Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-11, 18:27   #2491
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
A jakie zdjęcie? To prześlę ---->AAAA zdjęcia makijażu, dajcie maile.

Fuj fryty z octem. Mieszkałam w Anglii i jak kupowaliśmy fish and chips to zawsze się pytali czy chcemy ten vinegar, bleh. Ale wiesz co, pracowałam w takim jednym guest house, gdzie robiłam codziennie śniadania i pokochałam te ich kiełbaski no i w ogóle angielskie śniadania. Do tej pory kupujemy fasolkę w sosie pomidorowym i wcinamy ją z jajeczkiem sadzonym, boczusiem, pomidorkiem, pieczarkami i czasem jeszcze ktoś przywiezie z Anglii kiełbachę i jest ful wypas
Gdybyś widziała jak moja szefowa była zdziwiona, że robię herbatę z cytryną. Zrobiłam jej raz to była zachwycona
No ale jest jakieś uzasadnienie do tego mleka. W wielu domach zjada się podsmażane ziemniaczki i popija zsiadłym mlekiem. Więc chyba nie jestem dużym odmieńcem.
o Nie ja nigdy nie przyzwyczaje sie do ichniejszych sniadan
a ja dzis dostalam @ i umieram Rok temu odstawilam tabsy i od tamtego czasu z miesiaca na miesiac mam coraz gorsze te bóle,chyba wybiore sie do lekarza...

a propos butów ślubnych to mi sie nie podobaja takie typowe i chce sandałki na obcasie-przynajmniej je potm wynoszę

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2008-12-11 o 18:45 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 19:08   #2492
Daysy85
Zakorzenienie

Jestem w domku od jakiegoś czasu ale zaraz muszę iść z psem...
Wstawię Wam pazury jakie sobie zrobiłam wczoraj sama...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moje.jpg (31,5 KB, 56 załadowań)
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 19:09   #2493
kliwia
Zakorzenienie

Co do butów ślubnych, mi się bardzo podoba jak dziewczyny mają na sobie buty w ogóle nie ślubne. Ale sama bym się nie odwazyła założyc innych niż ślubnych. Choć do zakupu swoich własnych amm jeszcze trochę i czasu i wątpliwości

Ja umyłam dwa okna ale tylko od wewnętrznej strony, bbiurko wymyłam, włożyłam zasłonki do prania i już mam takie suche ręcę że szok. A okna myłam w rękawiczkach. yhy
Jutro umyję następne dwa, ale tu już muiszę z odkurzaczem wjechać, bo na noich są żaluzje
Już się nie mogę doczekać kiedy zamontuję rolety na nich

Daysy ogomneeee i nawet fajne
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 19:14   #2494
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Na nogach jestem od 4.45, godzine temu wróciłam do domu... Padam na twarz
Profesor powiedział dzisiaj do mnie i moich dwóch koleżanek tak ni z gruchy ni z pietruchy jak na spotkał w bufecie na uczelni, że jesteśmy wspaniałe i wszystkie mamy taka piekna słowiańską urodę Powiedział to przy swojej żonie Mamy zajęcia z nim i z jego żoną .

Najadłam sie dziś fryteczek, tak jak niektóre z Was Ja najbardziej lubię tylko z solą . Często jem też w ogóle frytki bez niczego . Ale warunek jest jeden- uwielbiam takie mocno spieczone Te dzisiejsze właśnie takie były

Jupiku, serdeczne życzenia! Zdrowia, radości, uśmiechu na co dzień Bądź szczęśliwaaaa!

Cytat:
Napisane przez kaema Pokaż wiadomość
(...)
Własnie skonczylam ogladac film MammaMia - widziałyście? Jest absolutnie boski!! Mój kocur oczywiscie usnał... ale ja jestem pod totalnym wrazeniem. Muzyka robi swoje - polecam!
(...)
Byliśmy na tym w kinie i rozczarowałam sie na maksiora jedyne co, to podobała mi sie muzyka do tego stopnia, że mam płytę z muzyka z filmu, ale sam film jak dla mnie cieniutki, baardzo...

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(...)
P.S. mam kaca. Była wczoraj u mnie koleżanka, obejrzałyśmy film Sex w Wielkim Mieście i wypiłyśmy po butelce wina na głowę... uwielbiam takie wieczory
Kinowa wersja "Seksu w wielkim mieście" mnie zachwyciła! Byliśmy w kinie i smiałam sie jak głupia Z niektórych tekstów śmieję się do dziś

Maggie1983, Scio, Strobilusko, rozwalające sny

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochaniutkie co kupujecie TŻ-towi na gwiazdke ??

ja chce kupic teczke/aktowke taka http://www.allegro.pl/item502688662_...ja_czarny.html
Ja kompletnie nie mam pojęcia... TŻ jest z tych, co niektórzy z Waszych TŻów- on nic nie potrzebuje

Samba, gratuluję kupna mebelków sypialnianych

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
mialam dzis to zajecia otwarte wsyztko bylo super.. dzieci nadal byly spontaniczne mimo ze byli rodzicie nie sterroryzowaly sie biegadly odpowiedaly nawet zle ae byly wesole i radosne rodzice byly zachywceni moje dzieci tez... wiec sie ciesze bardzooo
Brawo! Cieszę sie, że sie udało

domi7ks, my płacimy130-140 złotych za osobę, ale w tym mamy wszystko oprócz alkoholu

Elcia85, piękna suknia!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 19:14   #2495
Daysy85
Zakorzenienie

yyy ogromne??? to znaczy co? że ja mam wielkie łapki ???
Stary 2008-12-11, 19:16   #2496
Rybulka
Zakorzenienie

Że długie te paznokcie
Stary 2008-12-11, 19:18   #2497
Daysy85
Zakorzenienie

Jak ostatnio robiłam sobie frencha to Wam pisałam że ja mam dośc dluga płytke i jak zrobie krótsze to dziwnie wygląda...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-11, 19:44   #2498
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Byliśmy na tym w kinie i rozczarowałam sie na maksiora jedyne co, to podobała mi sie muzyka do tego stopnia, że mam płytę z muzyka z filmu, ale sam film jak dla mnie cieniutki, baardzo...
Kinowa wersja "Seksu w wielkim mieście" mnie zachwyciła! Byliśmy w kinie i smiałam sie jak głupia Z niektórych tekstów śmieję się do dziś
Zgadzam się jeśli chodzi o oba filmy a ja nie oglądałam serialowego "Sex'u w wielkim mieście" chętnie bym sobie pooglądała, nawet mam skąd pościągać, no ale nie mam czasu , w kazdym razie czytalam ze serial podobno lepszy od filmu Ty oglądałaś serial?

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie jednak za długie, kiedyś pewnie byłabym zachwycona, ale jednak teraz nie mogłabym sobie pozwolić i jakoś już przestały mi się tak podobać takie długaśne pazurki ale ogólny motyw podobuje się
Stary 2008-12-11, 20:11   #2499
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Zgadzam się jeśli chodzi o oba filmy a ja nie oglądałam serialowego "Sex'u w wielkim mieście" chętnie bym sobie pooglądała, nawet mam skąd pościągać, no ale nie mam czasu , w kazdym razie czytalam ze serial podobno lepszy od filmu Ty oglądałaś serial?

serial jest 100 razy lepszypolecama film był taki sobie tłumaczenie było beznadziejne ,więc po kilku minutach przestałam czytaćjak ktoś zna angielski to polecam bez napisów

szafa

Stary 2008-12-11, 20:47   #2500
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem w domku od jakiegoś czasu ale zaraz muszę iść z psem...
Ja bym nie umiała sobie zrobić samej pazurków. Ładnie je zrobiłaś, ale nie lubię jakoś czarnych. No i rzeczywiście długaśne, nie przeszkadzają Ci? Robisz akrylowe czy żelowe?

Godzinę temu wróciłam z aerobiku i jestem padnięta. Zmykam do łóżeczka Dobranoc Kochane
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 20:56   #2501
jupik
Rozeznanie

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZA ŻYCZENIA! i wklejam torcik- po wielkim kawałku dla każdej z Was
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jupik stol lat
A ta praca co zadzwolnili bo im się miejsce zwiolniło
No niestety- ta rozmowa w ogóle jakas straszna była, jak przesłuchanie, tylko elektrowstrzasów i lampy świecącej w oczy brakowało a cała ta masakra trwała ponad 50 minut i jestem jakoś pewna, że już nie zadzwonią! w sumie- nawet nie wiem, czy załuję

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Jupiku sto lat, sto lat :p ijemy:niech Ci się spełnią wszystkie marzenia!!! Napisz, gdzie idziecie do dej chińskiej i czy warto, oki?
W chińskiej byliśmy w Azalii na św. Marcinie, zawsze chodzimy do Pekinu (w którym jesteśmy zakochani ) ale tym razem chciałam inną chińską knajpkę sprawdzić. Jedzenie pyszne, ilościowo tylko trochę mniej niż w Pekinie, gdzie nie jestem w stanie wcisnąć w siebie całej porcji - a straszny ze mnie żarłok- pochałaniam takie ilości jak pracownik fizyczny Wystrój też minimalnie gorszy, ale i tak warto- jedzonko wyśmienite, porcje spore, obsługa świetna (właścicielami jest chinskie małżeństwo i oni również obsługują gości- przemili! naprawdę chce się tam wrócić! )

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

JUPIK
sto lat! Nie wiem jakie torty lubisz, to sobie sama wybierz hihih
no powiem Ci ze ten ostatni wygląda apetycznie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Sto lat, sto lat....

No jupiku wyciągaj wino i tort
Już częstuję!

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
jupik wszystkiego co najlepsze które to święto?
prawie ćwierć wieku już mam - własnie 24 mi stuknęło! ale co tam- jeszcze 100 lat przede mną

Cytat:
wiecie co jakiego miałam klienta szooook! Wydal u mnie ponad 400!!!!
młody chlopak tak z 25 lat- a kasy miał tyle że miał to w worku foliowym bo mu się chyba do portfela nie mieściło!!!!
Tylko sprawdzałam czy prawdziwe
Powiem tak- koleś jest dla mnie wsiurem i tyle- widać chce się popisać kasą, bo normalni ludzie wpłacają na konto a nie noszą worka foliowego z pieniędzmi żeby innym szpanować

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochaniutkie co kupujecie TŻ-towi na gwiazdke ??

ja chce kupic teczke/aktowke taka http://www.allegro.pl/item502688662_...ja_czarny.html
Ja już kupiłam- sweter TŻ wybierał ze mną i bardzo mu się podoba!

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
aha, i mam wreszcie wyrazne zdjecie mojej sukni tzn moja bedzie biala a ta jest ecru

domi wszytsko zalezy od regionu chyba. u mnie 150zl za osobe to nie jest duzo. obejrzalam mnostwo restauracji i tylko w 2 byla taka cena. w reszcie bylo 160-200 za osobe. ja mam 180 za osobe bez tortu i alkoholu.
CUUUDNA sukienka, tylko ten kwiat bym wywaliła
My mieliśmy płacić 95 zł ale to była cena za ten rok a przesunęliśmy ślub na 2009 więc prawdopodobnie będzie 110 zł za osobę w tym 3 porcje mięsa na osobę. My dokupujemy jeszcze jedną porcję czyli wyjdzie 120 zł. W tym jest wszystko poza ciastem, alkoholem i sokami- woda herbata i kawa są (a w Poznaniu w kilku knajpach liczą herbatę na sztuki! )

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
serial jest 100 razy lepszypolecama film był taki sobie tłumaczenie było beznadziejne ,więc po kilku minutach przestałam czytaćjak ktoś zna angielski to polecam bez napisów
Zgadzam się!
W ogóle zadzwonili do mnie z jednego miejsca w którym byłam na rozmowie i zaprosili mnie na drugą (jako jedną z 3 osób)... zaczynam się modlić żeby mnie zatrudnili!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100047_big.jpg (23,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding_cake_frontview.jpg (27,6 KB, 15 załadowań)

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-12-11 o 21:03
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-11, 21:05   #2502
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
aha, i mam wreszcie wyrazne zdjecie mojej sukni tzn moja bedzie biala a ta jest ecru

domi wszytsko zalezy od regionu chyba. u mnie 150zl za osobe to nie jest duzo. obejrzalam mnostwo restauracji i tylko w 2 byla taka cena. w reszcie bylo 160-200 za osobe. ja mam 180 za osobe bez tortu i alkoholu.
sliczna sukienka
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Jejku aż 30 tyś? Nam też wychodzi od osoby ok 110zl z tymże większość jedzenia jest już w tej cenie. W moim kosztorysie jest na razie kwota 23tyś, ale wszytsko zaokrąglam w górę więc mam nadzieję, że zamkniemy się w 20tys.
a ile asz osob tez kolo 100-110? my liczylismy wszystko lacznie z braczkami zaroszeniami autami ciuchami na 2 dni noclegami wszystko wszystko wszytko.. nawet ze tek powiem majtki zeby sie potem niemilo nierozczarowac... i troche zaokraglalismy bo wolimy zeby potem wyszlo 28 a bedziemy przygotowani np na 33 a nie byc na 25 a wyjdzie 28... wiec wolimy odlozyc wiecej niz potem sie okaze ze cos jeszcze cos jeszcze itd...
pamietaj ze my tez mamy 2 dni kamere i zespol itd.. bo niweiem na ile ty masz osob co i jak.. i przeciez w kazdym miescie ceny sa inne

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
hej.

jupik, wszystkiego naj

my placimy 90-95 zl/os (w dworku), w tym mamy 7 dan goracyych, multum przystawek, ciasta, owoce, tort. Tylko my z ciast i tortu rezygnujemy, wiec zaplacimy taniej, ale i tak trzeba bedzie zaplacic cukierni, wiec mam nadzieje, ze nas to i tyyle wyjdzie. Impra na 150 ozob. Po doliczeniu wodki, strojow, zespolu, i reszty oszacowalam, ze nasz slub wyjdzie nas ok 35 tys...
no to podobnie jak nam

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZA ŻYCZENIA! i wklejam torcik- po wielkim kawałku dla każdej z Was
prawie ćwierć wieku już mam - własnie 24 mi stuknęło! ale co tam- jeszcze 100 lat przede mną

My mieliśmy płacić 95 zł ale to była cena za ten rok a przesunęliśmy ślub na 2009 więc prawdopodobnie będzie 110 zł za osobę w tym 3 porcje mięsa na osobę. My dokupujemy jeszcze jedną porcję czyli wyjdzie 120 zł. W tym jest wszystko poza ciastem, alkoholem i sokami- woda herbata i kawa są (a w Poznaniu w kilku knajpach liczą herbatę na sztuki! )
!
jeszcze raz sto lat
ooo oczyzby 84? mi tez 24 stuknie ale w sobotekolezankoo strzelcu hmm tez jestes taka postrzelona i wszedzie cie pelno? czy to ja jestem takim strzelcem

wiem wiem moja przyjaciolka z poznani mi opowidala ze niektorzy to sa tam w restauracjach tacy zdziercy ze szok
Stary 2008-12-11, 21:09   #2503
jupik
Rozeznanie

Martucha- ja też jestem strzelec typowy, a wyglądam zupełnie niepozornie jestem straszny zapaleniec, wszystko bym na raz robiła, temperament też mam całkiem ognisty
A co do liczenia herbat- wyobrażacie to sobie? kelner wyliczający za każdym razem głupie filiżanki herbaty!masakra.
Nasz fotograf opowiadał, jak był na takim weselu. Jedna kelnerka niechcący rozlała kawę czy coś i były cyrki bo właściciele ustalali publicznie kto placi za tą jedną głupią kawę! żenujące i tyle- podobno goście byli zdegustowani i aż się krępowali prosić o picie, żeby młodych na koszty nie narażać...

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-12-11 o 21:12 Powód: dopisek
Stary 2008-12-11, 21:13   #2504
atomufka
Zakorzenienie

jupiku tez dolaczam sie do zyczen i powodzenia w sprawie pracy!!!

szafa

Stary 2008-12-11, 21:14   #2505
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
jupiku tez dolaczam sie do zyczen i powodzenia w sprawie pracy!!!
Dziękuję

Stary 2008-12-11, 21:15   #2506
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha- ja też jestem strzelec typowy, a wyglądam zupełnie niepozornie jestem straszny zapaleniec, wszystko bym na raz robiła, temperament też mam całkiem ognisty
A co do liczenia herbat- wyobrażacie to sobie? kelner wyliczający za każdym razem głupie filiżanki herbaty!masakra.
Nasz fotograf opowiadał, jak był na takim weselu. Jedna kelnerka niechcący rozlała kawę czy coś i były cyrki bo właściciele ustalali publicznie kto placi za tą jedną głupią kawę! żenujące i tyle- podobno goście byli zdegustowani i aż się krępowali prosić o picie, żeby młodych na koszty nie narażać...
no niestety p[oznaniacy sa znani z takiego bycia dusigroszem...

oooo czyli strzelec pelna buzia jak ja tez jestem zapalencem i jak cos mam zrobic to odrazu, napale sie an cos i musze to zrobic a jak jz robie to idealnie i perfekcyjnie.. a do tego ciage sie ruszam jak z adhd
Stary 2008-12-11, 21:31   #2507
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
u nas w cene wliczona bedzie jedna kawa lub herbata,za reszte trzeba bedzie doplacac.Ale to jest dosyc powszechne niestety...
Martucha nie cierpie jak ktos nazywa poznaniakow dusigroszami nie wiem skad to sie wzieło

szafa

Stary 2008-12-11, 21:40   #2508
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dzien dobry- widze ze o cenach dyskutujecie
to my za 150 zł mamy wszystko poza alkoholem (5 dan goracych, cale inne jedzenie, ciasta, owoce, tort, napoje zimne, cieple, gazowane i nie. Wszytsko jest w ilosciach nieograniczonych, napoje są tylko coca coli i tez nieograniczone ilosci plus soki cappy) Jedzenia jest na prawde full bo przetestowalismy sale juz na 2 weselach i na obu bylo tak samo duzo. obsluga jest niesamowita.
z poprawinami wyniesie nas 175 zł ale na poprawinach jest zupełnie nowe jedzenie, inne ciepłe dania wiec o zadnym odgrzewaniu nie ma mowy. no i w cenie mamy apartament na dwie doby hehe

acha Jupiku- wszytskiego najlepszego
Elcia-suknia piekna

ojej to super, i bardzo tanio

No i my z moim Tż się zastanawiamy teraz, czy zamówic salę z całym "arsenałem" czy moze samą salę i obsługę cateringową?jak myślicie????

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 21:54   #2509
jaga_2001
Zakorzenienie

neska, to widze, ze w cenie mamy praktycznie to samo, tylko my za 95 zl mamy o 2 dania wiecej. ale napoje bez limitow, co sie chce i ile i gazowane koncernu cooca cola, czy pepsi, juz nie pamietam ciasta, owoce, tort. Tylko alko nasz no i tez mamy "apartamenta"

jesli chodzi o jedzenie, to jak bylismy na andrzejkach na naszej sali to byly podane 4 dania cieple. Po ich zjedzeniu to z przystawek stojacyh na stole skubnelam tylko tatara. :P Reszty nie wcisnelam. A dania podawane te co na weselu (tylko o 3 mniej), przystawek tez ciut wiecej. Chyba bedziemy okrajac liste menu, bo sporo zarcia zostanie... A jak cos bedziemy z listy eliminowac to cena automatycznie spadnie

domi, nalepiej przeliczyc co sie taniej oplaca Czasem wychodzi taniej wziac sale i catering oddzielnie Moja kumpela tak robi. Tylko, ze ona cateringowi daje swoje produkty a oni robia za 20 zl/os.

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2008-12-11 o 21:56
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 22:30   #2510
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no niestety p[oznaniacy sa znani z takiego bycia dusigroszem...
Oj,muszę się też oburzyć wcale tak nie jest

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 22:34   #2511
Rybulka
Zakorzenienie

Właśnie obejrzałam właśnie coś z latynoskiego kina- "Księżniczki". Poruszający...

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)
Ufff, bo juz myślałam, że jestem odmieńcem, bo wszyscy moi znajomi myli zachwyceni "Mamma Mią"
Serialu nie oglądałam i bardzo żałuję! . Jak znajdę czas, spróbuje zdobyć wszystkie odcinki i obejrzeć. Teraz nawet na jakims programie puszczają chyba od początku, ale o jakiejś drakońskiej godzinie

Jupiku, dzięki za kawałek tortu- pyszniutki Powodzenia w sprawie pracy
Stary 2008-12-11, 23:30   #2512
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny macie już wybraną piosenkę na pierwszy taniec???
My mamy kilka typów, ale są to nieznane piosenki więc nie wiem, czy nam orkiestra zagrałaby

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 06:55   #2513
kliwia
Zakorzenienie

Część z nas ma wybrane utwory.
Ja też mam nieznany kawałek, nawet nie wiem czy da się do tego zatańczyć walca angielskiego Ale zobaczymy. Mój to Marillion - Lavender
Dużo par widziałam że ma ten kawałek to może nie będzie tak źle.
A przy tej piosence Tż mi się oświadczył No i to jego ulubiony (jeden z wileu) zespół.
Kochana, dlatego wybtałam Dj by mi zagrał to na co mam ochotę w oryginale.

Wracając do naszych śmiałych rozmów o seksie
Wczoraj poznałam co to orgazm pochwowy
Staranie się o dziecko będzie najprzyjemniejszą rzeczą pod słońcem.
Po takich akcjach i doznaniach człowiek ma ochotę zrezygnować z zabezpieczeń.
Stary 2008-12-12, 08:04   #2514
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Część z nas ma wybrane utwory.
Ja też mam nieznany kawałek, nawet nie wiem czy da się do tego zatańczyć walca angielskiego Ale zobaczymy. Mój to Marillion - Lavender
Dużo par widziałam że ma ten kawałek to może nie będzie tak źle.
A przy tej piosence Tż mi się oświadczył No i to jego ulubiony (jeden z wileu) zespół.
Kochana, dlatego wybtałam Dj by mi zagrał to na co mam ochotę w oryginale.

Wracając do naszych śmiałych rozmów o seksie
Wczoraj poznałam co to orgazm pochwowy
Staranie się o dziecko będzie najprzyjemniejszą rzeczą pod słońcem.
Po takich akcjach i doznaniach człowiek ma ochotę zrezygnować z zabezpieczeń.

wkleję linka do naszej sali www.restauracja-dworek.pl

mi zostało kochane dziewczynki już tylko 9 miesięcy do ślubu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-12-12 o 08:06
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 08:07   #2515
kliwia
Zakorzenienie

śliweńka śliczne meijsce, i jakie możliwości na plener
Te wasze sale sa tak sliczne że obawiam się tej swojej
Stary 2008-12-12, 08:18   #2516
śliweńka
Zakorzenienie

ja sie bardziej obawiam że mnie np. jedzenie rozczaruje albo coś innego

ja będę mieć ślub we wrześniu więc czy tak dalej tyle miejsc na plener będzie to nie wiem mają oni jeszcze studio u siebie ale ja nie chcę sztucznych zdjęć ten fotograf co będę mieć to robi zdjęcia w ruinach zamku jako plener zaproszę chyba też kuzyna na wesele co jest fotografem w gazecie

wczoraj byłam u fotografa powiedzieć że chcemy mieć go do oczepin i że ślub na 13

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-12-12 o 08:23 Powód: dopisek
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 08:46   #2517
kliwia
Zakorzenienie

sliweńka we wrześniu to idealne, żniwa itp. Czasami już żółte liście na dzrewach, więc marzenie
Nie masz się co obawiać. Bo z drugiej strony dobry fotograf z bykle czego zrobi cudo.
A jakie chodzą recenzje o jedzonku w tym lokalu?
Stary 2008-12-12, 08:53   #2518
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Wczoraj odebraliśmy obrączki
Teraz przymierzam się do zamówienia butów ale przeprowadzamy się od stycznia i nie wiem na jakii adres miały by przyjść, hmm... w ogóle, to musimy sie wyprowadzić od stycznia, a nie bardzo mamy dokąd, poza tym nie przedłużą mi umowy od stycznia, bo likwidują stoisko. Niby mam nastepną pracę, jako sprzedawca książek, ale już nie płacą tak dobrze I w ogole nieszczescia naprawde chodzą stadem, bo mnie ostatnio kanar spisał, jak jechałam do szkoly (1 przystanek - 3 min. zimni było, wiec chciałam sobie podjechać - zawsze na piechotę chodzę).

Ale teraz kiedy nam sie z M. tyle problemow zwaliło na glowę, wiem jak bardzo mogę na niego liczyć

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 08:55   #2519
kliwia
Zakorzenienie

Scio kurcze, mam nadzieje że coś znajdziecie fajnego i taniego. To musiscie solidnie szukac

Któraś z was się ostatnio zastanwiała, czy można się ubierać z Tz do ślubu.
Oto fotkiz takich łaczonych przygotowań - tez ciekawe:
http://www.foto-story.com.pl/Przygot...bum/index.html
Stary 2008-12-12, 08:59   #2520
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

Nie wiem kiedy nadrobię ponad 20 stron. Bo kurcze nie wiem czy któraś zakupiła sukieneczkę i co u was ???
Ja załatwiłam foto i kam mówiłam tez o mikołajkach i moim prezencie dla TŻ i jakoś zero reakcji. Zapomniałyście o mnie

kliwia kurcze ja to chyba miałam nie dawno ale nie wiem czy to to czy nie.
A ja dowiedziałam sie całkiem nie dawno że ta dziewczyna u której jestem w styczniu starszą jest w ciąży w 3 tygodniu. Kurcze fajnie miesiąc przed slubem. Napewno nie będzie widać bo to będzie chyba drugi miesiąc.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości