Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-14, 23:03   #1501
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wiecie co dziewczyny a ja tak z innej beczki wczoraj byłam polatać po sklepach w poszukiwaniu sukienki bo teraz jest wysyp przed sylwestrem no a w przyszłym roku 2 czy 3 wesela mi sie szykują wiec szukałam czegos i mierzyłam kilka sukienek większych i mniejszych i zaczyna mi się w głowie formować fason w jakim m będzie najlepiej
po pierwsze mama i siostra padły na widok sukni opuszczanej na ramiona a nie na ramiączkach grubych czy cienkich, ale dekolt przy tych opuszczanych ramionkach nie w litere V czy inną tylko idealnie poziomy! mówię wam jak łanie wyglądałam! niestety była tylko w czarnym kolorze w którym podobno wyglądam jak żałobnik na stypie... no więc szukałam dalej.. super fajnie wyglądała suknia rozszerzana zaraz za talią taka bombeczka roszke, za to kiepsko wypadały suknie lejące się po ciele, rybki również odpadają na starcie oraz dekolty na cieniutkich ramiączkach z kopertowym rozwiązaniem przy biuście bo po nachyleniu się suknia ukazuje moj mikro biust chocby byla dopasowana... no więc taka wyprawa po sukienkę może być bardzo przydatna! mierzyłąm nawet całą koronkową przy ciele- koronka ok ale fason przy ciele do niczego.. no więc wiem juz że na pewno będzie to suknia z szerokim dołem i albo z dekoltem opadającym na ramiona ale takim idealnie poziomym bez żadnych wcięć albo gorsecik wycinany lekko pośrodku w maleńkie serduszko jak któraś rządna dowiedzenia się w jakim modelu najlepiej się wygląda to proponuję wybrać się na przechadzkę do kilku sklepów z sukniami sylwestrowymi
tak z opisu to wydaje mi się, że śliczne sukienki mierzyłaśJa własnie tez przekonałam sie do bombek - myślałam, że są dla dziewczyn bez bioder a o dziwo ja sama na tyle fajnie w takiej wyglądałam, że ją kupiłam i planuje ja na sylwka

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Eee tam, że po 20 roku życia. Pewnie chodzi o to że to już nie jest krem na trądzik, tylko jakiś pielęgnujący. Młoda jesteś - a starzeniem będziemy się martwić jak zaczniemy w prezentach dostawać kremy przeciwzmarszczkowe

Dobranoc dziewczynki. Muszę w końcu wrócić do książek, bo inaczej to kiepsko będzie na tym czwartkowym egzaminie. Pa
no tak, jeszcze mloda, ale młodym piszą, żeby zapobiegaćA co do kremów przecizmarszczkowych - mama dziś kupiła nivea, pokazała mi go, powiedziałam, że ok, bo było napisane, że do cery dojrzałej, mama ma 46 lat, więc uznałyśmy, że będzie ok. Później w aucie czytam co jest na opakowaniu a tam taka skala z wiekim i zaznaczone, że ten krem jest dla osób w wieku 55 lat
Postanowiłam kupić duża świeczkę do tż i może ten kominek zapachowy na olejek, ale nie wiem czy wydawac kasę, wolałabym na ta Pragę oszczędzać...z moich obliczeń wynika, że za mój wkład w budżet opłacimy hotel i paliwo a za rozrywki będzie z pensji tż, więc parę złotych chyba nie zrobi różnicy, z resztą dzis patrzyliśmy ile wydaliśmy kasy, tz nie chce mi zabierac karty, więc chyba moge troche poszaleć hehe
Dobra dziewczynki ja spadam spać, bo mi sie oczka zamykająI tak sobie mysle o lain, że sobie pewnie teraz wraca zakopianką po super weekendzie
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:08   #1502
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
O jaaa
a ja będę w sukieneczce w której już kiedyś występowałąm na sylwestra.. gdy jeszcze była że tak powiem era przedlukasowa ... czyli zanim poznałąm mojego aktualnego TŻ
taka mała czarna z brokatowymi wzorkami
W sumie to powiem Wam, że jest dość specyficznie
bo na tym sylwestrze organizatorzy wymyślili bal przebierańców.. wedle rozpiski taki jak w zeszłym roku Na tym programie który wrzuciłąm Wam na grupke były foty z tej zeszłorocznej imprezy (musialam je niestety z tego maila do Was usunąć bo plik byłby zbyt wielki) i tam w sumie jakichś specjalnie wyszukanych przebrań nie widziałąm.. co najwyżej peruki, czy czapki mikołajkowe.. więc uznałam, że mogę sobie włożyć peruczkę taką świecącą, zrobioną z materiałku na łańcuchy(jakaś taka folia - wiecie o co chodzi.... srebrno błyszczące i duzo frendzelków) i może jakaś maska na oczy.. TŻ niech się martwi sam o siebie... choć jak znam swoje myślenie koncepcyjne będę mu wmawiaćzeby ubrał się podobnie... względem tej peruki i maski... a reszty no to ja małą czarną on.. wedle uznania.. dopasowawszy się do mnie
Co myślicie??
a co myślisz o czymś w stylu weneckiej maski? Albo takiej maski na oczy? Na oczy byłaby bardziej elegancka i sexy
Dobranoc
Stary 2008-12-14, 23:12   #1503
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a co myślisz o czymś w stylu weneckiej maski? Albo takiej maski na oczy? Na oczy byłaby bardziej elegancka i sexy
Dobranoc
Ja nie wiem czy takie powiedzmy sobie użytkowe maski weneckie (czyli nie ceramiczne ciężkie bo takich mam cały stos w domu) są... śliczne ozdobne i w ogóle super....ale ciężkie jak grom
Co do drugiej opcji no to ja właśnie o czymś tylko tak na oczy myślałam..
Dobranoc

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-12-14 o 23:18
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 23:40   #1504
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
dziewczyny a ja mam takie pytanko... bo ostatnio mam strasznie bladą buzię... całe ciało mam jeszcze w miarę w kolorku miłym a buzię to mam białą jak ściana... nawet tż mi powiedział że chyba się za jasno maluję bo mam taką cerę białą...
Ja przez jakiś czas codziennie piłam Kubusia i delikatnie zmienił mi się odcień skóry. Tylko podobno nie można przesadzać, bo wątroba za dużo tego dostaje
Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Już wróciłam spory czas temu od Tz ale cały czas siedzę przed kompem i rozwiązuje testy na prawo jazdy bo jutro mam teorie... Mam już dość i siły. U Tz było całkiem milo. Byle nie jego mamusia:/ Siostra Tz powiedziała ze oczywiście ze przyjdzie na zaręczyny nawet jak matka jej zabroni. Co mnie bardzo cieszy a niech siedzi se sama w domu!!
I weszłam sobie do Was zęby się troszeczkę zrelaksować:P
Będę 3mać kciuki. Powodzonka
Cytat:
NO ja licencjat z ang też miałąm w sumie na około 30 stron.. więc tu bym dała radę.. ale co do mgr nie wiem
Pracę inżynierską miałąm tylko w formie pracy przejściowej...i to bez obrony tego.. ale teraz ta mgr ... mam z tego spawania i w sumie na prawdę jak bym sie uparła mogłabym każdziutka definicję przepisać.. ale kurde nie wiem
Mój licencjat też z angielskiego miał ok. 50 stron. Trochę sporo, ale może chyba być. Z tego co słyszałam magisterka powinna być od 60 do 120 stron, ale to pewnie też zależy od specjalizacji i tematu pracy
Cytat:
Ja używam do biustu specjalnego kremu z Avonu. Mam duży biust i wolę mieć coś specjalnego, żeby mi na starość skóra nie wisiała. I pamiętajcie dziewczyny, że brodawek się nie smaruje, bo to czymś grozi (nie wiem czy nie jakimś rakiem - dawno już to czytałam i nie pamiętam, ale pamiętam, że nie smarować i chronić przed słońcem).
Ja też mam ten specyfik, ale nie używam go często, zawsze jakoś zapominam A o tym pogrubionym to nie słyszałam. Dla bezpieczeństwa od dzisiaj będę omijać te partie

A moje Kochanie dał mi dzisiaj drugą część prezentów rocznicowo- mikołajkowych. Dostałam dwie śliczne antyramki z naszymi zdjęciami W jednej jest jakby róźne nasze zdjęcia z tych naszych dwóch lat Do tego tak ślicznie "obrobione" na styl retro, normalnie
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 01:01   #1505
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karolaalola Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomozcie
Jezeli wiecie jak wyglada sukienka Urszuli Matei model 640 w orginale ecru ze zlotem.
Zmowilam sobie ta sukienke ale cala ecru z kwiatami z orginalu i gorsetem szytym zlota nicia. Nie moglam ej zmierzyc bo nie maja nigdzie takiego modelu (w tym kolorze) i terz zastanawiam sie czy to byl dobry wybor. Jak myslicie nie bedzie to wygladalo tak "wiejsko''???
Moge zmienic kolor do konca tego roku --- prosze o rady

Czyli coś takiego jak na zdjęciu, tylko że to białe na dole też jest ecru? Myślę, że nie będzie źle, ale nie umiem sobie wyobrazić tej złotej nitki. Wiejsko to byś wyglądała z bufiastymi rękawami i takimi tam
Już gdzieś tę sukienkę tu widziałam, chyba jedna z naszych PM2010 już kiedyś wklejała. Ja myślę, że najprędzej to byś znalazła zdjęcie na jakiś aukcjach. Może na Allegro albo gdzieś.... hmmm może akurat ktoś będzie sprzedawał taką jak zamówiłaś, to sobie obejrzysz zdjęcia.

To znowu Ja. Masz tu linka do jednego ogłoszenia: http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...nie,18867.html jest napisane, że kolor ecru+złoty i że gorset ze złotą nitką. Nie ma zdjęcia, ale napisz że jesteś zainteresowana i niech Ci dziewczyna zdjęcie prześle. I to by było na tyle moim zdaniem. Jak nie dostaniesz zdjęcia, to szukaj dalej w ten sposób. Na pewno znajdziesz kogoś kto Ci zdjęcie wyśle.

O i tu też jest podobny opis, tylko że na załączonym zdjęciu też z pod spodu wystaje biały kawałek, więc nie wiem czy to na pewno to: http://www.slubnytarg.pl/ks16072-suk...model_640.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 640.jpg (14,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Elitka4
Czas edycji: 2008-12-15 o 01:12
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 01:18   #1506
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Heh ja miałam w lutym bodajże taki numer że zrobiłam rano test, wyszedł negatywny, jeszcze z łazienki nie wyszłam a tu @ Ale to był pewnie spowodowane sesyjnym stresem..
I ja właśnie pigułek nie biorę
Ja po swojej obronie też robiłam test @ spóźniała mi się o ponad tydzień, a ja miałąm iść oblewać (tak porządnie) swoją obronę, a w razie czego nie chciaąłm zrobić krzywdy dzidziusiowi... ale była 1 kreska, więc oblewanie było konkretne

Cytat:
dziewczyny!!!!!!!!!!!!
pisałyscie kiedys swoje typy piosenek na pierwszy taniec a jak głupia ich nie zapisalam i dwóch poprzednich czesci czytac nie bede więc możecie mi powklejac w miare mozliwosci jeszcze raz???
Bardzo mi się podoba Anastasia once upon a december
http://www.youtube.com/watch?v=2vFS8Gz708o
ale nasza piosenką jest Strachy na lachy - Dzień dobry kocham Cie
http://www.youtube.com/watch?v=mOthoN8I82s
ale jeszcze nie wiem co zostanie...

Cytat:
Mam pytanie wysoice odbiegajace od tematów stricte weselnoślubno nasyzch:
czy dostałyście wytyczne co do wyglądu pracy mgr??
na przykłąd .. jakiej objętości ma co być
bo powiem Wam, że mam problem egzystencjalny.. Do swojej pracy mam tyle teorii że jakbym się uparłą przepisałąbym po kolei 3 100 stronicowe rozdziały... a mój promotor nic mi w sumie poza spisem tresci nie podal... :[
na każdej uczelni są inne wymogi odnośnie wszystkiego. u mnie na ekonomi ideał to 100 stron, ale ja miałam na 148 i tez było Ok. Dużo zależy od tematu jaki masz. Na niektóre tematy nie da rady pisać mało i odwrotnie o innych nie ma co pisać Co do wymogów edytorskich to tez sa różne, niektóre uczelnie maja bardzo dziwne, np odstęp m-dzy wierszami = 2,5, albo jak u mnie wcięcie akapitu =0,5. jak czegoś takiego nie ma, to pisze sie standardowo. Możesz to znaleźć w książkach dot pisania pracy. Ja miałam Miodka i była ok.

Cytat:
Napisane przez Karolaalola Pokaż wiadomość
Kasiu083 czy w twoich zbiorach sukienki urszyli mateja 640 jest jakies zdjecie sukienki w kolorze ecru calej i tylko z zlotymi kwiatami u boku?
Akurat takiej całej ecru nie mam Ale wstawiam ci białą ze złotymi kwiatkami i złoto/ecru. Ale powiem ci, że suknie nawet orginalne bardzo się różnią. Projektant wymyśla tylko tak ogólnie jak powinna wyglądac sukienka, ale w poszczególnych salonach i latach dysponuja różnymi koronkami, aplikacjami, różnie chaftuja, daja różne kwiatki z boku... Widać to na załączonych zdj. Wszystkie sa oryginalne i szyte w salonach mających umowę z Mateją.

Dodam jeszcze, że ta suknia wydaje mi sie najpiękniejsza w połączeniu ecru/złoto. Jak jest cała biała to dużo traci, ale dalej jest ładna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ag5.jpg (119,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ak1.jpg (98,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg al5.jpg (49,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg am2.jpg (71,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bb4.jpg (47,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bb5.jpg (40,9 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez kasia083
Czas edycji: 2008-12-15 o 01:25
kasia083 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 08:50   #1507
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

ja prawie zrealizowałam swój plan zaraz idę kąpu a potem pomyslę nad wnioskami do pracy.. chociaż ja zawsze weny dostaję na ostatnią chwilę więc będą poprawki
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 08:59   #1508
kaska87
Zakorzenienie

ja się witam i zaraz spadam na zajęcia i tak się pewnie spóźnię

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:02   #1509
gosica502
Wtajemniczenie

Czeeśc piękne
Ja ostatni raz w tym roku przyjechałam na moją stancję właśnie i mam do 13 troszkę czasu na wypicie kawy i poobijanie się
Co do pierwszej piosenki to mi by się przydało coś ładnego i polskiego do walca angielskiego.. Mam nadzieję, że coś wymyślę a jak nie to zawsze można wziąc "Oczarowanie"
Wczoraj o mało co nie umarłam z bólu okresowego ale 2 nurofeny forte zrobiły swoje A dziś już lepiej
Miłego dnia życzę
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:03   #1510
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeśc piękne
Ja ostatni raz w tym roku przyjechałam na moją stancję właśnie i mam do 13 troszkę czasu na wypicie kawy i poobijanie się lepiej
ja dzisiaj sobie uświadomiłam, ze w nastepną środę Wigilia

a po nowym roku będziemy mogły mówić, że ślub w przyszłym roku

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:06   #1511
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

I to jest właśnie najwspanialsze
Stary 2008-12-15, 09:09   #1512
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj sobie uświadomiłam, ze w nastepną środę Wigilia

ja jakoś świat nie czuję.. dawnej łaziłam sobie po sklepach wybierałam ozdoby.. a teraz hmm.. zbyt pracą jestemz ajęta.. ale muszę się sprężyć

własnie pracę badawczą wydrukowałamzadowolona jestem.. bo tyle pracy temu poświęciłam.. a jeszcze trochę poprawek przede mną..

tak własnie..świadomość w styczniu że za rok ślub.. BEZCENNE

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-12-15 o 09:10
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:12   #1513
angluka
Rozeznanie

Hej ja tez szybko sie witam i mykam na sniadanko i zabieram się za wyciąganie dywanu spod mebli bo będe miała sam prakiet i jaki mały dywanik na srodku tylko
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:19   #1514
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Hej ja tez szybko sie witam i mykam na sniadanko i zabieram się za wyciąganie dywanu spod mebli bo będe miała sam prakiet i jaki mały dywanik na srodku tylko

Ja tez tak zrobiłam w tym roku u siebie w pokoju A ten wielki dywan właśnie na stancję zawiozłam.. I o niebo lepiej Żanych wielkich dywanów w moim przyszłym domu!!
Stary 2008-12-15, 09:30   #1515
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain śliczne fotki jeszcze czekam na zdjecie tego cuda co dostałas w prezencie
prosze bardzo - fotki ponizej dalam pare roznych, bo chyba na zadnym dobrze nie widac - taka jestem ofiara jak mam aparat w rekach

Cytat:
czyli mój drugi typ - brylanty A takie bardiej wieczorowe klimaty czy na co dzień też? Bo jak na co dzień to będziesz musiała zmienic przyzwyczajenia
mysle, ze spokojnie do noszenia na codzien grunt, ze nie pierscionek ani kolczyki, bo do tego byloby mi sie najciezej przyzwyczaic

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Aaaa...nie wiem czy piłyście piwko DESPERADOS? Ja miałam okazję wczoraj po raz pierwszy i przepyszne jest. O smaku Tequilli
pilam juz dawno temu we Francji, jak jeszcze nawet go u nas nie bylo. i mi baardzo smakowalo. a potem pilam jeszcze raz i stwierdzilam, ze nic specjalnego. wiec jakas wielka fanka to nie jestem bo ogolnie fanka tequili nie jestem

Cytat:
no więc już chyba od miesiąca codziennie kupuję sobie do pracy Kubusia z marchewką i trochę pociemniałam (wiem, że to od Kubusia, bo kiedyś też piłam go dużo i miałam pomarańczowe ręce i trochę ciemniejszą buzię). A jak w lecie piłam soki z marchewki (prosto z ogródka), to mnie szybciej słoneczko chwytało.
oj ja sobie kiedys tak beztrosko codziennie popijalam Kubusia, bo rodzice kupowali cale zgrzewki. ale jak zobaczylam w lustrze co sie stalo z moja skora (pomaranczowa!) to szybciutko sobie Kubusie podarowalam

Cytat:
ale za to poczytałam na kwc o kremach troszkę brązujących buzię typu skóra muśnięta słońcem i najlepsze opinie ma krem z Loreala jakis tam nutribronze.... wypowiadaly sie nawet dziewczyny z tłustą skórą i mówiły że ich nie zapycha... chyba jutro przejdę się do rossmana i zakupię sobie ten kremik bo jak już tżta straszę moją białością to nie jest dobrze...
ja mam ten kremik do cery jasnej i normalnej super jest - leciutki i przyjemny. jakos oszalamiajacych efektow opalania nie ma (mi na tym nie zalezy), ale skora wyglada zdrowiej - nie jest taka przezroczysta
a do ciala najbardziej lubie balsam brazujacy Nivea

Cytat:
W ogóle to odtąd Body Shop będzie moim ukochanym sklepem, nie moge się nawąchać zapachu tego balsamu
ja ostatnio kupilam w prezencie dla siostry zestaw z Body Shopu - scrub, masło do ciała, zel do kapieli i cos tam jeszcze bylo i myjka do ciala nie mialam z nia kontaktu od tamtgo czasu, wiec nie wiem czy fajne. ale jak tak sobie czytam opienie na KWC to jakies takie srednie te opinie

Cytat:
Ja na razie nie myślęo kupowaniu testów.. moze dlatego, że zawsze jak zaczynam myśleć czy aby coś jest nie tak z moim okresem ( jest to z reguły tak z tydzień przed spodziewanym) zaraz potem sam rzeczony się pojawia.. nawet o te 2 dni (kurna z kalendarzem w ręku) za wcześnie..
ja tez jeszcze nigdy testu nie robilam. przy gumkach zawsze mialam jakies tam watpliwosci czy sie pojawi czy nie, ale nigdy okres mi sie az tak nie spoznil zebym siegnela po test. no a teraz lykam piguly, wiec problem z glowy

Cytat:
Mam pytanie wysoice odbiegajace od tematów stricte weselnoślubno nasyzch:
czy dostałyście wytyczne co do wyglądu pracy mgr??
na przykłąd .. jakiej objętości ma co być
bo powiem Wam, że mam problem egzystencjalny.. Do swojej pracy mam tyle teorii że jakbym się uparłą przepisałąbym po kolei 3 100 stronicowe rozdziały... a mój promotor nic mi w sumie poza spisem tresci nie podal... :[
ja dostalam dokladne wytyczne no wiec tak:
1. wstęp - nie dłuższy niż 2-3 strony
2. I rozdział - przeglad teorii - ok 20 stron
3. II rozdział - jakis przeglad badan wczesniejszych, wprowadzenie w kontekst itp - 20 stron
4. III rozdzial - metodologia - 15 stron
5. IV rozdzial - analityczny - 20 stron
6. V rozdział - wnioski z badan - 10-15 stron
7. zakonczenie - ok 2 stron

cala praca ma miec ok 80-100 stron

no a ja po przemilym weekendzie musze zaliczyc trudny powrot do rzeczywostosci
w sobote wieczorem skoczylismy do Bukowiny na te zrodla. powiem wam, ze po calym dniu na stoku to super rzecz podobno dzien wczesniej jak bylo za 10 zl na caly dzien to stalo sie w kolejce 2,5h, wiec dobrze, ze w sobote bylo juz normalnie platne, bo nie bylo dzikich tlumow
najbardziej nam sie podobaly baseny na zewnatrz, te takie parujace (a parowaly mocno bo byl mroz -3 stopnie) wybiczowalismy sie (biczami wodnymi) i nababalkowalismy (takimi lozkami babelkujacymi jak jaccuzi) za wszystkie czasy super relaksik TZ stwierdzil, ze fajniejsze te zrodla niz Aquacity w Popradzie tylko trzeba sie przygotowac na lekko siarkowy smrodzik ale to dla zdrowia

no a wczoraj znow sobie smigalismy po stoku co prawda otwarta byla jakos tak 1/3 stoku, ale dalo sie fajnie pojezdzic. no i dzieki temu ze byl mroz to jak szlismy na 9 rano na otwarcie to byl swiezutki sniezek bo armatki pracowaly intensywnie cala noc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (55,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (56,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (44,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (63,0 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-12-15 o 09:33
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:34   #1516
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem czy takie powiedzmy sobie użytkowe maski weneckie (czyli nie ceramiczne ciężkie bo takich mam cały stos w domu) są... śliczne ozdobne i w ogóle super....ale ciężkie jak grom
Co do drugiej opcji no to ja właśnie o czymś tylko tak na oczy myślałam..
Dobranoc
nie chodziło mi o oryginalna maskę wenecka, ale cos w tym styluAle bardziej byłabym za czmś na same oczy

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Ja przez jakiś czas codziennie piłam Kubusia i delikatnie zmienił mi się odcień skóry. Tylko podobno nie można przesadzać, bo wątroba za dużo tego dostaje

Mój licencjat też z angielskiego miał ok. 50 stron. Trochę sporo, ale może chyba być. Z tego co słyszałam magisterka powinna być od 60 do 120 stron, ale to pewnie też zależy od specjalizacji i tematu pracy
porgubione - nieprawda, więc sie nie martw. Sok marchewkowy zawiera beta karoten. Organizm, jeśli potrzebuje witaminy A zamienia beta karoten(czyli prowitamine A) na witaminę A. Jeśli ma wystarczającą ilośc wit.A to magazynuje beta karoten i stąd zmiana odcienia skóryBTW wątroba dużo zniesie, jakas tam witaminka jej nie zaszkodzi
A co do prac dyplomowych, mój licencjat miał bodajże 57 stron.

Cytat:
mi się właśnie nie podobaja dywany, więc wedle mojego gustu bardzo dobrze robiszZobaczysz ile przestrzeni zyskasz jak już go wydobędziesz z pod tej szafy
Ja mam w pokoju same panele, w góle w całym domu są a malusi dywanik jest tylko w salonie A w moim przyszłym domku planuję tak: chcemy z tż, żeby pokój był połączony z kuchnia i jadalnią, czyli w części salonu, tam gdzie kanapy będzie wykładzina bez paneli a na reszcie podłogi panele
Stary 2008-12-15, 09:36   #1517
gosica502
Wtajemniczenie

Lain bardzo ładny wisiorek, postarał się Twój TŻ I faktycznie pasuje też na co dzień, nie tylko na wieczór
Kurcze a z tym weekendem to Ci strasznie zazrdoszczę.. My to w góry w lecie jeździmy bo nei jesteśmy fanami nart ani snowboardu (ja to ani na jednym ani na drugim nie umiem jeździc- ja to dopiero ofiara )
Stary 2008-12-15, 09:43   #1518
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja ostatnio kupilam w prezencie dla siostry zestaw z Body Shopu - scrub, masło do ciała, zel do kapieli i cos tam jeszcze bylo i myjka do ciala nie mialam z nia kontaktu od tamtgo czasu, wiec nie wiem czy fajne. ale jak tak sobie czytam opienie na KWC to jakies takie srednie te opinie

w sobote wieczorem skoczylismy do Bukowiny na te zrodla. powiem wam, ze po calym dniu na stoku to super rzecz podobno dzien wczesniej jak bylo za 10 zl na caly dzien to stalo sie w kolejce 2,5h, wiec dobrze, ze w sobote bylo juz normalnie platne, bo nie bylo dzikich tlumow
najbardziej nam sie podobaly baseny na zewnatrz, te takie parujace (a parowaly mocno bo byl mroz -3 stopnie) wybiczowalismy sie (biczami wodnymi) i nababalkowalismy (takimi lozkami babelkujacymi jak jaccuzi) za wszystkie czasy super relaksik TZ stwierdzil, ze fajniejsze te zrodla niz Aquacity w Popradzie tylko trzeba sie przygotowac na lekko siarkowy smrodzik ale to dla zdrowia

no a wczoraj znow sobie smigalismy po stoku co prawda otwarta byla jakos tak 1/3 stoku, ale dalo sie fajnie pojezdzic. no i dzieki temu ze byl mroz to jak szlismy na 9 rano na otwarcie to byl swiezutki sniezek bo armatki pracowaly intensywnie cala noc
średnio się sugeruję opiniami na kwc, bo często laski oczekuja kosmosu od głupiego balsamuJa sie podniecam od dwóch dni tym moim, bo ślicznie pachnie i szybko sie wchłania i nie jestem po nim tłusta, więc spróbuję kiedys się smarnąć przed randewu z tż
Fajny weekendzik mieliście, pokazałam tż Wasze zdj (mam nadzieję, że mogłam...) i sie zapytałam czy wie gdzie to jest - wiedział
Ładny prezencikMnie się podobają kolczyki z czarną perłą, o ile nie jest za duża
Mam wrażenie, że własnie kolczyki pasujące do tej zawieszki oglądałam w katalogu

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-12-15 o 09:50
Stary 2008-12-15, 09:51   #1519
lain
Zakorzenienie

Cytat:
mi się właśnie nie podobaja dywany, więc wedle mojego gustu bardzo dobrze robiszZobaczysz ile przestrzeni zyskasz jak już go wydobędziesz z pod tej szafy
Ja mam w pokoju same panele, w góle w całym domu są a malusi dywanik jest tylko w salonie A w moim przyszłym domku planuję tak: chcemy z tż, żeby pokój był połączony z kuchnia i jadalnią, czyli w części salonu, tam gdzie kanapy będzie wykładzina bez paneli a na reszcie podłogi panele
ja tez wole same panele i wlasnie u mnie w domu sa same panele ladniej to wyglada i nie gromadzi sie tyle pylu a jak sie ubrudzi to nie trzeba prac tylko zmyc na mokro

ale pokoju polaczonego z kuchnia bardzo bym nie chciala chyba nie znioslabym kuchennych zapaszkow w pokoju

Cytat:
Lain bardzo ładny wisiorek, postarał się Twój TŻ I faktycznie pasuje też na co dzień, nie tylko na wieczór
Kurcze a z tym weekendem to Ci strasznie zazrdoszczę.. My to w góry w lecie jeździmy bo nei jesteśmy fanami nart ani snowboardu (ja to ani na jednym ani na drugim nie umiem jeździc- ja to dopiero ofiara )
on doskonale wiedzial co mi sie podoba, bo kiedys ogladalismy jakis katalog, w ktorym miedzy innymi byly czarne perly. i tak sobie zapamietal co mi sie podoba choc do konca nie byl pewny czy mi sie spodoba i wyznal, ze juz oznajmil pani w Aparcie, ze jak sie nie spodoba to przyjdziemy poszukac czegos innego no, ale ja jestem zachwycona baaaardzo mi sie podoba

ja na snowboardzie jezdze dokladnie od roku i dzieki temu w ogole pokochalam zime kiedys zima to bylo utrapienie, a teraz wypatruje sniegu

Cytat:
Ładny prezencikMnie się podobają kolczyki z czarną perłą, o ile nie jest za duża
oj ja kolczykow nie znosze, bo zawsze o cos zahaczam, a potem mam czerwone uszy a czarna perla zazwyczaj za duza nie jest, bo im wieksza tym drozsza a duze okazy sa raczej rzadkie
Stary 2008-12-15, 09:57   #1520
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez wole same panele i wlasnie u mnie w domu sa same panele ladniej to wyglada i nie gromadzi sie tyle pylu a jak sie ubrudzi to nie trzeba prac tylko zmyc na mokro

ale pokoju polaczonego z kuchnia bardzo bym nie chciala chyba nie znioslabym kuchennych zapaszkow w pokoju

on doskonale wiedzial co mi sie podoba, bo kiedys ogladalismy jakis katalog, w ktorym miedzy innymi byly czarne perly. i tak sobie zapamietal co mi sie podoba choc do konca nie byl pewny czy mi sie spodoba i wyznal, ze juz oznajmil pani w Aparcie, ze jak sie nie spodoba to przyjdziemy poszukac czegos innego no, ale ja jestem zachwycona baaaardzo mi sie podoba

ja na snowboardzie jezdze dokladnie od roku i dzieki temu w ogole pokochalam zime kiedys zima to bylo utrapienie, a teraz wypatruje sniegu

oj ja kolczykow nie znosze, bo zawsze o cos zahaczam, a potem mam czerwone uszy a czarna perla zazwyczaj za duza nie jest, bo im wieksza tym drozsza a duze okazy sa raczej rzadkie
ja mam teraz w domku taka otwarta przestrzeń i nic nie śmierdzi na cały domPoza tym tak mi sie bardziej podoba, lubie duze przestrzenieMam z biżuteria taki problem, że nie lubię miec jej dużo - wole miec jeden pierścionek, jedne kolczyki i jeden łańcuszek - nie lubie miec wyboru w tym przypadkuMoże któras z Was tez tak ma Mam za to przyjaciółke, która ma tony biżuteri i chce jej sie ją zmieniać w zależności od tego co ubierze
Dobra, ubieram się i spadam - moze dziś się jeszcze od tż odezwę, ale to zależy - w ogóle to dziś ambitnie ide na wykład (ostatni w tym roku)pogadac z dr o pracy zaliczeniowej
Stary 2008-12-15, 10:00   #1521
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam teraz w domku taka otwarta przestrzeń i nic nie śmierdzi na cały domPoza tym tak mi sie bardziej podoba, lubie duze przestrzenieMam z biżuteria taki problem, że nie lubię miec jej dużo - wole miec jeden pierścionek, jedne kolczyki i jeden łańcuszek - nie lubie miec wyboru w tym przypadkuMoże któras z Was tez tak ma Mam za to przyjaciółke, która ma tony biżuteri i chce jej sie ją zmieniać w zależności od tego co ubierze
Ja mam jeden łańcuszek który muszę chyba na złoty wymienic i jeden pierścionek.. A co do kolczyków to mam dużo różnych.. Takie zboczenie hehe
Stary 2008-12-15, 10:10   #1522
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jeden łańcuszek który muszę chyba na złoty wymienic i jeden pierścionek.. A co do kolczyków to mam dużo różnych.. Takie zboczenie hehe
ja właśnie mam kilka różnych, ale chodzę tylko w jednych kolczykach, pierścionku zaręczynowym i tyleI w zegarku czasemMam poza takimi codziennymi jeszcze ten zestaw imprezowy, który wrzucałam na gmaila i tyle. Ale jak pójdę z tz do aparta to oczywiście włącza mi sie sroka i wszystko mi się podoba i chciałabym mieć, tylko, że wcale bym w tym nie chodziłą
Już jestem gotowa do wyjścia, czekam na brata, bo on jak zwykle się grzebie
Stary 2008-12-15, 10:34   #1523
tancerka212
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczynki widzę że tu nie próżnujecie tylko od rana skrobiecie coś
ja wstałam na seminarium którego pewnie i tak nie bedzie, ewentualnie dostaniemy gotowe plany pracy więc w takim wypadku mogę się poświęcic
a potem ide do rossmana po ten kremik brązujący i nie wiem jaki kupić czy do cery jasnej i normalnej czy śniadej???? Lain poradź mi moja droga.. czy po tym co ty masz zobaczę w ogóle jakieś efekty?? nie chcę jakiegoś nie wiadomo jakiego przyciemnienia bo będę wyglądać nienaturalnie jak z solarki- brązowa w zime ale chcę za to takiego wyrównania kolorytu twarzy żeby nie była totalnie biała i przezroczysta... ale boję się że ten jasny w ogóle nic nie zadziała i wydam kasę w błoto...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 10:40   #1524
chilanes
Zakorzenienie

Kochane powiedzcie mi co uczynić, by nie dostawac maili z waszymi wpisamy, na Googlach? zmieniłam maila,a le na stary adres mailowy i tak przychodzą wiadomości o wpisać w postach ;(
Stary 2008-12-15, 10:40   #1525
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain poradź mi moja droga.. czy po tym co ty masz zobaczę w ogóle jakieś efekty?? nie chcę jakiegoś nie wiadomo jakiego przyciemnienia bo będę wyglądać nienaturalnie jak z solarki- brązowa w zime ale chcę za to takiego wyrównania kolorytu twarzy żeby nie była totalnie biała i przezroczysta... ale boję się że ten jasny w ogóle nic nie zadziała i wydam kasę w błoto...
w moim przypadku tak jak pisalam - daje efekt zdrowej cery, nie ma przezroczytosci, nie jestem biala, ale skora nie jest tez brazowa. wyglada poprostu zdrowiej, jakos tak bardziej promienieje. ja bym nie mogla miec ciemniejszego efektu, bo wygladalabym nienaturalnie. a tak to jest naturalnie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Kochane powiedzcie mi co uczynić, by nie dostawac maili z waszymi wpisamy, na Googlach? zmieniłam maila,a le na stary adres mailowy i tak przychodzą wiadomości o wpisać w postach ;(
chyba wypisac sie z grupy
Stary 2008-12-15, 11:06   #1526
gosica502
Wtajemniczenie

Coś dla kubusewy.. Na allegro zdjęcia real pani w sukience mori lee z czerwonymi dodatkami, tylko inny model troche
http://allegro.pl/item498148416_sukn...odel_3600.html

Edytowane przez gosica502
Czas edycji: 2008-12-15 o 11:07
Stary 2008-12-15, 11:34   #1527
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
w moim przypadku tak jak pisalam - daje efekt zdrowej cery, nie ma przezroczytosci, nie jestem biala, ale skora nie jest tez brazowa. wyglada poprostu zdrowiej, jakos tak bardziej promienieje. ja bym nie mogla miec ciemniejszego efektu, bo wygladalabym nienaturalnie. a tak to jest naturalnie

chyba wypisac sie z grupy ;
)
Miło
Chodzi o to, ze dostaję wiadomości nie na tego maila, którego mam wprowadzonego w googlach ;/
Stary 2008-12-15, 11:36   #1528
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam teraz w domku taka otwarta przestrzeń i nic nie śmierdzi na cały domPoza tym tak mi sie bardziej podoba, lubie duze przestrzenie
ja tez lubie duze przestrzenie, ale wolalabym miec duza kuchnie i osobno duzy salon z jadalnia. jakos tak mi nie pasuje wizualnie jak jest piekny salon z ktorego widac kuchnie i gore garnkow, bo akurat obiad sie robi. a wiadomo, ze w kuchni nie zawsze jest sterylnie czysto jak w laboratorium
i np. nie wyobrazam sobie robienia takich imprezek jak u mnie w domu zalozmy imieniny, gdzie wszyscy siedza w salonie i patrza na moja mame uwijajaca sie w garach w kuchni
pochlaniacz zapachow w kuchni tez nie zalatwia wszystkiego, bo u mnie np. w mieszkaniu przedpokoj i szafa z odzieza wierzchnia jest tuz przy kuchni. i ja w tej szafie swoich ubran nie trzymam, bo szlag mnie trafial jak czasem ubralam plaszczyk i czulam na nim won rybki z obiadu. tkaniny szybko niestety chlona takie zapachy. a juz jak sie cos w kuchni przypali to jak jest polaczona z salonem to mamy gwarantowany smrodek na pol domu.
dlatego ja salonom polaczonym z kuchnia mowie stanowcze nie

Cytat:
Mam z biżuteria taki problem, że nie lubię miec jej dużo - wole miec jeden pierścionek, jedne kolczyki i jeden łańcuszek - nie lubie miec wyboru w tym przypadkuMoże któras z Was tez tak ma
ja to w ogole jakas fanka bizuterii nie jestem moja bizuteria ogranicza sie do kolczyka w pepku, pierscionka zareczynowego i jeszcze niedawno do bransoletki, ktora zgubilam (dobrze, ze byla taniutka ). no i teraz bede miala lancuszek z perelka i to wszystko

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Miło
Chodzi o to, ze dostaję wiadomości nie na tego maila, którego mam wprowadzonego w googlach ;/
aha. ja zrozumialam, ze w ogole nie chcesz tych maili dostawac (ze jakis spam czy cus )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-12-15 o 11:41
Stary 2008-12-15, 11:38   #1529
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Dzięki gosiak... aczkolwiek widziałam już tę panią i tę sukienkę... I powiem Wam, że widzę, że ciężko będzie opchnąć po ślubie tę suknię... w ogóle każdą inną też ...bo od sierpnia tak przeglądam allegro.... nie aż tak regularnie, ale ....te suknie z racji kolorów sa charakterystyczne i rzucają się w oczy bardziej niż inne w związku z tym bardziej je widać... Długo się sprzedaje takie rzeczy jednak...i nie wiem co lepsze ... KOmis czy allegro... ake tym będę się zajmować po ślubie... póki co gimnastyka była... niedu=ietetyczne () śniadanie też.... teraz kolejna chwila dla siebie i... kąpiel i balsamowanie zwłok
Stary 2008-12-15, 12:13   #1530
lain
Zakorzenienie

ja sie zmywam na uczelnie milego dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości