|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Sory za emotki.
Postaram się jutro coś dodać. O ile tylko TŻ nie zasklerozi i dowiezie zdjęcia Cytat:
![]() A jeśli chodzi o sylwestra, to tylko lepiej dla Ciebie jeśli w tym roku nie poszalejesz ![]() ![]() ![]() Nie chciało mi się pisać wszystkiego ![]() Już mi troszkę lepiej. Troszeńkę ![]() Cytat:
![]() Jak dojdą zdasz relację? Bo może i też na to bym się zdecydowała bo jednak tańsze od LRP ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że jutro już naprawdę będę mogła pobrykać ![]() ![]() Cytat:
![]() A jeśli promotor się upiera, że to ciekawe zjawisko, to może on Ci jednak potrafi jakoś pomóc? W końcu od tego jest ![]() ![]() Troszkę zjadłam ![]() Cytat:
![]() Dobranoc wszystkim ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Bylam dzis na zakupach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
no wiec kupilam: spodniczke jeansowa taka przed kolano ale nie mini
![]() ![]() ![]() ![]() I chyba mam problem psychiczny bo rano sprawdzilam stan konta i jak sie okazalo ze mam juz pensje to polecialam do sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Od rana mam doła. Zmarła siostra koleżanki, miała tylko 30 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - Cytat:
![]() ![]() A za te słowa podkreślone na czerwono ode mnie ![]() jaka za stara ![]() jesteśmy prawie w tym samym wieku ![]() Cytat:
![]() ![]() Też czekam na przeceny..głónie sweterków ![]() Cytat:
![]() Jesteś kobietą i takie zakupy w pełni Ci się należały ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiemy z jakiego powodu zmarła. Może faktycznie nowotwór a może wypadek?? Ehh szkoda jej, a jaka śliczna była! Jej mama na raka zmarła.
Co do zakupów to wczoraj mierzyłam piękne buty w CCC. Za skóry. 200 zł, nie kupiłam bo przed świętami nie mogę szaleć ![]() Załamałam się normalnie. Archi pochwalisz się nabytkami?? Plissss. I wcale nie jesteś stara!! Stłuc Cię ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-12-08 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mama wczoraj do mnie dzwoniła i mówiła,że u nich są takie przeceny,ze prawie wszystko jest za 20-30% ceny! i to wszystko w każdym sklepie ![]() Już sobie wyorażam to wielogodzinne chodzenie po sklepach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Koziołki wypróbowałam ten tusz covergirl - suuuuuper jest ![]() ![]() A dzisiaj nie idę na wykład ![]() dopiero na seminarium pojadę,a potem... ZROBIĆ REZERWACJĘ NA IMPREZĘ!!!! Wybrać lożę ![]() ![]() Koziołki... ![]() ![]() ![]() To która przyjedzie? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę sprawić sobie jakieś czarne bo mam te czarne spodenki za kolano, czarną spódnicę i nie za dobrze wyglądają do moich brązowych butów ![]() Popatrzę z kozakami przy okazji robienia prezentów pod choinkę ![]() Wczoraj na rodzinnym obiedzie ustaliliśmy że robimy sobie symboliczne prezenty tak do 20zł ![]() Czyli muszę coś kupić: mamie, tacie, siostrze, szwagrowi, bratu, bratowej i 2 dzieciaczkom ![]() Może macie jakieś pomysły? ![]() siostrze kupię coś ze sztucznej biżuterii ( bo nosi i lubi ![]() Ale reszcie to nie wiem ![]() Dziewczyny co polecacie na tzw. zajady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
U mnie w otoczeniu co chwile ktos zaczyna chorowac na raka
![]() Pochwale sie pochwale ![]() Koduś moj maz twierdzi ze na zajady trzeba lykac witamine B complex i minie ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-08 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
[quote=madziaczek
![]() Mówisz o mnie? ![]() ![]() ale ty nie masz każdej pary jeansów po 200zł ![]() Cytat:
![]() Ale by było fajnie spotkać się na imprezie urodzinowej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kodeina;10005341]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiedziałam że to brak jakieś witamini jest ![]() kupię dziś ten complex ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 |
Zakorzenienie
|
Tacie kupilabym ksiazke , mamie moze cos z Biochemi Urody ......a na reszte nie mam pomyslu niestety.
No ja sie pisze na impreze tylko ze raczej nie dam rady dojechac ![]() aaaaa tak stluc Susanno ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-08 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Czekam
![]() ![]() Cytat:
![]() Może przyjdzie jako repreznetacja polonii z Japonii? ![]() ![]() koduś dla dzieciaczków jest mnóstwo rzeczy, misiów i innych cudnych maskotek ![]() Ja mam o tyle dobrze,że na Rynku co roku mamy jarmark bożonarodzeniowy i można znaleźć tam takie cuda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
robie osmiornice na obiad , zrobilam jej zdjecie tez Wam potem pokaze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ośmiornica???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam taki plecaczek dla jednej ( dokupię coś do rysowania ![]() ![]() A dla małej coś grającego i będzie zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze że ją sfotografowałaś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
to mniej wiecej pol surowej osmiornicy kupionej na targu
![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-08 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |||||
AGA :)
|
Cytat:
![]() jestem nastawiona pozytywnie, bo na kwc się naczytałam samych pochlebnych opinii ![]() Pieniądze już wpłacone, teraz czekam na paczke ![]() ![]() Na środe :/ zaraz się biorę do nauki. A Ty, Puszku, mam nadzieję, że już lepiej się czujesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a reszcie..? hm..moze mamie jakiś ładny szal/chuste/apaszke? tacie standardowo majtki i skarpetki ![]() ![]() ![]() bratowe książkę, a nad resztą jeszcze bedziemy mysleć ![]() A propo prezentów, dziewczyny. Dostalismy zaproszenie od rodziny, nie spotykalismy sie od dawna, w sumie to ja ich dopiero teraz poznałam, kontakt się odnowił. No i zaprosili nas na pierwszy dzien świąt. Ja nie bardzo mam ochote jechac no ale mamie bedzie przykro jak sie bede wykrecac. ale nie o tym, chodzi mi o to czy mamy kupowac im jakies prezenciki? bo kurcze w sumie to swieta, ale z drugiej storny nie znam ich i nie wiem co lubią, czym się interesują wiec jak mam kupic cos co komplenie im sie nie spodoba i bedzie bezuzyteczne wole w ogole nie kupować. ot i problem :/ Cytat:
![]() Tylko musiałam wyciac troche emotek madzi bo niestety mi sie w poscie nie zmiescily ![]() Dzień dobry !! ![]() Ja się chciałam tylko zameldowac i uciekam do kodeksu. Pada, nie mam siły się uczyć, pół nocy wymiotowałam, zatrudłam się kupnym ciastem :/ nigdy więcej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
AGA :)
|
Cytat:
to się je ? ![]() pokaz pokaz zdjęcie dania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zakupy świetne!!!!!! Ja chce taki czajniczek i koszulkę!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a reszta zakupów przeeeświetna ![]() Wszystko bym cchciała!!! ![]() zestaw z czajniczkiem straaasznie mi się podoba ![]() spódniczka pewnie fajnie wygląda do rajstop i kozaków bo ma ładny krój ![]() a bluzeczka to już wogóle mnie powaliła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Może sprawię komuś jakieś śmieszne takie do chodzenia po domu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja lubię kupne ciastka typu wafelki ale takich pieczonych raczej nie jadam bo u mamy zawsze są ![]() no właśnie ja też ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-08 o 10:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Ciesze sie ze Wam sie podoba
![]() Aguś biedaku , kuruj sie!!!! Kode mysle ze po jakiejs fajnej czekoladzie nie zaszkodzi kupic.Przed moim wyjazdem widzialam w Makro super bombonierki w ksztalcie bombki albo choinki moze cos takiego. Masz strasznie intensywne te swieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 17 par jeansów ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ogólnie to się wkurzyłam bo kozaczki ze skóry nie mają ocieplenia ![]() ![]() A co do prezentów dla rodzinki to już dziewczyny trochę powymyślały. Ja dorzucam jeszcze dobrą kawę, herbatę (może być kilka smaków), błyszczyk - jeśli wiesz kto sie czym maluje itd. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lubię owoce może ale tego... chyba bym nie zjadła ![]() Archi najbardziej podoba mi się bluzeczka ![]() Ag biedactwo napij się gorącej, gorzkiej herbaty - bardzo pomaga przy takich dolegliwościach żołądkowych. Swoją drogą ciekawe jakie świństwa cisną w ciacha ze potem człowiek umiera ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-12-08 o 10:50 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie miałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ag cały czas zapominam isę zapytać ![]() ![]() ![]() Powoli muszę się już szykować na uczelnię ![]() A najlepsze jest to,ze myśląc o mojej imprezie urodzinowej ogarnęło mnie przerażenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-08 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Madzik no nie uwierzę, ze NIE MASZ SIĘ W CO UBRAĆ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i dotarły do mnie książki... zamówiłam dla siebie i TZ'a ![]() Dla niego -> http://www.esprit.com.pl/index.php?s=karta&id=47 Dla mnie -> http://www.esprit.com.pl/index.php?s=karta&id=31 Mam nadzieję, że czymś pozytywnym mnie ta książka zaskoczy. A TŻ pewnie szybko swojej nie przeczyta bo wczoraj kupiłam mu ksiązke na mikołaja coś z fantastyki. Gruba taka cegła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
17 par
![]() ![]() osmiornica juz zjedzona ![]() Sus fajny pomysl z takim poradnikiem ,mojemu chlopu by sie przydal ![]() Znalazlam cudny sklep z porcelana i chyba kupie tam jeszcze pare rzeczy do jakiegos tam naszego przyszlego domu. Okropnie mi sie duzo rzeczy podoba. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-08 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.