|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Sory za emotki.
Postaram się jutro coś dodać. O ile tylko TŻ nie zasklerozi i dowiezie zdjęcia Cytat:
![]() A jeśli chodzi o sylwestra, to tylko lepiej dla Ciebie jeśli w tym roku nie poszalejesz Zresztą kto mówił, że w domu nie można zaszaleć ![]() Nie chciało mi się pisać wszystkiego ![]() Już mi troszkę lepiej. Troszeńkę ![]() Cytat:
![]() Jak dojdą zdasz relację? Bo może i też na to bym się zdecydowała bo jednak tańsze od LRP ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Często sprzedawcy z allegro mają po kilka kont ![]() Mam nadzieję, że jutro już naprawdę będę mogła pobrykać ![]() Cytat:
![]() A jeśli promotor się upiera, że to ciekawe zjawisko, to może on Ci jednak potrafi jakoś pomóc? W końcu od tego jest ![]() Troszkę zjadłam ![]() Cytat:
![]() Dobranoc wszystkim
|
||||||
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Bylam dzis na zakupach wrzuce potem zdjecia.
|
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec kupilam: spodniczke jeansowa taka przed kolano ale nie mini
,2 koszulki na lato (do jednej juz jestem za stara ale trudno ) , spodnie mezowi i 2 podkoszulki,komplet do herbaty (dzbanek i czarki)i lakier do paznokci w slodkim malinowym kolorze (wlasnie mi schnie )i jeszcze rekawiczki takie zwykle czarne. Chcialam torebke ale niestety narazie nic mi sie nie podobalo (albo bylo za drogie). Na razie nie ma przecen wiec druga ture planuje po swietach.![]() I chyba mam problem psychiczny bo rano sprawdzilam stan konta i jak sie okazalo ze mam juz pensje to polecialam do sklepu
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Od rana mam doła. Zmarła siostra koleżanki, miała tylko 30 lat Nie wiemy jeszcze co było powodem śmierci.
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej pewnie nowotwor...............
|
|
|
|
|
#4567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jejku strasznie to smutne![]() ![]() Taka młoda kobieta![]() - - - - - - - - - - - - - - - - Cytat:
nie mogę doczekać się zdjęć![]() A za te słowa podkreślone na czerwono ode mnie ![]() jaka za stara ![]() jesteśmy prawie w tym samym wieku ![]() Cytat:
![]() Też czekam na przeceny..głónie sweterków Cytat:
Jesteś kobietą i takie zakupy w pełni Ci się należały
|
||||
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiemy z jakiego powodu zmarła. Może faktycznie nowotwór a może wypadek?? Ehh szkoda jej, a jaka śliczna była! Jej mama na raka zmarła.
Co do zakupów to wczoraj mierzyłam piękne buty w CCC. Za skóry. 200 zł, nie kupiłam bo przed świętami nie mogę szaleć Może na allegro coś sprzedam ??Załamałam się normalnie. Archi pochwalisz się nabytkami?? Plissss. I wcale nie jesteś stara!! Stłuc Cię
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-12-08 o 08:49 |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4570 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mama wczoraj do mnie dzwoniła i mówiła,że u nich są takie przeceny,ze prawie wszystko jest za 20-30% ceny! i to wszystko w każdym sklepie ![]() Już sobie wyorażam to wielogodzinne chodzenie po sklepach ![]() Cytat:
Cytat:
(17 par jeansów )Koziołki wypróbowałam ten tusz covergirl - suuuuuper jest Jestem bardzo zadowolona![]() A dzisiaj nie idę na wykład ![]() dopiero na seminarium pojadę,a potem... ZROBIĆ REZERWACJĘ NA IMPREZĘ!!!! Wybrać lożę ale się cieszęKoziołki... A ja zapraszam Was na moją urodzinową imprezę chyba jednak będzie w piątek![]() To która przyjedzie?
|
||||
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę sprawić sobie jakieś czarne bo mam te czarne spodenki za kolano, czarną spódnicę i nie za dobrze wyglądają do moich brązowych butów ![]() Popatrzę z kozakami przy okazji robienia prezentów pod choinkę Wczoraj na rodzinnym obiedzie ustaliliśmy że robimy sobie symboliczne prezenty tak do 20zł ![]() Czyli muszę coś kupić: mamie, tacie, siostrze, szwagrowi, bratu, bratowej i 2 dzieciaczkom Może macie jakieś pomysły? ![]() siostrze kupię coś ze sztucznej biżuterii ( bo nosi i lubi ) Ale reszcie to nie wiem ![]() Dziewczyny co polecacie na tzw. zajady ledwo mi opryszczka z ust zeszła a zrobił mi się "kącik" . Normalnie bosko![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w otoczeniu co chwile ktos zaczyna chorowac na raka
co za okropne chorobsko,mam kolezanke ze studiow ktora aktualnie jest zdrowa ale walczyla 3 lata z rakiem oka (musieli wyciac niestety). Moja prababcia i babcia na to swinstwo zmarly.Pochwale sie pochwale Koduś moj maz twierdzi ze na zajady trzeba lykac witamine B complex i minie
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-08 o 09:38 |
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=madziaczek
;100053 14]Mówisz o mnie? (17 par jeansów )ale ty nie masz każdej pary jeansów po 200zł ![]() Cytat:
![]() Ale by było fajnie spotkać się na imprezie urodzinowej ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kodeina;10005341]
Cytat:
|
|
|
|
|
#4575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiedziałam że to brak jakieś witamini jest ![]() kupię dziś ten complex ![]()
|
||
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Tacie kupilabym ksiazke , mamie moze cos z Biochemi Urody ......a na reszte nie mam pomyslu niestety.
No ja sie pisze na impreze tylko ze raczej nie dam rady dojechac ![]() aaaaa tak stluc Susanno tylko pozadnie i skutecznie
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-08 o 09:58 |
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekam
![]() Cytat:
Może przyjdzie jako repreznetacja polonii z Japonii? ![]() koduś dla dzieciaczków jest mnóstwo rzeczy, misiów i innych cudnych maskotek ![]() Ja mam o tyle dobrze,że na Rynku co roku mamy jarmark bożonarodzeniowy i można znaleźć tam takie cuda
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
robie osmiornice na obiad , zrobilam jej zdjecie tez Wam potem pokaze
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ośmiornica???? |
|
|
|
|
#4580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama za to tak![]() Cytat:
![]() Mam taki plecaczek dla jednej ( dokupię coś do rysowania ) bo ta większa lubiA dla małej coś grającego i będzie zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze że ją sfotografowałaś
|
|||
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
to mniej wiecej pol surowej osmiornicy kupionej na targu
jak chcecie zdjecie zrobionego dania to pstrykne wtedy nie widac macek
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-08 o 10:36 |
|
|
|
#4582 | |||||
|
AGA :)
|
Cytat:
jestem nastawiona pozytywnie, bo na kwc się naczytałam samych pochlebnych opinii ![]() Pieniądze już wpłacone, teraz czekam na paczke oby doszła szybko, oby w ogole doszła ![]() Na środe :/ zaraz się biorę do nauki. A Ty, Puszku, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz? ![]() Cytat:
Cytat:
straszne, taka młoda ![]() Cytat:
a reszcie..? hm..moze mamie jakiś ładny szal/chuste/apaszke? tacie standardowo majtki i skarpetki żartuję :P moj tata sie smieje tak zawsze jak mowie ze mu kupilam prezent tylko sie zastanawia jaki kolor majtek w tym roku bratowe książkę, a nad resztą jeszcze bedziemy mysleć A propo prezentów, dziewczyny. Dostalismy zaproszenie od rodziny, nie spotykalismy sie od dawna, w sumie to ja ich dopiero teraz poznałam, kontakt się odnowił. No i zaprosili nas na pierwszy dzien świąt. Ja nie bardzo mam ochote jechac no ale mamie bedzie przykro jak sie bede wykrecac. ale nie o tym, chodzi mi o to czy mamy kupowac im jakies prezenciki? bo kurcze w sumie to swieta, ale z drugiej storny nie znam ich i nie wiem co lubią, czym się interesują wiec jak mam kupic cos co komplenie im sie nie spodoba i bedzie bezuzyteczne wole w ogole nie kupować. ot i problem :/ Cytat:
![]() Tylko musiałam wyciac troche emotek madzi bo niestety mi sie w poscie nie zmiescily ![]() Dzień dobry !! ![]() Ja się chciałam tylko zameldowac i uciekam do kodeksu. Pada, nie mam siły się uczyć, pół nocy wymiotowałam, zatrudłam się kupnym ciastem :/ nigdy więcej
|
|
|
#4583 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
to się je ? pokaz pokaz zdjęcie dania
|
|
|
#4584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zakupy świetne!!!!!! Ja chce taki czajniczek i koszulkę!! Cytat:
bidulka
|
||
|
|
|
#4585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a reszta zakupów przeeeświetna ![]() Wszystko bym cchciała!!! ![]() zestaw z czajniczkiem straaasznie mi się podoba spódniczka pewnie fajnie wygląda do rajstop i kozaków bo ma ładny krój a bluzeczka to już wogóle mnie powaliła ja chcę taką serio! Cytat:
![]() Może sprawię komuś jakieś śmieszne takie do chodzenia po domu ![]() Cytat:
, mąż ma brata i siostrę i nie wiem czy coś kupować czy nie ![]() Cytat:
![]() ja lubię kupne ciastka typu wafelki ale takich pieczonych raczej nie jadam bo u mamy zawsze są ![]() no właśnie ja też Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-08 o 11:35 |
||||
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze sie ze Wam sie podoba
druga bluzeczka wychodzi zle(kolor bardzo przeklamany a jest turkusowa) wiec obfoce ja jutro.Aguś biedaku , kuruj sie!!!! Kode mysle ze po jakiejs fajnej czekoladzie nie zaszkodzi kupic.Przed moim wyjazdem widzialam w Makro super bombonierki w ksztalcie bombki albo choinki moze cos takiego. Masz strasznie intensywne te swieta
|
|
|
|
#4587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozę kiedyś się skusze ![]() 17 par jeansów ![]() ![]() wow ale kolekcja ![]() Cytat:
Ogólnie to się wkurzyłam bo kozaczki ze skóry nie mają ocieplenia nawet te które kosztowały 350 zł Kode zaglądnij do CCC jak masz gdzieś blisko bo są przeceny.A co do prezentów dla rodzinki to już dziewczyny trochę powymyślały. Ja dorzucam jeszcze dobrą kawę, herbatę (może być kilka smaków), błyszczyk - jeśli wiesz kto sie czym maluje itd. Cytat:
Cytat:
![]() Lubię owoce może ale tego... chyba bym nie zjadła ![]() Archi najbardziej podoba mi się bluzeczka Ag biedactwo napij się gorącej, gorzkiej herbaty - bardzo pomaga przy takich dolegliwościach żołądkowych. Swoją drogą ciekawe jakie świństwa cisną w ciacha ze potem człowiek umiera
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-12-08 o 11:50 |
||||
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie miałam
a że kupiłam okazyjnie, to tym bardziej się cieszę ale naprawdę pięknie wydłuża ale wciąż nie mam czarnych rurek i zamierzam sobie je kupić![]() Ag cały czas zapominam isę zapytać jak tam efekty po tych paskach wybielających? Ty miałaś Blend-a-meda? Powoli muszę się już szykować na uczelnię ![]() A najlepsze jest to,ze myśląc o mojej imprezie urodzinowej ogarnęło mnie przerażenie NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ
Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-08 o 11:55 |
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik no nie uwierzę, ze NIE MASZ SIĘ W CO UBRAĆ
możesz pisać co chcesz ale wiem, że masz śliczne ciuszki i napewno coś ciekawego wykombinujesz ale cena 250 zł skutecznie odstrasza. Muszę zrobić szkic, może na kiedyś się przydać ![]() A i dotarły do mnie książki... zamówiłam dla siebie i TZ'a ![]() Dla niego -> http://www.esprit.com.pl/index.php?s=karta&id=47 Dla mnie -> http://www.esprit.com.pl/index.php?s=karta&id=31 Mam nadzieję, że czymś pozytywnym mnie ta książka zaskoczy. A TŻ pewnie szybko swojej nie przeczyta bo wczoraj kupiłam mu ksiązke na mikołaja coś z fantastyki. Gruba taka cegła
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
17 par
zazdroszcze ja mam 3 i 2 pary szortowosmiornica juz zjedzona ![]() Sus fajny pomysl z takim poradnikiem ,mojemu chlopu by sie przydal ![]() Znalazlam cudny sklep z porcelana i chyba kupie tam jeszcze pare rzeczy do jakiegos tam naszego przyszlego domu. Okropnie mi sie duzo rzeczy podoba. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-08 o 12:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

wszystko w kontekście globalizacji,a w łaściwie w jej wyniku
zero lietratury

. Normalnie bosko

bidulka