|
|
#331 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#333 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ZAWSZE jest tak ja JA mówię
![]() madziczka!- widzisz jedna mała obrączka i tyle możliwości
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-28 o 23:52 |
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
.. w kontekście przytoczonej w pierwszym poście aukcji rzecz robi się
|
|
#335 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() tylko wkurza mnie jak ktoś mi coś wmawia, a widzę ,że nie wie o czym mówi ( zn. nie widział na oczy tej cholernej ustawy) chociaż kilka osób miało-tylko każdy chciał za duzo powiedziecA małżon tylko się pyta co tak naparzam w tę klawiaturę ![]() Dobranoc, ależ miałam ciężki dzień na Wizazu...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-29 o 00:23 |
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
he,he ...
... a najlepsze w tym wszystkim jest to, że na temat podawania autorstwa miałyście takie samo zdanie ... ![]() ja się cały czas stawiałam w sytuacji potencjalnego nabywcy owych perfum Pomyśl - jesteś osobą, która chce kupić próbkę perfum. W opisie aukcji masz przytoczone opinie innych osób o tym zapachu: BigMama " kocham ten zapach, jest taki prosty, a zarazem skomplikowany jak mój mąż" Polly_ "to majstersztyk wyrafinowania i subtelne podkreślenie kobiecości" **blamdzia** " lubię ten perfum, bo jest dobry i tani" kim jest BigMama? myślisz sobie, kim Polly_? Co to za **blamdzia**? I w zasadzie, co mnie obchodzą ich opinie - ja chcę kupić PRÓBKĘ i wypróbować zapach Może jakbym poczytała wszystkie nicki, to zaczęłabym podejrzewać o kpiny z klienta nawet
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-29 o 00:28 |
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BigMamo - może mi się oberwie od innych, ale zgadzam się z tym, co napisałaś ![]() Tak jak napisałam w tamtym wątku - wszelkie cytowania bez podania autora są nieeeleganckie, nie fair, ale mam wrażenie, że w wątku zapanowała lekka paranoja ![]() Teraz już na bank zginę zbomabrdowana pomidorami
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-29 o 00:36 |
|
|
|
|
#338 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Big mama! a o mężu to chyba moim ten cytat
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-29 o 00:42 |
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupą mości panowie - kupy nikt nie ruszy. ![]() to widać coś więcej nas łączy Madziusiu, jeździsz jutro?
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-29 o 00:46 |
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kupy rozplaskanych pomidorów to już na 100%
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#341 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomniałam pokrzyczeć w wątku moja kolekcja perfum- tam cały czas ktoś podaje słowa innej osoby i nie podaje autora!
należy znaleźć prawowitego własciciela i autora slów Amor Amor i innych tego typu
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
A czy takie rozplaskane pmidorki podchodzą pod kwasy owocowe?
Może warto się poddać takiemu "kamienowaniu" ? Cytat:
(albo się jąka)EDIT: kurka W. znów mi post pod postem wyszedł, będę się musiała zakapować do modki
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-29 o 19:09 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się tylko pożegnać i Życzyć Wam Wszystkim Dobrej Zabawy w Sylwestrową Noc, Spokojnego Dnia Następnego i Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!
A dziś po 22. Pozdrowienia z Moskwy.
|
#345 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
A fakt, że kolczyki od Irki są cudne potwierdzam entuzjastycznie. Cytat:
Przeokropniasta jestem. ![]() Cytat:
![]() Ten pan tu podoba mi się bardziej. A ogólnie... w moim stylu tez nie. Cytat:
![]() To niech lepiej już inni noszą. ![]() Cytat:
![]() Właśnie wróciłam od sąsiadki. Znów się przewróciła w nocy starsza pani... Kurczę, całe łapy miałam w siuśkach po powrocie. Ale następnym razem znów pójdę. To dobry człowiek... Właściwie dwie dobre osoby bo jedna pani jest starsza i chora, a druga jest mniej starsza i się opiekuje tamtą. A ja tak z doskoku w razie potrzeby albo awarii... albo wielkich mrozów.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-29 o 05:47 |
||||||
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Heh i do pracy trzeba iść
![]() Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,Teziaczek sie melduje na pokladzie wizazu
![]() Kto sie stesknil?Nie pchac sie!![]() Wrocilem wczoraj z wioski gdzie nie bylo dostepu do neta 5dni odciety od swiata bylem dobrze ze telefony dzialaly W zyciu nie zdaze nadrobic postow napisanych w scencie i wogole,zbieram sie do pracy,achhhhh jak chce mi sie isc
|
|
|
|
#349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, kłują i ściskają.Od mamy rok temu dostałam pierścionek, teraz podarowała mi swój kolejny, zwężenie kosztowało mnie 25zł.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-12-29 o 10:17 |
||
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za komplement Prędzej mi chyba do linkowej Jezebel - upartej, przekornej jak osioł, ale mającej jakąś zdolność do autoreflesji. No to się pochwaliłam
|
|
|
|
#351 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na lapce mosze od roku pierscionek od Landryna, taki prosty, jakby obraczka dopolow wsadzana cyrkoniami i nic wiecej mi nie potrzeba![]() Mam tez jeszcze jedna bardzo wazna czesc bizuterii od mojego zmarlego kolegi. To sa kolczyki, ktorch wartosc jest wieksza niz wszystkich innych rzeczy Choc przznam, widzialam ostatnio boskie, dlugie kolczyki z ametystami, ale gdy zerknalam na cene, to jakos tak mniej zaczel mi sie podobac
|
||
|
|
|
#352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zgadzam sie no chyba ze wszysko w jednym kolorze to moze pasowac |
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, już myślałam, że mam jakieś przywidzenia, ale nie jest ze mną tak najgorzej
Są i jadalne perfumy Witaj Teziaku
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Kto jest dziś w pracy i nie ma kompletnie nic do roboty? Ja tu już nie mogę, siedzę jak na szpilkach. Gdy tylko wybije 16.00 pędzę do CH wreszcie coś kupić na wyprzedażach
Obym tylko się nie przeliczyła z moimi wielkimi nadziejami na udane zakupy. Na razie czytam wątek o wyprzedażach na forum modowym J
|
|
|
|
#357 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a przynajmniej toffi czy jakos tak. I wcale nie sa smaczne
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-12-29 o 15:44 |
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#359 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Na zakupy usiłowałam iść w sobotę i to była masakra, wszędzie podekscytowana młodzież 12-20 lat wyrywająca sobie szmaty w sklepach, podłogi zawalone ubraniami, przymierzalnie zawalone ubraniami i ludźmi, obsługa z obłędem w oczach.......Nie wiem dlaczego wydawało mi się to takie sprytne,że pójdę zaraz po świętach to pewnie będą pustki ![]() O właśnie czegoś takiego się obawiałam
|
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Ivanna, joo, współczuję tak wczesnego wstawania... za to ja do 1 siedziałam nad angielskim, a zasnelam dopiero przed 3 :/ no ale trudno :P
ja też nie przepadam za biżuterią... Kiedyś byłam uzależniona od kolczyków, a teraz rzadko kiedy zakladam, i to jeszcze jakies wieksze ![]() a no i tez... zakupilam sukienke na studniowke... a miały to być tylko zaupy dla mamy... a wyszłyśmy z sukienką, spodniami i bluzką, wszystko dla mnie, oczywiścię...
16.07 - 37 11.11 - 41 Edytowane przez rozwydrzona Czas edycji: 2008-12-29 o 14:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

(albo się jąka)

i ten pan mi się podoba, chociaz nie w moim stylu

W zyciu nie zdaze nadrobic postow napisanych w scencie i wogole,zbieram sie do pracy,achhhhh jak chce mi sie isc