Włosomaniaczki :D - część III - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-27, 17:00   #3991
tigresska
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Dzień dobry Włosomaniaczki
Czy u Was też tak piękna pogoda? Aż cieplej na sercu się robi patrząc na błękitne niebo.
Dziś wieczorem barówa, ale... postanowiliśmy, że jedziemy ostatni raz. Szkoda mi trochę, bo zżyłam się już z niektórymi ludźmi i będzie mi brakować tych pogadanek o niczym przy wspólnej kolejce, ale mówi się trudno, będzie co wspominać
Pozdrawiam
u mnie też pieknie choć teraz juz chlodniej

udanej zabawy!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 17:35   #3992
19agusia91
Zakorzenienie

Mi się też tnie i muli wizaż. Ech, no. Gwizdaniem się nie przejęłam Dziś mój nauczyciel napisał mi na gadu,ze ludzie pytają gdzie nas jeszcze można usłyszeć

Pogoda piękna, aż żal,ze nie ma z kim iść na spacer.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 18:00   #3993
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Mi i TŻ'towi też się marzy jakaś kafejka, nawet nazwę już mamy i pomysł na niego, nawet kilka... i lokal w dobrej lokalizacji też by się znalazł... jednak oboje mamy chyba zbyt małą sklonnośc do ryzyka
Dobrze rozumiem Twoje podejście... bo w knajpę inwestuje się dużo pieniędzy, czasu i zapału... Jeśli kiedyś będzie mi się przelewać z pieniążkami, wtedy spróbuję Najfajniejszy jest to wybieranie klimatu miejsca, nadawnaie mu atmosfery, szlifowanie szczegółów..

Cytat:
Heh, a teraz tłumaczy się na wątku i u mnie na PW, że się pomyliła ale niestety, w takie spektakularne pomyłki to ja nie wierzę...
Ogólnie przypadek beznadziejny, widzę po PW, próbuje polemizowac, ale brak jej argumentów, więc jedyne, na co ją stac, to "Pfff..." po tym, jak napisałam jej, co o pewnych sprawach sądzę... No, ale czy ktoś czegoś więcej się spodziewał?

Ale przynajmniej dostarcza nam rozrywki.

Cytat:
Jak to dobrze, że nie ma u mnie Body Shopu , analizę spróbuję podesłac w poniedziałek
Jak dobrze, że nie wchodzę nawet do body Shopu. Tak samo z L'occitane

Szykuje się wieczór w domowych pieleszach..

Viruś jak córcia?

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 18:08   #3994
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Jeśli mogę, mimo krótkiego stażu : witaj Febulcia ! Będzie Ci tutaj fajnie.
Dziewczyny są przeurocze.
no ba

podobnież zjawisko "mulenia" spowodowane jest grzebalstwem naszego zacnego Złośliwca.
Cytat:
Heh, a teraz tłumaczy się na wątku i u mnie na PW, że się pomyliła ale niestety, w takie spektakularne pomyłki to ja nie wierzę...
Ogólnie przypadek beznadziejny, widzę po PW, próbuje polemizowac, ale brak jej argumentów, więc jedyne, na co ją stac, to "Pfff..." po tym, jak napisałam jej, co o pewnych sprawach sądzę... No, ale czy ktoś czegoś więcej się spodziewał?
ona jest totalnie niereformowalna. "pffff" - też mi cięta riposta- nawet jeśli to pomyłka to i tak nikt jej nie uwierzy- nie po tych wszystkich przebojach z nią w roli głównej. Ehhh no i tak to właśnie wtgląda jak ktoś próbuje udawać kogoś kim nie jest [w tym wypadku kogoś bardziej inteligentnego i elokwentnego]

Ja się zbieram- zaraz jadę po braciszka mego zacnego na lotnisko

Aaaa Olu fajny ten test z opisu gg
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 18:38   #3995
karla_92
Zakorzenienie

Cześć Dawno mnie tu nie było Przeczytałam wszystko, troche zacytowałam, ale jak wysłałam wiadomość to nie można było wyświetlic strony Jeszcze mi się monitor psuje, latają takie białe paski - juz się boje, że go popsułam, jak tak to po mnie

Miłego wieczoru życzę
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 18:57   #3996
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Szykuje się wieczór w domowych pieleszach..
Matko, czy tylko ja jestem takim typem, że po prostu kocham siedzieć w domu? Mam znajomych, dla których piątkowy/sobotni wieczór spędzony w domu jest niemożliwy, a ja tak kooocham te zimne mury

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Aaaa Olu fajny ten test z opisu gg
Z tym linkiem? Na Wizażu jest wątek o tym na Plotkowym, to pomyślałam, że trzeba przekazać dalej

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Cześć Dawno mnie tu nie było Przeczytałam wszystko, troche zacytowałam, ale jak wysłałam wiadomość to nie można było wyświetlic strony Jeszcze mi się monitor psuje, latają takie białe paski - juz się boje, że go popsułam, jak tak to po mnie

Miłego wieczoru życzę
Oho, mam nadzieje, że jednak sprzęcior się naprawi

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 21:00   #3997
virka
Zakorzenienie

Estelle, Heroldin bardzo Wam dziękuję

Cytat:
Viruś jak córcia?
Na szczęście alergiczne objawy już się nie powtórzyły, ale przez to, że nie mogłam podać Jej leków na przeziębienie wczoraj, to one nasiliły się, dołączyło jeszcze ucho.
No, ale najważniejsze, że wczorajszy koszmar nie wrócił, choć strasznie bym chciała, żeby już to wszystko się skończyło. Dziękuję Emilko

Dobry wieczór wszystkim

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-27, 21:17   #3998
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Estelle, Heroldin bardzo Wam dziękuję

Na szczęście alergiczne objawy już się nie powtórzyły, ale przez to, że nie mogłam podać Jej leków na przeziębienie wczoraj, to one nasiliły się, dołączyło jeszcze ucho.
No, ale najważniejsze, że wczorajszy koszmar nie wrócił, choć strasznie bym chciała, żeby już to wszystko się skończyło. Dziękuję Emilko

Dobry wieczór wszystkim

Wspaniale Nie pisałam przez pewien czas, ale podczytywałam w wolnych chwilach, dlatego jestem na bieżąco.

Dobry wieczór

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 21:19   #3999
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Wspaniale Nie pisałam przez pewien czas, ale podczytywałam w wolnych chwilach, dlatego jestem na bieżąco.

Dobry wieczór
Dobry wieczór i dziękuję

Oglądałam mam talent , oglądała któraś maniaczka ?

Stary 2008-09-27, 21:29   #4000
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądała Śpiewający Góral z fortepianem-> No i oczywiście ruda dziewczynka miała niesamowity głos

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-09-27, 21:41   #4001
Porcelainnn
Zadomowienie

Ja oglądałam 'Jak oni śpiewają'. I bardzo mi się podobało wykonanie takiej grubszej blondynki, śpiewała 'Jesteś lekiem na całe zło'. Dała zupełnie nową energię tej piosence, zabrzmiała tak radośnie..

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-27, 21:57   #4002
blonndee
Wtajemniczenie

a mi sie ta ruda z mam talent srednio podobala, nie wiem czemu. nie powalila, o tak to ujme. tak jak polowa osob, ktore przepuscili
zachwycil mnie na 100% koles z gadajacym futrzakiem, byl tak strasznie pozytywny... i chlopak spiewajacy i grajacy na fortepianie. tak to chyba nikt. ogolnie to byl chyba najgorszy odcinek. smialam sie tylko z niebieskowlosego wariata, ale to bylo dla mnie tak glupie ze az zabawne aaa, zalosny chlopaczek z pszczolka na plecach tez wygladal karykaturalnie, nie wiem o co wlasciwie chodzilo

Olu, ja dzis zrezygnowalam z imprezy na rzecz spedzenia wieczoru z mama i babcia, wiec witam w klubie
Stary 2008-09-28, 07:21   #4003
Heroldin
Zakorzenienie

Paul Newman nie żyje ! Jak ja się w nim podkochiwałam !

Uff ! Wyprawiłam swojego Lalunię, Picusia-Glancusia z domu {musi śpiewać}
i mam pół dnia wolnego . Może uda mi się po WIZAZu pobuszować !
Narek - co ja bym bez Ciebie zrobiła ?! Dzięki za podpowiedz, bo już szykowałam
wymyślne tortury cielesne dla "mojego" Pana Specjalisty.

A tak 'a propos "naszej" faworytki . Nie uzurpuję sobie prawa do oceniania innych
i w żadnej mierze nie jestem znawcą ludzkich charakterów, ale pozwolę sobie na
małą dygresję w tej sprawie : od pierwszego mojego zetknięcia się z wypowiedziami K, brzmi mi w nich constans jakaś fałszywa nuta. I to pod każdym
względem. Z natury nie jestem do ludzi sceptycznie nastawiona, ale w tym przypadku nic mi nie pasuje; ot takie bredzenie fantasty. Nawet próby tzw. odszczekiwania się są jakieś takie jałowe, nieudolne. Julcia Virki ma lepsze riposty. Bohaterka mojego postu - moim zdaniem, to osoba bardzo, podkreślam : bardzo młoda, niedowartościowana i próbująca na siłę i jakimi bądz to metodami zaistnieć. Mnie nawet i zdjęcia nie przekonują, Wszystko pachnie mi nieprawdą.
Czemu to piszę ?! Domyślam się jak irytujące może być spotkanie z takim osobnikiem, nawet i takie wirtualne. Ale czy nie patrzy się z pobłażaniem na poczynania dziecka ?!
Ignorować - nie mam tu na myśli ewidentnych wykroczeń i łamania regulaminu.
To inna para kaloszy. W/g mnie ignorowanie, to najgorsze co taką jednostkę
żądną rozgłosu {w jaki by sposób określenie : rozgłos interpretować} może spotkać. Każde słowo to tzw. woda na młyn, a jej odpowiedz - forma zaistnienia.
Ojejku, ależ przynudzam !!! Idę się zimnej wody napić i informacji o olejach
szukać.

blonndee - jeśli jesteś taka miła - gdzie w Trójmieście jest Body Shop ?!
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 07:39   #4004
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
a mi sie ta ruda z mam talent srednio podobala, nie wiem czemu. nie powalila, o tak to ujme. tak jak polowa osob, ktore przepuscili
Szczerze mówiąc- mi tak samo. Moja koleżanka z zespołu też śpiewa tę piosenkę i wychodzi jej jescze lepiej. Zresztą, sama tez kiedyś śpeiwałam tę pisoenkę, ona wcale nie jest taka trudna. Głos fakt, łądny,ale głosów ładnych to jest sporo na świecie. Ale dobrze ,ze ją przepuścili, skromna była i bardzo ładna . No i sliczne włosy

Cytat:
Z tym linkiem? Na Wizażu jest wątek o tym na Plotkowym, to pomyślałam, że trzeba przekazać dalej
Jaki link, jaki link ?

Odkryłam soattnio maseczkę z zielonej glinki, cuuudo. Właśnie siedzę z zieloną buzią A na głowie mam Glorię. Teraz mam takie pytanie, myslicie ,ze ejśli będę nakłądałą maskę na mokre włosy ,ale PRZED myciem, potem myła szamponem i na końcu tylko jakieś serum na końcówki to będzie dobrze? Wtedy moje włosy są bardziej odbite od nasady... ale boję się,że zaczną mi się końcówki rozdwajać.
Viruś, bardzo dobrze ,ze z Julcią na tle alergicznym juz lepiej

Udanej niedzieli

Lanessa, natknełam się na zdjęcia Twojego chłłopaka, bo szukam jakichś informacji o filtrach do wlosów (kupię tearz, moze tańsze są ). Chciałam rzeknać ( ) , zę ejst straaaaaaasznie podobny do chłopaka mojej koleżanki. Tylko tamten jest bardziej blondyn
Hula Hop
440/5000 minut

Edytowane przez 19agusia91
Czas edycji: 2008-09-28 o 08:42
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 09:16   #4005
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Matko, czy tylko ja jestem takim typem, że po prostu kocham siedzieć w domu? Mam znajomych, dla których piątkowy/sobotni wieczór spędzony w domu jest niemożliwy, a ja tak kooocham te zimne mury
nie tylko Ty- ja też lubię siedzieć w domu. Nie lubię tłumów- nie czuję się dobrze w miejscach gdzie jest dużo ludzi- dlatego np. niecierpię sklepów a'la Tesco w weekendowy wieczór
Cytat:
ten o ineligencji kolorystycznej
Agusia tu masz link http://www.xrite.com/custom_page.aspx?PageID=77
Cytat:

Dobry wieczór wszystkim
Super bardzo się cieszę- uściskaj Myszę ode mnie
Cytat:
niestety nie- tylko kawałek w barze na lotnisku [dziewczyna-guma] dzisiaj pooglądam [mam nadzieję]
Cytat:
A tak 'a propos "naszej" faworytki . Nie uzurpuję sobie prawa do oceniania innych
i w żadnej mierze nie jestem znawcą ludzkich charakterów, ale pozwolę sobie na
małą dygresję w tej sprawie : od pierwszego mojego zetknięcia się z wypowiedziami K, brzmi mi w nich constans jakaś fałszywa nuta. I to pod każdym
względem. Z natury nie jestem do ludzi sceptycznie nastawiona, ale w tym przypadku nic mi nie pasuje; ot takie bredzenie fantasty. Nawet próby tzw. odszczekiwania się są jakieś takie jałowe, nieudolne.
trudno polemizować z tym co napisałaś. K. to jedna z nielicznych osób, na które jestem wręcz uczulona. Od samego początku...
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-28, 10:17   #4006
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Witam Rodzice upierają się, żebym została jutro w domu.. ale nie dam się zatrzymać Po prostu czuje się odcięta od świata siedząc w domu.

Virka - Cieszę się, że z alergią nie ma więcej problemów i oby się nie powtórzyły.. niech szybko wraca do zdrowia!

Zrobiłam ten test z kolorami - o dziwo żadnych błędów. Tylko oczy trochę bolą.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 11:25   #4007
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
blonndee - jeśli jesteś taka miła - gdzie w Trójmieście jest Body Shop ?!
w galerii baltyckiej
ale ostrzegam, wciaga... [jak i wyciaga. kase z portfela]
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc- mi tak samo. Moja koleżanka z zespołu też śpiewa tę piosenkę i wychodzi jej jescze lepiej. Zresztą, sama tez kiedyś śpeiwałam tę pisoenkę, ona wcale nie jest taka trudna. Głos fakt, łądny,ale głosów ładnych to jest sporo na świecie. Ale dobrze ,ze ją przepuścili, skromna była i bardzo ładna . No i sliczne włosy
tak mi sie wlasnie zdaje, ze glos jak mnostwo innych na ziemi. ale... nie zgadzam sie z tym co mowisz o jej 'przepuszczeniu'. w takich programach nie chodzi chyba o osobowosc, charakter itp. rownie dobrze 'dodzia' z ycd tez powinna isc dalej, bo jest przebojowa, wyszczekana, medialna. i kijek z tym, ze tanczyc nie umie

w ogole po glebszym zastanowieniu doszlam do wniosku, ze idea 'mam talent' jest troche bezsensowna. bo sam fakt, ze ktos ma talent? i jak potem te wszystkie talenty porownywac? ktos pieknie spiewa, ktos pieknie tanczy i co, kto odpadnie i dlaczego? troche tego nie rozumiem, ale sledze co bedzie dalej
btw, zauwazylyscie, ze tam przewaznie sa tylko 3 rodzaje talentow? taniec, spiew i gimnastyka artystyczna. no, i osoby przepuszczane 'dla jaj'

witam wlosomaniaczki i zycze milego dnia
Stary 2008-09-28, 11:34   #4008
atsenka
Zadomowienie

Witam

Od wczoraj probuje napsac posta i z cytowaniem niestety nie da rady
Ale ciagle Was podczytuje, jestem na biezaco jak zawsze.

Bylm wczoraj na imprezie- pierw w domu znajomej, pozniej poszlismy do klubu. I musze wam powiedziec ze dawno sie tak dobrze nie bawilam! Ledwo zyje bo wrocilam o 5, spalam 3 h i jeszcze mam wyrzuty sumienia ze TZ wydal 40 funtow na taxowke, ale mimo wszystko uwielbiam wychodzic z domu w weekend! Mam tylko malutki problem- TZ to typowy domator... Oczywiscie nie obylo sie bez klotni wczoraj.

Znajomy sie przeprowadza i sprzedaje wszystkie meble z domu, wiec kupilam stol Ma byc prezentem dla siostry, bo ciagle narzeka ze obecny stol zajmuje caly pokoj, a tamten maly, zgrabny i kosztowal mnie AZ 15 funtow

Jolie --> Jestes wielka Zakupilam 2 kremy Neutrogeny i juz wiem ze sie nie rozstaniemy! Sa poprostu super i kosztowaly grosze! A roznice widac bylo juz po 1 zastosowaniu. W skladzie zadnych zapychaczy, nawilza a jednoczesnie matuje, poprostu super! Dzieki

virka --> Wspolczuje sytuacji z Julcia i ciesze sie ze juz wszystko w porzadku

A tak poza tym upatrzylam sobie sliczne buty, tylko nie mam pojecia ile kosztuja Do kostki, na moze 3cm obcasie, ala skora i od gory wywijany zamsz. Slicznosci. Mam nadzieje ze nie beda drogie i bede mogla sobie na nie pozwolic.

Milego dnia U mnie piekny dzien! Mam nadzieje ze doprowadze sie do porzadku i gdzies wyjde do parku czy nad jakies jeziorko.

Buziaki

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 11:50   #4009
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cześć!
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-28, 14:55   #4010
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Cześć!
o hula ty dalej tak hulasz?
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 16:42   #4011
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Jolie --> Jestes wielka Zakupilam 2 kremy Neutrogeny i juz wiem ze sie nie rozstaniemy! Sa poprostu super i kosztowaly grosze! A roznice widac bylo juz po 1 zastosowaniu. W skladzie zadnych zapychaczy, nawilza a jednoczesnie matuje, poprostu super! Dzieki
super cieszę się, że Ci służy

Hej Hula- kope lat
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-28, 16:51   #4012
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Mnie się każdy podoba, kto potrafi nie fałszować Mnie Bozia obdarzyła donośnym głosem, ale tylko podczas krzyku

Cytat:
Napisane przez blonndee
Olu, ja dzis zrezygnowalam z imprezy na rzecz spedzenia wieczoru z mama i babcia, wiec witam w klubie
Dobry wybór

Cytat:
nie tylko Ty- ja też lubię siedzieć w domu. Nie lubię tłumów- nie czuję się dobrze w miejscach gdzie jest dużo ludzi- dlatego np. niecierpię sklepów a'la Tesco w weekendowy wieczór
Uf, myślałam, że tylko ze mnie taki odmieniec Ja dzisiaj byłam w Warszawie- matko, ile tam ludu!

Cytat:
Cześć!
Hahaha, jednak PW podziałało! Cześć cześć

Tak jak wcześniej napisałam, byłam w Warszawie dzisiaj(a raczej w Płochocinie) odwiedzić brata i jestem po prostu padnięta Cały dzień spędzony w pociągu, co z moją chorobą lokomocyjną jest istną torturą Całe szczęście książka tak mnie wciągnęła(a' propos, kupiłam sobie 2 na Dworcu Centralnym ), że obyło się bez zbędnych niespodzianek

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-09-28, 16:54   #4013
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
o hula ty dalej tak hulasz?
Jak zawsze

Cytat:
super cieszę się, że Ci służy

Hej Hula- kope lat
Hej, hej Ano trochę

Cytat:
Hahaha, jednak PW podziałało! Cześć cześć

Tak jak wcześniej napisałam, byłam w Warszawie dzisiaj(a raczej w Płochocinie) odwiedzić brata i jestem po prostu padnięta Cały dzień spędzony w pociągu, co z moją chorobą lokomocyjną jest istną torturą Całe szczęście książka tak mnie wciągnęła(a' propos, kupiłam sobie 2 na Dworcu Centralnym ), że obyło się bez zbędnych niespodzianek

A co to za książka Cię tak wciągnęła?
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 16:56   #4014
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
A co to za książka Cię tak wciągnęła?
"W pogoni za smokiem" Anne McCaffrey Jeszcze 12 tomów z tej serii mi zostało

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-09-28, 18:06   #4015
xyoko
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Przeżyłam wczorajsze wesele, pogoda dopisała, więc w krótkiej kiecce nie zamarzłam Ale było to najnudniejsze wesele, na jakim byłam Dzisiaj cały dzień u TŻ, teraz wpadłam poczytać, co u Was
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 18:18   #4016
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!
witaj Hula!

dzis wizaż nie chce mnie do siebie dopuscić - odpowiedz w wątku graniczy z cudem... no nic, miłego wieczoru moze jutro uda sie napisać cos więcej...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 18:21   #4017
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ja też lubię duże torby Jak idziemy do sklepu i oglądam jakąś wielką, to mąż patrzy na mnie z z obłędem w oczach i z przerażeniem mówi ...- proszę NIE
mój tak samo reaguje

Cytat:

Zaczęlam znów pić pokrzywę. Czyli teraz już pokrzywa i skrzyp dwa razy dziennie. I przesuszyły mi się trochę ostatnio koncówki, więc na zmianę , co jedno mycie (myję co dwa dni) stosuję wax i latte (i wcale nie chodzi o to, że zdecydowałam się na to by zużyć k szybko któreś z nich i kupić maskę Wella repair rescue )
Ja znów dzis zaczyna, bo nie piłam ponad tydzień i mam jakieś brzydkie wypryski , pierwszy raz od x czasu.
Cytat:

Wczoraj wieczorem nie odebrałam sześciu połączeń z nieznanego numeru. Byłab pewna, że to osoba, z którą nie chcę rozmawiać. dziś na 100% okazało się, ze to nie ona. I znowu dostaję pełno telefonów. Odebrałam jeden, ale połączenie sie wyłączyło. Zadzwoniłam po tym, usłyszałam czyjś oddech i ktoś się wyłączył. A potem znów telefony od tej osoby. Trochę się przestraszyłam.
moja szefowa na praktykach miała właśnie taką sytuację. W sumie nie wiem jak to się skończyło, chyba samo ucichło. Ale ona się naprawdę wystraszyła, bo ten ktoś potrafił nie odzywać się cały tydzień a w weekendy dzwonił np. 50 razy, co chwile, jak ona odbierała to właśnie ktoś sapał i się wyłączal :/.
Cytat:
Witajcie
Teraz nie nadrabiam, bo miałam stresa z Julisią, dostała uczulenie na lekarstwo i puchła mi w oczach (usta i oko)...Straszne to było, byłyśmy u lekarki, i dziękować Bogu puściło po lekarstwie, ale cały czas się martwię, żeby się nie wróciło...Mówię Wam, spuchła tak, że usteczka miała jak dwa balony, a oka nie bylo widać, do tego wielkie czerwone plamy, tak strasznie się bałam...
Dzisiaj na zajęciach mieliśmy właśnie o reakcjach na leki i nasz prowadzący mówił, że ogromna ilość ludzi jest nadwrażliwa na leki, szczególnie na antybiotyki z penicyliną.

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
w ogole po glebszym zastanowieniu doszlam do wniosku, ze idea 'mam talent' jest troche bezsensowna. bo sam fakt, ze ktos ma talent? i jak potem te wszystkie talenty porownywac? ktos pieknie spiewa, ktos pieknie tanczy i co, kto odpadnie i dlaczego? troche tego nie rozumiem, ale sledze co bedzie dalej
btw, zauwazylyscie, ze tam przewaznie sa tylko 3 rodzaje talentow? taniec, spiew i gimnastyka artystyczna. no, i osoby przepuszczane 'dla jaj'
Ja też jestem ciekawa co będzie w dalszych etapach, jak można porównywać tak różne dziedziny i w ogóle jak można ważyć talent
No generalnie właśnie takie talenty są przepuszczane. Mi z wszystkich 3 odcinków podobało się najbardziej : właśnie ta gimnastyka artystyczna gołych panów , beatboxer Blady Kris, ten mały 11latek, który wyglądał jak z Matrixa i ta z wczorajszego odcinka ta co się tak wyginała jak wąż , dla mnie mistrzostwo świata .

Cytat:
Ciekawam bardzo relacji Oleczki pt: "Ja i przeprowadzka". Mam nadzieję, że ich
dobra materialne w postaci napakowanych waliz i kartonów nie powaliły .
Żyję . I obyło się bez żadnych niespodzianek . Do akademika weszłam z tymi tobołami o dziwo nie zauważona (do dzisiaj mam okropne zakwasy na rękach) i muszę Wam powiedzieć, że pokój mamy śliczny. Wyremontowany, nowe meble, nowe łóżka, nowa lodówka, rolety. No piękny, ale trochę jednak z sentymentem wspominam tamten stary pokój na 7 piętrze, ten z dziurą w podłodze, z naszymi rysunkami na ścianie (nad stołem do jedzenia miałyśmy namalowaną delmę ), z odpadającym tynkiem i większymi szafami na ciuchy ! Teraz nie mam miejsca na buty praktycznie

Tylko niemiła sytuacja mnie spotkała. Mianowicie siedziałam wczoraj na zajęciach na studium i zadzwoniła do mnie babka z działu spraw studenta. Pisałam Wam jak moja sytuacja materialna wygląda. No i podobno była komisja i moje dokumenty są narazie, że tak powiem w zawieszeniu, bo moja mama miała od grudnia do lutego przerwę w rejestracji w Urzędzie Bezrobotnych (po prostu pomyliła terminy stawienia się i wtedy jest się skreślanym i dopiero się można rejestrować po 3 miesiącach). I ta pani przez telefon mówiła, że komisja strasznie krytycznie podeszła do tego, że moja mama jest taka nieodpowiedzialna, że wtedy i ona i ja na ten czas straciłyśmy ubezpieczenie i co jakbym np. poszła do szpitala. Ja nawet nie wiedziałam o takim czymś, powiedziałam, że nie chorowałam wtedy w ogóle i że mama od razu się zarejestrowała i do dzisiaj ma ciągłość. Mam napisać jakieś oświadczenie, pod odpowiedzialnością karną, że moja mama w tym czasie nie była za granicą, że nie miała dochodów i w ogóle strasznie się interesowała to z czego my żyjemy, skoro tylko alimenty to nasz dochód. To ja powiedziałam, że mieszkanie jest dziadka i on je opłaca, a ona że w takim razie to trzeba napisać to wszystko w tym oświadczeniu. Strasznie się boję, że mi tego nie przyznają, jakieś problemy, pierwszy raz w życiu tak mam. Oni myślą, że ja chce te pieniądze wyłudzić, czy co ? Przecież ja dzięki temu stypendium mogę akademik opłacić i przejazdy do domu. Jutro mam iść do tego działu osobiście, boje się, że tam mnie emocje poniosą .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 18:49   #4018
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy bym Was tu nie oślepiła tym ostrym różem Ale strasznie podoba mi się zestawienie takiego różu z czernią Golf wyydaje się dobrej jakości, z przyjemnego, ciepłego materiału, ale... na małej metce wewnątrz ma... chiński znaczek Aż z ciekawości pochodziłam po innych sklepach i zgadza się, wiele ze sklepów takich jak Zara, Mango, reserved sprzedaje chińskie rzeczy Mam nadzieję, że będzie się nosił dobrze.
Ja też lubię ostry róż Oczywiście nie zawsze i nie z góry na dół, ale czasem zdarza mi się wskoczyć w coś w tym kolorze

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Wyszalej się za nas wszystkie

Nie wyszalałam się Po pierwsze - byłam przeziębiona, TŻ też nie w formie. Po drugie - pierwszy raz na weselu czułam się jak na stypie.. Większość siedziała przy stołach z niezbyt szczęśliwymi minami a ci, którzy się bawili, to jakby na siłę. Ja starałam się nadrabiać miną, żeby zrobić przyjemność młodej parze, ale o 23 razem z TŻ skapitulowaliśmy i wymknęliśmy się po angielsku

Cytat:
Milka - obiecuję, że nie będę nawoływać do żadnego zlotu 2go. Ale 4 też nie organizujmy, mam koncert Naczynka kosztują dość sporo, ale jeśli efekt będzie dobry i trwały to warto.
2 nie, 4 nie, a jest jakiś wstępny termin na tak? Kasia, Marzenka??

Cytat:
pokarzesz sukienkę [najlepiej na sobie]
Jak tylko dostanę jakieś fotki z tej nieszczęsnej imprezy, to wrzucę coś do albumu

Cytat:
Dziś wieczorem barówa, ale... postanowiliśmy, że jedziemy ostatni raz. Szkoda mi trochę, bo zżyłam się już z niektórymi ludźmi i będzie mi brakować tych pogadanek o niczym przy wspólnej kolejce, ale mówi się trudno, będzie co wspominać
Pozdrawiam
Przeżyliście fajna przygodę i to najważniejsze. Nie ma sensu psuć sobie dobrych wspomnień

Cytat:
Mi i TŻ'towi też się marzy jakaś kafejka, nawet nazwę już mamy i pomysł na niego, nawet kilka... i lokal w dobrej lokalizacji też by się znalazł... jednak oboje mamy chyba zbyt małą sklonnośc do ryzyka
Jak byście jednak zaryzykowali, nie zapomnijcie zaprosić Włosomaniaczek na otwarcie

Cytat:

Dobry wieczór wszystkim
Marzenko, współczuję przeżyć i stresów I bardzo się cieszę, że już dobrze Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wyzdrowiała z przeziębienia.

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Tylko niemiła sytuacja mnie spotkała. Mianowicie siedziałam wczoraj na zajęciach na studium i zadzwoniła do mnie babka z działu spraw studenta. Pisałam Wam jak moja sytuacja materialna wygląda. No i podobno była komisja i moje dokumenty są narazie, że tak powiem w zawieszeniu, bo moja mama miała od grudnia do lutego przerwę w rejestracji w Urzędzie Bezrobotnych (po prostu pomyliła terminy stawienia się i wtedy jest się skreślanym i dopiero się można rejestrować po 3 miesiącach). I ta pani przez telefon mówiła, że komisja strasznie krytycznie podeszła do tego, że moja mama jest taka nieodpowiedzialna, że wtedy i ona i ja na ten czas straciłyśmy ubezpieczenie i co jakbym np. poszła do szpitala. Ja nawet nie wiedziałam o takim czymś, powiedziałam, że nie chorowałam wtedy w ogóle i że mama od razu się zarejestrowała i do dzisiaj ma ciągłość. Mam napisać jakieś oświadczenie, pod odpowiedzialnością karną, że moja mama w tym czasie nie była za granicą, że nie miała dochodów i w ogóle strasznie się interesowała to z czego my żyjemy, skoro tylko alimenty to nasz dochód. To ja powiedziałam, że mieszkanie jest dziadka i on je opłaca, a ona że w takim razie to trzeba napisać to wszystko w tym oświadczeniu. Strasznie się boję, że mi tego nie przyznają, jakieś problemy, pierwszy raz w życiu tak mam. Oni myślą, że ja chce te pieniądze wyłudzić, czy co ? Przecież ja dzięki temu stypendium mogę akademik opłacić i przejazdy do domu. Jutro mam iść do tego działu osobiście, boje się, że tam mnie emocje poniosą .
Trzymam kciuki, żeby wszystko się pozytywnie wyjaśniło
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-28, 20:06   #4019
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Śpiewający Góral z fortepianem-> No i oczywiście ruda dziewczynka miała niesamowity głos

Cytat:
Super bardzo się cieszę- uściskaj Myszę ode mnie
Dziękujemy

Cytat:
niestety nie- tylko kawałek w barze na lotnisku [dziewczyna-guma] dzisiaj pooglądam [mam nadzieję]
No byłam w szoku Pomimo, że to widziałam, to aż mi się wierzyć nie chce, że coś takiego jest możliwe...

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Virka - Cieszę się, że z alergią nie ma więcej problemów i oby się nie powtórzyły.. niech szybko wraca do zdrowia!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
virka --> Wspolczuje sytuacji z Julcia i ciesze sie ze juz wszystko w porzadku
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Przeżyłam wczorajsze wesele, pogoda dopisała, więc w krótkiej kiecce nie zamarzłam Ale było to najnudniejsze wesele, na jakim byłam Dzisiaj cały dzień u TŻ, teraz wpadłam poczytać, co u Was
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia

Cytat:
Dzisiaj na zajęciach mieliśmy właśnie o reakcjach na leki i nasz prowadzący mówił, że ogromna ilość ludzi jest nadwrażliwa na leki, szczególnie na antybiotyki z penicyliną.
Ja jestem uczulona na penicylinę
Ale Julka nie brała żadnego antybiotyku, tylko leki, które brała od 5 lat i nigdy w żaden sposób nie dały reakcji alergicznej...
Jedno co mi przychodzi do głowy, to może kombinacja tych leków (a głównie Ibufenu i syropu z cebuli i miodu mogła tak zadziałać...) Nie wiem, no po prostu głowę zachodzę, dlaczego tak się stało...

Cytat:
Tylko niemiła sytuacja mnie spotkała. [...]
Przede wszystkim nic się nie denerwuj, jeśli już pozwalają to załatwić w postaci wszelkich oświadczeń, to dobry znak. Owszem cała sytuacja nie jest miła, ale niestety taka w naszym państwie biurokracja...
Wszystko się poukłada

Cytat:
2 nie, 4 nie, a jest jakiś wstępny termin na tak? Kasia, Marzenka??
Nie ma Ale będzie

Cytat:
Marzenko, współczuję przeżyć i stresów I bardzo się cieszę, że już dobrze Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wyzdrowiała z przeziębienia.
Dziękuję

Nadrobiłam i witam wszystkich

Stary 2008-09-28, 21:16   #4020
paprif
Zakorzenienie

Wróciłam
Mam tyle obowiązków, że będę zmuszona pożegnać się z wątkiem. Włosomaniaczką jestem ale niestety czasu brak na wizażowanie
Postaram się podczytywać wątek i być mniej więcej w temacie.
Pozdrawiam

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości