|
|
#781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
nom, można tak powiedzieć
i nudna jak flaki z olejem ![]() jak wyjdą to ja tż bym chciała przepis ![]() z braku laku Cytat:
Cytat:
ale gruszkówki nie ![]() przeczytałam tą książkę i w sumie tak mi wieczór zleciał teraz jeszcze trochę z na gg pogadam i udaję się spać, bo jutro dłuuugi dzień rano jadę do Gliwic z TŻ-em a wieczorem imprezka (dawno nie było ) w Kato urodziny kumpeli dobrej nocki
|
||
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
hello dziewczynki
![]() ja wyjeżdżam na trochę więc się z Wami żegnam ![]() bye
|
|
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiadomo,ze jak byla na studiach to tez bylo podobnie jak u ciebie..i teraz tesknie troche do tej beztroski..(oczywiscie poza sesjami,bo wtedy o beztroske ciezko )czekam na relacje z imprezy chyba,ze wczesniej przeczytam na Onecieooo a gdzie sie wybierasz? gdziekolwiek by to nie bylo,baw sie wspaniale i odpoczywaj. dzien dobry, ja standardowo w lozku z kawka,wizazuje poki co i zaraz bede sie zbierala do pracy.Dobrze,ze juz piatek jutro bo dostalam po dupie w pracy w tym tyodniu i czuje sie bardzo zmeczona.. pogoda u mnie standardowo do bani...wrrr..oby do weekendu sie poprawila bo ktos za to beknie ![]() udanego dzionka wam zycze
|
|
#784 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cher: witam Panią
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, z takimi trzeba twardo i szybko, to może go nie zaboli. Raz, dwa, trzy spotykacie się i mówisz mu: 'a Panu to już podziękujemy! ' [ możesz oczywiście bardziej rozwinąć tą myśl, coby się nie dopytywał a dlaczego, a po co...;p]. A skoro jest anormalny i przemądrzały, a do tego ubierać się po ludzku nie potrafi i co najgorsze działa Ci na nerwy, nie ma co się męczyć! Raz kozie śmierć! Nie możesz marnować swoich cennych komórek nerwowych na chłopa! ;-))))Uhh, jak nie ma nic innego...;-) Swoją drogą, najlepsza jest gazowana i jakaś smakowa, lepiej wódka pod nią wchodzi Przypomniało mi się, mój Tż kiedyś opowiadał, że z braku laku, zimą, pod wódkę walił śnieg...![]() Miłego wyjazdu!
|
|
#785 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry moje drogie Famme Fatale
![]() u mnie standardowy kubek kawy., relaks i wizaż. czyli jak zawsze rano. uwielbiam to nie wiem, jak w roku szkolnym obędę się bez wizażu, bez wylegiwania się w łóżeczku i w ogóle, no ale nie ma co o tym myśleć- jeszcze trochę czasu wakacyjnego przede mną! ![]() Cytat:
Cytat:
ja jestem Martyna- bardzo mi miło : ) i ładne imię masz, wiesz? skoro nie jadłaś owsianki, to najwyższa pora spróbować! może Ci posmakuje. większość wizażanek tutaj jest uzależniona od niej, ja również się do nich zaliczam. ;D i jesteś w moim wieku, wiesz? ja też idę do drugiej liceum. ![]() Cytat:
skubana, przez całą młodość biegała i te mięśnie jej zostały.], ale brzuch, talia, ramiona.. no comments. ;D tata za to ma świetną posturę, bardzo o siebie dba.. uprawia dużo sportu, w ogóle po nim nie widać, że ma tyle lat, ile ma. [42] Cytat:
Cytat:
hahaha, Mango, to Ty teraz u cioci w górach jesteś? kłamczuch! tylko wypatrywać, aż Ci nos taki jak u Pinokia wyrośnie. xDCytat:
Cytat:
świetnie, że impreza się udała, tylko pozazdrościć. [tak też robię- zazdroszczę. ^^] a co do książki to i ja muszę się brać.. za 'Potop' :O szokk! żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cieszę się niezmiernie. a ci kolesie mocni musieli być, chcieli Cię poderwać i taki pretekst znaleźli. ;DCytat:
Cytat:
a co do wódki- nie piję, bo kurde, strasznie słabą głowę mam! jeden kieliszek i latam. poważnie! wolę nie pozwalać sobie raczej na %, bo potem dzikie rzeczy się ze mną dzieją.. ; p; * baw się dobrze. Cytat:
oj tam, od razu w siódmym niebie.. to żeś mnie zawstydziła, Niuniuska, no.. i wiesz, z tym żartowaniem mam podobnie ---> najlepszą metodą na stres jest śmiech. sprawdzone i skuteczne. 2. ja do studenckich czasów jeszcze nie dobrnęłam, póki co zaliczyłam pierwszą klasę liceum i nie narzekam. ludzie wydają się naprawdę spoko, ale to okaże się później, czy rzeczywiście tak jest. ale jestem dobrej myśli3. popieram, ja też byłabym za jasnym postawieniem sytuacji, inaczej nigdy się od niego nie uwolnisz.. a po co się męczyć, skoro na świecie drepta tylu fajnych facetów? : ) i wiecie jak ja kiedyś spławiłam chłopaka? 'co do Ciebie jestem na NIE, możesz zgłosić się w następnej edycji'. i się odczepił. prosty, skuteczny tekst. na tych co bardziej natrętnych może nie poskutkować, ale dla chłopaka odrobinę myślącego to będzie jasny znak. ; )a ja mam dzisiaj randkę! ja mam dzisiaj randkę! randkęęęę, randkęęęę! miłego dnia życzę Wam! ; *
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||||||||||
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczy się?![]() To dwóch różnych osobników... Z jednym jestem poraz drugi, ponieważ jak się z nim rozstałam jego zachowanie przypominało sceny filmów dramatycznych Przy okazji zarzuciłam mocne argumentacje, a mimo to pytań "a po, dlaczego" i tak nie uniknęłam. Mnie oczywiście żal nie dawał spokoju i znów się zlitowałam. Nawet przez jeden dzień (![]() I już kochane sprostuję, dlaczego nie ma eseju właściwego Wczoraj nie mogłam dostać się do konta. Hasło, które miałam (a wprowadzam je regularnie co kilka dni, więc nie ma opcji, że coś pokręciłam) nie wchodziło. Ani dwa inne również. Do dziś czekałam na maila z nowym Biednemu zawsze wiatr w oczy Znowóż termin się przesuwa
|
|
|
#787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dooobre!A potem będą szczegóły z randkii, randkiii, randkiii ? Bo ja bym bardzo chciała poczytać parę miłosnych historii ... ;DMangolina: Ah, te chłopy, co jeden to lepszy wykręt, ale od eseju i tak się nie wymigasz;] Zbieraj siły i wenę twórczą ;] edit: dziadek?!, no liczy się jak najbardziej! Też chłop i do tego pewnie doświadczony ;-)
|
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
Star udanej randki ^^Ewusia udanej imprezy ^^Spaza udanego wyjazdu ^^to Wam pozyczylam ![]() Mangolina Ty to masz historie z tymi chlopakami ![]() Agolek oby dzionek w pracy szybko minal ![]() ja znowu niewyspana! poszlam spac po 2 a o 9 mama zajrzala do mnie, bo cos chyba chciala wziac ze swoich rzeczy...no i sie obudzilam! a ona pewnie miala nadzieje,ze nie mama pojechala z braciszkiem do lekarza...o wlasnie wrocili a ja siedze z kompem i kawa na kanapie. za jakas godzine pocwicze, potem prysznic itp itd, zakupy i jade do taty na 2 dni ![]() milego dnia, zajrze pozniej
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spaza - baw się dobrze Agolku - na razie nie mam co narzekać chociaż już się zaczynam powoli uczy,ć, bo sesja wraca jak bumerang już na początku września w weekend na pewno będzie słonko Star -udanej randki ![]() Mango - widzę że budujesz napięcie z tym opóźnianiem opublikowanie eseju kończę kawęi idę się zbierać ![]() dziękuję za życzenia udanej imprezy - mam szczerą nadzieję ze będzie udana, no w końcu to jednej z nas urodziny - muszą być niezapomniane ![]() Wam również życzę miłego dzionka |
|
|
|
#790 |
|
Rozeznanie
|
dobry. ;**
ja to śpioch jestem dopiero. ;DDD ah, ale jest tak gorąco że nic sie nie chce nawet z domu wychodzić. ale marudze. ^^ |
|
|
|
#791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to znaczy 'zachowywał się tak, jakbym chciała'- w sensie, że był męski, tak? a z tym A., to rzeczywiście jego problem. i mam bardzo podobnie- dopóki ktoś za mną biega, mam go gdzieś, a potem, gdy on przestaje, nagle mi zaczyna zależeć. ach, ta pokręcona kobieca natura a na esej czekamy z niecierpliwością! : ))Cytat:
![]() to taka podwójna- ja, moja przyjaciółka, S. [fajny kolega] i P. [ten, który mi się podoba.] umówiliśmy się na 18,00, ale do tej godziny to ja chyba tu zwariuję. ;d póki co staram się czymś zająć, bo im będę więcej myślała, tym gorzej, prawda? =pCytat:
Cytat:
ile można? dziękuję za życzenia udanej randki, Ty również baw się dobrze. ; *Cytat:
u mnie też cieplutko i zaraz chyba na rower pojadę, bo nie mam nic ciekawszego do roboty.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() siedze i sobie wizazuje i sie nudzę jak co dzien ![]() Denerwuje mnie TZ bo sie w ogóle nie odzywa, nie wiem czy nie ma zasiegu, cos mu sie stało, czy juz mnie nie chce ![]() W ogóle dzis dwa razy zaczynałam 8min abs to mi ktos właził do pokoju nienawidze jak ktos mi przeszkadza w ćwiczeniach, zwłaszcze ze byłam juz w połowie![]() ale naszczescie zrobiłam do konca ![]() tak sobie mysle ze ten brzuch mój to ujdzie, ale biodra mam paskudnie szerokie no i otłuszczone wiec pewnie hula hop sie kłania a mnie to nie sprawia radosci takie krecenie a nie lubie sie zmuszac do cwiczen bo maja byc radoscia a nie katorgą.. ![]() chciałabym miec ciało jak te dziewczyny http://pl.youtube.com/watch?v=Sy0G2-...eature=related ![]() w ogóle dostałam dzis 50 zł od bratowej hehe, powiedziała zebym miała na lodyczy cos słodkiego hehe wiec wieczorkiem pójde i zakupie jakies twarogi chude i warzywa na patelnie![]() przyjechał mój brat z pracy i na okragło chodza jakies disco polo albo góraslskie piosenki na fulla w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ale jemu tej polskiej muzzyki brakuje to mu sie nie dziwie
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
jestem...
|
#794 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
^^ja tez marudzilam od rana, ale jakos teraz energia i optymizmu troche we mnie wstapilo ![]() Cytat:
![]() jak nie hula to moze twister?? a TZ mam nadzieje, ze sie wkrotce odezwie do Ciebie i jak???
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
||
|
|
|
#795 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i co ta kochanie? ![]() Cytat:
a u mnie cięzkie chmury wala po niebie, ale nic dziś chcę deszcz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miłego dnia! A ja tak się krzatam po domu, dziś jest pogrzeb dziewczyny z mojego miasteczka-znałam ja tak troszke i trudno uwierzyc ze juz jej nie ma...chciała ominac kota i nie wyrobiła i trafiła w słup-podobno na słupie nic nie ma tylko 2 takie małe rysy-to nie było mocne uderzenie-bo ona zawsze jezdziła ostroznie, jechał z nia kolega i nic się mu nie stało-kompletnie a ona zgineła na miejscu-przykre to....
|
|
#796 |
|
Wtajemniczenie
|
Tarantulku bede pisac
tata ma internet ^^ taki jest normalnie kozak haha chociaz nie za wiele umie jeszcze na kompie zrobic i ja musze m.in. zrobic porzadek w tym jego laptopie, bo cos zamula za bardzo, a biedak sam nie umie ![]() smutne z ta dziewczyna ze tez takie rzeczy musza sie dziac ![]() u mnie wczoraj lalo caly dzien,od rana do nocy,tez lubie siedziec w domu,jak pada,taki nastroj czasem wyjatkowy wtedy mam hehe taki refleksyjny ![]() oki ja zmykam od kompa sie szykowac, za okolo godzine jade po zakupy i do taty,musze mu troche prowiantu zawiezc i kupic cos dla siebie, bo tam umre z glodu hehe ![]() milego dnia, odezwe sie pozniej
|
|
|
#797 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Cher w wątku
mam nadzieję, że miło będzie Ci się z nami plotkowało ^^Cytat:
Udanego pobytuu ^^ . Cytat:
O raany, nawet nie wiem czy się wkręcę w rozmowę bo jestem dziś taka nieprzytomna, że szook nie wychodzę dziś ze znajomymi, bo poprostu leń mnie dopadł, może później tylko do dziadka zajrzę. Uuh, u mnie jakoś leci, bracia nalegają żebym przyjechała do nich (mieszkają gdzie indziej) a ja jakoś nawet ochoty nie mam o__O a każdy chce ze mną o czymś pogadać, aa, już się zastanawiam o czym takim, że nie da rady przez fona chociażby ^^ Miłego dzionka
|
|
#798 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
milego rowerowania hello, ja wlasnie koncze lunch i zabieram sie za prace,juz mi cyferki uszami wychodza... Po pracy jade na zakupy jedzeniowe,lubie lazic po sklepie i czytac etykietki,patrzec nowe rzeczy itp, a ze bede sama to moge posiedziec troche dluzej bo TZ zawsze mnie ciagnie jak tylko sie zatrzymam gdzies na dluzej ![]() milego popoludnia wszystkim zycze
|
|
#799 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ohohohoho Ewelka coś sie szykuje,coś sie kroi
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyżbyś miała coś na myśli ?
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
oj Ewelka
sie masz z tymi bracmi hihi ![]() a ja dopiero po 16 jade wiec jeszcze zajrzalam na moment
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w banku i sklepie spozywczym, i w sklepie gdzie widziałam sliczna rózową koszule z satyny za 27zł i ja jej głupia nie wziełam
nienawidze banków pół godziny czekałam w kolejce zeby mnie łaskawie obsłużyła a sie okazało ze nie moze mnie obsłuzyc bo jej cos w komputerze nie działa Zakupiłam twarożki, serki,i makrele .jak sobie stałam na przystanku to jednen gościu tak sie wychylał jak stałam i patrzył ze o mało by mu drugie auto jadace z naprzeciwka głowy nie ucieło dobrze ze w pore schował ![]() w domu siedza szwagier bratowej z dwójką dzieci wiec siedze w pokoju i nie chce sie tam goscic z nimi ![]() aa i byłam w drogerii, i zakupiłam sobie masło do ciała z ziaji odbudowa skóry takie w czarnym pudełeczku ![]() moze pomoze..
|
#803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cisza tu teraz
![]() Się wie, hihi ; D Cytat:
oj, laska widzisz, ludzie patrząc na Ciebie głowę tracą , haha ; D A te babki też mnie denerują i to nie koniecznie w bankach. Wczoraj w markecie trafiliśmy z rodzicami na jakąś tak zmulasta kasjerke, która niedość że się rusza jakby chciała a nie mogła to nie znała kodu do mydła i kazała czekać bo musi się spytać, a że tak się z tym wszystkim ruszała to poszliśmy sobie
|
|
#804 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak naprawdę nie trzeba nawet mocnego uderzenia, żeby skończyło się tragicznie...wszystko to chwila, moment, mało czasu na jakąkolwiek racjonalną reakcję. Szkoda mi dziewczyny, całe życie miała przed sobą, a jedna chwila wszystko zmieniła![]() aaaa pajączku- przytulanko! proszę, przytulasek cobyś nie czuła się jak ten podarty misiu, o! tylko jak różowy króliczek z duracella ;]Można jak najbardziej wiedzieć co studiuję, otóż tam tadam tadammmm tam taaaaam: jestem PiP-ą, czyli studiuję Pedagogikę i Psychologię , a dokładnie: specjalność pedagogika opiekuńczo-wychowawcza, jeśli cokolwiek to tłumaczy Powiem tylko, że nie będę nauczycielką! Never! Cytat:
![]() To już hmm.. z godzinkę jesteś na tej randcee, randceee x 2;], a ja z niecierpliwością czekam na szczególiki ;>
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Właśnie wróciłam z mojego małego imprezowego wypadu . Było faaaaaaajnie ![]() Niestety nie poczytam Was zbyt dokładnie, bo muszę się spakować i w miarę wcześnie położyć spać. Jutro uciekam na długi rowerowy weekend ![]() Miłego wieczorku
|
|
|
|
#806 | |||
|
Rozeznanie
|
ihihihihi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Udanego rowerowego weekendu zycze w takim razie-a moj rower siedzi w garazu bo coś z dentka ma nie tak.....![]() Ja jutro tez wczesnie wstaje-bo idę na Kalwarię się modlić
|
|
#807 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[albo nie, bo jeszcze się zgubię - brak orientacji w terenie się kłania.;/]Cytat:
![]() Ja nie wiem czy się nadaję nawet na operatora wózków widłowych... a co dopiero do uczenia dzieci Modlić się idzie, zuch dziewczyna!
|
|
#808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak-moze sie wreszcie cos wymodle
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam sie denerwować, TZ nic nie pisze,ma wyłączony tel, miał dzis wrócic z pracy.
Obiecałam pokazac Wam obraz autorstwa mojej Mamy: "Seerosen" edit: wrócił nie miał pakietu smsów...a ja panikara myslałąm ze z budowy spadł, albo cos go przygniotło..
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Noo..tż-et nie wie co traci,bita śmietana na niego czekała ![]() ![]() Któraś z nas ma urodziny? wszystkiego najlepszego![]() My z Tż-etem w poniedziałek wybieramy się w góry na 3 dni ,już się nie mogę doczekać,bo ciągle to odkładamy,a teraz jeszcze mojemu Tż-etowi wychodzi ostatnia 8-semka i ma całe dziąsło napuchnięte,marudzi jak dziecko,wytrzymac się z nim nie da,co chwilę musze mu tam zaglądać,czy ropa nie leci,ehh Ci faceci
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

i nudna jak flaki z olejem 
]. po prostu: optymistycznie, pozytywnie i z uśmiechem 

wiadomo,ze jak byla na studiach to tez bylo podobnie jak u ciebie..i teraz tesknie troche do tej beztroski..(oczywiscie poza sesjami,bo wtedy o beztroske ciezko
Obecnie np. wyjechałam do cioci w góry... A. już nie okłamuję, bo powiedziałam mu prawdę - co o nim myślę (czyt. jak bardzo jest anormalny i przemądrzały). Ale efekt był taki, że przez godzinę udawałam, że nie ma mnie w domu... Bo "on mnie kocha i muszę mu to powiedzieć w twarz" 

Gdzie mam przybyć?

mama pojechala z braciszkiem do lekarza...o wlasnie wrocili 

milego rowerowania
tylko jak różowy króliczek z duracella ;]