|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy,
cos u mniee za:
Lolita Lempicka L de Lolita 28/30 ml The Body Shop White Musc, żel pod prysznic, nowy Jaga Hupało&Thomas Wolf, odżywka w spray'u chroniąca włosy przed szkodliwymi czynnikami (woda, chlor, słońce itd) polecana w "Urodzie" ubytek 10%
|
#272 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za Tigi CatWalk, Curls Rock, curl amplifier, świetny krem do loków, ubytek 10%
albo Tigi Bed Head, Upight Heat Activated Curl Maker, preparat do stylizacji loków na ciepło (suszarka, lokówka) Oddam dużo
|
|
|
|
#273 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
czy zgodzisz się na wymianę Masło Formana, masło Ziaja i masło Eveline z olejem sezamowym w zamian za odżywkę Hupało i szminkę Loreal?
|
|
#274 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy i inne
|
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270535
prosze odp u mnie bright crystal, miracle, escada, |
|
|
|
#282 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
Interesuje mnie micel Sensibio
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
* The Body Shop- zel kokosowy
* szampony dla dzieci - mam,ale tylko Joanny (cola, guma balonowa , truskawka) * preparat do skórek (np. Sally Hansen) - mam ten osławiony na Wizażu w srebrnym opakowaniu o niebiańskim zapachu ![]() z kosmetyków do ciała ma parę rzeczy * Clinique Blended Face Powder 08 albo 02 - mam nr 02 może coś Cię zaintersuje? |
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
nic się nie stało
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
tomamo, jak napisałam na samym poczatku, jestem chętna na piątkę diora(pink attitude)
wcześniej pisałaś że interesuje Cię kilka rzeczy u mnie ale nie wymieniłaś wszystkich... wiem tylko o brązerze do nóg ale tylko na niego cieni nie wymienisz więc, czy dobierzesz sobie coś jeszcze?
|
#289 | |||
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Niestety w wątku tez nic nie wypatrzyłam ![]() Cytat:
interesuje mnie krem do skórek Cytat:
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiemwidzę jeszcze że poszukujesz active c. mam ok35% tubki do skóry suchej i 5ml nową miniaturkę active c pod oczy poza tym mam bardzo dobre pędzle i jeszcze kilka nowych planuję dołożyć edit: i krem ujędrniający do biustu Palmer's
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2008-08-14 o 22:27 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
* Bioderma Hydrabio peeling 75 ml
* Sephora , blush me!, róż, odcień 01 rose mat, tylko testowanty * Bobbi Brown Gel Eyeliner, świetny eyeliner w kremie (taki jak Clinique Brush On Cream Liner) kolor grafitowy, ubytek mniej niż 5%, dodam do niego pędzelek WeMa
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
* Lolita Lempicka L de Lolita 28/30 ml (moze interesuje cie clinique happy to be?)
* MAC, małe pigmenty : Coco Beach, Blue (nowy), cos u mnie?
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Tomamo, może coś ode mnie za Kenzo Le Parfum ? Oprócz tego, co w wątku mam jeszcze róż do policzków Helena Rubinstein Wanted Blush, odcień 05 Sculpting Woodrose
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Lolita Lempicka L de Lolita, błyszczyk Biotherm, róż Mac, odżywka Jagi Hupało...?
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
u ciebie sopdobało mi sie : * Versace Bright Crystal, edp 28/30 ml * Versace, Versace edp 28/30 ml * Lolita Lempicka L de Lolita 28/30 ml * Kenzo Flower Le Parfum edp 50 ml 3 razy użyte * Demeter, New Zealand, 110/120 ml
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Tomamo, wybacz moja upierdliwosc...
![]() no baaaardzo mnie wzielo na ta lolitke L... myslisz ze uda Ci sie w najblizszym czasie przetestowac w perfumerii roz shiseido? ja z reguly nikogo nie popedzam, to wszystko przez ta lolitke
|
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item406632530_...a_nowosc_.html
oto link jaki znalazlm do odzywki. prosze odp u mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=270535&page=2 |
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
duzo rzeczy mi sie u Ciebie podoba ale najbardziej * Versace Bright Crystal, edp 28/30 ml
* Versace, Versace edp 28/30 ml a Tobie tylko ta maska? ![]() prosze o odpowiedz u mnie
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
a ciuszkow nie szukasz?
![]() poza watkiem z kosmetykow mam jeszcze -soraya wygladzajaco nawilzajacy krem pod oczy -avon naturals- oczyszczajacy szampon z odzywka -garnier fructis mleczko wygladzajace cos Cie interesuje? ![]() odpisz u mnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

, albo odżywke Hupało, tylko nie chce gafy popełnic bo nie wiem ile jest warta