WIZAŻ logo

straszny
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Straszny w odczuciu, zostawia bardzo ciężką warstwę i film na oczach, co potem szczypie. Podrażnia i wysusza mi kąciki oczu. Nie domywa dokładnie makijażu. Nie polecam, mimo niskiej ceny i kompaktowego opakowania.
    Zalety:
    • tani
    • kompaktowy
    Wady:
    • pozostawia ciężki film
    • podrażnia
    • nie zmywa
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • 24 maja 2026 o 12:42
    Skuteczny i delikatny demakijaż oczu
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo dobrze radzi sobie nawet z wodoodpornym makijażem. Skutecznie usuwa tusz i eyeliner bez konieczności mocnego pocierania skóry. Produkt jest delikatny dla okolic oczu, nie powoduje pieczenia ani uczucia ściągnięcia. Po użyciu skóra pozostaje miękka i komfortowa, a oczy nie są podrażnione. Dużym plusem jest także wydajność oraz korzystna cena. To świetny wybór do codziennego demakijażu.
    Zalety:
    • Skutecznie usuwa makijaż, także wodoodporny
    • Skutecznie usuwa makijaż, także wodoodporny
  • 12 maja 2026 o 13:55
    dwufazowość
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Wiele lat temu był moim faworytem...efekt WOW zapewniał dwufazowy element, później miałam wrażenie, że produkt jakościowo spadł i nie wyrabia z mnóstwem dostępnych na rynku lekkich płynów micelarnych. Stał się trochę za drażniący dla okolic oka.
    Zalety:
    • dwufazowość
    • zmywalność
    Wady:
    • drażniący dla okolic oka
  • 6 maja 2026 o 11:47
    Budżetowy płyn micelarny
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Dwufazowy płyn do demakijażu oczu od Ziaji to produkt, który na co dzień sprawdza się bardzo dobrze, zwłaszcza biorąc pod uwagę jego super cenę. Kosmetyk świetnie radzi sobie ze zmywaniem standardowego makijażu, a do tego wyróżnia się bardzo przyjemnym zapachem i ładnym, błękitnym kolorem. Jego ogromnym atutem jest świetnie zaprojektowany aplikator, który pozwala na precyzyjne dozowanie płynu bezpośrednio na patyczek kosmetyczny – to absolutny hit, jeśli trzeba szybko i bez problemu poprawić kreskę czy rozmazany cień. Buteleczka nie jest duża, więc produkt idealnie sprawdza się podczas podróży, nie zajmując dużo miejsca w kosmetyczce. Jedynym minusem jest to, że przy makijażu wodoodpornym trzeba się już trochę napracować. Sama używam wodoodpornego eyelinera i zdarzało mi się kilka razy mocniej trzeć powiekę, aby go całkowicie usunąć. Mimo tej drobnej trudności z produktami wodoodpornymi, z całą resztą makijażu płyn nie ma najmniejszego problemu i błyskawicznie oczyszcza skórę, dlatego jest to naprawdę bardzo fajna propozycja do codziennego użytku.
  • 15 kwietnia 2026 o 11:56
    Mój faworyt
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam bardzo wrażliwa skórę pod oczami, przez co usuwanie makijażu w okolicach oczu zawsze jest dla mnie bolesne. Nawet płyny do demakijażu, które nie podrażniają mojej skóry, Sprawiają mi dyskomfort w okolicach oczu. Odkąd poznałam ten płyn do demakijażu okolic oczu, żaden inny już mnie nie satysfakcjonuje. Dzięki niemu moje oczy nie męczą się bolesnym usuwaniem makijażu - bo maluje się codziennie. Ziaja jest delikatna, szczególnie ten dwufazowy, dzięki tej "oliwce" jest naprawdę kojący i super zmywa makijaż. Od lat używam go niezmiennie. Oprócz zmywania makijażu oczu, super sprawdza się do zmywania pomadek z ust - szczególnie tych z super trwałością :D Nie trzeba mocno trzeć, żeby zmyć cały makijaż. Naprawdę polecam, z czystym sercem <3
    Zalety:
    • Zmywa makijaż - nawet trwały
    • Nie ma zapachu - nie denerwuje zapachem
    • Nie podrażnia
    • Bardzo tani
    • Koi i otula - dzięki oliwce - jest dwufazowy

szukaj