Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-12, 23:42   #871
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.

Tak mowicie ze dzieci maja dzieci, ze dziadkowie bawia wnuki... Zastanawiam sie nad dojrzaloscia wlasnej mamy, ktora wiedzac ze nie damy rady finansowo, psychicznie, czasowo i w ogole pod kazdym innym wzgledem stwierdza ze mam zajsc w ciaze. Ona bedzie wychowywac a my dawac jej kase na wychowanie... ze ponoc mi to pomoze na wszystkie schorzenia na jakie cierpie.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:43   #872
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Stary_Pryk Pokaż wiadomość
Czy któraś z moherowych sióstr ogląda konfrontację sztuk walk na PSE?
Ja nie oglądam.Za to oglądam film teraz-Czlowiek bez twarzy na polsacie.

Fajne filmy będą na świeta,oprócz Kevina Sam/ego w Nowym Yorku.Szkoda,że nie ma emotki wymiotującej. Ileż mozna to oglądac.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:46   #873
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ja oglądam V jak Vendetta. Na początku wydawało mi się, że to jakiś gniot, ale się wciągnęłam
Jeszcze muszę dziś tyyyle zrobić, a siedzę przed TV i komputerem. A potem się wkurzam, że nie mogę się wyspać
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:48   #874
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Tak mowicie ze dzieci maja dzieci, ze dziadkowie bawia wnuki... Zastanawiam sie nad dojrzaloscia wlasnej mamy, ktora wiedzac ze nie damy rady finansowo, psychicznie, czasowo i w ogole pod kazdym innym wzgledem stwierdza ze mam zajsc w ciaze. Ona bedzie wychowywac a my dawac jej kase na wychowanie... ze ponoc mi to pomoze na wszystkie schorzenia na jakie cierpie.
Widać,że Twoja mama chce abyś była szczęsliwa,chce twego dobra i wyrazila chęć pomocy.To bardzo miłe z jej strony.Godne podziwu.
Stary 2008-12-12, 23:48   #875
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem o jakie schorzenia chodzi, ale powątpiewam, żeby taka wielka odpowiedzialność mogła je uzdrowić.
Pomysł mamy...hmmm ciekawe, aż ciężko się do tego odnieść.
Skorzystałaś?
Zastanawia mnie tylko jak mielibyście dawać kasę na wychowanie, jak wcześniej wspomniałaś, że jej nie macie..

Edytowane przez DariaKom
Czas edycji: 2008-12-12 o 23:53
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:55   #876
Stary_Pryk
BAN stały

Szacun ;-). Tomek dał dobrą walkę. Prawy bezpośredni, betonowa szczęka i timeing były kluczem do sukcesu. Chociaż osobiście nastawialem uss. Tylko ten pogański termi walki, czwartek 3 nad ranem! Ciężko dziś było w robocie.
Stary_Pryk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 23:56   #877
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Widać,że Twoja mama chce abyś była szczęsliwa,chce twego dobra i wyrazila chęć pomocy.To bardzo miłe z jej strony.Godne podziwu.
Tak ale chyba zapomniala ze juz w 4rke trudno nam na 40mkw mieszkac (kupno mieszkania/wynajecie, jest lekko mowiac trudne w obecnej sytuacji). No i ze moja szkola jest super hiper wazna nawet smiem powiedziec ze wazniejsza od sytuacji politycznej w Bangladeszu. Pewnie gdybym byla pare lat starsza, z zakonczona edukacja, jakas tam praca, wlasnym katem, to moze uznalabym to za cos godnego podziwu. Ale teraz? Ciezko mi w to wierzyc. Bo temat powraca srednio 2-3 razy w tygodniu, a zwlaszcza po kazdej wizycie u lekarza. Przypomina to cos w stylu "Ja chce juz zostac babcia i zobaczyc mojego wnuka na slubnym kobiercu, wiec z laski swojej pospieszcie sie". Czasem sie boje ze podmieni mi tabletki na tic taki... juz raz mi wyrzucila 3 mies. zapasy tabletek.
Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Nie wiem o jakie schorzenia chodzi, ale powątpiewam, żeby taka wielka odpowiedzialność mogła je uzdrowić.
Pomysł mamy...hmmm ciekawe, aż ciężko się do tego odnieść.
Skorzystałaś?
Nie, i nie mam zamiaru przez pewien jeszcze dluzszy czas. Czemu? Mam 21 lat i... jestem w drugiej klasie liceum. Spedzilam 4 lata w szpitalach, chorujac ciagle.
Cytat:
Zastanawia mnie tylko jak mielibyście dawać kasę na wychowanie, jak wcześniej wspomniałaś, że jej nie macie..
Dla mnie to tez byla zagwostka. Ale stwierdzila ze pieluszki tetrowe wyjda taniej od zwyklych pampersow.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2008-12-12 o 23:58
Stary 2008-12-13, 00:04   #878
Stary_Pryk
BAN stały

Wybaczacie koleżanki, że nie cytuje postów i nie wyrabiam się w czasie w odpowiedziach. Ale wywaliłem już dawno komp do piwnicy, bo raczej nie mam w domu czasu i ochoty na net. Ale teraz mam ciche dni/mam nadzieję że godziny. I pisze przez tel. Trochę mi nawet głupio z tego powodu.
Stary 2008-12-13, 00:06   #879
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Tak ale chyba zapomniala ze juz w 4rke trudno nam na 40mkw mieszkac (kupno mieszkania/wynajecie, jest lekko mowiac trudne w obecnej sytuacji). No i ze moja szkola jest super hiper wazna nawet smiem powiedziec ze wazniejsza od sytuacji politycznej w Bangladeszu. Pewnie gdybym byla pare lat starsza, z zakonczona edukacja, jakas tam praca, wlasnym katem, to moze uznalabym to za cos godnego podziwu. Ale teraz? Ciezko mi w to wierzyc. Bo temat powraca srednio 2-3 razy w tygodniu, a zwlaszcza po kazdej wizycie u lekarza. Przypomina to cos w stylu "Ja chce juz zostac babcia i zobaczyc mojego wnuka na slubnym kobiercu, wiec z laski swojej pospieszcie sie". Czasem sie boje ze podmieni mi tabletki na tic taki... juz raz mi wyrzucila 3 mies. zapasy tabletek.

Nie, i nie mam zamiaru przez pewien jeszcze dluzszy czas. Czemu? Mam 21 lat i... jestem w drugiej klasie liceum. Spedzilam 4 lata w szpitalach, chorujac ciagle.

Dla mnie to tez byla zagwostka. Ale stwierdzila ze pieluszki tetrowe wyjda taniej od zwyklych pampersow.
Hm,to faktycznie ciężka sprawa. Masz jeszcze edukacje,która zapewne jest dla ciebie bardzo ważna,sprawa mieszkaniowa plus jak dawac kase za wychowanie dziecka jak sie jej nie ma.No nie wiem co napisac,oprócz tego ze mama musi Was zrozumiec,że chcielibyscie jeszcze poczekać z decyzją slubu,dziecka.
Stary 2008-12-13, 00:12   #880
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Wybaczacie koleżanki, że nie cytuje postów i nie wyrabiam się w czasie w odpowiedziach. Ale wywaliłem już dawno komp do piwnicy, bo raczej nie mam w domu czasu i ochoty na net. Ale teraz mam ciche dni/mam nadzieję że godziny. I pisze przez tel. Trochę mi nawet głupio z tego powodu.
To się chwali, moher pierwsza klasa! Nie ma możliwości a i tak się udziela! Brawo
Wybaczamy wszystko, trzeba dbać o jedynego męskiego przedstawiciela naszego frontu!

Szpiegu moja mama też ma parcie na bycie babcią, nawet ojciec już tupie nogami. Nie wiem co się z nimi dzieje..niech poczekają chociaż aż zmienię stan cywilny! A że to już w sierpniu, to potem trudniej mi będzie odpierać ataki...

Edytowane przez DariaKom
Czas edycji: 2008-12-13 o 00:14
Stary 2008-12-13, 00:20   #881
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Hm,to faktycznie ciężka sprawa. Masz jeszcze edukacje,która zapewne jest dla ciebie bardzo ważna,sprawa mieszkaniowa plus jak dawac kase za wychowanie dziecka jak sie jej nie ma.No nie wiem co napisac,oprócz tego ze mama musi Was zrozumiec,że chcielibyscie jeszcze poczekać z decyzją slubu,dziecka.
Usilowalam, ale wlasnie chodzi o to...
Mowisz a mimo to nie dociera. Nie rozumie, ze nie damy sobie rady. Zastanawiam sie czy jej bezwarunkowa milosc do mnie, nie odbiera jej jakos rozumu.
Ale staram dawac sobie z tym rade.
Chyba odbieglam od tematu watku

Cytat:

Szpiegu moja mama też ma parcie na bycie babcią, nawet ojciec już tupie nogami. Nie wiem co się z nimi dzieje..niech poczekają chociaż aż zmienię stan cywilny! A że to już w sierpniu, to potem trudniej mi będzie odpierać ataki...
Na to znalazlam sposob!
Jakis rok poltora temu kupilam kiecke do slubu cywilnego... lezy i lezy...
Uzywana dalam za nia 100. Wiec mama widzac, ze cokolwiek poszlo w tym kierunku przestala juz truc.
Do za maz pojscia mi sie nie spieszy. TZtowi tez.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Czas edycji: 2008-12-13 o 00:23
Stary 2008-12-13, 00:23   #882
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Usilowalam, ale wlasnie chodzi o to...
Mowisz a mimo to nie dociera. Nie rozumie, ze nie damy sobie rady. Zastanawiam sie czy jej bezwarunkowa milosc do mnie, nie odbiera jej jakos rozumu.
Ale staram dawac sobie z tym rade.
Chyba odbieglam od tematu watku
Odbiegaj śmiało, nikt nas nie widzi

Poza tym, powiedz mamie, że jest kryzys gospodarczy i koniunktura nie sprzyja prokreacji

Edytowane przez DariaKom
Czas edycji: 2008-12-13 o 00:26
Stary 2008-12-13, 00:30   #883
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Odbiegaj śmiało, nikt nas nie widzi

Poza tym, powiedz mamie, że jest kryzys gospodarczy i koniunktura nie sprzyja prokreacji
Tak, a 18 lat lykania tabletek czy nawet uzywania 3 gumek dziennie wychodzi taniej niz wychowywanie dziecka.
Pocieszam sie ze dzieki dojŻałym nastolatkom przyrost naturalny sie poprawi :P

Poza tym jak tak bardzo chca, to czemu co chwila jest "Aniaaaa! Chodz tutaaaaj... pomoz mi z laptopeeeem!"? No kurde! TZ to nie medium zeby mnie telepatycznie zaplodnil...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2008-12-13, 00:37   #884
Elliannia
Zakorzenienie

Ja tak czytam i czytam, i widzę że nie tylko w mojej mamie się babcine zapędy odzywają ^^ Do tego roku słyszałam tylko, że ona za młoda na babcie, żebym uważała, bo ona moich dzieci niańczyć nie będzie, że będę musiała sama sobie dawać radę itd ^^ A Ostatnio coraz częściej pyta o ślub, zaręczyny, itp, i oczywiście że wnuczka by chciała bawić... cycki mi opadły jak powiedziała że lepiej jakbyśmy się budowali z tż niedaleko nich, bo będę miała bliżej jej 'małego' podrzucać do opieki

Edit:
Tż mi chce zamienić tabletki na witaminy ^^

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 00:45   #885
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Ja tak czytam i czytam, i widzę że nie tylko w mojej mamie się babcine zapędy odzywają ^^ Do tego roku słyszałam tylko, że ona za młoda na babcie, żebym uważała, bo ona moich dzieci niańczyć nie będzie, że będę musiała sama sobie dawać radę itd ^^ A Ostatnio coraz częściej pyta o ślub, zaręczyny, itp, i oczywiście że wnuczka by chciała bawić... cycki mi opadły jak powiedziała że lepiej jakbyśmy się budowali z tż niedaleko nich, bo będę miała bliżej jej 'małego' podrzucać do opieki

Edit:
Tż mi chce zamienić tabletki na witaminy ^^

Czyli wszystkim mamom niepostrzeżenie włącza się babciowatość i koniec. Dobrze, że już z mamą nie mieszkam, bo jeszcze by wpadła na pomysł sabotowania mojej antykoncepcji

I tym optymistycznym akcentem, żegnam czule miłe towarzystwo . Nosiciele moherowych nakryć głowy- trzymajcie się ciepło i nie nagadajcie za dużo, bym w miarę w temacie była (no dooobra, tak tylko mi się poprosiło )
Stary 2008-12-13, 00:50   #886
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli wszystkim mamom niepostrzeżenie włącza się babciowatość i koniec. Dobrze, że już z mamą nie mieszkam, bo jeszcze by wpadła na pomysł sabotowania mojej antykoncepcji

I tym optymistycznym akcentem, żegnam czule miłe towarzystwo . Nosiciele moherowych nakryć głowy- trzymajcie się ciepło i nie nagadajcie za dużo, bym w miarę w temacie była (no dooobra, tak tylko mi się poprosiło )
Dobrej nocy. Ja zrobie z siebie przykladna gospodynie... TZ jeszcze z pracy nie wrocil, to wezme cos naszykuje zeby sobie mogl odgrzac. Pewnie nie zasne przed jego powrotem, ale musze sie za przeproszeniem podlizac, zeby jutro pomogl mi w porzadkach przedswiatecznych zakamarkowych (czyli sprzatanie w szafach, tam gdzie nie widac) zamiast grania w swoje mordobicia z serii "Krwiozercze Elfy 5: Zemsta Dobrych Wrozek".

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2008-12-13, 00:53   #887
Stary_Pryk
BAN stały

A mnie się marzy (zawsze tak było) córeczka. I zaadoptuje sobie w przyszłym roku, jak tylko mi przyznają.
Stary 2008-12-13, 01:07   #888
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Po dwóch drinkach wątek o nastolatkach ciągnących do seksu nie podnosi już tak ciśnienia
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 01:10   #889
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
A mnie się marzy (zawsze tak było) córeczka. I zaadoptuje sobie w przyszłym roku, jak tylko mi przyznają.
No,no podziwiam takich ludzi.

Szpiegu,to przymil się do niego ładnie zrób oczy kota ze shreka i zapewne jutro ci pomoże w sprzataniu.

Chętnie bym jeszcze posiedziała,ale chłop do wyra mnie zagania. D
Dobrej nocy moherki/moherzy.
Stary 2008-12-13, 01:13   #890
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Po dwóch drinkach wątek o nastolatkach ciągnących do seksu nie podnosi już tak ciśnienia
Przedni pomysł, przedni, aż sama sobie poleję

Cytat:

Chętnie bym jeszcze posiedziała,ale chłop do wyra mnie zagania. D
Dobrej nocy moherki/moherzy.
Dobranocki

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 01:25   #891
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:

ja nalewam trzeciego

Jestem Moherem!

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 10:29   #892
Maddie
Wtajemniczenie

Witam wszystkie nowe i stare Mohery
Zostawić was na noc to znowu postów nadziergacie, a teraz cisza na wątku
Maddie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 10:32   #893
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Odsypiają balangę

Witam sobotnio z pachnącą kawą
Stary 2008-12-13, 10:37   #894
Maddie
Wtajemniczenie

Oo, jednak ktoś jest Impersono, natchnęłaś mnie do zrobienia sobie kawy
Stary 2008-12-13, 10:44   #895
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Ja tez poprosze! Latte z kardamonem i odrobinka cynamonu. 2 lyzeczki brazowego cukru. Nie zebym byla wymagajaca czy cos.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2008-12-13, 10:48   #896
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Mijalea Witaj
Ja właśnie też boję się z tego powodu pracy w szkole. Studia wybrałam z konkretnym planem, że będę uczyć, to było moje marzenie od 11 roku życia. Pracowałam już z 15- to latkami, ale to była dość specyficzna grupa, bardzo wdzięczna i zastraszona.
Natomiast współczesnej młodzieży się może nie tyle boję, co zastanawiam czy to na moje zdrowie i moje nerwy- młodzież, szczególnie w wieku 12-17 potwornie mnie irytuje. Wiadomo, zdarzają się wyjątki, ale ogólnie jestem na takie dzieciaki dość cięta i nie chcę też potem być takim postrachem młodzieży, bo w tej pracy przecież też nie o to chodzi. Mam czas na zadeklarowanie się do września, czy chcę do szkoły, czy nie.
A zastanawiałaś się może nad zrobieniem podyplomówki z jakiejś ped. specjalnej? I pracy w placówce dla upośledzonych, niedosłyszących, niedowidzących., integracyjnej itd.? Pytam, bo to jest dobre wyjście dla nauczycieli nietrawiących dzisiejszej bezkarności dzieci i młodzieży, a jednak w placówkach specjalnych jest inna atmosfera - dzieciaki z problemami są paradoksalnie lepsze. Naprawdę - one mają za dużo własnych problemów i ze zbyt wieloma trudami muszą sobie radzić, by tracić energię na chamstwo.

Cytat:
Czemu? U mnie jest bardzo mało osób, które zaczęły ten kierunek zaraz po maturze. Takie osoby to głównie przyszły dopiero na uzupełniające na 4 roku. Natomiast u większości jest to albo drugi kierunek, albo poszli na studia z poślizgiem i to często niemałym.
Cytat:
Wychowawczyni mojego braciszka (1 LO) ostatnio do niego dzwoniła wieczorem, że ma odrobić pracę domową z j. polskiego, bo będzie jutro sprawdzała. Robi kobieta co może, jak tylko zauważa opuszczenie w nauce to wykonuje natychmiast telefon do rodziców. Jest bardzo zaangażowana i trzyma rękę na pulsie baardzo. Dodam, że jest to prywatne LO więc może to dlatego.
Prywatne czy nie, śmiem napisać, że głupia ta nauczycielka. W ten sposób młody człowiek nigdy nie nauczy się odpowiedzialności za własne czyny. To ja mam 5 klasę, a nigdy w życiu nie zadzwoniłabym (nawet do dziecka integracyjnego) do rodzica z przypomnieniem o zadaniu domowym. W ten właśnie sposób całą robotę zwala się na nauczycieli, pozwalając by uczeń i jego rodzice wchodzili im na głowę i nie musieli być za nic odpowiedzialni.

Cytat:
Napisane przez taka ja Pokaż wiadomość
to ja wam powiem jeszcze że wkurza mnie a moze bardziej zaskuje bezposredniosc takich małolat...nietakdawno zaczelam studia i co mnie zaskoczyło prawie nie znajac pewnej laski gdy szłysmy na tramwaj pewnego pieknego dnia po zajeciach zaczeła mnie wypytywac dosc obscesowo o moje zycie intymne...a ze nie chciałam na ten temat rozmaic to opowiedziała mi szczegółowo o swojm jak to np kolega skonczyl w niej a gumka pekla...miała przy tym tak dumny wyraz twarzy ze masakra...czy to normalne ?
Mnie tak mama ucznia w tramwaju kiedyś dopadła i zaczęła opowiadać o ostatniej wizycie u gine Tak więc - może to raczej kwestia charakteru/wychowania

Cytat:
Napisane przez espera Pokaż wiadomość

Gratuluje talentu. Piekne rzeczy

Co do nauki dziergania, to może powinniśmy stworzyć jakieś wspólne dzieło. Każdy robi kawałek i przesyła dalej. Wychodzi np. wieeeeelki beret
Dziękuję

Berecik mogiemy zrobić, a potem... Poślemy go do Matki Derechtorki

Cytat:
Ja oglądam V jak Vendetta. Na początku wydawało mi się, że to jakiś gniot, ale się wciągnęłam
Też mnie wciągnął, podobał mi się bardzo. Jeden z ciekawszych filmów, jakie ostatnio oglądałam

Cytat:
Moja koleżanka miała bardzo chore jajniki. To właśnie lekarz powiedział, że powinna zajść w ciążę, by nawracające choroby minęły.

Cytat:
Mówisz? Trzeba dzisiaj wypróbować. Wiśnióweczkę czas kupić
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 10:48   #897
Maddie
Wtajemniczenie

No nie! Szpiegu, musiałaś wspomnieć o latte? Teraz siedzę zaśliniona przed lapkiem i z nutką obrzydzenia w oczach patrzę na moją nescafe

Hej Szajajabo, już myślałam, że zostawiłaś swoje moherowe 'siostry'
Stary 2008-12-13, 10:56   #898
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maddie Pokaż wiadomość
No nie! Szpiegu, musiałaś wspomnieć o latte? Teraz siedzę zaśliniona przed lapkiem i z nutką obrzydzenia w oczach patrzę na moją nescafe

Hej Szajajabo, już myślałam, że zostawiłaś swoje moherowe 'siostry'
Nie mowie o zwyklej latte, ale o latte z kardamonem. Mniam. Szkoda ze najblizsza kawiarnia z ta kawa znajduje sie na Zoliborzu

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2008-12-13, 10:59   #899
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Maddie- smacznego

Szpiegu- ja mogę zaproponować latte z ubijaną pianką i cynamonem. Również pyyyyszne

Szajajaba- myślałam o tym, ale jednak chyba za wrażliwa do tego jestem. Wiem, że z czasem ludzie twardnieją, uodparniają się, ale jednak. Pracowałam w świetlicy dla dzieci przy AA. Strasznie się dołowałam ciągle i przeżywałam, było mi żal tych dzieciaków i angażowałam się w ich problemy. Miałam ciągłe rozmowy z doświadczonymi pedagogami, że muszę się od tego odciąć, że nie mogę ich traktować jak bliskie sobie osoby, bo inaczej zwariuję, ale czy to dobra postawa?
Z dzieciakami z podstawówki nieźle się dogadywałam, ale uczenie zasad gramatycznych i omawianie Konopnickiej jakoś nie bardzo wydaje mi się rozwijające. Myślałam o jakimś liceum, gdzie uczniowie już aż tak nie wariują, bo myślałam, że taki licealista to już boi się, że wyleci ze szkoły, czy że nie zda, bo juz powoli w tym wieku planuje się przyszłe studia. Jednak ostatnio był u mnie wujek TŻ- matematyk w dobrym liceum i mówi, że im wcale nie zależy, bo są zbyt pewni siebie w większości
Stary 2008-12-13, 11:03   #900
***luna
Zakorzenienie

Wychodzi na to,że jestem totalną konserwą i moherowym dinozaurem
Świetny początek weekendu
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości