Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-27, 01:14   #3181
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Kasiu H zewnętrzna dekoracja bardzo sympatyczna, a kociaki przeurocze

Emilko M ależ ta Twoja Mycha jest super , brat też niczego sobie

Widzę świąteczny zastój na wątku, Maniaczki świętują na całego.
Pozdrawiam
Dziękuje Marzenko

Wpadłam powiedzieć dobranoc
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 11:00   #3182
mariolasl
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Witam wszystkich poświątecznie
Właśnie zamierzam wziąć długą kąpiel po pracy i nałożyć maseczkę na włosy
Tylko Wigilię miałam wolną, później pracowałam. Dziś ostatnia z 3 nocek i błogie dwa dni lenistwa

evangeline, Narek, atsenka, tigresska, karla_92, virka, Jolie, Heroldindziękuję serdecznie za wszystkie miłe słowa i gratulacje!
Moja najbliższa rodzina (mama, tata i brat) wiedziała od testu ciążowego , jako że moja mama to moja best friend, to nie mogłam się powstrzymać. Mąż powiedział rodzicom w Wigilię i faktycznie mieli miły prezent

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Wystrzałowego Sylwka
I wzajemnie!
Stary 2008-12-27, 15:44   #3183
virka
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Jak tam Maniaczki po Świętach ?

Jakoś tu wyjątkowo spokojnie ostatnio...
Mam nadzieję, że wena do pisania nas nie opuszcza .

Jakie macie plany na Sylwestra ??

Pozdrawiam wszystkich

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 16:04   #3184
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Witam poświątecznie..i od razu przepraszam za kilkudniową nieobecność
Cytat:
Jak tam Maniaczki po Świętach ?

Jakoś tu wyjątkowo spokojnie ostatnio...
Mam nadzieję, że wena do pisania nas nie opuszcza .

Pozdrawiam wszystkich
żebyś wiedziała kochana że wena mnie opuściła. Ale już powróciła i tak niech zostanie!
Było sporo roboty przed świętami, W święta same wyjazdy : a to do 1 rodziny a to do drugiej i też czasu nie było.

Obżarłam się przez te święta, choć jakby zliczyć to jadłam mało.Za to w wadze mi przybyło i to od razu o 2 kg.I niestety ważyłam się rano prze jedzeniem i te 2kg więcej też było eh..
Z jedzeniowych wiadomości to mogę dodać że jednak takie domowe pierogi z zbieranych grzybków w lesie to CUDO
I te sklepowe im nie dorównują

A co do planów na sylwester. w 1 dzień Świąt rano już wybierałam kreacje na sylwka.. Przez co cała garderoba nagle znalazła się na zewnątrz porozkładana po wszystkich meblach w sypialni! Już wymyśliłam w co się ubiorę. Jeszcze tylko muszę obmyślić biżuterię którą założę:rolleyes :
A organizuję domóweczkę u siebie! Będzie kuzynka z narzeczonym i bardzo możliwe że przyjedzie też moja świadkowa(dobra kumpela) z chłopakiem .. Będzie sexy

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 20:43   #3185
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
żebyś wiedziała kochana że wena mnie opuściła. Ale już powróciła i tak niech zostanie!
Oby

Cytat:
Obżarłam się przez te święta, choć jakby zliczyć to jadłam mało.Za to w wadze mi przybyło i to od razu o 2 kg.I niestety ważyłam się rano prze jedzeniem i te 2kg więcej też było eh..
Jak ja Ci zazdroszczę. Jadłam zdecydowanie powyżej normy, a na wadze ledwie 0,5 kg przybyło Więc tyle co nic

Cytat:
A co do planów na sylwester. w 1 dzień Świąt rano już wybierałam kreacje na sylwka.. Przez co cała garderoba nagle znalazła się na zewnątrz porozkładana po wszystkich meblach w sypialni! Już wymyśliłam w co się ubiorę. Jeszcze tylko muszę obmyślić biżuterię którą założę:rolleyes :
Proszę się nam pokazać w kreacji - koniecznie

Stary 2008-12-27, 21:27   #3186
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę się nam pokazać w kreacji - koniecznie
No łoczywiście i od razu mój nowy kolor włosisków zobaczyta hihi

Znowu nie mogę spać! Normalnie to już nie normalne! Ale to nic,nadrobię zaległości u Nas na wątku.

Stary 2008-12-27, 21:32   #3187
virka
Zakorzenienie

Cytat:
No łoczywiście i od razu mój nowy kolor włosisków zobaczyta hihi
Kiedy, kiedy ??

Stary 2008-12-28, 10:29   #3188
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam wszystkich
30.12 mam nockę, więc w dzień podrzemię
chcieliśmy gdzieś wyjść, ale wątpię, czy będzie mi się chciało, poza tym nie mam kreacji , więc z największą przyjemnością zamówię coś z chińskiej restauracji i wypożyczę kilka DVD
Stary 2008-12-28, 10:58   #3189
atsenka
Zadomowienie

Dziewczyny a ja przechodzę przez załamanie nerwowe... Schudłam aż 3 kg! Swoją droga jeden plus całej tej chorej sytuacji... Do tego męczy mnie grypa Ale do rzeczy... Chciałam zakończyć związek z TŻem ale nie potrafiłam. Doszłam do wniosku że wolę żeby on to zrobił... Chyba też zauważył że nam się nie układa. Ja się naprawdę strasznie męczę... Mam już dość! NIe rozumiem tylko po co do mnie w ogóle przyjeżdzał! Był nieobecny duchem... Prowokowałam go, gadałam, mówiłam że mi z tym wszystkim źle ale on jakby był na to wszystko głuchy. Może stwierdzicie że jestem głupia że nie potrafię zerwać ze swoim własnym facetem, ale raz z jednym zerwałam i żałowałam przez kolejne 2 lata, bo mimo że mnie kochał to nie chciał do mnie wrócić! Uniósł sie dumą... Chce ten związek zakończyć ale nie jestem tego tak na 100% pewna. Wiecie jak to jest....Z nim źle bez niego może być gorzej? Niewiem już co robić. TŻ odkąd wrócił odezwał się ze 3 razydo mnie. Nie poznaje go. Powiedział że ma kłopoty i że nie chce o tym gadać... Ale nawet jeśli ma kłopoty to przecież ja nie jestem niczemu winna! Poznał moich rodziców, obiecał kleujne spotkanie... ale mimo wszystko czuję że się zmienił. To nie jest ten sam człowiek z którym byłam... Najgorsza jest ta niepewność. Ja naprawdę neiwiem o co mu chodzi. Spytałam go niby w żartach czy przyjechał do mnie ze mną zerwać a on na to: Myślisz żę jechałbym 500km żeby z Tobą zerwać? Wysłałbym Ci smsa. To ja na to że jeżeli ja będę chciała z nim zerwać to może być pewny że zrobię to właśnie przez smsa! Wtedy on odpowiedział: Ja Ci dam ze mną zrywać. Będzemy ze sobą jeszcze dłuuuugo dłuuugo. Naprawdę zgłupiałam już od tego wszystkiego. Teraz już wiem: To toksyczny związek! Ale ja go nie potrafię zakończyć. MOże niech umrze śmiercią naturalną? Ahhh zapomniałam dodać najważniejszego... Mieliśmy wracać 5 stycznia a on mi mówi wczoraj że neiwie kiedy wraca i czy w ogóle wraca. No kor** mac! A czy przez chwilę pomyslał o mnie i o tym że nie mam biletu bo miałam jechać z nim? Na Sylwestra też neiwiem gdzie idziemy, chociaż w tym momencie to mogę go nawet spędzić w domu... tym bardziej że jestem strasznie przeziębiona Przepraszam ale musiałam to z siebie wyrzucić... Mam już dośc....

Buziaki dla wszystkich

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-28, 12:34   #3190
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja przechodzę przez załamanie nerwowe... Schudłam aż 3 kg! Swoją droga jeden plus całej tej chorej sytuacji... Do tego męczy mnie grypa Ale do rzeczy... Chciałam zakończyć związek z TŻem ale nie potrafiłam. Doszłam do wniosku że wolę żeby on to zrobił... Chyba też zauważył że nam się nie układa. Ja się naprawdę strasznie męczę... Mam już dość! NIe rozumiem tylko po co do mnie w ogóle przyjeżdzał! Był nieobecny duchem... Prowokowałam go, gadałam, mówiłam że mi z tym wszystkim źle ale on jakby był na to wszystko głuchy. Może stwierdzicie że jestem głupia że nie potrafię zerwać ze swoim własnym facetem, ale raz z jednym zerwałam i żałowałam przez kolejne 2 lata, bo mimo że mnie kochał to nie chciał do mnie wrócić! Uniósł sie dumą... Chce ten związek zakończyć ale nie jestem tego tak na 100% pewna. Wiecie jak to jest....Z nim źle bez niego może być gorzej? Niewiem już co robić. TŻ odkąd wrócił odezwał się ze 3 razydo mnie. Nie poznaje go. Powiedział że ma kłopoty i że nie chce o tym gadać... Ale nawet jeśli ma kłopoty to przecież ja nie jestem niczemu winna! Poznał moich rodziców, obiecał kleujne spotkanie... ale mimo wszystko czuję że się zmienił. To nie jest ten sam człowiek z którym byłam... Najgorsza jest ta niepewność. Ja naprawdę neiwiem o co mu chodzi. Spytałam go niby w żartach czy przyjechał do mnie ze mną zerwać a on na to: Myślisz żę jechałbym 500km żeby z Tobą zerwać? Wysłałbym Ci smsa. To ja na to że jeżeli ja będę chciała z nim zerwać to może być pewny że zrobię to właśnie przez smsa! Wtedy on odpowiedział: Ja Ci dam ze mną zrywać. Będzemy ze sobą jeszcze dłuuuugo dłuuugo. Naprawdę zgłupiałam już od tego wszystkiego. Teraz już wiem: To toksyczny związek! Ale ja go nie potrafię zakończyć. MOże niech umrze śmiercią naturalną? Ahhh zapomniałam dodać najważniejszego... Mieliśmy wracać 5 stycznia a on mi mówi wczoraj że neiwie kiedy wraca i czy w ogóle wraca. No kor** mac! A czy przez chwilę pomyslał o mnie i o tym że nie mam biletu bo miałam jechać z nim? Na Sylwestra też neiwiem gdzie idziemy, chociaż w tym momencie to mogę go nawet spędzić w domu... tym bardziej że jestem strasznie przeziębiona Przepraszam ale musiałam to z siebie wyrzucić... Mam już dośc....

Buziaki dla wszystkich
Atsenko niewiem co ci poradzić, jeśli ty z nim nie zerwiesz to z tego co piszesz on też tego nie zrobi, więc faktycznie musisz pozwolić aby ten związek zakończył sią sam powoli...
trzymaj się
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-28, 14:17   #3191
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
To ja Tobie pozycze
Drogi Tygrysku
Duzo szczescia i milosci, tylko oddanych przyjaciół, zdorwia ciała i duszy, długaśnych piękłnych kłaków
Teraz czas na prezenty
Mow mi tu zaraz jak na spowiedzi jakiego typu na włoski i dawaj adresa na PW ha!
dziekuję bardzo - a co do prezentu to perukę poproszę - bo moje włosy są chyba nierefolmowalne w większym stopniu...

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość

Buziaki dla wszystkich
Weisz, dziwny ten Twój związek - mam takie wrazenie ze albo jest bardzo źle albo bardzo dobrze - z jednej skrajności w drugą. mam nadzieję, ze wszystko wreszcie jakos się ułoży i w Twoim zyciu zapanuje spokojne szczęscie.
i zdrowiej!

a tak generalnie to witam po świętach! z radościa stwierdziłam że waga wskazuje tyle samo czyli nie przytyłam! choć tez nie obzerałam sie za bardzo. tylo za słodycze sie zabrałam... ni i zasiedziałąm sie starsznie, odczuwam ogromnną potrzebę ruchu bo taki bezruch nie lezy w mojej naturze po południu wyciagam orbitreka i będę śmigać!

Wczoraj byłam w Warszawie - w Teatrze Roma na "Upiorze w operze" - jestem zachwycona i serdecznie polecam! Kostiumy i dekoracje robią ogromne wrazenie!

Weszłąm też oczywiscie do Złotych Tarasów - wyprzedaż - i kupiłam przecenioną bluzeczke na lato

miłego dnia!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-28, 20:38   #3192
evangeline
Zakorzenienie

Witajcie kochane! Jestem na jakiś czas, bo co prawda nie mamy jeszcze netku w mieszkaniu, ale ktoś tutaj ma niezabezpieczone łącze i udało mi się połączyć Nie wiem jak długo ten fuks potrwa, więc nie mogę określić, czy wróciłam już na stałe

Ale mi brakowało tego internetu - strasznie się cieszę z tej niespodzianki, że udało mi się połączyć

U mnie wszystko w porządku, mieszka nam się super, jesteśmy strasznie zalatani - mnóstwo pracy, zakupów i załatwiania jest z takim mieszkaniem

Ale się cieszę, że mogę Was teraz poczytać

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-28, 21:48   #3193
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
30.12 mam nockę, więc w dzień podrzemię
chcieliśmy gdzieś wyjść, ale wątpię, czy będzie mi się chciało, poza tym nie mam kreacji , więc z największą przyjemnością zamówię coś z chińskiej restauracji i wypożyczę kilka DVD
Teraz kiedy jesteś w ciąży, nie powinnaś pracować na noc (nawet prawo Ci to gwarantuje). Sylwester w domu nie jest zły, zwłaszcza w takim cudownym stanie
dla Ciebie i "głask" dla brzusia

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
U mnie wszystko w porządku, mieszka nam się super, jesteśmy strasznie zalatani - mnóstwo pracy, zakupów i załatwiania jest z takim mieszkaniem

Ale się cieszę, że mogę Was teraz poczytać
Dobrze, że się tyle fajnych rzeczy dzieje Pochwalisz się nam nowym mieszkankiem ?
My też się cieszymy, że jesteś

Dobry wieczór wszystkim

Stary 2008-12-28, 22:40   #3194
atsenka
Zadomowienie

Mirelka, tigresska dziękuję Trzeba żyć dalej.... Co ma być to będzie.

evangeline aż miło widzieć takie zadowolenie Gratuluję!

A Sylwestra ja pewnie też spędzę w domu... Czuję się coraz gorzej i jakoś wątpię żeby mi do 31 przeszło

POzdrawiam wszystkich

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-28, 23:43   #3195
blonndee
Wtajemniczenie

dobry wieczor kochane
ale mnie tu dawno nie bylo... przepraszam, mnostwo zajec, kolosow [poki co wszystkie chyba zaliczone, czekam na wyniki jednego], piotrek tez niestety zajmujacy:|
nie ma sily zebym to wszystko nadrobila, ale widze, ze dzieje sie u was, oj dzieje... przydalby sie skrot wydarzen od kazdej z was
u mnie... no coz, jak zawsze masa dziwnych splotow wydarzen i okolicznosci. za duzo sie dzieje, za duzo. niestety nie zawsze dobrze. mialam wypadek na motorze, ale juz jest dobrze, troche sie pocharatalam, poobijalam i kulalam przez 2tygodnie. zyje, zawsze jak kot spadne na 4lapy
z piotrkiem gorzej, jest bardzo zazdrosny, uroil sobie w ogole, ze on nic dla mnie nie znaczy i mam z nim teraz dziwne akcje, pewnie sylwestra [czyli moich urodzin] razem nie spedzimy
uczelnia... mam troche zaleglosci, sama jestem sobie winna, ale powoli pre do przodu, dochodze do siebie. odetchne po sesji!
przyznam sie tez, ze na leczenie sie jeszcze nie zapisalam, natlok obowiazkow, brak czasu... staram sie sobie sama radzic, ale czasem jest bardzo ciezko. moim postanowieniem noworocznym jest w koncu to raz na zawsze wyleczyc!
ahh, spoznione zyczenia wesolych swiat ale na czasie szczesliwego obfitujacego w piekne wlosy nowego roku
i gratuluje Marioli dzidziusia
Stary 2008-12-29, 00:08   #3196
blonndee
Wtajemniczenie

dobry wieczor kochane
ale mnie tu dawno nie bylo... przepraszam, mnostwo zajec, kolosow [poki co wszystkie chyba zaliczone, czekam na wyniki jednego], piotrek tez niestety zajmujacy:|
nie ma sily zebym to wszystko nadrobila, ale widze, ze dzieje sie u was, oj dzieje... przydalby sie skrot wydarzen od kazdej z was
u mnie... no coz, jak zawsze masa dziwnych splotow wydarzen i okolicznosci. za duzo sie dzieje, za duzo. niestety nie zawsze dobrze. mialam wypadek na motorze, ale juz jest dobrze, troche sie pocharatalam, poobijalam i kulalam przez 2tygodnie. zyje, zawsze jak kot spadne na 4lapy
z piotrkiem gorzej, jest bardzo zazdrosny, uroil sobie w ogole, ze on nic dla mnie nie znaczy i mam z nim teraz dziwne akcje, pewnie sylwestra [czyli moich urodzin] razem nie spedzimy
uczelnia... mam troche zaleglosci, sama jestem sobie winna, ale powoli pre do przodu, dochodze do siebie. odetchne po sesji!
przyznam sie tez, ze na leczenie sie jeszcze nie zapisalam, natlok obowiazkow, brak czasu... staram sie sobie sama radzic, ale czasem jest bardzo ciezko. moim postanowieniem noworocznym jest w koncu to raz na zawsze wyleczyc!
ahh, spoznione zyczenia wesolych swiat ale na czasie szczesliwego obfitujacego w piekne wlosy nowego roku
i gratuluje Marioli dzidziusia
Stary 2008-12-29, 14:10   #3197
virka
Zakorzenienie

Witaj Blondasku Kopę lat
Widzę, że dużo u Ciebie się dzieje, ale generalnie większość na plus, więc jest ok. A ta mniejszość na małym minusiku, mam nadzieję, że w nowym roku też stanie się plusem Czego Ci oczywiście mocno życzę
Widzę, że obie zostałyśmy poturbowane wypadkowo

Witam Maniaczki
Dajcie znać że żyjecie

Stary 2008-12-29, 15:03   #3198
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Maniaczki
Dajcie znać że żyjecie
Ja żyje, ale nie mam siły, żeby za dużo pisać, wiec sie tylko przywitam i prześle wirtualne buziaki dla wszystkich
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-29, 16:18   #3199
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Ciężko zmusić mnie ostatnio do pisania.
Dalej szukam pracy,, a raczej liczę że odezwą się Ci co zamieszczali swoje oferty ok 15 grudnia i ja na nie odpowiedziałam. Jutro wysyłam jeszcze jedną odpowiedz-ale pocztą bo tak chcieli (w dobie maili? )
na studiach na razie cisza ..oby nie przed burzą. Przed gwiazdką miałam 1 zaliczenie i 1 egzamin, wyniki miały być zamieszczone w necie ale wciąż ich nie widzę
3mać kciuki by było pozytywnie
powoli przymierzam się do nauki do 2 wielgachnych i trudnych kolokwiów. Mają być pod koniec stycznia ale mam do "przestudiowania" całą gruba knigę którą wykładowcy uważają "za esencję mądrości" więc może to zająć troszkę czasu

Święta przeszły szybko, chyba szybciej niż przyszły. Nic a nic nie zdążyłam się nimi nacieszyć. Zresztą ,wydaje mi się iż mają one czar tylko jak się jest dzieckiem albo się ma dzieci.

Z innych wiadomości, wreszcie wstawiam zdjęcie moich włosisków..tzn.Już odrośniętych i nowego kolorku!
Kolorek BOOOSKIII... w sumie cieszę się że wyszedł ciemniejszy niż na opakowaniu. Ale z następnym farbowaniem poczekam do początku marca bo nie ma co męczyć włosów co miesiąc. A tak 2-3 miesiące to akurat!
W marcu mam też ochotę iść do fryzjera by zrobił mi wreszcie jakaś porządną fryzurkę bo to odrastające cuś co mam na głowie mnie chwilami baaaaaardzo IRYTUJE!!
Ale wytrzymałam już taak długo muszę wytrzymać!
Chcę udowodnić wszystki m i sobie w szczególności że jestem wstanie zapuścić i nie obcinać!
A jeżeli bedę włosy własciwie pielęgnować i farbować zgodnie z opakowaniem i co 3 miesiące to nie powinny być one zniszczone:roll eyes:

Aha... a z innych już nie włosowych wiadomości, oprócz świąt, studiowania oraz poszukiwania pracy mój czas zajmóje również rozmyślanie o dzieciach. Planowanie, staranka oraz rozmyślanie "udało się czy się nie udało" .To ostatnie zajmóje oczywiście naaaaaaaaaaaajwięcej czasu!

Wstawiam zdjęcia z boku (byście mogły zobaczyć jak mi urosły włosy) i z góry ..co do kolorku!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSCN6499.jpg (71,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSCN6505.jpg (62,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSCN6495.jpg (63,4 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2008-12-29 o 16:20
Stary 2008-12-29, 18:38   #3200
Finlora
Zakorzenienie

Hej!

Jestem u brata na urodzinach/imieninach... wiem, że to nie wypada aloe ja tak dawno się z Wami nie widziałam, że postanowiłam odrzucić zasady dobrego wychowania i zajrzeć do Was na chwilę...
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-29, 18:40   #3201
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

No to i ja wlazłam [ciężko mnie jakoś ostatnio zagonić do pisania na wizażu ]

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-29, 18:44   #3202
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hej!
Ale ja jestem to trzeba się zdobyć na wysiłek!
Stary 2008-12-29, 18:49   #3203
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej!
Ale ja jestem to trzeba się zdobyć na wysiłek!
Nawet z łóżka wylazłam bo akurat ucinałam sobie popołudniową drzemkę [jak zwykle jestem zmęczona ]. Szkoda, że nie mam neta bezprzewodowego ale jego era nadchodzi i jest coraz bliżej

Stary 2008-12-29, 18:51   #3204
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet z łóżka wylazłam bo akurat ucinałam sobie popołudniową drzemkę [jak zwykle jestem zmęczona ]. Szkoda, że nie mam neta bezprzewodowego ale jego era nadchodzi i jest coraz bliżej
O matko, ależ się dla mnie poświęcasz!

A ja cierpię bo jestem u brata i jest tu też siostra cioteczna (chrzestna Julki), której nie znoszę a jej śmiech przyprawia mnie o mdłości i ból głowy

Sweet Jelly, sliczne masz te włoski

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-12-29 o 19:01
Stary 2008-12-29, 19:13   #3205
'Estelle'

Cytat:
O matko, ależ się dla mnie poświęcasz!

A ja cierpię bo jestem u brata i jest tu też siostra cioteczna (chrzestna Julki), której nie znoszę a jej śmiech przyprawia mnie o mdłości i ból głowy
Czego to się nie robi dla koleżanki od Sex'u

PS. Zasłoń monitor, żeby siostra nie widziała co wypisujesz

PS2. A włoski Jellusi faktycznie bardzo ładne

Stary 2008-12-29, 19:15   #3206
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Czego to się nie robi dla koleżanki od Sex'u
No ba!
A za tydzien będzie chyba tylko 1 odcinek...

Cytat:
PS. Zasłoń monitor, żeby siostra nie widziała co wypisujesz
Zajęta jest, z Julką się bawi
No co ja mogę poradzić na to, że jej nie trawię...

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-12-29 o 19:17
Stary 2008-12-29, 19:18   #3207
'Estelle'

Cytat:
No ba!
A za tydzien będzie chyba tylko 1 odcinek...
Buuuuu niedobrze, bardzo niedobrze...

PS. Znowu ktoś nas podgląda niezalogowane sępe jakieś

Stary 2008-12-29, 19:20   #3208
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Ja żyje, ale nie mam siły, żeby za dużo pisać, wiec sie tylko przywitam i prześle wirtualne buziaki dla wszystkich
Dobre i choć co

Cytat:
Z innych wiadomości, wreszcie wstawiam zdjęcie moich włosisków..tzn.Już odrośniętych i nowego kolorku!
Po pierwsze trzymam kciuki za pracę, egzaminy i kolokwia
Co do włosków, cóż za błysk I zdecydowanie widać różnicę w przyroście

Cytat:
Hej!

Jestem u brata na urodzinach/imieninach... wiem, że to nie wypada aloe ja tak dawno się z Wami nie widziałam, że postanowiłam odrzucić zasady dobrego wychowania i zajrzeć do Was na chwilę...
Hej
Jakże miło Wnosisz ruch i życie

Cytat:
Wielka szkoda Przykro, że tylko Aga jest w stanie Cię do nas przygnać

Stary 2008-12-29, 19:22   #3209
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
PS. Znowu ktoś nas podgląda niezalogowane sępe jakieś
Ehh, a juz myslałam, że to camm

A co do tej mojej siostry ciotecznej - nie rozmawiamy ze sobą chyba od 2 lat, od kiedy powiedziałam jej, że jej kilkuletni synek to rozpieszczony bachor i wszystko mu wolno
Ola mi napisała, że jestem potworem... no co, rodzice mnie uczyli, żebym zawsze mowiła prawdę...

Marzenka!

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-12-29 o 19:23
Stary 2008-12-29, 19:29   #3210
virka
Zakorzenienie

Cytat:
A co do tej mojej siostry ciotecznej - nie rozmawiamy ze sobą chyba od 2 lat, od kiedy powiedziałam jej, że jej kilkuletni synek to rozpieszczony bachor i wszystko mu wolno
Ola mi napisała, że jestem potworem... no co, rodzice mnie uczyli, żebym zawsze mowiła prawdę...
Jak to mówią - "prawda w oczy kole"....

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości