|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Cytat:
Ja własnie tez przekonałam sie do bombek - myślałam, że są dla dziewczyn bez bioder a o dziwo ja sama na tyle fajnie w takiej wyglądałam, że ją kupiłam i planuje ja na sylwka![]() Cytat:
A co do kremów przecizmarszczkowych - mama dziś kupiła nivea, pokazała mi go, powiedziałam, że ok, bo było napisane, że do cery dojrzałej, mama ma 46 lat, więc uznałyśmy, że będzie ok. Później w aucie czytam co jest na opakowaniu a tam taka skala z wiekim i zaznaczone, że ten krem jest dla osób w wieku 55 lat![]() Postanowiłam kupić duża świeczkę do tż i może ten kominek zapachowy na olejek, ale nie wiem czy wydawac kasę, wolałabym na ta Pragę oszczędzać...z moich obliczeń wynika, że za mój wkład w budżet opłacimy hotel i paliwo a za rozrywki będzie z pensji tż, więc parę złotych chyba nie zrobi różnicy, z resztą dzis patrzyliśmy ile wydaliśmy kasy, tz nie chce mi zabierac karty, więc chyba moge troche poszaleć hehe Dobra dziewczynki ja spadam spać, bo mi sie oczka zamykają I tak sobie mysle o lain, że sobie pewnie teraz wraca zakopianką po super weekendzie
|
||
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do drugiej opcji no to ja właśnie o czymś tylko tak na oczy myślałam.. Dobranoc Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-12-14 o 23:18 |
|
|
|
|
#1504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A o tym pogrubionym to nie słyszałam. Dla bezpieczeństwa od dzisiaj będę omijać te partie ![]() A moje Kochanie dał mi dzisiaj drugą część prezentów rocznicowo- mikołajkowych. Dostałam dwie śliczne antyramki z naszymi zdjęciami Do tego tak ślicznie "obrobione" na styl retro, normalnie |
||||
|
|
|
#1505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli coś takiego jak na zdjęciu, tylko że to białe na dole też jest ecru? Myślę, że nie będzie źle, ale nie umiem sobie wyobrazić tej złotej nitki. Wiejsko to byś wyglądała z bufiastymi rękawami i takimi tam Już gdzieś tę sukienkę tu widziałam, chyba jedna z naszych PM2010 już kiedyś wklejała. Ja myślę, że najprędzej to byś znalazła zdjęcie na jakiś aukcjach. Może na Allegro albo gdzieś.... hmmm może akurat ktoś będzie sprzedawał taką jak zamówiłaś, to sobie obejrzysz zdjęcia. To znowu Ja. Masz tu linka do jednego ogłoszenia: http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...nie,18867.html jest napisane, że kolor ecru+złoty i że gorset ze złotą nitką. Nie ma zdjęcia, ale napisz że jesteś zainteresowana i niech Ci dziewczyna zdjęcie prześle. I to by było na tyle moim zdaniem. Jak nie dostaniesz zdjęcia, to szukaj dalej w ten sposób. Na pewno znajdziesz kogoś kto Ci zdjęcie wyśle. O i tu też jest podobny opis, tylko że na załączonym zdjęciu też z pod spodu wystaje biały kawałek, więc nie wiem czy to na pewno to: http://www.slubnytarg.pl/ks16072-suk...model_640.html Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-12-15 o 01:12 |
|
|
|
|
#1506 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
@ spóźniała mi się o ponad tydzień, a ja miałąm iść oblewać (tak porządnie) swoją obronę, a w razie czego nie chciaąłm zrobić krzywdy dzidziusiowi... ale była 1 kreska, więc oblewanie było konkretne Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=2vFS8Gz708o ale nasza piosenką jest Strachy na lachy - Dzień dobry kocham Cie http://www.youtube.com/watch?v=mOthoN8I82s ale jeszcze nie wiem co zostanie... Cytat:
Cytat:
Ale wstawiam ci białą ze złotymi kwiatkami i złoto/ecru. Ale powiem ci, że suknie nawet orginalne bardzo się różnią. Projektant wymyśla tylko tak ogólnie jak powinna wyglądac sukienka, ale w poszczególnych salonach i latach dysponuja różnymi koronkami, aplikacjami, różnie chaftuja, daja różne kwiatki z boku... Widać to na załączonych zdj. Wszystkie sa oryginalne i szyte w salonach mających umowę z Mateją.Dodam jeszcze, że ta suknia wydaje mi sie najpiękniejsza w połączeniu ecru/złoto. Jak jest cała biała to dużo traci, ale dalej jest ładna.
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2008-12-15 o 01:25 |
||||
|
|
|
#1507 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ja prawie zrealizowałam swój plan zaraz idę kąpu a potem pomyslę nad wnioskami do pracy.. chociaż ja zawsze weny dostaję na ostatnią chwilę więc będą poprawki
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
ja się witam i zaraz spadam na zajęcia i tak się pewnie spóźnię
|
#1509 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeśc piękne
Ja ostatni raz w tym roku przyjechałam na moją stancję właśnie i mam do 13 troszkę czasu na wypicie kawy i poobijanie się Co do pierwszej piosenki to mi by się przydało coś ładnego i polskiego do walca angielskiego.. Mam nadzieję, że coś wymyślę a jak nie to zawsze można wziąc "Oczarowanie" ![]() Wczoraj o mało co nie umarłam z bólu okresowego ale 2 nurofeny forte zrobiły swoje A dziś już lepiej ![]() Miłego dnia życzę
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po nowym roku będziemy mogły mówić, że ślub w przyszłym roku
|
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
I to jest właśnie najwspanialsze
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() własnie pracę badawczą wydrukowałam zadowolona jestem.. bo tyle pracy temu poświęciłam.. a jeszcze trochę poprawek przede mną..tak własnie..świadomość w styczniu że za rok ślub.. BEZCENNE ![]()
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-15 o 09:10 |
|
|
|
|
#1513 |
|
Rozeznanie
|
Hej ja tez szybko sie witam i mykam na sniadanko i zabieram się za wyciąganie dywanu spod mebli
bo będe miała sam prakiet i jaki mały dywanik na srodku tylko
|
|
|
|
#1514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez tak zrobiłam w tym roku u siebie w pokoju A ten wielki dywan właśnie na stancję zawiozłam.. I o niebo lepiej Żanych wielkich dywanów w moim przyszłym domu!!
|
|
|
|
|
#1515 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalam pare roznych, bo chyba na zadnym dobrze nie widac - taka jestem ofiara jak mam aparat w rekach ![]() Cytat:
grunt, ze nie pierscionek ani kolczyki, bo do tego byloby mi sie najciezej przyzwyczaic ![]() Cytat:
bo ogolnie fanka tequili nie jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
do cery jasnej i normalnej super jest - leciutki i przyjemny. jakos oszalamiajacych efektow opalania nie ma (mi na tym nie zalezy ), ale skora wyglada zdrowiej - nie jest taka przezroczysta ![]() a do ciala najbardziej lubie balsam brazujacy Nivea ![]() Cytat:
nie mialam z nia kontaktu od tamtgo czasu, wiec nie wiem czy fajne. ale jak tak sobie czytam opienie na KWC to jakies takie srednie te opinie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no wiec tak:1. wstęp - nie dłuższy niż 2-3 strony 2. I rozdział - przeglad teorii - ok 20 stron 3. II rozdział - jakis przeglad badan wczesniejszych, wprowadzenie w kontekst itp - 20 stron 4. III rozdzial - metodologia - 15 stron 5. IV rozdzial - analityczny - 20 stron 6. V rozdział - wnioski z badan - 10-15 stron 7. zakonczenie - ok 2 stron cala praca ma miec ok 80-100 stron ![]() no a ja po przemilym weekendzie musze zaliczyc trudny powrot do rzeczywostosci ![]() w sobote wieczorem skoczylismy do Bukowiny na te zrodla. powiem wam, ze po calym dniu na stoku to super rzecz podobno dzien wczesniej jak bylo za 10 zl na caly dzien to stalo sie w kolejce 2,5h, wiec dobrze, ze w sobote bylo juz normalnie platne, bo nie bylo dzikich tlumow ![]() najbardziej nam sie podobaly baseny na zewnatrz, te takie parujace (a parowaly mocno bo byl mroz -3 stopnie ) wybiczowalismy sie (biczami wodnymi ) i nababalkowalismy (takimi lozkami babelkujacymi jak jaccuzi) za wszystkie czasy super relaksik TZ stwierdzil, ze fajniejsze te zrodla niz Aquacity w Popradzie tylko trzeba sie przygotowac na lekko siarkowy smrodzik ale to dla zdrowia ![]() no a wczoraj znow sobie smigalismy po stoku co prawda otwarta byla jakos tak 1/3 stoku, ale dalo sie fajnie pojezdzic. no i dzieki temu ze byl mroz to jak szlismy na 9 rano na otwarcie to byl swiezutki sniezek bo armatki pracowaly intensywnie cala noc
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-15 o 09:33 |
||||||||
|
|
|
#1516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bardziej byłabym za czmś na same oczy![]() Cytat:
BTW wątroba dużo zniesie, jakas tam witaminka jej nie zaszkodzi![]() A co do prac dyplomowych, mój licencjat miał bodajże 57 stron. Cytat:
Zobaczysz ile przestrzeni zyskasz jak już go wydobędziesz z pod tej szafy![]() Ja mam w pokoju same panele, w góle w całym domu są a malusi dywanik jest tylko w salonie A w moim przyszłym domku planuję tak: chcemy z tż, żeby pokój był połączony z kuchnia i jadalnią, czyli w części salonu, tam gdzie kanapy będzie wykładzina bez paneli a na reszcie podłogi panele
|
|||
|
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
Lain bardzo ładny wisiorek, postarał się Twój TŻ
I faktycznie pasuje też na co dzień, nie tylko na wieczór ![]() Kurcze a z tym weekendem to Ci strasznie zazrdoszczę.. My to w góry w lecie jeździmy bo nei jesteśmy fanami nart ani snowboardu (ja to ani na jednym ani na drugim nie umiem jeździc- ja to dopiero ofiara ![]() )
|
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie podniecam od dwóch dni tym moim, bo ślicznie pachnie i szybko sie wchłania i nie jestem po nim tłusta, więc spróbuję kiedys się smarnąć przed randewu z tż![]() Fajny weekendzik mieliście, pokazałam tż Wasze zdj (mam nadzieję, że mogłam... ) i sie zapytałam czy wie gdzie to jest - wiedział![]() Ładny prezencik Mnie się podobają kolczyki z czarną perłą, o ile nie jest za duża![]() Mam wrażenie, że własnie kolczyki pasujące do tej zawieszki oglądałam w katalogu
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-12-15 o 09:50 |
|
|
|
|
#1519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladniej to wyglada i nie gromadzi sie tyle pylu a jak sie ubrudzi to nie trzeba prac tylko zmyc na mokro ![]() ale pokoju polaczonego z kuchnia bardzo bym nie chciala chyba nie znioslabym kuchennych zapaszkow w pokoju ![]() Cytat:
choc do konca nie byl pewny czy mi sie spodoba i wyznal, ze juz oznajmil pani w Aparcie, ze jak sie nie spodoba to przyjdziemy poszukac czegos innego no, ale ja jestem zachwycona baaaardzo mi sie podoba ![]() ja na snowboardzie jezdze dokladnie od roku i dzieki temu w ogole pokochalam zime kiedys zima to bylo utrapienie, a teraz wypatruje sniegu ![]() Cytat:
a czarna perla zazwyczaj za duza nie jest, bo im wieksza tym drozsza a duze okazy sa raczej rzadkie
|
|||
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym tak mi sie bardziej podoba, lubie duze przestrzenie Mam z biżuteria taki problem, że nie lubię miec jej dużo - wole miec jeden pierścionek, jedne kolczyki i jeden łańcuszek - nie lubie miec wyboru w tym przypadku Może któras z Was tez tak ma Mam za to przyjaciółke, która ma tony biżuteri i chce jej sie ją zmieniać w zależności od tego co ubierze![]() Dobra, ubieram się i spadam - moze dziś się jeszcze od tż odezwę, ale to zależy - w ogóle to dziś ambitnie ide na wykład (ostatni w tym roku )pogadac z dr o pracy zaliczeniowej
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do kolczyków to mam dużo różnych.. Takie zboczenie hehe
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w zegarku czasem Mam poza takimi codziennymi jeszcze ten zestaw imprezowy, który wrzucałam na gmaila i tyle. Ale jak pójdę z tz do aparta to oczywiście włącza mi sie sroka i wszystko mi się podoba i chciałabym mieć, tylko, że wcale bym w tym nie chodziłą![]() Już jestem gotowa do wyjścia, czekam na brata, bo on jak zwykle się grzebie
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki widzę że tu nie próżnujecie tylko od rana skrobiecie coś
ja wstałam na seminarium którego pewnie i tak nie bedzie, ewentualnie dostaniemy gotowe plany pracy więc w takim wypadku mogę się poświęcic ![]() a potem ide do rossmana po ten kremik brązujący i nie wiem jaki kupić czy do cery jasnej i normalnej czy śniadej???? Lain poradź mi moja droga.. czy po tym co ty masz zobaczę w ogóle jakieś efekty?? nie chcę jakiegoś nie wiadomo jakiego przyciemnienia bo będę wyglądać nienaturalnie jak z solarki- brązowa w zime ale chcę za to takiego wyrównania kolorytu twarzy żeby nie była totalnie biała i przezroczysta... ale boję się że ten jasny w ogóle nic nie zadziała i wydam kasę w błoto...
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane powiedzcie mi co uczynić, by nie dostawac maili z waszymi wpisamy, na Googlach? zmieniłam maila,a le na stary adres mailowy i tak przychodzą wiadomości o wpisać w postach ;(
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś dla kubusewy.. Na allegro zdjęcia real pani w sukience mori lee z czerwonymi dodatkami, tylko inny model troche
![]() http://allegro.pl/item498148416_sukn...odel_3600.html
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2008-12-15 o 11:07 |
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi o to, ze dostaję wiadomości nie na tego maila, którego mam wprowadzonego w googlach ;/
|
|
#1528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i np. nie wyobrazam sobie robienia takich imprezek jak u mnie w domu zalozmy imieniny, gdzie wszyscy siedza w salonie i patrza na moja mame uwijajaca sie w garach w kuchni ![]() pochlaniacz zapachow w kuchni tez nie zalatwia wszystkiego, bo u mnie np. w mieszkaniu przedpokoj i szafa z odzieza wierzchnia jest tuz przy kuchni. i ja w tej szafie swoich ubran nie trzymam, bo szlag mnie trafial jak czasem ubralam plaszczyk i czulam na nim won rybki z obiadu. tkaniny szybko niestety chlona takie zapachy. a juz jak sie cos w kuchni przypali to jak jest polaczona z salonem to mamy gwarantowany smrodek na pol domu. dlatego ja salonom polaczonym z kuchnia mowie stanowcze nie ![]() Cytat:
moja bizuteria ogranicza sie do kolczyka w pepku, pierscionka zareczynowego i jeszcze niedawno do bransoletki, ktora zgubilam (dobrze, ze byla taniutka ). no i teraz bede miala lancuszek z perelka i to wszystko ![]() Cytat:
(ze jakis spam czy cus )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-12-15 o 11:41 |
|||
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki gosiak... aczkolwiek widziałam już tę panią i tę sukienkę... I powiem Wam, że widzę, że ciężko będzie opchnąć po ślubie tę suknię... w ogóle każdą inną też ...bo od sierpnia tak przeglądam allegro.... nie aż tak regularnie, ale ....te suknie z racji kolorów sa charakterystyczne i rzucają się w oczy bardziej niż inne w związku z tym bardziej je widać... Długo się sprzedaje takie rzeczy jednak...i nie wiem co lepsze ... KOmis czy allegro... ake tym będę się zajmować po ślubie... póki co gimnastyka była... niedu=ietetyczne (
) śniadanie też.... teraz kolejna chwila dla siebie i... kąpiel i balsamowanie zwłok
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zmywam na uczelnie
milego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

wczoraj byłam polatać po sklepach w poszukiwaniu sukienki bo teraz jest wysyp przed sylwestrem no a w przyszłym roku 2 czy 3 wesela mi sie szykują wiec szukałam czegos i mierzyłam kilka sukienek większych i mniejszych i zaczyna mi się w głowie formować fason w jakim m będzie najlepiej
jak któraś rządna dowiedzenia się w jakim modelu najlepiej się wygląda to proponuję wybrać się na przechadzkę do kilku sklepów z sukniami sylwestrowymi
Ja własnie tez przekonałam sie do bombek - myślałam, że są dla dziewczyn bez bioder a o dziwo ja sama na tyle fajnie w takiej wyglądałam, że ją kupiłam i planuje ja na sylwka

A o tym pogrubionym to nie słyszałam. Dla bezpieczeństwa od dzisiaj będę omijać te partie