Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie" - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-15, 11:44   #2581
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
U mnie znowu plamienie i nadzieja pomalu gasnie. Co i jak dowiem sie dopiero za tydzien na usg.
Syla, słonko Ty bierzesz jakieś podtrzymywacze?? Leżysz??
Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze, trzymam za to mocne . A za Twoje gorąco dziękuję.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 11:46   #2582
DDosiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
mój lekarz też mi to poweidział, że można mieć na siebie nawzajem uczulenie. powiedział mi też że moja drożdżyca ( nigdy do czasu poznania mojego męża nie miałam takich kłopotów...) może być wywołana akurat tym nasieniem, że może być tak że ta sama kobieta z jedneym partnerem nie będzie miała żadnych doelgliwości a z innym właśnie będzie miała...

jak dla mnie to nawet spora nadzieja...ale wykresu nie widzę

Kropeczko, kiedy ja byłam w ciąży to też żadnego śluzu nie miałam... rety jak ja za Ciebie trzymam kciuki! chcę zobaczyć jak potrafi cieszyć się Kropka...

gdzie jest DDosiek?????? hm
Dzięki Słońce za pamięć.
Odnalazłam się. Co prawda z chusteczką pod cieknaym nosem, ale jestem.

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczynki!!

jestesmy juz z powrotem z Danii w domciu
GRATULUJĘ !!! No, teraz musisz koniecznie spć w obrączce, bo jak to tak?
Ja w mojej śpie rzadko, ale zdarza się. Nosze ja codziennie, zdejmuję tylko do cięższych prac domowych i czasami w pracy, jak tańczę z dzieciakami partie na podłodze. A i tak juz jest porysowana, choć mam ją od 4 miesięcy.

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki!

Nie odzywalam sie ostatnio ale mialam zakrecony czas. Poltora tygodnia temu badanie HSG, ktore dla mnie bylo malo przyjemnie niestety a dzisiaj rano mialam pierwsza IUI !!!!! (pisze pierwsza, chociaz licze, ze bedzie ostatnia)

Mam pytanie do Mikant i Tequilli i do innych dziewczyn po IUI (chyba Olivka tez) czy po inseminacji mialyscie plamienia??
Ja mam (teraz jest ok 3 h po) i wogole mam dziwne samopoczucie.
Trzymam za Was kciuki, mocno, mocno

Kropka, Ty naprawde masz lady, ksiazkowy wykres.

milego dnia
Trzymam najmocniej jak umiem.
Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
Cześć
Nie było mnie tu chwilę bo miałam bardzo ciężki tydzień. W zeszły piątek zmarła moja babcia...
W ogóle jakis nieudany ten rok... Niech juz przyjdą te święta to może trochę radosniej będzie...
Bardzo mi przykro. Ale pomyśl, że teraz Babcia ma bliżej do Boga i przez to lepiej się Toba opiekuje.

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Dziękuję Kareninko za te słowa, poryczałam trochę, ale dały siłę
heheh ja wczoraj tak ryczałam(bez większych powodów)że mój tż nawet przez sen mówił "nie płacz już, będzie dobrze, nie płacz" heh no jak nigdy normalnie...
Mnie chyba tak ruszył sam fakt tego zastrzyku, dotarło do mnie, że nie wszystko jest ok, że sama do końca nie mogę, że to się poniekąd wiąże się z bezpłodnością, której się tak cholernie boję....to mnie totalnie rozbiło.. i tak bardzo boję się, że się nie uda, że faktycznie może się przez to nie udać...zwłaszcza, że jak tak szukam po necie, to mało komu udało się za pierwszym razem...a ja już wymiękam...a za chwilę myślę sobie, jak już tak nabiadole) że muszę się uśmiechnąć i myśleć pozytywnie, żeby dać choć najmniejszą szansę mojemu dzidziusiowi ... może trzeba oswoić ten strach po prostu??
Poczułam właśnie ból jajnika i tak jakoś cieszyć mi się zachciało(ależ ja piszę po polskiemu) no i jak tu z taką babą wytrzymać hihihi
Nie dołuj się. Wszystko będzie dobrze, musisz w to wierzyć.
A zmienne nastroje to Ty masz ...

Cytat:
Napisane przez Mikant Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
Rumianeczku poproszę o zmianę Mikant (Gośka, 33 lata)~~~~~~~@ 14.12 / małopolska 1 IUI
Przyszła @ i nie dała żadnych szans, to tyle w temacie dzieci pod choinkę.... W tym miesiącu musimy odpuścić IUI bo wszystko wypadało by w okolicach świąt, za dużo komplikacji. Cholera tak bardzo wierzyłam...
Do tego mam zepsutego kompa i nie miałam jak zaglądnąć co u Was, na razie korzystam z "gościny" u koleżanki, może później uda mi sie poczytać co u Was bo nic nie wiem kompletnie co się dzieje
Bardzo mi przykro. Ale wierzę, że druga IUI będzie Twoja i Olivki. Musi się udać. Bo to będzie nowy rok, a 2009 będzie bardzo udany.

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
mikant, bardzo mi przykro
Ja rano byłam na becie, wynik wieczorem. Ale nie potrafię się opędzić od złych myśli, mimo że pielęgniarka w przychodni powiedziała, że "bedzie niunia"
No to musi być niunia na bank!
Czekam z niecierpliwością do wieczorka.

Cytat:
oj żeby się już ta Twoja @ znalazła!

Dokładnie niby wiadomo, że szanse małe, ale nadzieję trzeba mieć i bądx tu człowieku mądry i nie załamuj sie jak sie nie uda... Miałam stymulowany cykl, brałam Femarę.
Olivko musi się nam udac nie ma innej opcji! Trzymam kciuki za Twoją IUI!! Koniecznie Ci sie musi udać!!

No nic nie teraz to następnum razem. Ale Ty masz w tym cyklu spore szanse więc

Ja za Ciebie mocno bo musisz podciągnąć statystyki!! No i jak pani mówiła, że bedzie niunia to bedzie!!

dziękuję Słoneczko

Tak własnie mam zamiar sie wyluzować i wogóle nie myśleć o tym wszystkim (taaa łatwo powiedzieć...) ale przerwa mi dobrze zrobi po tych wszystkich prochach.
Mocno będzie dobrze, zobaczysz

Konczito

Ania0104

DDosiek zdrowiej
Dziękuję bardzo. Staram się, ale od czwartku mnie choróbsko trzyma. Do tego praca i obowiązki przedświąteczne nie pozwalają wygrzać sie w wyrku.

Cytat:
Witam w ten piekny poniedzialek. Nienawidze poniedzialkow

Mikant sciskam i przytulam mocno.

Wydaje mi sie ze grudzien bedzie owocny bo w ferworze zakupow i calym zamieszaniu swiatecznym kazdy zapomnie i oderwie mysli od staranek, a wiadomo ze fasolki przychodza wtedy kiedy najmniej sie ich spodziewamy. Lubia robic niespodzianki skubane.

Trzymam kciukaski za bete Tequllki i za Kropke.
Pachnie fasolkami czego wam z calego serca zycze.

Ddosiek a co to za chorobsko cie lapie? Tableteczki i do lozia

U mnie znowu plamienie i nadzieja pomalu gasnie. Co i jak dowiem sie dopiero za tydzien na usg.
Nie chcę iść do lekarza, bo nie chcę się wkręcać w antybiotyki. mam nadzieję, ze to po prostu mocne przziębienie. Jak się nie polepszy do środy, to pójde do przychodni. Na razie leczę się tabletkami bez recepty, ciepło sie ubieram, wygrzewam i wcinam naturalne wspomagacze: miodek, czosnek i dużo piję. Na razie nie przechodzi za bardzo. Katar z wodnistego zrobiła isę bardziej zatykający (sorki za obrazowość), ale dołączył kaszel. Pewnie po raz kolejny zapalenie gardła, bo to u mnie norma.

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
DDosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 12:01   #2583
agusia8524
Zakorzenienie

Ddosiek oj natroje to ja mam czasami masakryczne(na codzień nie jest na szczęście aż tak wesoło, ale teraz to mnie ostro ponosi)hihih sama się czasem dziwie mojemu tżtowi jak że mną wytrzymuje;p a Ty zdrowiej szybciutko
dobra babeczki dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i mykam do pracy
Syla leż słońce, może jeszcze nie wszystko stracone...
Miłego dnia wszystkim
agusia8524 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 12:25   #2584
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość

U mnie chyba jednak nie tym razem, wczoraj temp. spadła o jedną kreskę, dziś o kolejną. Wygląda na to, że spada progesteron. Czyli wszytko pasuje jak na @, bo mam dziś 25 d.c.
nigdy nie mów nigdy....

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Dzięki Kropeczko za odpowiedź staram się nie stresować...ale idzie mi tak hmmm średnio, tzn przeczucia mam średnie, a pupa boli dalej czy to tak powinno być po tym leku?? kurcze dziwnie się czuję... wczoraj ciągle płakałam i generalnie gorsza się czuję taka, że jak to, zawsze chciałam mieć dzidzie a tu taki zonk, w sumie od jakiego czasu, dość długiego,miałam przeczucie, że jak będę chciała mieć dziecko to będzie problem... no i sobie wykrakałam... a teraz obawiam się, że za dużo myślę i to mnie "zablokuje" i mimo pregnylu się nie uda, bo zbyt dużo szumu w okół"robienia dzidzi się zrobiło...kurcze wczoraj po tym zastrzyku zaczął boleć mnie jajnik więc może coś ruszyło, przytulanki od piątku były ze 4więc powinno być ok, ale czy dzidziuś będzie chciał teraz przyjść hmmm trzeba poczekać(miałam nadzieję, że przed świętami się wyjaśni, ale to jeszcze będzie za wcześnie )i się uspokoić(a to mi idzie średnio ) ale cóż czekam
Nigdy nie sądziłam, że aż tak mnie strzeli na dzidziulka...i że aż tak mnie pokręci najchętniej to bym te myśli a jeszcze chłopie moje pojechało i do piątku będę sama uhhhhhhh
ale cóż musi być dobrze (o widzicie jaki mam zmienny nastrój...sama mam siebie dość )
Fakt cichutko tu dziś jak nigdy....
Kareninko gratulacje
kochanie , wiem co czujesz...ale musisz być silna...przesyłam ciepłe myśli i uściski i buziaczki... musi być dobrze- masz rację

Cytat:
Napisane przez Jota Pokaż wiadomość
Nie napisałam wcześniej, że żeby wyprosić prezent u Mikołaja, napisałam list, że bardzo proszę o dzidziusia i położyłam na parapecie za oknem . Rano go już nie było...
Mąż zabrał.
Dziękuję Wam za kciuki
ha! dobre! bardzo mi się podoba. masz super męża!

Cytat:
Cześć Dziewczynki
Rumianeczku poproszę o zmianę Mikant (Gośka, 33 lata)~~~~~~~@ 14.12 / małopolska 1 IUI
Przyszła @ i nie dała żadnych szans, to tyle w temacie dzieci pod choinkę.... W tym miesiącu musimy odpuścić IUI bo wszystko wypadało by w okolicach świąt, za dużo komplikacji. Cholera tak bardzo wierzyłam...
Do tego mam zepsutego kompa i nie miałam jak zaglądnąć co u Was, na razie korzystam z "gościny" u koleżanki, może później uda mi sie poczytać co u Was bo nic nie wiem kompletnie co się dzieje
kochanie...tak mi przykro....ale wiesz co? nie tym razem to następnym razem

Cytat:
TŻ ma rację, będzie dobrze. A Ty się nie nastawiaj na nie, bo nasza psychika ma niesamowitą moc, a ciało reaguje na takie sugestie. Uszy do góry!

Mikant - Słonko, przytulam Cię mocno. Szkoda, że te święta Wam przeszkadzają. Ale może skorzystaj z nich, odpocznij, odetnij się od tego. Wiem, że ciężko, ale spróbuj. Oddech przez styczniową IUI dobrze Ci zrobi i zwiększy szanse.

Moja temp. dalej dziczy... Przez dwa dni spadała, teraz o kreskę w górę. Zwariuję.
a nie mówiłam nigdy nie mów nigdy...

SYLA nie trać nadziei....trzymam kciuki....

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png

Edytowane przez Nika1980
Czas edycji: 2008-12-15 o 12:26
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 12:28   #2585
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy nie mów nigdy....

a nie mówiłam nigdy nie mów nigdy...

Stary 2008-12-15, 12:40   #2586
dejzi1986
Przyczajenie

Dot.: Próbować do skótku Cześć VII "w drodze po szczęscie"

Hej ja sie staram o maleństwo juz1,5 roku i nic jestem zalamana bylam u lekarza zrobil mi badanie jajników i macicy i poeiedział ze jest ok i zaeby czekac nie wiem co robić
dejzi1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 12:44   #2587
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dejzi1986 Pokaż wiadomość
Hej ja sie staram o maleństwo juz1,5 roku i nic jestem zalamana bylam u lekarza zrobil mi badanie jajników i macicy i poeiedział ze jest ok i zaeby czekac nie wiem co robić
witaj Dejzi,
może trzeba pomyśleć o badaniach hormonalnych? a mierzysz temp , obserwujesz swój cykl? a może po prostu masz blokadę emocjonalną...? nie załamuj się , to dobrze, że lekarz powiedział , że jest ok.
co robić? pojechać na wakacje, zapomnieć wszystko i ... kochać się ( nie starać się ) po prostu. może pomoże?

Stary 2008-12-15, 12:46   #2588
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
A mąż?
W większości przypadków to tam jest przyczyna braku potomstwa. Badał się?

Stary 2008-12-15, 13:17   #2589
Nika1980
Zakorzenienie

A tak na marginesie u mnie bardzo ładnie zaczął się ten cykl ( jeśli ktoś pamięta skoki mojej tempki po poronieniu w zeszłym cyklu) w tym cyklu mam dzień 9 i muszę powiedzieć że tempka od końca miesiączki codziennie 6.45 - 36,2 - nawet sprawdziłam czy termometr działa i pokazuje inny wynik hihi ale w dzień pokazał 36,6 więc działa
ciekawe czy będzie skok tempki na owu...hmmmm jutro rano cytologia!

Stary 2008-12-15, 13:21   #2590
Tequillla
Zadomowienie

Nika, brawo, oby tak dalej. Tempka ładnie się unormowała
Stary 2008-12-15, 13:21   #2591
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
A tak na marginesie u mnie bardzo ładnie zaczął się ten cykl ( jeśli ktoś pamięta skoki mojej tempki po poronieniu w zeszłym cyklu) w tym cyklu mam dzień 9 i muszę powiedzieć że tempka od końca miesiączki codziennie 6.45 - 36,2 - nawet sprawdziłam czy termometr działa i pokazuje inny wynik hihi ale w dzień pokazał 36,6 więc działa
ciekawe czy będzie skok tempki na owu...hmmmm jutro rano cytologia!
Super. Rysujesz wykresik gdzieś w necie, pokażesz potem?

za cytologię

Stary 2008-12-15, 13:28   #2592
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Nika, brawo, oby tak dalej. Tempka ładnie się unormowała
Cytat:
Super. Rysujesz wykresik gdzieś w necie, pokażesz potem?

za cytologię
oto on choć póki co niewiele widać , ale i tak uważam, że jest piękny tempki nie mierzyłam tylko w pierwszych dniach @ z wiadomych względów hihi

http://28dni.pl/Nika1980/charts/2008-12-07

Stary 2008-12-15, 13:30   #2593
dejzi1986
Przyczajenie

Tak u niego tez ok
Stary 2008-12-15, 13:35   #2594
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
oto on choć póki co niewiele widać , ale i tak uważam, że jest piękny tempki nie mierzyłam tylko w pierwszych dniach @ z wiadomych względów hihi

http://28dni.pl/Nika1980/charts/2008-12-07
Faktycznie, bardzo ładny. Aż jestem ciekawa co będzie dalej.

Cytat:
Tak u niego tez ok
To może czas na hormony? Tarczyca, prolaktyna - pytałaś o to gina? On coś sugerował? A może robiłaś już badania krwi?
Od tego należało zacząć.

A jakie miałaś badanie jajników i macicy?

Stary 2008-12-15, 13:35   #2595
dejzi1986
Przyczajenie

Gratuluje trzymam kciuki
Stary 2008-12-15, 17:26   #2596
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

Witam kochane!

Moja walka w tym cyklu dobiegła prawie końca mimo że tempka ( 36,8 dzisiaj skoczyła na 36,9) ciągle w miejscu to pojawił mi się brunatny śluz więc lada chwila @ mnie zaleje buuu
Ale cycki mnie jeszce bolą i to jest dziwne - szyjka wysoko i twarda
Test wyszedł ujemnie BUUUUU BUUU bUUU
Stary 2008-12-15, 17:29   #2597
agusia8524
Zakorzenienie

Nika dzięki jakoś z Wami raźniej Wam powiem bo jak siedziałam w domku po tym zastrzyku to myślałam, że ogłupieje...
Ależ tu cichooooo.........
Biedroneczko a może to tylko plamienie....???tak się zdarza w czasie ciąży...moja babcia zawsze mówi, że ona przy obu ciążach miała okres przez pierwsze3miesiące...
Teguilla czekamy na betę
Dejzi a miałaś monitoring owulacji?? no i te hormony właśnie by się bardzo przydało...

Edytowane przez agusia8524
Czas edycji: 2008-12-15 o 17:35
Stary 2008-12-15, 17:37   #2598
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

To by coś wyszło na teście a tu okropnie uparta jedna krecha ... ryczeć sie chce
Ja to już powoli się przyzwyczajam do porażek ale mój P. to stasznie przeżywa w tym miesiącu
Stary 2008-12-15, 17:44   #2599
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
Witam kochane!

Moja walka w tym cyklu dobiegła prawie końca mimo że tempka ( 36,8 dzisiaj skoczyła na 36,9) ciągle w miejscu to pojawił mi się brunatny śluz więc lada chwila @ mnie zaleje buuu
Biedroneczko Tak mi przykro. Biedny ten Twój TŻ też, nie dziwię się, że przeżywa, bo przecież bezsilny, czeka z nadzieją, a tu nic.

Ale przecież w końcu się uda.

Stary 2008-12-15, 17:54   #2600
agusia8524
Zakorzenienie

Nie wiem czy by wyszło na teście w sumie... niektórym babeczką długo nic nie wychodzi...ale Ty lepiej znasz swój organizm....to jak się już przyzwyczaisz pewno będzie dzidzia, bo one takie przewrotne są
Biedne te chłopaki też są...echhh czekanie im zostaje najczęściej..
Przepraszam, że pytam , ale nie pamiętam już czy czytałam, co u Was jest problemem? psychika czy coś jeszcze?

Edytowane przez agusia8524
Czas edycji: 2008-12-15 o 17:56
Stary 2008-12-15, 18:17   #2601
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

słabe żołnierzyki P.
Stary 2008-12-15, 18:21   #2602
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Witam kochane!

Przykro mi bardzo kochana

Cytat:

Witam, A jak tam twoja owulacja? Hormony?

Cytat:
Napisane przez DDosiek Pokaż wiadomość

GRATULUJĘ !!! No, teraz musisz koniecznie spć w obrączce, bo jak to tak?
Ja w mojej śpie rzadko, ale zdarza się. Nosze ja codziennie, zdejmuję tylko do cięższych prac domowych i czasami w pracy, jak tańczę z dzieciakami partie na podłodze. A i tak juz jest porysowana, choć mam ją od 4 miesięcy.
Ja moja grzecznie nosze bo nie mam wyjscia....

Cytat:
Witam w ten piekny poniedzialek. Nienawidze poniedzialkow

Kochana trzymam kciuki i nie trac nadziei - moja kolezanka miala plamienia prawie przez cala ciaze a jej synek ma dzisiaj 4 latka, wiec...

Cytat:
oj żeby się już ta Twoja @ znalazła!
No wlasnie franca sie zawziela i nic sie nie chce pokazac...Kurcze, jeszcze nigdy tak nie czekalam na @...zawsze bylo raczej na odwrot...

araczki trzymam kciuki na pierwsze IUI !!

Cytat:
Ja rano byłam na becie, wynik wieczorem. Ale nie potrafię się opędzić od złych myśli, mimo że pielęgniarka w przychodni powiedziała, że "bedzie niunia"
Jej, ja tu juz jak na szpilkach siedze i czekam na wynik... 100000 x

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2008-12-15 o 18:22
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 18:35   #2603
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
słabe żołnierzyki P.
Echh no to sytuacja tym bardziej dla faceta trudna...normalnie:glasiu : dla Twojego tżta...
Właśnie mam pytanko... jakie są realne szanse na ciążę po pierwszym cyklu z pregnylem?? co sądzicie na temat tego leku?
Stary 2008-12-15, 18:50   #2604
rumiankowa
Zadomowienie

Kapuściane Pole

aaassssiiiikkkk(Asia, 26lat)~~~~~@ 18.09 / lodz
aankaa78 (Anna, 30 lat)~~~~~~~@ 04.10
Adaikaka (Aneta 22 lata)~~~~~~@ 20.11/ Krakow
agabil1 (Agnieszka, 32lata)~~~ @ 29.11 / Łodź
Anciaahk (Ania, 28 lat)~~~~~~~~ @08.12/ Mazury
Anusia_82 (Ania, 26 lat)~~~~~~~ @ 27.10 / okol. Trójmiasta 4IUI
asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~ @ 13.09 / lubuskie
Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~@ 04.12 / Dublin
biedroneczkaolga (Olga, 25 lat)~~~ @20.11/ Bydgoszcz
cellaris (Ola, lat29 )~~~~~~~~~~ @29.11 Katowice
Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~ @07.12/ Warszawa
Darianna25 (Daria, 30 lat)~~~~~ @ 12.10 / Croydon U.K.
DDosiek (Dorota, 24 lata)~~~~~ @ 06.12 / Biala Podlaska cykl 2
Dra (Daria, 22 lata)
~~~~~~~~~~ @02.12 / Wlkp
Evuncia (Ewa 28 lat)~~~~~~~~~~ @05.12/ Irlandia
Fiona (Madzia 25lat)~~~~~~~~~~@03.11
Joannao08 (Asia, 26 lat) ~~~~~~ @ 09.06 / ok. Ciechanowa
Kachula27 (Kasia, 28 lat)~~~~~~ @ 02.12 / lubuskie
Karenina19 (Kamila, 25 lat)~~~ @ 15.07 / Braunschweig terapia ENATONE
ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~@ 27.11 /Londyn
Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~@20.11/ Świnoujście
Konczita ( Marzena, 24 lata)~~~~~ @ 18.11 / Śląsk
kropka75 (Sylwia, 33 lata)~~~~~~~~@ 20.11
Madziwnia (Magda, 24lata) ~~~~~ @ 01.12 2msc.tabsów (jeszcze 4)/ok Darłowa
Mahora (Monika 27 lat)~~~~~~~~~~ @ 11.10 / U.K
Marta8117 (Marta27)~~~~~~~~~~~~~~ @06.12 /Dolny Śląsk
Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~ @ 30.11 / Königsbach
Mikant (Gośka, 33 lata)~~~~~~~@ 14.12/ małopolska 1 IUI
Miramej (Jola, 32 lata)~~~~ @ 22.10 / Trójmiasto
ModzioZ (Madga 35 lata)~~~~ @ 01.11 /Warszawa
Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~ @ 07.12 / Kraków
Olunek (Aleksandra, 29 lat)~~~~~~ @ 08.10 / Gliwice
Ryba82, (Iza, 26 lat)~~~~~~~~~ @06.12 /Częstochowa
Sonia 1981 (Sonia 27 lat) ~~~~ @ 07.12 (m-c przerwy)
Storczyk83 (Marta, 25 lat)~~~~ @ 11.11
Symbio ( Agnieszka 32 lat)~~~~@ 04.12
Syla (Sylwia 29 lat)~~~~~~~~~~~@ 26.10 / Norwegia
Tarasia (Agata, 25 lat) ~~~~~~~~ @ 23.11/ Krynica
Tequillla (Gosia, 28 lat) ~~~~~~~~ @ 19.11/ Warszawa 1 IUI
Zuziunia (Zuzia, 22 lata)~~~~~~~ @ 07.12 / lubelskie

Są dwie kreski II... obecnie: 30

munio (Iza, 25 lat) - t.p. ??.12.2008 r. ??? lub ???
*aurora* (Gosia, ?? lat) - t.p. ??.??.2008 r. ??? lub ???
siobhan1 (Joanna, 29 lat) - t.p. 05.01.2009 r. Martusia lub Pawełek
pani z herbata (Bożena, 27 lat) - t.p. 08.01.2009 r. Polina
freshona (Agnieszka, 33 lata) - t.p. 21.01.2009 r. Hania
roxi1980 (Kasia, 27 lat) - t.p. 19.01.2009 r. Patryczek
bezsenność (Basia, 24 lata) - t.p. 28.01.2009 r. Mateuszek
martynnka (Justyna, 27 lat) - t.p. 28.01.2009 r. ??? lub ???
Gosiala (Gosia, 36 lat) - t.p. 02.02.2009 r. ??? lub ???
jukol (Justyna, 22 lata) - t.p. 02.02.2009 r. Aleksander
AMILAMIJA (Ania, 29 lat) - t.p. 03.02.2009 r. Matylda
anna1593 (Ania, 25 lat) - t.p. 14.02.2009 r. Hania lub Maksymilian
niunieczek (Żaneta, 24 lata)- t.p.26.02.2009??? lub ???
zanka205 (Żaneta, 22 lata) - t.p. 03.03.2009 r.Filip
ewccik (Ewa, 28 lat) - t.p. 21.03.2009 r. ??? lub ???
ancia19 (Ania, 28 lat) - t.p. 13.04.2009 r. ??? lub ???
gabriellao0 (Gabriela, 27 lat)- t.p. 22.03.2009 r. Olivka
Zlota Jagoda(Ania, 26 lat) - t.p 14. 04. 2009 Joannalub ???
Anadun (Asia lat 34)- t.p. 5.04.2009. ??? lub ???
ikak (Ika, 27 lat)- t.p. 17.04.2009. Natalka
Mediane ( Ewa 25 lat)- t.p. ???
Kathi75 (Kasia, 32 lata)- t.p.-01.05.2009. ??? lub ???
Sasha20 (Natalia 20 lat)- t.p.-15.05.2009. Laura lub Jakub
Rumiankowa (Sylwia, 30 lat)- t.p.-15.05.2009 ??? lub ???
anulka (Ania, 24 lata)- t.p.-12.05.2009 ??? lub ???
Blondynka (Magda, 26 lat) t.p.29.05.2009 Michalinka lub Marcin
Małgosia : ) (Małgosia, 23 lata t.p.11.06.2009Emilia lub Antos
Cassandra 23 (Beata, 25 lata)t.p. 04.07 ??? lub ???
Truheart (Ola, 27 lat) t.p. 13.07 ??? lub ???
Ania0104(Ania 25 lat) t.p. 21.07 ??? lub ???

WIELKIE JESIENNE DYMANIE

rumiankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 19:26   #2605
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
I co, i co?

Stary 2008-12-15, 19:32   #2606
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
I co, i co?
Wyraziłaś moje myśli . Siedzę tu jak na szpilkach

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 19:38   #2607
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Syla, słonko Ty bierzesz jakieś podtrzymywacze?? Leżysz??
Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze, trzymam za to mocne . A za Twoje gorąco dziękuję.

Biore duphaston i zastrzyki clexane. Jak rozmawialam z moja gin to mowila ze plamienia moga byc od tych lekarstw, ale jak poszlam tu na usg i gin powiedziala ze ciaza mlodsza niz powinna byc to starcilam nadzieje. Dzieki komus odzyskalam na moment, ale teraz znowu trace. No bo jak tu miec wiare? Nie dosc ze plamienia to mlodsza ciaza.
Dobra, nie uzalam sie juz nad soba. Siedze w domku i wypoczywam. Nic nie robie. Mam labe

Dziekuje wszystkim za pocieszenie ktorego tak potrzebuje

Cytat:
Witam kochane!

Pierwsze slysze zeby tempka skoczyla przed @. Dziwne. Nie zalamuj sie kochana. Moze to tylko plamienia i tak juz zostanie na jakis czas.
Trzymam kciuki za ciebie i twojego tz

A gdzie Tequllka!!!! trzyma nas w napieciu. Przeciez wyniki juz napewno ma.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 19:41   #2608
Jota
Raczkowanie

Mikołaj chyba nie dał się przekupić . Zaczęłam dziś plamić, to znak, że za 2,3 dni będzie @. Nie widzę żadnego działania Castangusa, myślałam, że przedłuży mi cykl, zlikwiduje plamienia a tu d..a. Faza wiary i nadziei zamienia się właśnie w fazę dołowania i ryczenia akurat na świeta
Może Tequilla będzie miała lepszą wiadomość.
Stary 2008-12-15, 19:42   #2609
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Biore duphaston i zastrzyki clexane. Jak rozmawialam z moja gin to mowila ze plamienia moga byc od tych lekarstw, ale jak poszlam tu na usg i gin powiedziala ze ciaza mlodsza niz powinna byc to starcilam nadzieje. Dzieki komus odzyskalam na moment, ale teraz znowu trace. No bo jak tu miec wiare? Nie dosc ze plamienia to mlodsza ciaza.
Dobra, nie uzalam sie juz nad soba. Siedze w domku i wypoczywam. Nic nie robie. Mam labe

Słusznie. Odpoczywaj, leń się i dbaj o Was. Będzie dobrze.

Cytat:
Pierwsze slysze zeby tempka skoczyla przed @. Dziwne.
Nie takie aż bardzo. Mnie też czasem skakała tempka przed @ albo zostawała na stałym poziomie. Dziwactwa się zdarzają jak widać.

Stary 2008-12-15, 19:53   #2610
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:

A gdzie Tequllka!!!! trzyma nas w napieciu. Przeciez wyniki juz napewno ma.
Syla, wypoczywaj kochana i staraj się myśleć pozytywnie. Wiem, że to łatwe nie jest, ale próbuj. Przecież nic nie jest jeszcze przesądzone. Mierzysz jeszcze tempkę? Ściskam Cię mocno .

Cytat:
Napisane przez Jota Pokaż wiadomość
Mikołaj chyba nie dał się przekupić . Zaczęłam dziś plamić, to znak, że za 2,3 dni będzie @. Nie widzę żadnego działania Castangusa, myślałam, że przedłuży mi cykl, zlikwiduje plamienia a tu d..a. Faza wiary i nadziei zamienia się właśnie w fazę dołowania i ryczenia akurat na świeta
Może Tequilla będzie miała lepszą wiadomość.
Jota . A Castagnus to sama sobie zaaplikowałaś, czy lekarz Ci zalecił?

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości