|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich poświątecznie
Właśnie zamierzam wziąć długą kąpiel po pracy i nałożyć maseczkę na włosy ![]() Tylko Wigilię miałam wolną, później pracowałam. Dziś ostatnia z 3 nocek i błogie dwa dni lenistwa evangeline, Narek, atsenka, tigresska, karla_92, virka, Jolie, Heroldin Moja najbliższa rodzina (mama, tata i brat) wiedziała od testu ciążowego , jako że moja mama to moja best friend, to nie mogłam się powstrzymać. Mąż powiedział rodzicom w Wigilię i faktycznie mieli miły prezent ![]() I wzajemnie!
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Jak tam Maniaczki po Świętach
?Jakoś tu wyjątkowo spokojnie ostatnio... Mam nadzieję, że wena do pisania nas nie opuszcza . ![]() Jakie macie plany na Sylwestra ??Pozdrawiam wszystkich
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam poświątecznie..i od razu przepraszam za kilkudniową nieobecność
Cytat:
![]() Było sporo roboty przed świętami, W święta same wyjazdy : a to do 1 rodziny a to do drugiej i też czasu nie było. Obżarłam się przez te święta, choć jakby zliczyć to jadłam mało.Za to w wadze mi przybyło i to od razu o 2 kg.I niestety ważyłam się rano prze jedzeniem i te 2kg więcej też było eh..![]() Z jedzeniowych wiadomości to mogę dodać że jednak takie domowe pierogi z zbieranych grzybków w lesie to CUDO ![]() I te sklepowe im nie dorównują A co do planów na sylwester. w 1 dzień Świąt rano już wybierałam kreacje na sylwka.. Przez co cała garderoba nagle znalazła się na zewnątrz porozkładana po wszystkich meblach w sypialni! Już wymyśliłam w co się ubiorę. Jeszcze tylko muszę obmyślić biżuterię którą założę :rolleyes :A organizuję domóweczkę u siebie! Będzie kuzynka z narzeczonym i bardzo możliwe że przyjedzie też moja świadkowa(dobra kumpela) z chłopakiem .. Będzie sexy
|
|
|
#3185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
No łoczywiście i od razu mój nowy kolor włosisków zobaczyta
hihiZnowu nie mogę spać! Normalnie to już nie normalne! Ale to nic,nadrobię zaległości u Nas na wątku.
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy, kiedy
??
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
30.12 mam nockę, więc w dzień podrzemię
chcieliśmy gdzieś wyjść, ale wątpię, czy będzie mi się chciało, poza tym nie mam kreacji , więc z największą przyjemnością zamówię coś z chińskiej restauracji i wypożyczę kilka DVD ![]()
|
|
#3189 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja przechodzę przez załamanie nerwowe... Schudłam aż 3 kg! Swoją droga jeden plus całej tej chorej sytuacji... Do tego męczy mnie grypa
Ale do rzeczy... Chciałam zakończyć związek z TŻem ale nie potrafiłam. Doszłam do wniosku że wolę żeby on to zrobił... Chyba też zauważył że nam się nie układa. Ja się naprawdę strasznie męczę... Mam już dość! NIe rozumiem tylko po co do mnie w ogóle przyjeżdzał! Był nieobecny duchem... Prowokowałam go, gadałam, mówiłam że mi z tym wszystkim źle ale on jakby był na to wszystko głuchy. Może stwierdzicie że jestem głupia że nie potrafię zerwać ze swoim własnym facetem, ale raz z jednym zerwałam i żałowałam przez kolejne 2 lata, bo mimo że mnie kochał to nie chciał do mnie wrócić! Uniósł sie dumą... Chce ten związek zakończyć ale nie jestem tego tak na 100% pewna. Wiecie jak to jest....Z nim źle bez niego może być gorzej? Niewiem już co robić. TŻ odkąd wrócił odezwał się ze 3 razydo mnie. Nie poznaje go. Powiedział że ma kłopoty i że nie chce o tym gadać... Ale nawet jeśli ma kłopoty to przecież ja nie jestem niczemu winna! Poznał moich rodziców, obiecał kleujne spotkanie... ale mimo wszystko czuję że się zmienił. To nie jest ten sam człowiek z którym byłam... Najgorsza jest ta niepewność. Ja naprawdę neiwiem o co mu chodzi. Spytałam go niby w żartach czy przyjechał do mnie ze mną zerwać a on na to: Myślisz żę jechałbym 500km żeby z Tobą zerwać? Wysłałbym Ci smsa. To ja na to że jeżeli ja będę chciała z nim zerwać to może być pewny że zrobię to właśnie przez smsa! Wtedy on odpowiedział: Ja Ci dam ze mną zrywać. Będzemy ze sobą jeszcze dłuuuugo dłuuugo. Naprawdę zgłupiałam już od tego wszystkiego. Teraz już wiem: To toksyczny związek! Ale ja go nie potrafię zakończyć. MOże niech umrze śmiercią naturalną? Ahhh zapomniałam dodać najważniejszego... Mieliśmy wracać 5 stycznia a on mi mówi wczoraj że neiwie kiedy wraca i czy w ogóle wraca. No kor** mac! A czy przez chwilę pomyslał o mnie i o tym że nie mam biletu bo miałam jechać z nim? Na Sylwestra też neiwiem gdzie idziemy, chociaż w tym momencie to mogę go nawet spędzić w domu... tym bardziej że jestem strasznie przeziębiona Przepraszam ale musiałam to z siebie wyrzucić... Mam już dośc....Buziaki dla wszystkich
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się
|
|
|
|
|
|
#3191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i zdrowiej! a tak generalnie to witam po świętach! po południu wyciagam orbitreka i będę śmigać! ![]() Wczoraj byłam w Warszawie - w Teatrze Roma na "Upiorze w operze" - jestem zachwycona i serdecznie polecam! Kostiumy i dekoracje robią ogromne wrazenie! Weszłąm też oczywiscie do Złotych Tarasów - wyprzedaż - i kupiłam przecenioną bluzeczke na lato ![]() miłego dnia! |
||
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem na jakiś czas, bo co prawda nie mamy jeszcze netku w mieszkaniu, ale ktoś tutaj ma niezabezpieczone łącze i udało mi się połączyć ![]() ![]() Nie wiem jak długo ten fuks potrwa, więc nie mogę określić, czy wróciłam już na stałe ![]() Ale mi brakowało tego internetu - strasznie się cieszę z tej niespodzianki, że udało mi się połączyć ![]() ![]() ![]() U mnie wszystko w porządku, mieszka nam się super, jesteśmy strasznie zalatani - mnóstwo pracy, zakupów i załatwiania jest z takim mieszkaniem ![]() Ale się cieszę, że mogę Was teraz poczytać |
|
|
|
|
#3193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pochwalisz się nam nowym mieszkankiem ?My też się cieszymy, że jesteś Dobry wieczór wszystkim
|
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
Mirelka, tigresska dziękuję
evangeline aż miło widzieć takie zadowolenie Gratuluję!A Sylwestra ja pewnie też spędzę w domu... Czuję się coraz gorzej i jakoś wątpię żeby mi do 31 przeszło ![]() POzdrawiam wszystkich
|
|
#3195 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor kochane
ale mnie tu dawno nie bylo... przepraszam, mnostwo zajec, kolosow [poki co wszystkie chyba zaliczone, czekam na wyniki jednego], piotrek tez niestety zajmujacy:| nie ma sily zebym to wszystko nadrobila, ale widze, ze dzieje sie u was, oj dzieje... przydalby sie skrot wydarzen od kazdej z was u mnie... no coz, jak zawsze masa dziwnych splotow wydarzen i okolicznosci. za duzo sie dzieje, za duzo. niestety nie zawsze dobrze. mialam wypadek na motorze, ale juz jest dobrze, troche sie pocharatalam, poobijalam i kulalam przez 2tygodnie. zyje, zawsze jak kot spadne na 4lapy ![]() z piotrkiem gorzej, jest bardzo zazdrosny, uroil sobie w ogole, ze on nic dla mnie nie znaczy i mam z nim teraz dziwne akcje, pewnie sylwestra [czyli moich urodzin] razem nie spedzimy ![]() uczelnia... mam troche zaleglosci, sama jestem sobie winna, ale powoli pre do przodu, dochodze do siebie. odetchne po sesji! przyznam sie tez, ze na leczenie sie jeszcze nie zapisalam, natlok obowiazkow, brak czasu... staram sie sobie sama radzic, ale czasem jest bardzo ciezko. moim postanowieniem noworocznym jest w koncu to raz na zawsze wyleczyc! ahh, spoznione zyczenia wesolych swiat ale na czasie szczesliwego obfitujacego w piekne wlosy nowego roku i gratuluje Marioli dzidziusia
|
|
|
#3196 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor kochane
ale mnie tu dawno nie bylo... przepraszam, mnostwo zajec, kolosow [poki co wszystkie chyba zaliczone, czekam na wyniki jednego], piotrek tez niestety zajmujacy:| nie ma sily zebym to wszystko nadrobila, ale widze, ze dzieje sie u was, oj dzieje... przydalby sie skrot wydarzen od kazdej z was u mnie... no coz, jak zawsze masa dziwnych splotow wydarzen i okolicznosci. za duzo sie dzieje, za duzo. niestety nie zawsze dobrze. mialam wypadek na motorze, ale juz jest dobrze, troche sie pocharatalam, poobijalam i kulalam przez 2tygodnie. zyje, zawsze jak kot spadne na 4lapy ![]() z piotrkiem gorzej, jest bardzo zazdrosny, uroil sobie w ogole, ze on nic dla mnie nie znaczy i mam z nim teraz dziwne akcje, pewnie sylwestra [czyli moich urodzin] razem nie spedzimy ![]() uczelnia... mam troche zaleglosci, sama jestem sobie winna, ale powoli pre do przodu, dochodze do siebie. odetchne po sesji! przyznam sie tez, ze na leczenie sie jeszcze nie zapisalam, natlok obowiazkow, brak czasu... staram sie sobie sama radzic, ale czasem jest bardzo ciezko. moim postanowieniem noworocznym jest w koncu to raz na zawsze wyleczyc! ahh, spoznione zyczenia wesolych swiat ale na czasie szczesliwego obfitujacego w piekne wlosy nowego roku i gratuluje Marioli dzidziusia
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Blondasku
![]() Widzę, że dużo u Ciebie się dzieje, ale generalnie większość na plus, więc jest ok. A ta mniejszość na małym minusiku, mam nadzieję, że w nowym roku też stanie się plusem Czego Ci oczywiście mocno życzę Widzę, że obie zostałyśmy poturbowane wypadkowo ![]() Witam Maniaczki Dajcie znać że żyjecie
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko zmusić mnie ostatnio do pisania.
Dalej szukam pracy,, a raczej liczę że odezwą się Ci co zamieszczali swoje oferty ok 15 grudnia i ja na nie odpowiedziałam. Jutro wysyłam jeszcze jedną odpowiedz-ale pocztą bo tak chcieli (w dobie maili? ) na studiach na razie cisza ..oby nie przed burzą. Przed gwiazdką miałam 1 zaliczenie i 1 egzamin, wyniki miały być zamieszczone w necie ale wciąż ich nie widzę 3mać kciuki by było pozytywnie ![]() powoli przymierzam się do nauki do 2 wielgachnych i trudnych kolokwiów. Mają być pod koniec stycznia ale mam do "przestudiowania" całą gruba knigę którą wykładowcy uważają "za esencję mądrości" więc może to zająć troszkę czasu ![]() Święta przeszły szybko, chyba szybciej niż przyszły. Nic a nic nie zdążyłam się nimi nacieszyć. Zresztą ,wydaje mi się iż mają one czar tylko jak się jest dzieckiem albo się ma dzieci. Z innych wiadomości, wreszcie wstawiam zdjęcie moich włosisków..tzn.Już odrośniętych i nowego kolorku! ![]() Kolorek BOOOSKIII... w sumie cieszę się że wyszedł ciemniejszy niż na opakowaniu. Ale z następnym farbowaniem poczekam do początku marca bo nie ma co męczyć włosów co miesiąc. A tak 2-3 miesiące to akurat! W marcu mam też ochotę iść do fryzjera by zrobił mi wreszcie jakaś porządną fryzurkę bo to odrastające cuś co mam na głowie mnie chwilami baaaaaardzo IRYTUJE!! Ale wytrzymałam już taak długo muszę wytrzymać! Chcę udowodnić wszystki m i sobie w szczególności że jestem wstanie zapuścić i nie obcinać! A jeżeli bedę włosy własciwie pielęgnować i farbować zgodnie z opakowaniem i co 3 miesiące to nie powinny być one zniszczone :roll eyes:Aha... a z innych już nie włosowych wiadomości, oprócz świąt, studiowania oraz poszukiwania pracy mój czas zajmóje również rozmyślanie o dzieciach. Planowanie, staranka oraz rozmyślanie "udało się czy się nie udało" .To ostatnie zajmóje oczywiście naaaaaaaaaaaajwięcej czasu! Wstawiam zdjęcia z boku (byście mogły zobaczyć jak mi urosły włosy
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-12-29 o 16:20 |
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Jestem u brata na urodzinach/imieninach... wiem, że to nie wypada aloe ja tak dawno się z Wami nie widziałam, że postanowiłam odrzucić zasady dobrego wychowania i zajrzeć do Was na chwilę...
|
|
|
|
|
#3201 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
No to i ja wlazłam
[ciężko mnie jakoś ostatnio zagonić do pisania na wizażu ]
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3203 |
|
|
Nawet z łóżka wylazłam
bo akurat ucinałam sobie popołudniową drzemkę [jak zwykle jestem zmęczona ale jego era nadchodzi i jest coraz bliżej
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja cierpię bo jestem u brata i jest tu też siostra cioteczna (chrzestna Julki), której nie znoszę a jej śmiech przyprawia mnie o mdłości i ból głowy ![]() Sweet Jelly, sliczne masz te włoski Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-12-29 o 19:01 |
|
|
|
|
|
#3205 | |
|
|
Cytat:
PS. Zasłoń monitor, żeby siostra nie widziała co wypisujesz ![]() PS2. A włoski Jellusi faktycznie bardzo ładne
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
No ba!
A za tydzien będzie chyba tylko 1 odcinek... Zajęta jest, z Julką się bawi ![]() No co ja mogę poradzić na to, że jej nie trawię...
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-12-29 o 19:17 |
|
|
|
|
#3207 |
|
|
Buuuuu
niedobrze, bardzo niedobrze...PS. Znowu ktoś nas podgląda niezalogowane sępe jakieś
|
|
|
#3208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do włosków, cóż za błysk I zdecydowanie widać różnicę w przyroście Cytat:
Jakże miło Wnosisz ruch i życie ![]() Cytat:
Przykro, że tylko Aga jest w stanie Cię do nas przygnać
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, a juz myslałam, że to camm
![]() A co do tej mojej siostry ciotecznej - nie rozmawiamy ze sobą chyba od 2 lat, od kiedy powiedziałam jej, że jej kilkuletni synek to rozpieszczony bachor i wszystko mu wolno ![]() Ola mi napisała, że jestem potworem... no co, rodzice mnie uczyli, żebym zawsze mowiła prawdę... Marzenka! Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-12-29 o 19:23 |
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

?
.

:rolleyes :

Gratuluję!