|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
effa79 dziękuje za podpowiedz kochana jestes ,,,ser to wspaniały pomysł , jak dobrze ze istnieje taki watek przynajmniej wiem ze nie musze sama zmagac się z tym wszystkim ....pozdrawiam wszystkie plazowiczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
a, jeszcze spowiedź:
ś: 2 gofry z serkiem i dżemem, latte IIś: wieśniak o:pierś kurczaka pod pieczarkową pierzynką inspirowana przepisem z Zuzli, surówka z pekinki i papryki, dresing: ocet ryżowy, oliwa truflowa, sól, pieprz p:grejpfruit k:kawałekk piersi z obiadu [ta mała polędwiczka z boku] i kromka dzisiejszego chlebka |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
moja spowiedz
1-4 lyzki "zdrowego blonnika" z 1/2 szklanki mleka 0,5% 2-podwojna kanapka razowego z ogorkiem 3-2 nieduze filety z mintaja z "tarta salatka"z 4 brukselek gotowanych kawalkach gorka i marchewki cebulki dymki 1/2 wiesniaka 4-rolmops i 5 orzechow laskowych 5-ok 120-150g twarogu chudego a teraz pytania: 1-ocet jablkowy.ostatnio kupilam butelke i chciala sie zapytac czy omge go pic.nie moge zalezc wartosci IG.ale znalazlam ze wspomaga prace jelit itp sprzyja odchudzaniu. 2-znalazlam ze bob gotowany ma IG 80 ![]() 3-kasza jeczmienna ma IG 70 ![]() to takie orientacyjne z gory dziekuje za pomoc ![]()
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bób odpada kasza jęczmienna ma poniżej 50, sprawdzałam w kilku miejscach natomiast ocet jabłkowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
poprawilam sie
![]() ![]() dziekuje za odpowiedzi ![]() ![]()
#4266 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() U mnie caly dzien problem z internetem ![]() pysiamn Zrobilam kotlety siekane z zarodkami pszennymi i zielona papryka i curry i czosnkiem i pycha ![]() ![]() bambii i effa79 Ja mam nadzieje, ze wy dzieki moim radom w kartoflisku nie wyladujecie ![]() ![]() Dziewczyny kupilam dzis w lidlu patelnie do grilowania i mysle, ze dzis cos jeszcze na ruszcik wrzuce ![]() ![]() ![]() morelko no fajnie, ze sie poprawiasz ![]() ![]() IlonaP ty tez widze masz zaciecie kucharskie i do tego talent ![]() ![]() ![]() ![]() Milego wieczoru dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Hej!
U mnie 1 dzień drugiej fazy niewele się różnił od 1. Spowiedź: 1 - serek wiejski z papryką i ogórkiem 2 - pół dużego jabłka 3 - zupa z soczewicy, pół zawijańca serowo-jajecznego z wczoraj 4 - jogurt naturalny z naturalnym cacao i słodzikiem Późno wstaję dlatego są tylko 4 posiłki i biednie dziś z warzywami, ale to na prawdę wyjątek! Jutro biorę się za pizzę na cieście twarogowym! Edytowane przez Rosalyn Czas edycji: 2008-12-11 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie zjadlam pikantne drobiowe miesko z patelni do grillowania z cebulka marynowana
![]() Rosalyn Jak ci zupka z soczewicy smakowala? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zadomowienie
|
I ja jestem ze spowiedzia
![]() ś: dwie cebulowki +kefir+pomidor cebulowka II ś: salatka z pekinki, kielek pszenicy i soji, papryki z octem balasmicznym i ziolami o: kurczak w warzywach po chinsku k: fladra wedzona plus rzodkiewka i jogurt nat. Kolejne izba wysprzatana ![]() ![]() Szynka w przyprawach lezy w lodowce i czeka na jutrzejsze pieczenie ![]() Spokojnej nocy ps. Aha czy np. do mielonych zamiast bulkio tartej mozna dac siemie??? Takie surowe??
#4270 |
Zadomowienie
|
Aaaa i zapomnialam zupelnie.
Jakos tak weszlam dzis do netto - generalnie nie robie tam zakupow, bo oni wieczny balagan maja. Ale bylo warto. Zakupilam dzem slodzony splenda ![]() ![]() Kurcze i w koncu znalazlam musztarde... Ja nie wiem, ze sobie ubzduralam, ze wam chodzi o firme Devely... ![]()
#4271 |
Rozeznanie
|
Witam Was
![]() ![]() ![]()
#4272 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślę, że nie ma co marudzić, bo jeszcze wogóle straci chęć do pomagania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mam dziś zupełnie pomysłu na obiad- chyba zrobię kotlety jajeczne, bo straaaasznie dawno nie było. No i wieczorem zrobię jakąś pastę z makreli- będzie na jutro ![]() Jak mi sie już weekendu chce ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() u mnei dzis firmowe Christmas Party ![]() ![]() ![]() Dzis na sniadanie zjadlam 2 owsiane mufinki - kurcze super sniadanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w sumie dobra nowina ![]() ![]() ![]() aaa i mocne postanowienie na przyszly tydzien - duzo miesa!! nawet moj TZ zauwazyl ze go prawie nie jem - nie marudzil, bo myslal ze tak ma w diecie byc ![]() ![]() Windblow, ja tez cie pamietam, wracaj do nas ![]() Cykado ja tez mysle o odwyku, ale wizazowym, szczegolnie w pracy :d nawet sie zastanawiam czy admina o chwilowa blokad enie poprosic ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2008-12-12 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Twoje rady są jak najbardziej na miejscu, a dobre kartoflisko też nie jest złe ![]() a jaką tarkę? ja ostatnio choruję na mandolinę i strugi microplane Cytat:
rany, Oli wychodzą "3" już od kilku tygodni i to praktycznie wszystkie na raz, koszmar, źle śpi, jest niespokojna, miewa temperaturę - biedna dzidzia, mamusia też |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Rozeznanie
|
helo
jestem dzis starsznie zapracowana... wszystko na koniec roku jest takie pilne zjadłam juz sałatke z ogórka, czerwonej fasoli, sera 13%, szynki chudej i musztardy, lubie ją zimą ![]() uciekam spowrotem do papierzysk, mam straszna zgage, ważyłam sie dzis - 74,9 kg , bynajmniej nie przytyłam a to juz cos bo z dietą nie było fajnie, gubi mnie podjadanie... do Świat ograniczam węgle i koniec kropka... pozdrawiam plażowiczki ![]()
![]() |
#4276 |
Zadomowienie
|
Helol
![]() Pije wlasnie kawe w pracy. Do wczorajszej spowiedzi zapomnialam dodac, ze wieczorem jeszcze winka po sprzataniu wypilam - sprzatalam nasz barek no i nie moglam sobie odmowic ![]() ![]() Strasznie mnie korcilo, zeby wejsc na wage, ale wygralam z pokusa ![]() ![]() ![]() Wlasnie, dzis basen - juz sie doczekac nie moge, dla mnie najlepszy relaks tuz przed gotowaniem ![]() Windblow i Martulinka witajcie i powodzenia ![]() Ilona dzieki z tym siemieniem. Tez uwazam, ze jestes mistrzem kuchni ![]() Paprak - tam na kartoflisku zaraz ![]() ![]() Milego dzienia
#4277 |
Wtajemniczenie
|
ale ja głodna jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
ILONKO współczuję Twojej córeczce ciężkiego ząbkowania. Te Twoje wczorajsze piersi z pieczarkami tak smakowicie wyglądają-super kuchareczka z CIEBIE!!!!! Dziewczyny , a co myślicie o WIESIOŁKU i o jego niby cudownych właściwościach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Ja juz wrocilam z tata z tomografii, zniosl ja dobrze wiec teraz tylko czekac na wyniki i sie modlic zeby byly dobre ![]() A rankiem zjadlam dwa kotlety siekane i cebulke marynowana ![]() Dziewczyny mamchec na taka zwykla tarke do warzyw tylko z wymiennymi ostrzami i oslona na rece bo ja sobie zawsze cos zetre ![]() ![]() ![]() http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...wielofunkcyjna A obieraki bardzo fajne wiec polecam effo ![]() Teraz chyba jajo sadzone z kanapeczkami i do lidla podjade ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Konie konców dzielnie wyszlam jedynie z maslanką w ręku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla zdrowia wlasnego portwela nie idz do lidla :d Ja dziś na urlopie bo szkoła wzywa ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Wtajemniczenie
|
Cykado Ja wlasnie wczoraj do Lidla wybralam sie majac przy sobie tylko dokumenty i klucze od samochodu i 100zl zeby nie przesadzic. No ale coz z tego jak ta tarke jeszcze bardzo chce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i nie zjadłam wieśniaka- skwaśniał ![]() ![]() ![]() Teraz popijam zieloną herbatkę i próbuję jakoś ogarnąć robotę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edit : przepis na muffiny marchewkowe ---> klik A tak na powaznie to fajne rzeczy sa terazw Lidlu ![]() Edytowane przez 1111c4b9c157e15532fa9e27a07e9b9b22376b0b_65935273b71bb Czas edycji: 2008-12-12 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Wtajemniczenie
|
to mnie zasmucilas ninaad
![]() ![]() edit O wlasnie Cykado bo z rzeczami, ktore sa "do wszystkiego" to jest tak, ze zazwyczaj sa do niczego bo za duzo z nimi roboty. Ja juz teraz kupuje urzadzenia wyspecjalizowane w robieniu jednej rzeczy. Nie widza mi sie blendero-malaksero-miksero-mieszacze do ciast ![]() ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2008-12-12 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zadomowienie
|
Cykada ja ta forme na babeczki kupilam
![]() ![]() Ta patelnia do grillowania - ![]() ![]() Tarka tez mi nie wyglada na super rozwiazanie... kurcze ja tez siebie scieram przy kazdej okazji. Na szczescie mam blender Brauna i w nim duzo rzeczy "tre" ![]() A maszynke do miesa zazyczylam sobie od rodzicow na Świeta ![]() Ninaad serek - korniszonami??? ![]() ![]() ![]() ![]()
#4286 |
Zadomowienie
|
Zgadzam sie z Wami ze w Lidlu dobrze rzzeczy do kuchni sa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do tej tarki to zgadzam sie z ninad kiedys taka byla u nas w domu. Naprawde masakra jakas - wiadomo ze co producent to inny produkt ale jak widze te tarki to je omijam z daleka(do niedawna bylam na kupnie ![]() ![]() ![]() A u mnie w domu jest taka super tarka, jakiejs niemieckiej firmy, tylko nie pamietam nazwy tej firmy... w poniedzialek Wam podam(moze sie i zdjecie znajdzie w internecie). Wiem ze mozna je upolowac, nawet wiem gdzie w krk sa, bo calkiem niedawno tato zakupil nowa do domu a ja dostalam stary egzemplarz - i w taki sposob zostalam jej szczesliwa posiadaczka(bardzo mi sie taka marzyla, ale myslalam ze juz jej nigdzie nie kupie, bo ta mielismy od ladnych kilku lat) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Wtajemniczenie
|
a mnie krew zalewa jesli chodzi o trapezowe tarki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4289 |
Rozeznanie
|
![]()
Cześć Dziewczyny!
![]() Od dzisiaj chciałabym się dołączyć do WAS ![]() Mam do zrzucenia około 15-20 kg i myślę, że z SB będzie najzdrowiej i najszybciej. Oczywiście jestem aktywna fizycznie, ćwiczę aerobic, jestem cheerleaderką ale jak widać, same ćwiczenia to nic.. ![]() Mam nadzieję tylko, że dam radę i nie będę miała napadów na słodycze itd.. Liczę na Wasze wsparcie, ponieważ tu, w domu, nikt mnie nie wspiera i to też przyczynia się do mojego nie zbyt dobrego samopoczucia.
#4290 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie szał. Na śniadanie miałam wieśniak z truskawkami ![]() Na lunch kawałeczek pizzy na twarogowym ceście, na obiad drugi kawałek. Moja pizza była cienka ażeby więcej farszu mozna było wrzucuć, nawet mąz się zachwycał. Teraz lece do pracy. A jutro też pracuję, bo koleżanka poprosiła mnie o zastępstwo ![]() Buziam, i lece! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.