|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
A heart that's full up like a landfill / Serce, które jest wypełnione jak zatłoczony ląd
I am all the days that you choose to ignore / jestem tymi wszystkimi dniami, które postanowiłeś ignorować your skin makes me cry. / Twoja skóra sprawia, że płaczę. What the hell am I doing here?/ Co u diabła tutaj robię? I don't belong here./ Ja tutaj nie pasuję. you're so fucking special / Ty jesteś tak cholernie wyjątkowy. My fake plastic love. / Moja sztuczna, plastikowa miłość Your love is like sweet dark chocolate melting in my pocket Twoja miłość jest jak słodka ciemna czekolada, topniejąca w mojej kieszeni. P.S. I love you, forever and today / P.S. Kocham cię, na zawsze i dziś Your love for me was everything I need . The air I breathe / Twoja miłość do mnie była wszystkim czego potrzebowałem. Powietrzem, którym oddychałem Her eyes they drown in tears. / Jej oczy toną w łzach
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
<333
Dziewczyny! Dziękuję za wszystkie miłe słowa.
Ostatnio czasu baaaaaardzo mało. Ale obiecuję, że w święta nadrobię. ![]() A tu coś ode mnie, skromnie
|
|
#2913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
/ może nikt tego nie czytaa ?
|
|
#2914 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
f e n o m e n a l n e . ![]() odrobinę ode mnie, w chwili wolnej między fizyką, a historią..
|
|
|
|
|
#2915 |
|
BAN stały
|
nie wiem czy o to chodziło, ale staram się pomóc jakkolwiek. hm. ;* |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
zapewniam, że czytają. Ja dodałam, ale tylko dwa
_________ skrzydła mam jak Redbull stop wyłączam się na chwilę, choć troszeczkę spokoju dziś mój tyłek na kanapie tak wygodnie siedzi. Stawiam kropkę nad "i" A ratuj mnie proszę, wyciągnij mnie stąd, bo jestem taka mała Błagalnym wzrokiem gapie się w kierunku nieba A weź mnie gdzieś daleko, gdzieś gdzie nikogo nie ma Szukając wyjścia zgubiłam się, do tego mam talent Macham łapami daję Ci znaki
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytałam 7 wątków i nie znalazłam opisów pasujących mi. Chodzi o byłą dziewczyne mojego chłoapka, która jest dziwką i chciałabym ją uświadomić..
Mam 127 powodów by umrzeć, kolejne dołóż mi przy otwartej trumnie
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie szczekaj su.ko, bo hycle Cię wywiozą... Być dzi.wką to wstyd...ale ty nie masz wstydu... typ kure.wskiej rasy, marzą ci się rarytasy!! ile Ci zapłacić by zobaczyć jak się szmacisz?
|
|
#2919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wieczór z kinetyczno-molekularną teorią budowy cząsteczek xD Muszę to przespać, przeczekać... | ;( Inspektor gadżet i jego Kot : D a właściwie Kocica : * ![]() if u don't know my name, u can call me "BABY" ![]() Sukces jest umiejętnością wytrwania tam gdzie inni rezygnują... pamiętaj mnie, bo nie będzie Nas drugi raz... Kochać kogoś - znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne. ![]() na odległość kochać można się,na odległość pragnąć się przez sen... ![]() Twoja stara przegrała w JUMANJI ![]() Forever and Never and sometimes pozitiv.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-12-09 o 10:40 |
|
|
|
|
#2920 |
|
Wtajemniczenie
|
truskawkowa1993: czyżby podpis z Bridget Jones?
![]() kradne opisy :
KaMa2704: a wiesz, co to jest pytanie retoryczne ? ![]() ________ bez Ciebie czuję się jak skórka bez banana. [ tekst kolegi na polskim. mieliśmy napisać list 'tęsknota za ukochanym/ukochaną'. rozwalił nas tym zupełnie ]
XxValedictionxX: a może : 'nauczyć się żałować za późno chyba jest..'
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2008-12-09 o 10:52 |
|
|
|
#2921 |
|
Zadomowienie
|
ja wiem, widocznie ty nie. ;]
|
#2922 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zaśmiecaj wątku
![]() _________________ Zapach twojej skóry wciąż jeszcze na mnie pozostał. The smell of your skin lingers on me now. Będę za tobą tęsknić jak małe dziecko które tęskni za swoim kocykiem. And I'm gonna miss you like a child misses their blanket. Bajki nie zawsze mają szczęśliwe zakończenie, czyż nie? Fairytales don't always have a happy ending, do they? Będę twoją przyjaciółką a ty moją walentynką. Ill be your best friend and you'll be mine Valentine. Możesz złapać mnie za rękę jeśli chcesz bo ja też chce trzymać twoją. Yes you can hold my hand if u want to cause I want to hold yours too. Bo duże dziewczynki nie płaczą.. Wczoraj, chciałem aby wszystko sie skończyło. Zdziwię się, jeśli me serce kiedykolwiek się wyleczy. Po prostu pozwolę Ci odejść. Może już nigdy nie zobaczę twego uśmiechu. Maybe I'll never see you smile again. Dlaczego nie słyszysz kiedy do ciebie wołam? Why don't you hear me when I'm calling out to you ? Dlaczego mnie ignorujesz gdy próbuje to odkręcić? Why don't you listen when I try to make it through ?
|
#2923 | |
|
Raczkowanie
|
po co kończysz to piwo, masz karabin zamiast gitary...
...a Ty wciaż obok ...a ja mam już tak mało sił aby to zmienić (`dlaczego przy Tobie jest ona... nie ja ?! Pusta? -Nie. Tylko szczera ^^ ^^ Złap Mnie Jeśli Potrafisz ^^ xdd myśl co chcesz . I tak gówno wiesz . Cytat:
Nie lubisz mnie? ustaw się w kolejce! masz coś do mnie?Ja do ciebie jeszcze więcej !
|
|
#2924 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam do Was nietypową prośbę... Mam taką "znajomą"- megaróżową, megaplastikową, megagłupią i myślącą, że jest suuuper...
I ona dobierała się do mojego ex jak z Nim byłam (nieudolnie zresztą) i teraz dobiera się do chłopaka z którym chodzę... To żałosne... macie może jakieś opisy w związku z tym?? Bardzo proszę carmenkaa Możesz złapać mnie za rękę jeśli chcesz bo ja też chce trzymać twoją. Yes you can hold my hand if u want to cause I want to hold yours too. Zabieram ten |
|
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
bo. przyjaciel. jest. zawsze. ;*
Zamierzam być Twoim najsłodszym grzechem... ;** ...umieć czekać i mieć nadzieje... bo to, co dla mnie miało sens odeszło razem z Tobą... `niech się nie kończy najpiękniejszy życia sen <3 Zamigotał świat tysiącem barw... Tysiąc nowych pytań przywiał wiatr... Szepczę nutami kochane imię po pięciolinii zmysłów ;* (mój ulubiony <z wizażu>) Być tak blisko...
|
#2926 |
|
Rozeznanie
|
wszystko bym dla niego zrobiła. byłabym grzeczna przez chwilę..
należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. czujemy się bezpiecznie, jakby cały świat był dla nas. uprawiać seks całą noc, chodzić spać o świcie. What are you playing for? Love, love, love, love./ W co grasz? W miłość, miłość, miłość, miłość. kiedy przeklinamy się nawzajem, ja nie mówię kocham. chłopaku moich marzeń <3 a ustami uczyń mnie swoją. a twój uśmiech nadal sprawia, że moje serce śpiewa. można odejść na zawsze, by stale być blisko Ciebie? Happysad : rozczochrane myśli, odklejone paznokcie, połamane włosy. siedzimy na dachach, bawimy się w powietrze. pchnij mnie kuchennym nożem. raczej mało obchodzimy się nawzajem. jak mam powiedzieć to Tobie, że już nie kocham Cię, nie chcę. kiedy patrzę na to jak jest, już nie przechodzą mnie dreszcze. złośliwi mówili na nią piękna. ile Cię trzeba dotknąć razy, żeby się człowiek poparzył?!
|
|
#2927 |
|
Raczkowanie
|
cos o tym że jestem strasznie wkurzona. laska z klasy coś do mnie burkała jaki ja mam poziom haha niech patrzy na swój. ***ana katoliczkaa co codziennie z mamusią do kościołka chodzi. żall.
************************* **************** niby życie. niby miłość. a ty wymieniasz gwiazdom baterię <33 wyciągasz dłoń i nie chwyta jej nikt... szukam Cię, a gdy Cię widzę, udaję że Cię nie widze... nigdy nie przestane kochać sposobu w jaki palisz papierosy. <3 Kocham Cię i zarazem nienawidzę. poprostu umarłam ze szczęścia <3 naucz się doceniać ! Nie ma Cię i nie było... ~jest noc~ idę do Ciebie poprzez mgły zazdrości ( ; rezerwuję dziś miejsce przy Tobie <3
|
|
#2928 |
|
Rozeznanie
|
Łer ar juu Frizz??
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
znów te same prognozy życia .
a Twojego uśmiechu jakby dzisiaj zabrakło . masz uśmiech co zamraza zmysły . szorstkość dłoni, zawdzięczone brakiem Twego dotyku . chwytaj te chwile co zbyt ulotne są . pozornie łatwa sprawa . XxValedictionxX : przeciez wiem jak to jest . dlaczego sama to zrobiłam ? ; ( popełniamy błąd za błędem . a przeciez one miały nas czegos uczyć . wiem jak trudno wybaczyć . Ja potrafiłam, myśle, że Ty też byś umiał . rachunki wyrównane . wyszlismy na zero .
|
|
#2930 |
|
BAN stały
|
NieZTejBajki dziękuję Ci baardzo
![]() Styrana, 12 Stonka ubóstwiam, kradnę niemal wszystko ;-* a Ty, Eccentriic gdzie mi uciekłaś? : ( `` wyreżyserowana po Twojemu. zasugerował ktoś dawkę rozumu. myśli naszpikowane bezsensem. podstrugana duma. z reguły zasadnicza - z reguły. ironia wyrwana z kontekstu. A Ciebie nie lubię, ale bez Ciebie nie umiem. w głowie nieład kontrolowany. obsesyjnie wpatrzona w powietrze. samotność po zmierzchu. mocno zaawansowany stopień głupoty. likwidacja marzeń. zaspokój zasób niewiedzy na swój temat. jesteś moim dopełniaczem. szaleństwo sponsorowane. bo przyciągam często wbrew swojej woli. zapracowana skleroza. mój spełniacz kaprysów. tuzin spojrzeń, garść uśmiechów, kilka wymienionych zdań. bezrobotne serce. całować Twe usta w grymasie. |
|
|
|
#2931 |
|
Raczkowanie
|
XxValedictionxX
Jeśli się nie mylę to parę stron wcześniej kilka osób Ci odpowiedziało na to. (; Kissabble cudooo *_* ------------------- jak nic, znudzona światem. wyrzucasz do kosza wczorajsze sny... Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze. wiesz, możesz mi zaufać. Udaje cały czas, tak niezwykle rzadko chce mi się śmiać. Już tu siedzie jakiś czas, lubię dużo wiedzieć. I nie wzrusza mnie już nic. to nie był dobry dzień... Chcesz zabić, zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też. Zanim znikniesz gdzieś, gdzie nie będzie nas. Ile były warte nasze słowa, kiedy zaczynaliśmy wszystko od nowa? w zasięgu twego wzroku... od kiedy zawiodłeś... zawsze rzucasz słowa na wiatr? zanim wszystkie sny prawdą staną się.. wiesz, śniło mi się, że umarłeś... proszę pana, ja przepraszam. tak jakoś...niedoskonała. uzależniliśmy się od siebie, jak uzależnia się łatwo od tego, co pozwala zapomnieć na ten moment choć o całym otaczającym nas świecie. gdybym tylko potrafiła nie zbudzić cię, nie zniszczyć twej czystości. i tak niepostrzeżenie wślizgnąć się, by ukraść trochę ciepła. i poczuć smak i zapach skóry twej pod uszami, w zgięciu kolan. i poczuć tą cudowną jedność, gdy Twój wydech, a mój wdech... szkoda, że nie umarłam wczoraj... dlaczego nie można na zapas napatrzeć się? najeść? nakochać? może bycie doskonałym nie polega na pozbyciu się czegoś? może doskonałość ma coś wspólnego z życiem w rozgardiaszu? (...) może to, czego staram się pozbyć, to najdoskonalsza część mnie? przesiąkamy nonsensem do szpiku kości... jeżeli szczęście byłoby na sprzedaż, to ludzie kupowaliby z pewnością zawsze o jeden numer za duże. jakaś cząstka mnie, woła...
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-09 o 14:32 |
|
|
|
#2932 |
|
Rozeznanie
|
raniąc tak mocno, zapomniałam jak to boli. myślałam, że tylko ja mam taki koszmar a teraz Ty przeżywasz go dzięki mnie jak Cie przepraszać, gdy wiem, że to słowo nie działa? nienawidze tego uczucia, a sprawiłam, że czujesz się tak samo. czuje to co Ty, jednak Ty czujesz to przeze mnie. nie wiem czy o takie Ci chodziło. brak mi weny, ale mam nadzieje, że jakoś pomogłam 3maj się
|
#2933 |
|
Zadomowienie
|
* Patrzyła na niego i nie mogła uwierzyć, że po tylu latach po prostu odchodzi.
* Bała się tej miłości, jednak wiedziała, że bez niego nigdy nie będzie szczęśliwa. * I choć ranił ją tak bardzo, nie umiała bez niego żyć. * Źle się czuła. Pękło jej serce. * I teraz nikt serca nie poskleja... * Głębokie rany w duszy. * Brakowało jej tego uśmiechu, tych dłoni, oczu. Brakowało jej miłości. * Nie wiedziała dlaczego to zawsze kumple ważniejsi są... * Chciała być z nim... Chciała móc go dotknąć, pocałować. Chciała, by był jej szczęściem. * W obłokach. * Czuły szept potrzebny tak.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#2934 |
|
Zadomowienie
|
dupczysz se rozum ;]
Nie upadnij w tym świecie... Bo nikt cię nie złapie.
|
#2935 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ubóstwiam !!!
![]() i błagam o więcej
|
|
#2936 |
|
BAN stały
|
a macie moze opisy, ze zawsze w zyciu jest jakas najwazniejsza osoba i trzeba jej o tym mowic?
|
|
|
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było, oj dawno
![]() Somewhere along in the bitterness//Gdzieś pomiędzy zgorzkniałością Without granting innocence//Bez przyznania niewinności Let's rearrange//Zmieńmy to Sometimes even the right is wrong//Czasem nawet prawo jest niewłaściwe Pulling the puzzles apart// Rozrywając twoją układankę Well I feel like they're talking in a language I don't speak//Czuję jakby wszyscy mówili w języku którego nie znam And that's the hardest part//I to jest najtrudniejsza rola One step back in my life//Krok w tył w moim życiu With no regret and no goodbye//Bez żalu i bez pożegnania Suppose I never ever let you kiss me so sweet and so soft //Przypuśćmy że nigdy nie dałam Ci się pocałować tak słodko i delikatnie Pozdrawiam
|
#2938 |
|
Raczkowanie
|
* jestem jak każdy człowiek.. czasem swych błędów nieświadoma.
* to moja wina. winna jestem ja. * chciałabym w lesie.. (a niech mnie rozniesie.!) umrzeć z żalu.. * pierwsza myśl: o matko boska. druga myśl: o ja IDIOTKA.! * krew płynie tak, inaczej dziś.. nikt nie widzi jak biała jest. pomogłam odrobinkę.? dziewczyny, mam prośbę. jakies opisy o tym, że nie wiem co i do kogo czuje, że nie wiem czego chce.. ale z 2 strony nie jest mi z tym źle. najlepiej krótkie.- sygitaaa - styrana Kissabble - 12 Stonka - nastychick - carmenkaa - kruuszi - Kissabble i inne. LICZE NA WAS.!
|
|
#2939 |
|
Raczkowanie
|
Kleriimyśli nieuczesane. to takie uczucie że nawet czekolada traci swój smak. była obojętna. wzruszyła ramionami. codziennie wybieram inną droge. bałagan myśli, zdarzeń i emocji... chciałabym... chciała... żyję na kreskę. w dupie mam to co stresuje . przedawkowana obojętność. zwątpienia czas. nielegalna dawką obojętności na dnie szafy. jutro to chaos, dzisiaj to schemat... nie mogę się cofnąć, nie mogę iść dalej... Klerii: nie wiem czy o to Ci chodziło.. pozdrawiam )
|
|
#2940 |
|
BAN stały
|
Wybaczcie, moje drogie, że nie odpowiadam na prośby, ale nie daje rady sobie ostatnio. za dużo rzeczy na mnie spadło.. A i dziękuję za wyróżnienia i wszelkie pochwały, mimo iż do pięt wam nie dorastam <3już jestem Mimo, że ktoś zauważył, że znikłam na trochę Boskie opisy myszko <3 ![]() _______________ wdycham nadzieję i wypuszczam ustami radość. Wyglądała na silną osobę, twardo stąpającą po ziemi. Mającą wszystko pod kontrolą i nie mająca problemów... Jednak tkwiło w niej dziecko, które desperacko potrzebowało zrozumienia i miłości... Dobrze wiem, że czasami bardzo trudno mnie kochać. Zapinam płaszcz... wychodzę i nie pytaj mnie gdzie,może ten deszcz na pytanie twe odpowie, ja nie.. On tego nigdy nie będzie świadom, że potrzebuję go najbardziej wieczorami. zatrzepotałam rzęsami i wywołałam tsunami. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Ostatnio czasu baaaaaardzo mało.
Ale obiecuję, że w święta nadrobię. 

LICZE NA WAS.!