![]() |
#331 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
grozi wypollizowaniem
|
ZAWSZE jest tak ja JA mówię
![]() ![]() madziczka!- widzisz jedna mała obrączka i tyle możliwości ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-28 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
.. w kontekście przytoczonej w pierwszym poście aukcji rzecz robi się ![]()
![]() |
#335 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() A małżon tylko się pyta co tak naparzam w tę klawiaturę ![]() Dobranoc, ależ miałam ciężki dzień na Wizazu... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-28 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
he,he ...
... a najlepsze w tym wszystkim jest to, że na temat podawania autorstwa miałyście takie samo zdanie ... ![]() ja się cały czas stawiałam w sytuacji potencjalnego nabywcy owych perfum Pomyśl - jesteś osobą, która chce kupić próbkę perfum. W opisie aukcji masz przytoczone opinie innych osób o tym zapachu: BigMama " kocham ten zapach, jest taki prosty, a zarazem skomplikowany jak mój mąż" Polly_ "to majstersztyk wyrafinowania i subtelne podkreślenie kobiecości" **blamdzia** " lubię ten perfum, bo jest dobry i tani" kim jest BigMama? myślisz sobie, kim Polly_? Co to za **blamdzia**? I w zasadzie, co mnie obchodzą ich opinie - ja chcę kupić PRÓBKĘ i wypróbować zapach Może jakbym poczytała wszystkie nicki, to zaczęłabym podejrzewać o kpiny z klienta nawet
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-28 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BigMamo - może mi się oberwie od innych, ale zgadzam się z tym, co napisałaś ![]() Tak jak napisałam w tamtym wątku - wszelkie cytowania bez podania autora są nieeeleganckie, nie fair, ale mam wrażenie, że w wątku zapanowała lekka paranoja ![]() Teraz już na bank zginę zbomabrdowana pomidorami ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-28 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Big mama! a o mężu to chyba moim ten cytat ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-28 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupą mości panowie - kupy nikt nie ruszy. ![]() to widać coś więcej nas łączy ![]() Madziusiu, jeździsz jutro?
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-28 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kupy rozplaskanych pomidorów to już na 100% ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
grozi wypollizowaniem
|
zapomniałam pokrzyczeć w wątku moja kolekcja perfum- tam cały czas ktoś podaje słowa innej osoby i nie podaje autora!
![]() ![]()
#342 | |
Zakorzenienie
|
A czy takie rozplaskane pmidorki podchodzą pod kwasy owocowe?
Może warto się poddać takiemu "kamienowaniu" ? Cytat:
![]() EDIT: kurka W. ![]()
![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-29 o 18:09 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko pożegnać i Życzyć Wam Wszystkim Dobrej Zabawy w Sylwestrową Noc, Spokojnego Dnia Następnego i Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś po 22. Pozdrowienia z Moskwy.
#345 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A fakt, że kolczyki od Irki są cudne potwierdzam entuzjastycznie. ![]() Cytat:
![]() Przeokropniasta jestem. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ten pan tu podoba mi się bardziej. A ogólnie... w moim stylu tez nie. ![]() Cytat:
![]() To niech lepiej już inni noszą. ![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam od sąsiadki. Znów się przewróciła w nocy starsza pani... Kurczę, całe łapy miałam w siuśkach po powrocie. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-29 o 04:47 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Heh i do pracy trzeba iść
![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,Teziaczek sie melduje na pokladzie wizazu
![]() ![]() ![]() Wrocilem wczoraj z wioski gdzie nie bylo dostepu do neta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od mamy rok temu dostałam pierścionek, teraz podarowała mi swój kolejny, zwężenie kosztowało mnie 25zł.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-29 o 09:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za komplement ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam tez jeszcze jedna bardzo wazna czesc bizuterii od mojego zmarlego kolegi. To sa kolczyki, ktorch wartosc jest wieksza niz wszystkich innych rzeczy Choc przznam, widzialam ostatnio boskie, dlugie kolczyki z ametystami, ale gdy zerknalam na cene, to jakos tak mniej zaczel mi sie podobac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zgadzam sie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Aaa, już myślałam, że mam jakieś przywidzenia, ale nie jest ze mną tak najgorzej
![]() ![]() Witaj Teziaku ![]()
#356 |
Zakorzenienie
|
Kto jest dziś w pracy i nie ma kompletnie nic do roboty? Ja tu już nie mogę, siedzę jak na szpilkach. Gdy tylko wybije 16.00 pędzę do CH wreszcie coś kupić na wyprzedażach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-12-29 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#359 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Na zakupy usiłowałam iść w sobotę i to była masakra, wszędzie podekscytowana młodzież 12-20 lat wyrywająca sobie szmaty w sklepach, podłogi zawalone ubraniami, przymierzalnie zawalone ubraniami i ludźmi, obsługa z obłędem w oczach.......Nie wiem dlaczego wydawało mi się to takie sprytne,że pójdę zaraz po świętach to pewnie będą pustki ![]() O właśnie czegoś takiego się obawiałam
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
Ivanna, joo, współczuję tak wczesnego wstawania... za to ja do 1 siedziałam nad angielskim, a zasnelam dopiero przed 3 :/ no ale trudno :P
ja też nie przepadam za biżuterią... Kiedyś byłam uzależniona od kolczyków, a teraz rzadko kiedy zakladam, i to jeszcze jakies wieksze ![]() a no i tez... zakupilam sukienke na studniowke... a miały to być tylko zaupy dla mamy... a wyszłyśmy z sukienką, spodniami i bluzką, wszystko dla mnie, oczywiścię... ![]()
16.07 - 37 11.11 - 41 Edytowane przez rozwydrzona Czas edycji: 2008-12-29 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.