![]() |
#781 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
nom, można tak powiedzieć
![]() ![]() jak wyjdą to ja tż bym chciała przepis ![]() z braku laku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przeczytałam tą książkę i w sumie tak mi wieczór zleciał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
hello dziewczynki
![]() ja wyjeżdżam na trochę więc się z Wami żegnam ![]() bye ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czekam na relacje z imprezy ![]() ![]() ooo a gdzie sie wybierasz? gdziekolwiek by to nie bylo,baw sie wspaniale i odpoczywaj. ![]() dzien dobry, ja standardowo w lozku z kawka,wizazuje poki co i zaraz bede sie zbierala do pracy.Dobrze,ze juz piatek jutro bo dostalam po dupie w pracy w tym tyodniu i czuje sie bardzo zmeczona.. pogoda u mnie standardowo do bani...wrrr..oby do weekendu sie poprawila bo ktos za to beknie ![]() udanego dzionka wam zycze ![]()
![]() |
#784 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cher: witam Panią
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, z takimi trzeba twardo i szybko, to może go nie zaboli. Raz, dwa, trzy spotykacie się i mówisz mu: 'a Panu to już podziękujemy! ![]() ![]() Uhh, jak nie ma nic innego...;-) Swoją drogą, najlepsza jest gazowana i jakaś smakowa, lepiej wódka pod nią wchodzi ![]() ![]() Miłego wyjazdu! ![]()
![]() |
#785 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry moje drogie Famme Fatale
![]() u mnie standardowy kubek kawy., relaks i wizaż. czyli jak zawsze rano. uwielbiam to ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ; * baw się dobrze. Cytat:
![]() ![]() 2. ja do studenckich czasów jeszcze nie dobrnęłam, póki co zaliczyłam pierwszą klasę liceum i nie narzekam. ludzie wydają się naprawdę spoko, ale to okaże się później, czy rzeczywiście tak jest. ![]() 3. popieram, ja też byłabym za jasnym postawieniem sytuacji, inaczej nigdy się od niego nie uwolnisz.. a po co się męczyć, skoro na świecie drepta tylu fajnych facetów? : ) i wiecie jak ja kiedyś spławiłam chłopaka? 'co do Ciebie jestem na NIE, możesz zgłosić się w następnej edycji'. ![]() a ja mam dzisiaj randkę! ja mam dzisiaj randkę! randkęęęę, randkęęęę! ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To dwóch różnych osobników... ![]() ![]() ![]() ![]() I już kochane sprostuję, dlaczego nie ma eseju właściwego ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A potem będą szczegóły z randkii, randkiii, randkiii ? ![]() ![]() Mangolina: Ah, te chłopy, co jeden to lepszy wykręt, ale od eseju i tak się nie wymigasz;] Zbieraj siły i wenę twórczą ;] edit: dziadek?!, no liczy się jak najbardziej! Też chłop i do tego pewnie doświadczony ;-)
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Star udanej randki ![]() Ewusia udanej imprezy ![]() Spaza udanego wyjazdu ![]() to Wam pozyczylam ![]() ![]() Mangolina Ty to masz historie z tymi chlopakami ![]() Agolek oby dzionek w pracy szybko minal ![]() ja znowu niewyspana! poszlam spac po 2 ![]() ![]() ![]() ![]() milego dnia, zajrze pozniej ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spaza - baw się dobrze ![]() Agolku - na razie nie mam co narzekać ![]() ![]() ![]() Star -udanej randki ![]() Mango - widzę że budujesz napięcie z tym opóźnianiem opublikowanie eseju ![]() ![]() kończę kawęi idę się zbierać ![]() dziękuję za życzenia udanej imprezy - mam szczerą nadzieję ze będzie udana, no w końcu to jednej z nas urodziny - muszą być niezapomniane ![]() Wam również życzę miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Rozeznanie
|
dobry. ;**
ja to śpioch jestem dopiero. ;DDD ah, ale jest tak gorąco że nic sie nie chce nawet z domu wychodzić. ale marudze. ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() siedze i sobie wizazuje i sie nudzę jak co dzien ![]() Denerwuje mnie TZ bo sie w ogóle nie odzywa, nie wiem czy nie ma zasiegu, cos mu sie stało, czy juz mnie nie chce ![]() W ogóle dzis dwa razy zaczynałam 8min abs to mi ktos właził do pokoju ![]() ![]() ale naszczescie zrobiłam do konca ![]() tak sobie mysle ze ten brzuch mój to ujdzie, ale biodra mam paskudnie szerokie no i otłuszczone wiec pewnie hula hop sie kłania a mnie to nie sprawia radosci takie krecenie a nie lubie sie zmuszac do cwiczen bo maja byc radoscia a nie katorgą.. ![]() chciałabym miec ciało jak te dziewczyny http://pl.youtube.com/watch?v=Sy0G2-...eature=related ![]() w ogóle dostałam dzis 50 zł od bratowej ![]() ![]() ![]() przyjechał mój brat z pracy i na okragło chodza jakies disco polo albo góraslskie piosenki na fulla w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ale jemu tej polskiej muzzyki brakuje to mu sie nie dziwie ![]()
#793 |
Zakorzenienie
|
jestem...
#794 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez marudzilam od rana, ale jakos teraz energia i optymizmu troche we mnie wstapilo ![]() Cytat:
![]() jak nie hula to moze twister?? a TZ mam nadzieje, ze sie wkrotce odezwie do Ciebie ![]() i jak??? ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i co ta kochanie? ![]() Cytat:
a u mnie cięzkie chmury wala po niebie, ale nic dziś chcę deszcz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miłego dnia! ![]() A ja tak się krzatam po domu, dziś jest pogrzeb dziewczyny z mojego miasteczka-znałam ja tak troszke i trudno uwierzyc ze juz jej nie ma...chciała ominac kota i nie wyrobiła i trafiła w słup-podobno na słupie nic nie ma tylko 2 takie małe rysy-to nie było mocne uderzenie-bo ona zawsze jezdziła ostroznie, jechał z nia kolega i nic się mu nie stało-kompletnie a ona zgineła na miejscu-przykre to.... ![]()
![]() |
#796 |
Wtajemniczenie
|
Tarantulku bede pisac
![]() ![]() ![]() ![]() smutne z ta dziewczyna ![]() ![]() u mnie wczoraj lalo caly dzien,od rana do nocy,tez lubie siedziec w domu,jak pada,taki nastroj czasem wyjatkowy wtedy mam hehe taki refleksyjny ![]() oki ja zmykam od kompa sie szykowac, za okolo godzine jade po zakupy i do taty,musze mu troche prowiantu zawiezc i kupic cos dla siebie, bo tam umre z glodu hehe ![]() milego dnia, odezwe sie pozniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#797 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam Cher w wątku
![]() Cytat:
![]() Udanego pobytuu ^^ . Cytat:
O raany, nawet nie wiem czy się wkręcę w rozmowę bo jestem dziś taka nieprzytomna, że szook ![]() Uuh, u mnie jakoś leci, bracia nalegają żebym przyjechała do nich (mieszkają gdzie indziej) a ja jakoś nawet ochoty nie mam o__O a każdy chce ze mną o czymś pogadać, aa, już się zastanawiam o czym takim, że nie da rady przez fona chociażby ^^ Miłego dzionka ![]()
![]() |
#798 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hello, ja wlasnie koncze lunch i zabieram sie za prace,juz mi cyferki uszami wychodza... Po pracy jade na zakupy jedzeniowe,lubie lazic po sklepie i czytac etykietki,patrzec nowe rzeczy itp, a ze bede sama to moge posiedziec troche dluzej bo TZ zawsze mnie ciagnie jak tylko sie zatrzymam gdzies na dluzej ![]() milego popoludnia wszystkim zycze ![]()
![]() |
#799 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ohohohoho Ewelka coś sie szykuje,coś sie kroi ![]()
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
Czyżbyś miała coś na myśli ?
![]()
#801 |
Wtajemniczenie
|
oj Ewelka
![]() ![]() a ja dopiero po 16 jade ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
byłam w banku i sklepie spozywczym, i w sklepie gdzie widziałam sliczna rózową koszule z satyny za 27zł i ja jej głupia nie wziełam
![]() nienawidze banków ![]() ![]() pół godziny czekałam w kolejce zeby mnie łaskawie obsłużyła a sie okazało ze nie moze mnie obsłuzyc bo jej cos w komputerze nie działa ![]() Zakupiłam twarożki, serki,i makrele ![]() jak sobie stałam na przystanku to jednen gościu tak sie wychylał jak stałam i patrzył ze o mało by mu drugie auto jadace z naprzeciwka głowy nie ucieło dobrze ze w pore schował ![]() w domu siedza szwagier bratowej z dwójką dzieci wiec siedze w pokoju i nie chce sie tam goscic z nimi ![]() aa i byłam w drogerii, i zakupiłam sobie masło do ciała z ziaji odbudowa skóry takie w czarnym pudełeczku ![]() moze pomoze..
#803 | |
Wtajemniczenie
|
Ale cisza tu teraz
![]() Się wie, hihi ; D Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() aaaa pajączku- przytulanko! proszę, przytulasek cobyś nie czuła się jak ten podarty misiu, o! ![]() ![]() Można jak najbardziej wiedzieć co studiuję, otóż tam tadam tadammmm tam taaaaam: jestem PiP-ą, czyli studiuję Pedagogikę i Psychologię ![]() ![]() Cytat:
![]() To już hmm.. z godzinkę jesteś na tej randcee, randceee x 2;], a ja z niecierpliwością czekam na szczególiki ;>
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Właśnie wróciłam z mojego małego imprezowego wypadu ![]() ![]() ![]() Niestety nie poczytam Was zbyt dokładnie, bo muszę się spakować i w miarę wcześnie położyć spać. Jutro uciekam na długi rowerowy weekend ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |||
Rozeznanie
|
ihihihihi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jutro tez wczesnie wstaje-bo idę na Kalwarię się modlić ![]()
![]() |
#807 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem czy się nadaję nawet na operatora wózków widłowych... a co dopiero do uczenia dzieci ![]() Modlić się idzie, zuch dziewczyna! ![]()
![]() |
#808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak-moze sie wreszcie cos wymodle ![]()
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Zaczynam sie denerwować, TZ nic nie pisze,ma wyłączony tel, miał dzis wrócic z pracy.
Obiecałam pokazac Wam obraz autorstwa mojej Mamy: "Seerosen" edit: wrócił nie miał pakietu smsów...a ja panikara myslałąm ze z budowy spadł, albo cos go przygniotło..
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo..tż-et nie wie co traci,bita śmietana na niego czekała ![]() ![]() Któraś z nas ma urodziny? ![]() ![]() ![]() My z Tż-etem w poniedziałek wybieramy się w góry na 3 dni ,już się nie mogę doczekać,bo ciągle to odkładamy,a teraz jeszcze mojemu Tż-etowi wychodzi ostatnia 8-semka i ma całe dziąsło napuchnięte,marudzi jak dziecko,wytrzymac się z nim nie da,co chwilę musze mu tam zaglądać,czy ropa nie leci,ehh Ci faceci ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.