|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
No nie Sas mamy do siebie sporo kilometrów może dlatego Mikołaj spóżniony, dziś u mnie jeżdzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
Kurcze tak ładnie tutaj o TŻ'cie piszecie, że może mu powiem jak go chwalicie ![]() Zdjęcia łowów wkleję jak się wypiorą. Choć w sumie golfik wyprałam w łapkach i dziś go noszę ale z kolei buro i ciemno wiec fotki fatalne wyjdą. Jak powiedziałam TZ'i że kupiłam kombinezon na tego sylwestra w stylu lat 80-tych to zaczął się zastanawiać czy cały sylwester ma być w takim stylu czy tylko muzyka ![]() ![]() Ale dziś jestem przybita, ta pogoda ![]() ![]() Znikam Koziołki, zrobię paznokcie i czekam na TŻ'a. Papa all |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Wtajemniczenie
|
Susano super
![]() ![]() u mnie pogoda też do d... |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
U mnie nastruj do dupy
![]() I jeszcze sie pochwale ze mojego meza przyjeli do jakiejs prestizowej rady naukowej zajmujacej sie ziarnica zlosliwa . Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-07 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przynajmniej drugi dzień świąt będzie udany ![]() Mój prezent od Tżta ugrzązł gdzieś na poczcie ![]() ![]() ![]() Uciekam na zupkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Odebrałam te kosmetyki kupione na all ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
AGA :)
|
Ośko bardzo przykre to co piszesz
![]() ![]() ![]() a z tymi prezetami na poczcie mnie nie strasz! właśnie zamówiłam te kosmetyki i bardzo bym chciała żeby do mnie jak najprędzej dotarły. architku jej, gratulacje! naprawde wielki zdolniacha z Twojego Tżta! ![]() U mnie za to pogoda bardzo ładna! rano było pochmurno, ale teraz wyszło słoneczko i jest bardzo przyjemnie, zimno, ale tak fajnie. Popołudniu wybiorę się na spacer z tżtem zapewne. a teraz zmykam - ![]()
![]() |
#4539 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wcfzoraj po tym winie..nie zdążyłam ![]() ..za to dzisiaj ![]() Cytat:
![]() może udzieliłby jakiś korepetycji mojemu z tematu "jak zaskoczyć miło kobietę" ![]() u mnie tak samo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Archi szczere gratulacje dla męża ![]() Musisz być z niego baaardzo dumna ![]() Cytat:
![]() u nas od początku znajomości mamy z TŻ osobne komputery ![]() Gdybyśmy mieli jeden to chyba byśmy się "pozabijali" ![]() Szczerze powidziawszy to TŻ może robić na moim kompie co chce ale gdy ktoś inny chce to strasznie mnie to irytuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wróciłam ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bokserki, hmm ja nie wiem co swojemu Tżtowi kupić na święta ![]() Yhym , zdasz nam jakieś relacje coo ? ![]() ![]() Ja się objadam spagetti ![]() ![]()
![]() |
#4541 | ||||
Zakorzenienie
|
Jestem już w domku
![]() ![]() Cześć madziu ![]() ![]() Podkłady/pudry dla Ciebie za ciemne czy za jasne? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet jakoś z miesiąc temu mierzyłam tam jeansową ołówkową, ale jakoś dziwnie leżała. Ale nie miała wyższego stanu, więc to pewnie nie ta ![]() Jak nie będzie to pójdę jeszcze raz zrobić nalot na bon prixa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie mi napisali z empika, że nie zrealizują mojego zamówienia, bo nie mają tych książek na stanie! A ja tydzień temu składałam zamówienie, w czwartek byłam w empiku spytać o nie, a w ogóle to książka miała być na Barbórkę. Super... Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-12-07 o 17:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
puchatko pudry są za ciemne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Witaj wypoczęta puchatko
![]() kiedy będą zdjęcia? ![]() Madziu gdzie byłaś jak ciebie nie było? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia jutro bo TŻ ma je na swoim laptopie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aktualnie wkurzam się na TŻta ![]() Już nie mam do niego siły i do jego matki też ![]() Teraz próbuję znaleźć cokolwiek,co może mi pomóc w pisaniu pracy mgr i jestem przerażona,bo nie ma kompletnie nic... To chyba oznacza,że będę miała "nowatorską" pracę... a co jeśli nie podołam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz radę Madziu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4547 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Emotkowa wypowiedź ![]() ![]() ![]() edit: idę pobiegać z szyszkami ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-07 o 18:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Załapałam jakiegoś dołka więc już się chyba na dziś pożegnam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Wtajemniczenie
|
Archi gratulacje dla Tż i dla Ciebie że masz takiego mądrego męża
![]() Puchatkowo już sie nie moge doczekac fotek Madziaczku najtrudniej ruszyc z miejsca, potem już jakoś pójdzie ( myśle o pracy mgr ![]() Osko naprawde mi przykro że święta są tak dla Ciebie ciężkie. Kode najbardziej mnie męczy ciekawośc co to będzie za prezent ![]() U mnie sie wykrystalizowała sprawa świąt. Wyprawiam wigilię będę miała 7 gości w tym 2 małe bliżniaki ![]() Sylwestra spędze w domku w towarzystwie szwarga i jego żony. Nie wyszaleje sie tym razem ale taka opcja mi pasuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() puchatkoooooooo ![]() ![]() Cytat:
![]() No to masz wyzwanie ![]() podziwiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Wpadłam na chwilę, żeby sobie trochę humor poprawić, bo mam coś marny dzisiaj (oczywiście dalej przez Tżta- szkoda gadać). Archi ten Twój Tż to zdolna bestia ![]() ![]() Madzik poradzisz sobie na pewno i nie dość, że będziesz miała pracę świetnie napisaną to jeszcze oryginalną ![]() Allicjo fajna sprawa z tą organizacją Wigilii, podziwiam Cię, bo ja bym pewnie nie dała rady ![]() Idę się szykować na jutro, kolejny ciężki tydzień mnie czeka ![]() Miłego wieczoru ![]()
#4553 | |||
|
Kurcze, niestety nie :/ materiałowa, czarna.
Cytat:
![]() zamówiłam krem nawilżający, peeling bardzo mocny, tonik, żel normalizujący, maseczke oczyszczajaca glinka zielona + mikrodermabrazja i maseczke zwerzającą pory ![]() ale będę piękna jak to wszystko na siebie nałoże ![]() Puszku, ta ziaja jest troche droższa, ale zwróć uwagę na pojemności, tonik czy żel mają 500ml, więc bardzooo duże ![]() Facet zgodził się, że złożyłam resztę zamówienia meilem, w allegro ma podany inny bank niż ten który mi podał w meilu, tzn inne konto. No ale to chyba nie jest powod do niepokoju? generalnie to ma 3 konta ![]() no ale to SS, wiec mysle ze moge spac spokojnie. oby ![]() jakby co do poznania mam blisko ![]() ![]() Cytat:
Tak pisałam kode, ta była materiałowa :/ ajjj :/ ale bede szukac jeansowej, bede ![]() Cytat:
![]() Ja dziś zaczelam sie zastanawiać nad planem do swojej pracy i nie martw się, pomyślałam to samo co ty ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |||
|
Cytat:
ale jaki masz temat? Pamietam, że jakiś taki że możesz chocidz po barach ![]() ale samego tytułu nie bardzo :/ nie ma żadnej literatury? :/ Cytat:
![]() szyują Ci się rodzinne święta i sylwester! bardzo miło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puszkuuu! tyyy? no nie żartuj! głowa do góry! chodź, porozrabiamy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | ||||
Zakorzenienie
|
puszku
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawie zapowiada się u Ciebie wigilia ![]() Sama będziesz wszystko przygotowywała? ![]() Chciałabym ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wstępnie temat ma brzmieć "Rynek wrocławski jako odbicie różnorodności świata" - właśnie przez wzgląd na knajpy "narodowościowe" jakbym je określiła ![]() ![]() Masakra ![]() ![]() Nawet mój promotor powiedział,że nie słyszał jeszcze o niczym na ten temat i warto by było zająć się takim zjawiskiem ![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-07 o 19:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Ojjj Puchatuś
![]() ![]() ![]() Cytat:
Madziu nie zostaje Ci chyba nic innego jak polatać po knajpkach... ![]() ![]() Uciekam Kochane Koziołki na tv ![]() ![]() ![]() ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-07 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | ||
|
Cytat:
![]() a tak poważnie to temat bardzo ciekawy i fajny, ale jak nie ma literatury to spory problem :/ Może wyjdz o książek dot. globalizacji, skutki, formy itp i odnieś to właśnie do rozwoju kawiarni, zycia towarzystkiego, przydałby się też rys historyczny Worcławia, a właściwie rynku, możesz to oprzeć o jakieś stare fotografie - jak było kiedyś, i o nowe, pokazac jak jest teraz, najlepiej jeszcze jakbys zrobiła zdjęcia innych ras ludzkich w tych miejscach i pokazała jakie to wszystko teraz kosmopolityczne ![]() Skoro dali taki temat to jest do napisania ![]() mi się bardzo podoba. Cytat:
Ja tez się dzis pouczyłam ![]() o postepowaniu cywilnym, ho ho ![]() i teraz sie relaksuję wlasnie tutaj ![]() a jutro nauka pełną parą :/ 110 artykułów kodeksu do wkucia, nie ma żartów ![]() Dobranoc Sasuś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Madziu bez lektury to rzeczywiście nie będzie łatwo
![]() ![]() ja zmykam do wyrka ![]() dobranoc ![]() do rana koziołki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
|
Dobranoc
![]() Kurcze, widzę że zostawiłyście mnie tu samą, na pastwę losu ![]() Tez się więc chyba ewakuuję ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze jestem
![]() ale chyba się odmeldowuję ![]() Jutro zrobię rezerwację i urodziny będą pewne ![]() ![]() ![]() Ale najpierw na uczelnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.