiana Jones potem 21 i ekranizacja serialowego Seksu w Wielkim Mieście
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 18:51   #3498
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

zuch dziewczyna

nie uczę się, oglądam seriale, wiedzialam,wiedzialam ze nie bedziesz sie uczyc a zaraz kuzynka mam wpaść, na ploty, a ja mówić nie mogę, co ja zrobię na migi?

senkju my dear

hello laleczki,

ja wrocilam z pracy,przepakowalam sie i teraz robimy z TZ grilla i popijamy drineczka oczywiscie wszystko w normie bo o 3 trzeba wstac ale znajac mnie to juz o 2 bede sie wiercic

no wiec sciskam Was z calych sil i odezwe sie pojutrze jakos jak dam rade

buuuziaki
Stary 2008-05-22, 19:01   #3499
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
aaaa, rozumiem... Nie znoszę takich sytuacji. Sama miałam podobnie, ale w gmnazjum - szybko straciłam cierpliwość i oduczyłam ich tego. Trzeba sobie ludzi czasem niestety wychować. Jasno postaw sprawę - powiedz, że zawsze możesz pomoc, ale wkurza Cię taka sytuacja, że wszyscy na Tobie żerują. Powiedz, że czujesz się wykorzystywana i nie widzisz żadnego powodu żeby odwalać za nich całą robotę. Ci, którzy Cię lubią nie przestaną, a wszyscy będą bardziej szanować Ciebie i Twoją pracę!
A jeśli trzeba będzie to poudawaj, że też czegoś nie rozumiesz, żeby ktoś wytłumaczył coś Tobie. Ludzie przestaną myśleć, że jesteś nieomylna i że spokojnie bez problemu możesz robić wszystko za wszystkich.
Trzymaj się kochana
Cytat:
ech, no to faktycznie wkurzające... Może napiszę jak było u mnie na studiach: osoby ktore chodzily na wyklady mialy notatki, a osoby ktore nie chodzily jak wiadomo nie mialy Przed examinem zarowno uczęszczajacy jak i nie, potrzebowali dobrych i kompleksowych notatek, wiec tak sie jakos poukladalo ze te osoby mniej zaangazowane w chodzenie na zajecia braly notatki od tych co chodzily i z kilku egzemplarzy redagowaly notatki na kompie. tym samym na kazdy exam mielismy ladnie zredagowane materialy z wykladow.
i w sumie kazdy byl zadowolony, bo wiadomo ze nawet najpilniejsi mogli coś pominąc na zajeciach... a tak to zrobione z kilku zeszytow notatki byly raczej kompleksowe, takie skrypty mozna by rzec. generalnie pelna wspolpraca

rozumiem, ze Twoje studia maja inny charakter, ale moze uda się i u Was jakas taka wspolprace zaprowadzic... a jesli nie to Madame napisala samą prawde. postaw sprawe jasno. tym bardziej, ze z tego co pamietam masz tam wiekszosc facetow na roku (w grupie) wiec tym bardziiej trzeba ich do pionu postawic
Cytat:
Malinko - musisz koniecznie się zebrać i pogonić towarzystwo, bo na głowę Ci z butami wlezą... ja wiem, ja też mam tak że jestem dla wszystkich dobra (chociaż nie u mnie na studiach bo orłem to ja nie jestem ) ale to co Twoje "łajzy" wyczyniają to już jest naprawdę przesada. Bądź twarda
już kilka razy się buntowałam i tak to nic nie daje. a potem ja będę mieć wyrzuty sumienia, że te pacany mogły zaliczyć jeśli by dostali moje notatki. stawiam im jasno, albo robimy razem albo pocałujcie się w d... nie potrafie inaczej wkońcu będe z nimi egzystować jeszcze prawie rok. oni maja mnie za jakas dziwna bo umiem wiecej od nich itp. moja wina jest to ze bylam w liceum inf i od dziecka sie tym pasjonowałam i to że czytam ksiażki dotyczące programowania itp? mi zależy na nauce i styp. bo chole... płace za te studia to chociaż chce mieć coś co po nich zostanie itp. a ci sobie olewają. bo oni sądzą że ja przepisze na kompa a potem im podeśle całe opisy i schematy dobija mnie to, ale jak to mówią
kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupę.

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-22, 21:14   #3500
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
już kilka razy się buntowałam i tak to nic nie daje. a potem ja będę mieć wyrzuty sumienia, że te pacany mogły zaliczyć jeśli by dostali moje notatki. stawiam im jasno, albo robimy razem albo pocałujcie się w d... nie potrafie inaczej wkońcu będe z nimi egzystować jeszcze prawie rok. oni maja mnie za jakas dziwna bo umiem wiecej od nich itp. moja wina jest to ze bylam w liceum inf i od dziecka sie tym pasjonowałam i to że czytam ksiażki dotyczące programowania itp? mi zależy na nauce i styp. bo chole... płace za te studia to chociaż chce mieć coś co po nich zostanie itp. a ci sobie olewają. bo oni sądzą że ja przepisze na kompa a potem im podeśle całe opisy i schematy dobija mnie to, ale jak to mówią

uchhhhh, nieladnie, bardzo nieladnie ze strony tych ludzi Nie bylam nigdy w takiej sytuacji, ale mam nadzieję, że jakos przemowisz im do rozumu... Widzę, że tu jakas terapia wstrząsowa chyba jest potrzebna dla nich....

Stary 2008-05-22, 21:48   #3501
madame_apple
Zadomowienie

ech dziewczyny - padammm po prostu
w pracce byłam nadprogramowe 1,5h bo ruch był tak nieziemski, że trza było zostać...
Było bardzo fajnie i szybciurem zleciało no, ale zrobiłam dziś chyba miliardy kilometrów i jak rano przyszłam tak do końca ani nie usiadłam nawet na moment ani nic nie zjadłam bo zupełnie nie było czasu, echhh
PA-DA-KA...
Dobrze, że jutro idę na 2.zmianę, na 17 - to będę mogła się wyspać jak należy i trochę odpocząć...

Nie mam siły komentować, marzę o łóżku... Jutro się poudzielam...

Buziaki kochane i śpijcie dobrze

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 08:39   #3502
tamonita
Zakorzenienie

Dzień doobry !

Wstajemy Kochane, wstajemy
Ja na nogach już od po 7 Wstałam tak wcześnie bo miałam iść po bułki, których o tej porze w sklepiku koło domu już nie było fakt ! Przecież sklepy były zamknięte AŻ jeden dzień ! Straszne ! I ludzie musieli nadrobic zapasy przecież !
Z braku laku poszlam do dwóch innych położonych niedaleko mojego domu sklepów, a potem w przypływie dziwnej energii i siły poleciałam na zakupy aż do Biedronki A teraz siedzę i piję kawę
Wczorajszy dzień minął syyympatycznie ! Wypad na miasto z kumpelą, która była kiedyś mi jedną z najbliższych osób, a z którą utraciłam kontakt prez ED byl napawde świetny, uśmiałam się, że hohoho ! Ogólnie byłyśmy we trzy (tylko z jedną kumpela trzymałam się przez ten czas), najpierw poszłysmy na piwo do baru, potem do tej kumpeli do domu i tam wypiłysmy ... szampana a potem znów poszłyśmy na piwo następnie zaliczyłyśmy bardzo mily spacer iiii... do domku, było świetnie- tak jak kiedys Niektóre akcje sprawiały, że dusiłam się ze smiechu Oczywiście nie obyło się bez tańczenia, śpiewania i robienia zdjęć Ahhhhhhh czuje, że wracam, wracam do życia nawet nie wiecie dziewczynki jak się ciesze ! No musiałam Wam to napisać normalnie
Dziś chyba się polenie troszke, a jutro... się zobaczy

Miłego dnia Kochane
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 09:31   #3503
gujana
Wtajemniczenie

Madame - mam nadzieje, ze odespalas dzis zmeczenie Pewnie z okazji swieta taki wielki ruch byl..

Tamo - ciesze sie, ze wracasz do normalnego zycia

A ja wczoraj mialam marny dzien, ale dzis musi byc lepiej Tylko wieczorem czeka mnie rozmowa z TŻ, bo wczorajsza klotnia skonczyla sie dosc nieciekawie. Mam nadzieje, ze jakos sobie to wszystko wyjasnimy.. :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-23, 10:09   #3504
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Dzień doobry !

Wstajemy Kochane, wstajemy
Ja na nogach już od po 7 Wstałam tak wcześnie bo miałam iść po bułki, których o tej porze w sklepiku koło domu już nie było fakt ! Przecież sklepy były zamknięte AŻ jeden dzień ! Straszne ! I ludzie musieli nadrobic zapasy przecież !
Z braku laku poszlam do dwóch innych położonych niedaleko mojego domu sklepów, a potem w przypływie dziwnej energii i siły poleciałam na zakupy aż do Biedronki A teraz siedzę i piję kawę
Wczorajszy dzień minął syyympatycznie ! Wypad na miasto z kumpelą, która była kiedyś mi jedną z najbliższych osób, a z którą utraciłam kontakt prez ED byl napawde świetny, uśmiałam się, że hohoho ! Ogólnie byłyśmy we trzy (tylko z jedną kumpela trzymałam się przez ten czas), najpierw poszłysmy na piwo do baru, potem do tej kumpeli do domu i tam wypiłysmy ... szampana a potem znów poszłyśmy na piwo następnie zaliczyłyśmy bardzo mily spacer iiii... do domku, było świetnie- tak jak kiedys Niektóre akcje sprawiały, że dusiłam się ze smiechu Oczywiście nie obyło się bez tańczenia, śpiewania i robienia zdjęć Ahhhhhhh czuje, że wracam, wracam do życia nawet nie wiecie dziewczynki jak się ciesze ! No musiałam Wam to napisać normalnie

Miłego dnia Kochane

ależ się cieszę, że tak dobrze Ci się w końcu układa
Tak jest - w wakacje będziesz szaleć
Cytat:
Madame - mam nadzieje, ze odespalas dzis zmeczenie Pewnie z okazji swieta taki wielki ruch byl..
odespałam... I nawet zakwasów nie mam - intnsywne od kilku lat rowerowanie i ćwiczenia najróżniejsze wyrobiły mi kondychę chyba
A ruch duży - zgadza się - z okazji święta Dziś wieczrem pewnie też będzie spory - w piątkowe wieczory ludzie lubią sobie odpocząć przy drinkach...
Cytat:
A ja wczoraj mialam marny dzien, ale dzis musi byc lepiej Tylko wieczorem czeka mnie rozmowa z TŻ, bo wczorajsza klotnia skonczyla sie dosc nieciekawie. Mam nadzieje, ze jakos sobie to wszystko wyjasnimy.. :/
echh... Będę trzymać kciuki za Waszą rozmowę - mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśnicie i będzie już dobrze

Bonjour
Ale mi się dobrze spało Sen sprawiedliwy i zasłużony, rzec można Zaraz idę na spożywcze zakupy, później planuję się trochę pouczyć (bo kiedyś niestety trzeba...a taaaak mi się nie chce ech).
No, a na wieczor do pracki - mam nadzieje, ze znow bedzie fajnie i ze znow przezyje...;P

Buzi i miłego dnia

Stary 2008-05-23, 10:49   #3505
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Bonjour
Ale mi się dobrze spało Sen sprawiedliwy i zasłużony, rzec można Zaraz idę na spożywcze zakupy, później planuję się trochę pouczyć (bo kiedyś niestety trzeba...a taaaak mi się nie chce ech).
No, a na wieczor do pracki - mam nadzieje, ze znow bedzie fajnie i ze znow przezyje...;P

Buzi i miłego dnia

Powodzenia z nauką A w pracy na pewno będzie fajnie Jeśli jest więcej klientów to moze i napiwki wieksze
Ja tez musze cos naukowego porobic... Ale na znajomych zawsze mozna liczyc - wlasnie zadzwonil kolega i wyciagnal mnie na spacer, wiec z przepracowania naukowego znow dzis nie umre.. Mam nadzieje, ze zanim wyjde to jednak zrobie cos pozytecznego (choc spacer czlowiekowi tez potrzebny, nieprawdaz? ).

Co do TŻta, to wczoraj padło z mojej strony o jedno zdanie za wiele i teoretycznie jestem singielką Co prawda to tylko zdenerwowanie, no ale wlasnie.. W sumie to AŻ zdenerwowanie.

Stary 2008-05-23, 10:51   #3506
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no, to gratuluje poprawy ze zdrowkiem

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Na następny ogień pójdzie gdy stopnieją tłumy na widowni Indiana Jones potem 21 i ekranizacja serialowego Seksu w Wielkim Mieście
ja też czekam z utęsknieniem na Sex w wielkim mieście to stanowczo był mój ulubiony serial

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

ja wrocilam z pracy,przepakowalam sie i teraz robimy z TZ grilla i popijamy drineczka oczywiscie wszystko w normie bo o 3 trzeba wstac ale znajac mnie to juz o 2 bede sie wiercic
mam nadzieję że dotarliście szczęśliwie i że się dobrze bawisz
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
oj współczuję takiej sytuacji, faktycznie jest nieciekawa, bo najlepiej to by było się wypiąć na wszystkich żeby sobie sami zaczęli radzić, ale podejrzewam ze to bynajmniej proste nie jest.... ehhhh

Cytat:
strasznie się cieszę ze się dobrze bawiłaś, a przede wszystkim ze tak jak dawniej

Cytat:

nop mam nadzieję Kochana że dobrze będzie trzym się

Cytat:
miłej pracy (a wcześniej nauki )

Dzień dobry

była u mnie kuzynka wczoraj i została na noc, więc moje gardło ciężko to zniosło, bo ja nie mówiąca to zdecydowanie podejrzana sprawa, wiec oczywiście trochę pogadałam i skutki były marne ale dziś już jest trochę lepiej, nawet kanapkę zjadłam (bo od przedwczoraj na jogurtach leciałam, co nie było dobre ani fajne, ale nic innego nie przeciskało mi się przez gardło )
Siedzę jeszcze w piżamie, bo przecież nigdzie się nie wybieram wieczorem przyjdzie do mnie my new TŻ i strasznie się cieszę na samą myśl
mam nadzieję że dziadek mi jakiegoś numeru nie wykręci, chociaż znając go to mało prawdopodobne, żeby nie

a teraz zamierzam czytać moje cudowne lektury, bo mam 2 książki strasznie grube na weekend wypożyczone, wiec przydałoby się przynajmniej dogłębnie się im przyjrzeć

miłego dzionka Słoneczka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-23, 11:21   #3507
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ewuś - nooo,miłego spotkania kochana
Tamo - strasznie się cieszę,że się świetnie bawiłaś ale nie przesadzaj mi tu z alkoholem
Gujanko - oj mam nadzieję,że wszystko się jakoś ułoży

Miłego dnia .

Stary 2008-05-23, 17:08   #3508
schism_
Zadomowienie

Helloooł ;>
No to mamy c.d długiego weekendu Zdeczka śnięta jestem,przez wybudzenie z koszmaru,że po raz drugi zdawałam maturę ustną z polaka i oblałam bo gonili mnie napakowane ćpuny Wybyłam na spacer plażą do Orłowa i uzupełniające zakupy spożywcze W drodze powrotnej stoję na przystanku,wgapiając się w przejeżdżające samochody,patrzę a przed oczyma miga mi średniej wielkości bus z logo zespołu Dżem xD Jak później sprawdziłam oni ,wraz z Clockwise,Lady Pank i Shaun'em Baker'em [] grają na dzisiejszych Juwenaliach UG. Kurka wodna,gdybym wiedziała wcześniej zorganizowała bym znajomych i się wybrała ... A tak pozostaje czekanie do jutra i koncert Big Cyc'a ;P gdzieś w Gda.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 23:56   #3509
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewuś - nooo,miłego spotkania kochana
.
a dziękuję, było tak miłe że

schism - ale Wy macie tam tych Juwenaliów, zazdroszczę

U mnie dzień mniej więcej planowo, czyli zmobilizowałam się do nauki a wieczór taki że ahhhhhhhhh obawiam się iż grozi mi zakochanie <taka stara a taka nierozważna w uczuciach >

słodkich snów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-05-24, 09:31   #3510
madame_apple
Zadomowienie

helooooooł
Cytat:
Jeśli jest więcej klientów to moze i napiwki wieksze

Cytat:
Ja tez musze cos naukowego porobic... Ale na znajomych zawsze mozna liczyc - wlasnie zadzwonil kolega i wyciagnal mnie na spacer, wiec z przepracowania naukowego znow dzis nie umre.. Mam nadzieje, ze zanim wyjde to jednak zrobie cos pozytecznego (choc spacer czlowiekowi tez potrzebny, nieprawdaz?).
spacer człowiekowi wręcz niezbędny, trzeba dotlenić mózg
Cytat:
Co do TŻta, to wczoraj padło z mojej strony o jedno zdanie za wiele i teoretycznie jestem singielką Co prawda to tylko zdenerwowanie, no ale wlasnie.. W sumie to AŻ zdenerwowanie.
echh...niestety nie zawsze można zapanowac nad emocjami...mam nadzieję, że już sobie wyjaśniliście wszystko...
Cytat:
wieczorem przyjdzie do mnie my new TŻ i strasznie się cieszę na samą myśl
ależ się szeroko uśmiechnęłam czytając to zdanie
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Helloooł ;>
No to mamy c.d długiego weekendu Zdeczka śnięta jestem,przez wybudzenie z koszmaru,że po raz drugi zdawałam maturę ustną z polaka i oblałam bo gonili mnie napakowane ćpuny Wybyłam na spacer plażą do Orłowa i uzupełniające zakupy spożywcze W drodze powrotnej stoję na przystanku,wgapiając się w przejeżdżające samochody,patrzę a przed oczyma miga mi średniej wielkości bus z logo zespołu Dżem xD Jak później sprawdziłam oni ,wraz z Clockwise,Lady Pank i Shaun'em Baker'em [] grają na dzisiejszych Juwenaliach UG. Kurka wodna,gdybym wiedziała wcześniej zorganizowała bym znajomych i się wybrała ... A tak pozostaje czekanie do jutra i koncert Big Cyc'a ;P gdzieś w Gda.
ja chyba też idę dziś na jakiś juwenaliowy koncert, ale jeszcze nie wiem co gdzie i jak
Cytat:
obawiam się iż grozi mi zakochanie <taka stara a taka nierozważna w uczuciach>
u la la la ... ()

Ooooo raaaany, ale wczoraj był dzień! W skrócie - pracowałam do 1, piłam gdzieś od 23 <>, po pracy poszliśmy jeszcze na imprezę i wróciłam do domu o... 4.30 Z buta, kolega mnie odprowadził
Jak tak mają wyglądać całe wakacje to grozi mi pracoholizm chyba
A w ogóle to już stałam za barem Czad

Dziś planuję w dzień chyba naukę (w samochodzie bo jedziemy do Ustki:P), a wieczorem może ten wypad ze znajomymi z roku na Juwenalia

Buziaki i miłego dnia wszystkim

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości