|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() udanej zabawy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Mi się też tnie i muli wizaż. Ech, no. Gwizdaniem się nie przejęłam
![]() ![]() Pogoda piękna, aż żal,ze nie ma z kim iść na spacer.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3993 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale przynajmniej dostarcza nam rozrywki. Cytat:
![]() Szykuje się wieczór w domowych pieleszach.. Viruś jak córcia?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3994 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobnież zjawisko "mulenia" spowodowane jest grzebalstwem naszego zacnego Złośliwca. Cytat:
![]() Ja się zbieram- zaraz jadę po braciszka mego zacnego na lotnisko ![]() Aaaa Olu fajny ten test z opisu gg ![]()
![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Matko, czy tylko ja jestem takim typem, że po prostu kocham siedzieć w domu?
![]() ![]() Z tym linkiem? Na Wizażu jest wątek o tym na Plotkowym, to pomyślałam, że trzeba przekazać dalej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3997 |
Zakorzenienie
|
Estelle, Heroldin bardzo Wam dziękuję
![]() Na szczęście alergiczne objawy już się nie powtórzyły, ale przez to, że nie mogłam podać Jej leków na przeziębienie wczoraj, to one nasiliły się, dołączyło jeszcze ucho. No, ale najważniejsze, że wczorajszy koszmar nie wrócił, choć strasznie bym chciała, żeby już to wszystko się skończyło. Dziękuję Emilko ![]() Dobry wieczór wszystkim ![]()
![]() |
#3998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspaniale ![]() ![]() Dobry wieczór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądałam mam talent ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
Oglądała
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4001 |
Zadomowienie
|
Ja oglądałam 'Jak oni śpiewają'. I bardzo mi się podobało wykonanie takiej grubszej blondynki, śpiewała 'Jesteś lekiem na całe zło'. Dała zupełnie nową energię tej piosence, zabrzmiała tak radośnie..
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4002 |
Wtajemniczenie
|
a mi sie ta ruda z mam talent srednio podobala, nie wiem czemu. nie powalila, o tak to ujme. tak jak polowa osob, ktore przepuscili
![]() zachwycil mnie na 100% koles z gadajacym futrzakiem, byl tak strasznie pozytywny... i chlopak spiewajacy i grajacy na fortepianie. tak to chyba nikt. ogolnie to byl chyba najgorszy odcinek. smialam sie tylko z niebieskowlosego wariata, ale to bylo dla mnie tak glupie ze az zabawne ![]() ![]() Olu, ja dzis zrezygnowalam z imprezy na rzecz spedzenia wieczoru z mama i babcia, wiec witam w klubie ![]()
![]() |
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Paul Newman nie żyje ! Jak ja się w nim podkochiwałam !
Uff ! Wyprawiłam swojego Lalunię, Picusia-Glancusia z domu {musi śpiewać} i mam pół dnia wolnego ![]() Narek - co ja bym bez Ciebie zrobiła ?! Dzięki za podpowiedz, bo już szykowałam wymyślne tortury cielesne dla "mojego" Pana Specjalisty. A tak 'a propos "naszej" faworytki . Nie uzurpuję sobie prawa do oceniania innych i w żadnej mierze nie jestem znawcą ludzkich charakterów, ale pozwolę sobie na małą dygresję w tej sprawie : od pierwszego mojego zetknięcia się z wypowiedziami K, brzmi mi w nich constans jakaś fałszywa nuta. I to pod każdym względem. Z natury nie jestem do ludzi sceptycznie nastawiona, ale w tym przypadku nic mi nie pasuje; ot takie bredzenie fantasty. Nawet próby tzw. odszczekiwania się są jakieś takie jałowe, nieudolne. Julcia Virki ma lepsze riposty. Bohaterka mojego postu - moim zdaniem, to osoba bardzo, podkreślam : bardzo młoda, niedowartościowana i próbująca na siłę i jakimi bądz to metodami zaistnieć. Mnie nawet i zdjęcia nie przekonują, Wszystko pachnie mi nieprawdą. Czemu to piszę ?! Domyślam się jak irytujące może być spotkanie z takim osobnikiem, nawet i takie wirtualne. Ale czy nie patrzy się z pobłażaniem na poczynania dziecka ?! Ignorować - nie mam tu na myśli ewidentnych wykroczeń i łamania regulaminu. To inna para kaloszy. W/g mnie ignorowanie, to najgorsze co taką jednostkę żądną rozgłosu {w jaki by sposób określenie : rozgłos interpretować} może spotkać. Każde słowo to tzw. woda na młyn, a jej odpowiedz - forma zaistnienia. Ojejku, ależ przynudzam !!! Idę się zimnej wody napić i informacji o olejach szukać. blonndee - jeśli jesteś taka miła - gdzie w Trójmieście jest Body Shop ?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4004 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odkryłam soattnio maseczkę z zielonej glinki, cuuudo. Właśnie siedzę z zieloną buzią ![]() Viruś, bardzo dobrze ,ze z Julcią na tle alergicznym juz lepiej ![]() Udanej niedzieli ![]() Lanessa, natknełam się na zdjęcia Twojego chłłopaka, bo szukam jakichś informacji o filtrach do wlosów (kupię tearz, moze tańsze są ![]() ![]() ![]()
![]() Hula Hop 440/5000 minut ![]() Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2008-09-28 o 08:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4005 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Agusia tu masz link http://www.xrite.com/custom_page.aspx?PageID=77 Cytat:
![]() niestety nie- tylko kawałek w barze na lotnisku [dziewczyna-guma ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4006 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Virka - Cieszę się, że z alergią nie ma więcej problemów i oby się nie powtórzyły.. niech szybko wraca do zdrowia! Zrobiłam ten test z kolorami - o dziwo żadnych błędów. Tylko oczy trochę bolą.
![]() |
#4007 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ostrzegam, wciaga... ![]() ![]() Cytat:
![]() w ogole po glebszym zastanowieniu doszlam do wniosku, ze idea 'mam talent' jest troche bezsensowna. bo sam fakt, ze ktos ma talent? i jak potem te wszystkie talenty porownywac? ktos pieknie spiewa, ktos pieknie tanczy i co, kto odpadnie i dlaczego? troche tego nie rozumiem, ale sledze co bedzie dalej ![]() btw, zauwazylyscie, ze tam przewaznie sa tylko 3 rodzaje talentow? taniec, spiew i gimnastyka artystyczna. no, i osoby przepuszczane 'dla jaj' ![]() witam wlosomaniaczki i zycze milego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4008 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Od wczoraj probuje napsac posta i z cytowaniem niestety nie da rady ![]() Ale ciagle Was podczytuje, jestem na biezaco jak zawsze. Bylm wczoraj na imprezie- pierw w domu znajomej, pozniej poszlismy do klubu. I musze wam powiedziec ze dawno sie tak dobrze nie bawilam! Ledwo zyje bo wrocilam o 5, spalam 3 h i jeszcze mam wyrzuty sumienia ze TZ wydal 40 funtow na taxowke, ale mimo wszystko uwielbiam wychodzic z domu w weekend! Mam tylko malutki problem- TZ to typowy domator... Oczywiscie nie obylo sie bez klotni wczoraj. Znajomy sie przeprowadza i sprzedaje wszystkie meble z domu, wiec kupilam stol ![]() ![]() Jolie --> Jestes wielka ![]() ![]() virka --> Wspolczuje sytuacji z Julcia i ciesze sie ze juz wszystko w porzadku ![]() A tak poza tym upatrzylam sobie sliczne buty, tylko nie mam pojecia ile kosztuja ![]() Milego dnia ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej Hula- kope lat ![]()
![]() |
![]() |
#4012 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hahaha, jednak PW podziałało! ![]() ![]() ![]() Tak jak wcześniej napisałam, byłam w Warszawie dzisiaj(a raczej w Płochocinie) odwiedzić brata i jestem po prostu padnięta ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Jak zawsze
![]() Hej, hej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co to za książka Cię tak wciągnęła? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
"W pogoni za smokiem" Anne McCaffrey
![]() ![]()
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Przeżyłam wczorajsze wesele, pogoda dopisała, więc w krótkiej kiecce nie zamarzłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
witaj Hula!
![]() dzis wizaż nie chce mnie do siebie dopuscić - odpowiedz w wątku graniczy z cudem... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4017 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No generalnie właśnie takie talenty są przepuszczane. Mi z wszystkich 3 odcinków podobało się najbardziej : właśnie ta gimnastyka artystyczna gołych panów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tylko niemiła sytuacja mnie spotkała. Mianowicie siedziałam wczoraj na zajęciach na studium i zadzwoniła do mnie babka z działu spraw studenta. Pisałam Wam jak moja sytuacja materialna wygląda. No i podobno była komisja i moje dokumenty są narazie, że tak powiem w zawieszeniu, bo moja mama miała od grudnia do lutego przerwę w rejestracji w Urzędzie Bezrobotnych (po prostu pomyliła terminy stawienia się i wtedy jest się skreślanym i dopiero się można rejestrować po 3 miesiącach). I ta pani przez telefon mówiła, że komisja strasznie krytycznie podeszła do tego, że moja mama jest taka nieodpowiedzialna, że wtedy i ona i ja na ten czas straciłyśmy ubezpieczenie i co jakbym np. poszła do szpitala. Ja nawet nie wiedziałam o takim czymś, powiedziałam, że nie chorowałam wtedy w ogóle i że mama od razu się zarejestrowała i do dzisiaj ma ciągłość. Mam napisać jakieś oświadczenie, pod odpowiedzialnością karną, że moja mama w tym czasie nie była za granicą, że nie miała dochodów i w ogóle strasznie się interesowała to z czego my żyjemy, skoro tylko alimenty to nasz dochód. To ja powiedziałam, że mieszkanie jest dziadka i on je opłaca, a ona że w takim razie to trzeba napisać to wszystko w tym oświadczeniu. Strasznie się boję, że mi tego nie przyznają, jakieś problemy, pierwszy raz w życiu tak mam. Oni myślą, że ja chce te pieniądze wyłudzić, czy co ? Przecież ja dzięki temu stypendium mogę akademik opłacić i przejazdy do domu. Jutro mam iść do tego działu osobiście, boje się, że tam mnie emocje poniosą ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wyszalałam się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak tylko dostanę jakieś fotki z tej nieszczęsnej imprezy, to wrzucę coś do albumu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4019 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale Julka nie brała żadnego antybiotyku, tylko leki, które brała od 5 lat i nigdy w żaden sposób nie dały reakcji alergicznej... Jedno co mi przychodzi do głowy, to może kombinacja tych leków (a głównie Ibufenu i syropu z cebuli i miodu mogła tak zadziałać...) Nie wiem, no po prostu głowę zachodzę, dlaczego tak się stało... Przede wszystkim nic się nie denerwuj, jeśli już pozwalają to załatwić w postaci wszelkich oświadczeń, to dobry znak. Owszem cała sytuacja nie jest miła, ale niestety taka w naszym państwie biurokracja... Wszystko się poukłada ![]() Nie ma ![]() ![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam i witam wszystkich ![]()
![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Mam tyle obowiązków, że będę zmuszona pożegnać się z wątkiem ![]() ![]() ![]() Postaram się podczytywać wątek i być mniej więcej w temacie. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.