|
|
#4801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
kiedy spłonęła pustka zazieleniły się pola kukurydzy.
Ziemia drgnęła by nas do siebie zbliżyc,zakręciła sama i w nas, aż sprawiła że obydwoje znalezliśmy sie w tym śnie. ja bez Ciebie niczym kwiat bez rosy <3 wiesz że masz to tu, Marny kawałek mych bladych ust,bardzo chcą a nie umieją dawać słońca. jak czarne ptaki, mijamy siebie nawzajem. Usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego Życie umyka, czas płynie przez palce, o nic nie pytaj, proszę cię znajdź mnie, zegar tyka to już ta pora, potrzebuje ciebie coraz bardziej. cy ktoś cyta?
Edytowane przez Judyskaa Czas edycji: 2008-12-29 o 23:02 |
|
|
|
#4802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to z książki przepisane czy po prostu gdzieś znalazłaś? książka boskaa, ryczałam jak bóbr ![]() - najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie <3 - .. kiedy w moich myślach ciągle jest o Tobie <3 - najbardziej Cię kocham kiedy jestes w głowie, kiedy się domyślasz, że zaraz coś zrobię ![]() - nie zdradziłam się jeszcze żadnym czułym słowem .. - bo jeszcze o tym nie wiesz, bo dopiero Ci powiem
Edytowane przez en_voque Czas edycji: 2008-12-29 o 22:13 Powód: literówaa;d |
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cały tekst jest super..i sporo w nim prawdy. Masz rację,są zimni..I niedawno zrozumialam ze nie warto sie nimi przejmowac. i ty kochana też tego nie rob
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Rozeznanie
|
Chciała byc idealna, dla Ciebie..
Razm z nim odeszły niektóre marzenia. Poczuć coś dziś, a jutro zapomnieć. Nikt o niej nie mówił, nikt o niej nie słyszał. Coś sie kończy, a cos się zaczyna. - Coś się stało? - Nie, nic. Tylko tęsknię. - Tęsknisz? - Nie, po prostu lubię często patrzec przez okno. - Odłóż tą butelkę.. - I co? mam tęsknić na sucho..?
|
|
#4805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dodaję do przyjaciół ; ]
|
|
|
#4806 |
|
Raczkowanie
|
szybuję wśród chmur w wirze namiętności.
wyglądasz jak coś, co kot przywlókł z podwórka ![]() toczę wojnę z wiatrakami. ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat.. mów mi szeptem |
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
CukrowaPanna sama robiałas Avatar
?dylemat. Jesteś moim najlepszym przyjacielem Częścią mnie, jak oddech Teraz część mnie odeszła… Tonę w twojej miłości Jestem szczęśliwa jak dziecko Znalazłam drogą powrotną do moich wspomnień o tobie Ktoś wysłał do mnie anioła, zobaczyłam jego światło |
|
|
|
#4808 |
|
Rozeznanie
|
Kilka ode mnie:
* Odeszłam z uśmiechem na twarzy, choć w oczach miałam łzy . * Potrzebne mi bicie serca Twego do życia Mego ;* * Jak w bajce cofnąć czas . . realnie przeżyć go jeszcze raz . * Jest mi smutno, jest mi źle, więc pokochaj wkońcu mnie ! * Życie to smutek czasem spowijany lekką mgiełką radości .
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
wielka miłośniczka Twoich słów
bo to jest era seksu, seksu era dla przyjemności i z miłości jest ta gra nie będę uczyć ale coś pokaże. podoba ci się? no to co że jutro musisz wstać jak zazwyczaj niczego nie brakuje ci na pierwszy rzut oka nie wiesz jaki życie może mieć smak. ja ci pokaże skryta jak przekaz
|
#4810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z neta
|
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
CukrowaPanna tak myślałam i nawet wiem z jakiego forum ^^
przy okazji fajne opisy ![]() ![]() nastychick cuda tworzysz! bez offa 4 lata przyjaźni zamieniliśmy w pył. Zatańczyłabym dla ciebie na rurze w klubie go go. Już nawet lakier z paznokci zszedł. zburzyłeś mój idealny świat. Cześć. Poczęstuj mnie swoim sercem. |
|
|
|
#4812 |
|
Raczkowanie
|
[quote=brunetka1232;102630 35]
jAk tO jEsT Że KieDy Cie WidZe DzieŃ sTajE się DuŻo LepSzy =* * ...tO Ty sPrAwIaSz, Że sIę UśMieChaM... * [quote] Błagam ! nie piszcie pokemonami! M()j4 g3n3r4(j4 - Rutkowskiego trzeba ![]() p.s sorka za off . musialam to napisać.
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-12-29 o 22:41 |
|
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
Czarny worek pełna pustka. Ty karmisz w mojej głowie głodne psy. Zawył z tęsknoty do mojej cnoty. Sama spędzę noc we dwoje z moim cieniem i nadzieniem. Pójdziemy z torbami wypchanymi snami. M.Peszek
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2008-12-29 o 22:40 |
|
|
|
#4814 |
|
Raczkowanie
|
Póki mam gdzie wracać, nie boję się wspomnień
Życia sens jest prosty, nieskomplikowany Raz w życiu rzucić wszystko, chodźmy do światła by wygrać lepszą przyszłość By świat już nie ranił w serce wbijając drzazgi Nieważne czy stoisz daleko czy blisko, jeśli jesteś człowiekiem to zrozumiesz wszystko Potrzebuję to czuć, że mogę zawsze Cię czuć.. Bo trzeba śmiać się światu w twarz^^ Wierze w cuda, żyje marzeniami. No i dobrze mi z tym. Kupię sobie kredki na baterie! I założe drużyne Actimela! Jej dano świat na własność..
|
|
#4815 |
|
Raczkowanie
|
tak naprawdę to zależy ode mnie
czy będę się ścigał, czy spokojnie odetchnę mam nadzieję, że osiągnę to, za czym tęsknię spokój ducha i brak stresu wewnętrznie ` Wehikuł czasu - to byłby cud ` gubiłem się, wstałem by później z hukiem spaść na ziemię, są rzeczy co cieszą i bawią i są takie co dręczą sumienie, są we mnie sprzeczności, których nie potrafię zmienić, nie zmienię, ulatują gdzieś i pozostaje po nich tylko wspomnienie.. ` `.. Żeby mieć, trzeba mocno tego chcieć To logiczne jak sieć, widzisz cel - wyciąg rękę i leć za nim Samo gadanie na nic, dla pewnego swego nie ma granic ..` `uważam ,by chwile warte przeżycia,niczym woda nie przeciekły mi przez palce' ` dasz rade jeżeli wzniesiesz sie ponad syf i s****ieli, nie bądź bez nadziei...` -dlaczego się tak na mnie patrzysz? brudna jestem? -nie.. ale jesteś śliczna. -nie prawda. - jesteś, serio mówię. a wiesz kiedy pierwszy i ostatni raz powiedziałem wyraz 'śliczna' bądź 'śliczny'? -kiedy? -jak patrzyłem w lustro. -żartujesz.. -no jasne ,że tak . jestes pierwsza dziewczyną której to powiedziałem .. -dziękuję, miło mi. -co nie zmienia faktu ,że masz przeurocze czekoladowe oczy . mógłbym w nie patrzeć bez końca.
|
|
#4816 | |||
|
BAN stały
|
ano ano ..
ii wogole nie wiem jak Ty to robisz,ale ciagle wszystkie kradne od Ciebie uah. ![]() Cytat:
2.tęsknię za TAMTYM Tobą. 3.Wrócmy do tamtych chwil .. 4.Wez moją dłoń .. I niech znów bedzie jak dawniej. 5.Czasem nie lubimy zmian, prawda?Ja tej nie lubię. 6. Jakoś wolałam to co było, jakoś mi szkoda przeszłości. 7.You've become somebody else... // Stałeś się kimś innym. 8.niech jeszcze raz powrócą namiętne spojrzenia. Cytat:
2.tak wiem można zmusić się do snu.. 3.teraz nie ma nieba, jest tylko zimny wiatr. 4.Zamknęła swoje serce i udaje, że nieczuje. 5.Wyciągasz dłoń i nie chwyta jej nikt. 6.Życie dzieje się obok mnie.. 7.deszcz, wiatr i puste serce .. 8.sick sad little world. / chory, smutny, mały świat. 9.trudno to zrozumieć, lecz nic nie daje siły by żyć. 10.świat się przestaje kręcić .. wszystko leci na pysk . 11.tu realny świat nie ma żadnych szans. Cytat:
sliczne opisyy kobieto! ![]() ----------------------- 1.Wymazać sie nie da, a pamietac warto. 2.niczym na wystawach szybciej bije serce,ej. 3.Historia uczuć patrz,cały swiat sie wzruszyl. 4.Masz prawo wyboru. Zawsze. 5.ja lubię taki rap który wciska w podłogę. 6.I czujesz tylko dume gdy ktoś o niego Cie zapyta. <3 |
|||
|
|
|
#4817 |
|
Raczkowanie
|
Zapomnę o złej i dobrej woli . zapomnę co mnie dręczy i boli . zapomnę sama o sobie , lecz nie zapomnę o Tobie
Kochać kogoś a potem stracić , to jak kupić szczęście i łzami zapłacić Parasol nie chroni od łez . Tak dobrze bez niego jest . Bo lepiej nie wiedzieć Co spływa mi z rzęs Czy łzy Wiem , ze nadejdzie niedługo taki dzień , w tłumie aniołów spotkamy się … Najbardziej odczuwasz brak jakiejś osoby , gdy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział , że ona nigdy nie będzie Twoja … Chcę tutaj zostać i zawsze z Tobą być… Proszę jakiegoś aniołka w niebie , niech da mi skrzydełka – ja chcę do Ciebie !! Moja iskierka uczucia do Ciebie nie zgaśnie jak światełko Gdzieś w pamięci mej pozostały wspomnienia tamtych dni…. Co ja takiego zrobiłam , że tak cierpię ?? zostawiłam Cię … Przepraszam … Nie chciałam … Wybacz … wróć do mnie … ten sen złamał konstrukcję rzeczywistości może złuda jest lepsza niż nic. nic przytłacza. Jestem samodzielna. Sama i dzielna. Są chwile które w pamięci zostają i choć czas leci one nie mijają Moja iskierka uczucia do Ciebie nie zgaśnie jak światełko moje serce już wybrało i wybór padł na Ciebie Boże proszę … daj mi jeszcze jedna szanse … Jesteś moim światełkiem w tunelu |
|
|
|
#4818 |
|
Raczkowanie
|
Cudne macie opisy..
![]() Coś ode mnie: Żyj.! Nie oglądaj się za siebie. Nie oglądaj się za ludźmi... Zastanów się nad swoim życiem. Ty nim kierujesz i nikt inny nie może. Żyj jak chcesz, ale licz się z błędami jakie popełniasz... Jeśli nie masz dla kogo życ to żyj dla słońca. Życie- koło, którego nie da się zatrzymac.. Czasem trudno tak, zrozumiec swój świat Czasami jesteśmy zbyt głupi, żeby zrozumiec. Za dnia aniołek, za nocy diabełek.. Właśnie zbliża się noc.. ![]() no to na tyle
|
|
|
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
proszę, nie pozwól mi odejść. wszelkie zasady przestają się liczyć. z czułością. dajmy żyć chwili. nie mówmy już nic. zatańczmy. nie zapomnij o mnie. gdzie byłeś, kiedy cię nie było? twarz ze szkła. you have to kiss many frogs to find a prince. kocham ten smak. gorzki i pociągający. nakarm moje głodne oczy. dobrze wiem, że my już... wola istnienia? wiem, uległam tak łatwo. kusisz każdym swoim gestem. różnie rozumiane dobro. jak filiżanka ciemnej kawy. dotknęłam kiedyś miłości. na przekór światu. niebo zmęczone swym błękitem. czasami jest tak cholernie zimno... - Śnisz. - I co z tego. Co złego jest w snach? - Nic... kiedy śpisz. byłeś mi naprawdę bliski. człowiekiem gardzi człowiek. nie liczę już czasu. bo po co? pewnej nocy... żyjemy byle jak. trochę jakby na wspak. dobrze wiesz, że trudno jest zapomnieć. nigdy tak nie myslałam. kłamstwa. kłamstewka... nigdy więcej nie obiecuj! cholerna hipokrytka! ja. wcale nie chce mi się płakać. chcę się śmiać! śmiać się aż do łez! w kieszeni nadal kryje się twój uśmiech. nic nie widziałam. wmawiam sobie, że nic nie zauważyłam... proszę cię, nie bądź śmieszny. oszukujesz samego siebie. żałosny obrazek. doprawdy przykry... wiesz, nigdy nie kochałam się w gwiazdach. wszystko jakby nagle pojaśniało. świat jakiś weselszy... samotność o świcie. daj spokój. przecież wiesz jak jest. ja naprawdę cię kochałam. wierzyłam w to, co mówiłeś. czuję dziwny lęk. stłumił mój głos... zabij mnie. patrząc mi w oczy. zabij mnie kochanie. gorzkie nuty zepsutego radia. błagam niech ono przestanie grać... ta cisza jest nie do zniesienia. kaleczy moje uszy! zbadaj mój umysł. każdy jego zakamarek...
|
#4820 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, kochane, za wszystkie pochwały i przepraszam, ze nie odpwoiem na prośby. Ale przeleciałam wątek tylko po łebkach niestety.
_ nie chcę znów czuć, jak przygniata mnie swiat tonę we własnych niepowodzeniach nawet ty nie chcesz wierzyć, że staram sie z całych sił gorzko mi w sercu chciałabym móc tak po porstu zostawić to wszystko ze mną gorzej niż w piekle hipokryzja wypełnia mnie studzę się twoimi szczerymi słowami rozpalona jestem życie powoduje u mnie gorączkę cały ten świat nie znaczy nic chciałabym choć raz spokojnie spać i ty krzyczysz, i ty się gniewasz. nigdy nie będę idealna. za dużo we mnie egoizmu.
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2008-12-30 o 20:49 |
|
|
|
#4821 |
|
Przyczajenie
|
szukam Cię jak wiatru w polu. tyle uczuć zamkniętych w małym sercu. <3 jak promyk światła w ogromnej ciemności. ta ohydna niesprawiedliwość. ta nie Twoja.! tak donośnie, bezczelnie. ciemne tajemnice istnień wypijesz z moich ust. przywitaj się ze mną. trzeci obcy pasażer. i tylko Ty dajesz mi odczuć, że nie jestem zerem. |
|
|
|
#4822 |
|
Rozeznanie
|
Piszę Twoje imię piórem ze złota.
Rysuję twoje rany każdym moim kłamstwem. Nie pozwalam Ci żyć, a Ty nie pozwalasz mi odejść... Twoje łzy są tak piękne. Ale nie mam pozwolenia by móc je oglądać... Wykrzykuję moje życzenia do gwiazd. Bóg stworzył Cię tylko dla mnie <3 Bez ciebie moje serce byłoby lodem. Tak, chętnie byłabym Twoją małą dziewczynką. Jestem światłem w ciągu nocy. Bo my, jak brat i siostra. Tylko o wiele mocniej... Widzę Twoją dłoń na mojej dłoni. I nie ma nic piękniejszego. Siedzę przy barze i piję czystą wódkę. Nie pasuję do Twojego świętego świata. Jesteś królem mojego ciemnego królestwa. Jak to boli, gdy brakuje odwagi... Szanuję Twoje życie bardziej niż swoje. |
|
|
|
#4823 |
|
Raczkowanie
|
pierwsze slyszę ; )) .
miło , miło . ja zatem uwielbiam Twoje. not, Onax3, styrana, kee ![]() świetne opisy. < 3 rozesłała dziś kilka uśmiechów ironicznych. otworzyła oczy . było jeszcze ciemno. miłość była . wyrosła nienawiść. zagrodziła wejście do serca by nie ranił nikt. dotarła to nic , że bez uśmiechu . kolejna noc - też samotna. zdarzyło się kiedyś, że radością tryskała. pomyślała sobie , że musi uważniej patrzeć bo zwraca uwagę na samych idiotów. i chcę Ciebie na dłużej . na chwilę dłużej niż przedtem . przecież gwiazdy dla niej nie święcą, przecież wiesz. kiedyś przesypiałam każdy dzień wtedy uciekałam od tęsknoty. Śniło jej się to samo co wczoraj . przywykł do mnie . poprostu.
|
#4824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale do tych zamieszczanych tutaj jeszcze daleko mi brakuje.. ![]() Twoje są też bardzo ciekawe..I powiem nawet ze ja osobiscie chyba najwiecej skradłam właśnie Twoich opisów.. --------------------- ----------- - - ----------------- -Szkoda naszych łez,bo jeszcze droga daleka.. -Tak nam dzisiaj żal,utraconych szans.. -Zwietrzał wina smak.. -Potłuczona w okruchu szkła.. -Zanim zycia kres,uciszy w nas niepokoj serc.. -Los uklada dni z nasyconych barw.. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2008-12-29 o 23:29 |
|
|
|
|
#4825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Superr.. ![]() Bez offa: - Mi wystarcza Twoje słowa.. -It just took me one look to find love in her... Wystarczyło mi tylko spojrzenie... -Powracasz tam..i znow tam jesteś.. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2008-12-29 o 23:34 |
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
A coś, że jutro mam 18?
Nawet aromat czekolady, cynamonu, nie wydawał się już pociągający... otwieram oczy i zamiast plaży znów miasto ... PamiętajOMnie,Dobrze?Może BędęSięMniejBałaMożeBędęU sypiałaSpokojniej... W ciemności słucham mp3 na słuchawkach, miasto śpi... Żeby znalazł się w Twoim życiu ktoś, kto zawsze będzie chciał stać obok Ciebie, bez względu na kierunek wiatru. And if i want for the bad lies goes to you For make it me believe that you could be Faithful to me -I nagroda za Najlepsze Kłamstwo idzie do Ciebie. Za to, ze sprawiłeś, że wierzyłam Że mógłbyś być |
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
kamisha miło
______ nie chcesz przyznać, że jestem Twoim ideałem mam kilka cech, które nie pozwolą mi być z Tobą kreatywność to potrzebna cecha, w patrzeniu na świat mógłbyś być mój, gdybyś był tym, kim chcę byś był tu istotą nie jest posiadanie może właśnie teraz też nie możesz spać? myślisz, że możemy być szczęśliwi gdziekolwiek? przy pierwszym spotkaniu wyglądałeś tak, jakbyś był dla mnie - znasz to uczucie? - jakie? - kiedy patrzysz na kogoś i wiesz, że on czuje to co Ty. istniejesz chyba tylko w mojej głowie.
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-12-29 o 23:35 |
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
styrana, abunee, <333
papergirl, jeanettex3 - boskie ![]() pleaseforgavemee - witam i od razu proszę o więcej! ;* co kogo obchodzi czy słodzisz herbatę.. papieros i słowa uciekają z rąk.. sycić serce jego imieniem.. nieszczery uśmiech.. - jaka jest prawda? - jak zawsze, nieunikniona.. w nas natomiast brakowało prawdy.. lecz dziś zima już mnie nie bawi.. ale ja im wszystkim pokażę - gdy spotkamy sie w niebie.. prześladuje mnie cień błędnych decyzji.. zapomnij moje dłonie oddane w komis pustych uczuć, zapomnij że świt budził się burzą a zmieszch konał w rozkoszy zbyt szybko, teraz do krwi gryząc paznokcie unikamy swoich adresów w notesie.. chcąc powiedzieć wiele nie mowimy nic.. pragnąc żyć szczęśliwie napotykamy na problemy.. wychodząc naprzeciw zostajemy w miejscu.. myśląc, że rośniemy w siłe pomału tracimy nadzieje.. jesteśmy tylko ludzmi ale naszczescie mamy wielkie serca.. |
|
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
-Kocha mnie!
-Skąd wiesz?- -Powiedział Mi! -A ja ci mówie że jesteś naiwna . Lately, I've been tryna fight whatever's pulling us under it's got a hold and really making me wonder what it takes to get through I gotta stick with you, my baby Baby tell me: Maybe I'm foolishly overreacting But being without you I can't imagine It's just to close to the heart and And I won't stand it if were broken apart Ostatnio próbowałam zwalczyć to, co nas ciągnie na dół To ma uchwyt i naprawdę mnie dziwi Co to bierze, żeby przetrwać Muszę z tobą zostać, moje kochanie Kochanie powiesz mi? Może jestem głupio oddziałowywana Ale bycie bez ciebie, nie mogę sobie tego wyobrazić Jest tylko blisko do serca i I nie przetrwam tego jeśli się rozpadniemy I'm gonna stay down and ride for you baby /Zostanę i będę wędrować dla ciebie kochanie Now don't you believe in a love that's worth a fight /Teraz nie wierz w miłość, która jest warta bitwy In you is everything that I'm missing /W tobie jest wszystko, za czym tęskniłam Wherever you wanna take me I'll go /Gdziekolwiek chcesz mnie zabrać Pójdę So give us a chance /Więc daj nam szanse.. You promise me heaven then put me trough hell /Obiecales mi raj,a prowadzisz mnie przez piekło. You give love a bad name /nadajesz milosci złe imie. I w tej chwili radio to jedyne co słyszymy Świat zwolnił Ale moje serce bije teraz szybko Wiem,że to część Kiedy zaczyna się koniec Myślałam,że będziemy silni Prześlizgując się miedzy naszymi palcami Jedyne co robimy to zwlekanie Codziennie 7 ujęć tej samej sceny i gubimy się w tej rutynie Jak puste pudełko,na oślep w tym zgiełku.. Gdzie jest ta siła..i skad ja brac.. skad tyle wiary by mocno stac.. Bo widzę zachód słońca w Twoich oczach Gram moją część gry a Ty grasz swoją, Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2008-12-30 o 00:22 |
|
|
|
#4830 |
|
BAN stały
|
Jeszcze wczoraj mówiłeś, że mam ładne oczy.
porozmawiaj ze mną tak, jak nigdy dotąd nie wypadało nam. mówisz mi `idę spać` gdy Twoi koledzy już czekają w drzwiach. kłam proszę, kłam. nie chcę znać Twoich wad. nabieram do płuc powietrze by za chwilę móc zamienić je w krzyk. udaję, że umiem sama sobie udzielać rad. dokąd idziesz znów? nie uciekniesz mi i tak. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.