|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Włożyłam do albumu nowe zdjęcie.Idę spać, dobrej nocy
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3932 |
Wtajemniczenie
|
ehh, czemu lost'ci zabieraja mi poczatek house'a?
![]() tak w ogole to w zbyt wiele seriali sie wkrecilam! musze to jakos ogarnac na dvd [aah, jak ja lubie maratony serialowe ![]()
![]() |
![]() |
#3933 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam kupić cienki, biały golf, a wybrałam trochę grubszy, fuksjowy. Strasznie podoba mi się taki mocny róż, nie majtkowy, ale nasycony,magenta. Góra golfu nie przylega do szyi, ale jest taka bardziej luźna ładnie się układa. Drogi taki zabieg z naczynkami? I kiedy go będziesz mieć? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Straszna ta sprawa cała. Tak jak mówiłam, ogólnie aborcji nie popieram, ale w takim wypadku... No i nawet jeśli dziewczyna się zdecydowała to jej sprawa, a tu księżulek i berety z buciorami jej się do życia pchają i chcą rozliczać. Fanatcy sa przerażający. Dementuję plotki, szczęka Milki wyglada na bardzo sympatyczna ![]() ![]() Cytat:
Mi raz zaczęła krawcowa przed lustrem na przymiarce wybrzydzać, że mam nierówno umieszczone łopatki, jedną bardziej wklęsłą od drugiej i w związku z tym jedna pierś wydaje sie u mnie mniesza od drugiej ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3934 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tatuaż ładny, ale za duży, o wiele za duży jak na moje oko. Miejsce fajne za to ![]() Mojemu się portfel bardzo spodobał ![]() Dobra, dziewczyny, idę spać, bo jutro wyjeżdżamy o 9. Do napisania jutro wieczorem, albo dopiero w sobotę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
Finlora - jakże się cieszę z dobrych wiadomości o "naszej" Pestce; są jeszcze
dobrzy ludzie na świecie i miejmy nadzieję, że nowy dom Pestka też znajdzie. A z pracą tez będzie dobrze - zdobędziesz doświadczenie, a przede wszystkim - jak piszą Dziewczyny : być może stały dostęp do komputera. Narek - "połamania pióra" życzę i żeby to było ostatni raz ! Tak apetycznie piszecie o jedzeniu, a ja na diecie {taka obowiązkowa, nie dla urody }. Do szpinaku przekonałam się już jako dorosła osoba. Uwielbiam sery pleśniowe. Mój ostatni przysmak to też coś z serów : smażony oscypek z żurawinami. Małmazja ! Patrzę przez okno i co widzę : mgła ! Tragedia ! Muszę dzisiaj jechać do Gdańska {Jezuńku, jak ja nienawidzę samochodu prowadzić !}, zawiezć TŻ do okulisty na jakieś dodatkowe badania. Nie dość, że tłoczno, wszyscy jeżdżą po kaszubsku, to nie wiem gdzie i jak mam jechać . Poprowadzi mnie ten aparacik w samochodzie. Wyobrażacie sobie : mgła, Kaszubi, aparacik i TŻ dający dobre {?! ?! ?!} rady. Piekło i szatani ! Czas zacząć mojej suni tabletki antydepresyjne podjadać. Powracając do tematu : torebki. To nie takie znowu śmieszne. W ostatnich miesiącach projektanci zapomnieli, że chodzą po świecie osoby takie trochę mniej wyrośnięte. Do tej grupy i ja się zaliczam {160 cm}. A tu gdzie wzrokiem nie sięgnąć ogromniaste, wielgaśne, prawie walizki i do tego poobwieszane ozdóbkami, ponabijane ćwiekami, z ponaszywanymi kieszonkami. Będzie tak jak z samochodem : bardzo często wydaje się, że samochód jedzie sam, bo kierowcy znad deski rozdzielczej nie widać. Tak będzie i z moją torebką : zdziwienie kompletne, że sama po ulicy idzie. agusia - bez obrazy - pewnie jeszcze bardzo młoda jesteś. Zobaczysz za parę lat, że torebka to jeden z głównych elementów ubrania kobiety i jaki niezastąpiony : można w niej wszystko zgubić. I ile radości jak się np. telefon albo klucze odnajdzie ... Pozdrawiam Was wszystkie z nadzieją, że nie powieszę samochodu na latarni. Idę szukać jeszcze paru medalików ze Św.Krzysztofem, mam też miniaturkę indiańskiego talizmanu odstraszającego złe moce, figurkę Buddy i słonika z podniesioną trąbą. Lepiej zabezpieczyć się z każdej strony. Coś by się jeszcze przydało od wyznania mojżeszowego, ale poza macą w szafce - nie mam nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3936 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja "Krzysiu - nazwałaś nawigację?!". A ona, z poważną miną "No, Krzysiu Hołowczyc" ![]() Ja uwielbiam ogromne torby. Im większa, tym lepsza. Z chęcią chodziłabym z wielkim workiem mikołaja ![]() Dobra, ja zamiast się dopakować, to na wizaż weszłam, co za uzależnienie, no ![]() No to pa, żeby przeprowadzka się udała (że tak powiem wchodzę cichaczem do akademika, bo mam klucz, a kwaterują dopiero od poniedziałku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mam problem. Nie mam dla promotora nic co by się nadawało do pokazania ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę do ksera. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oscypki też uwielbiam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam wszystkich cieplutko ![]()
![]() |
![]() |
#3939 | |||
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() Też mam 160 cm i z wielką torbą wyglądam jak chodząca groteska... ![]() A co to "ekipy strzegącej" - również ostatnio do nich wszystkich biję - w sprawie pomyślnego załatwienia sprawy mieszkania przyjaciółki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3940 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Ze zdjęciami u mnie jak zwykle będzie problem, bo dalej nie mam aparatu, ale na pewno będę miała jakieś fotki po imprezie i wtedy wrzucę Wam pokazać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I trzymam kciuki za szczęsliwą podróż ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3941 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aa byl fajny odcinek, god vs house ![]() ![]() mi sie closer nie podobal, bylam na tym w kinie kiedys. lubie takie 'glebsze' filmy, ale ten jest moim zdaniem wyjatkowo nie udany, prawie zasnelam. rola juda jest wykreowana koszmarnie, julia tez wypada tam blado, jedynie owen jest ciekawy. portman lubie w kazdej postaci wiec nie skrytykuje jej nawet jakby zagrala spongeboba ![]() Cytat:
![]() ja na nasza mowie 'gps lady' ![]() chociaz i tak raczej nie udaje mi sie jej za dlugo posluchac, po pierwszym 'przekroczyles dozwolona predkosc' jest pacyfikowana, odbiera sie jej glos ![]() dziendobry ![]() mam dzis ochote na buszowanie po sklepach i chyba nie odbiore sobie tej przyjemnisci... ![]() mam koche studentki prosbe do was. mozecie mi pomoc rozszyfrowac ten grafik?: http://www.chem.univ.gda.pl/informac...H_lic_zima.png jestem na chemii kosmetycznej. od 30min probuje to rozszyfrowac, ale nic z tego nie rozumiem:/ a przedmioty jakie powinnam miec to: BiHP i ergonomia, biologia ogolna, chemia ogolna, matematyka, przedmiot humanistyczny, tech.informacyjna, wf. blagam... bo jestem chyba zbyt typowa blondynka na takie skomplikowane sprawy ![]() ![]() jedynie wtorek wydaje mi sie jakis czytelny [teoretycznie, bo tam sa jedne zajecia wpisane dla mojej grupy K, a drugie jednoczesnie bez informacji dla kogo to jest, a mi sie wydawalo ze jak nie ma podzialu na grupy to jest dla wszystkich, no ale... moge sie mylic bo nic z tego nie rozumiem:| i jeszcze te kolorki, ktore nic mi nie mowia...]
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 | |||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [ciiiiii... żeby nie zapeszyć...] Ja też wtedy pierwszy raz się zetknęłam, wszelkie hasełka "sexowe" zabronione ![]() Wiem, bo szukałam kiedyś tekstu piosenki, który miał sex i love w tytule. ![]() Cytat:
![]() Torebki zazwyczaj kupuje na Allegro, uwielbiam te w stylu chińskim, których w "normalnych" sklepach nie uświadczę, jajwiększa w mojej kolekcji jest tylko trochę większa niż format A4 ![]() Cytat:
![]() Oscyyyypki ![]() ![]() Cytat:
Podaj to ja Ci rozszyfruję ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3943 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3945 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy bym Was tu nie oślepiła tym ostrym różem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Na farbę to polecam niezastąpioną Agę Jaśko ![]() ![]() ![]() A Closer faktycznie jest przereklamowany. pamiętam, że oglądałam ten film kilka lat temu. Wczoraj chciałam go zobaczyć jak jeszcze, myślałam, że może dojrzałam do tego filmu, że znajdę jakieś drugie dno. Nie znalazłam ![]() Zaczęlam znów pić pokrzywę. Czyli teraz już pokrzywa i skrzyp dwa razy dziennie. I przesuszyły mi się trochę ostatnio koncówki, więc na zmianę , co jedno mycie (myję co dwa dni) stosuję wax i latte (i wcale nie chodzi o to, że zdecydowałam się na to by zużyć k szybko któreś z nich i kupić maskę Wella repair rescue ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3946 |
Wtajemniczenie
|
o boze, zalamalam sie. czy ktoras wlosomaniaczka jest moze z 3miasta i obecnie sie tam znajduje?
![]() grupy wywieszone sa na wydziale a bardzo mila pani w telefonie zrobila mi taki metlik w glowie ze nic juz nie wiem! wg niej w 'zielonym' jestem M2, fioletowym W1 [to akurat zrozumialam i odnalazlam;]], pomaranczowym [jakim pomaranczowym?! ja mam tu zolty i lososiowy!] gr 3, T.I gr 7. ogarnelam tylko wf i informatyke ![]() Asiuuu, pomocy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3947 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Tak, wtedy to już sama rozszyfrujesz plan
![]() Po prostu 'lecisz' po kolumnach w dół pod numerem swojej grupy i patrzysz jakie są zajęcia. Takie duże poziome bloki rozciągnięte, np. na niebiesko, to pewnie wykłady dla całego roku. Co do budynków i sal, to już sama musisz sprawdzić co i gdzie jest. Cytat:
![]() EDIT. O Iza, widzę, że to bardziej skomplikowane niż myślałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3948 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem dokładnie ![]() ![]() ![]() Umówiłam się na 2 października, więc uprzejmie proszę mi żadnego zjazdu nie szykować na ten dzień i dzień następny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że prosi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Iza mnie też kusi blond ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
Informuję, że biologia poprawiona z 2(
![]() ![]() Lecę nadrabiać zaległości ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 |
Zadomowienie
|
Asiu - jeśli facetowi podobają się takie pończochy, to znaczy, że z nim wszystko jak najlepiej
![]() ![]() ![]() Milka - obiecuję, że nie będę nawoływać do żadnego zlotu 2go. Ale 4 też nie organizujmy, mam koncert ![]() Co do blondów - mi się nie podobają takie siwe/srebrne i platynowe. są bardzo nienaturalne. 'Żółtych jajecznic' ![]() ![]() ![]() Ola, gratuluję piąteczki ![]() Wczoraj wieczorem nie odebrałam sześciu połączeń z nieznanego numeru. Byłab pewna, że to osoba, z którą nie chcę rozmawiać. dziś na 100% okazało się, ze to nie ona. I znowu dostaję pełno telefonów. Odebrałam jeden, ale połączenie sie wyłączyło. Zadzwoniłam po tym, usłyszałam czyjś oddech i ktoś się wyłączył. A potem znów telefony od tej osoby. Trochę się przestraszyłam.
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-09-26 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3951 | ||||||
Zakorzenienie
|
litości nie macie- ale mam nadrabiania
![]() Cytat:
![]() ja kilka tyg temu usunęłam nr gg z profilu- dość miałam ciągłych pytań o każdą pierdołę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A burakiem nie ma się co przejmować ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3952 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to sie wspierajmy jakos! mi chwilowa chcica przeszla, ale nie wiem na ile... ![]() i brawo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mi sie twoj kolor za to bardzo podoba! ![]() ![]() ![]() jestes pewna, ze to nie tz moze...? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3953 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jakimś cudem nie mam Cię w przyjaciołach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do radości odnajdywania to się zgadzam- nic nie cieszy jak znaleść klucze czy telefon w tej przepastnej czeluści ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3954 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tego już doświadczyłam! Mimo wszystko noszę je czasami i zawsze mam problem z bałaganem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczorajszą chemię zaliczyłam na 3. Cytat:
![]() Znów mi dziś mówiono,ze pwodoem tego, ze włosy mi się tak szybko przetłuszczają jest to,że myje je codziennie ![]() Cytat:
![]() Miałam dziś ten występ. Po pierwszej piosence nas wygwizdano ( ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3955 |
Raczkowanie
|
Hej wizażanki
Jestem tutaj nowa ( na tym wątku, właśnie go odkryłam) I posatarm się jak najczęściej zagląda ![]() 19agusiu91-Ja kiediedys myłam codziennie i przetłuszczały mi się. W sumie teraz myję co 2, 3 dni i nie mam jakiś wielkich problemów.To chyba sprawa odzwyczajenia skóry głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3956 |
Zadomowienie
|
Witam, już z nieco lepszym samopoczuciem, choć do szkoły nie poszłam - ale nie zamierzam dać się chorobie, postanawiam sobie do jutra wydobrzeć
![]() Finlora - Widać po tym co piszesz, że masz wielkie serce dla zwierząt.. oby więcej takich ludzi ![]() Przez parę dni przed rozpoczęciem treningu rozciągałam się - żeby dojść do w miarę przyzwoitego stanu, tj możliwości bezproblemowego dotknięcia stóp dłońmi przy wyprostowanych nogach ![]() Po treningu może nie był to całkowity szpagat, bo noga z tyłu lekko zgięta, ale siadałam tyłkiem na podłodze ![]() Torebki? Rzadko kupuję. Mam jedną ulubioną, ani małą, ani dużą - uniwersalną ![]() Ach, nie wytrzymam chyba zaraz i włożę głowę pod kran - ostatni raz myłam głowę we wtorek, nie mogę patrzeć się na te tłuste strąki, chociaż boje się, że tylko sobie zdrowie pogorszę.. Chociaż dostanę zaraz obsesji z powodu ciągłego wrażenia siedzenia w lepkim brudzie ![]() Miałam jeszcze dodać - dziś, z dnia na dzień, wypisała się z klasy moja dobra koleżanka ![]()
![]() |
#3957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na PW dostawałam pytania typu czy w moim telefonie jest wibracja itd, jakby nie można było tego samemu sprawdzic w opisie;/ albo pytanie jakich kosmetyków do prostowania używać (choć tysiąc razy pisałam w wątku, ze nie mam o tym pojęcie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3959 |
Zadomowienie
|
To ja tylko z taką małą wstawką - dziś o 20.00 na tvn 4 nasz ulubiony program czyli 'J&J Jola i Jarek'
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
![]() Cytat:
![]() A ja tak się jakoś dzisiaj snuję wieczorem bez ładu i składu, nie mogę sobie miejsca znaleźć. Nie czuję się najlepiej, sama nie wiem czemu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.