|
|
#1201 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Cytat:
, ze taki biedny i smutny siedzi sam w domu![]() A gdy idę na bardziej babską imprezę to TZ siedzi z nami w klubie, robi za kierowcę i nie pije Oj kara to dla niego starszna, ale skoro nie chce mnie puścić samej to niech się męczy i słucha babskich plotek, i pilnuje, czy nikt sie do mnei nie próbuje dobierać gdy tańczę![]() aby jakimuś głupkowi nie zachciałao sie mnie pomacać "niechcący".
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-12-07 o 20:38 |
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam wspomnieć o tym ,że zakochałam się w Moshino Love Love i to będzie mój najnowszy nabytek wśród perfum
![]() cd. |
|
|
|
#1205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam rece i twarz blada... no ale naszczescie jak uzywam czegos to chociarz minimalny efekt jest ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1206 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=ladygos;10001316]
Cytat:
A kosztował tylko 20 zł Czasem na ryneczkach są takie cuda,,,,Zresztą załączam foto, super wyglada do opalonego ciała, choć do spania sie nie nadaje hehe
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-12-07 o 21:01 |
|
|
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
Mój chłopak po prostu taki jest - zaborczy, zazdrosny. wszędzie widzi tylko ze ktoś mnie podrywa a mnie to szczerze mówiąc śmieszy już. Kiedyś to było słodkie teraz jest męczące. Do domu do kogoś mogę iść, na miasto czy coś. Ale chodzi o takie wieczorne wyjścia. Chcociaz ostatnio nawet do kina mi nie pozwolił wyjść z koleżankami, bo może ktoś mnie zaczepiać będzie. To serio zrobiło się strasznie irytujące. Ale na każde wspomnienie na ten temat reaguje zerwaniem i wiem ze nie żartuje. Dla niego to po prostu starszne nerwy i cierpienie że ja gdzieś wyjdę. Najbardziej mnie przezraża że ja sama taka zaczynam się robić ;| Kiedś mi wisialo wiele rzeczy a ostatnio łapię się że nawet na filmie się wkurzam jak jakaś ładna dziewczyna jest
![]() Nie wiem macie jakieś pomysly jak to zmienić
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
................
|
|
|
|
#1209 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jakby mi chłopak zagroził zerwaniem sama bym z nim zerwała z miejsca. Może to go otrzeźwi? Ja mojemu zrobiłam kilka ostrych afer, chcąc się nim niemal rozstać, po których naprawdę zaczął się starać i wie, ze nie może już być zazdrosny, i niczego mi zabraniać. |
|
|
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
ehh jednak mam wszystkie fotki takie male
ale wstawilam kilka na google uciekam sie uczyc |
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
................
|
|
|
|
#1212 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
komplecik slodki ja nigdy nic takiego nie dostalam
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Wtajemniczenie
|
pisalyscie o tym kallosie??
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...il-balsam.html bo tego akurat mam
|
#1214 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A mój taki "zdrowy" to znowu nie jest, bo wciąż ma rózne "wizje" z zazdrości Tylko, ze nie można się tak (do konca przynajmniej) dawać, bo wyjdzie na to, ze niedługo same z domu nie bedziemy mogły wyjść...
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
no u mnie tak to się skończy. a akcje ze zrywaniem kiedyś działały teraz już nie
teraz on mówi że też chce być szczęśliwy a kiedy ja wychodzę sama to on ma duzo nerwów no i co zrobić.Kurcze wiecie jak czy jest jakiś balsam/samoopalacz który nada taka piekną opaleniznę jak mają AG? Bo solarium odpada niestety
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
......
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Miśka84;10001499]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O matko to u mnei z tak e nie ma zeby facet zerwaniem groził czy coś w tym stylu . Nie myślcie tez ze trzyma mnie w klatce U mnie to jest jednak troche inna sytuacja jesli wychodze no bo on mieszka teraz w innym miescie . Sam mowil ze inaczej byloby gyby mieszkał w tym miescie co ja Ja to rozumiem . A irezy to ja sama sobie odmawiam , bo czuje sie jaby nie w porządku chociaz nic złego nie robie . Kurcze tka narzekam az m isi głuio zrobilo Teraz sie ochwale ze dostałam ostanio jak sie widzielismy antyrame z jego zdjęciem przerobionym tak fajnie w photoshopie taki jakby plakat i na nim cień mojego Tż
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
............
|
|
|
|
#1221 |
|
Rozeznanie
|
Hej Lasencje Wy moje
![]() Ja dziś byłam na chrzcinach ... u siostrzenicy ![]() a teraz siedze z Tż-tem u mojej mamuski )))))nie mam tyle czasu aby nadrobic te wszystkie strony ale zrobie to jak bede miała wiecej czasu.Z moja Milusia widzialam sie tylko chwilke ... ![]() własnie Tż-cik przyniosł mi szampana ))) mniaaamnie moge skupic sie napisaniu .. bo mnie lize po uchu takze uciekam
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
hehe Tytka...powodzenia
![]() ![]()
|
|
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
tytka pochwaliłabyś się lepiej jak ten twój tz wygląda
|
|
#1224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A na nasza zazdrosc jest jedna rada docenic siebie.
|
|
|
|
|
#1225 |
|
BAN stały
|
Hej laseczki pogubiłam się w wątku...
a to przez to że mam kiepski nastrój. Pamiętacie jak pisałam o bólach brzucha...mam zapalenie jajników i nie tylko... Szkoda gadać. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-07 o 23:42 |
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam o tych waszych zazdrośnikach i sama wam zazdroszczę.. bo to moje jest w ogóle o mnie nie zazdrosne ;(
taki totalny zazdorosny zlew mi się trafił.. czasem myślę że w ogóle mu się nie podobam i po prostu nie ma o co być zazdrosny no ale z drugiej strony ciąglę mi mówi, że mu sie podoba itp.. ale kurde ;/ no jak można być w ogóle nie zazdrosnym, o nic, kompletnie o nic... chyba bym musiała komuś do łożka przy nim wskoczyc może by sie zainteresował ;(
|
|
#1227 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) mnie tez na poczatku rozczulay te sceny zazdrosci ale teraz sa smieszne dla mnie a nawet dzisiaj jak bylosmy na zakupach specjalnie rozgladalam sie zeby mu cisnienie podniesc.. w sumie moze nie tyle specjalnie co sie nie chamowalam (jakie h...? ) a na mnie sie wszyscy (no uogolnilam.. ale duuuuzo ludzi) patrzylo dzisiaj! sa takie dni kiedy wygladamy jakos szczegolnie i inni nam sie przygladaja.. i ja mialam taki dzien ale jestem dopiero co po @ i wtedy zawsze tak blyszczaco mi.. oczy sie swieca, wlosy ladnie ukladaja. a wiecie co tz powiedzial?? cytuje: "masz jakies dziwne czerwone oczy.. jak wampirek wygladasz.." hehe a widzialam ze kolesie zerkaja ciagle i ukradkiem jak z laskami szli... a on wydusil AZ tyle. i to jest zazdrosc w jego wydaniu:/
|
|
|
|
|
#1228 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
A mój tż nie jest w ogóle zazdrosny
i czasami trochę mnie to martwi. Chyba już jestem traktowana jak taki "stary mebel" Ja z kolei jestem zazdrosna, jak się gapi na jakieś dziewczyny, nawet o Salmę Hayek jestem zazdrosna, jak się pojawi w tv. Ale staram się go tą swoją zazdrością nie zadręczać.W ogóle, jestem baaardzo zadowolona, bo miałam udany weekend Mam nadzieję, że Wy tak samo. Tylko teraz będę musiała nadrobić zaległości w wątku o AG
|
|
|
|
#1230 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
eyo zadna skrajnosc nie jest dobra:/ mnie tez by wkurzalo jak by w ogole nie okazywal mi zazdrosci ale ja mysle ze to az tak do zycia nie jest potrzebne zeby zawracac sobie tym glowe i wyszukiwac sytuacji ktore moglyby wywolac zazdrosc. a tak wracajac do waszych wyjsc z kolezankami to.. ja od 3 lat nigdzie z zadna nie bylam a nawet tu nie mam zadnej wiec w tej kwestii nie ma sie o co klocic, poza tym zawsze mi sie wydaje ze jak ja wyjde to on tez pozniej bedzie chcial, wiecie taki lek, wole uniknac pozniej JAK TY TO I JA... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

, ze taki biedny i smutny siedzi sam w domu
Oj kara to dla niego starszna, ale skoro nie chce mnie puścić samej to niech się męczy i słucha babskich plotek, i pilnuje, czy nikt sie do mnei nie próbuje dobierać gdy tańczę
Hmmm jakiej grupi dyskusyjnej ? bo ja tu nowa a chcialam zobaczyc